Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16438 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 13 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2576 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mc de waard 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles via internet.

Service
als je belt krijg je prima advies

Assortiment
niet echt een mening. wat ik zocht was op voorraad en werd volgens afspraak geleverd.

Aanbeveling
zie bovenstaande

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

K.van Dorp 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Het bestelde was makkelijk te bestellen op de site.

Service
zondag's besteld maandagmorgen
gelijk gebeld en een leverdatum afgesproken.

Aanbeveling
Ben zeer tevreden over de afhandeling,en de mogelijkheid om met pin tebetalen bij aflevering.

Extra toelichting
Ben zeer tevreden over de afhandeling en de prijs,zal zeker bij een volgende aankoop het eerst kijken of keukenloods deze in het assortiment heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre Spijkers 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
achter je pc kun je alles bekijken

Service
aflevering op het aangegeven tijdstip

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ilija 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mooi helder overzicht

Service
Zeer snelle bezorging en ik kon zelf ook nog kiezen wanneer.

Assortiment
Ruim voldoende. Ik heb goed vergeleken en de prijs was ook zeer scherp.

Aanbeveling
Kan me niet voorstellen dat het ergens anders nog sneller/makkelijker gaat.

Extra toelichting
Prima website, makkelijke betaling en snelle flexibele service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoekig 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robs1968 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig selecteren van het gewenste apparaat inclusief filtering op kenmerken

Assortiment
Online voldoende keuze en informatie om tot een goede keuze te komen.

Aanbeveling
Mooie oplossing als je niet wilt ronddolen in een willekeurige mega store en afhankelijk wilt zijn van een advies van de verkoper

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

v.d. Maas 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je hoeft er de deur niet voor uit

Service
geen klachten

Assortiment
vond meteen wat ik zocht

Aanbeveling
omdat ik zeer tevreden ben

Extra toelichting
gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Zijlstra 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Artikelen snel te vinden

Service
Volgens afspraak geleverd

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Goede prijs, en onderhandelbaar

Extra toelichting
Ik ben tevreden over de aankoop en de levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johankamerbeek 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is makkelijk te bestellen en er zijn vaak goede aanbiedingen, er er valt te praten over de prijs van het artikel.

Service
Als je belt of een berichtje stuurt krijg je meteen antwoord.

Assortiment
Van bijna alle merken is er wel een keus.

Aanbeveling
Onze ervaring is goed, en de prijs is goed.

Extra toelichting
Ik kan iedereen aanraden om te bestellen bij de keukenloods, want als wij al tevreden zijn moet het voor een ander ook zo zijn .want de prijs is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mooij 1955 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling gedaan in opmeer afgehaald snel en juist

Service
Bestelling precies volgens afspraak

Assortiment
Voldoende keuze en prima geprijsd

Aanbeveling
Doen wat is beloofd

Extra toelichting
Fijne online winkel en goede locatie voor af te halen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pb48 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Grote keus makkelijk om de verschillende toestellen te vergelijken

Service
komen afspraken na

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Fijn bedrijf lage drempel gewone mensen niet opdringerig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moon18 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JZ te Amsterdam 16-09-2013 In de winkel gekocht
Amsterdam ZO
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke site, nu alleen echter met standaard fabrieksfoto's, dat met meer foto's meer informatie kunnen geven

Service
zowel telefonisch als op de locatie goed (informatief) te woord gestaand

Assortiment
voor mijn gerichte keus was alle informatie aanwezig
op locatie ook een vegelijkbaar showroommodel aanwezig, dat gaf voor mij de doorslag voor aankoop

Aanbeveling
alle informatie beschikbaar, goede prijs, correct klantcontact, levering volgens afspraak + goede communicatie

Extra toelichting
zie hierboven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub Nooten 16-09-2013 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jessica Rink 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen online.

Service
Snelle levering duidelijke afspraken

Assortiment
Ruim aanbod

Extra toelichting
In 1 woord top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g reintjes 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Extra toelichting
is goed aagekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

swinkels 59 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.radings 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk

Service
Snelle levering

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Al gedaan

Extra toelichting
Helemaal tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden klant middelharnis 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Snel en overzichtelijk alle artikelen te vinden

Service
Heb gebeld met een aantal vragen en werd vriendelijk geholpen

Assortiment
Had maar 1 ding nodig dus heb de rest niet bekeken

Aanbeveling
Goede service, vriendelijk personeel!

Extra toelichting
De artikelen waren ook keurig op tijd binnen! Super bedankt!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

R.P.Kruidenier 16-09-2013 In de winkel gekocht
Rozendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Ik heb telefonisch kontakt gehad met een van uw meedewerkers en werd netjes en korrekt behandeld goede uitleg etc hetgeen ik erg belangrijk vind

Assortiment
Heel veel keuze en nette prijzen

Aanbeveling
Bij goede behandeling zou ik deze winkel aan iemand anders aanbevelen.

Extra toelichting
Over service kan ik geen oordeel geven en hoop ook dat dat in de toekomst niet nodig zal zijn maar ik persoonlijk vind het erg belangrijk dat ik nog als klant wordt behandeld hetgeen steeds minder voorkomt ivm het internet en de interresse van het personeel

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

R Walraven 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
We waren gericht op zoek en keukenloods kwam via google snel voor de dag. Verder alles snel en handig kunnen afhandelen

Service
We kregen prima advies en voorstellen. Ook de montage werd prima geregeld.

Assortiment
Alleen gekeken naar kookplaten op glas, daarin was het assortiment voldoende

Aanbeveling
Naar aanleiding van bovenstaande zou ik anderen wel adviseren om eens bij keukenloods te kijken

Extra toelichting
Keukenloods.nl kwam snel voor de dag via google. We waren op zoek naar een kookplaat en hebben ook telefonisch nog contact gehad. Dat verliep zeer vriendelijk met goeie adviezen. Ook het regelen van de montage was goed verzorgd evenals het monteren zelf. Zeer tevreden dus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

okee1966 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob van Stigt 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site

Service
Snelle reactie op alle vragen

Assortiment
Brede keuze

Extra toelichting
Prima service met als enige minpunt dat de planning qua plaatsing. De monteur kwam om 17:30 en moest toen nog een kraan + afzuigkap plaatsen. Uiteindelijk alles perfect gedaan maar aangezien ik zelf 's-avonds ook afspraken had niet optimaal.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ArnieNFW 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel informatie beschikbaar; over het apparaat. Goed dat vragen van klanten ook op de site terug te zien zijn. Reactie binnen redelijke termijn. Aanrader.

Assortiment
Via kieskeurig bij keukenloods terecht gekomen. Staat zeer regelmatig in de top-3 van goedkoopste. Prettig dat er redelijk in de buurt (NH) voor mij een afhaalpunt was. Vaak zitten ze in brabant of het oosten.

Aanbeveling
Tot nu toe een aangename koop ervaring bij keukenloods. Moet wel bekennen dat het past echt goed te beoordelen is als er wat fout loopt in het order proces, of als het apparaat kuren vertoond.

Extra toelichting
Door het vele aanbod is het lastig kiezen (vaste ovens). Uiteindelijk via kieskeurig een aantal modellen gevonden waarvan ik prijzen ben gaan opzoeken. Keukenloods kwam als zeer voordelig naar voren. Ophalen is mogelijk, alsmede bezichtigingen van bepaalde apparaten in winkels (geen gebruik van gemaakt). Geen ervaring met service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jammer16 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon prima!

Service
Precies op tijd bezorgd.

Assortiment
Er is voldoende keuze tegen goede prijzen.

Aanbeveling
Ken geen betere!

Extra toelichting
's Avonds laat mijn bestelling geplaatst, evengoed de volgende dag bezorgd. Super! Vriendelijke bezorger, precies op tijd. Geen enkele klacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peeters65 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website. Beter dan de concurrenten

Service
Wilde perse levering op een bepaalde dag. Kon zonder probleem geregeld worden.

Assortiment
Veel keus en op voorraad

Aanbeveling
Scherpe prijzen, snelle levering, flexibel af te spreken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gorcee 16-09-2013 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Omdat ik in de buurt woon kon ik het gekochte afhalen.
De bestelbon werd mij gemaild, wat mij een extra rit scheelde.

Service
Alles goed geregeld en bij een vraag na mijn montage kwam er meteen een juist antwoord.

Assortiment
Ruime keuze voor het artikel wat ik wilde kopen. Ik weet niet of dit voor alles geldt.

Aanbeveling
Alles is goed geregeld.
De medewerkers weten waar zij het over hebben.

Extra toelichting
Alles is goed geregeld. De medewerkers weten waar zij het over hebben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

FSchop 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke webshop, simpel bestellen, keurige en snelle reactie via de mail

Service
Snelle levering binnen de afgesproken tijd, keurige bezorger die voorzichtig met je spullen omgaat en ook nog tips geeft! Omdat de bestelde vaatwasser niet op voorraad was ( volgens de webshop wel) een nieuwer en luxer model geleverd gekregen voor de zelfde prijs!

Assortiment
Ruim voldoende keus met duidelijke omschrijvingen en scherpe prijzen!

Aanbeveling
Voor het eerst hier iets gekocht. Volgende keer niet lang zoeken : direct naar de Keukenloods! Een aanrader voor iedereen!

Extra toelichting
Op alle punten een 9, er moet tenslotte wel iets te verbeteren over blijven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leelola 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede indeling winkel.

Service
Zeer vriendelijk geholpen en niet direct in je nek springen, eerst rustig zelf kijken .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

P.R. Bouman 16-09-2013

Algemene score

6,8

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

pdw69 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
duidelijke info

Assortiment
overzichtelijke winkel

Aanbeveling
direct aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Edna ongeduld 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Keuze tussen telefonisch bestellen of internet.

Service
Uiterst correct te woord gestaan, probleem werd prompt en gratis opgelost

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Goede ervaring.

Extra toelichting
Eerste keer bij Keukenloods gekocht. Zeer goede ervaring. Bij volgende gelegenheid eerst Keukenloods proberen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bakker09 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
altijd bereikbaar, veel keus

Service
wat gezegt word gebeurt

Assortiment
genoeg keus voor een ieder wat

Aanbeveling
zou de winkel van harte aanbevelen

Extra toelichting
eerlijkheid je niet belaserd voelen dat gevoel had ik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j bastiaan 16-09-2013 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
dichtbij

Service
supersnel

Assortiment
enorm

Aanbeveling
zou t zeker aanbevelen

Extra toelichting
dichtbij goede service lage prijzen groot arsortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steven8003 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Onlangs heb ik een product bij de keukenloods gekocht. Ik heb nog nooit zo simpel, snel en makkelijk keukenapparatuur gekocht. Hier was ik erg content mee.

Service
De service bij de keukeloods was zeer goed en correct te noemen. Ik twijfelde over het product en na 1 telefoontje hadden ze alle twijfel bij me weg genomen. En daarbij was de levering erg snel.

Assortiment
Het assortiment is heel ruim te noemen. Ook geven ze erg goed aan dat als er een product alleen bij 1 winkel te koop is (bijv. Ikea), zij daar een uitermate geschikte oplossing voor hebben.

Aanbeveling
De keukenloods raad ik een ieder aan die iets wil doen in zijn/haar keuken. Ik zal de keukenloods dan ook on hoge mate aanbevelen.

Extra toelichting
Al met al is de keukenloods een betrouwbare winkel met een zeer goede en snelle service. Een aanrader dus, waar ik in het vervolg voortaan mijn aankopen zal doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. Loods 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer DUIDELIJK ! En professioneel telefonisch advies!

Service
De 24-uurs service, top en ook nog geleverd binnen de tijdsafspraak! Goede logistiek.

Assortiment
Zeer ruim assortiment!

Aanbeveling
Aan iedereen zou ik Keukenloods adviseren!
Zelden zo'n perfecte online-aankoop gedaan!

Extra toelichting
Helemaal TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pim456 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R.Habiecht 16-09-2013 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuidoost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
het gaat in de winkel heel relaxed

Service
de mannen kwamen op tijd en werkten heel efficient

Assortiment
niet goed te beoordelen omdat we maar naar 1 artikel zochten

Aanbeveling
kan je zonder risico doen

Extra toelichting
jammer dat we een keer terug moesten vanwege een vergissing in de voorraadadministratie, maar daarna alle lof

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Svetl 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
Er zijn nog meer goede aanbieders, maar dit is zeker een van de beste!!

Extra toelichting
Er zijn nog meer goede aanbieders, maar dit is zeker een van de beste!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arthur 456 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De site is overzichtelijk en alles werkt zoals je verwacht.

Service
Prima service. Goederen werden op tijd en in goede staat geleverd.

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Prima ervaringen met deze winkel. (2 keer iets besteld)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

keukenklusser 16-09-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Erg overzichtelijk!

Service
Medewerker showroom heeft echt zijn best gedaan om aan onze vraag te voldoen.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Veel keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

IJsbeertje. 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle service, vriendelijke mensen en goede producten. Ben heel te vrede met deze winkel. :-D

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hengru 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Goede info in de winkel ontvangen en telefonisch overleg voor aanlevering is fijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Peter-Jan 1972 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
We konden via de site,erg goed alles bekijken,de kleinste details werden getoond! En de afzuigkap,werd gewoon aan huis bezorgt! Super toch!! (y)

Assortiment
Ik heb alles kunnen vinden wat ik zocht,heb echter niet het complete assortiment bekeken,dus kan daar geen uitspraak over doen.

Aanbeveling
Wij hebben goede ervaring met deze winkel,dus dan is het logisch dat je aanbevelingen doet.

Extra toelichting
Ben supertevreden over de levering,tijdsduur,product,info wat je erbij krijgt,contact met de klant via email. Dus dan is een hoog cijfer een logisch iets.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Pim L 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Product was makkelijk te vinden in de webshop en snel te bestellen/in huis

Service
Telefonisch contact gehad, klantvriendelijk en duidelijk

Assortiment
Niet veel rondgekeken, maar ze hadden wat ik zocht. Zou zeker nog eens kijken wanneer ik iets nodig heb

Aanbeveling
Goede en snelle service en scherpe prijzen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rob en renate 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
filiaal van de keukenloods zit bij ons om de hoek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H. Gruijters 16-09-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Produkt was op voorraad en ik kon het meteen meenemen.

Service
Ik ben in Zaandam geweest voor een vaatwasser. Uitleg gekregen over verschillende vaatwassers. Het is een Samsung (erg stil 41dB) geworden. Tot nu toe erg tevreden met de keuze.

Assortiment
Er is een ruim assortiment die vraagt om een deskundig uitleg van de verschillen. Door de goede uitleg heb ik een keuze kunnen maken.

Aanbeveling
Ik kan alleen spreken voor de vestiging in Zaandam. Prettig personeel groot assortiment en een goede uitleg van het product wat helpt bij het maken van een keuze.
Ik ga zeker terug.

Extra toelichting
De vestiging in Zaandam ziet er mooi uit. Ruim assoriment en ik ben er prettig geholpen. Door de goede uitleg van de verschillende vaatwassers heb ik een keuze kunnen maken. Tot nu toe ben ik erg tevreden en kom zeker terug.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

elma55 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snelle en makkelijke website

Service
binnen 1 dag geleverd na bestelling op de avond ervoor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anton-N 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Gewoon goed overzichtelijk.

Assortiment
Gewoon goed.

Aanbeveling
Prijs, keuze, kwaliteit en service gewoon goed.

Extra toelichting
Gemakkelijk uitzoeken en snel en correct geleverd. Communicatie over levering is prima.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

moolenschot 16-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
ik ben wel en niet tevreden bij ons is alles fout gegaan wat er fout kon zijn. ik heb in mei besteld en tot nu toe is het er nog niet blad vorige week geplaatst maar moest weer mee niet goed ingemeten. eerst waren er 2 strippen te kort die moesten na worden bezorgd toen het blad niet goed dus een brok ellende. maar de monteur heeft er goed voor gezorgd dat ik weer kon koken top paul maar in de winkel waren ze ook niet blij en hebben mij toch een kastje aangeboden waar ik blij mee ben en nu maar hopen dat deze week alles voor elkaar komt. fam moolenschot hopelijk komt het goed

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews