Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19129 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2667 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

P.Dohmen 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment tegen scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Alwin Coolen 06-08-2014 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Keukenloods heeft haar vestigingen goed verdeeld over Nederland, er is altijd wel een vestiging in de buurt te vinden.

Service
Zeer kundige en klantvriendelijke adviseurs. Scherp tijdschema bezorging (blok van 3 uur) werd perfect aan voldaan. Ontvangen sms een dag voor bezorging met daarin het aankondigen van het moment van bezorging onderstreept de klantvriendelijkheid van Keukenloods en de goede samenwerking met haar huistransporteur.

Assortiment
Zeer ruime keuze in de mooie groots opgezette en goed bereikbare winkel / showroom (aankoop gedaan in vestiging Waddinxveen).

Aanbeveling
Keukenloods verstaat de wens(en) van haar klanten goed en brengt op basis hiervan een helder en onderbouwd advies uit. Tevens complimenten voor de telefonische bereikbaarheid en geboden after sales (ik had namelijk nog enkele vragen over de montage en werd hierbij prima geholpen).

Extra toelichting
Met plezier de aankoop gedaan bij Keukenloods Waddinxveen. Service, advies, klanttevredenheid en scherpe prijzen staan bij Keukenloods duidelijk centraal. 'Zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen' is Keukenloods vanaf advies t/m bezorging van het product op het lijf geschreven. Ik kan Keukenloods aanbevelen bij potentiële kopers en kom hier graag en zeker nog eens terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ArjenM31 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle levering, strakke prijzen en betalen bij levering! Koelkast was zelfs op twee hoog afgeleverd! Top service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wielnaaf 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een keer bellen ,en het was voor elkaar ,wisten precies wat ik nodig had

Service
Werd netje gebracht en geinstaleerd , volgens afspraak.

Assortiment
Er was voldoende op de site te vinden.

Aanbeveling
Ik geen klachten ,alles liep vlottjes, een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Rijnders 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site, eenvoudig bestelproces

Service
snelle reactie op emails

Assortiment
alle merken en typen beschikbaar

Aanbeveling
enkel goede ervaringen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ward Heller 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Simpele webwinkel en snelle levering.

Service
Levering was in eerste instantie niet compleet, waarschijnlijk door foutje van de fabrikant, maar alles is prima opgelost met een nazending.

Assortiment
Erg ruime keuze en veel dingen die je nergens anders krijgt, zeker niet voor deze prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Valouwe 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke webwinkel.Gebruikersvriendelijk

Extra toelichting
Duidelijke webwinkel met geen verborgen kosten ed. Snelle levering en snel telefonisch contact indien nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

N.a.27 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk bestelproces

Service
Goede telefonische service

Assortiment
Gezochte product was aanwezig

Aanbeveling
Is gewoon goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AllieH 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De bestelling was eenvoudig via de website te doen.

Service
Ik ben goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling en heb via de "chat" functie contact gehad. Dit werd vriendelijk en naar tevredenheid uitgevoerd.

Assortiment
Ik heb helaas een maand op mijn bestelling moeten wachten. Misschien is het assortiment wel groot, maar de voorraad iets minder in mijn geval.

Aanbeveling
Al met al gemakkelijk bestellen en je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

nobody45 06-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Wezen kijken in de winkel in Waddinxveen

Service
Goede uitleg over de apparatuur en aansluiting.

Aanbeveling
Ruim assortiment

Extra toelichting
Levertijd exact na gekomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Karen58 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijk te parkeren

Service
Snelle bediening

Aanbeveling
Groot assortiment, betrokken personeel

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

j.a.brakenhoff 06-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heerlijk thuis achter je pc

Service
Helder en duidelijk en vlot met beantwoorden van de vragen via de mail

Assortiment
voor wat wij zochten prima

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janjdekker 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke webshop en een winkel dichtbij.

Service
Prima personeel in de winkel met veel kennis.

Assortiment
Gigantisch veel op voorraad

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen.

Extra toelichting
Heel aardig personeel met veel kennis van zaken. Levertijd klopte ook met de afgesproken levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

barbamama 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kijken, vergelijken en bestellen verliep allemaal soepel en simpel.

Service
De volgende dag al in huis en gratis bezorgd!

Assortiment
Keukenloods had de koelkast die we wilden en voor de laagste prijs.

Aanbeveling
Laagste prijs en snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.van der Bijl 06-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Gemakkelijk op internet keuze te maken

Service
Bezorger eigende verpakking mee te nemen

Assortiment
Uitgebreide keuze

Extra toelichting
Ruim en gevarieerd aanbod

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

BobWillem 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kon alles goed en makkelijk vinden. en telefonisch werd ik snel geholpen.

Service
goede service aan de telefoon en goede service bij aflevering

Assortiment
ik heb alles kunnen vinden wat ik nodig had.

Aanbeveling
altijd. Ik heb nu een afzuigkap op het oog op jullie website. tel06ss.html?kwd=%7Bkeyword%7D&origin=%7Badtype%7D&gclid=CO3cx4im-b8CFY_MtAodeAUAyA

Extra toelichting
zeer tevreden over alles van keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rubbens 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Assortiment
Wat ik zocht was er ,plus ik kon een gelijkwaardig vergelijk maken

Aanbeveling
Duidelijk in prijs en levering geheel volgens wat besproken is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ydereen 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de website kon ik gemakkelijk advies vragen via de helpdesk. Ik opende een chat sessie met Jeroen en hij stond mij vriendelijk te woord. Even later op de dag had ik nog een paar vragen aan Jeroen en hij kon nog precies het gesprek erbij pakken waarover wij eerder hadden gepraat.

Service
Service is prima en Jeroen hielp me met uitzoeken van een nieuwe kookplaat. Verder was de bezorging ook netjes verlopen door een vriendelijke man.

Assortiment
Het assortiment is goed en je kan goed filteren op de beste of wat de klanten het beste vinden en dat heeft mij erg geholpen bij de keuze van mijn kookplaat.

Aanbeveling
Ja en dat heb ik ook gelijk gedaan aan mijn buurman. Hij was toevallig ook bezig met een nieuwe keuken en heeft ook een gaskookplaat besteld.

Extra toelichting
Ik heb geen reden gezien om jullie lager cijfer te geven dan een 10. Jullie hebben de juiste stappen ondernomen om mij goed te helpen. Hierbij wil ik Jeroen ook nogmaals bedanken voor zijn hulp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel van Baak 06-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

D_R 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Online kiezen, vergelijken, bestaande revieuws lezen en leverdag kunnen opgeven.

Service
Op het bestellen na nog geen gebruik gemaakt van de service, maar tot nu toe liep dat prima :)

Assortiment
Voldoende merken en typen.

Aanbeveling
Prijzen zijn ok en webshop werkt prima. Bestelling liep goed, dus zou zeker niet nalaten om een ander te tippen.

Extra toelichting
Ruim voldoende assortiment. Prima prijs/kwaliteit. En een goed werkende shop. Daarnaast was pinnen bij levering mogelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s.j.f.vanderhooft 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Online bestellen en volgende dag levering

Service
Duidelijke termijn voor levering, goede service aan huis

Aanbeveling
Goede prijs en dito service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Axel Gerressen 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede gebruiksfuncties en Snel reactie via mail

Service
Kon makkelijk de bezorgdatum aanpassen

Aanbeveling
Ik ben wel een soort van fan, heb echt veel bij jullie besteld. Alle keuken apparatuur en ook al het witgoed. Gewoon de scherpste prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

121423 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede en duidelijke site

Service
Snelle en gratis levering

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Deze winkel is sterk aan te bevelen

Extra toelichting
Goede service en snelle levering, ik kan deze winkel zeer aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rolf engels 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
mooie site

Service
goed advies ook via telefoon

Assortiment
heeeel veel keuze

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

n van rijn van der keyl 06-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Snel in huis keurig binnen de tijd bezorgd

Service
Heeft mijn oude combi niet meegenomen vergeten?

Assortiment
Veel keuze mooie prijzen

Extra toelichting
Zie bovenstaande antwoorden

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Roxanne1975 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zijn goed te vinden en productinfo is duidelijk

Service
Netjes, vriendelijk en behulpzaam.

Assortiment
Heerlijk winkelen.

Aanbeveling
Groot assortiment en duidelijk winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kalijn17 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website is overzichtelijk, makkelijk om een bestelling te plaatsen.

Service
Vriendelijk en behulpzaam personeel bij klantenservice, nemen de tijd en geven correct antwoord (zelfs vlak voor sluitingstijd), de bezorger was ook erg vriendelijk, netjes en behulpzaam.Prima!

Aanbeveling
Ik zou de keukenloods zeker aanbevelen!

Extra toelichting
Wij zijn heel tevreden. De vaatwasser doet het tot nu toe ook prima, veel kan ik daar nog niet over zeggen. Goeie service, snel bezorgd, vriendelijke mensen bij klantenservice en bezorging.Voor een volgende keer kijken wij eerst op jullie website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NameAW 06-08-2014

Algemene score

8,2

Aanbeveling
Ik heb tel. Extra info gevraagd en gekregen maar deze info klopte niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

susanne53 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Heel netjes bij ons boven op de juiste plek neergezet

Assortiment
Kwam nog eerder dan we hadden verwacht en wat eerst werd aangegeven. Daarnaast keuze uit vele kleuren.

Aanbeveling
zeker, goed assortiment, snelle en nette bezorging.,

Extra toelichting
Zoals hierboven

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

RickdeJong 06-08-2014

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Snelle en makkelijke afhandeling van de bestelling. Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Barry_Alkmaar 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nokia48 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ruime keus op de site.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Ruime sortering.

Aanbeveling
Zeer tevreden over de levering van de kookplaat.

Extra toelichting
Ruime keus, snelle levering en het gemak van pinnen bij aflevering, TOP.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

joris299 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Ben over alles zeer tevreden. Zal zeker weer bij keukenloods kopen als ik iets nodig heb.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Comte 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Marty1977 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Medewerkers geven goed en duidelijk advies.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Zou ik zonder twijfel aan anderen aanbevelen .

Extra toelichting
Zeer tevreden over keukenloods. Medewerkers, assortiment, website, levertijd en prijzen zijn prima. Apparaten zijn recent ingebouwd en nog niet volledig in gebruik. Dus over verdere service (indien iets defect zou zijn) kan ik niet oordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henkschets 05-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via internet bestellen is gemakkelijk

Service
Prima correspondentie en aflevering

Assortiment
Kan dit niet beoordelen

Aanbeveling
Gezien het bovenstaande

Extra toelichting
Is in het bovenstaande voldoende duidelijk gemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Janneke 123 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles staat duidelijk beschreven.

Service
snelle levering.

Assortiment
uitgebreid assortiment dus je hoeft niet naar verschillende winkels, en goedkoper dan andere winkels.

Aanbeveling
Snelle levering, niet duur, vriendelijke chauffeur die netjes vraagt waar hij het bestelde moet plaatsen.

Extra toelichting
Als er weer iets kapot gaat wat electronica betreft bestel ik bij de keukenloods. Snel, goedkoop, en je wordt vriendelijk behandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rita Delger 05-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heerlijk vanuit de luie stoel te bestellen !

Service
Duidelijk, netjes afgeleverd, goede afspraken.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Niet duur en toch goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo Better Your sales 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uitkiezen (al dan niet met behulp van zeer attent persoon aan de telefoon), bestellen, betalen en ontvangen! Gemakkelijker kan niet :)

Service
Ik had een aantal zaken nodig (w.o. filters voor verschillende afzuigkappen), super daarover geadviseerd en geholpen! Jammer dat het één keer mis (langs elkaar heen) ging, maar toch tevreden.

Assortiment
Geen kijk op.

Aanbeveling
Goede prijzen.

Extra toelichting
Goedkoop, behulpzaam (het ging een keer mis in de communicatie maar dat kan gebeuren). Mocht ik hiermee winnen weet ik helemaal zeker ;) KEUKENLOODS.NL mensen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Olavo di swampini 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Telefonisch erg vriendelijk in zoeken van opties

Service
Goed en prettig geregeld

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Mike 1969 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fantastisch goed werkende website waarbij alle informatie duidelijk voorhanden is. Prima foto's en informatie. Wat mij zeer is bevallen is dat er bij mijn eerste keuze een tweede mogelijkheid werd geboden om een duurdere combinatie voor de zelfde prijs te kopen. Geen ingewikkelde keuze :-) onze oude koel vries combi was overleden. Zonder meerprijs had ik terwijl ik op zondag bestelde de mogelijkheid om maandag te laten bezorgen. Echt super!

Service
Prima communicatie voor, tijdens en na het bestellen. Snelle en vriendelijke reacties, ook na de levering!!!!!!

Assortiment
Grote keuze van duur tot goedkoop. Voor zover ik kon zien zeer scherpe prijzen vaak zelfs de goedkoopste ten aanzien van andere leveranciers.

Extra toelichting
Dit was mijn eerste kennismaking met de keukenloods maar wat voor een! Helemaal super! Vanaf het bestellen tot de levering, door een aardige en zeer vriendelijke bezorger, een super aankoopervaring! Ik zal jullie zeker weer weten te vinden als ik iets voor mijn keuken nodig heb. Keukenloods staat bij mijn favorieten en ik zal jullie zeker aanraden bij vrienden en collega's! Hartelijk bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JuultjeK 05-08-2014

Algemene score

6,8

Service
Mijn vragen over de producten werden snel en vakkundig beantwoord. Ook nadat een ruit stuk was gegaan werd ik direkt geholpen en de ruit vervangen.

Assortiment
Misschien zelfs bijna teveel om uit te kiezen.

Aanbeveling
Ik beveel nooit iets aan bij anderen, wel zal ik zeggen waar ik iets heb gekocht als mij dat wordt gevraagd.

Extra toelichting
Ik ben erg blij en tevreden met alle producten die ik bij jullie heb aangeschaft!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jwielart 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Dmv telefonisch contact een goed en uitgebreid advies.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zeertevredenklant2014 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk vindbaar en een makkelijke site

Service
Prima service, nadat er al een afspraak stond was deze na sluitingstijd van de klantenservice ivm familieomstandigheden zonder problemen uit te stellen. Het product was zelfs al geladen maar ook dit was geen probleem. Daarna ook prima levering en tijdens het afgesproken tijdstip

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

22Cor 05-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A.A. Ouwehand 05-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke lay-out website

Service
duidelijkheid na chatsessie en telefoontje over leveringsvoorwaarden

Assortiment
specifiek gezocht naar vaatwasser van Siemens

Aanbeveling
Betrouwbaar, snelle levering

Extra toelichting
Prima communicatie via chat of telefoon. Afspraken zijn nagekomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

broodbakker-eb 05-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website geeft uitstekende info, veel beter dan van concurrenten!

Service
ik kreeg snel een prima geprijsde offerte voor 2 producten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

naamxxxx 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J82 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heldere site.

Service
Kan vragen op de site stellen indien nodig. Email ter bevestiging en bezorgen verliep in overleg. Erg fijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Liesje55 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijker kan bijna niet

Service
top!

Assortiment
Zeer ruime keus

Aanbeveling
echt een aanrader

Extra toelichting
super die keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews