Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19717 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2894 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

kroon keuken 25-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijk spullen bij elkaar zoeke en vergelijken, bij meerdere apparaten een offerte gevraagd en kreeg vervolgens en nog scherpere prijs

Service
Snelle reactie op offerte aanvraag goede nette levering keurig op tijd, net personeel

Assortiment
Vond precies wat ik nodig had door de grote van het assortiment

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Extra toelichting
Algemeen een super net accuraat goed geregeld bedrijf, met uitzonderlijke gevoel voor service en aftersales

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arddus 25-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Na een gesneuvelde koelvriescombinatie gezocht op Keukenloods.nl en binnen 30 minuten een nieuwe gevonden en besteld.

Service
1) Keurige bevestiging en uitleg volgen van de order na bestelling
2) levertijd de volgende ochtend opgegeven, keurig op tijd geleverd
3) betaling aan chauffeur mogelijk, niet per se vooraf betalen

Assortiment
Keuze ruim voldoende.

Aanbeveling
Vooral de snelle levering en het nakomen van de leverafspraak is voor mij doorslaggevend!

Extra toelichting
Keukenloods.nl makkelijk gevonden, snel een keuze gemaakt uit het ruime assortiment, maar het belangrijkste was toch dat ik binnen 24 uur een nieuwe inbouwkoelkast had uit voorraad. Doe dat maar eens na bij een reguliere winkel, daar is de levering altijd een paar dagen later, of is het zelfs bij een demomodel lastig. Wellicht in de toekomst ook een combimagnetron met storing vervangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G. Pietersen 25-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk om online te shoppen en te vergelijken.

Service
Goed geholpen aan de telefoon toen ik nog wat vragen had. Duidelijk en goed gecommuniceerd over de leeftijd en datum.

Assortiment
Ruime keus zodat je veel kan vegelijken en kan vinden wat jij zoekt. En belangrijkste is de goedkoopste prijs.

Aanbeveling
Goede service, snelle levering en de laagste prijs.

Extra toelichting
Ben kortom erg tevreden en erg blij met mijn aankoop. Alles ging snel met duidelijke communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kevin van heusden 25-09-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Na een ongeluk te hebben gehad met een kookplaat die defect was. Een belletje naar keukenloods Zaandam en alles werd geregeld. Nadat de bestelling binnen was bij het vervoersbedrijf een afspraak gemaakt en werd het netjes bezorgd. Super tevreden met de gehele verzorging en gemak.

Service
Service erg netjes. Zoals hierboven omschreven geldt dat ook voor de service.

Assortiment
Assortiment is heel ruim. Had zelf enkele dezelfde kookplaat nodig als voorheen.

Aanbeveling
Aan iedereen. Of je nou 1 apparaat koopt. Alleen apparaten of een hele keuken. Het personeel en de producten die ze verkopen zijn goed verzorgd en geregeld.

Extra toelichting
Een erg tevreden klant die in de toekomst alleen maar terug wilt komen bij de keukenloods Zaandam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Hopmans 25-09-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Op internet goed te vinden. Met voldoende info.
De winkel waar het product kon worden afgehaald was goed bereikbaar.

Service
Telefonische beantwoording van een vraag verliep correct.
Online bestellen verliep zonder haperen.De opdracht werd keurig bevestigd.
Bij het afhalen werd het product door een medewerker in de auto getild.

Assortiment
Onvoldoende zicht op, maar op het eerste gezicht maakt de showroom een goede indruk.

Extra toelichting
Deze winkel durf ik zonder meer aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Schollevaer 023 25-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Pinnen bij aflevering.
Goede info levertijd.

Service
Oude apparaat retour.

Assortiment
Voldoende aanbod.

Aanbeveling
Goede ervaring,geen risico m.b.t. betalen.
Niet te duur.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

kabouter1971 25-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer eenvoudig en duidelijk

Service
Lekker vlot geleverd

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
ELke dag heb ik het er nog over

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Morre 25-09-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
groot assortiment, artikelen in de fabrieksverpakking en..tegen heel aantrekkelijke prijzen.

Extra toelichting
grote keuze uit keukenapparatuur. showroom laat veel mogelijkheden zien. vakkundige voorlichting. het bestelde apparaat werd de volgende dag GRATIS thuisbezorgd we stonden versteld van de ruime keuze en de kwaliteit. we hebben onze kennissen al gewezen op Keukenloods en zijn zeer tevreden over de zojuist geinstalleerde wasemkap

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Ackermans 25-09-2014 In de winkel gekocht
Keukenloods in Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
wij zijn in de winkel van Zaandam geweest en het is mij opgevallen dat naast de winkel een groot assortiment heeft dat ook het personeel vriendelijk is en kennis van zake heeft. De betalingen gingen prima.

Service
Het blijkt al snel dat het personeel kennis van zake heeft en goed met je mee denkt en ook snel met oplossingen komt.

Assortiment
Het assortiment is ruimschoots aanwezig en in volgens mij voor elke beurs. Verder blijkt dat de Keukenloods voor ons concurrerend was met andere winkels.

Aanbeveling
Gezien de voorgaande beoordelingen van mij lijkt het mij nogal logisch dat ik uitermate tevreden ben en zal ik bij een volgende aankoop eerst gaan kijken bij de Keukenloods in Zaandam waarbij ik natuurlijk steeds de prijs in de gaten blijf houden.

Extra toelichting
Tja, ik zou zeggen welke reden heb ik om bij een volgende aankoop niet even langs te gaan bij de Keukenloods. W.L.Ackermans Purmerend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos100 25-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed contact, zowel via internet en mail als telefonisch!

Service
Afspraken goed nagekomen en na dreigende vertraagde aflevering goed ingegrepen.

Assortiment
Goed.

Aanbeveling
Wij kunnen zeggen erg tevreden te zijn over de prijs, het product en de aflevering.

Extra toelichting
Is al aangegeven hierboven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

THBZzee 25-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gOEDE WEBSITE, SNEL GEVONDEN WAT IK NODIG HAD

Service
Snelle reactie per mail, op tijd geleverd

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Voldoet aan mijn verwachtingen

Extra toelichting
Doen watze zeggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alex7492 25-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MagnoLi 25-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitstekende website, snel juiste artikel te vinden

Service
Email berichten over bestelling komen snel en zijn duidelijk

Assortiment
zeer ruime sortering, voor elke prijs meer mogelijkheden

Aanbeveling
ik zou niet weten, waarom ik Keukenloods niet zou aanbevelen aan iemand anders.

Extra toelichting
Ben zeer tevreden, prima winkel, prima assortiment, snelle levering volgens planning!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beebee69 25-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
je hoeft de deur niet uit

Service
goed bereikbaar en heldere communicatie

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
inmiddels 4 apparaten bij keukenloods gekocht, geen problemen ondervonden en een hele goede service.

Extra toelichting
Gewoon een dikke 8!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

janherman63 24-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Goede website en vlotte correcte levering met tussentijdse meldingen.

Assortiment
Ruim voldoende keus

Aanbeveling
Geen enkele reden om het niet te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DreamZeppelin 24-09-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk pand met een ruime keuze.

Service
Binnen afzienbare tijd liepen wij met de combi-oven naar buiten. We kregen zelfs een wat duurdere uitvoering voor dezelfde prijs als die in de showroom stond direct uit voorraad mee.

Assortiment
Zo te zien was er een ruim assortiment, maar de eerlijkheid gebied mij te zeggen dat we behoorlijk gericht aangeschaft hebben.

Aanbeveling
Het lijkt me sterk dat iemand hier niet kan slagen voor eender welk keukenapparaat.

Extra toelichting
We zijn snel en correct geholpen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

llooman 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Eenvoudige site, thuisbezorgen op de volgende avond is erg gemakkelijk

Assortiment
We konden vinden wat we zochten.

Aanbeveling
het is ons goed bevallen dus

Extra toelichting
Gemakkelijk en snel. En de Bosch Combi Magnetron bevalt ook prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gilles1947 24-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Een duidelijke site en gemakkelijk te bestellen.

Service
Niet te maken gehad met de meeste van de onderdelen. De levertijd was zoals overeengekomen.

Assortiment
Wist wat ik wilde hebben. Heb het assortiment niet verder behoeven te bekijken.

Aanbeveling
Tevreden over de manier van bestellen en de bezorging. Is aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

P van den berg dorpsweg 24-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Op tijd en nette prijs

Extra toelichting
Volgens afspraak en op tijd afgeleverd. Dus zeer content

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad van Geffen 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemak dient de mens, door online bestellen

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden waar en wanneer het afgeleverd

Assortiment
Het cijfer zegt al genoeg een zeer ruime keuze

Aanbeveling
Makkelijker en veiliger kun je het niet maken

Extra toelichting
Ruime keuze, goede service

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ingrid de louw 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
het plaatsen van de bestelling was heel duidelijk

Service
Binnen 1 dag was de bestelde combinatiemagnetron geleverd. Bovendien werd voor dezelfde prijs een luxer model geleverd, waarschijnlijk omdat besteld product uitverkocht was.

Assortiment
Veel keuze mogelijk

Aanbeveling
Alles is vlekkeloos verlopen. Keurige en vriendelijke bezorging ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chimp69 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Genoeg keus, overzichtelijk,bekende merken en scherpe prijzen

Service
7euro teveel betaald. Ben door keukenloods 3 weken lang bijna dagelijks benaderd om mijn banknummer door te mailen voor terug storting.

Assortiment
Ruime keuze's in stijlen en trends

Aanbeveling
Kan bij mij al niet meer stuk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mariebelle 24-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede internetpresentatie

Service
Snelle bevestigings mail

Assortiment
Goed aanbod van verschillende merken

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maarten. B. 24-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website is duidelijk en gemakkelijk te bedienen. Bestellen was gemakkelijk en betalen gewoon via ideal dus geen centje pijn. En van wat ik zag ook de mogelijkheid om bij de bezorger te betalen indien nodig.

Service
Beetje jammer dat bezorgen op zaterdag 25 euro extra kost (alhoewel het enigzins begrijpelijk is) en dat montage meteen geld moet kosten (nu is een wasmachine niet echt moeilijk om aan te sluiten maar bij andere bedrijven waar ik heb gekeken zat dit inbegrepen).
Wel goed was dat de tijd die ze aangaven zeer dicht bij de tijd van aflevering kwam en de chauffeur was erg vriendelijk en belde nog even voor alle zekerheid of hij goed stond.
Ook erg goed is hun regeling dat je binnen 7 dagen een defect kan melden en dat ze je product dan gewoon vervangen. Gelukkig geen gebruik van hoeven te maken

Assortiment
Ik was op zoek naar een beetje goede maar niet al te dure wasmachine en ze hebben qua wasmachines een goed assortiment.

Aanbeveling
Hebben goed assortiment, gratis bezorging en leveren wat ze zeggen en wanneer ze zeggen.
Mocht ik ooit weer iets nodig hebben qua keuken of de was dan zal ik hier zeker weer kijken. En mocht iemand die ik ken zoiets dergelijks zoeken zou ik ze ook zonder probleem naar deze website sturen.

Extra toelichting
Behalve een paar kleine dingetjes alleen maar goede ervaring gehad met deze winkel. Zou zonder problemen nog eens van hun services gebruik maken

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Marjolijn Bogaard 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk door bestelmenu heen gegaan.

Service
Telefonisch goed geholpen. En omdat besteld model niet meer in voorraad was een nieuwer en duurder model gekregen voor het zelfde bedrag.

Assortiment
Het assortiment is ruim.

Aanbeveling
Ben zelf erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal49 24-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanachter je laptop alles kunnen opzoeken en vergelijken. Duidelijke website. Een kind kan de was doen. Daarnaast 1 belletje en je kunt je vragen stellen en nog goede tips krijgen ook.

Service
Prima, in de winkel werd je goed te woord gestaan. En via de telefoon sprak ik met iemand die mij goed advies kon geven en ook vanuit haar eigen ervaring sprak.
Snelle levering en goede brengservice waarmee goede afspraken gemaakt konden worden.

Assortiment
Voor waar wij naar op zoek waren genoeg keus met een zeer concurrerende prijs, die ook nog onderhandelbaar was. Dat geeft nog een beetje extra goed gevoel!

Aanbeveling
Mijn ervaring al uitgebreid geventileerd.

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bert 71 24-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
omdat de keukenloods telefonisch bereikbaar is kan je meteen een vraag stellen en krijg goede voorlichting

Service
de keukenloods houd zich aan de afspraken

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
onze ervaring was goed waardoor wij de keukenloods kunnen aanbevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Winter1969 24-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het is even wennen aan de site maar eenmaal gewend werkt hij snel en goed en kun je vinden wat je zoekt.

Service
De medewerker die ik sprak aan de telefoon wat kordaat en duidelijk en had een vriendelijke stem.

Assortiment
Uitgebried en wat er niet is kan besteld worden. De keuze is reuze.

Aanbeveling
Voor indereen die weet wat hij wil is deze winkel goed goedkoop en prettig

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

kabelnoord 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zoeken op de wenste vergelijken was zeer makkelijk

Service
Word de volgende dag al geleverd en bijna op zijn plaats neergezet

Assortiment
Grote keuze in diezelfde artikelen

Extra toelichting
Snel en doeltreffend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Hemmes 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk zoeken. Goede uitleg. Snel bestelproces.

Service
Via mail op de hoogte gesteld van bestel en afleveringsprces. Klopte allemaal.

Assortiment
Breed assortiment.

Aanbeveling
Prima. Alles klopte. Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lotus10 24-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijke website samen met een winkel in de buurt om de apparatuur in het echt te kunnen bekijken

Service
goeie uitleg in de winkel en snelle reactie bij installatieprobleempjes.

Assortiment
Alle grote merken zijn leverbaar.

Aanbeveling
Goeie prijs voor een goeie service

Extra toelichting
Erg tevreden met mijn werkblad en apparatuur. levering op de afgesproken dag. Puntje van kritiek is dat de koelkast en afzuigkap luidruchtiger zijn dan verwacht.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

1971Danny 24-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoeken op naam en type duidelijke specificaties.

Service
Snelle levering en duidelijke voorwaardes.

Assortiment
Ook duidelijk wanneer iets wel of niet op voorraad is. Ook makkelijk zoeken naar alternatieven.

Aanbeveling
Zie bovenstaande antwoorden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mariejan 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Rustig kijken op internet en daarna zeer prettig contact om een en ander nog eens goed op een rijtje te zetten.

Service
Afspraken over levering en montage gaan in goed overleg. afgesproken tijd = afgesproken tijd!
Er wordt nog even gemaild om de afspraak aan te kondigen. Serviceteam belt op de dag zelf om aan te geven hoe laat zij precise aanwezig zijn. Heel erg prettig!De monteur die bij ons kwam was vakkundig en prettig.

Assortiment
We zochten zeer gericht. Ons product was aanwezig = dus goed!

Aanbeveling
Prettig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jdster 24-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig keuze te maken, gericht naar je doel toe.

Service
Goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling

Assortiment
Ruim !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ladiko 24-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en daarnaast de mogelijkheid om in de showroom de artikelen te bekijken

Service
Uitstekend geholpen door de verkoper en het installeren door het inbouwteam verliep ook vlekkeloos

Assortiment
Overweldigend!

Aanbeveling
De 3 voorgaande aspecten zeggen het al:
Overzichtelijke showroom en web-site
Prima service
Overweldigend assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.leinders 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
nog laat in de avond telefonisch besteld en volgende dag al om 12.30 uur in huis

Service
zeer goed geholpen en zeer goed avies

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
uitgebreid assortiment en zeer goed geadviseerd

Extra toelichting
zeer goede web winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AntjedeG 24-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is duidelijk en het is ook heel gemakkelijk contact te maken met een medewerker voor een advies.

Service
Alles prima gepland via de mail en telefonisch advies is ook prima.

Assortiment
Alles wat ik zoek kan ik vinden bij Keukenloods.

Aanbeveling
Ik heb al vele vrienden en bekenden doorgestuurd omdat ik erg tevreden ben over Keukenloods!

Extra toelichting
enige jaren geleden zelf een keuken via keukenloods aangeschaft, die is nog steeds in topconditie! als ik nu iets nodig heb zoals een kraan of deze keer een koelkast voor kantoor, regel ik dit altijd via Keukenloods en altijd naar volle tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melissa-droger 24-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ben netjes gebeld van te voren voor welke dag ik zou willen
En kreeg netjes een sms met de tijd dat ze zouden komen
Ze hebben het product naar binnen gebracht.

Aanbeveling
Niks op aan te merken
Ben erg tevreden over de levering
En de chauffeur was ook erg aardig
En dat je achteraf kunt betalen contant of pin vind ik ook erg fijn

Extra toelichting
Ben netjes gebeld van te voren voor welke dag ik zou willen En kreeg netjes een sms met de tijd dat ze zouden komen Ze hebben het product naar binnen gebracht. Niks op aan te merken Ben erg tevreden over de levering En de chauffeur was ook erg aardig En dat je achteraf kunt betalen contant of pin vind ik ook erg fijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam. van der Horst 22-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ideaal als je weet wat je wilt hebben, bestellen en volgende dag in huis.

Service
Binnen 24 uur geleverd. Top.

Assortiment
Voor ons was er een ruim aanbod.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen.

Extra toelichting
Wij zijn zéér tevreden. Snelle bezorging, ruim aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees234 22-09-2014

Algemene score

6,5

Service
Bestelling was niet dorgezet. Bestelling heeft 2 weken op zich laten wachten.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 23-09-2014

Beste Kees,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u langer als dat u van ons gewend bent op uw order heeft moeten wachten.

Onze excuses hiervoor.

Wij hopen dat u veel plezier heeft van uw aangekochte product.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben dan hoor ik graag van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

j van loon 1946 22-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed overzicht in mogelijkheden

Service
terugname oude wasmachine

Assortiment
voldoende uitgebreid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 251 22-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk uitzoeken door overzichtelijke site.

Service
Snelle levering zonder gezeur

Assortiment
Groot

Aanbeveling
Prijs / kwaliteit

Extra toelichting
Gewoon goed geregeld zonder kleine lettertjes (prijs opdrijvend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stella Zwart 22-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Sel laat besteld, volgende dag in huis.
Prettig pas betalen bij aflevering ++

Service
Direct na melding van ventilatorlawaai, vlgd dag monteur en opgelost. Correct en vriendelijke monteur.

Assortiment
Goed selecteren op diverse wensen/merken en breed assortiment.

Aanbeveling
Gezien dat jullie ook, in dit geval 5 euro, goedkoper waren dan de concurrenten.

Extra toelichting
Gewoon perfect! Heb wederom een Atag aangeschaft vanwege zeer goede ervaringen. Dus blijvertje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nvdp1960 21-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Service is prima. Telefonisch goed bereikbaar. Levering & leverdatum was niet duidelijk op de order pagina

Assortiment
Merk, model/type was al bekend. Bepalend was de scherpe prijs.

Aanbeveling
Vaatwasser in goede orde ontvangen. Hebben interesse in bevindingen. Zeer positief.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

louise1973 21-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
op de site besteld, geen extra kosten, gratis bezorgd of gratis check t.w.v. 25 euro

Service
zelf ophalen, dan een check gratis. gebeld, want levering is iets vertraagd( 1 dag!) en gelijk gratis bezorgd.

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
gewoon doen!

Extra toelichting
tevreden met, kwaliteit, levertijd, service, kortom top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ine7777 21-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
handig online bestellen en thuis geleverd te krijgen.

Service
Levertijd was voor af via de site in te zien. Echter dit kan iets duidelijker gecommuniceerd worden.

Assortiment
Dit wat ik welke hebben kon ik direct online zien en bestellen

Aanbeveling
Gezien het feit dat de bestelling en de levering binnen 24 uur geregeld was, ik thuis (via PIN) kon betalen ben ik erg te vrede over de afwikkeling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R. van Putten 20-09-2014 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
rustig rondkijken in de winkel en als je geholpen wil worden wordt je prima geholpen. Zonder opdringerig te zijn.

Service
Alle afspraken zijn prima nagekomen, vlotte reacties na vragen via de mail.

Assortiment
Ben er prima geslaggd voor koelkast, vriezer, afzuigkap en inductiefornuis.

Aanbeveling
ALs ik zelf zo goed ben geholpen, hierover nog prijsafspraak kon maken doordat ik meer dan een artikel had gekocht zou ik er zelf ook weer terug komen. Dus waarom mijn vrienden en/of familie niet

Extra toelichting
Is al gegeven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Louis000 20-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Vriendelijke en snelle afhandeling

Service
De chauffeur wil de oude vrieskast en verpakking niet meenemen, ondanks dat dit afgesproken was. Verpakking was geen probleem, oude vrieskast wel. Is uiteindelijke met gemopper meegenomen.

Assortiment
"Alles" is verkrijgbaar

Aanbeveling
Tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Jan de Kanter 20-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
uitgebreide en duidelijke web-site

Service
voor eventuele ondersteunende vragen is een telefonisch contact snel geregeld, geen wachttijden, geen keuzemenu; kies twee, kies acht, kies elf.
Ook over aflevering word je keurig geïnformeerd en worden beperkte tijdsmarges gehanteerd (en niet dus: de levering komt tussen 8.00 uur en 13.00 uur)

Assortiment
voor elk wat wils, je komt niet uitgekeken.

Aanbeveling
goede prijsstelling, prima afspraken en ondersteuning door "Keukenloods" mensen.

Extra toelichting
In een paar woorden: een geweldig goed geregelde verkooporganisatie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

elbertj 20-09-2014

Algemene score

9,2

Gemak
Een paar muisklikken en alle informatie is beschikbaar.

Service
Er zitten ook nog gewoon mensen achter de telefoon die je vriendelijk alle informatie geven waar je om vraagt.

Assortiment
Genoeg artikelen en keuzes.

Aanbeveling
Voor de web shop Je moet wel zelf enige kennis van zaken hebben, in dat geval de beste winkel voor ons.

Extra toelichting
Je moet wel zelf enige kennis van zaken hebben, in ieder geval scherpe prijzen en zeer korte levertijden in ons geval binnen 20 uur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews