Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 15842 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 13 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2675 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kajin 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer snelle en goed levering

Service
Ik heb nog geen klacht maar ik ga er vanuit dat als ik een heb deze op dezelfde manier wordt afgehandeld

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de service en de prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JR van Putten 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
alles ging als een tierelier, het leveren bij mij in Emmen ging zelfs vanuit Hoorn om 7.20 s'morgens waardoor ik de persoon die bij mij de levering zou afwachten kon afbellen. Als enigst minpuntje dacht ik dat alles binnen 24 uur geleverd werd, dit was schijnbaar niet zo... dat zal ik zelf verkeerd gelezen hebben.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

mooizwembad 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie 50 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Simpel te vinden, en makkelijk te bestellen.

Service
Ik had graag een bevestiging gehad op het moment dat het verstuurd was. Omdat ik jullie bedrijf niet ken maakte ik me even zorgen.

Aanbeveling
Gewoon prima en snel

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Lousberg123 15-08-2013

Algemene score

7,5

Gemak
Eenvoudige bestelprocedure op de website

Service
Goed, duidelijk

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

h van neerven 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
tijdstip van aflevering snel bekend

Service
lvering op tijd, nette afhandeling, vriendelijk personeel

Assortiment
Ik vond wat ik zocht

Aanbeveling
Zeker, als eerste optie te bekijken

Extra toelichting
Ik hoop nog vaker zaken met u te doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pietj53 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website,
makkelijk om juiste artikel met juiste afmetingen te vinden

Service
bereikbaarheid is perfect, geen lange wachttijden

Assortiment
voldoende keuze in het assortiment er is voor iedereen wat te vinden

Aanbeveling
Dit was mijn derde positieve ervaring met keukenloods en ik heb dit ook al vaker aan vrienden en kennissen doorverteld.

Extra toelichting
Ijskast was kapot op dinsdag, dus meteen in avond online besteld. Levering meteen de volgende dag op woensdagmiddag. Woensdagavond ingebouwd in keuken. Donderdagmiddag nieuwe ijskast in gebruik genomen. Gewoon Pefect. Prima ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouhuys 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goed geregeld. vaatwasser in de keuken gezet en de oude meegenomen, prima

Service
de sms werkte goed, mooi op tijd.

Assortiment
ruim assortiment met scherpe prijzen

Extra toelichting
wij zijn tevreden over Keukenloods een prima bedrijf die alles goed regelt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Letter 14-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ideaal!

Service
Vriendelijke behulpzame medewerkers.

Assortiment
Er is van alles.

Aanbeveling
Zie voorgaande, dit zegt genoeg!

Extra toelichting
Wij zijn fantastisch geholpen door Edwin en als we weer iets nodig hebben komen we weer bij jullie! MVG Familie -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

name57 14-08-2013

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jolanda310x 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Alleen stekkertje van de magnetron is heel kort. Ligt bij product, maar wel vervelend, want je mag geen verlengsnoer gebruiken, maar zonder kan je het stopcontact niet bereiken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

G. Koerts 14-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
We zijn telefonisch goed te woord gestaan. Verdder alle lof voor de inbouwservice die onze diepvries heeft ingebouwd.

Assortiment
We konden alles vinden wat we zochten.

Aanbeveling
Top adres!

Extra toelichting
We zijn erg goed te woord gestaan. En alle afspraken zijn goed nagekomen. De inbouwservice van jullie heeft alle apparatuur keurig gemonteerd. We werden ook nog van te voren gebeld over het tijdstip dat de monteur exact langs zou komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

javelo 14-08-2013

Algemene score

7,2

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

w1mme 14-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles vanuit je luie stoel geregeld

Service
prima geregeld, met de bevestigingsmails ben je altijd up to date

Assortiment
Wij zochten een vaatwasser en die zijn er in alle prijsklassen te kust en te keur

Aanbeveling
Als je weet wat je zoekt kun je het jezelf niet makkelijker maken

Extra toelichting
Gehele proces is vlekkeloos verlopen dus een dikke pluim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cas lankveld 14-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op de bank, de volgende dag was de koelkast er.
Super

Service
Verkeerde koelkast besteld, doos geopend uit elkaar gehaald. Toch zonder probleem te ruilen

Assortiment
Geen idee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BOBkoper 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en helder in communicatie.

Service
De chauffeur was bij aflevering iets verlaat maar hij belde netjes om dit door te geven. Ook de telefonisch gegeven informatie was helder en duidelijk. Wel zou het fijn zijn als er een garantieduur op de factuur zou worden vermeld.

Assortiment
Ik kon genoeg keuze maken en de informatie was goed.

Aanbeveling
Prijzen zijn sterk concurrerend en de service is zeer goed.

Extra toelichting
Ik zou in de toekomst zeker opnieuw de webwinkel raadplegen en niet twijfelen om iets te kopen als de prijzen concurrerend blijven want de service vind ik erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

henk.hoorn 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goed te zoeken naar artikel

Service
op de afgesproken tijd perfect geleverd

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
goede prijsstelling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

dutchken 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
geen problem met zoeken op de site

Service
Moest nog iets weten 1 belletje, reply was das een oudere model, kies deze das nieuwer ! :-)

Assortiment
wat je moet hebben, hebben ze.

Aanbeveling
Alles Prima ook de inbouw perfect

Extra toelichting
Samenwerking Perfect, advies perfect, inbouw perfect, prijs perfect, tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hetty55 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Makkelijk online bestellen

Service
Ik had vragen en werd snel en vakkundig geholpen

Assortiment
Ik heb alleen gekeken bij de buitenkeukens en weet dat dus niet, is dus geen kritiek maar onwetendheid.

Aanbeveling
Prima geholpen snelle levering en ook de prijs was zeer scherp. Bij aflevering was de bezorger zeer behulpzaam.

Extra toelichting
Het totaal plaatje was/is helemaal goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Frank268 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Snelle en correcte afhandeling.

Aanbeveling
Voor snel en goedkoop eerst naar keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Harrie Custers 14-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Extra toelichting
Ik begrijp niet dat jullie geen twee-fase stekker bij leveren. Daar voor moet je nu extra naar een winkel. Ook is het nog niet makkelijk om een installateur te vinden om de stekker aan te sluiten, wanneer deze niet zelf de plaat heeft mogen leveren. Ik vrees voor de service. Tot slot iets anders. De oorspronkelijk door mij bestelde plaat bleek beschadigd te zijn. Daarom is mij een andere plaat tegen een lagere prijs aangeboden. Maar wel meer dan Euro 200 duurder dan de feitelijk bestelde plaat. Daar ben ik - tijdens het telefoongesprek en dus ongezien - mee akkoord gegaan. Ik moet nog checken of het klopt wat die prijs betreft. Eerlijk gezegd heeft mij de gang van zaken een bijsmaak gegeven. Zou het zo kunnen zijn, dat ik gelokt wordt met een goedkope plaat, om mij vervolgens tijdens de levering (want de vrouw wil liever vandaag nog weer kunnen koken) een duurdere plaat te kunnen verkopen???

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Fam Schel 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via menu en/of trefwoorden is snel te vinden wat je zoekt.
bestellen is eenvoudig en duidelijk.

Service
Zeer snelle levering (de volgende dag al zelfs als je pas net voor middernacht bestelt). Afrekenen met PIN bij chauffeur: dit zou de standaard moeten zijn!

Assortiment
Ruime keuze in breedte (aantal merken/typen) als diepte (weinig tot veel functionaliteit/energieklassen).

Aanbeveling
Er is geen goedkopere, betere en snellere webshop te vinden!

Extra toelichting
Betaalbare spullen, snelle levering zonder risico's met PIN-betaling aan de chauffeur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Troost 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan v Dijk 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter uit België 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H. D. 13-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de ene dag besteld en de volgende dag in huis, super!

Service
Netjes op de tijd die aangegeven werd

Assortiment
veel om te zoeken en te vergelijken

Aanbeveling
Zou het zó weer doen.

Extra toelichting
Wij zijn via een vergelijksite bij jullie terecht gekomen en hebben daar absoluut geen spijt van

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v. Vleit 13-08-2013 In de winkel gekocht
waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Dicht bij in de woonplaats

Service
vriendelijk verkoper

Assortiment
groot assortiment

Extra toelichting
Wij hebben de koelkast online bekeken , en het in de winkel besteld en het opgehaald ,wat voor ons heel makkelijk was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d.wiltschut 13-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
prima site en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam catharina 13-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Wij hebben twee en een half jaar geleden een Inductie kookplaat van het merk Boretti aangeschaft en net na de 2 jaar garantie ging deze helaas stuk, hebben de monteur laten komen en dit ging echt teveel kosten, de Keukenloods heeft ons daarom een redelijke korting geven op de nieuw aan te schaffen inductie plaat, omdat dit net na de garantie van 2 jaar gebeurde. super

Assortiment
Ik kwam vw een nieuwe inductiekookplaat bij de keukenloods, na twee en een half jaar wat een verandering, wat een assortiment gewoon geweldig, de keukenloods doet niet onder voor andere keukenfirma's

Aanbeveling
Goed en klantvriendelijk, goede hulp, goed advies en de garantie ook na twee en een half jaar net als deze voorbij is, dan toch meedenken en daarna handelen ik kan niet anders zeggen super en heel vriendelijk bedankt.

Extra toelichting
Ga naar de keukenloods zo klantvriendelijk en meedenkend personeel, maar voor al professionele advies dat is voor mij echt heel belangrijk en dat kreeg ik. Maar ook de prijsverhouding is prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

jan de vries62 13-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
vanuit je stoel bestellen.
webshop overzichtelijk.

Service
levertijd en tijdstip van aflevering,prima.

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
gemak, keus, service prima.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

W.v.d.E 13-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website duidelijk,Het betalen bij aflevering,En de bezorging was ook super.

Service
Nog niet nodig gehad,alles werkt perfect.

Assortiment
Volop keuze,en de prijs is ook correct.

Aanbeveling
Goed assortiment,en makelijk contact te maken.

Extra toelichting
Dus de volgende aankoop/en is dan makelijke keus voor mij KEUKENLOODS!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Yvonne Rosiek 13-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles was duidelijk omschreven.

Service
Supersnelle levering en binnen de aangegeven tijdstip. Super.

Assortiment
Voldoende keus en goed geprijsd.

Aanbeveling
Goeie service. Dus ik zou iedereen aanbevelen. Nog nooit zo snelle bestelling ontvange. Voor 9 uur in de ochtend besteld en om 3 uur in de middag al bezorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan_1942 12-08-2013

Algemene score

7,5

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Rakkie02 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Raymond213 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Snel en juist geleverd. Netjes vooraf bericht van moment levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjaak Vossepoel 12-08-2013 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig vinden wat je zoekt

Service
Antwoord op elke vraag

Assortiment
Wat ik zocht was er

Aanbeveling
Neer I wat more?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prosec 12-08-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
In zaandam zit een keukenloods xl, dus dat is extra gemakkelijk.
In 1 bestelling en brengen en ophalen geregeld.

Service
Keurig prijs verlaagd n.a.v. prijzen op internet bij concurrent.

Assortiment
Prima, kan altijd meer...

Aanbeveling
Goedkoop, geen gezuer over extra garantie met bij betaling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jet 2013 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
uitgebreide uitleg en duidelijk te vinden

Extra toelichting
ik had de avond ervoor de vaatwasser online uitgezocht. de volgende morgen gebeld en telefonisch besteld en kon hem meteen op komen halen. Daar waren ze vriendelijk en behulpzaam en ze wisten meteen waar het over ging. goed hoor!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henriette Oldenhof-van Hommen 12-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via Keukenloods bestellen is me erg goed bevallen. Super makkelijk betaling systeem. Je kan zelfs contant betalen, wat tegenwoordig niet meer zo vaak mogelijk is.

Service
De service is alleen maar goed te noemen. Maar ik kan niet vertellen hoe het verloopt als dingen tegen zitten. Het verliep allemaal prima.

Aanbeveling
De Keukenloods is een prima site om te spullen te bestellen

Extra toelichting
Een Siemens afzuigkap bij Keukenloods besteld. Het artikel was op voorraad en liet niet lang op zich wachten. De site is duidelijk. De bestelling is prima verlopen. De afzuigkap onbeschadigd afgelevert. Prima!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

boanita 12-08-2013 In de winkel gekocht
www.inbouw
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan S56 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
je kunt goed vergelijken

Service
duidelijk en helder contact

Assortiment
prima

Aanbeveling
het is allemaal goed gegaan meerdere keren ook met het bezorgen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Blom23 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zowel online als fysiek goed te vinden. Prima informatie en uitleg zodat de keuze ons erg makkelijk werd gemaakt.

Service
Uitstekend! In de winkel werden we goed geholpen. Winkelpersoneel heeft veel product kennis. Werden zelfs (na de aankoop) nog gebeld omdat ze dachten iets vergeten waren te vertellen.

Assortiment
Goed en groot, wat niet in de winkel aanwezig was werd besteld.

Aanbeveling
De winkel is ons zelf ook aanbevolen, en dat zullen wij ook zeker doen. Wij houden van betaalbaar kwaliteit. De keukenloods vult dit perfect in.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Aalbers 12-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BjörnR01 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk bestelproces, afhaallocatie is zelf te bepalen.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Volop keuze in merken en prijzen.

Aanbeveling
Goed, eerlijk en snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam1303 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke web site

Service
Goed advies in de winkel (Gaanderen)

Assortiment
Veel keus in diverse inbouw apparaten !

Aanbeveling
Goede prijs / kwaliteits verhouding, correcte afspraken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

van Schooten 12-08-2013 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan op de site simpel de juiste artikel vinden.
Ook het assortiment is groot.

Service
Je kan online de vragen stellen en de winkel is goed te bereiken.
Voor problemen zoekt men met elkaar een oplossing

Assortiment
Je kan op de site goed het assortiment overzien en bij specifieke vragen en artikelen bij de showroom terecht

Aanbeveling
prima keukens en artikelen. Goede ondersteuning bij jouw aankoop

Extra toelichting
Na lang zoeken via de site bij de Keukenloods te recht gekomen. Goed contact gehad en meegedacht over het kopen van apparatuur en keuken.Bij vragen altijd bereid om te helpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

onnor 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk te bestellen, aan de telefoon ook erg vriendelijk geholpen

Assortiment
Heel veel keus, in allerlei verschillende apparatuur

Aanbeveling
voor een goede prijs kan je goed apparatuur bestellen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lautechmo 12-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Ik had de bestelling gedaan voor mijn vader en had het verkeerde huisnummer opgegeven.
Ik toen met jullie gebeld en binnen 1 minuut was het opgelost.

Assortiment
Hele ruime keuze

Aanbeveling
Valt niets slechts over te melden.

Extra toelichting
Goede winkel, goedkoop, vriendelijk personeel, snel, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grafisch 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lekker thuis onder het genot van een kop koffie

Service
Had mij vergist met de bestelling - een telefoontje was voldoende om dit snel te herstellen

Assortiment
Assortiment vaatwassers was voldoende om een keus te maken

Aanbeveling
Ik heb een betrouwbare indruk gekregen van dit bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naamtevreden 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de internetsite is erg overzichtelijk en duidelijk.
Service in de winkel helder.
Afspraken worden goed nagekomen.
Erg tevreden over prijs kwaliteit verhouding

Service
prima

Assortiment
veel keus!

Aanbeveling
bij mij verre weg de goedkoopste optie voor goede kwaliteit producten.
Goede alternatieven.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over mijn aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews