Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19126 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2672 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martin_v_E 16-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Ruim assortiment, snelle levering en men is telefonisch normaal bereikbaar.

Extra toelichting
Ruim assortiment, snelle levering en men is telefonisch normaal bereikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

123sander123 16-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
In woonplaats zelf.

Service
Aardige medewerker

Assortiment
Ik had verwacht uit meerdere getoonde modellen te kunnen kiezen.

Extra toelichting
Gewoon zoals het is.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

hilde. 15-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
thuis op het gemak uitzoeken wat je wil, en gemakkelijk om toestellen, en andere sites, met elkaar te vergelijken

Service
vriendelijk en fijn telefonisch contact. gemakkelijk te bereiken.

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fugell 15-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijke webshop met duidelijke informatie

Service
Een foutje van mijn kant in de bestelling was door de goed bereikbare helpdesk binnen no time verholpen.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Extra toelichting
Ik heb inmiddels al meerdere keren bij Keukenloods bestellingen geplaatst. Nog geen enkele keer teleurgesteld, zowel qua prijs als qua service.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

HeMyNiLu 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere site, makkelijk zoeken en het gewenste artikel is binnen no time besteld én bezorgd.

Service
Mijn product (een Siemens oven) zou de volgende dag al worden afgeleverd. Ik werd op de dag van aflevering netjes gebeld door de transporteur met actuele informatie. Omdat de oven net nieuw is, heb ik van andere service (gelukkig) nog geen gebruik hoeven maken.

Assortiment
Groot assortiment voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over Keukenloods.nl.

Extra toelichting
Nadat ik al eens eerder een vaatwasser via Keukenloods had gekocht, heb ik nu een oven bij hen gekocht en ik ben zeer tevreden. Keukenloods biedt haar producten zeer scherp geprijsd aan en levering is prima en snel. En... ik ben heel blij met de oven, hij werkt perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naamonbekend. 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer ruim assortiment in de winkel, goede informatie, snelle levering, betalen met pin bij aflevering, tegen betaling aflevering en inbouwen.

Service
Wij hebben de vaatwasser tegen betaling van € 99 laten leveren in inbouwen. Zeer vriendelijke en behulpzame jongens (hebben zelfs een keukenkastje voor mij 'gesteld' die niets met de levering te maken hadden!) waardoor we er zeker van waren dat alles goed functioneert. Dag van tevoren duidelijke informatie over tijdstip van levering.

Assortiment
We konden kiezen uit wel 35 verschillende vaatwassers dus een zeer uitgebreid assortiment!

Aanbeveling
Zeer tevreden over assortiment, levering, plaatsing, manier van betalen.

Extra toelichting
Prima winkel!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

AngevareR 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk zoeken via de website.

Service
Ruim op tijd een berichtje van hoe laat de bezorging kwam en de bezorger was hartstikke op tijd!

Assortiment
Veel keus uit veel verschillende merken voor een hele leuke prijs.

Aanbeveling
Zeker voor starters is Keukenloods een goede kans om goedkoop(er) en zonder gedoe aan mooie nieuwe apparatuur te komen.

Extra toelichting
Heel erg blij met de nieuwe apparatuur! Werkt allemaal prima en is op tijd en met een lach door de bezorger afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petrus56 14-08-2014

Algemene score

7,0

Gemak
handig en snel

Service
vragen werden snel beantwoord

Assortiment
nvt

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

FEITSMA 1 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
BESTELLEN VANUIT JE STOEL THUIS

Service
SNELLE TELEFONISCHE REACTIE NA BESTELLING OM BEZORGAFSPRAAK TE MAKEN

Assortiment
VEEL KEUS

Aanbeveling
VANWEGE HET GEMAK EN DE SNELLE SERVICE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Braker 14-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke website en duidelijke informatie

Service
goed advies gekregen van de klantenservice en toch een andere machiene gekocht dan in eerste instantie gepland

Aanbeveling
Was doorverwezen naar deze winkel door andere tevreden klanten, zou ze zeker aanraden aan anderen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cheryl D. 14-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is duidelijk opgesteld en er kan gefilterd worden op merk, prijs etc. Meerdere producten kunnen met elkaar worden vergeleken.

Service
Het product is volgens afspraak op tijd geleverd. Levertijd is snel, vandaag besteld morgen in huis. Tegen een meerprijs is het mogelijk om het product te laten monteren door de leverancier.

Assortiment
Zeer groot assortiment van verschillende soorten merken en prijsklasse.

Aanbeveling
Groot assortiment, lage prijs voor goede kwaliteit. Snelle levertijd.

Extra toelichting
Product is snel en onbeschadigd afgeleverd. Ben zeer tevreden met de snelheid, prijs en kwaliteit verhouding. Zelfs is het oude (kapotte) product gratis meegenomen door de leverancier.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lawerman 14-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooi overzichtelijk, dus artikelen makkelijk vindbaar.

Service
Zeer correcte afwikkeling. Goed op de hoogte gehouden ivm leveringen, etc.

Assortiment
Kan misschien iets uitgebreider.

Aanbeveling
Duidelijke website. Goede prijzen. Makkelijk bestellingen te plaatsen. Goed contact met de klant. Levering conform afspraak. Helemaal goed dus!

Extra toelichting
Duidelijke website. Goede prijzen. Makkelijk bestellingen te plaatsen. Goed contact met de klant. Levering conform afspraak. Helemaal goed dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hh 1955 14-08-2014

Algemene score

5,5

Service
Volgende dag besteld, geldt niet voor Belgie en was niet duidelijk vermeld bij bestelling en ook gratis geldt niet voor België

Aanbeveling
volgende dag besteld geldt niet voor Belgie ook gratis bestelling geldt niet voor belgie en is niet duidelijk vermeld bij bestelling ...........................................................

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 14-08-2014

Bedankt voor uw reactie en spijtig om te horen dat u niet geheel tevreden bent. Wij zijn inderdaad nog bezig om spoedleveringen in België ZSM van kracht te laten gaan. Voor alsnog geldt spoedleveringen de volgende dag alleen voor levering in Nederland.

Met vriendelijk groet,
Keukenloods.nl

Reageer

e.schuit 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site,vandaag besteld morgen in huis, is niet alleen een slogan. Is bij keukenloods een daad.

Service
Voor vragen over produkt/installatie word je keurig netjes geholpen.

Assortiment
Ruim voldoende keus wat betreffende prijs, kwaliteit en de diversiteit aan merken.

Aanbeveling
Zoals ik geholpen ben door keukenloods zou ik deze zeker aanraden aan famillie en vrienden.

Extra toelichting
Alles bij elkaar heeft mijn motivatie verder geen toevoeging nodig!!!!!!!!!!!!! Keukenloods is een zeer betrouwbare onderneming.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pong 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet bestelling gedaan. Duidelijk, snel, zonder problemen.

Service
De telefonische bereikbaarheid was goed. De medewerker (Justin Ligthart) nam tijd voor je en legde alles duidelijk uit.

Assortiment
Voldoende keuze en prijstechnisch ook interessant.

Aanbeveling
Voldoet aan alle verwachtingen. Ook de verzending van de combi-magnetron was snel geregeld.

Extra toelichting
Keukenloods heeft voor ons aan alle verwachtingen voldaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Val41 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Heel adequaat en vriendelijk geholpen. Uitlevering was ook zonder problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Glenn Daniels 14-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk en overzichterlijk, filteren op relevante criteria was snel en gemakkelijk, gewoon kei leuk om hier online te winkelen.

Service
Ik ben altijd blij wanneer mensen woord houden en ook daadwerkelijk moeite doen om alles naar wens te laten verlopen. Keukenloods heeft mijn vertrouwen alvast gewonnen. Top, echt waar, Top!!!

Assortiment
Als men het hier niet kan vinden, heb je het waarschijnlijk niet nodig. Zo'n uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Iedereen weet dat vooraleer ik overga tot een aankoop, ik een spreadsheet heb gemaakt van dagenlang informatie te verzamelen en reviews te lezen. Als ik dan een beslissing neem, neem ik die gefundeerd. Bovendien weet iedereen dat ik enorm kritisch ben als het aankomt op service, prijs en kwaliteit. Daarom worden mijn aanbevelingen altijd meegenomen. Keukenloods is Top

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Koster 14-08-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles met betrekking tot keukens onder een dak, ook alles los leverbaar.

Service
Uitleg duidelijk, afhandeling netjes, installatie goed verwezen, werkte ook prima.

Assortiment
Zoals eerder aangegeven alles onder een dak, als iets niet in de showroom aanwezig is wordt e.e.a. toch geregeld.

Aanbeveling
Tevreden klanten zullen altijd aanbevelingen doen.

Extra toelichting
Graag dat men a.d.h.v. mijn ervaring kiest voor dit bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Smit 55 13-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede website overzichtelijk met diverse betaalmogelijkheden erg gemakkelijk geen poespas

Service
door het slechte weer op de dag van levering zijn wij gebeld met de mededeling dat het wat later werd s,avonds in plaats van s,middags 'netjes'

Assortiment
ruime keuze en vriendelijke prijs

Aanbeveling
probleemloze aanschaf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ida Heinmert 13-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk website en mooie aanbod.

Service
Goede advies en snelle reacties op offerte aanvraag en vragen via de email. Flexibiliteit mbt levering.

Assortiment
Ik vond bijna alle apparatuur die ik nodig had, en voor de overige apparatuur kreeg ik advies over vergelijkbare producten.

Aanbeveling
Zou ik zeker doen!

Extra toelichting
Ik heb alle apparatuur voor mijn keuken via Keukenloods.nl besteld. Ik heb online een offerte aanvraag gedaan waarop ik snel reactie kreeg. Voor sommige producten kreeg ik advies om een vergelijkbaar (beter) product te nemen. Prijs was uitstekend. De levering was flexibel, ik kon de apparatuur meteen ontvangen maar wilde liever een iets latere levering vanwege verbouwing, en dit was ook geen probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Keij 13-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb telefonische besteld en dit is heel goed gegaan en vriendelijk personeel

Service
service is ook heel goed
er was iets niet leverbaar dan wordt er een zelfde soort product aangeboden voor de zelfde prijs wat eigenlijk duurder zou zijn SUPER

Assortiment
Hadden een fornuis ergens gezien maar was bij jullie wat duurder, even overlegd door de telefoon en kregen het voor de zelfde prijs
(daar win je klanten mee)

Aanbeveling
Nou ik heb het al aan verschillende mensen doorgegeven

Extra toelichting
Ik ben echt zeer tevreden als ik weer iets moet hebben ga ik er weer naar toe (GA ZO DOOR)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Felicitas1960 13-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Uitzoek en het wordt de volgende dag bezorgt. Wat wil je nog meer.

Service
Keurig op tijd bezorgt.

Assortiment
Veel keuzes

Aanbeveling
Ruime keus en goede afwikkeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henkreij 13-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer makkelijk te bestellen

Assortiment
kan geen oordeel vellen Ik heb n.l.alleen maar naar vaatwassers gekeken

Aanbeveling
goede en snelle levering

Extra toelichting
na bestelling om 22.30 uur werd de vaatwasser de volgende dag al afgeleverd Goede en snelle srevice

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Johan Johansson 13-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Gemak heb ik als normaal ervaren.

Service
Informatie was prima en klantgericht.

Assortiment
Ik was op zoek naar een specifiek artikel.

Aanbeveling
Levertijd relatief lang.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

tera3 13-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na een mailtje gestuurd te hebben direct een link gekregen voor het juiste formaat vaatwasser

Service
Zeer snelle en correcte levering

Assortiment
voldoende keus voor elk budget

Aanbeveling
Alles goed verlopen volgens afspraak

Extra toelichting
zeer tevreden met de aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon1990 13-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk alles online bestellen.

Service
Goede telefonische begeleiding en advies

Assortiment
Alles wat ik zocht was er aanwezig.

Aanbeveling
Goede bezorging, goede klantenservice en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carsena 13-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel binnen 1 dag geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marjan panhuijsen 13-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk bestellen

Service
Heb ik nog geen gebruik van gemaakt

Assortiment
Voldende keus

Aanbeveling
Komen prima hun afspraak na. Je wordt gebeld als de levering door omstandigheden verlaat gelevert wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brand35 13-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaan 88 13-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
ruime keus en de beschrijving was zeer duidelijk

Service
goed we konden onze bestelling makkelijk wijzigen omdat deze niet meer op voorraad was

Assortiment
er was veel keus in de maat die wij nodig hadden

Aanbeveling
prima keus en goede afhandeling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerard schouten 13-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen

Service
Geweldig

Assortiment
Meer dan voldoende

Aanbeveling
Snelle levering en goed contact met de klant

Extra toelichting
Ben zeer tevreden over uw bebrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EenWebShopper 13-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Weinig inspanning nodig om gewenste product te verkrijgen.

Service
Geen oordeel! Product wordt afgeleverd en dat is 't.

Assortiment
Ruime keuze via web-winkel.

Aanbeveling
reden: omdat alles lekker vlot ging!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Oosterhout1974 13-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snelle en goede service via mail en telefoon

Service
Tot nu toe goed, moeten nog iets afleveren

Assortiment
Zie hun website

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

SenP1970 13-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website. De producten die ik nodig had meteen gevonden tegen een concurrerende prijs.

Service
Wij hebben de apparaten laten installeren. Er werd al snel contact met ons opgenomen om een datum af te spreken. Wij zijn erg tevreden.

Aanbeveling
Geen probleem om via deze website/winkel iets te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AngelaB 13-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Goed geholpen met een duidelijke uitleg!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

_Mathieu_ 13-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Site wijst zichzelf.

Service
Aangegeven levertijd was 1-2 dagen indien op voorraad bij leverancier. Heb zelf na 2 dagen gebeld hoe of wat. Daarna volgens afspraak geleverd.

Assortiment
Ruime keuze van diverse merken.

Aanbeveling
Zeker! Goede service met een lage prijs.

Extra toelichting
Goed advies over de apparatuur. Laagste prijs.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

M v Dam 13-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het gemak dat je er zelf de deur niet voor uit hoeft. En zo`n grote koelkast past nooit in je auto. Dus heel gemakkelijk binnen 24 uur geleverd.

Extra toelichting
De prijs scheelt heel erg veel met de winkel. En met het gemak van het bezorgen is de keus snel gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit Prins 13-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het is gemakkelijk producten te vergelijken

Service
telefonisch goed te woord gestaan

Assortiment
ik kon een goede keuze maken

Aanbeveling
goed te vergelijken; lage prijs

Extra toelichting
Het zou nog beter kunnen wanneer op de website duidelijker vermeld staat dat de snelle levering alleen geldt voor producten die op voorraad zijn. Nu is het omslachtig om daar achter te komen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H. Everts 02 13-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je besteld de ene dag en wonder boven wonder is het apparaat er al de volgende dag. heel prettig.

Service
heel vriendelijk ter woord gestaan. en mijn vragen beantwoord.

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
ja het gemak.

Extra toelichting
overzichtelijk bestelling uitzoeken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van straten 76 13-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Koelkast besteld, werd gebeld met aan betere aanbieding waarop ik de bestelling heb aangepast naar het geadviseerde model Fantastische manier van pro actief handelen. Koelkast werd geleverd maar helaas verkeerde model Dit kan altijd gebeuren maar gaat om hoe je een probleem Oplost. Zelfde dag nog werd de juiste koelkast geleverd. Top service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronnie1971-d 13-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Prima levering, volgende dag al geleverd en oude machine door vervoerder meegenomen. Zou er zo weer bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam Wilhelmina 13-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Betreffende verkoper heeft ons goed geholpen .
Ook heeft hij alternatieven aangedragen. Kortom meegedacht.

Service
Uitstekende info o.a voor het afleveren.
D.m.v een sms werd het tijdstip van afleveren doorgegeven.

Assortiment
Het artikel was niet op voorraad, maar een soortgelijk artikel wel en daardoor kregen we wel de miste info en kon de bestelling onmiddellijk worden geplaatst

Aanbeveling
Wij kochten en kopen al onze artikelen voor de keuken al jaren bij de keukenloods, o.a vanwege hun service, lage prijzen , meedenken in oplossingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo van Wijk 13-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en snel bestel proces

Service
Op zondag besteld en op maandag tussen 12 en 2 bezorgd.

Extra toelichting
Gekregen wat de website beloofde zelf goedkoper dan gedacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.10 13-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Fijn dat het bezorgd wordt,nog fijner zou zijn als jullie ook de mogelijkheid hebben het apparaat op de juiste plaats te zetten. Ik als jonge vrouw met zulke grote spierballen kreeg hem niet op zijn plek en zeker niet een trap op! (Onze keuken is op de eerste verdieping)

Extra toelichting
Tevreden,snelle levering,ruime keuze uit apparaten.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Voorwaarden 13-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
gemakkelijke bestelling en afronding

Service
Duidelijke afspraken m.b.t. levering en betaling

Assortiment
Aanbod van complete pallet.

Aanbeveling
goed geregeld

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

P.J.M. Tiel 13-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
aankoop via internet en bezorging aan huis

Service
bevestiging aankoop was snel
, na betaling bleef het stil . geen leverdatum bekent

Assortiment
goed ik wist wat ik wilde hebben, maar had liever gehad dat men meteen zou vertellen dat het niet voorraadig was en het via de fabrikant geleverd zou worden

Extra toelichting
wasdroger was besteld maar bleek niet op voorradig te zijn. moest via de groothandel komen en die liet ook lang niets van zich horen na verschillende telefoontjes eindelijk bezorgdatum bekend. ik was al bang omdat ik betaald was dat er niets geleverd zou worden, dat hoor je vaker bij internetaankopen . maar achteraf is het toch goed gekomen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

billyocean 13-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en duidelijk te vinden

Service
Goed en duidelijk conform afspraak geleverd

Assortiment
meer dan voldoende keus

Aanbeveling
Goede prijs prestatie verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eijsbroek 13-08-2014 In de winkel gekocht
zaandam xxl
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zeer goede telefonische bereikbaarheid en overleg met elke medewerker prima verlopen.
Begrip voor de datum aanpassen ivm met onze vakantie voor het plaatsen van de keuken

Service
alles prima verlopen
Allen jammer dat de verlichting in het steckbord anders was dan afgesproken

Assortiment
bij jou keuken naar keuze kon je niet uit alle laminaatbladen/planken kiezen
het blad in de showroom was onze favoriet maar bleek niet meer beschikbaar

Aanbeveling
ik zou jullie zeker aanbevelen en heb dat inmiddels ook al gedaan bij meerdere msnsen.De reacties op onze geplaatste keuken en de materialen is erg enthousiast door iedereen

Extra toelichting
Zeer goed bedrijf en aan te bevelen ook aan mensen die hun budget in de gaten moeten houden. Er wordt creatief met je meegedacht en de luxe die er dan toch bij geleverd wordt is heel welkom geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ben van Kaam 13-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit thuis bestellen wat je nodig hebt

Service
Na het bellen was het zeer duidelijk welke onderdelen extra nodig waren, ik werd keurig en klantgericht te woord gestaan

Assortiment
Zowel standaard apparatuur als specifieke accessoires waren snel leverbaar

Aanbeveling
Professionele en efficiënte organisatie met klantgerichte mensen aan de telefoon als je zo nodig hebt, goede bereikbaarheid en snelle levering zelfs van onderdelen die niet echt gangbaar zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Bernstein 13-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke telefonische toelichting. Heb de betelling na toelichting direct telefonisch gedaan

Service
Ik kreeg ongevraagd nog 30 euro korting!

Assortiment
veel keus, waarbij ik goed geholpen ben.

Aanbeveling
Snel en scherp geprijst

Extra toelichting
Ik wilde een voordelige vaatwasser en kreeg hier een prima, niet opdringerig advies in. Oude vaatwasser kon zo mee. Geen bezorgkosten en nog korting ook, kortom: topservice!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews