Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20904 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Annet1970 07-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te vinden op internet, de produkten.

Service
op tijd geleverd,telefonisch contact gehad voor een weiziging, deze snel en goed behandeld

Assortiment
ruime keuze in merk en soorten.

Aanbeveling
makkelijk te zoeken, kost weinig tijd als naar winkels te gaan.Gratis thuis bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DianaDas 07-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Direct mailcontact met verkoper

Service
Gewoon keurig volgens afspraak

Aanbeveling
Is gewoon goed gegaan

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Juul 70 07-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Prettig,zeer hulpvaardig en kundig meedenkende verkoper.

Extra toelichting
L,S, Op zoek naar de juiste keuken apparaatuur kwam ik op de site van de keukenloods terecht.Door het ruime aanbod en de gunstige prijs verhoudingen heb ik hier mijn keuze kunnen maken.Daar ik toch een persoonlijk advies en uitleg prefereer heb ik naar een showroom in de buurt gezocht en gevonden t.w. in Weert.Deze overtrof mijn verwachting door het ruime assortiment.Kreeg er de juiste informatie en toelichting.Per mail goede en duidelijke informatie over leveringstermijn, bezorging en betaling, perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rogier1984 07-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk betalen bij de bezorger. In de winkel een goed overzicht van (een deel van) het assortiment. Het bestelproces wijst voor zich.

Service
De winkel heeft prima openingstijden, behulpzaam (ook vlak voor sluitingstijd, ze willen je niet snel naar buiten werken).

Assortiment
Gezocht naar een solo oven, veel keuze in verschillende prijsklasses. Prijs is prima.

Aanbeveling
Prima service, snelle levering, vriendelijk personeel.

Extra toelichting
Prettige winkel, duidelijke uitleg, zeggen het ook eerlijk als je iets prima zelf kunt installeren. Snelle levering en betaling bij de bezorger (zonder extra kosten!).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van sterkenburg 07-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik heb op het artikel gegoogled. Zo kwam ik direct op de juiste pagina terecht. Heb dus eigenlijk niet gebruik hoeven maken van de site door zelf te zoeken.

Service
Ik heb geen contact nodig gehad. We zijn tegenwoordig erg verwend met webshops, de levering van een product is vaak al de volgende dag. Ik was wel wat ongeduldig, maar dat zegt meer over mijzelf dus.

Assortiment
Dat wat ik nodig had zat in het assortiment, daar was ik blij om.

Aanbeveling
In grote mate denk ik. Vooral de gunstige prijs was erg prettig.

Extra toelichting
Ik heb dat artikel, waar ik naar op zoek was, kunnen kopen tegen een gunstige prijs. Prima!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ruud Brouwer 06-01-2015 In de winkel gekocht
Zwaag (Hoorn)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles wijst zich vanzelf; een voorbeeld voor andere verkoopsites...

Service
Niets op aan te merken: TOP!

Assortiment
Eigenlijk alles wat wij nodig hadden voor onze nieuwe keuken, was te koop...ideaal!

Aanbeveling
Gemak dient de mens!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Phineas 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijke navigatie op de website,goede productinformatie.Goede uitleg ivm levering en betaling.

Service
Apparaat wordt tot binnenshuis gebracht, oude apparaat wordt meegenomen. Afrekenen gaat moeiteloos. Vriendelijk personeel.

Assortiment
Op de website zijn genoeg producten te vinden van verschillende merken.

Aanbeveling
Makkelijke website. Genoeg keus voor een goede prijs.
Vriendelijk personeel, met een goede service instelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark van Leeuwen 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gebruiksvriendelijke website, overzichtelijk en duidelijk. Veel gemak van gehad, met name omdat alle specificaties ook te vinden zijn van alle artikelen.

Service
Ruim een voldoende, voor traject was goed, alleen de chauffeur heeft kennelijk opdracht gekregen om de artikelen alleen te lossen voor de deur. Nu is dat met een fornuis van 80 kilo niet echt heel erg klantgericht. Hem gevraagd of hij een handje kom helpen om het fornuis toch even binnen te zetten, dat heeft hij wel gedaan, maar was eigenlijk noet de bedoeling. Dit is met name bij ouderen not done. Dit kan dus beter.

Assortiment
Erg ruime keus en zeer overzichtelijk weer gegeven. Men kan selecteren op prijs, merk en vervolgens op type en laat tevens aanverwante producten zien. Ideaal dus eigenlijk.

Aanbeveling
Zeer prettige website en ook het gemak van een contactpersoon die ook echt telefonisch bereikbaar is. Er was zelfs ruimte om te onderhandelen over de prijs. Hierdoor heb ik een heel goed gevoel over gehouden aan mijn aankoop.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

ado jan 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
het is gewoon goed. punt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonnen 06-01-2015

Algemene score

7,8

Gemak
Bestelproces was makkelijk

Service
Koelkast werd netjes binnen afgeleverd

Assortiment
Gezochte koelkast was aanwezig

Aanbeveling
Prima ervaring

Extra toelichting
Prima ervaring

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

churchill123 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
we hebben de aankoop in de winkel gedaan. Daar werd alle tijd genomen om uitleg te geven over de diverse apparatuur. Winkel is goed bereikbaar.
verder was er iets niet goed geleverd, maar we kregen zonder probleem een nieuw onderdeel mee.

Assortiment
er is een uitgebreid assortiment in diverse prijsklassen.

Aanbeveling
omdat er zo'n ruime keuze is ook binnen de diverse merken.

Extra toelichting
we hebben voor onze keuken alle apparatuur bij de Keukenloods gekocht. Het is juist zo prettig dat daar alles aanwezig is.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

a.lindenberg 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Alles liep gesmeerd: bestellen, communicatie en levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

T loonstra 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk

Service
snel

Assortiment
uitgebreid

Extra toelichting
prima zaak niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilmaenfrank 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk te vinden op internet en duidelijke omschrijving

Service
vlot geholpen en van advies voorzien.

Assortiment
veel, maar niet alles voorradig in de winkel

Aanbeveling
handig, goed en snel te regelen.

Extra toelichting
Fijne (fysieke) winkel, goed advies, goed vooraf en ter plekke info te bekijken op internet. Wat niet op voorraad is is te bestellen via internet en thuis af te leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

hermans1956 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zonder aandringen door het filiaal kunnen lopen hebben wij zeer fijn ervaren.

Service
Na faillissement van fabrikant
door keukenloods onze inbouw koffiemachine vervangen voor een gloednieuwe.

Assortiment
Gewoon alle merken vertegenwoordigd van zeer goedkoop tot de grote A merken

Aanbeveling
Ook als je niet in de markt bent om wat nieuws te kopen maar met een klacht komt voel je jezelf heel erg op je gemak. En zullen ze alles doen om je tevreden te stellen.

Extra toelichting
Wij zullen qua witgoed nooit ergen ander meer kopen dan bij de keukenloods. Zelfs als de fabriek het laat afweten, staan ze als een blok voor de klant. Zij verdienen van ons een dikke duim omhoog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veenbesjes 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heldere en duidelijke infotmatie op de website

Service
alles volgens afspraak, prima geregeld

Assortiment
ruime keuze in types en merken

Aanbeveling
zonder voorbehoud

Extra toelichting
geen enkel probleem met bestellen en afleveren. afspraak is afspraak en dat is wel zo prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Doppegieter 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site werkt zo uitermate vanzelfsprekend dat alles super eenvoudig gaat.

Service
Aan telefoon vraag snel en professioneel afgehandeld zonder poespas.

Assortiment
Ik wist wat ik wilde hebben, in combinatie prijs en leveringssnelheid vrijwel optimaal.

Aanbeveling
Geen opmerkingen

Extra toelichting
Goede prijs/kwaliteit in combinatie met snelle levertijd en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merle1966 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk hanteerbare website. Eenvoudig te bestellen met mogelijkheid de inbouwkoelkast voor een redelijke prijs te installeren

Service
Prima. Even lastig geweest om juiste maat te vinden die in onze keuken past. Daarbij prima geholpen door de verkoopafdeling. Installatie ook prima verricht op de afgesproken tijd.

Assortiment
Voldoende keus, zeker in vergelijking tot andere sites. Voor elk wat wils in iedere prijsklasse.

Aanbeveling
Gelet op bovenstaande opmerkingen kan ik niet ander concluderen dat vrienden en familie hier ook moeten zijn voor hun witgoed.

Extra toelichting
Vier keer een tien is veel maar ik kan geen enkel minpunt vinden of een kritische noot plaatsen. Prijzen ook zeer scherp ten opzichte van concurrenten. Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Sietsma 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen op de bank en bij vragen contact leggen vis de chat.

Service
Snelle bezorging.

Aanbeveling
Scherp geprijst

Extra toelichting
Voor de tweede keer iets gekocht, erg tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans139 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een duidelijke website. De bestelprocedure etc is probleemloos.

Service
Zeer snelle reacties van keukenloods. Alles zoals belooft. Levering volgens het boekje. Betaling bij aflevering is een goed punt.

Assortiment
De keuze aan vaatwasser is zeer ruim met vele A klasse merken.

Aanbeveling
Dit is een zeer goede webwinkel. Dus een aanrader.

Extra toelichting
Geen negatief punt tijdens het hele bestel en leveringsproces. Een aanrader. Volgende keer zeker Keukenloods bekijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

o buijs 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
heldere goede informatie die snel te vinden was

Service
alle afspraken werden goed gedocumenteerd en alle toezeggingen nagekomen

Assortiment
ruim voldoende met scherpe prijzen

Aanbeveling
cijfers spreken voor zich

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Germar59 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kon het product dat ik wilde snel vinden.

Service
Had niet veel vragen, maar die ik had warden snel en naar tevredenheid beantwoord.

Assortiment
Ruim assortiment met diverse merken.

Aanbeveling
Volgens mij de goedkoopste, snelle levering en tot nu toe prima artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.peek 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
makkelijk via internet

Service
komen de afgesproken levering na

Assortiment
voldoende aan biedingen en een goede prijs.

Extra toelichting
prijs en aan bod

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Joeri Peeters 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel éénvoudig te bestellen. Prijs was onvoorstelbaar laag! Kortom, geen negatieve ervaring.

Minpunt:Enkel betalen met mastercard/visa kan niet. Spijtig want met een mastercard gold heb je recht op 2 jaar extra garantie. (In België) Daar had ik graag 2% extra voor betaald.

Service
Snelle feedback. Goede communicatie. Vlotte levering. 10/10

Assortiment
Prijs was doorslaggevend om bij jullie te kopen. Nergens in België deze lage prijs teruggevonden.

Aanbeveling
Heb de winkel al enkele malen aanbevolen!

Extra toelichting
Doe zo verder!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvette I 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
bij het plannen van de leverafspraak werd er veel moeite voor ons gedaan. Levering was keurig en op tijd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PROFNIEK 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Extra toelichting
Prima, makkelijk, betrouwbaar. Ze doen wat ze zeggen! Uitstekende oven. Makkelijk zelf te plaatsen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Kees Romkes 05-01-2015 In de winkel gekocht
keuken loods zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt gewoon eerst rustig op Internet alles bekijken en uitzoeken. Super overzichtelijke website met voldoende informatie. Hierna kun je in de winkel langs gaan om alles te bekijken. Super handig!

Service
Werden in de winkel uitstekend geholpen en er werd zelf nog een scherpere prijs voor ons berekend! Later bleek dat de vaatwasser die we gekozen hadden uit de verkoop was genomen. Toen kwamen ze gelijk met drie vergelijkbare vaatwasser van een duurdere klasse waar we uit mochten kiezen voor dezelfde prijs als onze vaatwasser. Dat is toch top!

Assortiment
Grote keuze uit Veel verschillende merken. Voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment met uitstekende service!

Extra toelichting
Super winkel die ik zeker nog eens bij iemand aan zal bevelen! Bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

enkhuijzer 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Hoef het huis niet uit.

Service
De mensen deden hun best en goed.

Aanbeveling
Het verliep prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

eha48 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
maten op de site meteen vergelijken met de maten in de keuken

Service
we hadden een vraag, welke binnen 12 uur beantwoord werd

Aanbeveling
keuze genoeg

Extra toelichting
Zowel klantvriendelijkheid van de keukenloods via de digitale weg is prima, maar ook de levering van een extern bedrijf welke werkt in opdracht van keukenloods was zeer correct

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fam. de Boer1 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
al meerdere malen keuken apparatuur besteld voor Ikea keuken opgehaald in waddinxveen of thuis bezorgt. tot op heden goede service

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

March346 04-01-2015

Algemene score

6,8

Gemak
Alles was makkelijk te bestellen.

Service
Nadat ik mijn bestelling had geplaatst (waar 3 dagen lever tijd voor stond) kreeg ik na een week nog steeds geen bericht. Na een aantal keer bellen kreeg ik een onpersoonlijk mailtje met de mededeling dat de koelkast niet leverbaar meer was. Meer informatie kreeg ik niet en ik had al betaald. Ik moest zelf bellen voor een andere oplossing. Ik had graag meteen een andere aanbieding gehad.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 05-01-2015

Beste heer/mevrouw,

Ten eerste wensen wij u een goed en gezond 2015!

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u lang op uw product heeft moeten wachten.

Helaas kan ik op de naam March346 geen order vinden in ons systeem.
Kunt u uw ordernummer sturen naar info@keukenloods.nl t.a.v. J. Langenberg dan kan ik voor u uitzoeken wat er in uw geval is misgegaan.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

paulus 1956 04-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede website, overzichtelijk

Service
werdt goed op de hoogte gehouden van de bestelde artikelen. Het maken van de bezorg afspraak ging correct

Assortiment
groot, scherp geprijst

Aanbeveling
vlotte levering

Extra toelichting
vlotte levering en alles volgens afspraak. dit voor de toekomst blijven doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JWvRinsum 04-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
overzichtelijk, vriendelijk en deskundig geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul Lelystad 04-01-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
laagdrempelig, veel voorraad

Service
direct een afspraak voor installatie

Assortiment
ruim voldoende aanbod online/offline

Aanbeveling
eerder goed geholpen bij Keukenloods

Extra toelichting
what you see is what you get. Korte communicatielijnen en geen "gedraai".

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Brigitte F. 03-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
makkelijk te bestellen producten via internetsite.

Assortiment
niet heel veel keus in magnetrons wel zeker goede prijs

Aanbeveling
goede prijzen, bestelling volgens goede afspraak. product oké.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan2015 03-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Super winkel, is flexibel, goed bereikbaar en komt afspraken na!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob7601 03-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestelling is zo geplaatst.. afwikkeling gaat als vanzelf!

Service
Ondanks schade aan eerstgeleverde product.. vrijwel direct een nieuwe nageleverd.

Assortiment
Voldoende keuze tussen soorten en merken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fam Thielens 03-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Extra toelichting
Hallo, gaskookplaat via internet besteld incl montage. Binnen 2 dagen krijg je een bevestiging dat deze op voorraad is en kun je een afspraak maken met een inbouw dienst. Precies volgens afspraak staan een week later twee super aardige jongens aan de deur en bouwen deze gaskookplaat perfect in. Betaling vindt ook dan op dat moment plaats en kannook electronisch. Perfect gegaan allemaal en zeker aan te raden. Fam Thielens Budel-Dorplein

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

sander2908 03-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede site

Service
had wat vragen is goed op gereageerd

Assortiment
lastige artikelen op voorraad

Aanbeveling
omdat ik tevreden ben

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

W. Elst 02-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
kan thuis bestellen

Service
bereikbaar

Assortiment
groot

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 21-01-2015

Beste W. Elst,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te lezen dat u over dit onderdeel van de bestelling niet tevreden bent.
Helaas was er voor de door u bestelde afzuigkap een lange levertijd en ik begrijp dat u deze geannuleerd heeft. Onze excuses hiervoor.

Gelukkig kan ik terugzien de overige 9 apparaten van de bestelling op tijd zijn geleverd.

Wij wensen u veel plezier van deze apparaten.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Snakker14 02-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hedere en duidelijke site, waar het gwenste artikel snel kon worden opgezocht.

Assortiment
Groot assortiment, dat overzichtelijk is weergegeven. Selectie werkt snel en effectief.
Goede technische informatie op de website, zodat je goed op de hoogte bent met het te kopen produkt.

Extra toelichting
Een prima webwinkel met ruime keus, goede kwaliteit en interessante kortingen op de prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene Hakvoort 02-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is gewoon heel gemakkelijk,duidelijke site waarop alles is te vinden

Service
helemaal geweldig

Assortiment
ze hebben dat wat je zoekt tegen een hele scherpe prijs

Aanbeveling
gewoon goed en betrouwbaar

Extra toelichting
zie de beoordelingen hierboven,dat zegt al genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Gerritsen 02-01-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irma37 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
het was gemakkelijk om de bestelling te plaatsen

Service
De bestelling werd op de afgesproken tijd bezorgd en geplaatst.

Assortiment
Er was keuze genoeg uit diverse apparaten.

Aanbeveling
Alles is netjes aan- en weer afgevoerd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

leo van herk 02-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Duidelijke omschrijving en gemakkelijke handleiding om te bestellen.

Service
Snelle en correcte levering.

Aanbeveling
Goede service en de goed koopste.

Extra toelichting
De vaatwasser die ik besteld had was niet meer in voorraad maar kreeg toen voor het zelfde geld een duurder type toe gestuurd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

van Loenen14 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snelle levering

Service
Behulpzaam

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benny_1955 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Dicht bij ons in de buurt en snelle levering plus een scherpe prijs

Service
Na de bestelling naar twee dagen een mail ontvangen dat de spullen klaar liggen

Assortiment
Alle denkbare onderdelen voor de keuken is hier te krijgen

Aanbeveling
Is gewoon een goed bedrijf met een snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vanLeeuwen 134925 02-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
uitgebreide en gebruiksvriendelijke website

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mevr Bakker 02-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Vanuit huis rustig uitzoeken.
Aanbod van alternatief is prettig.

Service
Mijn eerste telefonische contact vind ik minder goed. Ik kreeg niet de indruk dat er mee werd gedacht. Een volgend telefoontje met iemand anders en met iemand van het klus team maakte het ruimschoots goed en kreeg ik weer vertrouwen.
De monteurs waren ook heel attent en vakkundig.

Aanbeveling
Snel nieuw apparatuur in huis!

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Aline52 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voldoende filialen om apparaten daadwerkelijk te zien.

Service
Goede informatie van het personeel

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Hebben we al gedaan in verschillende gevallen

Extra toelichting
Zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews