Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17545 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2276 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mortenstephan1 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijke site, vriendelijke medewerkers die weten hoe een klant te helpen

Service
snel, vriendelijk, behulpzaam

Assortiment
ruime keus uit alle producten

Aanbeveling
De manier van te woord staan, tot aan de levering is gewoon perfect

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

tevreden klant 1191 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
vlak bij ouderkerk - genoeg personeel

Service
vriendelijk. to the point, vertrouwen

Assortiment
er waren weinig 'goedkope 'afwasmachines van mijn merk

Aanbeveling
wij hebben er goede ervaringen mee

Extra toelichting
ik dacht dat dit wel duidelijk was. ik vind het een teken van vertrouwen dat je geen aanbetaling hoeft te doen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

sonja1954 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
was makkelijk zoeken

Service
als je er niet uit kwam even een telefoontje en het was geregeld

Assortiment
genoeg

Aanbeveling
was snel geleverd en gemonteerd

Extra toelichting
alles was eenvoudig te bestellen en het werd snel geleverd

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Eenigenburg 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Gebruikersvriendelijke website

Service
Telefonisch goed geholpen. Bezorging jammer genoeg niet op gewenste dagdeel.

Aanbeveling
Bestelling goed verlopen en groot massortiment

Extra toelichting
Ik heb wel gezien dat het assortiment groot is, maar ook niet meer dan dat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Sregnof 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
DE vraag voor de verlate offerte professioneel = omgaand opgelost

Assortiment
Wat er niet is kan besteld worden.

Aanbeveling
Het klopt gewoon. goed aan te bevelen.

Extra toelichting
Het klopt gewoon , geen opmerkingen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dfvermeer 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk gevonden wat ik zocht, duidelijke site.

Service
Perfect en snel geleverd conform de gemaakte afspraken.

Aanbeveling
Zeer aanbevelenswaardig, ruime keuze, goede prijzen, stipte levering, makkelijk bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rrv 10-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Via internet vanuit huis bestellen

Service
Ruim voldoende, gratis thuis bezorgd.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Voetbalvereniging 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website en je kunt gemakkelijk je producten bestellen.

Service
Vragen worden beantwoord door vakkundig personeel die je verder op weg helpen.

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
Er is geen andere website met zoveel verschillende merken tegen aantrekkelijke prijzen.

Extra toelichting
Een goed assortiment met een goede uitleg en specificaties van de apparaten. Als je belt of mailt heb je direct antwoord van vakkundig personeel. Leveren kan zeer snel, zelfs op de dag van bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam.de Bakker 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon bestellen vanuit je luie stoel,dat is toch super.
We hadden een vraag gesteld en binnen een dag kregen we het antwoord.

Service
Geweldig,je kan zelf uitkiezen welke dag jeje bestelling wilt hebben.en hij kwam super op tijd.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Goeie kwaliteit voor een leuke prijs.

Extra toelichting
Ik ben gewoon super tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PV01 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was heel gemakkelijk het apparaat te vinden wat ik wilde hebben: Type het apparaat in de zoekregel van Google en zet daarachter goedkoop, dan kom je vanzelf bij Keukenloods.

Service
Snelle en correcte levering.

Aanbeveling
Ik ben gewoon heel tevreden en hoop natuurlijk nooit de klantenservice uit te moeten proberen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. van der Aa 10-06-2014 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vollop voorraad dus gelijk meenemen

Service
Klantvriendelijk en goede uitleg

Assortiment
De keuze is reuze!

Aanbeveling
Heb ik al reeds gedaan!

Extra toelichting
Top bedrijf erg klantvriendelijk, en goede service! Van mijn kant uit een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eesw1312 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Online kun je zeer eenvoudig je product zoeken en simpel bestellen. Voor meer informatie kun je bellen met een zeer deskundige medewerker.

Service
Ik had per abuis een inbouw magnetron besteld die toch niet in de kast paste. Een telefoontje was voldoende. Zonder problemen kon ik hem omruilen. Al de volgende dag werd de nieuwe bezorgd en de andere weer meegenomen.

Assortiment
Zeer ruime keuze tegen aantrekkelijke prijzen.

Extra toelichting
Snelle en zeer goede service, ruim assortiment en scherpe prijzen. Ook normale garantie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Varel 10-06-2014 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Snelle respons bij evt problemen en de daarvoor aangereikte oplossing.
Melding via mail als je bestelde produkt binnen is om daarna een afspraak te kunnen maken voor levering.
In de winkel nemen ze nog echt de tijd voor je.

Assortiment
Zou een 10 kunnen zijn maar ik denk niet dat er winkels bestaan die alles hebben.

Aanbeveling
Zeker de moeite waard om hier eens een kijkje te nemen, ben er bijna zeker van dat je hier slaagt.

Extra toelichting
Bijzonder prettige ervaring met keueknloods, mijn spullen komen voortaan dan ook hier vandaan, ik hoef niet verder meer te zoeken. Ook wat betreft klantvriendelijkheid en service kan menig winkel niet aan tippen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

royy1975 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is gewoon goed duidelijk.

Service
Je weet wanneer jullie komen leveren.
En de chauffeur deed zijn werk prima.

Assortiment
Er is voldoend keus in genoeg prijs klassen.

Aanbeveling
Ik heb alleen maar een positieve ervaring dus zodoende zou ik jullie aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bob 1959 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
thuis bestellen , hoef ik niet naar de kut winkel hier

Service
communicatie kon beter

Assortiment
ruim en uitgebreid assortiment

Aanbeveling
wegens bovenstaande punten

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Greet K 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
je kan zowel on line als in de shop zelf bestellen

Service
perfecte service binnen een week spullen in huis

Assortiment
ruim assortiment voor ieder budget wel iets te vinden

Aanbeveling
goede service en kwaliteit prijs verhouding

Extra toelichting
vriendelijk personeel, en snele bezorging van je aangekochte spullen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 114 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima makkelijk te gebruiken site

Service
moest door omstandigheden de levering een week uitstellen
Geen enkel probleem Prima!

Assortiment
Eigenlijk van alles te krijgen in legio uitvoeringen
Zeer goed assortiment

Aanbeveling
Gewoon goed!!

Extra toelichting
Met boven genoemde punten ben ik zeer tevreden Dit was mijn eerste bestelling maar er zullen er nog meer volgen Goede ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick Nijland 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
op internet besteld, goede website.

Service
goed contact met de serviceafdeling. Levering op tijd. Jammer dat de chauffeur me niet kon helpen met uitpakken en plaatsen van de koelkast. Best een groot ding, moest later een buurman vragen.

Assortiment
ruim assortiment.

Aanbeveling
goede prijzen en stipte levering.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Remko1968 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Koelkast in het weekeinde kapot gegaan.
Gelukkig camping koelkast nog.
Op de site de koelkasten op voorraad bekeken.
Besteld op maandag en dinsdag voor 13:00 in huis.
Oude meteen meegenomen.
Super makkelijk en snel geregeld.

Service
Mail contact en informatie over bestelling goed.
Op dinsdag mail met bericht aflever tijdvak op de site te zien.
En koelkast binnen het tijdvak geleverd.

Assortiment
Koelkasten van 102 cm met deur op deur maar 2 op voorraad.

Aanbeveling
Als onze vaatwasser er eerdaags mee ophoudt,kopen we hem op ook op keukenloods.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Robert8888888 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle website met goede vergelijkingstool

Service
Telefonische vragen direct en kundig beantwoord, adviseur was terzakekundig

Extra toelichting
Makkelijk, beste prijs, professionele service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GroteW 10-06-2014

Algemene score

7,2

Service
er zou nog een statafel gratis worden meegeleverd bij aanschaf van 2 Boretti producten, maar die is er nog steeds niet gekomen, ondanks belofte

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

A. Groothedde 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
site, email, telefoon allemaal duidelijk goed bereikbaar en snelle afhandeling

Service
Bestelde artikel kon niet binnen gestelde termijn geleverd worden. Leuke korting op een alternatief.
Pin betaling bij aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger Hermans 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede website om spullen te vinden

Service
perfecte levering op gevraagde en afgesproken tijd

Assortiment
diverse merken kun je naast elkaar zetten

Aanbeveling
was zeer tevreden over alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.voesenek 10-06-2014 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede uitleg en afspraken correct nakomen

Service
een duidelijke zaak, voor mij een gentlemen,s agreement

Assortiment
bij vele andere zaken gekeken en het assortiment is wel uitgebreider dan bij andere en een stuk goedkoper

Aanbeveling
heb al verscheidene mensen geadviseerd om bij keukenloods te gaan kijken en zeker prijs technies

Extra toelichting
wel voor mij niets dan goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny_b1234 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles goed geregeld.

Service
Offerte was snel binnen.

Assortiment
Genoeg keus voor de apparatuur

Aanbeveling
Alles goed verlopen, snel geleverd

Extra toelichting
Alles goed verlopen, snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ratels1962 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijke site met goede zoekfunctie

Service
Kan nog niet veel van zeggen, product pas 1 maand in bezit

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Goedkoop, ruime sortering, makkelijk ophalen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

summer65 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supersnelle en goede levering

Service
Prima communicatie per mail en telefoon

Assortiment
Had een bepaalde wasmachine op het oog, direct leverbaar en zeer scherpe prijs

Aanbeveling
Makkelijker kan het niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JMJ van Leeuwen 10-06-2014

Algemene score

8,5

Gemak
het was bijzonder eenvoudig om de bestelling te plaatsen en ook de reactie op de bestelling ging soepel. Betaling bij afleveren, snel.

Service
het contact over aflevertijdstip ging snel en accuraat. Ook aflevertijdstip ging snel, zondag besteld, maandag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

robenels 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel , accuraat, kundig

Service
op zondag besteld en woensdag in huis

Assortiment
wist wat ik wilde dus niet verder gezocht.

Aanbeveling
plezierige verkoop en netjes behandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KamerikseGebruiker 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Producten die ik zocht waren niet online geprijst. Dit schijnt niet te mogen van Siemens. Apart dat Siemens dit soort regeltjes kan opleggen. Een weg er omheen zou kunnen zijn dat je ze toch online zet, voor een hogere prijs en er duidelijk bij zet dat mensen moeten bellen voor de beste prijs.

Service
Goed geholpen.

Assortiment
Voor alles wat ik zocht ben ik geslaag bij Keukenloods.nl

Extra toelichting
Zowel de fysieke winkel als de webwinkel bezocht. Voor beiden geldt dat ik er goed geholpen ben en iedereen goed meedacht tijdens het proces van de selectie van apparatuur.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mart51 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via Internet besteld, gelijk een afspraak over levering.

Service
Uiterst vriendelijke bejegening door de chauffeur.

Assortiment
Voor mijn behoeften ruim voldoende.

Aanbeveling
Zeker voor herhaling vatbaar en dus ook te adviseren aan anderen.

Extra toelichting
Van aankoop tot levering is alles perfect gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

secure52 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zowel via de telefoon als internet goed bereikbaar, alle info duidelijk vermeld en stapsgewijs kan de keuze gemaakt worden, heel helder.

Service
binnen mum van tijd alle zaken geregeld, orderbevestiging heel snel binnen, 2 verkopers onafhankelijk van elkaar, zelfde aanbeveling, uitstekend

Assortiment
van goedkoopste tot duurste segment apparatuur aanwezig, ook van klein tot groot. Prima

Aanbeveling
Was mij ook mondeling aanbevolen door anderen, geen betere reclame mogelijk

Extra toelichting
Sta volledig achter mijn mening en zal deze ook ventileren naar anderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pwitsen 10-06-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Winkel in de buurt, levering voor de deur, prima

Service
Duurde wat lang voordat ik werd geholpen, maar toen ik werd geholpen was de service prima!

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Veel keuze, goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Naam 137 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer overzichtelijke site

Service
Ook telefonisch zeer professioneel geholpen en er was geen vraag teveel.

Assortiment
Zeer uitgebreid en heel goed in producten verdeeld en ook weer makkelijk terug in hoofdmenu.

Aanbeveling
Goed overzicht van producten en een scherpe prijsstelling.

Extra toelichting
Overzichtelijke site en een heel erg goed geprijsd en heel erg klantvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ronn2357 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekend

Service
Uitstekend

Assortiment
Voldoende keus dus uitstekend.

Aanbeveling
Iedereen die mijn keukentje ziet vindt het makelijk en een mooie barbecue, dus voor iedereen die een barbecue wilt kopen ga naar de webshop keukenloods.

Extra toelichting
Ik ben zo blij met mijn barbecue ik heb er geen andere woorden voor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenda 1981 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Ik heb telefonisch contact opgenomen of er een artikel in voorraad was en dat was deze, vervolgens werd de bestelling helemaal voor mij gedaan en kreeg ik per mail de bevestiging, helemaal TOP.

Service
Zie hierboven, ik hoefde niet vervolgens zelf weer naar de site om de bestelling te maken.

Aanbeveling
Goede service en klantvriendelijke medewerker

Extra toelichting
Binnen 5 minuten was het eigenlijk geregeld en konden we het product op komen halen. Ook achteraf nadat wij zelf een beetje een domme fout hadden gemaakt werden wij direct heel vriendelijke en netjes geholpen waardoor het probleem snel was opgelost.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Len van Schaijk 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site.

Service
vriendelijk en attent.

Assortiment
veel.

Aanbeveling
zou ik zeker aanbevelen bij vrienden en familie..

Extra toelichting
ben gewoon zeer tevreden over alles.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tamara77 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online is het gemakkelijk bestellen, maar ook telefonisch is zo gepiept!

Service
Top! De service is on-Nederlands goed! Ik hoop dat jullie hier de waardering voor krijgen van jullie klanten, die jullie verdienen. Deze klant is in ieder geval lyrisch!

Telefonisch contact - enorm vriendelijk EN behulpzaam geholpen.
Afleveren producten - wederom enorm behulpzaam en vriendelijk. Netjes gebeld een half uur voor levering, zoals de dag ervoor afgesproken bij bestelling.
Retour producten - ik heb nog nooit producten geretourneerd aan jullie.
Geen extra kosten voor diensten hoeven betalen.

Assortiment
Breed en ruim assortiment. In zowel het goedkopere segment als de duurdere.

Aanbeveling
Heb jullie inmiddels al een 4 vrienden aanbevolen.

Extra toelichting
Ik heb het niet online gekocht, maar uiteindelijk aan de telefoon besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debets & Quispel 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Het was een snelle services.

Assortiment
Dat is ruime keuzen

Aanbeveling
De services is super en keuzen is ruim dus ik zou ze zeker aanraden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anthema1 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zowel via mail als telefonisch snel en vriendelijk
Bezorging stipt en behulpzaam
Dik tevreden ook met de bestelde apparatuur

Aanbeveling
Werkelijk voor iedere beurs een passend product met een snelle levering
Zal het zeker aanbevelen bij iedereen die ik ken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yasjka 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik kon tot dezelfde ochtend nog het item bestellen en dat tegen de beste prijs!

Service
Het item werd dezelfde dag geleverd. Het had alleen goed geweest om iet spreciezer te weten wanneer ze kwamen leveren.

Assortiment
Het item dat ik zocht en vergelijkbare artikelen waren voorradig

Aanbeveling
Het heeft alles wat ik van een online shop verlang

Extra toelichting
Goede service en goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marijke21b 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoeken, kijken, klikken. Besteld.

Service
Er werd dezelfde dag nog gebeld om een aflevermoment af te spreken. Betalen bij aflevering zonder extra kosten.

Assortiment
Ik ging voor een 2-deurs koelkast en kocht uiteindelijk een 4-deurs koelkast. Heel verrassend.

Aanbeveling
Eenvoudig, goede service, snelle levering.

Extra toelichting
Al met al een uitstekende keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno Piek 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen, duidelijk, snel.

Service
Snelle levering, duidelijke mails etc.

Aanbeveling
Snelle levering, makkelijk te bestellen en betalen. Wat betreft hetgeen ik besteld heb, de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Staak01 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Service was correct. Maar product bleek op dag van bezorging niet in magazijn. Er werd pas gebeld nadat bezorgautos wegwaren. Ergo: ander product werd pas dag lager geleverd.

Slordig als het om een ijskast gaat en je etenswaren liggen te bederven.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ludy 10-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Service
Pannedrager defect.. Binnen 3 dagen een nieuwe

Assortiment
Groot maar veel niet op vorraad

Extra toelichting
Zeer tevreden en veel goedkoper als keukenzaak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

S. Le Blanc 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik vond het makkelijk de producten te zoeken en de site is overzichtelijk. Het enige wat ik mis een vergelijk knop

Service
Kreeg snel antwoord van de klantenservice

Assortiment
Niets op aan te merken, snel gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Heb ik inmiddels al gedaan.

Extra toelichting
Goede overzichtelijke site, veel product keuze, scherpe prijzen en super snelle levering! Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 62 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en gemakkelijk te bestellen

Service
Kan alleen oordelen over de service bij afleveren, deze was prima

Assortiment
Er is ruim voldoende keuze, zowel wat prijs en kwaliteit betreft.

Aanbeveling
Ik heb een goede keuze kunnen maken en als iemand anders ook iets dergelijks zoekt, zal ik zeker zeggen, kijk eens bij keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul-Folkert Koolstra 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles online makkelijk besteld, en te betalen

Service
Super, kreeg zelfs nog meer korting omdat ik het product ergens anders goedkoper had gevonden.
Ook gratis verzend/transport kosten zijn altijd mooi meegenomen!

Assortiment
Ruime keuze, ik vond precies wat ik zocht

Aanbeveling
Goede service, en betaalbaar!

Extra toelichting
Zoals ik eigenlijk al gezegd heb. Makkelijk te bestellen en betalen, ruime keuze. En krijg je het ergens anders goedkoper, geven ze nog meer korting. Op deze manier erg betaalbaar. Zeer snel in huis en geen verzend/transport kosten. Een grote aanrader !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariaelvira 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snel gevonden met alleen het invoeren van een code.

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Goed en goedkoop

Extra toelichting
Was een goede en snelle goedkope levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Woes 10-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Service
Factuur / bestellingsformulier bleek niet juist. Oude apparatuur werd niet meegenomen terwijl duidelijk vermeld op verkregen factuur. Product niet binnen 24 uur geleverd terwijl wel vermeld op website. Geen tracking mogelijkheid / gegevens. Verzendgegevens ontvangen via e-mail nadat product geleverd was.

Extra toelichting
Snelle en accurate webshop. Factuur / bestellingsformulier bleek niet juist. Oude apparatuur werd niet meegenomen terwijl duidelijk vermeld op verkregen factuur. Product niet binnen 24 uur geleverd terwijl wel vermeld op website. Geen tracking mogelijkheid / gegevens. Verzendgegevens ontvangen via e-mail nadat product geleverd was.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 10-06-2014

Beste Woes, Bedankt voor uw beoordeling. Onze excuses voor deze gang van zaken. Kunt u uw ordernummer mailen naar info@keukenloods.nl dan kunnen wij voor u nagaan wat er is misgegaan.
Met vriendelijke groet,

W. Wekker
Keukenloods.nl

Reageer

Toon meer reviews