Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19126 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2670 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ibbe 28-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestellen en digitaal betalen gaat makkelijk, gewoon thuis online. Handig ... Perfecte email- notificaties na het bestellen en betalen.

Service
Perfecte service, je wordt goed op hoogte gebracht van de bezorging . Aardige personen die de goederen afleveren. Snelle, vlotte levering zoals op de webpagina vermeld.

Assortiment
Assortiment is compleet, volgens mij alles gebruikelijke artikelen te bestellen met de juiste laagste prijs.

Aanbeveling
Positieve ervaring, qua service, prijs assortiment. Volgens mij de laagste prijzen voor de bekende merken. En zo nu en dan een leuke actie

Extra toelichting
Al met al een dikke 9.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskiamarcel 28-08-2014

Algemene score

7,2

Gemak
We konden het gekochte artikel zo nemen.

Service
Hielp ons keurig om het gekochte artikel in de auto te krijgen.

Assortiment
Voldoende voor elke prijs je wilt.

Aanbeveling
Snel en gemakkelijk .

Extra toelichting
Goede en snelle service.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Dirk Huizen 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Had snel een nieuwe afzuigkap nodig. Keukenloods heeft goede website, eea nog toegelicht in winkel Almere, vervanger snel gevonden en binnen 3 dagen beschikbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H van Egmond 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Eindelijk een goed ervaren verkoper die mee denkt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rob.2014 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bereiken

Service
Correct geholpen en voldoende informatie gekregen.

Assortiment
Een ruime keuze uit een groot aantal verschillende merken.

Aanbeveling
Zeker een bezoek waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Vroonland 28-08-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen

Algemene score

8,7

Gemak
Via de site al e.e.a. bekeken, winkel Gaanderen bezocht en daar nog eens besproken om zeker te zijn van juist producten.

Service
Snel afspraak gemaakt door Keukenloods voor afleveren. Netjes SMS gekregen met tijd van aflevering en waren ook tussen die tijd met de spullen aanwezig. Oude koelkast gelijk meegenomen door chauffeur.

Assortiment
Ruime keuze, misschien wel te veel waardoor maken van de juiste keuze moeilijk is.

Extra toelichting
Zie opmerkingen bij de verschillende aspecten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lodewijk48 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
het is handig dat je de keus voor de vaatwasser op de site van keukenloods kunt maken en in de winkel het apparaat kunt zien en je keus bevestigen.

Service
goede uitleg en tips van het personeelslid, het is slim dat je zelf de afspraak met de transporteur kunt maken, korte lijnen dus minder kans op fouten.

Assortiment
zeer royaal keuze en makkelijk op te zoeken in de site

Aanbeveling
al verschillende familieleden en kennissen doorverwezen naar de keukenloods

Extra toelichting
Het is handig dat je de keus voor de vaatwasser op de site van keukenloods kunt maken. In de winkel het apparaat kunt zien en je keus bevestigen. Goede uitleg en tips van het personeelslid, het is slim dat je zelf de afspraak met de transporteur kunt maken, korte lijnen dus minder kans op fouten. Zeer royaal keuze en makkelijk op te zoeken in de site. Al verschillende familieleden en kennissen doorverwezen naar de keukenloods.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dhr. D. v. Dijk 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Gemak en service dient de mens. Bij Keukenloods stelt men de klant centraal !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maartje Zonneveld 28-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je kunt rustig, thuis op je gemak, alles bekijken.

Service
Zeer vlotte levering en de plaatsing is ook voortreffelijk gegaan. Keurig gewerkt en alle afval mee terug genomen.

Assortiment
Ik heb alleen maar gezocht bij inbouwkoelkasten en geïntegreerde afzuigkappen en daar was al keuze genoe in.

Aanbeveling
Goed en vlot geholpen. Heb je vragen dan kan je bellen. De prijzen liggen ook goed. Kortom aanbeveling op zijn plaats.

Extra toelichting
Dik tevreden over alles. Ga zo door.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Assen 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Makkelijk, snel besteld, goede prijs en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.J. Haring 28-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is helder en duidelijk en ik kon mijn product makkelijk vinden. Het was erg makkelijk en eenvoudig om via de chauffeur per pin te betalen.Ik moest weinig gegevens invullen en het bestelproces was werkelijk erg eenvoudig en duidelijk. Elke stap die ik deed was duidelijk.

Service
Mijn WK biervaatje was bij aflevering niet compleet, dus de winkel gebeld, zeer professioneel werd mijn probleem opgelost en het nieuwe vaatje was binnen 2 dagen in huis.De aflevering van de vaatwasmachine was sneller dan ik verwacht had (2 dagen)

Assortiment
Het assortiment is welkelijk groot en ik kon snel vinden wat ik wilde kopen, zelfs de prijs ik zeer concurerend.Andere winkels zijn beduidend duurder.

Aanbeveling
Als iemand mij vraagt, waar hij het voordeligste met de beste service kan kopen beveel ik de Keukenloods aan

Extra toelichting
Ik ben dik tevreden over de service, de snelle levering en de professionele uitstraling van het personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bedèl 28-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Normaal gebruik wat je mag verwachten

Service
Aflevering was zeer snel, op tijd en keurig begeleid door chauffeur

Assortiment
Zeer goede en makkelijke plaatsing.
Bediening navenant

Aanbeveling
Uiterst tevreden, beoordeling derden kan anders zijn

Extra toelichting
Aangekocht product voldoet via Keukenloods in alle opzichten

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

M Podt 28-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was zo geregeld

Service
Telefonische contact verliep uitermate prettig

Aanbeveling
100%, ik ben zeer te spreken over hun consept

Extra toelichting
Ik werd zowel telefonische en door de monteur vriendelijk te woord gestaan en het eindresultaat ben ik heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Derko Drukker 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Website helder. Ik zag alleen het hokje niet dat ik moest aanklikken voor leveren op eerstvolgende dag". Telefonisch contact daarover gehad: lange wachttijd en 2x uit de wachtrij gegooid, maar to-the-point geholpen.

Service
Lang moeten wachten op verbinding en tot twee keer toe nadat ik de eerstwachtende was werd de verbinding verbroken.
Levering prima. Binnen de vooraf gecommuniceerde tijd.

Assortiment
Niet heel erg goed bekeken. We wisten wel redelijk duidelijk wat we wilden.

Aanbeveling
Een no-nonsense winkel waar je prima terecht kunt als je

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

jwmclout 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geweldig van uit je luie stoel bestellen.

Service
zeer goed advies , en de afspraken goed na gekomen.

Aanbeveling
Alles was goed (de prijs het advies de afspraken) kortom TOP.

Extra toelichting
Alles was goed en viel precies op de goedew plek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Hilberts 28-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een meedenkende persoon achter de telefoon, 1 belletje was voldoende om de bestelling af te ronden

Service
Via SMS op de hoogte gehouden van de bestelling en het tijdstip van afhalen

Aanbeveling
Goede prijs en service als ook een snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

marijke jacobs 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
even laten voorlichten in Gaanderen en je weet wat je wilt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Knegt 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goede zoek mogelijkheden en makkelijk online te bestellen.

Service
Geen verzendinformatie ontvangen. Ik moest hierover zelf bellen.

Assortiment
Ruimte keuze

Extra toelichting
Mooi assortiment en makkelijk te bestellen. Ik hoop wel dat de communicatie over levering nog iets betrouwbaarder wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

welik 28-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

de beste beoordelaar 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijk en duidelijk

Service
alle afspraken nagekomen

Assortiment
goeie keuzes

Aanbeveling
in een woord, perfect !

als de nazorg bij evt problemen ook zo is kan het niet beter.

Extra toelichting
overzichtelijk, duidelijk, en men doet wat er beloofd wordt, wat wil je nog meer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

van Meel44 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk per telefoon bestellen.

Service
Heb al meerdere machines bij keukenloods gekocht en de service was uitstekend

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
luisteren goed naar wat je nodig hebt en prijstechnisch erg gunstig.

Extra toelichting
Heb al een aantal artikelen bij keukenloods gekocht en had een maal een probleem met Siemens apparatuur, wat Siemens zeer slecht oploste , Keukenloods gebeld en binnen 1 dag was alles opgelost. Beter kan je het niet wensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claire Vissers 28-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op je gemak vanuit thuis uitzoeken wat je nodig hebt

Service
Het apparaat werd snel geleverd en geplaatst

Assortiment
Veel keus!!

Aanbeveling
Ik zal zeker deze winkel aan anderen aanbevelen vanwege bovenstaande motivaties

Extra toelichting
Het apparaat werd snel geleverd en vakkundig geplaatst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JP 2014 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle Website met handige productinformatie.

Service
Snelle levering (dag na bestelling) en gewoon betalen aan de deur met je pinpas.

Assortiment
Een van de drie webwinkels die het door mij gewenste model vaatwasser had. En de einige die direct kon leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden1971 28-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Telefonisch goed bereikbaar komen beloftes na chauffeur vriendelijk en zet de buitenkeuken op de gewenste plek neer de buitenkeuken staat al bijna helemaal in elkaar

Service
zie bovengenoemde

Assortiment
geen idee

Extra toelichting
zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

jolanda Bierman 28-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel via jullie site online besteld en bevestiging van levering op opgegeven datum.

Service
Keurig afgeleverd op de aangegeven datum en opgegeven dagdeel dat per telefoon opvraagbaar is de dag zelf.

Assortiment
reume keuze in producten en merken, alleen bij keukenloods was de SMEG afzuigkap en gasfornuis beide leverbaar!!
Super!

Aanbeveling
Zeer tevreden, dus aan te bevelen bij vrienden en familie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

95 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer duidelijke site waar je precies kan vinden wat je zoekt

Service
Toen ik belde voor inbouwkoelkast hielpen ze precies uit te zoeken wat in de inbouwkast zou passen. De koelkast die ik uitgezocht had had niet gepast

Assortiment
Ruim assortiment waarbij de goede merken goed aanwezig zijn

Aanbeveling
Uitermate tevreden over de gehele service en dat zou ik aan anderen doorgeven. Goede prijs kwaliteit verhouding zonder stress

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.f.hoenselaar 28-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
hoefde niet te betalen voor bezorging

Assortiment
ruime assortiment direct te zien in de winkel

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

pndenboer 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
perfect geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet GAM 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is overzichtelijk en duidelijk

Service
Correcte en vlotte levering

Assortiment
Ruime keuze aan artikelen

Aanbeveling
goede prijs en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

park55 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
prima website. uitstekende service d.m.v. het online kunnen bekijken hoe het met de order staat

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JO SIMONS 28-08-2014 In de winkel gekocht
NEDERWEERT
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
WINKEL IN DE BUURT

Service
levertijd zeker voor een koelkast te lang

Assortiment
was goed

Aanbeveling
vriendelijk en vakkundig personeel

Extra toelichting
mijn koelkast zou over zeven dagen geleverd worden maar na een telefoontje was hij er al drie dagen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Van Bennekom 28-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Goed zichtbare foto's van de producten

Service
Snelle rreactie en goede begeleiding tijdens aankoop en plaatsing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

InfoRSK 28-08-2014

Algemene score

6,8

Gemak
via internet gekeken en dacht wie heeft de voordelige aanbieding in de buurt, zo kom je onder andere bij jullie website...

Service
dat heb ik nog niet ondervonden....

Assortiment
goed

Aanbeveling
familie & goede vrienden....

Extra toelichting
goed, op dit moment...

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Uiterdijk 27-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website, duidelijke stappen en alles werkte.

Service
Snelle en accurate levering. Goede berichtgeving over tijdstip van bezorgen.

Assortiment
Ik heb niets gemist

Aanbeveling
Alles zoals gewenst

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ubo Bilstra 27-08-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Naar de showroom gegaan en binnen een half uur drie apparaten uitgezocht. Begeleid door vaardige verkoper. Levering en betaalmoment waren zo flexibel als wat

Service
Aflevering is een paar keer aangepast. Aflevering bij aannemer kon ook. Betalen is gemakkelijk

Assortiment
Voldoende keuze uit afwasmachines en ovens. Gaskookplaat had minder keuze. wat we echt wilde hebben was enkele dagen voor we in de showroom waren aanwezig en opeens uit het assortiment.

Aanbeveling
Kan niet beter

Extra toelichting
Veel keus, goede prijs en optiaal flexibel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nigella 27-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
meteen gevonden wat ik zocht!

Service
snel en keurig geleverd!

Aanbeveling
kan niet beter en sneller!

Extra toelichting
wat ouder model afzuigkap toch nog voor een spotprijs gevonden...niet verwacht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Mensink67 27-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
op je gemak prijzen en kwaliteit vergelijken

Service
Snel bezorgd, heel fijn !

Assortiment
Ongelooflijk wat een assortiment, beter als dat je naar een ( doe het zelf ) winkel gaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ballegooij 27-08-2014

Algemene score

7,2

Gemak
Je hebt keuze genoeg. Via internet kun je kijken en ook nog naar de winkel.

Service
Wel goed, alleen de installatie van de kookplaat was wat lastig ivm de aansluiting op het gas.
Koppeling was moeilijk te maken. Daar had beter advies over gegeven moeten worden.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
vooral de keuzemogelijkheid zou ik aanbevelen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

MarkCB 27-08-2014

Algemene score

7,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen

Service
Levering was vertraagd. Wel goede updates gehad.

Assortiment
Keus genoeg

Aanbeveling
Prima winkel met nette levering aan huis

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

m.r.steenbergen 26-08-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Hadden op de site gekeken en zijn naar de winkel in Zaandam gegaan om te kijken en te bestellen. Was snel klaar

Service
Hadden thuis de keuze beperkt tot 3-5 modellen en in de winkel waren we snel klaar door goed advies.

Assortiment
Voor een vaatwasser is er keuze zat. Eigenlijk te veel.

Aanbeveling
Prettige zaak om wat te kopen en vooral je wordt goed geholpen.

Extra toelichting
Was prettig om wat te kopen. Vragen werden goed beantwoord. Hadden wel thuis al wat voorwerk gedaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Naam221059 26-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marc en Marion Frankena 26-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
super eenvoudige site, makkelijk kiezen en vergelijken

Service
kreeg meteen een mail met de bestelling en even later al bericht van de levertijd: echt net voor negen uur besteld en dezelfde dag nog geleverd: super!

Assortiment
genoeg keuze!

Aanbeveling
super service, goede prijs, hebben al vrienden naar deze site geloodst!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isabel M 26-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Samen kijken naar een product en dan komen tot een goede prijs. Heel plezierig en goed geholpen.

Assortiment
Groot assortiment op internet, niet alles in de winkel. Zaandam groot en je wordt zeer vriendelijk te woord gestaan.

Aanbeveling
Groot assortiment, goed geholpen, voorraad aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

corne en anit 26-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Thuis uitzoeken bestellen en de volgende dag wordt het geleverd heel gemakkelijk

Service
De bezorger was vriendelijk en correct

Assortiment
Ruim heel ruim

Aanbeveling
Als dit in een gesprek komt dan vertel ik hoe tevreden wij zijn en dat het zo gemakkelijk is

Extra toelichting
goed goed meer kan ik er niet van zeggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ferdi-10 26-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is moeiteloos te vinden.

Service
perfecte service. Toch zou ik het fijn vinden als jullie als bedrijf, jullie personeel wat makkelijker kunnen ondersteunen met een soort tillift, zodat de mensen niet meer een koelkast handmatig hoeven te tillen uit de vrachtwagen en verslepen in een huis. Zo gaat uw personeel ook nog jaren mee :).

Aanbeveling
Bestellen via internet is snel en een perfect product is onze vaatwasser Hotpoint.

Extra toelichting
Alles is moeiteloos te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvonne3d 26-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
uitzoeken, bestellen, keuze van betalen is allemaal een klik en go!

Service
M.n. wijze van communicatie over afleveren bestelling is geweldig. Fijn dat je gebeld wordt om een afspraak te maken.

Assortiment
Eigenlijk alleen naar de quooker gekeken

Aanbeveling
We zijn een tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

André Verlaan 26-08-2014 In de winkel gekocht
almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
winkel ereg veel keus en prima geholpen

Service
snelle levering en binnen gebracht tot waar het moest komen

Assortiment
zo veel moeilijk om te kiezen

Extra toelichting
Prima op alle gebied

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Quero 25-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen via de website was eenvoudig, telefonische vragen zijn beleefd beantwoord.

Service
voelde me een belangrijke klant!

Assortiment
wist wat ik zocht, was op voorraad, de prijs was goed scherp.

Aanbeveling
het cijfer zegt genoeg, een 9

Extra toelichting
de klant is koning bij de keukenloods, dat is mijn motivatie voor mijn beoordeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 193 25-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
heldere en gebruiksvriendelijke website met een ruime keus

Service
aflevering en installatie op afgesproken tijdstip en vakkundig

Assortiment
ruime keus, via de website keus gemaakt en voor nadere info naar de winkel geweest

Aanbeveling
om hiervoor vermelde redenen en een scherpe prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

D. Witjes 25-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Goede website

Service
op tijd geleverd

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
Duidelijke verhaal

Extra toelichting
Goede begeleiding

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews