Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 22615 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1965 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

L Derix 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via internet gevonden en via de telefoon goede info gekregen.

Service
Zij regelen voor jou het inbouwen via een ander bedrijf.

Assortiment
Zij hadden toch het lastigere inbouwmodel van een koelkast met boven een klein diepvriesdeel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Veen 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Eric 08-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

stef 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
simpel te vinden op de site

Service
levering werd verlaat. prima communicatie

Assortiment
keuze genoeg!

Aanbeveling
duidelijk, keurige levering, goed bereikbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Piers 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ik ben constant op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling tot aan de levering, erg fijn.

Aanbeveling
De service is goed en de prijzen meer dan scherp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk online bestellen met goede filters

Service
alles zoals beloofd, niets op aan te merken

Assortiment
meer dan voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandro Otten 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heldere website en duidelijke communicatie over levertijden.

Service
Goed bereikbaar, makkelijk ruilen of order wijzigen

Aanbeveling
Top bedrijf! Keukenloods snapt wat customer service is..

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

P Korse 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
thuis uit zoeken das is gemakkelijk op deze site

Service
Goede uitleg over de bestelling en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger 08-09-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voldoende keuze op internet, per merk en type gerangschikt

Service
produkt kennis en duidelijke indicatie mbt prijzen en leveringstermijn

Assortiment
Alles gevonden om de juiste keuze te maken

Extra toelichting
raadzaam de winkel te bezoeken, produkt kennis is aanwezig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 08-09-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed te vinden duidelijke balie, virendelijke personeel

Service
Goed en professioneel geholpen

Assortiment
alles wat je in een keuken nodig hebt is los te krijgen

Aanbeveling
Goede service en adekwaat geholpen met wat we nodig hadden

Extra toelichting
Fijn dat de nieuwe onderdelen ook proffesioneel ingebouwd worden door ervaren monteurs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j bommer 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk en makkelijk parkeren

Service
Goed geholpen

Aanbeveling
Eerst in de winkel gekeken,waar we goed werden geholpen en er was heel veel keus. Daarna op de website besteld. We hadden een goedkopere gezien,nadat we hier melding van maakte werd de prijs meteen aangepast.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Andre 08-09-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
veel aanbod van alle producten

Service
Goed gemotiveerd personeel geen antwoord is teveel of moeilijk, er wordt direct werk van gemaakt. super verdiend een duim

Aanbeveling
Ruime indeling waardoor de producten goed bekeken kunnen worden.

Extra toelichting
Eerst een spoelbak gekocht maar deze bleek iets te klein te zijn.Ik gebeld of er een iets grotere was maar deze moest besteld worden. Na enkele dagen was deze binnen en heb hem geruild. Geen moeilijke vragen gewoon zeer fijn en goed geholpen. Dat noem ik SERVICE leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Beumer 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snelle reacties en alles to the point

Service
Reeds meer ervaring opgedaan met Keukenloods, ook deze keer geen enkel minpunt

Assortiment
Assortiment is ruim voldoende

Aanbeveling
Tot op heden nog geen enkele teleurstelling ondervonden

Extra toelichting
Wel een minpunt is dat leverancier LG geen instrukties wilde verstrekken voor het omwisselen van de draairichting van de deur(en) en uitsluitend een monteur wilde sturen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hand 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
altijd gemakkelijk bestellen via internet

Service
Wij zijn in de winkel geweest daar werden we vriendelijk en adequaat geholpen

Aanbeveling
uitstekende service bij het minste geringste in afleveringstijd krijg je een email

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Vercoulen 08-09-2015 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Wist al wat ik ging bestellen, dus winkel niet bekeken, maar direct aan de balie besteld

Service
Zeer goed zeker nadat bleek dat de oven niet leverbaar was en zij geholpen heeft met zoeken naar alternatief

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Zie andere beoordelingen

Extra toelichting
Omdat een oven op dat moment niet te leveren was een alternatief aangeboden gekregen. De Juffrouw heeft me daar perfect mee geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Bruin 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Er is een ruim aanbod aan producten

Aanbeveling
Bestelling wordt zo snel mogelijk geleverd en je wordt netjes op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 08-09-2015 In de winkel gekocht
weert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Lekker rondkijken, goed advies en geen vervelende verkoper die om je heen plakt

Service
Tot nu toe alles op tijd en tegen de afgesproken condities

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M. Donker 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke website

Assortiment
goed overzicht van de verschillende producten

Aanbeveling
goede levering en duidelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
ik ben steeds snel en correct geinformeerd

Assortiment
ik wist wat ik wilde en vond dat snel en gemakkelijk op de site.

Aanbeveling
Hele fijne fijne verhouding van prijs, kwaliteit en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Riba 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gebruik gemaakt website, alles eenvoudig en goed te vinden

Service
Artikel op andere website aanzienlijk goedkoper. Na mail mijnerzijds artikel voor dezelfde lagere prijs gekregen. Ook verdere informatie met afleverdata etc goed en duidelijk.

Assortiment
Veel keus, groot assortiment.

Aanbeveling
Alles keurig geregeld, ook aflevering van de goederen

Extra toelichting
Wellicht zinvol om bij de bestelling opgegeven afleverdatum beter te communiceren met bedrijf/afdeling die bezorging regelt. Hoeft dan niet nogmaals door dit bedrijf telefonisch contact met mij te worden opgenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mat 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
wij hebben gericht gezocht naar een specifieke afzuigkap en deze direct gevonden.

Service
Op de staat dat vermeld dat de levertijd 3-4 dagen is. Wij hebben echter 2 weken moeten wachten op de afzuigkap.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Henk 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kunt snel iets vinden en het bestellen loopt vlotjes

Service
Ik was iets vergeten mee te bestellen dat niet op voorraad bleek te zijn maar wat ik wel snel nodig had. Na een aantal telefoontjes is dat allemaal goed gekomen

Assortiment
De keuze is reuze

Aanbeveling
Zie de vorige vragen

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingrid 08-09-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Wenste iets uitgezocht

Service
Gebeld om te bestellen volgende dag bezorgd en ook nog een half uur van te voren gebeld dat ze er aan kwamen

Assortiment
Was er de volgende dag

Aanbeveling
Heb al vaker besteld gewoon top elke keer weer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles gaat super makkelijk.

Service
Gelijk dezelfde middag werd ik al gebeld voor het maken van een afspraak om het app. in te bouwen.

Assortiment
Er is zoveel keuze. Je moet je product wel kunnen vinden.

Aanbeveling
Ik beveel jullie al bij iedereen aan. Ben erg tevreden.

Extra toelichting
Ook ben ik erg tevreden over het inbouwteam. Keurige nette jongens die snel en netjes werken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Babilim 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De zoekfunctie in de webshop is prima.

Service
Snelle levering, al de volgende dag.

Aanbeveling
prima webshop, de winkel zelf ben ik nooit geweest en kan daar dus niets over zeggen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marianne Blijdesteijn 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk ingedeeld, soms mistte ik alleen een tekeningetje met de maten en aansluitpunten.

Service
Prima, niets op aan te merken

Assortiment
Genoeg en voldoende.

Aanbeveling
Tegenwoordig ga ik naar jullie site als ik iets 'keukentechnisch' zoek, ipv eerst breed op internet te zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L J Meijer 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, product snel te vinden.
Prima en correcte afhandeling

Service
Een vraag werd correct beantwoord.
Just in time geleverd

Assortiment
Wij zochten alleen naar een koeler.
Prijs was concurrerend. Een tel. gestelde vraag werd naar tevredenheid beantwoord.

Aanbeveling
Correct-scherpe prijs-komt afspraak na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fiten 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede toelichtingen op de site waardoor het snel gekozen was

Service
alle gemaakte afspraken zijn ook volledig naar wens uitgevoerd

Assortiment
Ze hebben de meeste apparaten, zoniet bellen of mailen en gegarandeerd kunnen ze deze toch nog leveren aan een mooie prijs

Aanbeveling
top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

saskia van den heuvel 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
via internet bestellen super gemakkelijk

Service
goede informatie voorziening en levering op afgesproken tijd

Assortiment
eigenlijk hebben ze alles

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eline 08-09-2015 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke site en keurige showroom

Service
duidelijke service

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
ruim opgezette winkel

Extra toelichting
voor de 2x aankoop gedaan bij keukenloods. Wederom erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raoul joosen 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Van begin tot eind eenvoudig en vriendelijk geholpen

Service
Perfect, koelkast werd netjes via achter binnengezet

Assortiment
Enige plek waar ik de desbetreffende smeg kon vinden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Veel informatie. Volgorde prijs of merk zou makkelijker zijn.

Service
Snelle bevestiging en levering conform afspraak

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Bram v W 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Het ging dit keer iets moeilijker dan de vorige keer, maar het betreffende onderdeel wel gevonden op de site. Zoekfunctie kon iets beter, invoeren van het fabrikantnummer gaf geen resultaat.

Service
Service was wederom zeer goed. Mensen zijn zeer hulpvaardig en reageren op tijd.

Assortiment
Niet alles is te koop, maar wel veul.

Aanbeveling
Over het algemeen genomen een zeer goede winkel en zeer servicegericht.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Rob 06-09-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke opstelling van de div. apparatuur.

Service
De verkoper mag wel iets vriendelijker zijn.

Assortiment
Heel veel keuze. Niet op voorraad, dan is een bestelling snel geleverd.

Aanbeveling
Veel keuzemogelijkheden en interessante prijzen.

Extra toelichting
Geen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Fam van Eijk 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mooie en duidelijke webshop.

Service
Goede helpdeskondersteuning van de webshop.
Geeft duidelijk aan wanneer de bestelling geleverd wordt, ook welk dagdeel.

Assortiment
zo'n uitgebreid en compleet programma, echt top!!

Aanbeveling
Scherpe prijzen in combinatie met top service,
daar wordt iedereen blij van!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

conisa 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ik ben dyslectisch en heb moeite met het invullen van formulieren. De uitleg was duidelijk waardoor het invullen van het formulier makkelijk verliep

Service
Ik belde omdat ik zag dat er een alternatieve bestelling was geplaatst. Er werd mij vriendelijk uitgelegd wat daar de reden van was. Ook werd er meegedacht vanaf jullie kant toen ik om de maten vroeg en of dat gelijk was met de afwasmachine welke ik eigenlijk besteld had. Er werd zelfs nog even een maat gevraagd waar ik helemaal niet aan gedacht had. Dat wordt door mij als goede service ervaren en niet een nr die wat besteld heeft.

Assortiment
Ik wilde een bepaalde maat afwasmachine hebben. De verschillen op de site werden goed aangegeven. Hierdoor ervaar ik dat er voldoende assortiment is want ik had keuze zat.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over de duidelijkheid, service en levering van jullie product. Zal in de toekomst wanneer ik weer iets nodig heb toch als eerste op jullie site gaan kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teun Van Kroonenburg 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Oven zat een enorme levertijd op heb met korting een andere gekregen.

Assortiment
Te veel keus ;)

Aanbeveling
Gewoon goed en scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j bakker 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gemakkelijk zoeken naar wat voor produkt je wilt.gemakkelijk te bestellen met je eigen keuze van gelijk betalen of bij de bezorger.

Service
overal netjes een email bericht van .voor de bezorging werd ik gebeld om de dag af te spreken. op de bezorgdag zelf werd ik gebeld door de bezorger dat hij er was met 10 a 15 minuten.super netjes.het werd ook keurig bezorgd naar de plek waar het moest staan.

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
scheelt echt in prijs met andere winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lidewij 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles easy te vinden

Service
Duidelijke berichtgeving over levering

Assortiment
Groot assortiment, keus genoeg. Flinke aanbiedingen en daarna nog korting als je belt met de klantenserviceklantenservice.

Aanbeveling
Prima zaak, vriendelijk personeel en levering goed op afgesproken datum en tijd (ook in avonduren).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gwen 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Online goede info en telefonisch goed bereikbaar

Service
Tot nu toe (na bestelling) zeer goede service telefonisch en zeer nette wijze om de aflevering te regelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dimitri Dumont 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goed opgebouwde website met handige zoekcriteria/verfijningen

Service
aangekochte producten werden op het afgesproken tijdstip geleverd, ook in België. We kregen zelfs zonder enige meerkost een nieuwere versie van onze inbouw vriezer dan besteld wegens niet langer in voorraad.

Assortiment
zeer ruime keuze

Aanbeveling
Je zou gek zijn mocht je keukenloods niet raadplegen!

Extra toelichting
doe zo verder, wij blijven een trouwe klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap van de Weerd 04-09-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ruim assortiment aan keuken en inbouwproducten.
Prettige bediening.

Service
Uitstekende service.Het door mij gewenste product was niet meer leverbaar. Ik kreeg een soortgelijk,duurder product alsnog voor de lagere prijs.

Assortiment
Ruim assortiment,mooie zaak.

Aanbeveling
Mooie zaak,ruim assortiment,goede service.En dus een tevreden klant!

Extra toelichting
Ook in het verleden al prettig zaken met Keukenloods gedaan.Daarom ook na vele jaren weer hier teruggekeerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Esmaa 04-09-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk toegankelijk. Gelukkig is er een (goederen)lift voor kinderwagen en rolstoelen.

Service
Het personeel doet haar best om de klant tevreden te stellen

Assortiment
Bijna alles is uitgestald in de winkel. Dat is prettig.

Aanbeveling
We zijn heel goed geïnformeerd en geholpen in de winkel. Uiteindelijk qua apparatuur geslaagd.
De kleine uitdagingen die we onderweg tegenkwamen zijn uiteindelijk zeer adequaat opgepakt en opgelost.

Extra toelichting
Het winkelpersoneel is goed op de hoogte en ze houden wel degelijk de laagste prijsgarantie aan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

mirjam 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
na bestelling wordt middels email duidelijk aangeven hoe laat e.e.a. bezorgd wordt

Aanbeveling
Na telefonisch contact product voor een scherpere prijs gekregen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ronkel 04-09-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
grote sortering , goede prijzen , makkelijke keuze en ......Top merken !!

Service
thuis bezorg opdracht , snel en eenvoudig .

Assortiment
Top merken

Aanbeveling
winkel en leden zijn goed benaderbaar .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martijn 04-09-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je wordt niet opgejaagd zoals bij andere winkels

Service
Het personeel is eerlijk en niet opdringerig

Assortiment
Op orde en vooral de outlet is een pluspunt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mags 04-09-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij mij moet alles snel en dat kan daar ook. Kon alle apparatuur meteen meenemen.

Service
Medewerkers nemen de tijd en denken oprecht met je mee

Assortiment
Heel ruim

Aanbeveling
Heb er eerder ook een keuken gekocht en was zo tevreden dat ik de tweede keer terug ben gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Osca 04-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Was soms onduidelijk waar wat stond (veel ovens was geen vb oven van)

Service
Service was goed als je erom vroeg, maar te weinig personeel in de winkel

Assortiment
zie gemak

Aanbeveling
zie vorige antwoorden

Extra toelichting
Enige reden om naar de winkel te gaan is om echt te zien/voelen hoe en product eruit ziet wat je online al hebt gekozen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews