Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17318 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2241 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

rene 1977 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Uitkiezen en vergelijken online

Service
Afspraak gewoon nagekomen, op tijd bezorgd, geen problemen.

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Makkelijk producten uitkiezen.

Extra toelichting
Gemakkelijke winkelm alle opties aanwezig , ook kun je voor installatie service kiezen als je dat wilt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bartsturm 06-05-2014 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Service
Na montage van de oven zit op de deur een diepe kras van ongeveer 4 cm. Ik weet niet of deze er al op zat voor of na de montage door keukenloods... Verder werkt alles prima.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 06-05-2014

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat uw oven beschadigd is.

Kunt een foto van de beschadiging sturen naar info@keukenloods.nl inclusief uw ordernummer.

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Wim Lelystad 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Alles keurig geregeld! Opgehaald in Opmeer. Netjes geholpen met inladen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

peet52 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis bestellen ,thuis afgeleverd, thuis betalen

Service
Afleveren op een plaats waar je werkt ,is geen probleem.
product wordt goed vergeleken met de opdracht nummers

Assortiment
wat is er niet ?

Aanbeveling
iedereen ,wat is er gemakkelijker dan deze formule

Extra toelichting
Ik heb al meer gekocht bij keukenloods , en ik heb niet 1 keer iets gehad waarvan ik dacht " dit is niet goed" Er wordt correct geleverd ,en goed op de hoogte gehouden van de status van levertijd IK/WIJ zijn gewoon tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Egbert-c 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk en goed vindbaar op de site

Service
Vlug en zeer goed verpakt binnen twee dagen in huis

Assortiment
Ruim en duidelijk omschreven

Aanbeveling
Altijd met zulke resultaten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J.A.Bergmans 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hallo> Wij hebben een pelgrim afzuigkap besteld bij Keukenloods,alles is gegaan zoals, levertijd en bestelling wat is afgesproken,ben zeer tevreden.

Service
Je krijgt direct een antwoord als je belt,en komen afspraken na.

Assortiment
beter als sommige grote witgoed winkels.

Aanbeveling
aan ieder de iets zoekt op keuken gebied.

Extra toelichting
Ja,wat moet ik zeggen,kan niet beter,10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

masja26 06-05-2014

Algemene score

4,5

Service
Het heeft drie maanden geduurd, waarin ik regelmatig zelf Keukenloods moest bellen en mailen om ze te herinneren aan de afspraken, voor de beloofde apparatuur besteld, bezorgd en geïnstalleerd was.

Aanbeveling
Keukenloods heeft een goed assortiment, maar de service bij problemen is echt te slecht.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 06-05-2014

Beste Masja,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet tevreden bent.

Kunt uw ordernummer sturen naar info@keukenloods.nl t.a.v. J. Langenberg dan kan ik voor u uitzoeken wat er is misgegaan.

Alvast excuses voor het ongemak.

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

2102 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Een bijzonder vriendelijke jongeman met kennis van zaken

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Zie voorgaande beoordeling

Extra toelichting
Makkelijk toegangkelijk en prettige bediening aflevering volgens afspraak goed geinformeerd via e-mail

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bo-tje 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Uitstekende telefonische service

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant56 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zelf goed kunnen orienteren op Internet en daarna in de winkel te nederweert uitstekend geholpen..

Service
Prima service..vriendelijk te word gestaan in de winkel als aan de telefoon.

Assortiment
Uitgebreide keuze en duidelijk omschreven op de website. Zeker in combinatie met de winkel heel erg duidelijk.

Aanbeveling
Goede service en in de winkel in Nederweert werd er met de klant meegedacht...complimenten.

Extra toelichting
Eerste keer bij de Keukenloods gekocht en op alle punten een compliment voor de behandeling als klant. Zie bovenstaande beoordeling.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Johan van Merrienboer 06-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
goede bediening.

Service
Correcte aflevering en aansluiting.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel bij anderen aanbevelen omdat de service en aflevering goed bevallen is.

Extra toelichting
Omdat ik het product nog niet zo lang geleden heb aangekocht kan ik er nog niet zo veel over vertellen maar de tijd dat ik hem heb bevalt uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Hennies2014 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Prima site, helder en snel, uitstekende levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Draude1954 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ab drent 06-05-2014

Algemene score

6,7

Gemak
De web-site werkt betrouwbaar en snel.

Service
Ik heb ee offerte aangevraagd en antwoord gekregen. Ik heb iets veranderd maar hierdoor werd de prijs eigenlijk te hoog (ik voelde me een beetje belazerd). Daarna bleek dat ik nog iets nodig had en dat besteld (geen korting)......ik heb eigenlijk teveel betaald vind ik. Het ligt niet aan de vriendelijkheid van de medewerkers maar iets meer korting zou ik gewaardeerd hebben (uiteindelijk ruim EUR 3000 gekocht met weinig korting. Helaas had ik haast anders had ik het er bij laten zitten.

Assortiment
Mooie spullen

Extra toelichting
Zie mijn opmerkingen bij de service. IK ben er echt ontevreden over. Ik zal ook niemand jullie aanbevelen omdat ik me uiteindelijke belazerd voelde. Ik zal in de huidige omstandigheid jullie winkel dan ook niet aanraden ondanks alle positieve punten. Wellicht kunnen jullie alsnog iets doen en korting geven :-) Ik hoor het!

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 06-05-2014

Beste Ab,

Bedankt voor uw beoordeling.
Ik vind het jammer om te horen dat u aangeeft dat u zich belazerd voelt.

Het is lastig voor ons om dit gevoel bij u weg te nemen maar u kunt gerustgesteld zijn wat ik heb in uw order gekeken en u heeft een zeer scherpe prijs gekregen.
De internet prijzen zijn zoals u waarschijnlijk wel weet al zeer scherp waardoor er op sommige producten weinig extra korting kan worden gegeven.

Het vervelende van het verhaal is dat ik u geen extra korting kan geven.

Ik hoop dat u zich wat gerustgesteld voelt.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg

Reageer

I. Duden 06-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke site,alles makkelijk te vinden en te bestellen

Service
goede communicatie over lever en bezorgtijden. Maken waar wat ze beloven.

Assortiment
mooie spullen en uitgebreide keuze

Aanbeveling
Ik heb de winkel al aan diverse mensen aanbevolen.

Extra toelichting
ik ben gewoon erg tevreden over de winkel en over de spullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wytse 06-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via het internet besteld, alle stappen gemakkelijk te volgen.

Service
Ik werd netjes gebeld voor het maken van een afleverafspraak, dit is keurig bevestigd over de mail en vervolgens is deze afspraak ook nagekomen.

Assortiment
Veel keus, maar dit kan natuurlijk altijd nog net iets meer worden.

Aanbeveling
Ik bestel al jaren producten via het internet, jammer genoeg zitten er bedrijven tussen die niet zo secuur te werk gaan als keukenloods. Ik moet zeggen dat dit mijn beste ervaring tot dusver is geweest.

Extra toelichting
- Duidelijke site - Goed product ontvangen - Netjes en goed verpakt - Goede afspraken via de mail bevestigd - Afspraken nagekomen Kortom, helemaal tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LeonV1982 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via e-mail offerte aangevraagd en daarna direct de bestelling geplaatst. Betaling contant per koerier van zo'n 2.000 euro was geen probleem.

Service
Prima en snelle service via e-mail.

Assortiment
Al het relevante aanbod is aanwezig.

Extra toelichting
Alles verliep uitstekend. Offerte, bestelling en levering op specifieke datum.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kenyo 05-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De gewenste apparaten zijn makkelijk te vinden, maar de uitleg per apparaat zou iets uitvoeriger kunnen zijn. Dit wordt telefonisch wel weer ruim goedgemaakt.

Service
De gevraagde levertermijn werd niet gehaald. Zonder dat ik gebeld had was het waarschijnlijk mis gegaan.

Assortiment
Extreem veel keuze.

Aanbeveling
1 winkel waar je alle keukenapparaten kunt kopen die je zoekt. Makkelijker kan ik me niet voorstellen.

Extra toelichting
Het telefonisch contact was uitstekend. Vragen werden goed beantwoord. Er was 1 vraag over een Franke afzuigkap. Hierover werd ik de volgende dag teruggebeld. De verkoper had dit nagevraagd bij Franke. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Schoolenaar 05-05-2014 In de winkel gekocht
A,dam Zuid Oost

Algemene score

7,0

Gemak
door opstelling

Service
Vriendelijke ontvangst met kopje koffie

Assortiment
Voldoende opstelling

Aanbeveling
Goed algehele indruk.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Trudy 13 05-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke web side dit geldt ook voor de winkel. goede bestelprocedure en makkelijke manier van betalen.

Service
De winkel is goed bereikbaar altijd netjes telefonisch te woord gestaan, nooit lang hoeven wachten. levertijden in goed overleg en altijd op tijd

Assortiment
Zeer ruime keuze uit het assortiment. Ik heb alles kunnen vinden in de winkel waar ik voor kwam, zeer concurrerende prijs.

Aanbeveling
Ik zou de Keukenloods aanbevelen aan onze beste vrienden, zoveel vertrouwen hebben wij in jullie.

Extra toelichting
Wij zijn zeer kundig te woord gestaan, de prijzen zijn concurrerend en het assortiment groot in diverse prijsklassen. De goederen zijn geleverd op het juiste tijdstip. Zeer deskundig geïnstalleerd, we zijn zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

G & G 05-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Wij hebben uiteindelijk onze aankoop uitgezocht en telefonisch aangeschaft op de locatie in Zaandam. Maar ook dat was makkelijk en de zaak goed bereikbaar.

Service
We zijnsleer vriendelijk geholpen. Uiteindelijk telefonisch onze bestelling gedaan. Het ging om een vaatwasser die al in de showroom stond.

Assortiment
X

Aanbeveling
Prijs kwaliteit verhouding is prima. Genoeg keuze.

Extra toelichting
Wij zijn tevreden. Service om de machine aan te sluiten was ook prima en zeer vriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

hondkim1950 05-05-2014 In de winkel gekocht
roozendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
het is best een eind bij ons uit de buurt

Service
geweldig geholpen en aflevering volgens de afspraak

Assortiment
geweldig assortiment

Aanbeveling
goede winkel en goede prijzen er valt altijd over de prijs te praten

Extra toelichting
volgende keer als ik iets nodig heb ga ik het bij de keukenloods kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas3813 05-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rkollee 05-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
perfecte bestelmogelijkheid en goede telefonische uitleg

Service
door Jeroen perfect behandeld via telefoon.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
zonder moeite te bestellen en zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

64Rob 05-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website met duidelijke vergelijkingsmogelijkheden.

Service
Snelle orderbevestiging, sms bericht voorafgaand aan het afleveren en leveringen perfect op tijd.

Assortiment
Een breed assortiment inbouwapparaten tegen een zeer scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Interface 05-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
nav. de eerdere aankoop van een gasplaat, hebben wij ook een oven besteld. Onduidelijk zijn de kosten voor afleveren. Bij het ene type gratis bij ander type (vrijwel zelfde soort) wordt een bijdrage gevraagd. Kreeg het idee, dat daarmee de prijs wordt verhoogd. Wellicht meer duidelijkheid geven over maatvoering en inbouwmaten.

Service
Na een vraag per email moest een tweede keer contact worden opgenomen, omdat er geen antwoord werd gekregen.

Assortiment
de meeste bekende fabrikaten zijn opgenomen in het assortiment. De levering vond na 1 dag plaats. De installatieprijzen zouden afgestemd moeten zijn op het soort product en meer gedifferentieerd moeten zijn. De prijzen zijn concurrerend.

Aanbeveling
Na 2 aankopen heb ik een (redelijk) positieve ervaring.

Extra toelichting
de motivatie is reeds bij de verschillende onderdelen opgenomen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 05-05-2014

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling.
We nemen uw punten mee op ons wekelijkse overleg.

Ik ben benieuwd naar uw e-mail waar u geen antwoord op heeft ontvangen. Kunt u deze nogmaals sturen naar info@keukenloods.nl t.a.v. J. Langenberg? Dan ga ik uitzoeken waarom u geen antwoord heeft ontvangen.

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

P.Schmitz 05-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Fijn zoeken met meerdere filters. Verschillende manieren om te betalen.

Service
Snelle respons via e-mail, vervolgens telefonisch contact om afspraak te maken, en tenslotte de mogelijkheid om telefonisch te informeren naar het moment van levering. Snelle levering door vriendelijke chauffeur.

Assortiment
Alleen naar vaatwassers gezocht maar binnen die productgroep is heel veel te kiezen.

Aanbeveling
Zeer tevreden. Dan zullen anderen dat waarschijnlijk ook wel zijn.

Extra toelichting
Gewoon een fijne, snelle, complete en goedkope webwinkel. Echt een aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam 19700 05-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heel gemakkelijk via internet te bestellen

Service
indien nodig binnen 24 uur levering

Assortiment
zeer ruime keus

Aanbeveling
ik heb keukenloods al aanbevolen bij iemand

Extra toelichting
zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

suzannedej 05-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Een keer in de winkel geweest en daarna online ons fornuis besteld. Makkelijk en snel.

Service
Er was een onderdeel niet verzonden, maar na een telefoontje was het binnen enkele dagen bezorgd.

Assortiment
Het assortiment Boretti fornuizen is zo groot, dat het wel even zoeken is.

Aanbeveling
Prijs kwaliteit is erg goed.

Extra toelichting
We zijn erg blij met ons boretti fornuis. Bij installatie van de afzuigkap bleek er een koolstoffilter te missen. Na een telefoontje lag deze enkele dagen later op de mat. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

tedjanzen 05-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
simpel, snel en goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Accres Apeldoorn B.V. 05-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijke site en bestel mogelijkheden

Service
overeenkomstig afspraak geleverd, keurig op tijd. Top!

Assortiment
ruime keuze!

Aanbeveling
gewoon goed!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

herman effting 05-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Service
niet alle onderdelen voor het monteren waren aanwezig. na telefonisch contact werden doorverwezen naar Smeg. Keeukenloods voelde zich niet verantwoordelijk.

Extra toelichting
het bestelproces loopt als de gesmeerde bliksem

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 05-05-2014

Beste Herman,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat de bestelling niet geheel compleet was.
Onze excuses hiervoor.

Graag ontvang ik uw ordernummer via info@keukenloods.nl t.a.v. J. Langenberg zodat ik uit kan zoeken welke verkoper u heeft gesproken en waarom deze u gelijk heeft doorgestuurd naar Smeg.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben dan hoor ik graag van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

LL. 05-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Robvdv37 04-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudig, snel

Service
Uitstekend. In het weekend besteld en de volgende werkdag daadwerkelijk thuis bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SemJoep 04-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke websites en bij eventuele vragen wordt je goed te woord gestaan door een van de vele medewerkers.

Service
De service reikt niet alleen tot aan de voordeur maar ook tot over de drempel. Apparatuur moest bezorgd worden op de 1ste verdieping. Niet aangegeven tijdens mijn bestelling. Apparaat wel tot in de keuken geleverd.

Assortiment
Voor een ieder wat wils in iedere prijsklasse.

Aanbeveling
Ik zou niet anders meer willen dan op deze manier een apparaat te bestellen. Nu voor de 2de keer in bijna 1 jaar. Zeer tevreden zodat ik dit ook zal mededelen op verjaardagen, feesten en partijen.

Extra toelichting
Voor alle punten geef ik een 10plus vanwege het gemak, de service en ook nog een de vriendelijkheid. Top ga zo door Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans.mieke1 03-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
gode te vinden; snelle afhandeling

Service
Prima; levering gaf problemen ; snel en adequaat opgelost

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
goede prijs kwaliteit en service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

D1977 03-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jhmvanderlinden 03-05-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eerst op internet kijken wat er te koop is

Service
Vriendelijk in de winkel en die het thuis kwam brengen

Assortiment
Liefst nog iets meer in de winkel

Aanbeveling
Goede prijs snelle levering

Extra toelichting
Wat moet ik nog meer zeggen ruim acht jaar geleden heeft mijn dochter voor het eerst keukenloods ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

dhr. Mol 03-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede, uitgebreide webshop met snelle zoekfunctie. Bestelling kan snel worden geplaatst.

Service
Ik heb ervoor gekozen vanuit Zeewolde mijn keukenapparaat zelf in Almere op te halen. Alle hulp bij in de auto laden.

Assortiment
Zee ruim. Praktisch alle goede merken beschikbaar.

Aanbeveling
Goede ervaring, prettige medewerking in winkel, zeer gunstige prijzen.

Extra toelichting
Was niet de eerste keer, zeker ook niet de laatste keer dat wij kiezen voor De Keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Crooltje 02-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert Vander LM 02-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
In de winkel ben ik prima geholpen.

Service
Op elke vraag was een antwoord. Probleemloze aankoop.

Assortiment
Voldoende voorraad aanwezig en anders via folder een duidelijke uitleg.

Aanbeveling
Prettig contact en prima prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Theodopoulos 02-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Grote servicebali met vriendelijk en behulpzaam personeel

Service
Voor de installatie werd ik gebeld voor een afspraak door het installatieteam.

Assortiment
Van door mij gezocht apparaat was er maar één keuze die gelukkig wel scherp was geprijsd en van goede kwaliteit.

Aanbeveling
Grote en overzichtelijke winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

W. van der Ende 02-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig te selecteren en te bestellen

Service
direct terugkoppeling van de keukenloods en melding van de afleverdatum. Zeer goed

Assortiment
ik kon uit groot assortiment keuze maken. Ondanks grote assortiment was het selecteren gemakkelijk doordat selectiecriteria goed aansluiten.

Aanbeveling
zie bovenstaande redenen

Extra toelichting
ruim assortiment waarbij het door goed toepasbare selectie criteria de keuze eenvoudig te maken werd. Daarnaast snelle reactie op bestelling met daarbij de vermelding van de afleverdatum met zelfs een redelijk krappe tijdspanne van afleveren. Werkelijk perfect.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C Zuidema 02-05-2014 In de winkel gekocht
Zaandam XXL
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
erg makkelijk bereikbaar

Service
Bij binnenkomst direkt vriendelijk aangesproken en verder geholpen. Het personeel was niet helemaal op de hoogte van het verschil van de Falcon oven classic en de Deluxe. Waarschijnlijk nieuw personeel...

Assortiment
assortiment viel iets tegen maar dat kwam omdat de verwachting hoog was na het zien van de site.

Aanbeveling
Goede prijs gehad wat het omrijden waard maakt!!

Extra toelichting
We zijn blij met de Falcon! Dank

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nathalie Angenent 02-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel,, eenvoudig en goedkoop

Service
Artikel niet op voorraad waarbij men dezelfde dag contact op heeft genomen met een alternatief. Top.

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Alles is goed geregeld bij Keukenloods. Geldt ook voor hun vervoerder.

Extra toelichting
Diverse witgoedapparaten via Keukenloods besteld en geleverd gekregen en naar volledige tevredenheid. Kan niets negatiefs bedenken over Keukenloods. Gewoon een goede internetwinkel om je apparaten te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Seilenna12 02-05-2014

Algemene score

7,0

Extra toelichting
levering was supersnel. Alleen jammer dat een technische vraag niet beantwoord kan worden.Je wordt doorgestuurd naar de fabrikant en daar het zelfde verhaal., en sturen je weer terug naar keukenloods. De vraag was hoe je in vredesnaam een lampje kan verwisselen in een motorloze afzuigkap AKR645IX van Whirlpool. Kan iemand dat alsnog vertellen?

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 06-05-2014

Beste Seilenna,

Bedankt voor uw beoordeling.

Ik heb even voor u gekeken en een handleiding gevonden waarin vermeld staat hoe u een lampje kunt vervangen.

http://www.immobam.be/files/download/NL%202b.%20dampkap%20whirlpool%20AKR%20645.pdf

Mocht u nog vragen hebben hoor ik graag van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

JNM van etten 02-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via internet besteld en afspraak gemaakt voor montage

Service
Telefonisch afspraak gemaakt, optijd volgens afspraak geleverd en gemonteerd

Assortiment
Ruim assortiment tegen redelijke prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

h.vanaartsen 02-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke site.
gebruiksvriendelijk.
diverse betaalmogelijkheden
hele proces verliep naar verwachting.

Service
snelle procedures.
duidelijk, prettig en vriendelijke contacten omtrent aflevering.
afspraken werden ook nagekomen.
zelfs gratis update van bestelde apparaat.
oude apparatuur, volgens afspraak, probleemloos retour.

Assortiment
meer dan voldoende keus tegen m.i. zeer concurerende prijzen.

Aanbeveling
altijd aanbevelen door positieve,eigen, ervaring.

Extra toelichting
bij eventueel volgende aanschaf van apparatuur zal ik zeer zeker eerst de site van keukenloods raadplegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter Levasier 02-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Patricia 88 02-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel en goed geholpen telefonisch
Bij chauffeur pinnen,
Ideaal en netjes afgeleverd!

Service
Perfect!
Gelukkig is met oven niets alleen tijdens de bestelling maakte ik zelf een fout...
Geen probleem deze werd direct opgelost en per mail weer op order aangepast.
Dus ook geen gedoe achteraf!

Assortiment
De keuze is reuze

Aanbeveling
Aan iedereen zeer vriendelijk geholpen ook snelle levering

Extra toelichting
Ben super blij met mijn nieuwe smegoven En doet het fantastisch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews