Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 22429 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2013 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joost 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudige website met duidelijk overzicht en vergelijk apparatuur.

Service
Goed geholpen door de medewerkers aan de telefoon, ook over leveren veel informatie.

Assortiment
Breed aanbod, eenvoudig, luxe, design alles is er.

Aanbeveling
Zou het de volgende keer weer doen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kookgek71 25-08-2015 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Precies gevonden wat we zochten.

Service
Snelle levering ook datgene wat niet direct op voorraad was.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Alles piekfijn geregeld via keukenloods Veendam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jamvanstraaten 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en makkelijk te bestellen zowel via internet als telefonisch

Service
Snelle levering en goed op de hoogte gehouden van tijdstip van aflevering en pas betalen bij aflevering

Assortiment
Meer dan genoeg keuze en goed advies via de telefoon

Aanbeveling
Goede en snelle service. Gewoon zeer correct behandeld en alles opgepakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mal1219 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle beantwoording van vragen, overzichtelijke website.

Service
Fornuis kon alleen op een bepaalde dag worden geleverd, na 1 telefoontje met Keukenloods was alles geregeld.

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Ik zou het zo weer doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adequaat 25-08-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
dichtbij en overzichtelijk

Service
goed

Aanbeveling
redelijk eenvoudige winkel

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Lucie 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijk vanuit huis je keukenapperatuur bestellen.

Service
Prima service kwam er niet helemaal uit, maar telefonisch op een prettige manier en na volle tevredenheid geholpen

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Door goede ervaring zal ik andere mensen ook wijzen op jullie site.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

art 6602 a 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede website, makkelijk bestellen

Service
vriendelijk personeel, het product werd veel eerder afgeleverd als gedacht.

Assortiment
prima assortiment, je kunt ook prima vergelijken.

Aanbeveling
mijn volgende aankoop ga ik weer naar keukenloods.

Extra toelichting
zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nils 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site met handige selectieopties en goede info

Service
telefonische hulp perfect verzorgd !! complimenten voor de medewerker...echt meedenken en niet alleen vragen beantwoorden...hulde !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annie 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zoek criteria zijn redelijk goed in te stellen, maar meer zoek criteria zou prettig zijn.

Service
Vriendelijk en behulpzaam aan telefoon.

Extra toelichting
Enige onduidelijkheid was de extra garantie aanvraag.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marja 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het is even zoeken

Service
aan de telefoon een service gerichte en heel vriendeljke medeweker

Assortiment
prijs aangepast aan collega
verder een ruime sortering

Aanbeveling
mens achter de web shop

Extra toelichting
je vraagt erg veel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ab alberts 24-08-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
er staat zoveel, dat het niet gemakkelijk is om een keuze te maken. vandaar dat ik geen hoger cijfer kan geven.

Service
alles werd prima uitgezocht, en tot de levering werden we prima op de hoogte gesteld w.b.tijden etc.

Extra toelichting
prima spullen voor een prima prijs. bij andere winkels heb ik wel eens het gevoel dat ik bij een foute autoverkoper zit.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Mar 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed te doen

Service
prima

Assortiment
gericht gezocht

Aanbeveling
altijd de keukenloods checken als je op zoek bent naar iets speciaals

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees Active By Choice 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel en makkelijk zoeken en bestellen.

Service
snel en vriendelijk

Assortiment
goed, genoeg keuze

Aanbeveling
prijs en merken zijn scherp en over het algemeen goedkoop in de branche.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lvdb 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Na telefonisch contact is er meerdere keren door meerdere medewerkers gezocht naar maten koelvriescombi's die in mijn huidige keuken zou passen. Top! Kon ook nog wat van de prijs af. De combi paste net overigens. Netjes dat bij niet passen ik de combi kosteloos mocht terugsturen.

Extra toelichting
Ik had met spoed een nieuwe koelvriescombi nodig. Kon de volgende dag geleverd worden! Zelf gekozen voor twee dagen later. Het was handig geweest als mij was verteld dat de montage door een ander bedrijf werd gedaan en die pas een week later konden. Zo had mijn spoedbestelling nog weinig zin. Uiteindelijke gekozen om door ander bedrijf goedkoper te laten plaatsen. Daarnaast zat er een flinke deuk in mijn koelkast. Bezorging wordt ook uitbesteed, dus is keukenloods niet te verwijten

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bootsma 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website met goede filtermogelijkheden.

Service
Telefonisch uitgebreid advies gekregen en het apparaat werd keurig conform afspraak de volgende dag geleverd.

Aanbeveling
Komt zijn afspraken na.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Boer 23-08-2015 In de winkel gekocht
Capelle aan Ijsel
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles word duidelijk uitgelegt, en veel is als voorbeeld in de winkel aanwezig

Service
Niets was teveel voor de verkoper (Fred in ons geval)

Assortiment
Ruime keuze en mogelijkheden

Aanbeveling
Geen opdringerege verkopers, iets wat ik als heel fijn ervaren heb.

Extra toelichting
Voor een redelijke prijs een plaatje van een keuken gekocht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sophia 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Rustig thuis alles uitzoeken

Service
Er wordt snel opgenomen als je belt en de hulp is vriendelijk en adequaat

Assortiment
Groot assortiment. Er worden alternatieven geboden als iets niet besteld kan worden.

Aanbeveling
Alhoewel het totale bedrag van mijn bestelling rond de 2600,- lag, is mij, zonder dat ik daarom vroeg, een prijs aangeboden van 2500,-. De artikelen werden netjes afgeleverd en ik kon ter plekke met pin betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Prima geholpen en de aankoop was snel geregeld.

Service
Vriendelijk te woord gestaan en alles verzorgd volgen sgemaakte afspraken.

Aanbeveling
Prima geholpen en onze keus was voorradig voor een acceptabele prijs.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede service en goede informatie

Service
Keurige aflevering en oude machine wordt meegenomen

Assortiment
Veel keus en verschillende merken

Aanbeveling
Duidelijk wn makkelijk vindbaar

Extra toelichting
prima winkel en goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peterbroeren 22-08-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles onder een dak keukens en bij behorende apparaten

Service
Service is prima

Assortiment
Heel uitgebreid

Aanbeveling
Zeker zal ik Keukenloods aanbevelen zoals ik al lang doe bij mijn vrienden en familie , ik koop er al jaren

Extra toelichting
Deze mensen hebben altijd tijd om een bakje koffie aan te bieden Deskundig begeleiding bij aankoop van keuken en bij behorende aperatuur Min punten geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
prima ruim opgezet

Service
in de winkel een mindere service. er was niet veel aandacht voor de klant. Dit is natuurlijk een momentopname. Online en telefonisch besteld en daar gewoon goed geholpen

Assortiment
alles is verkrijgbaar. Er zijn natuurlijk maar een paar types die binnen 24H leverbaar zijn waardoor de keuze voor een nieuwe vaatwasser bij ons makkelijker werd.

Aanbeveling
op prijs en leversnelheid gewoon goed!

Extra toelichting
meer filteropties op de website. Bijvoorbeeld bij vaatwassers wilde ik meteen kunnen filteren op het aantal couverts.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Peter Meijknecht 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heldere website die snel te vinden is.

Service
Vriendelijk te woord gestaan en se levering.

Assortiment
Uitgebreid.

Aanbeveling
Vakkundig en vriendelijk te woord gestaan.

Extra toelichting
Website van keukenloods gaf alle info die ik nodig had om een goede keus te maken. De gedetailleerde tekeningen gaven helder en duidelijk aan hoe ik de nieuwe oven in kon bouwen. Kortom bij een nieuwe aanschaf weer naar de keukenloods!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alie 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
je hoeft zelf niet op pad om iets te kopen.

Service
De koelkast die we hadden uitgezocht was niet leverbaar. Er werd een goed alternatief aangeboden door de verkoper. En hierbij een goeie prijs!!

Assortiment
Voldoende keus en merken apparaten

Aanbeveling
Alles goed voor elkaar.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Herma 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet zeer goed bereikbaar, op de website zijn alle artikelen met productinformatie te vinden.

Service
Meerdere keren telefonisch contact gehad, goed geïnformeerd.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Bijzonder goed als webwinkel, assortiment in winkel Almere beduidend minder.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dasvie 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Goede service en behulpzaam

Assortiment
Ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lubbes 21-08-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zijn prima geholpen in de winkel

Service
Het apparaat is keurig geplaatst

Assortiment
De keuze uit de apparatuur was ruim voldoende

Aanbeveling
Goede voorlichting en uitleg over de keuze

Extra toelichting
Vriendelijk en behulpzaam personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul van der valk 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website ,duidelijk en overzichtelijk.en de verkoop telefonisch goed bereikbaar.

Service
Zeer snel geholpen en goed geadviseerd over de producten en met behulp van de verkoper de juiste keuze kunnen maken.

Assortiment
Voor ieder wat wils,en goede productomschrijving.ruime keuze.voor ieder budget.

Aanbeveling
Op alle vlakken positief .after sales,service,assortiment,klantvriendelijkheid.en prijs.

Extra toelichting
Veel van de grote bedrijven kunnen een voorbeeld hier van nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke visser 21-08-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima en snel gevonden wat ik zocht.

Service
Medewerker was zeer behulpzaam.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Prima zaak

Extra toelichting
Medewerkers zeer vriendelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick de Bruyn 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoals het woord betekend.

Service
Geweldig

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Geweldige service klant gericht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stijn 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Snelle afwikkeling, levering en terugstorting teveel betaalde op eigen initiatief. top

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rolf van Rijn 21-08-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel en veel keuzes

Service
Vriendelijke hulp en meedenkend

Assortiment
Als je er hier niet uitkomt !!!!

Aanbeveling
Probleemloos

Extra toelichting
Door een fout die ik zelf gemaakt had leek de door ons bestelde koelkast niet te passen . Na overleg heeft de keukenloods dit super opgelost en de koelkast voor mij omgeruild . SUPER👍🏼

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilco Kuis 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke overzicht op de producten en ook duidelijke informatie over het product

Service
snelle levering en goede service

Assortiment
ruime keuze uit gezochte artikelen

Aanbeveling
duidelijkheid servicegericht en snelle afhandeling en nette mensen aan de telefoon

Extra toelichting
nee alles is goed een super winkel zou hem ook onder me kennissenkring iedereen aanraden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Familie Van Braam 21-08-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Al het apparatuur staat netjes, overzichtelijk bij elkaar zodat je prima kan vergelijken.

Service
Wij werden prima geholpen door de medewerker die veel verstand van zaken had en zelfs behoedde voor een miskoop qua grootte van een vaatwasser.
De montage van het apparatuur is perfect uitgevoerd.

Assortiment
In elke prijsklasse is voldoende apparatuur te vinden.

Aanbeveling
Prima winkel zeer concurrende prijsstelling van het apparatuur.

Extra toelichting
Laten monteren van de inbouwapparauur door het Inbouwteam van de Keukenloods is zeker een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Geen enkel probleem om het apparaat uit te zoeken dat we wilden kopen.

Service
Op de vragen die ik had kreeg ik een duidelijk antwoord.

Assortiment
Er is een ruime keuze in het soort apparaat dat we wilden kopen.

Aanbeveling
Totaal geen problemen ondervonden bij de bestelling en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ary 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ik kon heel simpel een keuze maken

Service
heel goede service, niets op aan te merken, dus eigenlik een 10!!

Extra toelichting
volgende keer maak ik weer gebruik van jullie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h hendriks 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel goede pagina

Service
nette afhandeling

Extra toelichting
hele goede producten en heel goede prijs makkelijke overzichtelijke pagina

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Wolters 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede site, snelle levering

Service
Snelle en punctuele levering.

Assortiment
Zoveel dat een keuze maken niet eenvoudig is

Aanbeveling
Heb één ervaring die goed was/is

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk bestellen via de website, afrekenen via PIN is ideaal.

Service
Goed geïnformeerd over bezorgmoment, bezorg window is niet al te lang dus goed planbaar.

Assortiment
Veel assortiment voor mijn keuken.

Aanbeveling
Prima webshop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JeanneB 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk alles te vinden, geen ingewikkelde site.

Service
Je word goed op de hoogte gehouden van de leverstatus, er is een vergelijkings functie heel gebruiksvriendelijk.

Assortiment
Kon alles vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Gewoon een goede duidelijke winkel, no nonsense winkel, die doet wat het moet doen, ik ben zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roosendaal 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima toelichting en informatie

Service
doelgericht en correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website was niet super maar eenmaal 's avonds besteld, volgende dag geleverd en hadden we weer een schone vaat. :)

Service
De vaatwasser is keurig op aangegeven tijd geleverd.

Assortiment
Voldoende keus voor prima prijs.

Aanbeveling
Zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 20-08-2015 In de winkel gekocht
Almerr buiten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en goede informatie

Service
Doen wat ze beloven

Assortiment
Niet alles staat er maar er staat genoeg. Winkel,is niet al te groot voor losse apparatuur

Aanbeveling
Makkelijk bereikbaar en je wordt goed geholpen

Extra toelichting
Aan te bevelen Aaan derde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Q 20-08-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk en efficiënt van aankoop tot plaatsen van de apparatuur.

Service
Zeer klantvriendelijk en meedenkend

Assortiment
Voldoende keuze en keurig geprijsd

Aanbeveling
Verder kijken heeft geen zin.... Goedkoper met superservice vind je niet.
Vakkundig team!

Extra toelichting
Ontdek het zelf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 20-08-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke opstelling van apparatuur, schriftelijke informatie en personeel om vragen te stellen.

Service
Appararaat werd op de afgesproken dag afgeleverd, tijd werd per mail doorgegeven en toen de tijd iets wijzigde kreeg ik weer een mailtje.

Assortiment
Ik heb natuurlijk alleen bij de afdeling formuizen gekeken, daar kwam ik uiteindelijk voor, enorme sortering van diverse merken.

Aanbeveling
Prachtige winkel, overzichtelijke uitstalling, goede website om vooraf
Al informatie op te zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Vd Linden 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website en telefonisch goed bereikbaar.

Service
Goede uitleg en telefonisch wordt er direct opgenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Vd Linden 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Alle spullen tegelijk gekocht en na overleg goed afgeleverd ook al was er een artikel niet op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
online bekijken, in de winkel bespreken/ kijken, bestellen online: snel en duidelijk

Service
heldere uitleg, niet opdringerig of teveel sturen, levertijd eerder sneller dan afgesproken, retourprocedure n.v.t.

Assortiment
veel keuze, heldere beschrijving online van de eigenschappen, goeie prijs!

Aanbeveling
weet eigenlijk niet waarom het geen 10 is....

Extra toelichting
-

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterM 20-08-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website is duidelijk te navigeren.
Zelf ook naar een winkel geweest en goed geholpen, met duidelijke uitleg van mijn artikel die ik daar gekocht hebt.

Service
Goed! Zoals ik het wil hebben.

Assortiment
Duidelijke opstelling en indeling.

Aanbeveling
Goed berijkbaar. Veel parkeerplaatsen.

Extra toelichting
Levering gaat erg goed. Wordt goed gecommuniceerd! Kunnen andere bedrijven en voorbeeld aannemen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima website en makkelijke afhandeling van zowel de bestelling als de levering

Service
Had iets beter gekund omdat de chauffeur artikelen niet retour meenam en vergeten was dit door te geven om alsnog te regelen

Assortiment
Prima assortiment waardoor er voldoende keuze is

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

H Greymans 20-08-2015 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
We werden er buitengewoon goed behandeld. Ik ga er zeker vaker naar toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews