HifiDump.nl - Reviews & Ervaringen

9,5 Lees 119 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over HifiDump.nl.

HifiDump.nl stelt zich voor

HiFiDump.nl is onderdeel van Auto Service Venderbosch BV. Al ruim 40 jaar zijn wij gevestigd in het Achterhoekse Halle bij Doetinchem. HiFiDump.nl is gespecialiseerd in de verkoop van Car Hifi, Navigatie, Multimedia, Dakkoffers, Dakdragers en Fietsendragers. Kom eens langs in de GROOTSTE autoshop van de Achterhoek! Door onze jarenlange productervaring kunnen wij u 6 dagen per week professioneel adviseren. Tot ziens in Halle!!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 12 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

oonsGert 18-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

10,0
Heldere website, scherpe prijzen, goede communicatie en keurig op tijd geleverd.
Gewoon goed en prettig winkelen met HiFidump.nl.

Reageer

Simon 17-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en snelle service. Vriendelijk en snel geholpen. Ook meegeholpen om dakkoffer op te auto te krijgen.

Reageer

Nico 17-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Correcte en vlotte afwikkeling. Nemen de tijd om je te woord te staan en denken met je mee.

Reageer

Winse 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima prijs kwaliteit verhouding.
Bij aankomst de box lekker warm op de auto gezet.
Goeie koffie en Jan Wessel heeft prima geholpen.
Mooie Hapro 8.6 Traxer.

Reageer

Piet Nelissen 04-12-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor hifidump gekozen.. goedkoop..goede reviews..en een aardig iemand aan de telefoon..dus daarom voor hifidump gekozen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Y. Mol 01-12-2018 Via de website gekocht

Super service en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering! een een klein foutje bij levering werd DIRECT door ze opgelost.
Hele nette winkel, zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anton 27-11-2018 Via de website gekocht

Top service tegen zeer concurrerende prijzen

Algemene score

10,0
Hifidump.nl is in één woord een topbedrijf. Naast de scherpe prijs levert men ook nog eens zeer goede service. Ik had een dubbeldin multimedia systeem gekocht en de paslijst bleek toch niet de passen. Na telefonisch onderhoud heeft men een andere systeem opgestuurd met een retourbon in de doos. Geen betaling nodig en geen gezeur over de retourkosten. Dab+ antenne werd ook nog eens gratis meegeleverd (elders Euro 29,95). Gewoon een klant tevreden en blij maken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle Brantsma 20-11-2018 Via de website gekocht

Goed meegedacht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze webwinkel onderscheidt zich niet alleen door scherpe prijzen, maar de verkoper denkt ook met je mee! Heel goed bereikbaar en het gevoel van "korte lijnen".

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jenns Van der Dijk 31-05-2018 Via de website gekocht

Perfecte webshop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle verzending, Super service en heel klantvriendelijk!! Ruim assortiment op voorraad. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeer vertrouwd 31-05-2018 Via de website gekocht

Topbedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Adequaat antwoord op de per e-email gestelde vraag. Mede daardoor dezelfde dag bestelling geplaatst voor de Uebler i21 fietsendrager. Prompte bevestiging en info over bezorging. Andere dag in huis Toppie hoor!!!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stockel1949 14-05-2018 Via de website gekocht

Snel als bliksem

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel als bliksem. Besteld op vrijdag aan het einde van de middag en afgeleverd op zaterdagmiddag. Originele verpakking, onberispelijk en conform materiaal. Dankjewel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peet 05-04-2018 Via de website gekocht

Prima bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima internet bedrijf. Bestellen gaat uiterst makkelijk en je wordt direct gebeld bij afwijking op de levertijd. Je krijgt direct een track nr zodat je je bestelling kan volgen. Allemaal keurig.
Een kleine opmerking over het verpakken, dit zou wat beter kunnen, alleen wat plastic folie om een Tomtom is echt niet voldoende. Gelukkig is de tomtom niet beschadigd.
Bedrijf is wel een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nieck Smit 02-01-2018 Via de website gekocht

Top Service , Snelle Levering en Goed geholpen !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koos deze shop omdat deze het goedkoopst is voor mijn tomtom en heeft goede reviews.
ik schijf deze review omdat ik gratis kaartjes kreeg voor korting naar theater,dierentuin of film !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Achim van dem Assem 29-10-2017 Via de website gekocht

Tolle Service, schnelle Lieferung

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super schnell geliefert . Sogar nach Deutschland. Habe mich zuvor lange beraten lassen.
10 Punkte für Hifidump.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelo 02-10-2017 Via de website gekocht

Beste service wat ik mee maak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik belde naar hifidump.nl en ik vroeg of de pioneer avh-z5000dab op voorraad was en ja was op voorraad hij zij ook ik zal er ook een dab antenne bij doen voor niks bij geen 1 winkel heb ik die service gehad en bij deze winkel wel super blij mee en de volgende dag in huis
Relaxte man aan de telefoon voor mij een top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 19-09-2017 Via de website gekocht

Goede prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snel geleverd, besteld om 19 uur en de volgende dag al binnen. Geleverd tegen een zeer goede prijs. Een aanrader

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kishan 06-09-2017 Via de website gekocht

Zeker een aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Auto versterker gekocht tegen de laagste prijs in heel nederland en volgende dag al in huis! Prima service en beste prijs!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 26-08-2017 Via de website gekocht

De beste service bij een webshop sinds lange tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een pioneer radio gekocht bij deze winkel en bij wat kleine probleempjes bij de installatie even een mailtje gestuurd, binnen 5 minuten reactie en uitstekend geholpen!
Echt werkelijkwaar TOP service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 18-07-2017 In de winkel gekocht

Eerlijke winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had elders een DAB+ autoradio gekocht, maar helaas zonder DAB antenne.
Heb even snel op internet gezocht naar een antenne en kwam zodoende bij HiFiDump terecht.
Gekeken naar de openingstijden en ze waren open.
Gewoon ernaartoe gereden en zowaar een groot aantal DAB+antennes gewoon op voorraad.
Meteen aangesloten op de autoradio en ik geniet nu al van een geweldig geluid.
Volgende keer als ik weer eens iets dergelijks nodig heb zal ik zeker weer naar Halle rijden.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Robin 07-07-2017 Via de website gekocht

Uitstekende Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb goed en eerlijk advies gekregen voordat ik tot aankoop ben overgegaan. Daarnaast een zeer goede, kordate èn flexibele afhandeling van zowel bestelling als levering. Dit bedrijf weet wat service is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger 06-07-2017 Via de website gekocht

Prachtige afwerking bestelling on line

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze shop gevonden via internet. Mijn bestelling werd perfect afgehandeld en is snel (via post NL) bij mij in België aangekomen. Proficiat allen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jessica Visser 02-07-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij deze shop een multimediaspeler gekocht voor in mijn auto. Na aansluiten wilde het een en ander niet goed functioneren. De verkoper heeft met mij meegekeken en wij hielden contact via email, telefoon en whatsapp. We kwamen er niet uit dus ik heb het product terug mogen sturen, zodat verkoper hier naar kon kijken. Alles is door verkoper getest en werkte goed. Product met gratis nieuwe aansluitkabel teruggekregen en met instructies van verkoper opnieuw aangesloten. Werkt nu naar behoren.

Fantastische service van verkoper! Ik ben erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura van Veen 28-06-2017 In de winkel gekocht
Halle

Geweldig bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel een fietsdrager gekocht. We werden erg goed geholpen. Ruime keuze . Drager werd netjes gemonteerd

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Willem te Lindert 15-06-2017 In de winkel gekocht
Halle

Allround en écht persoonlijk, fijn bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de webshop product gekocht en in de winkel in Halle opgehaald. Daar vriendelijk geholpen en boven verwachting geadviseerd. Compleet assortiment en mooie winkel.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kok 08-06-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb lang op internet gezocht naar een juiste TomTom, uiteindelijk heb ik met jullie gebeld voor wat extra informatie. Ik werd netjes behandeld en uiteindelijk heb ik de TomTom via jullie website gekocht omdat ik zo dik tevreden ben over jullie service en klant behandeling. Ik heb de TomTom nu in gebruik en hij bevalt prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. en mevr. Klaassen 26-05-2017 In de winkel gekocht
Halle

Zeer tevreden

Algemene score

10,0
We moesten er wel een aantal kilometers voor maken, maar dat was het zeker waard. We wilden een navigatiesysteem kopen zonder daar zelf echt verstand van te hebben. Het personeel had alle tijd voor ons en heeft ons van verschillende apparaten de werking en kwaliteiten uitgelegd. We zijn zeer tevreden over onze aanschaf en komen hier, ondanks de afstand, graag eens weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Duitshof 26-05-2017 Via de website gekocht

Prima club

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dak koffer Thule besteld, kwam netjes 2 dagen later per koerier.
Ben gebeld over levertijd zoals aangegeven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter van Tuijll 26-05-2017 In de winkel gekocht
Halle

Prima service én deskundig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service. Medewerkers weten waar ze over praten. Prima prijzen. Ruim assortiment, dus veel vergelijkingsmateriaal.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy 24-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, eenvoudig en goed !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
TomTom Rider 450 besteld, werd een dag later geleverd, voor de scherpste prijs.
Prima verzending ook met PostNL

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Dissel 10-05-2017 In de winkel gekocht
Halle

Geweldige service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service, waren toevallig in de buurt en reden zomaar langs. Gelijk koffie aangeboden gekregen en rustig met een vrolijke en enthousiaste werknemer meerdere fietsendragers bekeken en uitgeprobeerd op de auto. Uiteindelijk voor de Thule 925 met oprijgoot gekozen. Oprijgoot moest even nageleverd worden. 2 dagen later op maandag(!!) al ontvangen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Egbert 04-05-2017 In de winkel gekocht

Top Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Verschillende producten gekocht bij hifidump altijd erg te vreden over het product en de goede service!
Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 02-05-2017 Via de website gekocht

Zeer vlotte en goede service, snel geleverd, goedkoop !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdag 15.00uur besteld en binnen een dag keurig geleverd door PostNL. Eerst gebeld om zeker te zijn dat de drager op voorraad was, prima te woord gestaan, daarna onlie besteld en betaald.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iwan 21-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een autoversterker voor mijn sub woofer. Kwam via google uit bij hifidump.nl. Had er eigenlijk nog nooit van gehoord maar zij zaten met prijs duidelijk lager dan de concurrenten. Ook zou er de volgende dag geleverd worden wat ook een vereiste was. de volgende dag werd mijn versterker netjes afgeleverd. Degelijk ingepakt. Zeer tevreden met mijn aankoop en met de gang van zaken. Ik was ook de factuur kwijtgeraakt. Mailtje gestuurd en binnen een uur mail terug met factuur bijgesloten. Top !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit-Jan 20-04-2017 Via de website gekocht

Goede producten voor goede prijzen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, fijne mensen om mee te communiceren en super goede prijzen voor a-merken. Houden zo!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephan 17-04-2017 In de winkel gekocht
Halle

Zeer behulpzaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het personeel is zeer behulpzaam en geeft een goede service, ook na de koop zijn ze bereid vragen te beantwoorden.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 10-04-2017 Via de website gekocht

Perfectie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is de perfecte online shop,van bestelling t/m levering!ongekend snel ,bestel-mail ,klaar voor verzending,verzending ,track en tracé en goed verpakt en besteld.
Dit is de online shop in optima forma,dit is niet te verbeteren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits Stau 09-04-2017 Via de website gekocht

Goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fietsendrager besteld om 16.30. De volgende dag al om 10.00 geleverd. De webshop is overzichtelijk..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jos smit 04-04-2017 Via de website gekocht

Top service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb mijn autoradio en speakers er gekocht van Pioneer , top kwaliteit , snelle levering , goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wessel 04-04-2017 In de winkel gekocht
Hifidump Halle

Uitstekende service. Goede kwaliteit!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop is zeer klantvriendelijk en geeft je waar voor je geld. Vanaf het moment dar ik binnenliep in de shop werd ik vriendelijk geholpen en voelde ik me. Op. Mijn gemak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 28-03-2017 In de winkel gekocht
Halle

Super bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
2 fietsendrager Westfalia bikelander gekocht via email voor een heel scherpe prijs.
Super Service vriendelijk en behulpzaam personeel dragers waren netjes appart gezet voor ons . Hier is de klant nog koning.
Waar maak je dat nog mee.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Klaver 25-03-2017 Via de website gekocht

Goed

Algemene score

10,0
Uebler X21s online besteld , deze werd een dag later geleverd met PostNL, snelhuis van verzending is goed

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert van Winsum 25-03-2017 Via de website gekocht

Prima en zeer prettig geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurig te woord gestaan, eerst aan de telefoon en daarna via de Website een Alpine ILX700 besteld. Goedkoop en snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 22-02-2017 Via de website gekocht

Leverind Dubbeldin autoradio, DVD speler

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, goede service.
Na de installatie van mijn radio deed mijn stuurwielbediening het niet. Even gebeld met hifidump.
Daar word je zeer vriendelijk te woord gestaan en nemen alle tijd om een oplossing voor jou te zoeken.
Er wordt voor mij een kabeltje besteld die mag ik eerst probreren, bij goed functioneren factuur anders kan het gewoon retour.
Super goede service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 03-02-2017 Via de website gekocht

Levering ijskrabbers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De door mij bestelde ijskrabbers bleken niet leverbaar door de in gebreke blijvende leverancier van hifidump.
Hierdover werd ik zeer goed geinformeerd via telefoon en mailcontact.
Het betaalde bedrag werd zeer snel teruggestort!
Nogmaals dank aan Jurn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacco 05-01-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Donderdags besteld en hij was vrijdags in huis. Enorm assortiment en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Gerritsen 03-01-2017 In de winkel gekocht
Halle

Thule fietsdrager

Algemene score

10,0
Op internet gezocht of er nog fietsdragers in de aanbieding waren. En inderdaad HiFiDUMP was de op een na goedkoopste en bovendien redelijk dicht in de buurt. Ik werd er allervriendelijkst geholpen en de drager werd nog even gedemonstreerd op een auto met trekhaak die in de showroom stond. Toen ik de winkel verliet zei de verkoper tegen me dat ik, als ik eens een keer in die buurt wilde fietsen, de auto daar rustig kon neerzetten en een kop koffie even binnen kon drinken alvorens op de fiets te stappen. Kortom Achterhoekse vriendelijkheid gepaard aan een scherpe prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fred 15-12-2016 In de winkel gekocht
Halle

dhr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben bij het bedrijf in Halle geweest en heb daar een ski-box van Thule gekocht. Ontvangst was zeer vriendelijk, geduldig en deskundig. ook erg redelijk in prijs. Specifieke wensen wordt rekening mee gehouden. Zelfs met de spullen inladen ben ik geholpen. Ik kom dit niet meer zo veel tegen, vriendelijk servicegericht en concurrerend. Daar kan geen internetwinkel tegenop

Pluspunten

  • klantvriendelijk
  • service en deskundigheid

Minpunten

  • geen minpunten te melden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 22-11-2016 Via de website gekocht

Goede snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kenwood radio aangeschaft met DAB+. Bleek bij levering dat de antenne er niet bij zat. Na een telefoontje was het gelijk geregeld zonder vervelende vragen.

Pluspunten

  • Snelle service
  • Klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 24-08-2016 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima ervaring.
Levering ging supersnel.
Feedback over de levering was ook prima.
Daarna probleem met de fietsdrager.
Eerst geprobeerd op te lossen met losse onderdelen (volgende dag in huis). Toen dat niet lukte, werd de drager de dag erna opgehaald en binnen een paar dagen had ik weer een nieuwe.
En tussendoor communicatie over alle stappen.
Zelfs in het weekend!!
Top bedrijf.

Pluspunten

  • Service
  • Prijs/Kwaliteit
  • Communicatie
  • 24/7 bereikbaar
  • Whatsapp communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne43215 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Navigatie voor de motor vrijdag online besteld en deze de volgende dag al ontvangen.

Aanbeveling
De prijs van de navigatie ligt 30 euro lager dan de prijzen bij andere online winkels en daarnaast was de levering ook nog eens super snel en netjes. Ik ben ook erg tevreden met de navigatie.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews