Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17988 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2433 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

AnneM 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vandaag vanuit de luie stoel besteld, morgen in huis. Veel reviews aanwezig waardoor je overwogen een keuze kunt maken.

Service
Snelle levering. Scherpe prijs. Goede kwaliteit

Assortiment
Keus voldoende, prima zoekfuncties. Geen opmerkingen

Extra toelichting
De eerste maal dat wij een kookplaat bestelde, kregen we een telefoontje vanuit het magazijn: men vertrouwde het pakket niet (rammelde; waarschijnlijk niet meer heel) en kon daarom niet leveren. Balen natuurlijk, maar wel fijn dat er dan niet geleverd wordt als zij vermoeden dat een product stuk is. Geld terug gevraagd toen en direct gekregen. Later alsnog bestelling geplaatst en tevreden over zowel levering als product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isabelle Abbenhuis 23-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
overzichtelijke site

Service
aan de bestelde oven zat geen stekker, dat was iets minder...

Assortiment
genoeg keuze

Extra toelichting
snelle service.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Sonja en Dick 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
Kregen een betere uitvoering dan we hadden gekozen.

Aanbeveling
Samen met onze zoon zeer tevreden.

Extra toelichting
Gewoon goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

An Hartholt 23-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
Vooral het gemak en prima services!

Extra toelichting
Vlotte bezorging en afvoer van het oude product!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Timnij 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Spoelstra 23-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer overzichtelijke website, snel en volledig

Service
Snelle beantwoording van mails en bestelling kon zonder meerkosten in twee keer geleverd worden

Assortiment
Volgens mij het meest complete assortiment van Nederland

Aanbeveling
Ben over de hele linie zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Plaisier2 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede overzichtelijke site.

Assortiment
Ruim voldoende keus

Aanbeveling
Ben tot nu toe zeer tevreden in alles.

Extra toelichting
Bestelde laat op de avond een vaatwasser en nog geen 12 uur later keurig afgeleverd, Apparaat werkt prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel_73 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website werkt zeer goed en ook na de bestelling worden alle stappen heel duidelijk gemaakt met heldere communicatie per email. Betaling ook zeer gemakkelijk uit te voeren.

Service
Klantgericht, vriendelijk en deskundig. Snel en goed bereikbaar voor vragen. Levering netjes verzorgd en duidelijk gecommuniceerd over tijdstip.

Assortiment
Breed assortiment van kwalitatief (zeer) goede producten.

Aanbeveling
Goede, betrouwbare service, gemak en kwaliteit van zowel producten als de service van verkoop en levering.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de service van keukenloods. Het begint met een duidelijke website waarop veel informatie te vinden is. Mensen vragen kunnen stellen en die ook beantwoord worden! Dit is ook voor de volgende klanten zeer behulpzaam. Breed assortiment met goede producten in verschillende prijsklasses. Bestelling was gemakkelijk uit te voeren en werd direct bevestigd met duidelijkheid omtrent levertijden. Hier heeft Keukenloods.nl zich aan gehouden en alle producten werden keurig verpakt en op afgesproken tijdstip geleverd. Prima service, zeker aan te bevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel & Irene 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en makkelijke bestelprocedure.

Service
Ook telefonisch prima en vriendelijk te woord gestaan. Zelfs mogelijkheid om in winkel product te bekijken.

Assortiment
Ruim, i.i.g. ruim genoeg voor mij om goede keuze te kunnen maken.

Aanbeveling
Ik heb De Keukenloods al bij kennissen aanbevolen. Ben zelf zeer tevreden en gun dat ook een ander.

Extra toelichting
Absolute aanrader: ruime keuze, gebruiksvriendelijke site, vriendelijk personeel en... mogelijkheid om voor scherpe prijs professioneel in te laten bouwen incl. transport, afvoer etc.. Echt super..!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald111111 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Soms iets te veel E-mail berichten ivm bestelling.

Service
Perfect, apparaten mochten in oproep in het magazijn blijven staan.

Assortiment
De keuze is reuze

Aanbeveling
Reeds gedaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l.jansen 23-06-2014

Algemene score

7,0

Gemak
goe4de informative gegeven

Service
monteur werkte netjes voorzichtig geen rommel achtergelaten en oude machine afgevoerd

Assortiment
zou iets meer mogen

Aanbeveling
verder geen ervaring mee eerste keer.

Extra toelichting
bedrijf zou aanmeldpunt moeten hebben waarin iemand op termijn een product wil vervangen dit op kan geven en aanbiedingen per mail stuurt zodat men een keuze kan maken,sommige produkten hoeven niet ala minuut vervangen te worden denk aan vaatwasser 2e koelkast etc.service zou extra gericht moeten zijn op diepvriezers die defect zijn,produkten blijven meestal maar 24 uur goed.ik heb het over grote diepvrieskasten/kisten waarbij plaatsen direct nodig is.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

André 1968 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet alles geregeld

Service
Gemaakte afspraken worden nagekomen

Assortiment
Alle merken en typen zijn te bestellen

Aanbeveling
zie de resultaten !

Extra toelichting
Alles prima geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gouda1957 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
afhandeling bestellen.

Service
Bestelling snel en volgens afspraak

Assortiment
zeer ruim assortiment. deskundige assistentie in keuze

Aanbeveling
in hoge mate, prijs kwaliteit is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dingena 1973 23-06-2014

Algemene score

10,0

Gemak
super snelle levering

Service
heel goed

Assortiment
heel groot

Extra toelichting
heel tevreden dit is het 3e product dat wij gekocht hebben bij keukenloods klasse voor de service en kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.J.L.Paans 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
ruime keuze en goed telefonisch advies

Service
artikel keurig aangekondigd en op tijd geleverd

Assortiment
ruim voldoend

Aanbeveling
gezien bovenstaande opmerkingen en waardering geen redenen om dat niet te doen, in tegendeel

Extra toelichting
Goed assortiment, prettige informatie per telefoon, stipte levering van aanschaf.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruben2013 23-06-2014

Algemene score

7,0

Extra toelichting
Mooie BBQ van merk Boretti robusto, Wij zijn er blij mee.Alleen jammer dat de afdekhoes op was daar wachten we nog op, hoop dat die snel komt.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

A.P. BENSDORP 23-06-2014 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed bereikbaar

Service
na verkeerde koelcombinatie te ontvangen is alles naar volle tevredenheid opgelost

Aanbeveling
gezien mijn persoonlijke
ervaring

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonie Postma 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
• Duidelijke website
• Producten makkelijk te vinden
•Betaling via pin aan de deur, superhandig!!
•Telefonisch besteld, prima geregeld

Service
•Prima bereikbaarheid
•Professioneel behandeld
• Snelle levering, donderdag besteld, vrijdag in huis :)
ook nog extra korting gekregen ivm ergens anders goedkoper

Assortiment
•keuze uit een ruim assortiment
•mooie prijzen/aanbiedingen

Aanbeveling
goede service, mooie prijs.
altijd weer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jantje Dijkstra 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk via internet

Service
Netjes en vlot de bestelling in huis

Assortiment
Onze keuze was er wel, dus oke

Aanbeveling
Goedkoopste die wij konden vinden, en geen extra kosten tegengekomen

Extra toelichting
Zie bovenstaande punten, dus tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A.Berger 23-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
veel keus op de webwinkel, en gemakkelijk betalen, ook bij aflevering aan de deur.

Service
via de webmail besteld op donderdag, vrijdag al in huis.
geweldig

Assortiment
veel merken in allerlei prijsklassen.

Extra toelichting
het is ons goed bevallen om bij keukenloods iets te bestellen via de webmail.met een hele snele levering bovendien. geweldig. ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liz Flierman 23-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goeie site! Alles is makkelijk te vergelijken.

Service
Zijn erg vriendelijk en weten ook echt waar ze het over hebben. Dat is wel echt heel fijn!

Assortiment
Goed! Erg uitgebreid

Aanbeveling
Super service! Moest nog iets bij bestellen terwijl de bestelling al klaar stond en het was geen probleem dat er nog iets bij moest!

Extra toelichting
Ik vind dit een hele fijne webshop. Ze leveren ook echt snel. Als ik nog een keer iets nodig heb dan bestel ik hier zeker weten weer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Schoen 23-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke website, en wat ik niet begrijp wordt snel telefonisch uitgelegd.

Service
zeer klantvriendelijk; zelfs de mogelijkheid van aanvragen van offerte is prettig. Je hebt het gevoel dat er echte mensen achter de computers zitten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

corneo 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

joep6284 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan P DTC 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Winkel dicht in de buurt met vriendelijk personeel

Service
Geen opmerkingen

Assortiment
uitgebreid

Extra toelichting
Een opmerking, het gescheiden meenemen van onderdelen die gekocht zijn, zou wat makkelijker moeten. voor de rest

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

HesterHester 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

naam Abt 22-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kijkt in alle rust en op jou tijd naar datgene waar je naar op zoek bent.

Service
Welke vraag je ook had, deze werd netjes en correct beantwoord.Toen ik de afspraak ging maken om alles te laten bezorgen was op internet de afzuigkap goedkoper geworden en kreeg ik hem ook voor de verlaagde prijs. Dit vond ik super klantgericht.

Assortiment
Goed kijk en vergelijk gehad.

Aanbeveling
Een goed contact voor al je vragen en het grote assortiment. Zeer klantvriendelijk en de geleverde produkten zijn keurig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

treb54 22-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Telefonisch de bestelling gedaan zonder problemen.

Service
Onderdeel van de koelkast bleek bij levering gebroken te
zijn,na telefonisch contact supersnel nieuw onderdeel geleverd.

Aanbeveling
Je wordt netjes te wordt gestaan en de levering van het bestelde was op de afgesproken tijd. Ook het defecte onderdeel was met een paar dagen binnen, heel netjes allemaal.

Extra toelichting
Bij deze (internet)winkel, zou ik zo weer iets bestellen. Het enige waar wat op aan te merken is was de persoon (chauffeur) van het bedrijf die het bestelde afleverde, deze was niet zo klantvriendelijk dan je zou verwachten, maar daar dat mag je de keukenloods denk ik niet aanrekenen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JH75 22-06-2014

Algemene score

8,7

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Tan 22-06-2014 In de winkel gekocht
winkel in A'dam ZO
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
het is eenvoudig om iets te bestellen na info te hebben ontvangen

Service
Goede uitleg gekregen over de verschillende soorten kranen

Assortiment
er valt genoeg te kiezen

Extra toelichting
Ik zou jullie aanbevelen ondanks het feit dat de kraan die wij hebben gekocht niet compleet was. Het betreft een Grohe kraan en er ontbraken onderdelen om de kraan te installeren. Gelukkig hadden wij iemand ingeschakeld die keukens installeert. Hij had zelf de betreffende onderdelen op voorraad. Anders hadden we een probleem. Het zou bij Grohe mis kunnen zijn gegaan of het is uit de doos gestolen toen het in de winkel lag in ZO voordat wij het hebben opgehaald.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maartje-frederik 21-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Snelle levering en netjes te woord gestaan. Denken mee met de klant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nardo2014 21-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk gepresenteerde informatie.

Service
Duidelijke informatie over de bezorging.

Aanbeveling
Heldere site, prima bezorging.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marcel 100 21-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Super snelle levering !!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Oaen 21-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het was gemakkelijk om een goede bestelling te doen via de website. De Website is zeer toegankelijk en vragen bij de servicedesk werden goed en vakkundig beantwoord.

Service
Detail vragen over de plaatsing en correcte keuze van de vaatwasser werden goed beantwoord waardoor bij bestelling direct de goede keuze werd gemaakt. Vragen over de planning werden duidelijk beantwoord, waardoor er noot werd getwijfeld over het moment van plaatsing.

Assortiment
Onze keuze kon door de mogelijkheid tot vergelijken eenvoudig worden gemaakt.

Aanbeveling
Vertrouwd gevoel dat werd ondersteund door een perfect plaatsing door de installateur.

Extra toelichting
bij de vragen ligt de nadruk op de verkoop. In mijn ogen is veel belangrijker dat de plaatsing volgens planning en zeer correct heeft plaatsgevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Slavica Dukic 21-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik ben Tevreden met de service en de koelkast is echt heel mooi.Ik kan iedereen een smeg koelkast aanraden je hoort hem niet en hij is om op te eten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j docter 21-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John191966 21-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Er werd bij ons eerste bezoek al duidelijk gemaakt dat je niet zomaar alle inbouw apparatuur kan inbouwen met name combi ovens.
Advies was om foto's te maken en mee te nemen bij ons volgend bezoek. De bediende heeft ons daarna uitleg gegeven over een aantal producten met de voor en tegens en geluisterd naar onze wensen en daar op geadviseerd. Met een keuze uit 3 apparaten

Assortiment
Er staan genoeg combi ovens waar uitgekozen kan worden die verschillende kwaliteiten bezitten en die in grote lijnen bij de wensen passen.

Aanbeveling
Ruime keuze, goede service, helder verhaal, interesse naar de wensen van de klant.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

sonja van Leeuwen 20-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
via internet of telefonisch is het makkelijk, mits men het niet vergeet te bestellen

Service
men heeft 2x mijn bestelling vergeten. Dit was dus een behoorlijke fout vind niet dat dat mag gebeuren. Wel opgelost door een tegoedbon van Cooking te zenden van 25 euro. Maar ik vind dar ik wel de Kiktchenaid keuken blender verdien voor alle ellende.

Assortiment
grote keuze

Aanbeveling
ja als je het bovenstaande leest, dan kan je daaruit opmaken of ik dit wel zal gaan doen

Extra toelichting
dit heb ik al gedaan in al het vorige.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

jbinterieurbouw 20-06-2014 In de winkel gekocht
zdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

C. Adriaanse 20-06-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk en zeer overzichtelijk !

Service
Uitstekende service, met vakbekwaam personeel !

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment met een prima prijs en kwaliteit verhouding !

Aanbeveling
Uitstekende service, voor een zeer scherpe prijs . Met een uitgebreid assortiment en vakbekwaam personeel.

Extra toelichting
Gezien wij al meerder producten hebben gekocht bij de keukenloods, was ook deze keer de keus niet moeilijk. Wij kunnen dan ook niet anders zeggen... Dat de uitstekende service, met kwaliteit producten voor een scherpe prijs ruim voldoende was. Daarbij zijn wij wederom prima geholpen, en werd alles keurig op tijd bezorgd, met vriendelijke en vakbekwame medewerkers !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansoomens 20-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk met bestellen.

Service
In eerste instantie moest ik 5 weken wachten. Uiteindelijk 5 dagen. Nu nog op een nalevering wachten.

Assortiment
Wat ik zocht kon ik hier vinden.

Aanbeveling
Als ik mijn nalevering volgens afspraak krijg maak ik er een 9 van

Extra toelichting
Tot op heden goed verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Buitel73 20-06-2014

Algemene score

7,0

Gemak
Winkel zit hier vlakbij dus ook even gevoel krijgen bij de apparaten

Service
Vriendelijk te woord gestaan in de winkel

Assortiment
breed assortiment

Aanbeveling
prima winkel met scherpe prijzen en zeer nette bezorgdienst

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Hans de heide 20-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack van den Born 20-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Service
Online 2 dagen voor levering check werkt nog niet, dan ook nog niet aanbieden.
Een Amerikaanse ijskast door 1 persoon laten leveren is ook niet echt handig... Ik heb 2 extra mannetjes moeten regelen om het ding binnen te krijgen. "Staat in de email meneer, is ook niet echt klantvriendelijk"

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 20-06-2014

Beste Jack,

Bedankt voor uw beoordeling.

Kunt u aangeven wat u met de "online 2 dagen voor levering check" bedoelt. Dit is mij niet bekend.
Bedoelt u misschien de link waaronder u uw orderstatus kunt bekijken op onze website?

Het klopt inderdaad dat wij geen amerikaanse koelers naar binnen bezorgen. Dit wordt inderdaad vermeld op de website en in de e-mails die naar u worden gecommuniceerd.
Blijkbaar is dit nog niet duidelijk genoeg, wij gaan bekijken hoe we dit nog duidelijker kunnen aangeven.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

LMS Centen 20-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ideaal, makkelijk gevonden, makkelijk te bestellen, snelle levering.

Service
Prima, in huis afgeleverd en het oude apparaat werd weer meegenomen.

Assortiment
Genoeg voor waar wij naar op zoek waren.

Aanbeveling
Makkelijk te bestellen, snelle levering, oude apparaat werd weer meegenomen.

Extra toelichting
Ik denk dat ik alles al wel gezegd heb. Prima winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack vdK 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D Verhoeven 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website is goed en ruim assotiment, betaling is ook makkelijk, geen aanbetaling alles bij aflevering per pin

Service
Service is goed, netjes afgeleverd en aangesloten.

Assortiment
Goed en ruim voldoende

Aanbeveling
Zou zeker een ander aanbevelen

Extra toelichting
Keukenloods zou ik zeker aanbevelen, gezien assortiment, prijs e.d

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

B. van Beek 19-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
ik werd fijn te woord gestaan en na tevredenheid behandeld

Service
afhandeling na tevredenheid.

Assortiment
er is genoeg keuze

Aanbeveling
goede service en tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

anneke 25 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed te vinden

Service
Was iets niet in de doos binnen 2dagen alsnog geleverd

Aanbeveling
Als heel goed

Extra toelichting
Als iets niet helemaal duidelijk is gelijk goede uitleg .

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

koper16 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je hoeft er de deur niet voor uit

Service
van te voren wordt je gebeld en ook nog een appje voor de aflevertijd

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goed en goedkoop

Extra toelichting
alle redenen om nog eens te bestellen als je iets nodig hebt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews