Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rowdy de Bever 23-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website met juiste informatie

Service
Tot nu toe prima geholpen.
Fijn dat je thuis kan pinnen. Ook het meenemen van de oude apparatuur is erg fijn.

Assortiment
In het sigment wwarin ik heb gezocht is er veel keuze

Aanbeveling
Alles gaat vanzelf duidelijk en tot nu toe alles prima geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Voskamp 22-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Internet en specificatie overzichtelijk

Service
top info over levering

Assortiment
ruimschoots

Aanbeveling
prijs stelling is scherp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos 19571955 22-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bereikbaarheid prima
Parkeren prima

Service
Op tijd geleverd bij breuk direct opgelost.

Assortiment
Alle merken op voorraad

Aanbeveling
Deskundige medewerkers
De rest zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Freekwullem 22-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
samen met verkoper de juiste keuze gemaakt, zocht betekenis van codering koelkast op.

Service
monteur was top, snel, secuur, schoon en kon na 1x zelf een kop espresso maken.

Assortiment
diep

Aanbeveling
alles correct

Extra toelichting
prijs, service, montage, planning van inbouw, allemaal correct.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud de Koker 22-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website goed te bezoeken en een keuze te maken.

Service
vlotte afwerking van de bestelling. Goede berichtgeving over verwachte levering.

Aanbeveling
Goedee rvaring

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

A. Winter 22-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Site is toegankelijke en biedt veel keuze.

Service
Helaas (in mijn geval) valt levering op Waddeneilanden buiten de gratis levering, dit moet je zelf bekostigen, maar gezien de prijs van de producten neem ik dit graag voor lief. Uiteindelijk tevreden dus.
Heb een afwijkende maat keuken en ben zeer goed telefonisch geadviseerd in mijn vaatwasser keuze.

Assortiment
Zeer ruim assortiment, goede uitleg over de materialen en volop keuze.
Ook praktisch zijn de maattekeningen bij de producten.

Aanbeveling
Ik heb al eerder gekocht bij Keukenloods, vandaar mijn vervolgaankoop. Zal zeker aanbevelen bij anderen.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over Keukenloods, goede producten, veel keuze en als je wat wil weten bezoek je vooraf een filiaal, ook daarna kun je nog volop telefonisch support krijgen, ook de offerte die je ontvangt is duidelijk en volgens afspraak, gaan addertjes onder het gras, gewoon duidelijk. Betaling gaat makkelijk en levering is overleg. Prima dus.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

mario van drunick 22-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via internet-heel duidelijk allemaal

Assortiment
keurige bevestiging en verzendmelding pakket

Aanbeveling
goed bedrijf

Extra toelichting
Het is zeer snel gegaan en de prijs was ook zeer netjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

avlrvl 22-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Thuis op je gemak uitzoeken wat je wil

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Het gemak van bestellen is heel wat waard

Extra toelichting
Van te voren een mail wanneer en tussen hoelaat ze de bestellingen komen afleveren,ruimschoots binnen de geplande tijd.Alles keurig binnen gezet,een aanrader om hier een bestelling te plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ellie Meijers 22-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Geen problemen tegengekomen

Service
Prima

Assortiment
Ik kon kopen waar ik naar op zoek was en niet iedereen had dit.

Aanbeveling
keurig en behulpzaam!

Extra toelichting
Keurig geholpen, besteld via de site, telefonisch nog antwoorden op vragen gekregen en zelf de prijs werd aangepast na de melding dat ik het apparaat ergens goedkoper had gezien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam J.Hofe 22-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De eenvoud waarmee je via internet kunt bestellen. En alle artikelen duidelijk zijn.

Service
De ene dag besteld de volgende dag geleverd. Met een mededeling via Email.

Assortiment
Zeer uitgebreid en met een duidelijke beschrijving.

Aanbeveling
Onder onze vrienden familie en kennissen weet bijna niemand het bestaan van Keukenloods. Maar nu natuurlijk wel.!!

Extra toelichting
Wijn zeer tevreden met de artikelen die geleverd zijn. Alles met duidelijke beschrijving, ook de levering ging geheel naar wens. Het betalen aan de chauffeur contant of met de pin ging ook helemaal correct. Wij zijn uiteraard tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal1976enzo 22-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
21:55 bestel, volgende dag om 9:30 in huis op oudjaarsdag, dat noem ik comfortabel winkelen

Service
Snelle levering, vriendelijke bezorger

Assortiment
Voldoende aanbod in het hetgeen we nodig hadden (droger)

Aanbeveling
Zeker, zelfs al gedaan, ook de producten van onze keuken (2009) van de keukenloods zijn wij nog steeds erg tevreden over.

Extra toelichting
Bij ieder punt heb ik al mijn motivatie gegeven, ik ben gewoon erg tevreden over de keukenloods. Alleen de vaatwasser zelf (indisit) is niet altijd schoon, da's jammer, maar wel veel stiller dan de vorige.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klorres 22-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles duidelijk aangegeven

Service
snel geleverd

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
goed en snel

Extra toelichting
makkelijk bestellen de goedkoopste en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanGerben16 21-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk omschreven met informatie die van belang is.

Service
Super snel!
S avonds besteld rond 21:00 uur de volgende morgen om 11:00 uur in huis!

Assortiment
Veel keus .

Aanbeveling
Veel keus en aantrekkelijke prijzen.

Extra toelichting
Duidelijk wat betreft product, bestelling en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nolmiran 21-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Makkelijk en snelle levering zonder rompslomp er omheen

Assortiment
Groot assortiment en handige zoekmachine

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

flyman 21-01-2015 In de winkel gekocht
opmeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, gebeld met medewerker waddinxveen,omdat wij het direct op wilde halen. Hij heeft ons goed geholpen. Artikele was in waddinxveen niet meer aanwezig, maar na het emailen van de bon, konden wij de oven direct ophalen bij distributiecentrum Opmeer.

Service
super service

Assortiment
uitgebreid assortiment, duidelijke specificaties van de producten en natuurlijk goede prijzen!

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aan bevelen. Onze vaatwasser is binnenkort aan vervanging toe, en ik weet al waar ik hem ga halen (of laten bezorgen, is voor een vaatwasser misschien wel handig).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flynn2012 21-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis met de computer bestellen en betalen: ideaal!

Service
Binnen 24 uur geleverd en de oude kast afgevoerd: ideaal.

Assortiment
Uit een breed assortiment konden we het juiste merk met de juiste maten bestellen: ideaal

Aanbeveling
Hoezeer we de plaatselijke middenstand ook willen steunen, deze manier heeft qua gemak en prijs onze voorkeur.

Extra toelichting
We zijn tevreden met onze aankoop. Het product is goed en de manier waarop het besteld kon worden en geleverd is heeft onze voorkeur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 1961 21-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima service. De winkel bezocht en telefonisch besteld. Alles keurig op tijd bezorgt. Zelfs een nieuwer model voor dezelfde prijs ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kerst bestelling 21-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duurde een week voor mijn bestelling doorkwam. Moest een extra mail overheen.

Service
Erg goed en bekwame monteur.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
prijs kwaliteit erg goed.

Extra toelichting
Was prettig ondanks de start problemen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam J.Hofe 21-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestelling en de aflevering liepen volgens de afspraak.!

Service
Ook na een telefonisch contact de duidelijke uitleg over wat ik wilde bestellen en de vakkundigheid was zeer naar tevredenheid

Assortiment
Zeer uitgebreid.!

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden met het geleverde Gasfornuis de Vaatwasser en de Afzuigkap. Maar ook met de bezorgers uiterst corect vriendelijk en het gemak om met de Pin te kunnen afrekenen heeft op ons een betrouwbare indruk achter gelaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yoladeha 21-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk

Service
Kreeg snel antwoord op mijn vraag

Aanbeveling
Levering op tijd. Kunt goed overleggen over het levertijdstip

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

folko1 21-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
handig, efficient en ook telefonisch prima afhandeling.
Zelfs vlak voor kerst.

Assortiment
goed assortiment, maar als je a la minute een vaatwasser nodig hebt, is het logisch dat er minder keuze op dat moment is.

Aanbeveling
gewoon prima

Extra toelichting
Praktisch advies, snel bestellen. Ook in het weekend en ook vlak voor kerst. Voordelige prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rudie46 21-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alle informatie kan digitaal worden ingewonnen maar in de showroom kan ook alles worden bekeken en besproken.

Service
Prima advies gehad. Alles keurig netjes per mail bevestigd gekregen.

Assortiment
Ruime keuze in zowel prijsklasse als merken.

Aanbeveling
Op basis van onze eigen ervaring zeker aan te bevelen.

Extra toelichting
Van aankoop tot aflevering, inclusief plaatsing, perfect geregeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jac van Gemert 21-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
website is duidelijk en de apparatuur is goed te vinden

Service
De levertijd was zeer goed, apparatuur was gewoon snel geleverd.

Assortiment
De apparatuur die ik zocht was niet meer leverbaar en het alternatief was beter en goedkoper dan waar ik naar zocht.

Aanbeveling
Geen enkel probleem met en tijdens aankoop en levering gehad.
Alles is snel en goed afgehandeld.

Extra toelichting
Zie hiervoor de ingevulde velden bij de vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nol van Roosmalen 21-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk en gemakkelijke zoekfilters

Service
telefonisch prima te woord gestaan. en de volgende dag apparaat al opgehaald

Assortiment
heel uitgebreide keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bnk 21-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website

Service
snelle levertijd, goede communicatie betr levering

Assortiment
keuze mogelijkheden voldoende

Aanbeveling
prima prijs artikelen, duidelijke omschrijving, snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BertPee 21-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Orienteren op de site verliep soepel (evt. Online hulp) Daarna de selectie in de winkel bekeken (Zaandam) en prima geholpen.
Levering kan op ieder gewenst moment.

Service
Goed advies en service. Afleverafspraak was op elk gewenst moment te maken en wordt keurig nagekomen.
In geval van storing wordt er snel een monteur langs gestuurd.

Aanbeveling
Aanrader- assortiment, prijs, kwaliteit en service

Extra toelichting
inmiddels vaste klant geworden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacobus40 20-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke website met uitgebreide info over product. Mogelijkheid om een toonzaal in de buurt te vinden

Service
goed, snel en vriendelijk geholpen

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
zowel de toonzaal, de website en de prijzen zijn OK

Extra toelichting
Internet prijzen, maar toch een toonzaal voor het echte werk maakt net het verschil.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martin Huijbers 20-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
website goed

Service
prettig telefonisch contact

Assortiment
voldoende keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

72Bob 20-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Website duidelijk en goed te gebruiken.

Service
Probleem serieus genomen. Terugkoppeling gehad. Was nuttig.

Ongevraagde "upgrade" naar ander type oven vond ik vreemd. Annulering geen probleem.

Assortiment
Ruime keuze.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Topkoker 20-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede overzichtelijke webwinkel met volledige informatie. Eenvoudig bestel stappenproces..

Service
Aanvullende telefonische vragen direct volledig beantwoord door goed geïnformeerd personeel

Assortiment
Ruime keuze tegen scherpe prijzen.

Aanbeveling
Prima webwinkel met goede en snelle service

Extra toelichting
Zeker tevreden over het assortiment, de service en afhandeling van de aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nel Elstgeest 20-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via internet, thuis opzoeken, prijs vergelijken en bestellen.

Service
per email werd ik op de hoogte gehouden van de levering

Assortiment
ruime keuze en een uitstekende verdeling van de induktie kookplaten voor mijn grote gezin

Aanbeveling
Ik heb al diverse mensen geadviseerd aankopen te doen bij jullie

Extra toelichting
Ik ben heel tevreden met mijn aankoop en zal zeker jullie aanbevelen voor aankopen vanwege de service en klantvriendelijkheid zowel aan de telefoon als bij de aflevering. Hiervoor hartelijk dank,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I.E.Willems 20-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
je weet wat je koopt en ikzelf ben er helemaal weg van, hij is superdelux een fijne ervaring en hoop er jaaaaaren mee te koken en te wokken!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Naam1865 20-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
toegankelijke site, uitgebreid assortiment, goede info over bezorgen en betalen

Service
bezorging snel en goed gebeurd door bezorger, beleefde man

Assortiment
Heel veel merken daardoor veel keuze

Aanbeveling
Heb ik al gedaan, wat een snelle bezorging en goede info.

Extra toelichting
top bedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.J.mackaaij 20-01-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Levering werd op tijd gedaan volgens de normen van de winkel

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Altijd

Extra toelichting
Hebben nu 2 keer een bestelling gedaan bij "Keukenloods" en alles is naar wens verkopen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Senpip 20-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
thuis uit te voeren

Service
snel reactie en goed aanbod

Assortiment
voldoende keus en vergelijkingen

Aanbeveling
goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bianca85 20-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Duidelijke berichtgeving over de status van de bestelling en levering

Extra toelichting
Prima en snelle levering. Product netjes verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

W. Elst 20-01-2015

Algemene score

3,0

Service
Levertijd zou een week zijn, op voorhand afgesproken met de leverancier, na een maand nog geen apparaat.

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
Men komt de afspraak niet na en hebben daarom geanuleerd.

Review criteria:

Slecht
Voldoende

Reageer

Scholten74 20-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle informatie duidelijk op de site te vinden.

Service
Mails worden snel beantwoord en telefonisch ook goed bereikbaar.

Assortiment
Ruime keuze in allerlei prijsklasse

Aanbeveling
Goedkoper en meer op voorraad dan andere winkels

Extra toelichting
Vlak voor kerst had onze oven het begeven, diverse zaken bezocht, maar geen 1 kon op korte termijn een simpele solo oven regelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja Alewijn 20-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Bestellen gaat heel vlot. Alles wordt super netjes afgehandeld. Krijg netjes emails of beruchtjes. Netjes ingepakt thuis bezorgd en oude apparaten worden meegenomen. Het is de 2e keer dat ik bij jullie iets gekocht hebt en ben echt heel blij met jullie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Soersa 20-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
een overzichtelijke site met duidelijke info en als je nog meer vragen hebt is de mogelijkheid om per telefoon deskundig advies te geven..

Service
Bij de eerste vaatwasser was er een probleem en is bijzonder goed opgelost,door gelijk de machine om te ruilen voor een nieuwe

Assortiment
ER is een ruim assortiment aanwezig en volgens mij is er voor iedereen en iedere portemonnee voldoende keuzemeogelijkheid.

Aanbeveling
Door onze ervaring met de keukenloods durf ik dit bedrijf bij iedereen aan te bevelen.

Extra toelichting
In de voorgaande vragen is het wel duidelijk waarom ik alleen maar goede dervaring met de keukenloods heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amber48 20-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Je wordt opgemerkt in de winkel. Men vraagt wat de bedoeling is en zoekt mee met een keuze. Er worden probleemloos dingen opgezocht . Men is behulpzaam om mee te lopen naar de auto om spullen goed te kunnen vervoeren

Assortiment
In onze prijsklasse was niet overdreven veel keuze, maar ik heb toch nog een goede combinatie kunnen maken.

Aanbeveling
Ja, zeker wel op dit moment. De service is nu veel beter dan een aantal jaren geleden.

Extra toelichting
Een groot assortiment voor de moderne keuken. Ook voor starters interessant. Enkele jaren geleden waren de Boretti fornuizen ook in het assortiment. Die ontbraken nu.?zo ook de meer nostalgische keuken. Wat dat betreft is het assortiment wel wat verschraald

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

snowywhite 20-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
rustige sfeer ,ze gaven ons even de tijd om te kijken ,
voordat ze kwamen ,dit vinden wij wel fijn .
Prima geholpen goed advies ,tekst en uitleg gekregen .

Assortiment
keuze is voldoende ,hoe meer er staat mijn ervaring hoe moeilijker dat het wordt .

Aanbeveling
door de prijs en service die wij gekregen hebben zeker een aanbeveling om naar toe te gaan .

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Miliza 20-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je kunt thuis op je gemak alles uitzoeken en online bekijken.

Service
wij werden keurig gebeld dat de apparatuur er was.

Assortiment
Alles wat wij nodig hadden was aanwezig.

Aanbeveling
Wij zijn zeer tevreden met de afhandeling van onze bestelling.
en vertellen dit ook aan vrienden.

Extra toelichting
Zoals hierboven al aangeven. Wij hadden gekozen om de producten zelf te halen in Rozendaal. En werden daar goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hendriks Weert 20-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer makkelijk site en duidelijk!! Veel keuzes en ook in de winkel in Nederweert zeer klantvriendelijk en technisch veel info over het product! Mooie aanbiedingen.
Betaalwijze via chauffeur met pin is handig!

Assortiment
Veel assortiment op de site maar ook in de winkel! Geven goed advies.

Aanbeveling
Klant vriendelijk mooie prijzen en aanbiedingen!! En ook handig het brengen van het product precies op afgesproken tijdstip super!! Wij zijn heel tevreden zoals product en goede service!

Extra toelichting
Wij gaan zeker terug want er zijn nog wat we gaan nog kijken naar een nieuwe kookplaat die we al hebben gezien voor een mooi prijs! Geen spijt van de aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

woudsma 20-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel en goed en vriendelijk

Service
zie bij gemak

Assortiment
was op voorraad

Aanbeveling
uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

guidolammie 20-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Konden bestelling meteen meenemen uit voorraad.

Service
Bestelling werd door medewerker klaargezet en ingeladen.

Assortiment
Zeer ruime keuze in artikel waarnaar wij opzoek waren

Aanbeveling
Goede service, duidelijke uitleg en uitgebreid assortiment.

Extra toelichting
Zie bovenstaande punten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijs47 20-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
eenvoudige keuze gemaakt uit groot assortiment.
Duidelijke website, eenvoudige betaalmethode, duidelijke bestelprocedure.
Keurig per e-mail en sms op d ehoogte gehouden van het bestel- en bezorgproces.Snelle levering. Klasse !

Service
Telefonisch contact gehad met medewerker Keukenloods. Deze heeft mij op zeer kundige wijze geadviseerd.

Assortiment
Zeer groot assortiment, met aantrekkelijke prijzen

Aanbeveling
Niets dan lof voor deze firma

Extra toelichting
Tot voor kort had ik niet van de Keukenloods gehoord. Ik werd opmerkzaam gemaakt door een kennis. Rondgekeken op de website mijn keuze gemaakt en besteld. Zeer snelle levering. En mijn oude koelkast werd keurig meegenomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ramon Kerpershoek 20-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website en gemakkelijk artikelen te bestellen.

Service
Goede communicatie mbt aflevering. Daarnaast werd er snel en probleemloos geleverd.

Assortiment
Zeer uigebreid.

Aanbeveling
Ruime keus en scherpe prijzen.

Extra toelichting
Zie het voorgaande.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M. van der Meij 20-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vanachter je pc vergelijken en bestellen

Service
communicatie over wanneer op te halen en waar liet te wensen over, gebeld maar geen duidelijk antwoord

Assortiment
Keuze uit de meeste modellen, merknamen

Aanbeveling
overal een goede prijs, communicatie zou beter mogen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ko van Houten 20-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Telefonische bestelling verliep vlekkeloos. Betaling bij chauffeur ook prima en snel.

Service
Prima, snel en vakkundig geholpen door medewerkers. Afgesproken levertijd werd ruimschoots gehaald.

Assortiment
Voldoende keus in de prijsklasse die wij zochten.

Aanbeveling
Gezien het gemak van bestellen de terzake kundigheid van de medewerkers en de service zou ik deze winkel zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Dis is een winkel die waarmaakt wat ze beloven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews