Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 22620 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1954 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Koelkastkoper 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Snelle levering volgens afspraak, keurige montage op de geplande tijd en vriendelijke en kundige monteurs. Zeer tevreden!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

B van den Berg 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
Zeer goede deskundige informatie,
met tip voor nieuwere model voor zelfde geld.
Snelle levering, op afgesproken tijdstip.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Egmond 28-08-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima, wij hebben bij de receptie gevraagd waar we moesten zijn en we werden meteen keurig te woord gestaan en verwezen naar de plek waar we moesten zijn.

Service
Super. We werden keurig teruggebeld eerst door de keukenloods en later door het montage team.

Assortiment
Het model wat wij uitgezocht hadden was er niet, maar we kregen een ander model, zelf nog beter voor dezelfde prijs als het model waar wij voor kwamen.

Aanbeveling
Prima winkel, zeer goede service.

Extra toelichting
Vriendelijke en klantvriendelijk personeel. Goede service.Ruime keus. Montageteam ook zeer klantvriendelijk. Oude vaatwasser werd meegenomen zo ook alle verpakkingsmaterialen. Alles werd keurig teruggeplaats, heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijk overzicht

Service
makkelijk in contact te komen met het bedrijf. indien nodig snel doorverbonden met producent

Assortiment
zeer uitgebreid

Extra toelichting
Zeer goede eerste ervaring; to be continued!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Maria 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het product dat ik zocht was makkelijk te vinden op de website.

Service
Ik ben zeer tevreden over de service. Mijn vragen werden snel beantwoord via de mail en de afspraken rondom het bezorgen waren goed geregeld.

Aanbeveling
Ik heb niet te klagen over deze winkel

Extra toelichting
Mocht ik in de toekomst meer apparatuur nodig hebben dan zal ik weer voor Keukenloods kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 27-08-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Algemene score

6,0

Gemak
Redelijk summiere website, verfijning in de zoekresultaten kan geoptimaliseerd worden.

Service
Productkennis is niet overdreven goed. Verschillen werden van de website van de fabrikant gehaald, maar niet onderbouwd. Door mijn vooronderzoek kon ik al meer vertellen dan de verkoper......

Assortiment
Assortiment is ten opzichte van de concurrentie beperkt. De prijzen liggen op hetzelfde niveau als van de concurrent.

Aanbeveling
Showroom is beperkt. Wij zochten een vaatwasser in het hogere segment, maar daar was niets van op voorraad.

Extra toelichting
Op de website staat levering circa 1-2 werkdagen indien voorradig bij de leverancier. Wij waren op vrijdagmiddag 16.00uur in de winkel. Op dat tijdstip kon men geen gegevens van de voorraad van de leverancier ophalen. Maandag krijgen wij een telefoontje dat het product op voorraad was, en uitgeleverd ging worden tweede helft van de week. Dat werd dus vrijdag om 13.00 uur.......... Vreemde werkdagen hebben ze bij de leverancier zou ik zeggen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

W Gouw 27-08-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
helder en duidelijke pagina's

Service
Ik werd zeer goed geholpen, mensen met kennis, ik had een gaskookplaat gekocht en deze moest 2 weken later bezorgd worden bleek de desbetreffende plaat niet meer op voorraad maar geen nood er werd een andere voor mij uitgezocht en deze was ook nog eens goedkoper TOP

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
ik werd deskundig en vriendelijk geholpen

Extra toelichting
goede keus voor mij,heb eerst op de site gekeken en toen naar de winkel geweest, zeker ook nog een compliment voor het bezorgen, Ik wist precies waar ik aan toe was kreeg duidelijk de bezorgtijd door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marjon 27-08-2015 In de winkel gekocht
veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Contact gehad met winkel in Veendam zeer goed geholpen met keuze maken van artikelen.

Assortiment
Alles is aanwezig, is het er nou toevallig niet dan kunnen ze alles voor je regelen.

Aanbeveling
altijd prima service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Balder 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik kon goed op site vinden wat ik zocht

Service
Ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de levering

Assortiment
Er is een goede keuzemogelijkheid

Aanbeveling
Goede verhouding in prijs

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Bert 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en duidelijke; no-nonsens website.

Service
Keukenloods doet wat ze beloofd, prima! Bij een telefonische contact met een vraag over het te kopen product, was deze prima beantwoord.

Assortiment
Prima assortiment en nog betere prijzen!

Aanbeveling
Volgende keer ga ik weer eerst kijken bij de website van deze firma.

Extra toelichting
Het oude apparaat is netjes mee genomen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Vanuit huis op de computer zoeken en bestellen vind ik prettig.

Service
De bestelling is vlot verlopen. Hoe de service zou gaan als er iets mis is, weet ik niet.

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
De prijzen zijn gunstig.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

marian 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zoeken op de pc.

Service
werd keurig gebeld wanneer ze kwamen afleveren.

Assortiment
was aanwezig en de prijs is oke.

Aanbeveling
Werd keurig geholpen en kreeg op elke vraag antwoord,werd zelfs terug gebeld, wanneer ze gingen leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 26-08-2015 In de winkel gekocht
Waddingsveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kan rustig rond neuzen, daarna wordt je goed geholpen.

Service
Vrijwel niets op aan te merken, maar toch een beetje, zie verdere toelichting

Assortiment
Je kan zo gek niet bedenken of het is aanwezig met diverse merken.

Aanbeveling
Behoefd geen toelichting

Extra toelichting
Als we weer eens iets gaan uitzoeken, dan zou het leuk zijn als er een kopje koffie wordt aangeboden, het was wel aanwezig! Het was warm die dag, maar je gaat er niet speciaal om vragen. Dat is een beetje jammer (service)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Johan 26-08-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
uitkiezen en meteen meenemen

Service
vakkundig personeel, weet waar ze het over hebben.

Assortiment
veel, heel veel showroom alles is te bestellen

Aanbeveling
zoek je een keuken of apparatuur kijk even bij de keukenloods ze hebben het vast.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RonaldS 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gewoon lekker online bestellen. Wij hadden een vraag, en dan is het ook heel makkelijk om iemand te spreken te krijgen en die heeft ons verder heel goed geholpen.

Service
Tijdens het beantwoorden van de vraag, moesten we even in de wacht. In die tijd hebben we gezien dat de prijs elders iets goedkoper was, maar op de site van Keukenloods staat dat je dat gewoon kunt melden. Eenmaal uit de "wacht", vertelden we dit aan de medewerker en ook Keukenloods ging mee in de goedkopere prijs! Wat een service!!!

Assortiment
goede keuze

Aanbeveling
fijn, dat er online gekocht kan worden, maar dat er ook fysieke winkels zijn, waar veel bekeken kan worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem 25-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Service
keurig geholpen met de maten van kast meedenken

Assortiment
volop keus in alle prijs klassen

Extra toelichting
op tijd en netjes afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno spee 25-08-2015 In de winkel gekocht
In Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te bereiken en genoeg ruimte om te parkeren. In de winkel alles ruimtelijk en overzichtelijk opgezet. Heel goed geholpen en zeer vriendelijk personeel

Service
Denkt met je mee voor oplossingen en komt je tegemoet! En neemt alle tijd voor je!

Assortiment
Vele keuzes van apparatuur!

Aanbeveling
Omdat wij zeer tevreden zijn over personeel en afhandeling. En het vertrouwen in de keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ramona kaak 25-08-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruben 25-08-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke winkel.

Service
Vriendelijk personeel en na de tijd met de bestelling ging het allemaal naar wens hoe de levering verder ging.

Assortiment
Je kan niet alles op voorraad zetten maar ik vond dat de vrijstaande koelkasten of vriezers er niet veel van stonden.

Aanbeveling
Je kan hier voor een goede prijs je producten aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter P 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel mijn gewenste afzuigkap gevonden die aan bepaalde maten moest voldoen.

Service
alles ging goed.

Assortiment
heb kunnen vinden wat ik nodig had.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Harmen 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een hele makkelijke website die zichzelf wijst.

Service
Goede en duidelijke communicatie, zowel per email als per sms. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de leverdag- en tijd.

Assortiment
Heel breed assortiment met scherpe prijzen.

Aanbeveling
De eerste keer dat we hier hebben besteld. Dit is een webwinkel die voldoet aan de hedendaagse verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
prima website , duidelijk

Service
Elders goedkoper gezien en heb een korting op de prijs gekregen !

Assortiment
Ruivoldoende, we zochten een goede koelkast en die was te vinden.

Aanbeveling
Jaren geleden ook een vaatwasser besteld, ook toen al prima service.

Extra toelichting
Prima, ga zo door met deze service en prijs stelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Men zou de oude koelkast afvoeren. De chauffeur beloofde dat hij de volgende dag terug zou komen omdat hij geen ruimte in zijn vrachtwagen had. Helaas is hij dat vergeten. Na een belletje is de oude koelkast alsnog enkele dagen later opgehaald.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

jurgen 25-08-2015 In de winkel gekocht
keukenloods gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
bij het uitzoeken kijken ze mee, en geven advies over welke keuze te maken zonder opdringerig te zijn

Service
alle informatie wordt toegestuurd via de mail incl. de te verwachten levertijd.

Assortiment
Alle merken volop keuze

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Online besteld en snel en makkelijk op te halen

Service
Vriendelijk en behulpzaam personeel die helpt de aankoop in de auto te plaatsen

Assortiment
Heel veel keuze

Aanbeveling
Geen enkele minpunten kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dekker 25-08-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ruime opstelling,niet meteen een verkoper op je dak,maar als je hem nodig hebt is hij er wel en ter zake kundig

Service
zie hierboven

Assortiment
enorme sortering

Aanbeveling
de prijzen zijn goed evenals het aangeboden assortiment.Het moet raar lopen als je niet slaagt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

julian 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
veel keuze en duidelijk uit te zoeken wat je zoekt.

Aanbeveling
goede en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurgen 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk menu en makkelijk navigeren
Duidelijke info over de artikelen met omschrijving, foto en prijs.

Service
Zovel via mail als telefonisch goed advies en snelle antwoorden gekregen.

Assortiment
Keuze is erg uitgebreid.
Verschillende merken beschikbaar per artikelgroep.

Aanbeveling
Vlotte levering op afgesproken uur en duidelijke communicatie.
Ook betaling bij levering ging zeer vlot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestellen gaat makkelijk en telefonisch advies is prima wat het uitzoeken makkelijk maakt

Service
Goede telefonische support en vakkundige inbouw

Assortiment
Kunnen vinden wat ik wilde en ruime keus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michelle Grootelaar 25-08-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Jullie zijn goed bereikbaar per email, telefoon en chat

Service
Perongeluk verkeerde maat koelkast besteld, werd niet moeilijk gedaan. Kregen nieuwe koelkast voor kleine vergoeding! !

Assortiment
Heel veel keuze met goed advies

Aanbeveling
Voor ieder budget, smaak, gemak wat wils!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T Verhoeven 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijk opgezet

Service
heel klantvriendelijk en alle tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
thuis winkelen

Service
snelle levering

Assortiment
meer dan genoeg

Aanbeveling
kom zeker terug om iets te kopen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jody 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je kan makkelijk zoeken op de site. Het bestellen gaat ook erg makkelijk

Aanbeveling
Snel en makkelijk apparatuur te bestellen. Levertijd die wordt aangegeven is ook de daadwerkelijke levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

multem 25-08-2015 In de winkel gekocht
waddinxveen

Algemene score

7,0

Gemak
overzichtiglijk opgestelt

Service
men denkt met je mee

Assortiment
genoeg

Aanbeveling
keurig

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

walter 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel gevonden wat ik zocht

Service
zonder gedonder goed geregeld

Assortiment
moeiteloos een goede betaalbare machine gevonden

Aanbeveling
goed, snel en voordelig

Extra toelichting
De monteur was ook een dikke 10 waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website waaruit makkelijk te bestellen was.

Service
Zeer tevreden over de levering en contact over de leverings datum

Assortiment
Product gevonden voor een redelijke prijs

Aanbeveling
Duidelijk overzicht en goede voorlichting

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lex 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alle info is snel te vinden; vergelijken is een nuttige extra. Bestellen gaat makkelijk en snel.

Service
Een extra vraag werd telefonisch - en snel - naar alle tevredenheid beantwoord. Gewoon even persoonlijk contact is heel prettig en vertrouwd = meerwaarde!

Assortiment
Bijna alle modellen van topmerken zijn leverbaar.

Aanbeveling
Ook gezien eerder ervaringen is dit de beste winkel om de grotere (duurdere apparatuur) online aan te schaffen.

Extra toelichting
Na de orderbevestiging werd ik goed op de hoogte gehouden van de verwachte leverdatum, tot en met het dagdeel. De bezorger belde in die periode ook nog netjes om een kleine vertraging te melden (buiten hun schuld). Heel attent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P Joosten 25-08-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles goed te bekijken. Ruim van opzet.

Service
Vriendelijke en hulpzame bediening.

Assortiment
Ruim assortiment en indien niet aanwezig kunnen ze het altijd voor je opzoeken.

Aanbeveling
Was er al eerder geweest en had ook toen een goede ervaring. Goed prijs, kwaliteit en service verhouding.

Extra toelichting
Neen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 25-08-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het hele bestelproces was transparant

Service
Winkel was goed bereikbaar. Vriendelijk en deskundig verkooppersoneel en alle toezeggingen werden perfect nagekomen

Assortiment
Prima assortiment

Aanbeveling
Prima en deskundige voorlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joost 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk besteld en snelle levering.

Service
Snelle bevestiging en goede communicatie naar klant

Assortiment
Ruim en groot assortiment

Aanbeveling
Goede ervaring en zal zeker in de toekomst nog meerdere bestellingen plaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucy Visser 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel geregeld. Heldere site. Duidelijk contact. Geen valse verwachtingen.

Service
Goed meegedacht, order bijgesteld toen het nodig was. Levering perfect!

Aanbeveling
Prijzen goed, service goed. Montageteam top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudige website met duidelijk overzicht en vergelijk apparatuur.

Service
Goed geholpen door de medewerkers aan de telefoon, ook over leveren veel informatie.

Assortiment
Breed aanbod, eenvoudig, luxe, design alles is er.

Aanbeveling
Zou het de volgende keer weer doen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kookgek71 25-08-2015 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Precies gevonden wat we zochten.

Service
Snelle levering ook datgene wat niet direct op voorraad was.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Alles piekfijn geregeld via keukenloods Veendam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jamvanstraaten 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en makkelijk te bestellen zowel via internet als telefonisch

Service
Snelle levering en goed op de hoogte gehouden van tijdstip van aflevering en pas betalen bij aflevering

Assortiment
Meer dan genoeg keuze en goed advies via de telefoon

Aanbeveling
Goede en snelle service. Gewoon zeer correct behandeld en alles opgepakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mal1219 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle beantwoording van vragen, overzichtelijke website.

Service
Fornuis kon alleen op een bepaalde dag worden geleverd, na 1 telefoontje met Keukenloods was alles geregeld.

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Ik zou het zo weer doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adequaat 25-08-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
dichtbij en overzichtelijk

Service
goed

Aanbeveling
redelijk eenvoudige winkel

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Lucie 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijk vanuit huis je keukenapperatuur bestellen.

Service
Prima service kwam er niet helemaal uit, maar telefonisch op een prettige manier en na volle tevredenheid geholpen

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Door goede ervaring zal ik andere mensen ook wijzen op jullie site.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

art 6602 a 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede website, makkelijk bestellen

Service
vriendelijk personeel, het product werd veel eerder afgeleverd als gedacht.

Assortiment
prima assortiment, je kunt ook prima vergelijken.

Aanbeveling
mijn volgende aankoop ga ik weer naar keukenloods.

Extra toelichting
zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nils 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site met handige selectieopties en goede info

Service
telefonische hulp perfect verzorgd !! complimenten voor de medewerker...echt meedenken en niet alleen vragen beantwoorden...hulde !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annie 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zoek criteria zijn redelijk goed in te stellen, maar meer zoek criteria zou prettig zijn.

Service
Vriendelijk en behulpzaam aan telefoon.

Extra toelichting
Enige onduidelijkheid was de extra garantie aanvraag.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews