Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20912 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3368 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

harrycc 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site met alle relevante bestelinformatie en afhaalmogelijkheden

Service
Nauwelijks wachttijd bij telefonisch contact en vriendelijke, deskundige en adequate hulp.

Assortiment
Op zich goed, voor mij jammer dat Keukenloods geen Ankarsrum verkoopt.

Aanbeveling
Snel, correct en goede prijs /kwaliteit verhouding

Extra toelichting
Ben erg tevreden, alles klopt, Keukenloods werkt snel en goed en de prijs ik ook nog eens prima. Gewoonweg een aanrader dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

T.Overgaag 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles was duidelijk en eenvoudig te doen

Service
alees was duidelijk

Assortiment
genoeg keuze mogelijkheid

Aanbeveling
als men het vraagt

Extra toelichting
prima alles ging van zelf , en duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hjkasdiran 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima infovoorziening en bestellen is eenvoudig.

Service
Beperkend tot de site om te bestellen, is prima.

Assortiment
Wat ik zocht, was beschikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mr. Tom 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk te vinden , snelle service telefoon idem afhandeling.

Service
Vlotte levering, kijken eventueel voor een vervangend product.

Assortiment
Veel producten op voorraad.

Aanbeveling
Prima winkel met prima producten

Extra toelichting
Stuur eigenlijk iedereen door naar de KL als ze iets op keuken gebied zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

smit-smit 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Staat voldoende informatie op de website om het juiste product te kiezen.

Service
Snel en duidelijk

Assortiment
Uitgebreide keuze

Extra toelichting
Kookplaat was meer dan 300,= goedkoper dan bij ATAG. Service was goed. Product binnen week geleverd en fijn dat je niet vooraf hoeft te betalen maar kan pinnen bij levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

f l laan 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online bestellen

Service
snelle afhandeling

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
prettig

Extra toelichting
het was voor mij lekker dichtbij ik kon het zo afhalen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philip1953 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ik ben niet uit mijn stoel geweest om de bestelling te plaatsen, en heb geen extra opzoekingen hoeven verrichten om een produkt te kiezen.

Service
Ik heb netjes een eerlijk antwoord gekregen op mijn vragen toen ik getelefoneerd heb omtrent de leveringsmodaliteiten. Er zijn geen valse beloftes gemaakt al had dat makkelijk gekunnen.

Assortiment
Ik was ook op zoek naar een specifieke, maar toch courante, dampkap. Die ben ik ergens anders moeten halen. Maar het assortiment bij Keukenloods is ruim en allesbehalve krap te noemen.

Aanbeveling
Het persoonlijk contact met de winkel, en met de koerier die het toestel gebracht heeft, wekt vertrouwen.

Extra toelichting
mooi toestel, goede kwaliteit, prima prijs, snel en zorgvuldig geleverd, tot binnen ondanks enkele treden in de voortuin, goede communicatie met Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Veldhuis 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
- website erg gebruiksvriendelijk
- ruime keus
- alles duidelijk
- goed bereikbaar

Service
- sommige medewerkers erg klantvriendelijk, anderen juist niet

Assortiment
als het niet op de website staat kunnen ze het bestellen

Aanbeveling
ik heb er goede ervaringen mee

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Haringsma 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bestel programma

Service
Levering in de geplande week

Assortiment
Ruime keus apparaten voor een goede prijs

Aanbeveling
Snelle levering, snel antwoord op gestelde vragen. Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AmandaHerk 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk zoeken op de website, betaling liep gesmeerd, was binnen no time klaar

Service
Goed, zeer snelle levering, goede communicatie mbt bestelling en levering. Echt top!

Assortiment
Uitgebreid, voor iedere keuken wat te vinden.

Aanbeveling
Ben in zijn geheel zeer tevreden en de eerste aanbeveling is al gedaan ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanne Alblas 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke website

Service
fijn dat je persoonlijk gebeld wordt over aflevering en dat je ook nog een berichtje krijgt vlak voor aflevering

Aanbeveling
goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erdal Uygun 16-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Wat makkelijk te bestellen

Assortiment
Niks op aan te merken

Aanbeveling
Overzichtelijk

Extra toelichting
Niet veel te zeggen. Het was simpel en goedkoop om het te bestellen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

muizemans 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Even bellen om de bestelling te valideren, online bestellen en alles wordt gewoon geregeld!

Service
Installatie en lever service zijn top! Hierdoor wordt je voor een klein extra bedrag totaal ontzorgd en weet je zeker dat je aan het eind van de dag weer werkende apparatuur hebt.

Assortiment
Bij keukenloods inmiddels een volledige keuken gekocht en online apparatuur voor familie leden. Nog niets gehad wat ik niet heb gevonden, en altijd voor de laagste prijs.

Aanbeveling
Ik ben fan en geloof in het concept van keukenloods waarbij hoog volume leidt tot goede kwaliteit. Heb keukenloods meerdere malen aangeraden en ook vrienden/familie die hier iets hebben afgenomen zijn enorm tevreden!

Extra toelichting
Ik ben fan en geloof in het concept van keukenloods waarbij hoog volume leidt tot goede kwaliteit. Heb keukenloods meerdere malen aangeraden en ook vrienden/familie die hier iets hebben afgenomen zijn enorm tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingridsm 16-02-2015

Algemene score

5,5

Gemak
Verliep prima

Service
Afleverdatum lag weken verder terwijl op de site staat dat er binnen 5 dagen geleverd wordt. Bij vragen hierover zou ik worden teruggebeld, dit werd echter niet gedaan. Een tegemoetkoming voor het ongemak zat er ook niet in.

Assortiment
Ik kon hier de producten vinden die ik wilde bestellen.

Aanbeveling
Vanwege de prijs van de producten wel, vanwege de lange levertijd en de minder goede service zou ik het echter niet aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 16-02-2015

Beste Ingrid,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u lang op uw bestelling heeft moeten wachten.

Helaas kan ik op de naam Ingridsm geen order vinden in ons systeem.
Kunt u uw ordernummer sturen naar info@keukenlods.nl t.a.v. J. Langenberg, dan kan ik voor u uitzoeken waarom het in uw geval langer heeft geduurd dan aangegeven.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Riekje45 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb telefonisch een opzetrand kunnen bijbestellen bij onze keuken.

Service
De medewerkers van Keukenloods zijn vriendelijk, snel en georganiseerd.

Assortiment
Er is heel veel mogelijk. Het is wel handig om eerst bij een aantal andere keukenzaken te kijken wat je mooi vind. Keukenloods helpt je dan uitstekend om een goedkopere, maar zeker niet mindere versie te maken van jouw droomkeuken!

Aanbeveling
Wij hebben hier inmiddels 2x een keuken gekocht. Beide keren is de volledige keuken in een keer helemaal goed geleverd. Duurdere keukenzaken hebben hier vaak meer moeite mee.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alkmaar123 16-02-2015

Algemene score

9,7

Gemak
Gemak door hulp van deskundig personeel.

Service
Levering precies conform afspraak.

Assortiment
Bijzonder groot, bijna alles is te leverern.

Extra toelichting
Ik kan deze winkel aan iedereen (voor deskundig of ondeskundige personen) aanbevelen. Dit vanwege het grote assortiment, scherpe prijzen en de deskundige adviezen om aankoop keuzes te kunnen maken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bomei 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke en logische website

Service
prima afhandeling je krijgt mail over de levering en later nog een sms over hoe laat het geleverd wordt.

Assortiment
prima

Aanbeveling
Goede ervaring

Extra toelichting
Waren tevreden over de levering en de duidelijke informatie over levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fransje15 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
We hebben de producten via de winkel gekocht, maar via de website vergelijkingen gedaan.We hadden de producten snel in huis.Laten installeren en dat ging prima door een vriendelijke medewerker.

Assortiment
prima producten voor een goede prijs.

Aanbeveling
goede voorlichting.

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

EchtJan 15-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Afzuigkap op website opgezocht en besteld. Deze werd na enkele dagen afgeleverd.

Assortiment
Er was voldoende keus.

Aanbeveling
Alles is gegaan zoals vermeld.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Fam. Sinke 15-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Ene dag besteld andere dag ontvangen.

Extra toelichting
Prima. Netjes in de keuken gedeponeerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Loesink 14-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Service
Goede service.

Assortiment
Veel keus.

Aanbeveling
Goed geholpen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

ErwinE 14-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Site is overzichtelijk. Technische gegevens en toepassingen soms beperkt.

Assortiment
Geen merk direct gemist.

Aanbeveling
Gemakkelijk een keuze te maken en prijzen scherp.

Extra toelichting
Inbouwapparaat was aan vernieuwing toe. Merk keuze en scherpe prijs. Eenvoudig bestellen en betalen via pin bij de bezorger. Ideaal.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ron_J_1962 14-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de site gekeken naar het aanbod. In de winkel de bestelling gedaan.

Assortiment
Goed en goedkoop. Kreeg een duurder model voor dezelfde prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemieke3 14-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Bezorger werd nogal onaardig en agressief behandeld door mede flatbewoner. Gelukkig bleef de jongen heel erg beleefd en correct. Petje af !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Max Zeldenrust 14-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vond direct wat ik zocht

Service
Alles was snel en duidelijk, alleen de levering duurde langer dan op de website werd beloofd. Hier is mij niet een reden voor gegeven.

Assortiment
Heel uitgebreid en alles voor zeer concurrerende prijzen. Ben buitengewoon tevreden over bedrijf Keukenloods.

Aanbeveling
Echt een betrouwbaar bedrijf dat levert wat wordt beloofd.

Extra toelichting
Ik zal zeker, wanneer ik weer een soortgelijk artikel ga kopen, de website van Keukenloods raadplegen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jandico 13-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ook een specifiek verzoek via email werd prompt opgevolgd (reageerde als eerste bij aanschrijven van 3 webshops met dezelfde vraag waarbij het verschil > 24uur was!)

Service
Transporteur gaf in eerste instantie een te late bezorgdatum af. (Ik had bij aankoop een specifieke afleverdatum afgesproken). Een telefoontje naar de keukenloods was voldoende om toch nog de levering de volgende ochtend te laten plaatsvinden zoals afgesproken.

Aanbeveling
Goede service ook bij speciale vragen en als het niet loopt zoals planning bij transport wordt het direct opgepakt en gezorgd dat het goed komt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ljan25 13-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
vandaag bellen morgen leveren

Service
heel gemakkelijk ruilen van koelkast

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
snel, gemakkelijk, ruime keuze

Extra toelichting
gemakkelijk contact, soepele afhandeling, vertrouwen wekkend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos Berg en Dal 13-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Product heel makkelijk via internet te bestellen.
Ook telefonische service is Prima

Service
Na telefonische hulp eenvoudig en snel beteld en geleverd

Assortiment
Zeer uitgebreid voor een Prima prijs. Geen ddurde apparaat onnodig aangesmeerd

Aanbeveling
hoog

Extra toelichting
Prima uitleg en service. Snel en zonder poeha.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

vanALfen 13-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker rustig uitzoeken.Alles was zeer duidelijk.Besteld in de winkel,waar we geweldig werden geholpen.

Service
Levertijden klopten.Gemakkelijke betaling aan huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bontetinker 13-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gewoon goed, niets op aan te merken!

Service
Perfect, niet opdringerig. Goed mee gedacht.

Assortiment
In de prijsklasse waarin wij zochten niet heel veel keus. Maar wel precies wat we zochten

Aanbeveling
Niet duur en goede service

Extra toelichting
Gewoon zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Michiel R 13-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles goed te vinden in de webshop, maar ook te zien in de showroom. Hebben we dus even gedaan voordat we online bestelden.

Service
Opzich prima, maar wel onhandig dat er niet op etages bezorgd wordt.

Assortiment
Groot, scherp geprijst, maar kan altijd beter dus geen 10 :)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

weggemans 13-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
kan zowel online als telefonisch zeer prettig

Service
zeer uitgebreide mailing over bezorgen

Assortiment
keuze zo als het moet

Aanbeveling
ben prettig en snel geholpen voor een leuke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik Wi 13-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van bestellen

Service
Duidelijke communicatie

Assortiment
Voldoende voor mij

Aanbeveling
Heb er zelf ook al meer besteld, kan alleen maar zeggen zeer ruime assortiment

Extra toelichting
Helaas geen negatieve punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

waxine 28 13-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles voorradig

Service
was op tijd en keurig afgeleverd

Assortiment
groot assortiment en bijna alles in voorraad

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hvd Bremen 13-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijke website en veel keuze qua model en prijs

Service
vlotte reactie en service

Assortiment
volop keuze in soort en prijs

Aanbeveling
men doet wat men beloofd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jean-Pierre van der Heijden 13-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website. Alle apparatuur snel gevonden

Service
Snelle reacties via mail. Aangezien een gekozen koelkast niet op voorraad was hebben we een duurdere ontvangen tegen dezelfde prijs!
Ook tevreden over de snelle levering en het transport bedrijf belde diverse keren op wanneer ze kwamen en hoe laat.

Assortiment
Alles wat we zochten stond ertussen

Aanbeveling
We hebben al diverse mensen Keukenloods aangeraden.

Extra toelichting
Niets op aan te merken. Alles klopt. Van zoeken t/m leveren. Wat overigens fijn is aan de site is het grote aantal beoordelingen en vragen over de producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NMeer 13-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Er werd voor de verandering echt met de klant meegedacht en een top aanbod gedaan.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan en Janneke 12-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Kan via internet besteld worden .

Service
Zijn telefonisch erg goed geholpen

Assortiment
Hebben veel artikelen op voorraad

Aanbeveling
Wij bevelen deze winkel bij al onze vrienden aan .
Mijn vriendin koopt nu zeker haar vaatwasmachines bij keukenloods .

Extra toelichting
Wij zijn heel erg tevreden over de keukenloods . Wij kochten een vaatwasmachines omdat onze kapot was moest echter Ingebouwd worden . Toen wij de vaatwasser in huis hadden kwam mijn man erachter dat hij niet paste . Wij moesten een Large vaatwasmachines hebben want we hebben een smalle plint. Mijn man belde met keukenloods dat de vaatwasser niet paste een medewerker konstateerde dus dat het een Large vaatwasser moest zijn en regelde dat met een paar dagen de vaatwasser geruild werd voor een die er wel inpaste. Wij willen de keukenloods bedanken voor de klantvriendelijke afhandeling van dit probleem BEDANKT !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion2015 12-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
We wisten welke kookplaat we wilden hebben en konden ze snel op de site vinden en bestellen met een duidelijke omschrijving en specificatie

Service
We hebben de order op zaterdagmiddag geplaatst en maandagmiddag hadden we de kookplaat thuis. Supersnel

Assortiment
Er is voldoende keus in de verschillende kookplaten die we zochten.

Aanbeveling
Prima site en service en vooral scherp geprijst

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling van onze aankoop. De kookplaat werkt naar volle tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harmen van der Zee 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles was makkelijk zoals de betaling ,en ook het aanleveren op het juiste tijdstip

Service
heb een dag later nog gebeld over over een eierhouder en zonder problemen geleverd

Assortiment
voldoende keus met een prima prijs vergelijk

Aanbeveling
zeer goed tevreden met een goede behandeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk Hebers 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vanuit thuis uitzoeken wat je wilt bestellen

Service
Zeer snelle en vakkundig advies bij vragen over het pproduct

Assortiment
Zeer uitgebreid en mooi ,duidelijk op de side

Aanbeveling
Gewoon goed en het word goed afgeleverd alles zoals overeengekomen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Walter.O 12-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
spullen netjes thuis afgeleverd en oude retour

Service
netjes geholpen in de winkel

Assortiment
veel keuze mogelijkheden in div. prijsklassen

Aanbeveling
ik zou het aan iedereen aanraden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos Berkelmans 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
goede service. snelle levering, veel keus en goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bardo48 12-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles klopte betaling bezorgde artikel afspraak omtrent bezorgde dag strikte aflevering.

Aanbeveling
Het artikel deed meer dan verwacht.

Extra toelichting
Alles was volgens afgeproken tijd keurige bezorger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. van Oijen 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
netjes, op afgesproken tijd geleverd. de vaatwasser werd in de keuken gezet

Assortiment
de vaatwasser is door mijn zoon geinstalleerd. gebruiksaanwijzing was duidelijk

Aanbeveling
goede service, op tijd en snel geleverd.

Extra toelichting
niets op aan te merken. was gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

meity 12-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
mooie site

Service
netjes afgeleverd

Assortiment
zeer veel keuze

Aanbeveling
zie hier boven

Extra toelichting
snelle levering goeie prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne Grummels 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk te bestellen
vlugge levering

Service
perfekte af handeling

Assortiment
goed

Aanbeveling
te vrede ook aan te bevelen aan anderen

Extra toelichting
service was perfekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Max Zeldenrust 12-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vond direct wat ik zocht

Service
Alles was snel en duidelijk, alleen de levering duurde langer dan op de website werd beloofd. Hier is mij niet een reden voor gegeven.

Assortiment
Heel uitgebreid en alles voor zeer concurrerende prijzen. Ben buitengewoon tevreden over bedrijf Keukenloods.

Aanbeveling
Echt een betrouwbaar bedrijf dat levert wat wordt beloofd.

Extra toelichting
Ik zal zeker, wanneer ik weer een soortgelijk artikel ga kopen, de website van Keukenloods raadplegen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Tiemen Kamphuis 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Perfect, je hoeft niet je huis uit. Je wordt perfect op de hoogtegehouden via de mail. Ale je in de winkel koopt en buiten staat denk je goh dat had ik nog even moeten vragen. Hier kijk je het even op de website na of je belt even. mensen leggen alles uit en hebben alle tijd voor je.

Service
Geweldig.Het spul wordt volgens afspraak bezorgd. Geplaatsten ze nemen je oude apparatuur ook weer mee. Top!!!. Je blijft dus niet met je oude troep zitten die je weer naar de recycling moet brengen.

Assortiment
Keuze genoeg. Mooi overzichtelijk. Als je hier niet kunt slagen ligt het aan jezelf

Aanbeveling
Ik zal nooit meer een elektronicawinkel bezoeken. Dit is Top en kan ik iedereen aanbevelen. Mensen die je keurig Te woord staan. Alle vragen vriendelijk en correct kunnen behandelen. En keurige tijdige levering volgens de afspraken

Extra toelichting
TOP, TOP, zie hierboven voor mijn motivering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Yucel 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te bestellen

Service
Info over de voortgang van de bestelling kan beter.

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Gemak en betrouwbaarheid.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews