Intertoys - Reviews & Ervaringen

7,0 Lees 2021 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Intertoys.

Intertoys stelt zich voor

Intertoys is, met 407 vestigingen, de grootste keten van speelgoedwinkels in Nederland. Verkozen tot beste speelgoed winkel 2017! Kijk op de website voor ons volledige assortiment, met artikelen van LEGO, Playmobil, Hasbro en Mattel.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 102 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Boss 15-08-2018 Via de website gekocht

Geweldig snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel Gemakkelijk besteld en heel snel en juist geleverd.
Ik zou zo weer iets bestellen.
Deze lego doos stond niet in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jl 09-08-2018 Via de website gekocht

Verkeerde levering en matige communicatie

Algemene score

5,0
Ik zal niet gauw nog een keer bestellen bij Intertoys. Ik kreeg het verkeerde opgestuurd, heb gebeld, kreeg wel een aardige dame aan de lijn, die mij vertelde dat ze meteen het juiste artikel op zouden sturen. Maar het duurde wel erg lang. Na ruim een week weer gebeld, weer een aardige dame aan de lijn, maar die wist mij te vertellen dat het artikel niet meer leverbaar is en dat het geld al teruggestort was. Iets wat ik nog niet had gezien, maar waar ik ook geen mail over heb gehad. Jammer. Het had wat mij betreft meteen duidelijk moeten zijn dat het artikel er niet meer is. Dat ik een verkeerde kreeg opgestuurd, kan gebeuren, maar dat ik zelf na 9 dagen erachteraan moeten bellen waar het juiste artikel nou blijft, is niet zo netjes van Intertoys.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces

Review criteria:

Voldoende
Slecht

Reageer

Takai 05-08-2018 Via de website gekocht

Gemakkelijk en snel online besteld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Online een dartbord wat in de aanbieding was besteld wat erg handig is omdat je niet hoeft te wachten totdat je een keer in de gelegenheid bent om naar een winkel te gaan en vervolgens te laat bent voor de actie. Het afhalen is ook bij een andere balie dan bij de kassa zodat je niet in een lange rij hoeft te staan. Lekker efficiënt dus.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ria 26-07-2018 Via de website gekocht

Handig snel eenvoudig bestellen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind t handig om bij intertoys te bestellen geen gesjouw met grotere dingen!!
Het wordt goed en snel bezorgt!!
Alleen 1 minpuntje dat er tegenwoordig geen inpakpapier meer bij zit.
vroeger wel reglematig te kort of te klein voor het desbetreffende kado ,maar nu niets meer. jammer. Maar verder prima in orde. service ruilen en dergelijke? geen ervaring mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Loes 18-07-2018 Via de website gekocht

Prima prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles ging vlot op de website. Ik wist wat ik nodig had en kon dit snel vinden. Er was een snelle levering en netjes verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jolanda 15-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alleen jammer als je iets besteld voor 19.00euro daar dan verzendkosten bij rekent kom je over de 20 euro . Maar dan zegt Intertoys dat je voor 20 euro minimaal MOET bestellen anders geen mogelijkheid om te bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Dit moet veranderen 09-07-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Waardeloos dat je alleen kan bestellen boven €20, ook als je het in de winkel ophaalt. Slechte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda 06-07-2018 Via de website gekocht

Alles goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Intertoys heeft een duidelijke webpagina. De bestelling was compleet en is bezorgd op de dag die ik aangegeven had.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jonker 03-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering goede kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service snelle levering eigenlijk gaan we altijd naar de winkel maar dit product was er niet vandaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ursula 18-06-2018 Via de website gekocht

Leuk speelgoed en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en makkelijk de leukste aanbiedingen en kado’s thuis bezorgd. Leukste assortiment aan speelgoed

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

nangadewi 16-06-2018 Via de website gekocht

sta wars force link poppetjes

Algemene score

4,0
er was een aanbieding van bovenstaande star wars poppetjes. aangezien er van 1 nog maar 1 op voorraad was dacht ik snel online bestellen voordat die op is. des te groter was de teleurstelling toen het pakketje kwam en het laatse exemplaar van dit poppetje was vervangendoor een ander exmplaar wat ik al besteld had (dus 2 dezelfde). 1 poppetje retour gestuurd met het probleem er bij op papier. dan zou je denken dat ene poppetje is nog ergens maar nee poppetje was er niet meer. wel netjes daar een bericht via de e-mail over gekregen maar goed het blijft dus een teleurstelling dat het bestelde poppetje niet meer gaat komen

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Mini 12-06-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke manier van bestellen,
duidelijke informatie over de producten, de verzending en aflevering

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sw 11-06-2018 Via de website gekocht

intertoys artikelen prima, externe leveranciers erg traag

Algemene score

4,0
mooie shop maar artikel van externe leverancier duurde erg lang en was tijdens levering erg onduidelijk.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Reageer

Marc 08-06-2018 Via de website gekocht

zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles zeer overzichtelijk op de site en na bestelling alles snel geleverd, en na dien een klein deel retour en dit alles met goede service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

helen van beek 30-05-2018 Via de website gekocht

raar beleid

Algemene score

1,0
Ik koop wat bij intertoys en ben niet tevreden, het moet terug en dan ineens wentelt Intertoys alle verantwoording af naar de externe verkoper, misschien dom maar ik heb bij Intertoys gekocht betaalt en de service krijg ik ineens via de externe verkoper ....... Lekker makkelijk zo kan ik ook een website onderhouden.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed

Reageer

Dimphy van Dijk 25-05-2018 Via de website gekocht

super geweldige service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had de piraten watertafel gekocht voor de verjaardag van mijn klein zoon ! hij was er superblij mee , maar de tafel was defect het water liep in de dubbele bodem niet getreurt na 1belletje kon ze de tafel bij intertoys in zundert omruilen voor een nieuwe
dat noem ik super goede service!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Susan 21-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima levering en snel. Volgende dag gelijk geleverd. Geen beschadigingen aan doos. Kortom wij waren zeer tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Joost 28-04-2018 Via de website gekocht

Misleidend

Algemene score

4,0
Naar aanleiding van een afbeelding doelset met bal besteld. Na levering blijkt er geen bal bij te zitten. Navraag gedaan naar de bal via hoofdkantoor, eenvoudig afgewimpeld met het antwoord dat er geen bal bij de set hoort. Plaats deze afbeelding dan ook niet op de site!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Ik 20-04-2018 Via de website gekocht

Makkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk alles te vinden en / of te zoeken, een kind kan de was doen zal ik het maar noemen.
In de winkel is trouwens hulp als je iets niet kan vinden.

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dela 10-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige aanbieding

Algemene score

10,0
Gemakkelijk overzichtelijk en klantvriendelijke website
Bestel er graag . En het gemak dat het thuis netjes word geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

karin 07-04-2018 Via de website gekocht

snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
bestelling vlug binnen netjes verpakt goede service je krijgt altijd waar voor je geld hebben altijd alles op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elise 28-03-2018 Via de website gekocht

goede aanbieding!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg goede aanbieding.
Website zou iets specifieker mogen qua zoekfunctie.
Goede en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mar 26-03-2018 Via de website gekocht

leuke acties!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er waren twee leuke acties. De spellen waren in de aanbieding en er was een leuke actie, waardoor je het tweede kaartje bij een dierentuin gratis kreeg. Eerst zat die alleen niet bij de doos in. Hier achteraan gemaild en binnen een paar dagen had ik de voucher als nog. Echt een super service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ariana 24-03-2018 Via de website gekocht

Heel vriendelijk personeel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Intertoys is een leuke winkel ze hebben meestal alles op voorraad.
Via de webshop is het snelle levering als ze niet in de winkel hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kim 21-03-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, fijne winkel

Algemene score

9,0
Inhoud was netjes verpakt, snel geleverd, betaling ging makkelijk, producten waren in goede staat! Bestellen ging makkelijk op de website en de website gaaf dodelijk de korting aan.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Wendy 21-03-2018 Via de website gekocht

Helemaal top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijk van de site is tiptop in orde.
Ik bestel regelmatig bij de Intertoys en ben van plan dit ook vaker te doen.
Hier aan de overkant zit ook een Intertoys en ook daar ben ik vaak te vinden (Lego verslaafd)

Waar ik ook blij ben is de mogelijkheid om met Aterpay te betalen! Want soms zijn er mooie aanbiedingen maar kan k t geld pas een week later missen, maar dan is de aanbieding misschien al weg! Ook dat is top!

Levering ook netjes zoals aangegeven op de site en uiteraard ontvang je altijd een track and trace code!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mdek 19-03-2018 Via de website gekocht

Mooie aanbiedingen en snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een aantal spellen gekocht met 50% korting. Het bestelproces was eenvoudig en het pakket werd gratis de volgende dag al bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 17-03-2018 Via de website gekocht

Matige update van de website

Algemene score

5,0
Ik wilde een cadeautje bestellen voor de volgende dag, maar omdat ik twijfelde of het dan op tijd binnen zou zijn, kerk ik eerst of er winkel voorraad was. Deze was ruim voldoende volgens de website. Dus ik ben de volgende ochtend direct om half tien naar de winkel gegaan. Helaas....... Geen voorraad, maar op de pc in de winkel stond nog steeds op voldoende voorraad. Meisje in de winkel heeft met mij drie keer door de winkel gelopen, maar nergens te vinden. Waardoor ik alsnog moest bestellen maar het dus zo ie zo te laat was.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Lubica 17-03-2018 Via de website gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik miste bij laatste bestelling iets en ff een mailtje en hebben ze het netjes opgelost. Mijn dochter was helemaal blij met speelgoed die ze voor haar verjaardag kado bonnen heeft gekocht

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Annemarie 09-03-2018 Via de website gekocht

Teleurgesteld

Algemene score

1,0
Bestelling na meer dan een maand nog steeds niet geleverd.
Teleurgesteld in de slechte klantenservice, geven onjuiste informatie, zijn onprofessioneel, bellen niet terug en zijn niet oplossingsgericht.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Sechi73 05-03-2018 Via de website gekocht

Makkelijk en snel

Algemene score

9,0
Site werkt makkelijk en snel. Bezorging volgende dag. Tevreden klant hier, die zeker nog vaker online gaat bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tessa 03-03-2018 Via de website gekocht

Snelle verzending

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk bestelproces, ook heeft intertoys met bepaalde producten dezelfde prijs als de concurrent. Daarom heb ik deze producten bij Intertoys besteld. Snelle verzending! Wel moet je goed letten op de levertijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sam 02-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd snel geleverd, ruime keuze van speelgoed, makkelijk te bestelen. Ik vind Intertoys echt super!!! We hebben deze keer ninja go sticker boek met veel stickers besteld. Was lange en leuke speelplezier voor mijn jongens van 6 en 4. Bedankt !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 02-03-2018 Via de website gekocht

Toppie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Had al meerdere keren via de shop besteld en altijd alles op tijd bezorgd. En zal zeker niet de laatste keer zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lenny van Doorn 28-02-2018 Via de website gekocht

Een hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vindt de medewerkers in deze winkel klasse. (Intertoys Gen. Cronjéstraat) Ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam! Top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moniek 19-02-2018 Via de website gekocht

Retour kosten zelf betalen

Algemene score

5,0
Mijn bestelling werd niet door Intertoys zelf bezorgd waardoor je zelf de retour kosten moet betalen. Dit staat niet aangegeven wanneer je het artikel op Intertoys.nl besteld

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Dewi 16-02-2018 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk te bestellen. De foto's gaven goed weer wat er besteld werd. De verzending ging ook volgens plan en was lekker snel in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

B schrijver 15-02-2018 In de winkel gekocht
Harderwijk

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top service! Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd! Ik heb ook in de winkel op de zuil besteld en gelijk contant in de winkel betaald en werd zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen door het personeel! De volgende dag was de bestelling bezorgd!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

ginie melinga 14-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel te vinden wat je wilt bestellen. Bevalt prima. Al vaker hier naar gekeken. Ziet er goed verzorgd uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jolanfa 12-02-2018 Via de website gekocht

Goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en snelle levering. Verpakkingsmateriaal mag wel aangepast worden naar grote van de bestelde artikelen. Ik had een kleine artikel wat in een zeer grote doos met veel plastic verpakt werd. Hier kan dus nog wat aan gedaan worden zodat we minder afval hebben.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Joycebernhardt 08-02-2018 Via de website gekocht

Gaat veel fout

Algemene score

2,0
Twee keer iets besteld bij intertoys de eerste keer miste ik de helft van mijn bestelling en moest ik praten als brugman om de missende spullen te krijgen want in het systeem stond immers dat ik het wel heb gehad...1 product is ook nog vrij snel stuk gegaan.. daar had ik niet eens zin in om nog achteraan te gaan en de tweede keer kreeg ik wat anders als ik heb besteld (gelukkig vond degene waar het voor was deze ook leuk want tijd om te ruilen was er niet meer voor de verjaardag. Vind het erg slordig allemaal..

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Kuijf 07-02-2018 Via de website gekocht

Jammer van de dubbele verzendkosten

Algemene score

5,0
Ik had wat speelgoed gekocht en besloot 2 minuten later nogmaals wat te bestellen ik denk dat komt het toch in een pakket aan.
Komt het wel samen aan in een pakket maar wel dubbele bezorgkosten!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

linda 27-01-2018 Via de website gekocht

Snel binnen en perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn zoon heeft dyslexie en had een luisterboek gehuurd, met cd dus. ik had alleen geen cd speler. Nu wel! 1 dag later na het bestellen. Door het gemak van de shop, die ik fijner vind dan een andere shop omdat je goed kan filteren en snel geholpen word door de zoekfunctie. en de levering was natuurlijk ook in orde, netjes verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.K 27-01-2018 Via de website gekocht

Top service. Alles snel besteld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De spullen waren snel besteld.
Her bericht dat de spullen opgehaald kon worden, was zoals verwacht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dokkie 27-01-2018 In de winkel gekocht
Hoorn

Goed en vakkundig geholpen bij Intertoys

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de winkel laten vertellen over het speelgoed daarna met de verkoper besteld via internet om het thuis gratis te laten bezorgen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Retour duurt lang 24-01-2018 Via de website gekocht

Snel besteld maar de retourzending duurde heel erg lang

Algemene score

5,0
Snel besteld en volgende dag in huis maar de retourzending met terugbetalen heeft meer dan een maand geduurd.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

E borgsteede 21-01-2018 Via de website gekocht

Ben heel tevreden

Algemene score

8,0
De bestelde spullen waren prima inorde de producten zagen er heel goed uit. In t vervolg bestel ik graag. Op deze wijze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjen 21-01-2018 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website met in mijn geval ( games en accessoires nintendo switch ) snel thuis bezorgd en goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Marja 21-01-2018 Via de website gekocht

Supersnel in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk bestellen en supersnel in huis zonder dat je er de deur voor uit hoeft.Uitgebreid assortiment speelgoed.Niet moeilijk om iets leuks te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marielle 20-01-2018 Via de website gekocht

Verslechterd webshoppen

Algemene score

6,0
Vindt het jammer dat andere aanbieders ook aanbieden wat vaak troep blijkt te zijn. Zelfde concept als bol.com erg jammer

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews