Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17968 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2433 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arno Marteijn 30-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Nette website, goed gerangschikt en zeer overzichtelijk

Service
Apparaat was niet bij Keukenloods op voorraad, maar binnen 2 werkdagen had ik hem toch al binnen

Assortiment
Zeer ruime keuze in allerlei apparatuur

Aanbeveling
Zeer goed mail contact en een eigen transporteur

Extra toelichting
Oven op andere site gezien voor veel goedkoper, maar na mailcontact kreeg ik de oven voor dezelfde prijs ( eigenlijk iets lager;-) ) Na veel mailcontact over leverinformatie, betaling en digitale factuur, geleverd volgens de afgesproken tijd, waarna de oude oven netjes werd mee genomen door de transporteur! In een woord een top bedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henny42 30-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Winkel goed bereikbaar.
geen parkeerproblemen

Service
Prima geholpen door verkoper.
Snel geleverd.

Assortiment
We alle merken op internet.
Winkel iets minder gesorteerd.

Aanbeveling
Goede verkoper.
Goed bereikbaar.
Redelijke prijzen.
Snelle levering.

Extra toelichting
Niets toe te voegen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sanderdeb91 30-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Geweldige service en klant vriendelijkheid ze nemen alle tijd voor je hoe druk het ook is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bigmama 30-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zo besteld, via chat nog even alles checken en klaar!

Service
Netjes gebeld om een en ander door te geven.

Assortiment
Heb alleen bij Amerikaanse koelkasten gekeken, maar daar is genoeg keuze!

Aanbeveling
Prima service. Snel bezorgd. Geen verzendkosten, ook niet zoals elders bij Amerikaanse koelkasten.

Extra toelichting
Ik heb een Amerikaanse koelkast gekocht. Deze zou in eerste instantie de volgende dag bezorgd worden. Maar dat lukte niet omdat de koelkast niet op voorraad was in het magazijn. Netjes over gebeld dat het niet door kon gaan. Twee dagen later stond de koelkast toch al op de stoep! Wederom eerst netjes gebeld of de bezorging uitkwam. Al met al super geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C van der Meer 29-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet

Service
Goed en snel antwoord via internet

Assortiment
Wat ik nodig had was er

Aanbeveling
Goedkoop en makkelijk te regelen uit voorraad leverbaar

Extra toelichting
Niets aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna E 29-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk te vinden op een goede duidelijke website

Service
prima service, ik kreeg zelfs een nieuwer type vaatwasser voor de prijs van het type dat ik zocht

Assortiment
prima

Aanbeveling
goede service dus waarom niet?

Extra toelichting
zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

r vd meijden 29-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel keuze

Service
Top bezorging

Aanbeveling
Goede service goede prijzen

Extra toelichting
Goede service goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

philips47inch 29-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De Robusto BBQ was niet meer leverbaar voor het weekend, ivm een voetbal feestje hebben ze alles op alles gezet zodat ik dezelfde dag nog de BBQ kon ophalen!

Service
Perfect

Aanbeveling
Keurige winkel met meedenken vakkundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jesjul 29-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
hoef het huis niet uit en kan laat bestellen

Service
prima service

Assortiment
precies wat ik nodig heb

Aanbeveling
snel en goedkoop

Extra toelichting
alles goed de website en tijdstip van bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andries Boots 29-06-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Onno19xx 29-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Helder overzicht van prijzen en producten.Daarnaast ook de mogelijkheid om te dealen over de prijs via mail.

Service
Bezorging levert inderdaad over de eerste drempel. Het zou fijn zijn als de tramsporteur ook het piepschuim en karton meeneemt.

Extra toelichting
Een goed assortiment. Een goede verkoopafdeling. Bij de levering had ik iets meer service en een glimlach verwacht.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

pjj.mulder 28-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Aardige mensen. Behulpzaam.

Assortiment
Keus genoeg.

Aanbeveling
Zeer zeker. Betaalbaar. Gratis thuisgeleverd. Vriendelijke leveranciers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

VanMaaren3 28-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
altijd gemakkelijk om via internet te kunnen bestellen

Service
goede communicatie en komen afspraken na

Assortiment
zeer uitgebreidt

Aanbeveling
verschillende merken goed kunnen vergelijken onderling

Extra toelichting
Kortom, zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Prima service en de monteurs zijn heel vakkundig en professioneel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlot54 28-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De volgende dag wordt de bestelling bezorgd door aardige mensen, heel prettig.

Service
Bij telefonisch contact was de medewerker niet de vriendelijkste die ik ooit heb gesproken, het was dan ook aan het einde van de dag maar dan nog.. Een goede indruk liet dit zeker niet achter en dit maakte me ook aan het twijfelen wel of niet bij jullie te bestellen...
Daarnaast heeft de keukenloods blijkbaar ook weinig verstand van de waar die verkocht wordt. Op een wat specifieke vraag over hoe de apparatuur aangesloten diende te worden wist men geen antwoord te geven, daar waar een ijzerwinkel ons in ieder geval in de goede richting kon helpen.

Assortiment
Zeer veel keus, verschillende modellen maar ook grote variatie in merken.

Aanbeveling
Uiteindelijk draagt het gemak en het product wat gekocht is en uitstekend bevalt, toch meer bij dan de wat mindere service. Dit zou een verbeterpunt zijn voor uw winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

H Oomens 28-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig en snel te bestellen

Service
zeer snelle levertijd

Assortiment
de keuze is enorm

Aanbeveling
Goede en snelle levering

Extra toelichting
Goede website om snel het juiste product te vinden en binnen 24 uur geleverd top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denny Koning 28-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via de website alles kunnen bekijken en beoordelen en direct kunnen bestellen.

Service
Snel en compleet

Assortiment
ze hebben alles.

Aanbeveling
zeer snelle levering makelijk en goedkoper als ergens anders,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjeerd van den Hoogen 28-06-2014 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zowel gewone als internetwinkel geeft prettig gevoel.

Service
Bbq gekocht met hoes die op nalevering staat (week 31)Door de winkel in Almere heel goed opgelost door een alternatieve hoes te regelen.
Top, kan niet beter!!!!!!

Assortiment
Heb specifiek een bbq gezocht en niet op assortiment gelet.

Aanbeveling
Top service zie bovenstaand verhaal.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Benjamin1946 28-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis, achter de computer, produkten bekijken en bestellen

Service
Klantvriendelijk, er wordt met de klant meegedacht

Assortiment
Grote keuze om uit te kiezen

Aanbeveling
Goede service, breed assortiment en klantvriendelijk en je hoeft niet de deur uit

Extra toelichting
Een heel breed assortiment met verschillende prijsklasses voor een ieder wat wils klantvriendelijk, behulpzaam aan de telefoon, goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fantastiqq 28-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
telefonische bestelling geplaatst en dat was mogelijk! super makkelijk

Service
super snelle service

Assortiment
ruime assortiment

Extra toelichting
heb ik al gedaan , mijn zwager gaat een koelkast bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap Wielhouwer 28-06-2014 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
gooede opstelling in winkel

Service
Vriendelijkheid en goede adviezen

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Bij iedereen aanbevelen die op keukengebied iets zoekt

Extra toelichting
Dus in totaal goed advies en prima service en hulpvaardig personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

DanielleDW 28-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pieter 4 28-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M van beers 28-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wverhees 27-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nico harteveld 27-06-2014 In de winkel gekocht
zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
makkelijk bereikbaar,
duidelijke site,
overzichtelijke winkel

Service
goede voorlichting, goed advies. Maar helaas: de op de orderbevestiging beloofde pannenset van Bosch gold niet voor het aangeboden en verkochte typenummer. SLORDIG

Assortiment
voldoende keus in alle prijsklassen

Aanbeveling
behalve de "gemiste" pannenset zijn de gemaakte afspraken nagekomen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 30-06-2014

Beste L. de Kok,

Bedankt voor uw beoordeling.

Wij betreuren het ten zeerste dat de door u bestelde inductie kookplaat van Bosch niet in aanmerking komt voor de gratis pannenset aktie van Bosch.
Dit terwijl deze aan u is aangeboden bij de aanschaf van deze kookplaat. Wij doen er alles aan om ons systeem zo zuiver en up to date te houden.
Helaas is deze fout ondanks onze zorgvuldigheid toch in ons systeem gekomen.
Om u toch een mooie pannenset aan te bieden hebben we voor u klaarstaan in ons filiaal in Zwaag een mooie 10-delige pannenset. Deze kunt u daar ophalen.
Bij deze onze excuses voor het ongemak. We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in ons filiaal in Zwaag zodat we deze pannenset aan u kunnen overhandigen.

Met vriendelijke groet,
J. Maas
Keukenloods Zwaag

Reageer

Roos9297 27-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Binnen 14 uur na bestelling geleverd en keurig op de plek gezet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddie Lhomme 27-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jennemennie 27-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Simpel en efficient

Service
Snel en correct

Assortiment
Alles wat je wilt

Aanbeveling
Snel, makkelijk en duidelijk

Extra toelichting
Prima ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koolzolder 27-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima website

Service
Artikel snel en op de juiste plaats afgeleverd

Assortiment
Wij konden precies vinden wat we nodig hadden

Aanbeveling
Tot nu toe prima ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oekoe58 27-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
niet via website bestelt maar in de winkel

Service
Zijn altijd vriendelijk en behulpzaam bestelling was eerder dan verwacht

Assortiment
Er is genoeg keuze app./keukens

Aanbeveling
hebben zelf 2 keukens hier gekocht altijd goed en vriendelik behandeld ook als er klchten waren warden deze prof.afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertje54 27-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima site en goed bereikbaar

Service
Na een ongelukje met een glazen kookplaat deze opnieuw besteld. De eerste keer hadden we een superscherpe aanbieding gekregen. Nu stond deze kookplaat voor ruim 500 euro meer op de site. Na contact met de verkoop kregen we de kookplaat toch voor dezelfde aanbiedingsprijs! Geweldig!

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Absoluut. Zelden zulke goede service gezien!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Schipper45 27-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zeer toegankelijke website, die snel reageert en direct alle gegevens van het product tevoorschijn haalt.

Service
Afhaalservice gebruikt. Afzuigkap was direct beschikbaar.

Assortiment
Zeer ruimleveringsmogelijkheden.

Aanbeveling
Prijzen zitten altijd in de laagste categorie. Bovendien zijn er verspreid door het land veel vestigingen waar je ook daadwerkelijk kunt kijken.

Extra toelichting
Bellen met de klantenservice geeft goede indruk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

boer1960 27-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Stijn2014 27-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gé van der Drift 27-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede site en een uitstekende prijs en nog een vaatje bier toe

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

mike0709 27-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie tevredenheid 27-06-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kunt op internet vast kijken welke apparaten er zijn en afmetingkeuzes welke type je aanspreekt en zuinigheid en niet onbelangrijk keuze qau Eurootjes.

Service
Toch iets langer moeten wachten voor aflevering. Weekend er tussen en niet op voorraad Zaandam Ipv volgende dag levering 5 dagen later.

Assortiment
Prima assortiment, volop keuzes.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jojobebe 27-06-2014

Algemene score

7,8

Gemak
vond direct wat ik zocht

Service
site: levertijd 1 a 2 dagen. nodig voor een feest, dus besteld. na betaling levering 1 a 2 weken! klacht via internet niet behandeld, kan alleen voor facturen. Heel slordig. Verder netjes afgeleverd.

Assortiment
goed en ruim

Aanbeveling
de onwaarheid betreffende levertijd zou me ervan weerhouden als er haast bij is. Verder netjes.

Extra toelichting
Zoals eerder gezegd: Als een artikel een langere levertijd heeft hoort dat op de site te staan. Verder goede bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 27-06-2014

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u lang op uw bestelling heeft moeten wachten.

De levertijd wordt elke dag meerdere keren bij de fabrikanten opgehaald. Het kan helaas gebeuren dat we een keer mispakken. Onze excuses hiervoor.

Wat betreft de klacht, die niet via internet wordt behandeld, dat vind ik een vreemd verhaal. Kunt u uw gegevens sturen naar info@keukenloods.nl zodat ik kan uitzoeken wie u deze informatie heeft verstrekt.

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

JWGG 27-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Didi1 27-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vanuit je luie zetel kijken naar wat je nodig hebt. Alles is overzichtelijk gepresenteerd zodat je snel vind wat je zoekt.

Service
Maamdag besteld en geleverd heeeel fijn als je een kapot fornuis hebt

Assortiment
Voldoende keuze en overzichtelijk gepresenteerd

Aanbeveling
Makkelijk, goede service en goede prijs/kwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Voornaam1981 27-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Vaatwasser gekocht via telefonische order. Goed advies gekregen over het apparaat. Bezorging al de volgende dag. Fijn dat je kunt bellen op welk moment op de dag het product bezorgd wordt! Kortom, heel tevreden over de service en het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram van der Mersch 27-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website toch ondanks duidelijkheid gebeld goede informatie van inbouwkoelkast gekregen

Service
Besteld in Zwaag maar de keukenloods is niet traag Volgende dag geleverd naar de camping in Drenthe en tot de deur oude koelkast mede en nog een voetbal erbij Het kan niet op bij Keukenloods Als oud medewerker van een elektronicabedrijf weet ik wat het is om goede service te geven mijn complimenten

Assortiment
Alles op dit gebied is te bestellen of op voorraad

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jongenelis 27-06-2014 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk en snel te bestellen.

Service
Ze helpen bij al je vragen.

Assortiment
Teveel keuzen om te kiezen. Altijd van. Maar ik was er al uit welke ik wilde hebben.

Aanbeveling
Goedkoop en snelle service.

Extra toelichting
Alles is in goede orde ontvangen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

reviewer75 27-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Extra toelichting
super snel geleverd!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

ik hou van koken 27-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website is duidelijk met veel verschillende produkten voor brede keus

Service
er werd meegedacht in de winkel (Almere) en bij door ons gemaakte foute bestellingen werd er relaxed geruild!

Assortiment
veel keuze met lage prijs

Extra toelichting
het staat hier boven al genoemd: brede keuze, meedenken, lage prijs, voelt ,betrouwbaar. Echt een prettige ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annelies de moree 27-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag bestellen morgen ontvangen

Service
Was nog wat vergeten te vermelden, direct chat met medewerker keurig opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.vandenessen 27-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Artikelen eenvoudig op de site te vinden en te bestellen

Service
Vriendelijke en effectieve klantenservice, indicatie leverdatum en tijdstip snel na te vragen

Aanbeveling
Snelle en goede levering, goede apparatuur

Extra toelichting
Via www.kieskeuring.nl heb ik het artikel gevonden. Een prima prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering en goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Richard_2014 27-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk op website zoeken naar producten.
Ruime informatie over producten en advies .

Service
Goede informatie over levertijd en dag van aflevering via mail.

Assortiment
Ruim assortiment met veel keuze

Extra toelichting
Vooraf wezen kijken bij Keukenloods in Gaanderen. Product, Amerikaanse koelkast stond in showroom , alleen niet juiste kleur. Gebruikgemaakt van actie "bel voor de dagprijs" via internet. Daar kreeg ik een prima korting en heb de Koelkast direct besteld. Uiteindelijk werd de koelkast eerder geleverd dan gepland ( wat zeer prettig wass ) en keurig afgeleverd. Tevens heeft de chauffeur de oude koelkast mee retour genomen. Prettig geholpen aan de telefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeff65 27-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
.

Extra toelichting
Vriendelijk personeel aan de telefoon, snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

fam. Popma 27-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super overzichtelijke website

Service
Direct antwoord op vragen en teves een mooie persoonlijke aabieding.

Assortiment
Grotet diversiteit, dus er zit altijd wel iets bij om tot een goede keuze te komen.

Aanbeveling
Van aankkop tot aflevering klopte alles zoals ook afgesproken.

Extra toelichting
Een goed internet bedrijf die zijn afspraken nakomt zoals afgesproken voor een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews