Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 17081 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2164 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

h.j.e. 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
duidelijke website waarop je snel kunt lokaliseren hetgeen je zoekt

Service
service en telefonische info m.b.t. het gekozen artikel[en]
v.w.b. technische details is perfect

Assortiment
uitgebreid en overzichtelijk gerubriceerd

Aanbeveling
gezien de ervaring en hiervoor weergegeven ervaringen kan ik een ieder deze leverancier aanbevelen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

h e vreede 11-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het is makkelijk om via een vrij goede web-site je bestelling te doen.

Service
Prima op, afgesproken, tijd afgeleverd.

Assortiment
Het product was niet uit voorraad leverbaar, dus moest ik even geduld hebben. Maar toen het product leverbaar was, werd deze ook direct bezorgd.

Aanbeveling
Als alle bestellingen zo snel en adequaat worden behandeld, beveel ik uw winkel aan iedereen binnen mijn vriendenkring aan.

Extra toelichting
Na vrij makkelijk op de niet ingewikkelde web-site mijn bestelling geplaatst te hebben, heb ik na even wachten keurig op tijd mijn wasmachine geleverd gekregen. Alles is naar wens verlopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Britech 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
heel veel keus en alles goed te vinden

Service
voor mij is de winkel dichtbij en dus is een bezoek aan de winkel net zo makkelijk als het internet. ik word goed geholpen en men houd zich aan de afspraken.

Assortiment
ik heb hier alles nog kunnen vinden. al meerdere apparaten gekocht dus.

Aanbeveling
om de service, assortiment en de prijs.

Extra toelichting
prettig winkelen, prima prijs, goede service, groot assortiment.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pcl12345 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via internet en telefoon zeer vriendelijk en persoonlijke

Service
zeergoed

Assortiment
uitgebried

Aanbeveling
zeergoed ik heb al 10 personen
vertelt die zijn alop de sid gewest

Extra toelichting
zeer snel behandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan v R 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Geholpen door de verkoopster met inladen van gekochte inbouwmagnetron

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Vdbroek81 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima overzicht op de site, goed te selecteren

Service
Ik had wat vragen over de inbouw van een vriezer. Snel en goed beantwoord.

Assortiment
Model wat ik zocht was er.

Aanbeveling
Prima! Snel geleverd, pinnen aan de deur. Kortom ok

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marmon16 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig bestellen, duidelijke website,super makkelijk

Service
snelle levering

Assortiment
voldoende assortimemt, snel gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
goede ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dorein 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zowel op internet als aan in de mail staat duidelijk wat de proceslijnen zijn.

Service
Duidelijke mails. Goede levering tot in huis.
Enkel had ik het graag gehad dat er in de mail direkt ook een leverings tijdsinschatting was gegeven. Nu werd deze keurig verstrekt na een belletje.

Assortiment
Prijs kwaliteit en keuzemogelijkheden waren goed.

Aanbeveling
Inmiddels al gedaan.

Extra toelichting
Zelf zou ik een volgende keer ook weer bij Keukenloods kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ck47 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
online kijken en telefonisch bestellen en extra info.

Service
Een bestelt product niet meer leverbaar kreeg daar direct bericht van en telefonisch opgelost met de medewerker.

Aanbeveling
prima service.
ook de prijzen tellen hier mee

Extra toelichting
Goede duidelijke service en prijzen..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

suutje1966 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen en de volgende dag in huis

Service
Goede info per telefoon

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Goede service en goede prijzen. Mijn vaatwasser nergens goedkoper gevonden

Extra toelichting
De vaatwasser die ik had uitgekozen was uitverkocht. Toch voor dezelfde prijs het nieuwere model gekregen. Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tijmpie 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

Assortiment
Veel keuze en inzicht in overzichtelijke showroom

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Koker23 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Op internet bestellen mogelijk en ook in winkel in Roosendaal geweest.

Service
uitstekend. 1 kookplaat op voorraad, andere kookplaat werd keurig nageleverd.

Assortiment
keuze uit vele modellen

Aanbeveling
Goed advies, vriendelijk personeel.

Extra toelichting
We werden uitstekend geholpen door een zeer enthousiaste verkoper.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Soepketel 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vanuit je luie stoel bestellen.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Zie bovenstaande opmerkingen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ed van Veen 11-03-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed

Service
snelle levering

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
goede keus

Extra toelichting
aankoop snel, levering en inbouw super snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.E goelema 11-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle levering , betaling bij aflevering en ook nog gratis verzendkosten . Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansbosch 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
alles goed en keurig verlopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dennis Zuiderwijk 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Site overzichtelijk en duidelijk. Alles logisch vermeldt.

Service
Fijn dat de oude apparatuur wordt meegenomen. Aan de telefoon ook prima te woord gestaan.

Aanbeveling
Omdat het erg makkelijk is allemaal.

Extra toelichting
Keukenloods heeft de boel goed voor elkaar! Ruim assortiment en geregeld van eenvoudig bestellen tot het meenemen van de oude apparatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Debby2014 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Internet is duidelijke site, en de winkel heeft vriendelijk personeel

Service
Goed

Assortiment
Veel mogelijk

Aanbeveling
Personeel die meedenkt over prijs en kwaliteit

Extra toelichting
Prima geholpen door keukenloods aan een super miele vaatwasser, goede prijs en kwaliteit, we zijn er blij mee. Helaas wel twee keer een miele monteur moeten inschakelen voor een klein defect, maar is super verholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

meijken 11-03-2014 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De winkel in zaandam is voor mij uit Amsterdam makkelijk te bereiken. Veel en gratis parkeerplaatsen.

Service
De oven die ik wilde kopen was uitverkocht, maar ik kreeg direct de aanbieding van een nieuwer model voor de prijs van de oude. Ik werd ook geholpen met het inladen in mijn auto.

Aanbeveling
Grote keuze en scherp geprijsd. Aardig en behulpzaam personeel.

Extra toelichting
De oven die ik online had uitgezocht bleek in de winkel net uitverkocht. Ik kreeg gelijk de aanbieding van een nieuwer (duurder) model voor de prijs van de oude. Ik ben zeer tevreden met de fijne service en mijn nieuwe oven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

robertusM1960 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dré 1960 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Ik heb op de pagina gezocht gevonden besteld en betaald

Service
Ik heb geen service nodig gehad alles was in orde

Assortiment
Ik heb op artikel en prijs gezocht en gevonden

Extra toelichting
Goede prijs en tijdige levering

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Vliek74 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een belletje, advies, ff overleggen, terugbellen, besteld en volgende dag in huis! Hoe makkelijk is dat?

Service
Goed advies en netjes in de keuken afgeleverd. Top service wat mij betreft!

Assortiment
Een ruime sortering zodat er echt van ons uit goed geselecteerd kon worden op merk en prijs.

Aanbeveling
Wij hebben al twee keer een product / keukenapparaat gekocht bij keukenloods en al meerdere mensen verteld over dit bedrijf en aanbevolen. Vooral vanwege het gemak, maar ook zeker de prijs ze zijn gewoon erg voordelig. De prijs scheelt aanzienlijk met andere bedrijven!

Extra toelichting
Wij zijn 100% tevreden klanten. We konden online goed vergelijken. Het overleggen met een medewerker en het vragen van advies vonden wij erg prettig. Dat dit ook nog eens in de avonduren was was voor ons helemaal fijn! De bestelling de volgende dag al in huis en het oude apparaat werd meegenomen. Zo hebben wij maar heel kort zonder oven gezeten. Wat erg fijn is met een gezin van vijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie A Pouw 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering tegen de laagste prijsgarantie

Aanbeveling
Goede keus van diverse merken en snel te leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JaFe 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
In één woord: TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chester2 10-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijker kan bijna niet

Service
was goed verzorgd en was helemaal naar onze verwachting

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
goed en naar alle verwachtingen dus aan te bevelen voor andere

Extra toelichting
alles was goed in mijn ogen dus ga zo door

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

joachimblum 10-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk om een product te vinden wat je aan wilt schaffen, vooral de beoordeling van andere klanten

Service
Even een telefoontje plegen en je krijgt uitleg wat er bedoeld wordt.

Assortiment
Een zeer uitgebreid assortiment, keuze uit veel verschillende merken.

Aanbeveling
Alleen de snelle levering is al aan te bevelen bij iemand anders.

Extra toelichting
Na uitgebreid op de vele verschillende site"s gekeken te hebben en ik tot de conclusie gekomen om mijn afwasmachine aan te schaffen bij de keukenloods.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

joke43 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Han Vermeer 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gewoon lekker thuis op een goede webshop uitkiezen en bestellen,gratis bezorgd en scherp in prijs.

Service
De oven die we hadden besteld kon niet in redelijke termijn geleverd worden, we kregen toen een aanbieding met een vergelijkbare oven en 100 euro korting hierop omdat deze duurder was. Geweldig.

Assortiment
Veel keus.

Aanbeveling
Gewoon prima winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

lenkieskeurig 10-03-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Uitstekende service, uitstekende informatie, klantvriendelijke en snelle service

Extra toelichting
De informatie in de winkel is uitstekend. Je wordt snel en adequaat geholpen. Bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Men neemt ook de tijd voor je. Problemen worden direct en zeer servicegericht opgelost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carlang 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Uitstekende website, duidelijke prijzen.

Service
Voor wat betreft de bezorging van het artikel: dit ging zeer vlot en volgens afspraak.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Monica de Wit 10-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Goede informatie, heldere site.

Service
Snelle beantwoording van mijn vragen via e-mail en levering op de aangegeven tijd. Garantietermijn langer dan bij de concurrenten!

Aanbeveling
Het was mijn eerste bestelling, maar het is prima bevallen.Ik heb de Keukenloods al aangeraden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

J W Hoste 10-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je kunt het achter de computer regelen

Service
Abusievelijk was door ons een inbouw apparaat besteld en afgeleverd. Moeiteloos is het door de Keukenloods, zonder kosten omgeruild voor een vrijstaand apparaat. Vriendelijk bedankt!

Aanbeveling
Correcte afhandeling.

Extra toelichting
Zeer tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Hero1234567890 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is overzichtelijk en duidelijk. Volgens mij werd er zelfs aangegeven welke het populairst waren. Erg fijn om zo een keus te kunnen maken.

Service
Het bestellen doe je zelf maar de meneer die het leverde om half acht in de morgen. Stipt op tijd, netjes, beleefd en vakkundig. Echt helemaal tevreden.

Assortiment
Groot assortiment, alle grote merken. Niets op aan te merken.

Aanbeveling
Heel snel, en al gedaan.

Extra toelichting
We zijn erg tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rian van Dam 10-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, betrouwbare informatie betreffende levertijd, goed inzicht in de stand van de order.

Service
Na plaatsing bleken wij een afdekstrip te kort te komen. Na één telefoontje met keukenloods, werd dit voor ons geregeld met de fabrikant en na enkele dagen werd betreffende onderdeel door de fabrikant , via de post, thuisbezorgd

Assortiment
Ruim assortiment

Extra toelichting
Wij hebben gewoon hele goede ervaringen met keukenloods!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rob23 68 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
?

Service
?

Assortiment
?

Aanbeveling
?

Extra toelichting
de koel kast is mooi . ik heb alleen de verkeerde maat besteld , mijn vrouw vind hem te ondiep

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

aatje2345 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

D.Weerwag 10-03-2014 In de winkel gekocht
almere buiten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krijnie Gerritsen 10-03-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer compleet en altijd de juiste prijs

Service
Hele goede service, kaatser was beschadigd, zonder gezeur wordt er een nieuwe geleverd

Assortiment
Alles wat we zochten hebben we bij de keukenloods gevonden

Aanbeveling
Zeker eerst bij de keukenloods kijken, dit scheelt echt veel geld

Extra toelichting
Heb geen enkele slecht ervaring, personeel denkt mee en heeft verstand van zaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Mulderij 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

GJMTD 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
maten voor keuken apparatuur staan duidelijk aangegeven.

Service
prettig dat met bloktijden wordt gewerkt.
Wel duurde levering langer dan verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Boogaarts 10-03-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Overzichtelijk en goed te bestellen.

Service
Goed geholpen

Assortiment
Alles wat ik zocht was te verkrijgen

Aanbeveling
Goed geholpen er is veel te verkrijgen

Extra toelichting
Zie motievatie boven.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

onkel 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Uitzoeken online en bestellen. Dit houdt in dat je precies moet weten wat je wilt hebben.

Service
Verkoper wist waarover hij het had. Vragen werden direct beantwoord.
Het transportbedrijf dat je dient te bellen geeft alleen een nummer en zegt niet met wie je spreekt. Contant afrekenen met de chauffeur kan niet.

Assortiment
Er wordt veel aangeboden en als het er niet is:vragen! De prijs is concurrerend ook in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
De aankopen zijn goed bevallen maar nogmaals: Je moet precies weten wat je wilt.

Extra toelichting
Wat ik een verbeterpuntje vind is dat de naam van het vervoerbedrijf beknd gemaakt dient te worden bij de aankoop. Voor de rest: een goede afdoening van de aankopen als je exact weet wat je wilt kopen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

beer 2014 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een duidelijke website om goed vergelijk te kunnen maken, zoals ook de prijsinformatie.

Service
Snelle levering en correcte bezorging

Assortiment
Voldoende keuze in apparatuur

Aanbeveling
Ik zou jullie zeker aanbevelen bij iemand anders, vanwege de snelle service, aantrekkelijke prijzen en correcte afhandeling van mijn aankoop.

Extra toelichting
Zoals boven al omschreven ben ik zeer tevreden over keukenloods en als ik wer een nieuw apparaat nodig mocht hebben zal ik zeker bij keukenloods kijken of ik daar kan slagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AH1946 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles duidelijk vermeld

Service
alles volgens planning

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
zal zeker aanbevelen

Extra toelichting
alles naar wens verlopen en vlotte en nette bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan-Hein12222 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online uitzoeken maar ook de mogelijkheid om in de winkel advies te vragen.

Service
Perfecte begeleiding vanaf het Gesprek in het filiaal in Roosendaal tot aan de offerte, opvolging en bestelling en levering. Na bestelling goede infromatie over bestel en levertijd. De inbouw specialist was een zeer vakbekwame man die alles zeer professioneel heeft geinstalleerd.

Assortiment
Keuze uit veel merken en modellen

Aanbeveling
Jazeker. Bijzonder goede service en advies in in de winkel.

Extra toelichting
Wij zijn heel erg tevreden met de service en levering van onze keukentoestellen. De combinatie van online uitzoeken en toch ook de mogelijkheid om de apparatuur in de winkel te zien en tekst en uitleg erbiuj te krijgen was voor ons zeer belangrijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richard datema 10-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
lekker dichtbij

Service
nix is een punt alles kan

Assortiment
weet ik niet heb alleen maar een vaatwasser gekocht

Aanbeveling
geen negatieve ervaring dus een aanbeveling kan er altijd af

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bert Assie 10-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Goede website, scherpe prijzen en fijne service t/m de levering. Vertrouwende dat dit ook de basis is bij de garantie van de producten. Vriendelijke groet, Bert en Yvonne Assie/Dijkstra

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. de Klerk 10-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Assortiment
heel veel keus in bijna alles, alleen een beetje jammer dat er naar onze mening te weinig keuze was voor inbouw diepvriezers met nofrost systeem, U bent niet de enige trouwens. de rest is prima.

Extra toelichting
Alles naar wens, zeker de service!! keurig geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

lastig 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website is prima

Service
Snel antwoord op email vragen en goed advies. In mijn geval advies (in winkel) om te gaan voor een ander merk oven. Namelijk exact het zelfde apparaat met iets ander front maar dan wel 200 euro goedkoper

Assortiment
veel keuze

Extra toelichting
Goed advies. In mijn geval het advies om te gaan voor een ander merk oven. Namelijk exact het zelfde apparaat met iets ander front maar dan wel ruim 200 euro goedkoper. Daarnaast het apparaat voor de goedkoopste internetprijs gekregen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sander_37 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews