Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16823 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2267 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

B Zebuub 25-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijke site, duidelijke prijzen, jammer dat het next-day bezorging apart afgevinkt moet worden

Service
Matig aan de telefoon, uiteindelijk toch klantvriendelijk

Aanbeveling
Prijs/kwaliteit verhouding is prima

Extra toelichting
Correcte prijzen en degelijke afhandeling, papierwerk in orde en het gevoel met een volwassen bedrijf zaken te doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H v Lier 25-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Snelle levering door vriendelijke mensen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Devliet 25-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frank Mensink 25-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk gesorteerde winkel. met veel keuze.

Service
Ruim voldoende medewerkers met goede kennis van zaken, die zeer behulpzaam zijn.

Assortiment
Van zeer betaalbaar tot zeer exclusief, alles is aanwezig en duidelijk uitgestald.

Aanbeveling
Absoluut een top zaak, als je het negens anders kunt vinden ga dan naar de keukenloods. Had je meteen moeten doen eigenlijk.

Extra toelichting
Ik ben naar de keukenloods geweest en ben daar buitengewoon goed geholpen. Heb alles gevonden dat ik nodig had en beter en goedkoper dan ik ergens anders heb gezien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.schel 25-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Perry van Tiggelen 25-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Harry020 25-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel en overzichtelijk

Service
Eerst telefonisch contact, zeer vriendelijk en to the point, goed op de hoogte gehouden over levering via de mail

Assortiment
Was zeer gericht op zoek dus niet echt rondgekeken in assortiment, maar wel zeer overzichtelijk op de website.

Aanbeveling
Snel, service en alles volgens afspraak. Prijzen zeer concurrerend. Waar voor je geld.

Extra toelichting
Zeer goed eigenlijk, mijn eerste ervaring met Keukenloods maar niet de laatste. Ondanks dat ik een aantal weken moest wachten op de levering hetgeen niet aan Keukenloods lag maar aan fabrikant Bosch, werd ik uitstekend op de hoogte gehouden via de mail en uiteindelijk werd het product toch nog een week eerder geleverd. Klasse.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

johnenmaja 25-02-2014 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Nav. de webside zijn we naar de winkel gegaan; dat is niet zover bij ons vandaan en dan je persoonlijk contact.

Service
Verkopers zeer vriendelijk; doen echt moeite voor je.
Op het moment dat wij er waren, waren ze aan het koken en kregen we een broodje met kaas. Als we nog even gewacht hadden, dan hadden we ook nog soep kunnen krijgen!!Zeer vriendelijk! Ik beveel deze winkel in Gaanderen bij iedereen aan.

Assortiment
Voldoende keus tegen gunstige prijzen.Ze kijken zelfs voor je op internet.

Aanbeveling
Zeer gunstige prijzen en een uitstekende behandeling in de winkel. Heb al tegen meerdere mensen verteld over deze winkel.

Extra toelichting
Zie bovenstaande; spreekt voor zich. We zijn erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marga8888 25-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker vanuit je luie stoel dingen regelen.

Service
Snelle reaktie op een vraag via internet!! Daar houd ik van.
En een lagere prijs van een concurent werd gelijk overgenomen.

Assortiment
Eerlijk gezegd heb ik nog niet verder gekeken dan het product dat ik zocht. Maar ik zal vast nog eens terugkeren naar de website.

Aanbeveling
Zie mijn eerdere commentaren.

Extra toelichting
Contact was snel en goed; duidelijke informatie over de levering van het product; het product was netjes verpakt en goed aangekomen. Zeker een reden om nog een keer gebruik te maken van de diensten van de Keukenloods. Misschien ga ik nog eens fysiek kijken in de dichtstbijzijnde winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RS7 25-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site, telefonisch goed bereikbaar en kundige personen aan de lijn die advies op maat geven

Service
gekozen oven niet gelijk leverbaar, per mail medegedeeld, telefonisch andere keuze gemaakt op advies medewerker, met hem prima kunnen onderhandelen en gelijk af kunnen handelen. Bevestiging zat gelijk in de mail

Assortiment
goede prijs/kwaliteit verhouding en voorraad met alternatieven binnen prijs ranche

Aanbeveling
hebben inmiddels in de familie meerdere leden op de site en service gewezen

Extra toelichting
overzichtelijke site, telefonisch goed bereikbaar en kundige personen aan de lijn die advies op maat geven, gekozen oven niet gelijk leverbaar, per mail medegedeeld, telefonisch andere keuze gemaakt op advies medewerker, met hem prima kunnen onderhandelen en gelijk af kunnen handelen. Bevestiging zat gelijk in de mail, goede prijs/kwaliteit verhouding en voorraad met alternatieven binnen prijs ranche, hebben inmiddels in de familie meerdere leden op de site en service gewezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mootje01 25-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke en overzichtelijke website

Service
Ik wilde het ophalen maar kon zomaar de volgende dag zijn....geen probleem, mijn bestelling werd voor mij appart gezet...super

Assortiment
Ruim assortiment

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden ,vriendelijk en klantgericht...top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jansen61 25-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Veel merken bij elkaar

Assortiment
Alles ziet er netjes en goed arssotiement

Aanbeveling
Kundig en vriendelijk personeel

Extra toelichting
Wij hebben er al meer gekocht en gaan er bewust weer naar toe van wege het goede en vriendelijk advies

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

natasja346 25-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het gasfornuis bevalt helemaal naar onze zin.

Service
Ik had het gasfornuis bestelt om 16.00 uur. De volgende dag om 8.30 stond de bezorger met ons gasfornuis voor de deur! Super!

Assortiment
Er is veel keuze. Al had ik dit gasfornuis al lang op het oog. Maar bijna nergens te vinden!

Aanbeveling
Zeker weten. Goede prijzen en een goede service.

Extra toelichting
Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sibea 24-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk telefonisch bereikbaar, vlot geholpen.

Service
Snel, accuraat, Keurig alle oude spullen meegenomen.

Assortiment
Alle mogelijkheden e merken

Aanbeveling
Zie hierboven

Extra toelichting
Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.J Janssen 24-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel eenvoudig om artikelen te bestellen.

Service
De mogelijkheid om je artikelen in te laten bouwen ja echt super.

Assortiment
Voor elke prijs categorie een artikel

Aanbeveling
Goed bereikbaar voor vragen, denken mee tijdens het proces. Erg vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

GwendolineA 24-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Duidelijk website, je kunt snel zien of een product op voorraad is en wanneer het geleverd kan worden.

Service
In ons geval stond een levertijd binnen 3-4 dagen. Dit werd echter niet gehaald. Pas na 5 dagen kregen we bericht dat we een afspraak konden maken voor de levering. Vervelend, want we hadden speciaal voor keukenloods gekozen omdat zij de enige op dat moment waren die een levering bood van zo'n korte tijd.

Aanbeveling
Product wordt keurig aan huis geleverd. Betaling bij de leveraar is ook makkelijk en pin is mogelijk dus je hoeft geen grote bedragen contant in huis te hebben.

Extra toelichting
Wat we wel vervelend vonden is dat we de oven voor een bepaalde prijs hadden aangeschaft, een paar dagen later was de rpijs ineens een stuk lager op de site. Toen we vroegen of we dan ook gebruik konden maken van deze aanbieding werd er doodleuk gevraagd op welke site we die lagere prijs hadden gezien. We kregen een beetje het idee dat we niet serieus werden genomen. Toen we wilden antwoorden op die mail, krgen we ineens de mail teruggestuurd dat er waarschijnlijk iets met spam was geconstateerd. We konden dus niet eens een reactie sturen. De volgende dag was de prijs ineens de originele prijs waarvoor wij de oven hebben gekocht. Al met al vonden we dit niet zo netjes afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 25-02-2014

Beste GwendonlineA,

Bedankt voor uw beoordeling.
Graag ontvang ik uw ordernummer via info@keukenloods.nl. Ik ga dan voor u de prijs terugzoeken die u heeft gezien en deze zo nodig aanpassen.

Mocht e-mailen niet lukken kunt u bellen met 0226-355340.

Wat betreft de spam, hiervoor kunt u het beste contact opnemen met uw provider. Het lijkt erop dat de mailserver die u gebruikt op de spam list staat. Onze firewall weigert e-mail afkomstig van mailservers op deze spam list.

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
keukenloods.nl

Reageer

Fred Geluk 24-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vincent en Gerda Breed 24-02-2014 In de winkel gekocht
Opmeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Kon het uit voorraad ophalen

Service
Kreeg zonder te vragen nog wat korting en een fles wijn voor het ophalen

Assortiment
Zocht een inductie kookplaat. Er was ruim voldoende keus in diverse prijsklassen

Aanbeveling
Zie voorafgaande motivaties

Extra toelichting
Uitstekend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

B.W. Nieuwenhuis 24-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed te vinden

Service
goed alternatief geboden, toen gevraagd artikel niet te leveren was.Ook de bezorging was prima.

Assortiment
Heel veel keus uit merkartikelen

Aanbeveling
Gewoon goed

Extra toelichting
We zijn erg te spreken over alles, de website-informatie- kwaliteit van het bestelde en de aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Los71 24-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed vindbaar op internet, snel telefonisch contact.

Service
Accuraat meedenken en handelen. Goede advisering.

Assortiment
Volop keuzemogelijkheden.

Aanbeveling
Ik zou een goede aanbeveling geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Romylo 24-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijker dan thuis bestellen kan niet!

Service
Goed!

Assortiment
Ruime keuze, voor ons budget konden we toch kiezen wat we ook mooi vonden.

Aanbeveling
Voor ons een hele goede ervaring, dus zou het zeker bij anderen aanbevelen.

Extra toelichting
Geen klachten, zou zeker weer hier wat bestellen als we weer iets nodig hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PietMonster 24-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gewoon via internet gelijk gevonden wat ik zocht

Service
Vlot en accurate levering

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
zou zeker aan bevelen door service e4n kwaliteit

Extra toelichting
gewoon goed en nette levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Adriana1234 24-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees Van Ancum 24-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijke website. Artikelen goed te vinden en gemakkelijk te bestellen. Afhandeling prima.

Service
Service medewerker was niet op de hoogte van de afwijkende maat schroefdraad gasfornuis vs. gasslang.

Assortiment
Alles kunnen vinden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 24-02-2014

Beste Cees,

Bedankt voor uw opmerking. We gaan gelijk bekijken of er meerdere fornuizen zijn die dit probleem hebben en geven dit door aan onze verkopers.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Lianne Jansen 24-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met een paar muisklikken is alle benodigde informatie makkelijk te vinden

Service
Ik bestelde een koelkast, welke dus niet leverbaar bleek binnen een paar dagen. Ik werd gebeld met het aanbod een andere koelkast te nemen (zelfde soort, ander merk) die eigenlijk iets duurder was, maar werd mij aangeboden voor dezelfde prijs.. Top service

Assortiment
Ruime keus en makkelijk te vergelijken

Aanbeveling
Van het bestellen tot de bezorging loopt alles vlekkeloos en met gemak ten betaalbare prijzen. Ideaal!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Trik 24-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen ging super. De korting verdween echter bij het afrekenen, waardoor ik nog moest bellen.

Service
Super service aan de telefoon en alle afspraken werden nagekomen.

Assortiment
Het product dat we zochten was er, maar keukenloods.nl raadde een goedkoper alternatief aan met een betere beoordeling.

Aanbeveling
Zeker!

Extra toelichting
Prima eerste indruk. We komen zeker terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mootje65 24-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Het apparaat wat wij graag wilden, was er niet meer. Ze hielpen zeer goed door te luisteren wat onze wensen waren.
En hebben ons een een alternatief geboden die een hogere prijs had, maar die wij voor dezelfde prijs mochten kopen als het apparaat die wij eerst graag wilden
👍

Assortiment
Zie bovenstaande reactie

Aanbeveling
Wij hebben het op onze Facebook gezet dat wij erg tevreden zijn, zodat onze vrienden het hebben kunnen lezen.
Ook mondeling geven wij het door.

Extra toelichting
Super tevreden Meedenken Telefonisch goed te woord gestaan Op alle vragen werd rustig en duidelijk antwoord gegeven Snelle service Goede koerier (behulpzaam en vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alida12 23-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
makkelijke website, mijn product was niet leverbaar, maar dat werd meteen de zelfde dag gemeld en er werd mij een soortgelijk product voor de zelfde prijs aangeboden. levertijd zou 2 weken zijn, maar was er al na ruim een week.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mayflower 1620 23-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijke en overzichtelijke site

Service
goede en correcte service

Assortiment
groot assortiment, keuzes te over

Aanbeveling
deze winkel zou ik zeer zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Een goede en correcte winkel, zoals je het ook verwacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kriekske 23-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Van achter de computer bekijk je het assortiment,specificaties en de reviews, en je maakt je bestelling en deze wordt netjes thuis afgeleverd.

Service
Heb tweemaal contact over levering gehad, en ben elke
keer netjes te woord gestaan
en geholpen.

Assortiment
Ben zeer tevreden over de ruime.

Aanbeveling
Die zou ik aan iedereen willen aanbevelen, door het gemak, service, assortiment, en de concurrerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rick heil 23-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Echt super.

Service
Snel en op de afgesproken tijd.

Assortiment
Veel en overzichtelijk.

Aanbeveling
Gewoon de beste keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rvd73 22-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
zoeken, bestellen en snel in huis

Service
snelle reactie op bestelling, correct/vriendelijk telefoon gesprek en bezorging

Assortiment
ruime keuze naar wat we zochten

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Carly_65 22-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
nadat ik mijn vraag op de site had geplaatst werd ik binnen een uur terug gebeld.

Extra toelichting
ik kon zelf kiezen of ik het artikel op kwam halen of dat het bezorgt moest worden. ook waar en wanneer maakte keukenloods niets uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom-80 22-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Ik had het product netjes de volgende dag in huis zoals aangegeven was op de website.

Extra toelichting
Ik zocht een pan van specifieke kleur en afmeting en ben bij Keukenloods online goed geslaagd. Er was een grote keuze en door de uitgebreide specificaties had ik het gevoel net zo goed geïnformeerd te zijn als dat ik zou zijn geweest wanneer ik hetzelfde product in de winkel zou hebben gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Doorten67 22-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk product zoeken, duidelijkheid over levering,betaling enz.

Service
Levering was om 6:00 in ochtend, veel te vroeg. Maar nadat ik daar melding van gemaakt heb, kreeg ik vrij snel reactie terug! fijn, ik hoop dat er wat mee gedaan wordt!

Assortiment
wat we nodig hebben

Aanbeveling
Geen bijzonderheden te melden, loopt prima

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

fam sparreboom 21-02-2014 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
we hebben onze spullen bij de winkel besteld dit ging erg snel en zonder problemen

Service
we konden het laten leveren
maar ook bij het hoofdmagazijn afhalen dit ging ook weer zonder problemen
we hebben gebelt en de zelfde dag konden we het al afhalen

Assortiment
de keuze is reuze

Aanbeveling
zeker de moeite waart de prijzen zijn erg gunstig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kareltje123454 21-02-2014

Algemene score

6,5

Service
Voor informatie zijn wij in Gaanderen geweest maar zoals gebruikelijk daar zijn zij zeer klant onvriendelijk maar dat zijn wij inmiddels wel gewend daar jammer.

Aanbeveling
Zoals ik al vertelde id de winkel in Gaanderen niet klant vriendelijk , Het is ons al een keer eerder overkomen toe wij een combie oven gekocht hadden en wij niet de precieze werking er niet van wisten.
De winkel heeft ook geen uitstraling .

Extra toelichting
De webwinkel wel maar de winkel in Gaanderen raad ik iedereen af.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

joep4 21-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
helemaal prima!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mar18 21-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Besteld en snel op te halen.
(omdat wij in de buurt wonen)

Service
Ouder model besteld, voor dezelfde prijs het nieuwste model meegekregen.

Assortiment
Voor ons ruim voldoende.
Jammer dat in de winkel in Zaandam niet dezelfde artikelen op voorraad zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mafia 21-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekker dichtbij en wordt gebracht en aan de deur betalen. Top!!

Service
Prima geholpen bij het maken van de keus voor een inbouw koelkast

Assortiment
Meerdere types mogelijk.

Aanbeveling
Absoluut aan te bevelen.

Extra toelichting
Kom hier zeker weer terug voor de apparaten voor mijn keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

esther vries 21-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Aanbeveling
prima service, goed op de hoogte gehouden van levertijd etc..

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jan nobbe 21-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super eenvoudig om iets te bestellen

Service
binnen twee dagen in huis

Assortiment
alle keus

Aanbeveling
bij al onze vrienden aanbevolen

Extra toelichting
geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke1121 21-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via de mail een vraag gesteld over de mogelijkheden van een nieuwe vaatwasser. Binnen een paar uur een aanbod gekregen voor ons specifieke geval.

Service
Vaatwasser besteld, een dag later kwam een lid van het verkoopteam langs om te kijken wat mogelijk was.
Problemen waarvoor zij niet verantwoordelijk waren zijn voor 120% opgelost. Alle lof

Assortiment
naar mijn idee is alles verkrijgbaar. Indien het niet aanwezig is kan het besteld worden.

Aanbeveling
Super winkel. Heb naast een vaatwasser ondertussen ook een side-by-side koelkast gekocht.
Ga zeker weer naar hen toe indien nodig.

Extra toelichting
een 10 met een griffel voor het team van de Keukenloods in Alkmaar.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

mordo 21-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen via internet gaat natuurlijk heel gemakkelijk en wanneer het om zulke apparatuur gaat is dat niet anders. Veel handiger dan naar een winkel te gaan die meestal een beperkt assortiment hebben.

Service
Snel en zeker

Assortiment
Alles wat je voor een keuken nodig hebt, hebben ze..en nog een beetje meer.

Aanbeveling
Heb het al meerdere malen gedaan vanwege goede ervaringen.

Extra toelichting
Prettige ervaring met Keukenloods en dat is niet de eerste keer :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

prins12 21-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goed

Service
tot nog toe goed?

Assortiment
goed

Aanbeveling
beter dan ik verwachte

Extra toelichting
sneller en beter dan ik op rekende

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

DNK2 21-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijker kan het niet.

Service
bedrijf is goed bereikbaar
oude spullen worden ook afgevoerd en de prijs is prima

Assortiment
top

Aanbeveling
betrouwbaar, snel en geen risico (betaling bij aflevering mogelijk)

Extra toelichting
Ik zou geen minpunt kunnen noemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilgers Sd 21-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer snel afgelevert.
s.avonds om kwart over 10 besteld. Volgende dag tussen de middag afgelevert.

Service
Zetten het apperaat neer waar jij hem graag wil hebben. Dus niet bij de voordeur maar in de huiskamer of keuken.

Assortiment
Hebben wat ik nodig had.

Aanbeveling
Zeer goede afhandeling van mijn bestelling

Extra toelichting
Koelkast kapot kan op zo'n manier zeer snel en goedkoop je nieuwe koelkast in huis, hoef niet naar winkels geen vrachtkosten of een aanhanger huren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Soso 21-02-2014 In de winkel gekocht
zaandam

Algemene score

8,7

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fjch1330 20-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Kon het lekker thuis uit zoeken , webside duidelijk.

Service
Gebeld en gevraagd naar wat dingetjes, fijn en vriendelijk te woord gestaan.
Ook de bezorging was perfeckt

Assortiment
Was duidelijk op zoek naar iets, en een heel groot assortiment. te kust en te keur.

Aanbeveling
Zelf goede ervaring mee, en de prijs gunstig.

Extra toelichting
Heb zeer goede ervaring gehad per telefoon fijn geholpen. Ook de aflevering was dik in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van Alkmaar 20-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De offerte, het bestellen en de aflevering verliepen naar wens. Geen poespas.

Service
Kreeg snelle reacties op de gerichte vragen in mijn e-mails. Spullen werden binnen redelijke termijn gratis thuis afgeleverd.

Aanbeveling
Als je weet wat je wilt kun je hier snel tot zaken komen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews