Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 15816 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 13 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2652 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

v.d. Scheur 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Fijn om even op je keukenstoel in het weekend een vaatwasser te bestellen en maandag geleverd te krijgen!

Service
Ze hebben mijn uitleg over de moeilijke bereikbaarheid doorgegeven aan de chauffeur.

Aanbeveling
Vooral het gemak!

Extra toelichting
Bedankt voor de levering het was misschien plezierig als ze ons ongeveer hadden aangegeven hoe laat de chauffeur zou komen maar ik ben blij met de vlotte levering

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Kalika 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk en overzichtelijk

Service
Wordt op tijd geleverd, werdt een kwartier voor bezorg tijd netjes gebeld zoals afgesproken. En is netjes binnen bevracht in huis.

Assortiment
Goed product , goede prijs, en ruime keuze naar wens.

Aanbeveling
Goed aan te bevelen aan anderen , voordat ze een andere keuze maken. Eerst toch op dit site eerst te kijken.

Extra toelichting
Ben tevreden over het product en service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Alaska2210 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is zeer goed en overzichtelijk

Service
Tijdens de verkoop werd ik al gewezen op het artikel wat ik verkoos een EU type was. Ze adviseerde me het NL type te nemen en dat werd gerealiseerd voor de zelfde prijs.

Assortiment
Zeer groot assortiment

Aanbeveling
Zeer keurige verkoop, goed advies, alles snel per email binnen. Levering op afspraak. Daags voor levering ontvang je sms met tijdstip van levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Spijker 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijk en overzichtelijk site, mocht er een product niet meer zijn dan wordt er direct een alternatief aangeboden, (erg prettig)

Service
Op het juiste tijdstip aangeleverd en binnen een dag

Assortiment
Veelzijdig.

Aanbeveling
Ik zou dit zeker bij andere aanbevelen, het gemak van internet en het assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

polo14 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vooral bij inbouw apparaten is in reguliere winkels weinig te zien, dan is shoppen op het internet wel zo handig. Voor vragen kun je altijd telefonisch terecht.

Service
Telefonisch vriendelijk te woord gestaan, wordt goed aan afspraak gehouden. Betaalgemak gewoon thuis pinnen

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Zeer aanbevelingswaardig

Extra toelichting
Was niet zo'n liefhebber van kopen online, Maarten indruk is nu heel positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bratos 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
duidelijke site, goede specs.

Service
graag had ik gezien dat er een optie was om witgoed te bezorgen op een verdieping tegen evt. meerprijs.

Niet iedereen kan een koelkast/wasmachine de trap op sjouwen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

w hoekstra 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed ingedeeld en makkelijke internet side

Service
goede tel. hulp en snelle reacties

Assortiment
zeer uitgebreid en echt makkelijke side
en wat je ook zoekt , is echt de goedkoopste en zonder mooi praten of zeggen . eerlijk is eerlijk

Aanbeveling
van alles te vinden en goede service en snelle bediening , en verstand van zaken

Extra toelichting
gewoon een leuke en goed zaak om eerlijk zaken mee te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 55 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website heel overzichtelijk.

Service
Prima service netjes op tijd geleverd en geplaatst

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Snelle reaktie op vragen en alles op tijd geleverd!

Extra toelichting
Zeer tevreden over product voldoet echt aan mijn verwachting makkelijk bedienbaar, en wat zeer makkelijk is dat de wokbrander aan de linkerkant zit dus genoeg plaats voor de andere pannen.Ook is het handig dat er een kookwekker op zit en timer. Echt een aanrader!!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marjan6006 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Specificaties zijn gemakkelijk te vinden en duidelijk aangegeven.

Service
Model was uitverkocht en we kregen de duurdere opvolger voor dezelfde prijs als het bestelde artikel.

Assortiment
We zochten combi-magnetron met draaideur, deze was elders niet in onze specifieke maatvoering te vinden en hier wel.

Aanbeveling
Snelle levering, vriendelijke chauffeur en pin-betaling bij levering. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra van Rozendaal 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Wilde eerst per internet bestellen, maar had nog een vraag. Heb vervolgens gebeld en alles werd geregeld. Perfect.

Assortiment
Wist al welke vaatwasser ik wilde hebben. Die was beschikbaar, dus heb me niet erg verdiept in het assortiment. Wat ik wilde heb ik gekregen

Aanbeveling
Alles is gegaan volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.van Gastel 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles kan geregeld worden via internet.

Service
Alles werd op de afgesproken tijd afgeleverd.

Assortiment
Het assortiment was ruim voldoende.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel aanbevelen bij iemand anders omdat je door het personeel klantvriendelijk wordt behandeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wim doedens 15-08-2013 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

toch goed gegaan 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Telefonisch goed en snel bereikbaar voor navraag, goede en snelle afhandeling van de bestelling, alles volgens afspraak geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

brouwer3 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Dobbelaer 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Ongelooflijk snelle levering en pas betalen bij aflevering. Gemakkelijker en safer kan het niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gebruiker Zwolle 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heldere toegankelijke website. Handig de basisprijzen ter vergelijking. Enige smetje: bestelde oudere type was niet meer leverbaar (wel op site. Zonder toelichting werd nieuwer, iets afwijkend model, in orderbevestiging opgenomen.

Service
Lange tijden bereikbaar en snel contact met geïnformeerde medewerkers. Prima

Aanbeveling
Prima webshop, qua techniek, qua service(tijden) en afwikkeling.

Extra toelichting
Prima webshop, qua techniek, qua service(tijden) en afwikkeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel van der Hoeven 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
Handige website waarmee je gemakkelijk je zoekacties kan verfijnen naar maat, merk en prijs.

Extra toelichting
Inzichtelijke website, snelle levering, goede prijs/kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jong60 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede site na kieskeurig kom je bijna altijd uit bij keukenloods die site is heel overzichtelijk en alles staat erop wat je moet weten

Service
we zijn heel profesioneel geholpen alle voors en tegens en plus en min punten doorgenomen en tips voor het inbouwen

Assortiment
heel veel keus en verschillende prijzen voor ieder wat wils

Aanbeveling
bij iedereen omdat de kwaliteit prijs verhouding goed is en personeel bekwaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden keukenprinses 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon van Denken 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ik ben zeer goed te vreden
netjes afgeleverd een hle nette bode ik ben zeer netjes geholpen. oude koelkast is netjes meegenomen nogmaals hartelijk. ik maak zeer zeker reclame voor de
keukenloods.

Service
afspraak wordt keurig nagekomen. voor 24.00 uur besteld de volgende dag in
huis

Assortiment
heel goed en uitgebreid

Aanbeveling
met deze winkel is niks mis
je wordt er keurig geholpen en te woord gestaan

Extra toelichting
keurig ga zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein0000 15-08-2013

Algemene score

7,7

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Smeries 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Goed meegedacht, scherp aangeboden en snel geleverd. Ik ben dik tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans van de Goor 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super geregeld en afspraak is afspraak en dat spreekt mij enorm aan.

Service
Ik miste de Nederlandse omschrijving, ik ben heel vriendelijk te woord gestaan en nog sneller had ik de omschrijving op de mail staan, geweldige service.

Assortiment
Keuze te over en voor vragen krijg je altijd deskundige uitleg.

Aanbeveling
Dat zou ik als eerste door geven omdat het makkelijk en goed geregeld is bij keukenloods.

Extra toelichting
Keukenloods heeft het super goed voor elkaar, van aankoop tot service behandeling aan toe. Waar wil je onderstaand cijfer geplaatst hebben ?? Cijfer 9

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kajin 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer snelle en goed levering

Service
Ik heb nog geen klacht maar ik ga er vanuit dat als ik een heb deze op dezelfde manier wordt afgehandeld

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de service en de prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JR van Putten 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
alles ging als een tierelier, het leveren bij mij in Emmen ging zelfs vanuit Hoorn om 7.20 s'morgens waardoor ik de persoon die bij mij de levering zou afwachten kon afbellen. Als enigst minpuntje dacht ik dat alles binnen 24 uur geleverd werd, dit was schijnbaar niet zo... dat zal ik zelf verkeerd gelezen hebben.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

mooizwembad 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie 50 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Simpel te vinden, en makkelijk te bestellen.

Service
Ik had graag een bevestiging gehad op het moment dat het verstuurd was. Omdat ik jullie bedrijf niet ken maakte ik me even zorgen.

Aanbeveling
Gewoon prima en snel

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Lousberg123 15-08-2013

Algemene score

7,5

Gemak
Eenvoudige bestelprocedure op de website

Service
Goed, duidelijk

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

h van neerven 15-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
tijdstip van aflevering snel bekend

Service
lvering op tijd, nette afhandeling, vriendelijk personeel

Assortiment
Ik vond wat ik zocht

Aanbeveling
Zeker, als eerste optie te bekijken

Extra toelichting
Ik hoop nog vaker zaken met u te doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pietj53 15-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website,
makkelijk om juiste artikel met juiste afmetingen te vinden

Service
bereikbaarheid is perfect, geen lange wachttijden

Assortiment
voldoende keuze in het assortiment er is voor iedereen wat te vinden

Aanbeveling
Dit was mijn derde positieve ervaring met keukenloods en ik heb dit ook al vaker aan vrienden en kennissen doorverteld.

Extra toelichting
Ijskast was kapot op dinsdag, dus meteen in avond online besteld. Levering meteen de volgende dag op woensdagmiddag. Woensdagavond ingebouwd in keuken. Donderdagmiddag nieuwe ijskast in gebruik genomen. Gewoon Pefect. Prima ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouhuys 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goed geregeld. vaatwasser in de keuken gezet en de oude meegenomen, prima

Service
de sms werkte goed, mooi op tijd.

Assortiment
ruim assortiment met scherpe prijzen

Extra toelichting
wij zijn tevreden over Keukenloods een prima bedrijf die alles goed regelt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Letter 14-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ideaal!

Service
Vriendelijke behulpzame medewerkers.

Assortiment
Er is van alles.

Aanbeveling
Zie voorgaande, dit zegt genoeg!

Extra toelichting
Wij zijn fantastisch geholpen door Edwin en als we weer iets nodig hebben komen we weer bij jullie! MVG Familie -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

name57 14-08-2013

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jolanda310x 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Alleen stekkertje van de magnetron is heel kort. Ligt bij product, maar wel vervelend, want je mag geen verlengsnoer gebruiken, maar zonder kan je het stopcontact niet bereiken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

G. Koerts 14-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
We zijn telefonisch goed te woord gestaan. Verdder alle lof voor de inbouwservice die onze diepvries heeft ingebouwd.

Assortiment
We konden alles vinden wat we zochten.

Aanbeveling
Top adres!

Extra toelichting
We zijn erg goed te woord gestaan. En alle afspraken zijn goed nagekomen. De inbouwservice van jullie heeft alle apparatuur keurig gemonteerd. We werden ook nog van te voren gebeld over het tijdstip dat de monteur exact langs zou komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

javelo 14-08-2013

Algemene score

7,2

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

w1mme 14-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles vanuit je luie stoel geregeld

Service
prima geregeld, met de bevestigingsmails ben je altijd up to date

Assortiment
Wij zochten een vaatwasser en die zijn er in alle prijsklassen te kust en te keur

Aanbeveling
Als je weet wat je zoekt kun je het jezelf niet makkelijker maken

Extra toelichting
Gehele proces is vlekkeloos verlopen dus een dikke pluim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cas lankveld 14-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op de bank, de volgende dag was de koelkast er.
Super

Service
Verkeerde koelkast besteld, doos geopend uit elkaar gehaald. Toch zonder probleem te ruilen

Assortiment
Geen idee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BOBkoper 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en helder in communicatie.

Service
De chauffeur was bij aflevering iets verlaat maar hij belde netjes om dit door te geven. Ook de telefonisch gegeven informatie was helder en duidelijk. Wel zou het fijn zijn als er een garantieduur op de factuur zou worden vermeld.

Assortiment
Ik kon genoeg keuze maken en de informatie was goed.

Aanbeveling
Prijzen zijn sterk concurrerend en de service is zeer goed.

Extra toelichting
Ik zou in de toekomst zeker opnieuw de webwinkel raadplegen en niet twijfelen om iets te kopen als de prijzen concurrerend blijven want de service vind ik erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

henk.hoorn 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goed te zoeken naar artikel

Service
op de afgesproken tijd perfect geleverd

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
goede prijsstelling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

dutchken 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
geen problem met zoeken op de site

Service
Moest nog iets weten 1 belletje, reply was das een oudere model, kies deze das nieuwer ! :-)

Assortiment
wat je moet hebben, hebben ze.

Aanbeveling
Alles Prima ook de inbouw perfect

Extra toelichting
Samenwerking Perfect, advies perfect, inbouw perfect, prijs perfect, tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hetty55 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Makkelijk online bestellen

Service
Ik had vragen en werd snel en vakkundig geholpen

Assortiment
Ik heb alleen gekeken bij de buitenkeukens en weet dat dus niet, is dus geen kritiek maar onwetendheid.

Aanbeveling
Prima geholpen snelle levering en ook de prijs was zeer scherp. Bij aflevering was de bezorger zeer behulpzaam.

Extra toelichting
Het totaal plaatje was/is helemaal goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Frank268 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Snelle en correcte afhandeling.

Aanbeveling
Voor snel en goedkoop eerst naar keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Harrie Custers 14-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Extra toelichting
Ik begrijp niet dat jullie geen twee-fase stekker bij leveren. Daar voor moet je nu extra naar een winkel. Ook is het nog niet makkelijk om een installateur te vinden om de stekker aan te sluiten, wanneer deze niet zelf de plaat heeft mogen leveren. Ik vrees voor de service. Tot slot iets anders. De oorspronkelijk door mij bestelde plaat bleek beschadigd te zijn. Daarom is mij een andere plaat tegen een lagere prijs aangeboden. Maar wel meer dan Euro 200 duurder dan de feitelijk bestelde plaat. Daar ben ik - tijdens het telefoongesprek en dus ongezien - mee akkoord gegaan. Ik moet nog checken of het klopt wat die prijs betreft. Eerlijk gezegd heeft mij de gang van zaken een bijsmaak gegeven. Zou het zo kunnen zijn, dat ik gelokt wordt met een goedkope plaat, om mij vervolgens tijdens de levering (want de vrouw wil liever vandaag nog weer kunnen koken) een duurdere plaat te kunnen verkopen???

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Fam Schel 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via menu en/of trefwoorden is snel te vinden wat je zoekt.
bestellen is eenvoudig en duidelijk.

Service
Zeer snelle levering (de volgende dag al zelfs als je pas net voor middernacht bestelt). Afrekenen met PIN bij chauffeur: dit zou de standaard moeten zijn!

Assortiment
Ruime keuze in breedte (aantal merken/typen) als diepte (weinig tot veel functionaliteit/energieklassen).

Aanbeveling
Er is geen goedkopere, betere en snellere webshop te vinden!

Extra toelichting
Betaalbare spullen, snelle levering zonder risico's met PIN-betaling aan de chauffeur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Troost 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan v Dijk 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter uit België 14-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H. D. 13-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de ene dag besteld en de volgende dag in huis, super!

Service
Netjes op de tijd die aangegeven werd

Assortiment
veel om te zoeken en te vergelijken

Aanbeveling
Zou het zó weer doen.

Extra toelichting
Wij zijn via een vergelijksite bij jullie terecht gekomen en hebben daar absoluut geen spijt van

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v. Vleit 13-08-2013 In de winkel gekocht
waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Dicht bij in de woonplaats

Service
vriendelijk verkoper

Assortiment
groot assortiment

Extra toelichting
Wij hebben de koelkast online bekeken , en het in de winkel besteld en het opgehaald ,wat voor ons heel makkelijk was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews