Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16945 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2193 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ans friedeman 12-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel

Service
Het het verleden zelf een fout art. Besteld omruiling geen probleem

Assortiment
Als het product er niet is of ik zie een lagere prijs krijg ik het toch zo snel als mogelijk voor de laagste prijs

Extra toelichting
Snel afhandeling altijd goed vriendelijk aan de telefoon meedenkend als het over de levering gaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Pennewaard 12-03-2014 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
wat ik zocht was gemakkelijk te vinden

Service
Niets dan lof, alles prima geregeld, ook het mee retour nemen

Assortiment
De vaatwasser die we zochten moest 45 cm breed zijn (inbouw) en daar is niet veel keus in. Dat wisten.

Aanbeveling
Ik zou hem zeker aanbevelen bij vrienden en familie. Gemakkelijk te bereiken en een ruime keus.

Extra toelichting
We werden vriendelijk geholpen, men nam de tijd om alles rustig te bekijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Remeda 12-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het is gemakkelijk om vanuit huis alles te doen; uitzoeken, de beoordelingen bekijken, bestellen en betalen. Bij Keukenloods is het makkelijk zoeken en duidelijk.

Service
We werden goed geholpen en er werden duidelijke afspraken gemaakt. Helaas is het jammer dat je extra (vrij hoge) kosten hebt voor bijvoorbeeld een wasmachine naar boven te laten brengen. Het is dat wij het zelf kunnen, maar er zijn mensen die dat niet kunnen en afhankelijk zijn van anderen.

Extra toelichting
We hebben nu al een paar keren artikelen besteld en geen problemen gehad of rare dingen. Wij zijn tevreden en zullen in de toekomst vast nog meer bestellingen doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert Wessels 12-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima levering en de monteur heeft e.e.a. goed gemonteerd.

Service
Zie bovenstaand

Assortiment
Heb gevonden wat ik nodig had

Aanbeveling
Zie bovenstaand

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

N Evans 12-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Peter Aart van den Heuvel 12-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede voorlichting, duidelijk advies en scherpe prijsstelling: de koop was binnen vijf minuten beslist!

Service
aflevering volgens schema, de grote apparatuur werd zelfs nog binnen geplaatst ondanks het feit dat dit geen onderdeel was van de leveringsvoorwaarden.

Assortiment
ruime keuze en de keukenloods kon zelfs een ongebruikelijke bestelling die niet in het assortiment zat op korte termijn leveren, en dat ook nog eens tegen een zeer scherpe prijs.

Aanbeveling
Alle contacten en de uitlevering gingen op uiterst correcte wijze.....jammer dat niet iedere ondernemer zo'n uitmuntende service heeft.

Extra toelichting
Gewoon top.....als u bovenstaande leest ziet u dat u met een zeer tevreden klant (ondernemer) te maken heeft die graag in de toekomst verder met De keukenloods zaken wil doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansJJ 12-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Simon1959 12-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Winkel dichtbij, deskundige advisering, vlotte levertijd, prima communicatie.

Assortiment
Via internet basisinformatie gezocht, in de winkel verder geïnformeerd. Assortiment derhalve voldoende.

Aanbeveling
Op grond van mijn ervaringen heb ik de winkel al 2x aanbevolen bij kennissen uit Waddinxveen. Opvallend was wel dat zij de Keukenloods niet kenden. Wellicht zijn promotionele activiteiten, zoals meer reclame aan te bevelen.

Extra toelichting
Winkel dichtbij, deskundige advisering, vlotte levertijd, prima communicatie. Tevens no-nonsense mentaliteit en geen gladde verkooppraatjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Huijbrechtse 12-03-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker makkelijk kunnen zoeken in de winkel en heel snel een bestelling kunnen doen. Ook meteen snel kunnen regelen dat het apparaat bezorgd en geplaatst kon worden. De bezorging en het plaatsen ging ook vlekkeloos

Service
Heel vriendelijk en professioneel geholpen in de winkel. Bezorging en plaatsing ging ook goed

Assortiment
Wij konden vinden wat we zochten en dus voor ons genoeg assortiment

Aanbeveling
Jullie zijn echt een aanrader. Goede service voor een lage prijs

Extra toelichting
Goede service, lage prijs, perfecte bezorging en plaatsing van het produkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sas55 12-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
We werden goed geadviseerd.

Service
Alles verliep volgens planning.

Assortiment
Alles was mogelijk.

Aanbeveling
De service en het assortiment van de winkel

Extra toelichting
We zijn van A tot Z tevreden over de gehele gang van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aleid Simmelink 11-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
het was snel geboekt en geregeld voor datum van bezorging.

Service
oude apparaten wel ontgrendeld en meegenomen

Assortiment
genoeg assorti en ook nog te combineren ook in sets.

Aanbeveling
alles is duidelijk zichtbaar op website en is dus voor echt iedereen toegankelijk en bruikbaar.

Extra toelichting
Ik ben ook echt tevreden over de service en vriendelijkheid van de monteur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A.KRUYT 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Afspraken netjes nagekomen.

Service
Nagekomen wat er is afgesproken.

Assortiment
Keus genoeg om te vergelijken.

Aanbeveling
Wort goed geholpen om de keus te bepalen.

Extra toelichting
Netjes en een groot aantal producten om te vergelijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjpoot 11-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ondanks overweldigende keuze is door selectiecriteria makkelijk het gewenste apparaat te vinden.

Service
ivm verbouw aflevering uitgesteld: geen probleem voor deze leverancier. Telefonisch contact hierover liep prettig. Netjes via email bericht gekregen over leveringsdatum en info mogelijkheid over leveringstijdstip. Betaling: pin bij aflevering

Assortiment
prima assortiment. Weinig sites gezien waar ik dit type oven kon kopen.

Aanbeveling
Zeer aanbevelingswaardig

Extra toelichting
Geen. Houden zo!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan v Ho 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles ging gemakkelijk en snel.

Service
Werd netjes en correct behandeld, alles liep soepel.

Assortiment
Je kan tussen meerdere dingen beslissen, maakt het ook wel eens lastig:)

Aanbeveling
Iedereen is toch anders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.j.e. 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
duidelijke website waarop je snel kunt lokaliseren hetgeen je zoekt

Service
service en telefonische info m.b.t. het gekozen artikel[en]
v.w.b. technische details is perfect

Assortiment
uitgebreid en overzichtelijk gerubriceerd

Aanbeveling
gezien de ervaring en hiervoor weergegeven ervaringen kan ik een ieder deze leverancier aanbevelen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

h e vreede 11-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het is makkelijk om via een vrij goede web-site je bestelling te doen.

Service
Prima op, afgesproken, tijd afgeleverd.

Assortiment
Het product was niet uit voorraad leverbaar, dus moest ik even geduld hebben. Maar toen het product leverbaar was, werd deze ook direct bezorgd.

Aanbeveling
Als alle bestellingen zo snel en adequaat worden behandeld, beveel ik uw winkel aan iedereen binnen mijn vriendenkring aan.

Extra toelichting
Na vrij makkelijk op de niet ingewikkelde web-site mijn bestelling geplaatst te hebben, heb ik na even wachten keurig op tijd mijn wasmachine geleverd gekregen. Alles is naar wens verlopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Britech 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
heel veel keus en alles goed te vinden

Service
voor mij is de winkel dichtbij en dus is een bezoek aan de winkel net zo makkelijk als het internet. ik word goed geholpen en men houd zich aan de afspraken.

Assortiment
ik heb hier alles nog kunnen vinden. al meerdere apparaten gekocht dus.

Aanbeveling
om de service, assortiment en de prijs.

Extra toelichting
prettig winkelen, prima prijs, goede service, groot assortiment.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pcl12345 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via internet en telefoon zeer vriendelijk en persoonlijke

Service
zeergoed

Assortiment
uitgebried

Aanbeveling
zeergoed ik heb al 10 personen
vertelt die zijn alop de sid gewest

Extra toelichting
zeer snel behandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan v R 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Geholpen door de verkoopster met inladen van gekochte inbouwmagnetron

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Vdbroek81 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima overzicht op de site, goed te selecteren

Service
Ik had wat vragen over de inbouw van een vriezer. Snel en goed beantwoord.

Assortiment
Model wat ik zocht was er.

Aanbeveling
Prima! Snel geleverd, pinnen aan de deur. Kortom ok

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marmon16 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig bestellen, duidelijke website,super makkelijk

Service
snelle levering

Assortiment
voldoende assortimemt, snel gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
goede ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dorein 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zowel op internet als aan in de mail staat duidelijk wat de proceslijnen zijn.

Service
Duidelijke mails. Goede levering tot in huis.
Enkel had ik het graag gehad dat er in de mail direkt ook een leverings tijdsinschatting was gegeven. Nu werd deze keurig verstrekt na een belletje.

Assortiment
Prijs kwaliteit en keuzemogelijkheden waren goed.

Aanbeveling
Inmiddels al gedaan.

Extra toelichting
Zelf zou ik een volgende keer ook weer bij Keukenloods kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ck47 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
online kijken en telefonisch bestellen en extra info.

Service
Een bestelt product niet meer leverbaar kreeg daar direct bericht van en telefonisch opgelost met de medewerker.

Aanbeveling
prima service.
ook de prijzen tellen hier mee

Extra toelichting
Goede duidelijke service en prijzen..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

suutje1966 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen en de volgende dag in huis

Service
Goede info per telefoon

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Goede service en goede prijzen. Mijn vaatwasser nergens goedkoper gevonden

Extra toelichting
De vaatwasser die ik had uitgekozen was uitverkocht. Toch voor dezelfde prijs het nieuwere model gekregen. Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tijmpie 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

Assortiment
Veel keuze en inzicht in overzichtelijke showroom

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Koker23 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Op internet bestellen mogelijk en ook in winkel in Roosendaal geweest.

Service
uitstekend. 1 kookplaat op voorraad, andere kookplaat werd keurig nageleverd.

Assortiment
keuze uit vele modellen

Aanbeveling
Goed advies, vriendelijk personeel.

Extra toelichting
We werden uitstekend geholpen door een zeer enthousiaste verkoper.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Soepketel 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vanuit je luie stoel bestellen.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Zie bovenstaande opmerkingen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ed van Veen 11-03-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed

Service
snelle levering

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
goede keus

Extra toelichting
aankoop snel, levering en inbouw super snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.E goelema 11-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle levering , betaling bij aflevering en ook nog gratis verzendkosten . Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansbosch 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
alles goed en keurig verlopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dennis Zuiderwijk 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Site overzichtelijk en duidelijk. Alles logisch vermeldt.

Service
Fijn dat de oude apparatuur wordt meegenomen. Aan de telefoon ook prima te woord gestaan.

Aanbeveling
Omdat het erg makkelijk is allemaal.

Extra toelichting
Keukenloods heeft de boel goed voor elkaar! Ruim assortiment en geregeld van eenvoudig bestellen tot het meenemen van de oude apparatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Debby2014 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Internet is duidelijke site, en de winkel heeft vriendelijk personeel

Service
Goed

Assortiment
Veel mogelijk

Aanbeveling
Personeel die meedenkt over prijs en kwaliteit

Extra toelichting
Prima geholpen door keukenloods aan een super miele vaatwasser, goede prijs en kwaliteit, we zijn er blij mee. Helaas wel twee keer een miele monteur moeten inschakelen voor een klein defect, maar is super verholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

meijken 11-03-2014 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De winkel in zaandam is voor mij uit Amsterdam makkelijk te bereiken. Veel en gratis parkeerplaatsen.

Service
De oven die ik wilde kopen was uitverkocht, maar ik kreeg direct de aanbieding van een nieuwer model voor de prijs van de oude. Ik werd ook geholpen met het inladen in mijn auto.

Aanbeveling
Grote keuze en scherp geprijsd. Aardig en behulpzaam personeel.

Extra toelichting
De oven die ik online had uitgezocht bleek in de winkel net uitverkocht. Ik kreeg gelijk de aanbieding van een nieuwer (duurder) model voor de prijs van de oude. Ik ben zeer tevreden met de fijne service en mijn nieuwe oven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

robertusM1960 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dré 1960 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Ik heb op de pagina gezocht gevonden besteld en betaald

Service
Ik heb geen service nodig gehad alles was in orde

Assortiment
Ik heb op artikel en prijs gezocht en gevonden

Extra toelichting
Goede prijs en tijdige levering

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Vliek74 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een belletje, advies, ff overleggen, terugbellen, besteld en volgende dag in huis! Hoe makkelijk is dat?

Service
Goed advies en netjes in de keuken afgeleverd. Top service wat mij betreft!

Assortiment
Een ruime sortering zodat er echt van ons uit goed geselecteerd kon worden op merk en prijs.

Aanbeveling
Wij hebben al twee keer een product / keukenapparaat gekocht bij keukenloods en al meerdere mensen verteld over dit bedrijf en aanbevolen. Vooral vanwege het gemak, maar ook zeker de prijs ze zijn gewoon erg voordelig. De prijs scheelt aanzienlijk met andere bedrijven!

Extra toelichting
Wij zijn 100% tevreden klanten. We konden online goed vergelijken. Het overleggen met een medewerker en het vragen van advies vonden wij erg prettig. Dat dit ook nog eens in de avonduren was was voor ons helemaal fijn! De bestelling de volgende dag al in huis en het oude apparaat werd meegenomen. Zo hebben wij maar heel kort zonder oven gezeten. Wat erg fijn is met een gezin van vijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie A Pouw 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering tegen de laagste prijsgarantie

Aanbeveling
Goede keus van diverse merken en snel te leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JaFe 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
In één woord: TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chester2 10-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijker kan bijna niet

Service
was goed verzorgd en was helemaal naar onze verwachting

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
goed en naar alle verwachtingen dus aan te bevelen voor andere

Extra toelichting
alles was goed in mijn ogen dus ga zo door

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

joachimblum 10-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk om een product te vinden wat je aan wilt schaffen, vooral de beoordeling van andere klanten

Service
Even een telefoontje plegen en je krijgt uitleg wat er bedoeld wordt.

Assortiment
Een zeer uitgebreid assortiment, keuze uit veel verschillende merken.

Aanbeveling
Alleen de snelle levering is al aan te bevelen bij iemand anders.

Extra toelichting
Na uitgebreid op de vele verschillende site"s gekeken te hebben en ik tot de conclusie gekomen om mijn afwasmachine aan te schaffen bij de keukenloods.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

joke43 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Han Vermeer 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gewoon lekker thuis op een goede webshop uitkiezen en bestellen,gratis bezorgd en scherp in prijs.

Service
De oven die we hadden besteld kon niet in redelijke termijn geleverd worden, we kregen toen een aanbieding met een vergelijkbare oven en 100 euro korting hierop omdat deze duurder was. Geweldig.

Assortiment
Veel keus.

Aanbeveling
Gewoon prima winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

lenkieskeurig 10-03-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Uitstekende service, uitstekende informatie, klantvriendelijke en snelle service

Extra toelichting
De informatie in de winkel is uitstekend. Je wordt snel en adequaat geholpen. Bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Men neemt ook de tijd voor je. Problemen worden direct en zeer servicegericht opgelost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carlang 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Uitstekende website, duidelijke prijzen.

Service
Voor wat betreft de bezorging van het artikel: dit ging zeer vlot en volgens afspraak.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Monica de Wit 10-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Goede informatie, heldere site.

Service
Snelle beantwoording van mijn vragen via e-mail en levering op de aangegeven tijd. Garantietermijn langer dan bij de concurrenten!

Aanbeveling
Het was mijn eerste bestelling, maar het is prima bevallen.Ik heb de Keukenloods al aangeraden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

J W Hoste 10-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je kunt het achter de computer regelen

Service
Abusievelijk was door ons een inbouw apparaat besteld en afgeleverd. Moeiteloos is het door de Keukenloods, zonder kosten omgeruild voor een vrijstaand apparaat. Vriendelijk bedankt!

Aanbeveling
Correcte afhandeling.

Extra toelichting
Zeer tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Hero1234567890 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is overzichtelijk en duidelijk. Volgens mij werd er zelfs aangegeven welke het populairst waren. Erg fijn om zo een keus te kunnen maken.

Service
Het bestellen doe je zelf maar de meneer die het leverde om half acht in de morgen. Stipt op tijd, netjes, beleefd en vakkundig. Echt helemaal tevreden.

Assortiment
Groot assortiment, alle grote merken. Niets op aan te merken.

Aanbeveling
Heel snel, en al gedaan.

Extra toelichting
We zijn erg tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rian van Dam 10-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, betrouwbare informatie betreffende levertijd, goed inzicht in de stand van de order.

Service
Na plaatsing bleken wij een afdekstrip te kort te komen. Na één telefoontje met keukenloods, werd dit voor ons geregeld met de fabrikant en na enkele dagen werd betreffende onderdeel door de fabrikant , via de post, thuisbezorgd

Assortiment
Ruim assortiment

Extra toelichting
Wij hebben gewoon hele goede ervaringen met keukenloods!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rob23 68 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
?

Service
?

Assortiment
?

Aanbeveling
?

Extra toelichting
de koel kast is mooi . ik heb alleen de verkeerde maat besteld , mijn vrouw vind hem te ondiep

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

aatje2345 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews