Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19126 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2672 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

BT92 05-08-2014

Algemene score

7,0

Gemak
Er zat geen gasslang bij en de koppeling past niet op een gasslang met een standaard aansluiting. Dit had misschien op de site erbij kunnen staan zodat men ermee rekening kan houden

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

JVR04 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super makkelijke site en ziet er gewoon overzichtelijk uit.

Service
Prima service, vragen via mail werden snel beantwoord en het bezorgen was ook gewoon op het afgesproken moment.

Assortiment
Het enigste jammere vind ik dat jullie geen koffiemachines van Jura of iets wat erop lijkt in jullie assortiment hebben, maar das misschien iets persoonlijks.

Aanbeveling
Heb al meerdere mensen bij jullie aanbevolen en die waren na een kijkje in Zaandam ook helemaal enthousiast.

Extra toelichting
Gewoon een prima winkel zowel in het filiaal als op de site. Ga zo door!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

missroebie 05-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zondagmiddag bestelt maandag middag in huis

Assortiment
Zeer ruime assortiment

Aanbeveling
Prima winkel wordt goed geholpen en voorgelicht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

De vries 44 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Vriendelijk personeel en veel in voorraad

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

klant 122 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wat ik zocht kon ik makkelijk vinden

Service
De vragen die ik stelde werden goed en duidelijk beantwoord

Assortiment
Had keuze genoeg

Aanbeveling
Wat ik zocht en wat ik wilde heb ik bij keukenloods gevonden

Extra toelichting
Mijn volgende aankoop komt bijna zeker van keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

123pet 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed

Service
snel en effiecient

Assortiment
Top

Aanbeveling
mooie prijs en super goede en zeer snelle service

Extra toelichting
had niet beter kunnen krijgen als bij keukenloods. Service, prijs in 1 woord fantastisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mesie 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Telefonisch besteld, binnen 24 uur geleverd. Top.

Service
Vriendelijk geholpen aan de telefoon en de chauffeur.

Assortiment
Prima keuze kunnen maken.

Aanbeveling
Alles goed verlopen, dus waarom niet?

Extra toelichting
Alles is goed geregeld bij Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin R. 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is goed te vinden en door middel van filters vindt je snel het product waar je naar op zoek bent. Aangezien ik nog een aantal vragen had op technisch gebied heb ik contact opgenomen per e-mail (zie service).

Service
Ik had over een inbouw magnetron nog een aantal vragen. Ik heb hiervoor 20:45 een e-mail gestuurd en binnen 5 minuten had ik al reactie, top! En dat op vrijdagavond. Ik ben vervolgens zaterdag naar de winkel gegaan in Almere. De service, vriendelijkheid en duidelijkheid was uitstekend!

Assortiment
Het grootte aanbod aan inbouwapparatuur is uitstekend. Over de andere producten kan ik dit niet beoordelen. Dit cijfer is dus van toepassing op inbouwapparatuur.

Aanbeveling
Op basis van mijn ervaring kan ik iedereen deze winkel in Almere en de online website aanbevelen.

Extra toelichting
Nadat mijn inbouwmagnetron het had begeven ben ik op zoek gegaan naar een vervanger voor mij AEG. Ik heb contact gezocht met AEG maar kreeg daar een schandalig antwoord terecht waar onder andere een website werd vermeld die niet te benaderen was. Dus ben ik via google terecht gekomen op keukenloods. Met een paar simpele kliks kwam ik uit op een aantal opties. Maar omdat ik nog geen kennis had van nismaten heb ik contact gezocht met keukenloods via e-mail, binnen 5 minuten reactie waarbij ik ook gelijk kwam te weten dat er een winkel is in Almere. Zaterdag direct naar Almere gegaan waarbij ik een goede uitleg en prijs kreeg voor een nieuwe inbouwmagnetron. Hoewel het slechts gaat om een inbouwmagnetron (in tegenstelling tot hele keukens) ben ik zeer goed geholpen via zowel de website/e-mail als winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niet_Tevreden 05-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

2,8

Gemak
De website was duidelijk. Het aangeboden artikel via de website was echter niet leverbaar meldde men mij 2 weken na bestelling per email. Toen ik dit op de website weer controleerde stond het artikel er nog steeds

Service
Ik heb via keukenloods online een ijskast besteld. Na 2 weken kreeg ik melding dat het niet leverbaar was. Ik heb filiaal zaandam gebeld daar vertelde men mij dat er nog een aantal uitgepakt stonden, en dat ik deze zelf kon halen. Ik heb gezegd dat ik heb besteld en betaald voor een apparaat inclusief levering via keukenloods online en verwacht daarom dat mij geleverd wordt waar ik voor heb betaald. In plaats van dat keukenloods zelf dit filiaal belt om mijn bestelling alsnog door te kunnen laten gaan, probeert men mij te dwingen om deze zelf met extra kosten op te halen in zaandam.
Dankzij mijn eigen creativiteit en inspaningen heb ik ze kunnen overreden om mij dat te leveren wat ik bij keukenloods online besteld en betaald had, incl. Levering

Had ik niet zelf onderzocht en uitgevonden dat ze nog in zaandam shop te leveren waren, dan had mijn bestelling niet doorgegaan. Had ik zelf niet gedreigd dat ik er desnoods een rechtszaak van zou maken als men mij het apparaat niet zou thuisbezorgen, zoals in mijn online order was overeengekomen, dan had ik zelf een busje moeten huren en daar kosten voor moeten maken

Assortiment
Het assortiment was blijkbaar niet up to date, hierdoor heb ik onnodig lang gewacht op een artikel wat ik wel had besteld en betaald, wat toch niet leverbaar leek.

Aanbeveling
Zoals gemeld deed men geen enkele moeite om mij te leveren waar ik voor betaald had. Ook al gaf ik aan dat het in de vestiging zaandam wel te verkrijgen was. Als service had men zich moeten excuseren voor de verkeerde informatie op de website, en melden dat het uiteraard geen probleem was om het uitgepakte model met gepaste spoed te leveren.

Extra toelichting
Ik heb vele malen gebeld naar online winkel en vestiging zaandam. Telkens kreeg ik iemand anders aan de lijn. Niemand voelde zich geroepen zich "mijn probleem" eigen te maken, en te zeggen, ik ga alles voor voor u regelen.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Onvoldoende

Reageer

terrie20 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ik wist wat ik moest hebben en daarom bestelt , heel makkelijk ,hoe de deur er niet voor uit.

Service
prima , werd s ávonds bezorgt dus ik was thuis.

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
veel assortiment en niet duur.

Extra toelichting
prima , voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tamarah77 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Menustructuur/filters zijn logisch waardoor er snel een selectie beschikbaar is van het gewenste assortiment.

Betaalgemak helemaal top door mogelijkheid te pinnen bij de bezorger.

Service
Berichtgeving over de dag en tijdstip van levering is zeer correct.(Bevestiging per mail, Telefonisch voor afleverdatum en Telefonisch/SMS voor tijd op aflverdatum)

Assortiment
Het product dat ik wilde bestellen is specifiek te noemen maar is hier in alle prijsklassen vertegenwoordigd. Mijn ervaring was dat dit zeker niet bij alle webwinkels het geval is.

Aanbeveling
Gezien mijn ervaring met het bestellen van een koelkast zeker. Voor wat betreft andere artikelen kan ik niet oordelen indien de prijs een selectiecriterium is. Voor de service hoef je het in ieder geval niet te laten.

Extra toelichting
Ik heb weken gezocht naar een inbouwkoelkast van 88cm hoog met vriesvak. In showrooms is het assortiment voor dit product vaak zeer beperkt is mijn ervaring. Op deze site is het assortiment behoorlijk te noemen. Criteria als prijs en merk zijn makkelijk te selecteren waardoor het maken van een keuze overzichtelijk is. De verdere afhandeling van de bestelling was naar tevredenheid en correct. Wat ook het vermelden waard is, is de vriendelijkheid van de bezorger ondanks een flinke regenbui op het moment van leveren van nieuwe en ook nog meenemen van de oude. Al met al niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RMVoesenek 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
"s avonds besteld en de andere dag al in huis!

Service
Keurig netjes en de oude werd mee terug genomen.

Assortiment
Ik heb gezien dat er genoeg keus is. En de prijzen zijn ook mooi.

Aanbeveling
Ik heb al bij verschillende mensen deze winkel aanbevolen.

Extra toelichting
Wij zijn heel tevreden met de nieuwe afwasmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HenkJohan Rook 05-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit je luie stoel bestellen

Service
Super behandeling door mensen die er verstand van hebben

Assortiment
Ongekende mogelijkheden

Aanbeveling
Zeker.....

Extra toelichting
Prima prijs en geweldige service....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeroenenJacq 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vanuit de luie stoel bestellen, aan de deur bezorgd

Service
Bezorger was zo vriendelijk de koelkast binnen te zetten terwijl deze 3 cm te breed was en eigenlijk op straat zou worden gelever

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Vanwege vorige aspecten

Extra toelichting
Prima webshop en bezorging

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter240 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Uitstekend,goed advies van een medewerker die duidelijk weet waarover hij spreekt

Aanbeveling
Goede service, prompte levering en goede terugkoppeling van de ordervoortgang. Last but not least attente bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frankph 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
het is moeilijk uit een hele collectie het juiste model te zoeken

Service
snelle behandeling

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Léon van Schie 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekker snel en simpel bestellen en als je vragen hebt, de medewerkers staan je telefonisch ook nog eens keurig te woord.

Service
Snelle levering, alles volgens afspraak.

Assortiment
Eigenlijk het meeste wat je zoekt op keukengebied is hier verkrijgbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nathanaelschudde 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Website is duidelijk.

Assortiment
Echte service niet kunnen beoordelen. Maar de levering verliep keurig zoals afgesproken.

Aanbeveling
Goede prijzen en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Joop1932 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden, betalen bij afleveren doet vertrouwd aan.

Service
Vriendelijke service, professioneel en snel

Assortiment
Ik zocht gericht en vond direct wat ik zocht

Aanbeveling
Beveel gelijk aan bij vrienden en familie

Extra toelichting
Ben zeer tevreden over service en prijs/kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rowanmuis 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Goede internet winkel met mooie prijzen van de artikelen. Heb mijn vaatwasser hier besteld en alles ging super snel. Pas betalen bij aflevering van het produkt dus geen risico dat je het produkt niet krijgt. Zelf heb ik telefonisch contact gehad met een medwerker en ook dat liep gesmeerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MamaKS 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk met afhalen en staat snel klaar. Werd zelfs geholpen met mijn afzuigkap in de auto te zetten.

Extra toelichting
Perfecte service. Omdat ik voor afhalen had gekozen kreeg ik een kadobon. Bij afhalen van de afzuigkap kon ik kiezen om deze te laten vervallen en dan kreeg ik nog eens 20 euro korting. Al met al 100 euro goedkoper dan elders!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

carena 05-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk te sorteren op wensen

Service
snelle levering maar geen 24 uur zoals vermeld, doch 48 uur

Assortiment
alle bekende merken

Extra toelichting
zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiadgo 05-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed overzicht. Je kunt intypen welk soortvprjjs je wilt

Service
Alles verliep zoals gepland, en afgesproken

Assortiment
Veel keuze, goede prihs

Aanbeveling
Gemakkelijk kiezen, brnt niet te duur uit. Veelkeuze

Extra toelichting
Ervar Ik ng metvkeukenloods was goed. Nadat we de bestelling geplaats hadden verliep alles op rolletjes. Afspraken werden nagekomen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Erik Schopman 05-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed overzicht van de specificaties op de site en makkelijk te bestellen

Service
Binnen een dag geleverd terwijl op zondag besteld. Werd goed op de hoogte gehouden van de levering(vanwege wateroverlast in amsterdam)

Assortiment
Ruime keuze en vrijwel alles op voorraad

Aanbeveling
Mij werd keukenloods al door iemand aangeraden, ik zal dit zeker ook doen.

Extra toelichting
Oude koelkast was overleden, binnen 24 uur een nieuwe. Beter dan dat kan het niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F_H 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arnold Hullegie 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed te vinden op web, goede omschrijving, laat niets te wensen over. Vriendelijk aan de telefoon en snel en vriendelijk aan de afhaal balie.

Service
Goed te vinden op web, goede omschrijving, laat niets te wensen over. Vriendelijk aan de telefoon en snel en vriendelijk aan de afhaal balie.

Assortiment
Ik vond wat ik zocht en daarin ook nog een ruime keus aan alternatieven.

Aanbeveling
Heb ik al gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erik525 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg makkelijk te bestellen en de volgende dag al op mijn nieuwe fornuis kunnen koken!

Service
Ik had het fornuis ergens goedkoper zien staan en hun zijn er onder gaan zitten met de prijs! Alle vragen worden snel beantwoord.

Assortiment
Er is voor ieder wat wils zou ik zeggen!Ik wist precies wat ik wilde een zelfs dan nog verschillende modellen van dat merk.

Aanbeveling
In zeer grote mate! Ik ben zeer tevreden over deze winkel! Bij mijn volgende aankoop van een electrisch apparaat zeker weer keukenloods!

Extra toelichting
Zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 16 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
keukenloods is altijd op zoek naar hun positie in de markt en is bereid binnen de mogelijkheden daar iets in bij te dragen als de aanbieding elders beter is.

Extra toelichting
ook bij meningsverschillen en misverstanden altijd de dialoog blijven zoeken, dat levert uiteindelijke tevreden klanten op, zoals wij

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

't Engeltje 05-08-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Online je keuze maken op specificatie

Service
Snelle profesionele reactie, goed advies op maat en vraag van klant.

Assortiment
Voor elk wat wils in veel prijsklasses

Extra toelichting
Zal volgende keer zeker eerst bij Keukenloods kijken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bosch88 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je hebt de keuze of je de apparaten wilt laten bezorgen, of zelf wilt afhalen. Personeel is zeer vriendelijk en bereid om mee te helpen sjouwen.

Service
Netjes een telefoontje wanneer producten binnen zijn, plus zoals eerder genoemd. Bereidwilligheid van medewerkers.

Assortiment
Veel keuze in verschillende prijscategorieën. Voor ieder wat wils.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mo999 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goed kiezen, snel antwoord, snelle service

Service
communicatie was wat rommelig bij de bestelling maar de service daarna (sms voorafgaand aan levering) en het brengen door de chauffeur zijn super!

Assortiment
Veel keuze. Voor ieder budget wel iets te krijgen

Aanbeveling
Ik zou hier zelf de volgende keer ook weer kopen dus ik zou het ook aanraden aan anderen!

Extra toelichting
Fijn bedrijf, goede service, goede prijzen!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Henru 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Snel antwoord op je vraag.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen.

Extra toelichting
Prijs was elders wel lager maar daar kreeg ik de Vaatwasser niet voor maar omdat het voor mij dichterbij was heb ik hier de keus gemaakt. Inmiddels is de prijs wel aangepast maar daar heb ik nu niets meer aan. We jammer maar helaas.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timkappen 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen, snelle bezorging en goede afhandeling

Service
Product was niet helemaal in orde bij binnenkomst. Binnen 1 week was er een reparateur geweest en was het defect verholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

PCT2131 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Goede internet site
Duidelijk overzicht en makkelijke vergelijking

Assortiment
Vele mogelijkheden en merken.

Aanbeveling
Zeer goede behandeling via internet,middels mail.

Extra toelichting
Prettige internet zaak om huishoudelijk/keuken items te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

de gans voorn 05-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Snelle sevice vriendelijk personeel

Assortiment
Voldoende keus

Extra toelichting
Goed geholpen en snelle sevice op internet

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

margroen 05-08-2014 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuid-Oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Bezoekje aan de winkel heeft niet altijd zin. De verschillen tussen de apparaten zijn moeilijk te zien

Service
Goed geleverd volgens afspraak

Assortiment
Alles te krijgen maar niet altijd voorradig

Aanbeveling
Makkelijk en redelijk geprijsd

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Etten-Leur 05-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Gemak bij keukenloods.nl was goed maar bij het montagebedrijf minder.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Westerman schulp 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je kunt op internet makelijk uitzoeken en bestellen

Service
De gemaakte afspraken over de levering zijn nagekomen

Assortiment
Ruimte keuze en goede ptijs verhouding

Aanbeveling
Een goede winkel goed advies en degelijke uitleg om een keuze te maken

Extra toelichting
De keukenloods heefft een ruime keuze je krijgt een goed advies over de keuze .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dinand 1957 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk bestellen

Service
in winkel komen kijken model niet in winkel zaandam, personeel niet echt van de modellen en verschillen op de hoogte.

Assortiment
bina alles aanwezig op de site

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

antoinet 1957 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
zeer snelle levering

Assortiment
goed

Aanbeveling
ga er eens kijken ze hebben van alles

Extra toelichting
zeer snelle levering

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Karina25 04-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, snel gevonden wat we nodig hadden.
Alleen een klein puntje, we hadden graag met credit card betaald maar dat kon niet.

Service
Heb telefonisch contact gehad, vriendelijk geholpen en levertijd was ook oke.

Assortiment
Ruime keuze en prijs is zeker concurrerend, prima!

Aanbeveling
Afspraken zijn allemaal nagekomen, ook de "nazorg" of je wel tevreden bent, kan er niets negatiefs over zeggen.

Extra toelichting
Prima website, prima winkel en product is naar tevredenheid voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bron.H 04-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De Site is duidelijk . gevens van het product goed.
Invoer gegevens en bestellen c.q. betalen Helder

Service
Bezorgen en verpakking Correct

Assortiment
Door assortiment gebladerd er is keuze genoeg. Voor iedere wat wils

Aanbeveling
Daar ik zeer tevreden bent over de gehele aankoop en afhandeling.

Extra toelichting
De cijfers die u krijg liegen toch niet. Ook de boven vernoemde punten spreken voor zich. Als het anders was geweest waren de cijfers wel lager geweest hoor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jasmijn 2013 04-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles makkelijk te vinden geen problemen ondervonden bij het zoeken

Service
bezorging en terug name oude apparaat zonder enkel probleem.

prettige jonge chauffeur

Assortiment
wat ik zocht was aanwezig

Aanbeveling
dochter koopt al haar nieuwe keuken voor haar nieuwe woonplaats

Extra toelichting
graag aan meegewerkt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Betonnen aanrechtblad 04-08-2014

Algemene score

7,0

Service
Goede telefonische service. 1 product dat lang niet op tijd geleverd werd.

Aanbeveling
Prijs kwaliteit verhouding van de producten tot dusver prima.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Bob 24 04-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen via de mail en via de website is echt prima voor elkaar. Ook een toevoeging aan de bestelling is geen probleem.
Leverdatum afgesproken met transporteur en alles wordt op de afgesproken tijd tot in de keuken bezorgd. Super!

Service
In februari al gereserveerd, geen probleem.
Artikel laten toevoegen, geen probleem.
Leverdatum doorgegeven, geen probleem.
Alle spullen snel, goed en zoals het hoort afgeleverd.

Helemaal perfect!

Assortiment
Goed kunnen vergelijken is voor mij heel belangrijk. Ook de assistentie van medewerkers is daar een deel van. Ik heb mijn keuze weloverwogen kunnen maken en ben erg blij met mijn aankopen.

Aanbeveling
Wie wil er nu geen A-merk apparatuur, tegen de beste prijs? Geleverd waar en wanneer je wilt, met perfecte service?

Extra toelichting
Klanten beoordelen Keukenloods.nl met een 8,7.. Ik met een 10, want ik zou het de volgende keer precies zo willen doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ine1957 04-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Fijn om via de site al veel info te verkrijgen. Duidelijk en prettig via de mail het verloop te volgen. Goed dat er achteraf nog 'zorg' wordt gegeven ivv checkmail.

Service
Prettige installateur. Rekende de gasslang bijvoorbeeld niet extra, evenals het uitzagen vh gat in blad voor kookplaat. Werkte snel en efficient, ruimde alles netjes op.

Assortiment
Vlgs.mij zeer uitgebreid

Aanbeveling
Als iemand in mijn omgeving op zoek is naar dit soort assortiment, zal ik zeker attenderen op de keukenloods.

Extra toelichting
Zie boven, lijkt me helder genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s.lodewijks 04-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het gemak om online te bestellen was geweldig

Service
de sevicelijn deskundig,de bezorging volgens afspraak en de afgesproken tijd,dit is prettig je hoeft niet de hele dag aanwezig te zijn

Assortiment
de producten die ik zocht waren zeer overzichtelijk

Extra toelichting
Alles volgens afspraak,de volgende dag in huis,nette bezorger,die niet te lui was om even te helpen,echt een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angel79 04-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Service
Laagste prijsgarantie gehanteerd!

Assortiment
Ruime keuze uit diverse apparaten, alleen jammer dat niet alles uit assortiment fysiek in de winkel is.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Ana05 04-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Prijs was prima, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud van Laarschot 04-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
als je weet wat je zoekt kan je op een prettige wijze je producten vinden

Service
zelf op een dag van nationale rauw in eindhoven volgens afspraak op tyd geleverdt

Assortiment
een ruim assortiment waardoor er altijd alternatieven zijn voor de dure merkproducten.

Aanbeveling
ik kan deze winkel van harte aanbevelen voor al u huishoudelijke aparatuur.
Altijd de beste prijs.
Snel geleverd zonder meer kosten.
men neemt des gewenst het oude toestel retour hoef je zelf niet te sjouwen Das pas service

Extra toelichting
ik kan deze winkel van harte aanbevelen voor al u huishoudelijke aparatuur. Altijd de beste prijs. Snel geleverd zonder meer kosten. men neemt des gewenst het oude toestel retour hoef je zelf niet te sjouwen Das pas service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews