Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17995 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2399 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

wwdegroot 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vandaag bestellen en morgen in huis, dat klopt.

Service
Ze houden zich aan de afspraken.

Assortiment
Ruime keuze en een goed vergelijk met andere aanbieders.

Aanbeveling
Goede ervaringen!

Extra toelichting
Belangrijk om van beloftes op aan te kunnen. De oude koelkast zou meegenomen worden, maar bij de levering van de nieuwe koelkast was er geen plaats meer in de auto. de volgende dag kwamen ze speciaal om de oude koelkast op te halen. bedankt hiervoor!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrie Pepermolen 18-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Dhr. wind 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub Kanters 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
via internet gemakkelijk je keuze maken

Service
via telefoon op vriendelijke manier advies krijgen

Assortiment
via internet gemakkelijk vergelijkingen en keuze maken

Aanbeveling
ben blij de keuze voor keukenloods gemaakt te hebben en zal jullie zeker bij bekenden aanraden.

Extra toelichting
De oven wekt nog altijd naar behoren en ik mag hopen dat hij dat nog lang mag doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vankampen 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruim opgezet

Service
Goede voorlichting en hulp

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Al mijn apparatuur daar gekocht voor goede lage prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellemarie 18-06-2014 In de winkel gekocht
Roosendaa Borchwerf
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik heb niet via internet gekocht, maar wel opgezocht. Daarna heb ik de winkel bezocht.

Service
Ik ben uitstekend geholpen en goed geadviseerd in de winkel. ook de bezorging was perfect en boven verwachting.

Assortiment
ik heb alles kunnen vinden wat ik wilde

Aanbeveling
Vooral voor doe-het-zelvers is dit een geweldige zaak. In voorkomende gevallen zal ik u zeker aanbevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

C.Sanders 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima bereikbaar en goede terugkoppeling en informatie over leveringstijd en betaalgemakdoor de mogelijkheid van mobiel pinnen

Service
Goede service: afspraken nakomen en goed informeren

Aanbeveling
Van aankoop tot levering is alles goed en op tijd verlopen.

Extra toelichting
Zoals vermeld is alles goed verlopen vanaf het moment dat ik op de site kwam tot de uiteindelijke plaatsing

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

naam 379 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
alles goed te vinden,mag nog iets overzichtelijk

Service
prima, alles zoals het hoort

Aanbeveling
zie bovenstaande antwoorden,tevens goede prijs

Extra toelichting
goede prijs,snelle levering,afwikkeling prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

aw de roo 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
had geen geld genoeg in huis ,chauffeur nam zonder morren bestelling mee terug om opnieuw afspraak te maken

Assortiment
heeft veel keus...niet alles maar dat heeft nimand denk ik dus een 9 waard

Aanbeveling
zeer makkelijke en snelle keus en gratis bezorgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

san12345 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Handig online besteld

Service
Personeel bracht zware doos naar mijn auto. Top.

Aanbeveling
Prima..

Extra toelichting
Handig via internet besteld. Opgehaald in de winkel. Fijn personeel, goeie service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees87998 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, goede mogelijkheden voor persoonlijk contact

Service
Goede afspraken en doen wat is beloofd

Aanbeveling
Inmiddels al aanbevolen aan meerdere bekenden :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L_inda 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen was gemakkelijk en verliep soepel, ook het inplannen voor de bezorging

Service
Goed geholpen door de klantenservice, duidelijke info over levering

Aanbeveling
Prima ervaring, aanrader voor iedereen die op zoek is naar producten voor een scherpe prijs waarbij niet wordt ingeleverd op de service.

Extra toelichting
Prima ervaring, aanrader voor iedereen die op zoek is naar producten voor een scherpe prijs waarbij niet wordt ingeleverd op de service. Hier kunnen veel webwinkels iets leren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miep20 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk zoeken op de site.

Service
Super service, goede communicatie en vlotte levering. Ook met de transporteur verloopt het heel soepel.

Assortiment
Ze hebben tot nu toe wat ik nodig heb en ook nog voor een scherpe prijs. Kortom zeer tevreden

Aanbeveling
Goede ervaringen moet je altijd met anderen delen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Heleenscheffers 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer grote keuze en gemakkelijk te vinden op de site

Service
'S avonds besteld en de volgende ochtend in huis. De oude vaatwasser werd gelijk weer meegenomen. Super

Assortiment
Zeer grote keuze in inbouwvaatwassers.

Aanbeveling
Wij zijn zeer tevreden en raden de Keukenloods zeker aan iedereen aan.

Extra toelichting
Ideaal. Tegen een zeer scherpe prijs hadden we de vaatwasser al de volgende dag in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John - Etten-Leur 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk overzicht en filteropties.

Service
Goede nagekomen leveringafspraken

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Is anoniem 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ik vond het erg lang duren voordat er geleverd werd.

Service
De mannen die hem kwamen plaatsen waren zeer netjes en volledig in hun uitleg.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan van den Berg 46 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het makkelijk vinden van producten die je zoekt

Service
Uit een woord prima van bestellen tot leveren

Assortiment
voldoende keuzes

Aanbeveling
wat we besteld hebben konden we vanaf het begin tot het einde volgen via mail en telefoon

Extra toelichting
alles goed geregeld dus geen reden voor klachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Denise 1 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Je kunt de gezochte artikelen gemakkelijk vinden,vergelijken en bestellen en geven eventueel een goed alternatief

Service
Is goed,toen er met de levering iets misging hebben ze gezorgd dat er zo snel mogelijk een andere afleverdag geregeld werd

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
heb al divers apparaten online bij ze besteld.

Extra toelichting
Ik geef op zich wel een positieve waardering,maar bij de laatste levering zijn wel wat problemen geweest. bovendien ben ik ook niet goed geïnformeerd over het op elkaar plaatsen van de bestelde artikelen,bij telefonisch contact werd gezegd dat dat geen probleem was maar in de praktijk kun je de apparaten niet op elkaar plaatsen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Meina 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
overzichtelijk en duidelijk

Assortiment
Assortiment was goed

Aanbeveling
Heb ik al gedaan!

Extra toelichting
Heel overzichtelijk en duidelijk. Was ook verrast dat we een duurdere product voor dezelfde bedrag kregen aangeboden. En ook blij dat ik oude apparatuur mee kon geven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Leon-S 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website.

Service
Duidelijke bevestiging in mail en per telefoon en vervolgens een vlotte levering

Assortiment
Ruime keuze uit alle gerenomeerde merken

Aanbeveling
Vriendelijk personeel in de winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tjeerd68 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Informatieve site, en goede informatie na de koop dmv status-updates via email en sms.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DDeurne 18-06-2014 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De gekochte goederen kunnen gewoon afgehaald worden en dit kan ook in het weekend.

Service
Vragen werden op een adequate manier beantwoord

Assortiment
Breed assortiment apparaten

Aanbeveling
Onze indruk is goed en daarom voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JKroes 17-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling en levering via internet verloopt vlot

Service
Na melding van schade aan verdeelplaten na eerste gebruik, al snel nieuwe verdeelplaten per post ontvangen.

Aanbeveling
Goede levering en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wimpie1955 17-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk bestellen goed aangeschreven zoals bij kieskeurig.

Service
Nog geen verdere service nodig gehad, Behalve de info in de winkel. Die was zeer goed

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Omdat het altijd goed is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjanq 17-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede site, heldere afhandeling

Service
Prima komen afspraak na

Assortiment
Ik vond wat ik zocht en goede vergelijking met producten

Aanbeveling
Tevreden

Extra toelichting
Maken verwachting waar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kookheelgraag 17-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel keuze snelle bediening

Service
Goede informatie over levering

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Kun je mee aankomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.Posthuma 17-06-2014 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijk en handig overzicht van alle merken

Service
Goede info over de telefoon

Assortiment
zeer ruim assortiment

Aanbeveling
goed en voordelig voor iedereen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sunbirk 17-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke overzichtelijke website

Service
Goede afspraken wat de levering betreft.

Aanbeveling
Deze winkel aanbevolen bij een vriend en deze heeft ook een bestelling geplaatst.

Extra toelichting
Makkelijk wat bestellen betreft, goede afspraken met leveren en ook nagekomen. Kortom goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Super te vreden klant 17-06-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Super!!

Aanbeveling
Zelf heb ik dit adres van een collega. Maar ook ik heb al meerdere vrienden en collega's jullie aanbevolen.

Extra toelichting
Er was een mankement aan de oven. Heb telefonisch contact gehad. En zoals jullie beloofden om terug te bellen, deden jullie dat ook zeer snel. Erg tevreden over de keukenloods in Zaandam.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Fam J.L.M.Effting 17-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig je bestelling plaatsen, makkelijk betalen, goede bezorging.

Service
in ons geval, goede bezorging.geen

Assortiment
Veel keus, tegen goede prijs

Aanbeveling
Denk dat eenieder goed kan slagen bij keukenloods

Extra toelichting
Over het algemeen prima tevreden met zowel het aankoopproces als t product.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Willems Jos 17-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
In eerste instantie zou onze oven op vrijdag geleverd worden, na een telefoontje is hij toch op donderdag geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dijk69 17-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ruim assortiment op overzichtelijke website, scherp geprijsd en de installatie van mijn nieuwe magnetron gebeurde op tijd en supersnel.Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvanes 17-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Apparaten vergelijken op de PC, hoe makkelijk wil je het hebben..

Service
Men weet direct wie je bent,ik stel een vraag en direct een correct antwoord.

Assortiment
Alle soorten en maten aanwezig, we hebben nu al twee maal besteld en beide malen alles dik in orde. Binnenkort nog een koelkast en vriezer uitzoeken.

Aanbeveling
Toch een van de goedkoopsten en het komt bij je thuis. Oude apparaat wordt meegenomen.

Extra toelichting
Toch een van de goedkoopsten en het komt bij je thuis. Oude apparaat wordt meegenomen. Service dik in orde. Ik weet waar ik volgende keren mijn apparaten bestel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. de Visser 17-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Met 1 simpel telefoontje een koelkast besteld en 2 min later de bevestiging binnen op de mail. Hoe makkelijk kan je het hebben.

Service
Had de koelkast elders goedkoper gezien. De verkoper ging, na overleg, nog gewoon onder die prijs door, zonder dat ik daar naar gevraagd had, top!!

Assortiment
Ben maar naar 1 type apparaat op zoek geweest dus kan daar niet goed over oordelen.

Aanbeveling
Het gemak, de service en het elders goedkoper verhaal maakt jullie aantrekkelijk om te kopen.

Extra toelichting
Heel tevreden met de aankopen en de vriendelijkheid waarmee wij geholpen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.M. Mookhoek 16-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Redelijk overzichtelijke website waar je goed kan filteren op de producten die je zoekt.

Service
Er wordt snel gereageerd en bij telefonisch contact werd adequaat en snel gehandeld.

Assortiment
Er is een ruime keus in de productlijnen.

Aanbeveling
Vooral vanwege de snelle en prettige service.

Extra toelichting
Wij hebben voor het eerst een product gekocht bij Keukenloods en wij zijn tot op heden zeer tevreden over onze aankoop.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Benno12 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede website

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Van Oorschot1970 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
we hadden eerst via internet contact opgenomen naar aanleiding daarvan werden we gebeld om het een en ander met ons door te spreken omdat we zoveel dingen nodig hadden

Service
uitstekend, meedenken met ons

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
grote sortering goede prijs goede service

Extra toelichting
volgens mij heb ik genoeg gemotiveerd. Het was gewoon allemaal goed, geen klagen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klus 1412 16-06-2014

Algemene score

5,8

Gemak
ruime keuze

Service
zeer slechte ervaring met aflevering< eerste niet afgeleverd volgens afspraak ook geen comtact op genomen en de tweede ook nog eens een verkeerd artikel die ik zelf maar heb omgeruild bij het magazijn en de laatste de beloofde staan tafels leuk om er mee te atverteeren maar je krijgt ze niet.

Aanbeveling
eerst maar eens aan de service gaan werken, dan kijken we weer verder hoop dat ze hun afspraken nog nakomen

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 17-06-2014

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet geheel tevreden bent.

Helaas kan ik op de naam 'klus 1412' geen order vinden.
Kunt u uw gegevens sturen naar info@keukenloods.nl dan kan ik bekijken wat er in uw geval mis is gegaan.

Mocht u inderdaad 2 artikelen van hetzelfde merk hebben besteld waar de actie voor loopt, dan stuur ik u de wk statafel zsm toe. Voor het ongemak maak ik er 2 van.

Alvast veel kijk plezier aan de WK statafel!

Onze excuses voor het ongemak, ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

BertSt 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bekijk en vergelijk het aanbod op de site en de reviews

Service
Snelle en vlotte levering kan niet mooier en beter.

Assortiment
Heel uitgebreid/voldoende keus en informatie.

Aanbeveling
Alles wordt geleverd zoals wordt aangegeven/perfect

Extra toelichting
Ik zal zeker ook voor andere artikelen eerst op deze site kijken voor het assortiment en prijs kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C Foppen 16-06-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Tijdens het uitzoeken ging het heel gemakkelijk , ik was van te voren nogal nerveus maar xx, van Keukenloods Zaandam, maakte de keuzes voor ons redelijk gemakkelijk

Service
Het bleek dat de oven een andere handgreep had dan de combi/ magnetron , en na 1 telefoontje, werd het omgeruild. Nog binnen diezelfde week!! :-)) hele goeie service

Assortiment
Ruime keus, voor iedereen wat wils!

Aanbeveling
Ik zou keukenloods zeker aanbevelen.

Extra toelichting
De keuze werd met behulp van De verkoopadviseur gemakkelijk gemaak, de keuken is prachtig, hele mooie materialen. Ik ben er heel blij mee. En omdat ik Nooit iets win hoop ik ook op die rode Kitchenaid. Hij zal waanzinnig mooi staan in de keuken!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mariska777 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Goed contact via de mail/telefoon/sms,onze vaatwasser was heel snel geleverd!

Aanbeveling
Goede en snelle service, wij zijn tevreden

Extra toelichting
Snelle en duidelijke service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

slager 1966 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
goedkoper,service....keuze genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

naam61 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk en netjes

Service
Gezellig en met kennis

Assortiment
Precies genoeg keuzes

Aanbeveling
Omdat je keurig ,correct en met alle tijd en advies geholpen word

Extra toelichting
De aankoop gaat met kennis en met goed advies.De afhandeling is ook prima gegaan en de plaatsing is snel en met veel kunde gedaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

D.Kolk 16-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
wat eenvoudig juiste product te vinden en te selecteren op levertijd / prijs

Service
prima telefonische informatie mbt opvragen vd levertijd op de leverdag

Assortiment
ruime keuze uit diverse koelkasten die we zochten

Aanbeveling
zeker aanbevelen vanwege prijsniveau en korte levertijd

Extra toelichting
prettig dat je tot s'avonds laat kan bestellen en vlgd dag geleverd wordt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

angela kloosterman 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zer eenvoudig te bestellen en goede details

Service
Niet nodig gehad

Assortiment
Precies de zeepdispenser gevonden die we nodig hadden

Extra toelichting
Kwamen voor onze zeepdispenser bij keukenloods terecht, zeer eenvoudig te bestellen en de levertijd was goed!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

erik 1972 16-06-2014

Algemene score

7,2

Gemak
makkelijk te bestellen

Service
gewoon goed

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
zeer snel en makkelijk

Extra toelichting
lekker makkelijk en niet te duur

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Gaskookplaat 16-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede en duidelijke website.snelle levering

Service
op tijd bezorgd en omruilen was geen probleem. Goed contact met de vervoerder. Enige mindere was, dat ik niet meteen een bevestiging kreeg van mijn omruiling.

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
zie bovenstaande

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

beavos 16-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Het is makkelijk om te vinden, werd nog gebeld dat ik een frame teveel besteld had en vlotte levering. Kortom goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blender 1 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
In alle opzichten prettig zakendoen met de keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

23kame 16-06-2014

Algemene score

8,5

Gemak
Alles was simpel en duidelijk.

Service
Levertijd boven verwachting.

Extra toelichting
Ik heb het rechtstreeks besteld,dus kan ik geen oordeel over de winkel geven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews