Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Blije afnemer 26-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mijn bedrijf is vlakbij de keukenloods.

Service
Alles werk prima

Assortiment
Tot nu toe alles gevonden.

Aanbeveling
Ik geef geen 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eefpeef 26-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Website is wat onduidelijk en onoverzichtelijk voor een leek op gebied van keukenapparatuur, in de winkel zijn we uiteindelijk heel goed geholpen.

Service
Alles is netjes optijd geleverd zoals het hoort.

Assortiment
Geen enorme keuze maar wel voldoende om iets te kunnen uitzoeken.

Aanbeveling
Prima winkel

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ka60 26-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Ondanks ons lage budget toch een stijlvolle keuken als resultaat

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Dekker50 26-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Rustig de juiste keuze kunnen maken en gelijkertijd kunnen vergelijken met andere aanbieders

Service
En 10+ wil ik geven voor de goede service,het nakomen van de gemaakte afspraak, levering met een goede expediteur en de na service is ook goed.

Assortiment
voor wat ik zocht was er in het assortiment genoeg keuze.

Aanbeveling
Is al gebeurd, Service en nakomen van afspreken vind ik persoonlijk zeer waardevol en dat zal ik altijd door ventileren naar een ander

Extra toelichting
Ik heb hieraan meegedaan om te laten zien dat ik in de toekomst zeer zeker eerst bij de Keukenloods zal kijken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

D Groeneveld 26-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Zeer prettig contact gehad met verkoper en snelle levering en goed product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mmm61 26-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
door webshop medewerker super geholpen, had vrij nwe koelkast 2jaar 3 mnd welke niet goed genoeg invroor en kokend heet werd. Bij betreffende fabrikant,vertegenwoordiger niet goed geholpen. Uw medewerker heeft heel duidelijk verteld wat ik moest ondernemen, hij had gelijk thermostaat stuk. Wilde zelf een liebherr in bouwkoelkast kopen i.v.m. maat.a 620,00E. Hij heeft mij duidelijk overtuigd dat ik beter een vrijstaande koelkast kon nemen,ondanks t feit dat hij direkt naast het aanrechtblad staat.en weing ruimte aan de andere zijde heeft. Nog nimmer zo goed en duidelijk te woord gestaan en met een zeer goed resultaat. Dank hiervoor. Ps, deze meneer wist ook nog dat hij mij 2x eerder had gesproken en wat er aan de hand was, wat wil je nog meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

diveroos 26-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk en snel via internet

Service
keurig op tijd geleverd

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Geen nadelen ervaren dus vandaar aanbeveling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

van Wijk - van Tilborg 26-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je zit ineens zonder en dan is het heerlijk om via internet een nieuwe kookplaat te bestellen.

Service
Heel fijn dat hij snel geleverd werd, je zit toch zonder.

Assortiment
genoeg keuze in veel verschillende merken en prijzen

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden over de inductie kookplaat. Fijn om via internet zo'n fijne zaak te treffen. Veel keuze in apparaten en in prijzen en heerlijk snel geleverd. Super !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Keukenboss 26-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
zeer gemakkelijke en overzichtelijke site

Service
prima levering, keurig op tijd

Assortiment
groot, uitgebreid assortiment

Aanbeveling
zeker aan te bevelen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sander Klijn 26-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Snel besteld, snel geleverd

Aanbeveling
Alleen goede ervaringen tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

asmdw 26-01-2015

Algemene score

4,5

Gemak
Snelle levering, overzichtelijke website

Service
Artikel wat ik had besteld, was niet goed (eigen schuld, geen fout van keukenloods). Artikel kon volgens de FAQ gratis retour. Geen probleem dus. Gratis is bij keukenvloer excl. vervoer. Dit staat wel bij de algemene voorwaarden, maar dan moet je goed zoeken. Uiteindelijk is gratisdus bij keukenloods dus €35,- schandalige service dus. Zal dit aan niemand aanbevelen

Aanbeveling
Wederom hetzelfde. Gratis volgens de FAQ is €35,- in de werkelijkheid. Nooit iets kopen dus

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 26-01-2015

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet tevreden bent.

Het klopt dat wij 35,- euro rekenen indien de klant ervoor kiest dat wij een product bij de klant moeten ophalen. Bij een omruiling is dit uiteraard gratis.

Kunt u aangeven waar in de FAQ u heeft gelezen dat het ophalen van een product bij de klant gratis is?
Indien u gelijk heeft en het verkeerd in de FAQ staat storten wij de 35,- euro uiteraard gelijk retour.

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Maxi2003 26-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestelproces via de website, alsmede het betaalproces aan huis zijn eenvoudig te doorlopen.

Service
Zowel via sms als via e-mail voortdurend geïnformeerd geweest over de status van de bestelling en het tijdstip van levering. De aflevering geschiedde op de vooraf berichtte datum en tijdstip.

Aanbeveling
Vanwege de gunstige prijsstelling, alsmede de mogelijkheid tot betaling via pinpas bij aflevering aan huis. Dus geen onzekerheid of de betaling wel gevolgd zou worden door de levering van de bestelde goederen.

Extra toelichting
Keukenloods is een betrouwbaar leverancier gebleken, die het bestelde product op de toegezegde bezorgdatum heeft afgeleverd. En als gevolg van de mogelijkheid tot betaling via pinpas bij bezorging geen onzekerheid of de betaling wel gevolgd zou worden door de levering van de bestelde goederen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wolff24v 26-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
DE site is duidelijk en overzichtelijk

Service
Er was een probleem met ons apparaat en de volgende dag kregen we al een bericht dat het apparaat omgeruild zou worden

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
goede service, snel geleverd

Extra toelichting
Wij zijn heel erg te spreken over de service en de benadering van de klantenservice. Prijs -en kwaliteitsverhouding is uitstekend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juulke12 26-01-2015

Algemene score

8,3

Extra toelichting
Snelle levering netjes op tijd door vriendelijke chauffer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 61 26-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Per internet besteld

Service
Alles wordt keurig aangegeven en er kan eigenlijk niets mis gaan

Extra toelichting
Netjes iedere keer mail en berichten over bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

willie260 26-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
In eerste instantie teveel betaald maar dat werd na een telefoontje netjes terug betaald dat noem ik nog eens service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hnrk 26-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel besteld. Snel geleverd.

Service
Had nog een vraag gesteld. Keurig en snel antwoord gehad.

Assortiment
Erg uitgebreid

Aanbeveling
Altijd de moeite waard om even te kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirny 26-01-2015

Algemene score

6,5

Gemak
goed bereikbaar en klantvriendelijk aan de telefoon

Service
wij hebben hele goede service gekregen voor de koelkast en vaatwasser de afgelopen 5 en jaar maar de service voor onze wasdroger en wasmachine zijn ronduit belabberd geinstalleerd en aangesloten! De kraan lekt nogsteeds, ze kunnen niet gestapeld worden en we worden ook niet terug gebeld door jullie.,

Assortiment
super, nu nog de call-center medewerkers instrueren zodat ze geen "ONZIN" verkopen!

Aanbeveling
Ik heb jullie altijd aanbeveelt aan anderen. nogmaals fantastisch wat jullie hebben kunnen leveren aan koelkast en vaatwasser maar wij hebben echt een groot probleem met onze laatste order met Samsung Eco bubble wasmachine en droger. niet te geloven hoe jullie ons laten zitten met alle problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 26-01-2015

Beste Mirny,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet tevreden bent.

Helaas gaat de montage van Samsung producten buiten ons om. Dit regelt Samsung zelf. Uiteraard vinden wij dit zeer vervelend voor u en gaan met Samsung in overleg hoe we dit probleem gaan oplossen.

Alvast onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

N. Clemens 26-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website met goede afbeeldingen

Service
klantenservice gebeld voor vragen en ze hebben me snel en kundig te woord gestaan

Assortiment
Goed assortiment met scherpe prijzen

Extra toelichting
Duidelijke website en met vragen uitstekend geholpen door de klantenservice. Kundige mensen met mooie produkten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Natasja Ibrahim-Jongens 26-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker makkelijk online niet sjouwen

Service
goed geinformeerd en alles nauwkeurig en goed op tijd

Aanbeveling
top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geraar64 25-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ik kon de 1e bestelling heel makkelijk verzetten, geen enkel
probleem.

Assortiment
Ik heb alleen maar positieve ervaring met Keukenloods.Niets op aan te merken. Ruime keuze, voordelige prijzen!

Aanbeveling
zie vorige vraag

Extra toelichting
Geen moeilijk gedoe met aanbetaling etc. De koper gaat op vertrouwen maar ook jullie als verkoper! heel goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop uit heerhugowaard 25-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
gemakkelijk op internet te vinden, eenvoudige zoekfunctie voor apparatuur, snelle responsen op de site keuzes.
Wort als een van de eersten gemeld op google zoekacties

Service
Vooral de hulp bij het in de auto plaatsen bij het afhaaladres komt goed service gericht over.

Assortiment
tsja wat moet je hier over zegen, de beoordeling zegt genoeg.

Aanbeveling
Zie onze beoordeling van de eerdere vragen.

Extra toelichting
Het gemak, de duidelijkheid en snelheid, van de site maar ook van de bestelafhandeling, de keuzemogelijkheid voor : gratis bezorgen of afhalen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

harlin 25-01-2015 In de winkel gekocht
Hoorn/Zwaag

Algemene score

7,0

Service
Als klant in de winkel zijn we erg goed geholpen.

Assortiment
Er was weinig te zien op het moment dat wij er waren.
Dit was ivm het opnieuw inrichten van de winkel.
Wat er stond zag er goed uit (8-9)

Aanbeveling
Dit ivm met motiveren bij assortiment.

Extra toelichting
Is moeilijk te zeggen, we kwamen er voor een keukenblok plint, en wat bevestigingsmateriaal. Maar de manier waarop we zijn geholpen zou ons zeker terug doen keren voor het bekijken van een nieuwe keuken. De aflevering was erg slecht, er was een plint besteld die onder het keukenblok moest. Deze was beschadigt aan de zichtkant, slecht afgekort (zaagsnede). Is nat geworden, en was smerig van de prut/modder. Maar dit had meer met de vervoerder te maken als met de keukenloods neem ik aan.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

J. van Haaren 24-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Fantastisch geholpen. Ook na telefonisch contact. Super. Bezorging perfect en volgens afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.jean 24-01-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zijn naar filiaal in Gaanderen gegaan, werden prima geholpen en goed voorgelicht

Service
na de bestelling geplaatst te hebben konden wij on line het verloop uitstekend volgen, ook wij die wat ouder zijn en niet zo vlot met de computer

Assortiment
wij zouden niet weten wat er niet is op keuken gebied, en als je een vraag hebt wordt deze keurig en vooral begrijpelijk uitgelegd

Aanbeveling
voor honderd procent we hebben in onze oudere kennissenkring diverse mensen op het bestaan van de keukenloods gewezen en enkele hebben er ook gebruik van gemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annette Klok 24-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke beschrijving van het product waardoor wij een gerichte keuze konden maken.

Service
Vraag en antwoord duidelijk, meedenken over de levering van het product.

Assortiment
Voor ons voldoende.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen.

Extra toelichting
Tevreden klanten, gemakkelijke bestelling, juiste informatie, levering volgens afspraak en een gemotiveerde chauffeur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Linda356 24-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
goede vakkundige advies , mooie prijs nergens goedkoper

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cor wijngaard 24-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed duidelijk overzicht van artikelen en snel een keuze te maken naar het gezochte artikel

Service
goede terugkoppeling en goed enen duidelijke afspraken over de bezorging

Assortiment
Wat ik zocht heb ik gevonden . Goed assortiment

Extra toelichting
Uitermate tevreden en bij een volgende aankoop kom ik zeker bij jullie terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ida Heinmert 24-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerben litjens 23-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk zoeken en goed advies

Service
Goede correcte levering

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
2 keer een apparaat besteld naar aanleiding van het goede advies van keukenloods

Extra toelichting
Heel goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

André Hofkes 23-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig bestelproces.

Service
Goede informatievoorziening van bestelling tot aflevering.Stipt nakomen afleverafspraak.

Assortiment
Ruime keuze in apparatuur. Dit was voor mij overigens niet echt relevant, omdat ik op zoek was naar een bepaald product.

Aanbeveling
Ik heb een zeer goede ervaring met het bedrijf opgedaan.

Extra toelichting
Zie boven. Goede ervaring opgedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 52 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Buitengewoon goede service, je geeft je wensen op en alles wordt door de medewerkers top geregeld, dit alles tegen scherpe prijzen.
Probeer dit zo te houden.

Assortiment
Wat ik wou zat niet in het assortiment, en toch werdt er voor gezorgd.

Aanbeveling
Ik heb Keukenloods al aan vele mensen aanbevolen.

Extra toelichting
Beste mensen ga zo door.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy76 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website

Service
Zeer snelle levering en vooraf een tijdsindicatie, kostom ggewoon uitstekend

Assortiment
Ik was op zoek maar 1 specifiek werk, maar volgens keuze genoeg.

Aanbeveling
Geen reden kunnen vinden om niet weer hier te bestellen als dat nodig mocht zijn, dus beveel ik de Keukenloods aan iedereen aan die iets voor zijn/haar keuken zoekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NathalieZH 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima site, overzichtelijk en duidelijk!

Service
Het door ons bestelde model was niet meer leverbaar waarop wij een duurder model geleverd kregen. Daar kan menig bedrijf nog wat van leren.

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Het door bestelde model was niet meer leverbaar, zonder bijbetaling werd een duurder model geleverd. Uitstekende service waar menig bedrijf nog wat van kan leren. Prima bezorging en oude vaatwasser werd keurig meegenomen. Complimenten en ga zo door!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mijnnaamisalingebruik73 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Afrekenen bij de chauffeur is erg handig

Service
koolstoffilters werden gratis nagestuurd

Assortiment
veel keuze en ruime voorraad

Aanbeveling
Altijd de moeite waard. Goede kortingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pieter jh 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede selecties mogelijk

Service
Zeer vlotte levering met duidelijkheid in levertijd. Zelfs na aankoop nog prijsverschil retour na vergelijk op een andere webwinkel.

Assortiment
Meer dan voldoende keuze voor een scherpe prijs

Aanbeveling
Keuzemogelijkheid en klant gerichtheid.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MarcV13 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site met voldoende zoekmogelijkheden.

Service
Ptima communicatie, netjes bezorgd in afesproken tijdsslot, oude apparaat zoals gevraagd afgevoerd.

Assortiment
Ruime keuze in elk budget.

Aanbeveling
Topwinkel met goede prijzen en uitstekende service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JSe_1 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk te bestellen via de website en een levering volgens afspraak.

Assortiment
Voldoende keus

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

snoopy55 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk thuis uitzoeken op heldere site en eenvoudig te bestellen en prettig dat je pas hoeft te betalen bij aflevering

Service
netjes op tijd gemeld wanneer apparaat zou worden geleverd. Levertijd en installatie werden op tijd en op prettige manier uitgevoerd

Assortiment
heel uitgebreid en goed te beoordelen en te vergelijken vanuit huis en tegen goede prijs

Aanbeveling
Alles ging precies zo als afgesproken

Extra toelichting
Alles ging volgens afspraak, goede service en geen lange levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lauralie 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
goedkoopste goede afzuigkap bij jullie gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mc.bon 23-01-2015 In de winkel gekocht
zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
iets nodig bijna altijd op voorraad dus geen wachttijden

Service
iets niet goed uitstekende garantie

Aanbeveling
door goed advies en snelle levering

Extra toelichting
Al verschillende artikelen gekocht zeer tevreden . Ook mijn kinderen en familie kopen bij de keukenloods Daarom is een goede mond reclame ook heel belangrijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob Heurnink 23-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
het was allemaal heel duidelijk, en betalen hoefde ik pas toen ik het product ophaalde.

Service
De service was uitstekend, kreeg netjes een telefoontje dat het product klaar lag, en ze hebben het pakket netjes in de auto gelegd, en ze hebben mij een mailtje gestuurd hoe ik een verlengde garantie kon krijgen bij Etna.

Assortiment
Ze hadden de producten in alle soorten en maten, en heel belangrijk de prijs was ook gunstig.

Aanbeveling
omdat het er goed en correct wordt behandeld, en goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zeehond57 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
online bestellen is gewoon erg gemakkelijk

Service
service is wel goed, prima

Assortiment
kon alles bestellen wat ik wilde hebben

Aanbeveling
zou zeker aanbeveling doen

Extra toelichting
heb en online besteld, en een keer in een van de winkels geweest

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r.e.l. 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
'S-avonds een afwasmachine besteld en de volgende dag al in huis

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Snelle en juiste levering tegen een concurrerende prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BobTerlingen 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel, makkelijk bestellen. Uitstekende productinformatie op de website.

Service
Geweldige service en communicatie met mij als klant. Afspraken worden nagekomen ! Snelle levering !

Assortiment
Zeer ruim assortiment met uitstekende kwaliteit tegen lage prijzen.

Aanbeveling
Snel makkelijk bestellen, uitstekende communicatie met de klant, snelle levering en zeer ruim assortiment en goedkoop !!

Extra toelichting
Uitstekende kwaliteit, prettige communicatie, snelle levering en honderden euro's goedkoper wat wil je nog meer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

SweetShelley 23-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Er zou later bezorgd worden, maar na een belletje kon het toch eerder!

Aanbeveling
Ik raad het nu al iedereen aan!

Extra toelichting
Wij hebben bij onze vorige verhuizing gebruik gemaakt van Keukenlóods en waren hier zó tevreden over, dat wij nu weer bij Keukenlóods hebben geshopt. Goeie service, lage prijzen, wat wil je nog meer?!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Kers 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prettig via internet.
Betalen bij aflevering

Service
Binnen 1 dag geleverd.
Van tevoren gemaild wanneer op de dag de bestelling aankomt.

Assortiment
Gevonden wat wij zochten en voor een redelijke prijs

Aanbeveling
Zoals eerder vermeld, goede service, prettige samenwerking en goede informatie

Extra toelichting
Snelle levering, zeker met een kapotte koelkast/vriezer is een must. Dit was hier aanwezig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosakatinka 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
h

Extra toelichting
Handige website, laagste prijzen, betrouwbaar en goede leveringsservice. Ik had gevraagd om een meer exacte bezorgtijd en ze boden aan mij een half uurtje voor bezorging te bellen, ideaal!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

172 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestelling via internet, daarna wordt het goed aangegeven wanneer het bezorgd wordt.

Service
ook de oude koelkast wordt meegenomen.

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
goede service

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

John van den Brink 23-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Wat ik zocht was snel gevonden op de site

Service
Ik bestelde mijn order op 30 dec 2014 om 16.30. Mijn order werd geleverd op 31 dec om 09.00 uur. Als je zegt, voor 17.00 uur besteld de volgende dag geleverd!! Zelfs op 30 en 31 dec!! Dat noem ik service!!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews