Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 21060 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3252 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Alana1979 19-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zag snel en duidelijk wat ik zocht en kon vergelijken

Service
eerst gebeld en kreeg dat bij duidelijke informatie en de volgende dag de levering binnen een kort tijdframe

Aanbeveling
ja als je duidelijk en snel je spullen wilt hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

B&N 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke bestelsite, afhalen op locatie zonder problemen op zaterdag

Service
Snelle afhandeling, updates over bestelling, snelle respons op email

Assortiment
Ruime keuze in veel artikelen

Aanbeveling
Tevreden over assortiment, bestelling, afhandelig en prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

conny07 19-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik vind jullie service geweldig. Jullie zijn ook heel meedenkend en proberen niet het duurste te verkopen wat ik heel prettig vind. Verder ideaal dat je wat je gekocht hebt zo op kunt halen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inez Reijbroek 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
10 voor de heren van de montage. Verkeerde kleur geleverd. Binnen een dag werd goede kleur candy trio geplaatst. Met flesje wijn...Aardige monteurs die alles weer netjes achterlieten.

Duurde wel langer dan aangegeven voordat apparaat in voorraad was...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cees Collens 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het bestelling ging verrassend simpel en zo ook de betaling van het artikel. De bevestiging verliep snel.

Service
Levertijd snel en op schema.
Jammer dat voor artikelen naar de wadden extra betaald moet worden. Andere online leveranciers rekenenen geen extra kosten boven een vastgesteld bedrag.

Assortiment
Het grote assortiment zorgt voor voldoende keuze.
Prijzen zijn concurrerend.

Aanbeveling
Door de snelle afhandeling , grote keuze met betaalbare prijzen kan iemand anders ook zijn voordeel doen.

Extra toelichting
In het verleden en ook in het heden heb ik prettig gewinkeld bij de keukenloods.Prima service online maar ook persoonlijk goed geholpen door uw medewerkers..

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

loco1981 18-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is overzichtelijk en bij de producten wordt voldoende relevante informatie gegeven. Daarbij is het plaatsen van een bestelling eenvoudig en makkelijk in gebruikt

Service
Ik kan niet oordelen over de service bij contact met de winkel, maar de afhandeling van de bestelling was erg goed en vooral erg snel.

Assortiment
Ik heb me gericht op 1 specifiek product, dus ik heb me niet erg verdiept in het totale assortiment. Voor het specifieke product was er een voldoende ruim assortiment

Aanbeveling
De apparatuur heeft interessante prijzen en daarnaast is er een snelle en goede levering. Dit zet aan om opnieuw te bestellen of dit door te vertellen aan anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nr 54 18-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
vlotte afhandeling

Service
snel geholpen

Assortiment
goed

Aanbeveling
snel en eerlijk geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fam dijkman 18-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Meerdere vestigingen

Service
Nette afhandeling

Assortiment
Groot sortiment

Aanbeveling
Gewoon een fijne zaak

Extra toelichting
Gewoon een fijne zaak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J. van Gellekom 18-02-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Goed, we werden direct door een medewerker geholpen en bij levering van de goederen werden de oude goederen meegenomen

Assortiment
Ja, er was voldoende keuze en de prijs was wat wij verwacht hadden.

Aanbeveling
We werden goed geholpen door de medewerkers en de levering aan huis was perfect.

Extra toelichting
Volgens ons is alles perfect geregeld, dus wat wil een mens nog meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patje petatje 18-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijk te vinden.

Service
Maak je keuze makkelijk door goed advice en/of alternatief.

Assortiment
Genoeg keuze indien niet voorradig goed alternatief met zeer gunstige prijs.

Aanbeveling
Vriendelijke mensen die hun beloftes waarmaken en nakomen.

Extra toelichting
zie boven. Netjes (gratis) thuisgebracht en oude mee retour genomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerrit 03 18-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Snelle levering makkelijke site, telefonisch contact ook prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ben kuster 18-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk online te vinden , en makkelijk en snel telefonisch bereikbaat

Service
snelle levering / montage, een snelle handeling bij een correctie die uitgevoerd diende te worden

Assortiment
heel veel

Aanbeveling
goede ervaring, en niet duur.
wat wil je nog meer

Extra toelichting
een kookplaat binnen 5 dagen geleverd, en gemomteerd op een moment dat het mij uitkwam, ik ben er heel blij mee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peer vd B 18-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit je luie stoel met hulp van de winkel ,alles kunnen kiezen

Service
Alles supernetjes afgewerkt en op tijd geleverd, keurig verpakt en compleet

Assortiment
grote keuze uit verschillende merken

Aanbeveling
Als iets goed bevalt is het meestal door mond -op- mond reclame

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AMT 17-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Achter de computer alle producten goed bekeken en via een duidelijk bestelformulier bestellen. Vlak voor afleveren met Ideal kunnen betalen.

Service
Kwam tot de conclusie dat ik op de af te leveren datum niet thuis zou zijn, gebeld werd prima te woord gestaan en de datum aangepast.

Assortiment
Uitgebreide keuze van afwasmachines.

Aanbeveling
Goede service.

Extra toelichting
Prima service, klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonned36 17-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Online besteld de volgende bezorgd. En via email ontving ik hoe laat de levering was

Service
Goed en snel geleverd.

Assortiment
Ruime keuze in vaatwassers

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J Hendriks 5 17-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
werd via de chat snel geholpen was alleen niet duidelijk dat e ook kan chatten via de site

Service
vrijwel op en top geregeld

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
omdat ik zeer tevreden ben over
mijn eerste bestelling

Extra toelichting
al met al zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

2132 17-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is erg overzichtelijk en makkelijk te gebruiken.

Service
Alles is volgens afspraak verlopen.

Assortiment
Ruime keuze in wat we zochten.

Aanbeveling
Omdat de service goed is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kimco1984 17-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk bestellen en betalen. Alleen jammer dat de prijzen op de website niet altijd kloppen (bel je dan krijg je vaak toch een aanbieding, dat moet je ook maar net weten)

Service
Goede service als je langskomt. Ook als je belt regelen ze veel. Alleen per mail worden je vragen niet altijd beantwoord.

Assortiment
veel keuze uit alle bekende merken en verschillende prijsklasses

Aanbeveling
keuze, prijs, service

Extra toelichting
Wij hebben een koelvriescombinatie en combimagnetron bij Keukenloods besteld. We werden goed geholpen in de showroom in Roosendaal. Ook telefonisch was er service. Het feit dat ze laagste prijs garantie geven, is ook erg fijn.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

g.verwoerd 17-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel, gemakelijk en een goede prijs

Service
Goed en duidelijk kan niet beter

Assortiment
voldoende voor een goede prijs

Extra toelichting
Goed advies voor een scherpe prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

fam.sterrenburg 17-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online besteld, snel en op de afgesproken tijd bezorgd.

Service
De bezorger was heel aardig en heeft de oven helemaal naar de keuken gesjouwd.

Aanbeveling
prima prijs-kwaliteit verhouding, goede service

Extra toelichting
Ik ben helemaal tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ED 51 17-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Simpel en doeltreffend

Assortiment
Uitstekende keuze mogelijkheden

Aanbeveling
Zoals het cijfer weergeeft, zou ik U altijd aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

DiBo1950 17-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Online bestellen en gratis thuis laten bezoren.

Assortiment
Ruime keuze in mijn gewenste product.

Aanbeveling
Al reeds meerdere keren gedaan.

Extra toelichting
Goed product voor zeer scherpe prijs en perfecte snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

CB59 17-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zo gemakkelijk en toegankelijk via internet.

Service
Gewoon bestellen en via telefonisch contact, wat erg toegankelijk was, was er geen twijfel meer

Assortiment
Wij begonnen met het bestellen van een combi-oven. De dag erna maar gauw een vaatwasser en een koelkast erbij besteld.

Aanbeveling
Ik werd al door vrienden enthousiast gemaakt. Ik doe nu hetzelfde bij iedereen die het maar horen wil.

Extra toelichting
Zie motivatie en enthousiasme hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dichteres35 17-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ik de winkel werd ik goed en deskundig geholpen; er werd door gevraagd naar de situatie thuis, zodat de juiste kookplaat werd geadviseerd.

Assortiment
Er was een gevarieerde keuzemogelijkheid, met scherpe aanbiedingen.

Extra toelichting
Keukenloods heeft gezorgd voor een goed product tegen een scherpe prijs. De plaatsing gebeurde binnen de afgesproken tijd en werd zeer correct uitgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rene van den Boom 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Concrete afspraken kunnen afmaken en nagekomen.

Service
Correct en op tijd afgeleverd.

Assortiment
ruime keuze.uitstekend opgesteld.

Aanbeveling
Heb ik reeds gedaan aan de uitgebreide kennissenkring

Extra toelichting
Bijzonder tevreden.Een schot in de roos dat we bij de Keukenlooks zijn uitgekomen en meer dan goede zaken hebben kunnen doen. Perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rens van Heerbeek 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel gemakkelijk, bestelling uitzoeken, opgeven en de rest komt dan vanzelf

Service
Idem. Je kunt prima je bestelling volgen, super gewoon!

Assortiment
Een gigantische collectie met prima technische onderbouwing

Aanbeveling
Een collectie die je in geen enkel ander zaak tegenkomt tegen bodemprijzen, wat wil je nog meer?

Extra toelichting
Zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. van Z. 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Werd goed en snel geleverd. Alles ging snel via telefoon en internet

Service
snelle service.

Aanbeveling
Het gaat snel. breed assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Kapelle 16-02-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
wij konden rustig rondkijken en vragen stellen over de produkten. Er werd ruimschoots voldoende tijd voor uitgetrokken.

Service
Duidelijkheid van de werking van de apparatuur, de verschillen, de kwaliteit en prijsvergelijkingen van de diverse apparaten.

Assortiment
Geweldig groot. Wij konden goed vergelijken en kiezen en dat geldt ook voor de prijzen.

Aanbeveling
goede wijn moet aangeprezen worden. In vergelijking met soortgelijke bedrijven is het prijsverschil behoorlijk groot. Keukenloods is veel goedkoper en toch dezelfde apparatuur.

Extra toelichting
wij zijn ruimschoots tevreden over alles wat we hier beleefd hebben. Zie ook de reacties hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansKoo 16-02-2015

Algemene score

10,0

Gemak
Op de website zijn alle specificaties te vinden. Bestellen is een fluitje van een cent!

Service
Het door mij bestelde model werd niet meer geleverd. Zonder probleem of meerkosten is een luxer model bezorgd.

Assortiment
Alle merken en gangbare typen zijn leverbaar.

Extra toelichting
Eenvoudig, snel, prima en vriendelijke bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willie de Keizer 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk en lekker vanuit huis.

Service
Erg leuk dat je kan zien wie er aanwezig is en dat er 24 uur service is. Top!

Assortiment
voor mij ruim voldoende

Aanbeveling
in ruime mate

Extra toelichting
Een on-line shop met een hele persoonlijke benadering en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Hoegee 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk praten goede uitleg aan de telefoon

Service
netjes bezorgd oude machine meegenomen

Assortiment
ruim aanbod

Aanbeveling
snel bezorgd

Extra toelichting
scherpe prijs en snel bezorgd goed mail contact

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Aalk 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Lekker snel via internet. Kon aanbid goed bekijken

Service
Genoeg mogelijkheden om bestelling te volgen. Goede instructies.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Zeker wel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Zilvervloot12 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Een keukenloods vestiging zit dicht bij, we konden eenvoudig even naar binnen en zijn daar goed geholpen bij de aankoop

Service
Service is prima, onze levering bleek niet direct leverbaar op de afgesproken datum, hiervan werden wij vrij snel na aankoop via de mail over geinformeerd

Assortiment
Voldoende keus in de webshop, echter in de winkel zelf is het assortiment zeer beperkt, dus indien je in de winkel langs gaat om de apparatuur even te zien en voelen zul je vrij snel teleurgesteld worden

Aanbeveling
prima service en voldoende keus tegen een concureerende prijs

Extra toelichting
meer dan prima service bij aflevering van de apparatuur, zeer vriendelijke chauffeur, Apparatuur wordt niet uitgepakt, maar in doos op de begane grond geplaatst op de gewenste plek

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

R.Hofsteenge 16-02-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
op internet goed te vinden en vergelijken

Service
telefonisch besteld en correct geholpen

Assortiment
kunt vinden wat je nodig hebt en keuze mogelijkheden qua merk/type

Aanbeveling
zie boventaand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Thie 16-02-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles in één xl- winkel. Duidelijke opstelling van de producten. Goede prijsinformatie

Service
Alerte verkopers die meedenken en luisteren naar je wensen. Deskundig!

Assortiment
Gevarieerde prijsklasse. Goede omschrijving van het product.

Aanbeveling
Wij zijn zelf geadviseerrd door anderen en het klopte wat ze zeiden: prima firma

Extra toelichting
Wij zijn dus di tevreden met onze aankoop, devprijs-kwalliteitverhouding en de afhandeling in deze winkel in Zaandam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Graaf W 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
kiezen en aanklikken gaat zeer snel

Service
nette mail kan product goed volgen wordt prima op de hoogte gehouden

Assortiment
wat ik nodig had is er met voldoende keus

Aanbeveling
zie boven dat is de motivatie om dit tegen andere te zeggen

Extra toelichting
wat kan ik verder nog zeggen een pluim van mij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrickjohn1967 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzicht van producten op de site is overzichtelijk; bij artikelen duidelijke informatie/specificaties aanwezig

Service
telefonisch snel bereikbaar; correct; klantvriendelijk; snel handelend evenals vragen behandelen. Levertijd zoals afgesproken; duidelijke kostenoverzicht op bon

Assortiment
ruime assortiment; duidelijk omschrijving hoe iets te meten zoals een vaatwasser; prijzen zijn veelal concurrerend maar niets gaat boven de service en klantvriendelijkheid van Keukenloods.

Aanbeveling
vanwege de eigen ervaringen betreffende de voordelige prijzen; duidelijke informatie; klantvriendelijkheid; betrouwbaarheid en goede service

Extra toelichting
Keukenloods is op de site zeer overzichtelijk. Vaatwasser gevonden en via de mail voor informatie gedaan betreffende het goed opmeten oude keuken. Collega gaf meteen duidelijke antwoorden/ informatie per mail terug en gaf mij ook een tip een ander model te kiezen vanwege een speciale aanbieding! Dit gedaan via de site. Informatie betreffende verwachte levertijd/ hoe af te spreken bezorging/ eventuele extra kosten werden snel en duidelijk verstrekt. Op de vrijdag toen de vaatwasser werd geplaatst en na vertrek monteurs het niet deed, meteen contact opgenomen op dezelfde dag met Keukenloods; deze regelde meteen een telefoonafspraak met Indesit. Achteraf bleek dit op maandag niet meer nodig te zijn daar mijn man : een knik in de afvoerslang had opgelost: vaatwasser deed het! Wij zijn blij met Keukenloods en als wij moeten sparen voor een nieuwe keuken, schaffen wij het bij hen aan; voor ons staat klantvriendelijkheid/ no-nonsens centraal dus Keukenloods....dank jullie wel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Friedrich47 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kijken op de site, op voorraad en bestellen maar !

Service
Ophalen wanneer het je uitkomt, factuur e.d. via de mail top

Assortiment
Wij hadden iets meer keuze willen hebben in inductie kookplaten in 5 pits.

Aanbeveling
Snelheid, comfort, prijs en gemak, dat zijn voor ons de belangrijkste punten geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

annejohan1947 16-02-2015 In de winkel gekocht
keukenloods opmeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
savonds gebeld en 5 minuten later telefoon van hun en zaterdags opgehaald

Service
goed behandld en goeie serivice

Assortiment
een hoop keus

Aanbeveling
goede afwerking en vriendelijk geholpen

Extra toelichting
goed te bereiken en meteen telefoon gehad en zaterdags gehaald TOPPIE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theo Karregat 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden, en duidelijk

Service
Goed contact gehad, en afspraken goed nagekomen

Assortiment
kon alles vinden wat ik nodig had

Extra toelichting
Ik heb al vaker dingen besteld, en altijd naar volle tevredenheid, en een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eepc 16-02-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zowel via Internet als i de winkel goede informatie en deskundig advies

Service
Van bestelling tot en met levering volledig geïnformeerd

Assortiment
Ruim voldoende aanbod

Aanbeveling
Zie eerste vraag

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

leesch 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Snel en doeltreffend telefonisch kontakt

Assortiment
gewoon: compleet

Aanbeveling
goed, compleet, goede info over orderstatus. Vriendelijke aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanenJoos 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen vanuit je luie stoel...

Service
Vlotte service en goede communicatie!

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
Ja, prima contact en snelle levering.

Extra toelichting
Goede keuze, vlotte levering en zelfs de 'laagste prijsgarantie' is helemaal waargemaakt. Super tevreden !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 76 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Overzichtelijke site waar de benodigde informatie ovr het product goed vindbaar is. Online besteld en voordurend via mails op de hoogte gehouden over stand van zaken bestelling en levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

L van Roijen 16-02-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Heel goede service komen na wat is afgesproken uiterst vriendelijk en klantgericht

Assortiment
Zoveel keus dat je haast niet meer weet wat je moet kiezen

Aanbeveling
Voor iedereen een aanrader

Extra toelichting
Voor iedereen een aanrader je besteld hoef niet vooral te betalen het wordt thuis bezorgd en gemonteerd. De monteur is klant gericht bezig in een woord fantastisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thiemehennis 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
prima. ook goed dat er veel reviews zijn.

Service
makkelijk om de leveringsdatum te veranderen. belletje voor levering. ook prima.

Assortiment
ook erg goed. geen bora basic alleen.. :-/

Aanbeveling
uiteraard: goede prijzen en aanbiedingen en veel reviews van klanten zodat je weet wat je koopt.

Extra toelichting
prima winkel: goedkoop, overzichtelijk, en veel klantbeoordelingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk en Nicole 16-02-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vraag gaat over de website, wij hebben in de winkel gekocht. Maar wat we van de website gezien hebben is prima.

Service
Gewoon goed advies gehad. Over zaken waar we op moesten letten, over nabestellingen, gewoon heel fijn contact.

Assortiment
Groot assortiment in onze prijsklasse. Fijn.

Aanbeveling
Zonder meer, vriendelijk personeel (in Amsterdam waren we), erg deskundig, en duidelijk uitleggen waarom we soms beter voor iets anders konden kiezen dan onze eigen keuken. Dat wil je als klant.

Extra toelichting
Topwinkel. We hebben het als erg prettig ervaren. Snel, goede afspraken, levering ging uitstekend, prima keuze.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GM77 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke info. Alles makkelijk te vinden op de website. Correcte info.

Service
Goede service. Bij online aankoop hulp via chatsessie. Erg handig.
Daags na bestelling al telefoon van transportbedrijf om levering te regelen.
Levering gebeurde erg correct.

Assortiment
Groot assortiment. Overzichtelijke website betreffende het assortiment.
Zeer concurrentiële prijzen.

Aanbeveling
Volgend toestel zal weer van keukenloods komen. Gaan de winkel zeker aanraden bij familie en vrienden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

harrycc 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site met alle relevante bestelinformatie en afhaalmogelijkheden

Service
Nauwelijks wachttijd bij telefonisch contact en vriendelijke, deskundige en adequate hulp.

Assortiment
Op zich goed, voor mij jammer dat Keukenloods geen Ankarsrum verkoopt.

Aanbeveling
Snel, correct en goede prijs /kwaliteit verhouding

Extra toelichting
Ben erg tevreden, alles klopt, Keukenloods werkt snel en goed en de prijs ik ook nog eens prima. Gewoonweg een aanrader dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

T.Overgaag 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles was duidelijk en eenvoudig te doen

Service
alees was duidelijk

Assortiment
genoeg keuze mogelijkheid

Aanbeveling
als men het vraagt

Extra toelichting
prima alles ging van zelf , en duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews