Go4inkt - Reviews & Ervaringen

8,4 Lees 193 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Go4inkt.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 16 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ralf1965 10-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon heel simpel en vlugge afhandeling

Service
Mooi en overzichtelig en in mooie verpakking geleverd

Assortiment
Heel vlug gevonden wat ik zocht en goedkoper dan andere inkt-site's

Aanbeveling
Gewoon omdat het voor mij een perfect plaatje was

Extra toelichting
Zoals ik al eerder zei..gewoon in een woord super. Site, bestellen en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willie Sanne 24-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Overzichtelijke site
Bestelling meestal binnen 1 werkdag binnen

Service
Men laat herhaaldelijk weten dat men bij problemen, die ik gelukkig nog niet heb gehad, eerst contact moet opnemen met Go4inkt.nl
Go4inkt.nl is er op gebrand om alle problemen eerst zelf met de klant op te lossen, en slaagt daar ook telkens in, wat hun zeer klantgericht maakt.
Niet meteen de media erbij halen, zo denk ik er ook over.toppie

Assortiment
Heb zelf nog niet het hele assortiment kunnen bekijken, maar volgens mij ruim voldoende

Aanbeveling
Ruim aanbod voor kwalitatief zeer goede huismerk inkt met meer inhoud als origineel en voor de laagste prijs
Snel in huis, dus je moet wel zeer veeleisend zijn wil je hier niet winkelen.

Extra toelichting
Ruim aanbod voor kwalitatief zeer goede huismerk inkt met meer inhoud als origineel en voor de laagste prijs Snel in huis, dus je moet wel zeer veeleisend zijn wil je hier niet winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robanja1 21-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige bestelling. Site is goed en overzichtelijk.

Service
Snel. Heel snel. Gelijk de volgende dag bezorgd. Van het hele bezorg en leverproces wordt je middels een emailtje op de hoogte gehouden. Top!!

Assortiment
Wat ik nodig heb, is aanwezig.

Aanbeveling
Betrouwbaar en voordelig.

Extra toelichting
Voordelig/goedkoop, betrouwbaar, assortiment, snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gompie96 07-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
1 telefoontje en ze proberen je aan alle kanten tegemoet te komen. Inkt cartridges werkten niet bij mij, meteen stuurden ze nieuwe duurdere cartridges op. Toppie!!

Extra toelichting
Toppie winkel, kundige en vriendelijke mensen. Zeer goede service!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jelffers 07-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site werkt prima, telefonisch kan ook werkt ook prima, plezierig en ter zake kundig

Service
Toen ik op aanraden van mijn zoon de eerste keer geleverd kreeg waren er wat problemen met de herkenbaarheid van de cartridges in mijn printer, kreeg per omgaande nieuwe en advies. Ook bij verstopping gelijk eenn reinigingscartridge mee gestuurd.

Assortiment
Voor zover ik kan beoordelen prima

Aanbeveling
Heb ik reeds gedaan, perfecte toko, voordelig en goede en snelle service

Extra toelichting
Ik heb nog geen negatieve punten kunnen ontdekken kortom aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laridon Marc 31-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles staat duidelijk vermeld op de webstek. Wat je als consument wil weten staat er haarfijn uitgelegd.

Service
In orde tot en met. Ik was in een rotdag met allerlei tegenslag. Via telefoon en e-post kreeg ik bovenop de uitstekende behandeling nog eens een opkikkertje mee van een meevoelende persoon achter hoorn en toetsen. Alhoewel ik de levering pas binnen enkele dagen verwachtte, was die al binnen twee dagen bij mij thuis.

Assortiment
Heel wat afgestruind op internet. Heel wat winkels van op internet ook in werkelijkheid bezocht. Grote winkelketens hadden op het ogenblik van mijn bestelling zelfs het type printer niet in huis. De extra set cartridges is leuk meegenomen.

Aanbeveling
1. Duidelijke webstek
2. Prima service met een hart voor de klant.
3. Bestelling kwam vlugger dan vermeld wellicht omwille van mijn rotdag.
4. Het product werkt prima.
5. De prijs is de prijs. Ik stelde vast dat op internet bepaalde winkelketens graag hun prijzen om de haverklap "aanpassen" wat de betrouwbaarheid niet ten goede komt. Hier was en is dit niet het geval. Vandaar dat ik het volste vertrouwen had en heb voor het adres waar ik mijn printer aangeschaft heb.

Extra toelichting
Alles wat hierboven staat, zit in de envelop van mijn motivatie. Zelfs al bestel je via internet, je hebt het gevoel dat de verkoper naast en bij je staat om te helpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jedietja 23-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is duidelijk. Je kan bij een volgende bestelling gemakkelijk zien, welke cartridges je eerder hebt besteld.

Service
Er was i.p.v. mijn o.a. bestelde zwarte cartridge, een kleuren cartridge ( die ik niet had besteld) bij m'n bestelling gevoegd. Nadat ik hierover had gemaild, kreeg ik de volgende dag al de zwarte cartridge en de kleurencartridge mocht ik houden.

Assortiment
Ruime sortering

Aanbeveling
Snelle levering, die je gemakkelijk kan volgen. Je krijgt bericht, zodra je zending de deur uit is. Ze doen wat ze beloven!

Extra toelichting
Ik koop hier regelmatig, tot volle tevredenheid. Snelle levering en ze doen wat ze beloven. Prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maja en Aad Koopmans 18-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
als nieuwe klant registreren geen probleem. heel makkelijk

Service
ontzettend snel

Assortiment
zeer groot

Aanbeveling
gezien bovenstaande beoordeling zeker aan te bevelen. Snel en goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tonhem 16-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik bestel cartridges altijd bij G04inkt. Bestelling gaat heel eenvoudig en het is het goedkoopste.

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Gewoon het goedkoopste en snelle levering.

Extra toelichting
Gewoon goed. Goedkoop en snelle levering zonder poespas.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

diny van der Aa 14-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ondanks wat langer wachten wegens niet voorradig werd dit fraai gecompenseerd door een extraatje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris van Lenteren 10-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Ook toen ikzelf iets fout had gedaan, werd goed meegedacht om een oplossing te vinden. En het werd een oplossing die mij geen extra geld kostte. Prima service dus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ludo16 02-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen. Na een paar dagen heb je je zending thuis (ook in België).

Service
Ooit een probleem gehad met verstropte spuitmonden. Na een telefoontje met Go4inkt de nodige hulpmiddelen toegestuurd gekregen om het probleem op te lossen. Belangrijk: zonder extra kosten.

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Moet ik niet over nadenken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Biranext 26-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Bij de printer met extra cartridge set was per ongeluk een verkeerde kleur toegevoegd. Na slechts één mail kreeg ik de volgende dag de ontbrekende kleur toegestuurd. De verkeerde kon ik kosteloos terug sturen. Service is prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

goodboy 23-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
binnen een dag bezorgd

Extra toelichting
Beste prijs, snel verzonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

krisaerts 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk

Service
vlotte afhandeling

Assortiment
tja, als je het hier niet vindt

Aanbeveling
het is tot dus ver de goedkoopste

Extra toelichting
overall de goedkoopste en vlot te vinden, service is gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

imageWizzard 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een account was snel en makkelijk aangemaakt.
De gewenste artikelen vlot gevonden. Duidelijke website.

Service
Snelle levering. Goed verpakt;geen vervoer van lucht !!

Assortiment
Is niet altijd de voordeligste, maar voor het merendeel van mijn behoeften wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Connykornikova 08-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website zit goed in elkaar. Binnen 20 seconden kun je iets besteld hebben als je weet wat je wilt hebben.

Service
Na het plaatsen van de bestelling staat er meteen een bevestigingsmail in je inbox. Zodra de order in behandeling genomen is weer een en zodra deze aan de post- of pakketbezorger is meegegeven weer een. Lekker duidelijk.

Assortiment
Ik zocht maar 1 product en dat boden ze aan en was ook in voorraad.

Extra toelichting
Een klein verbeterpuntje: vermeld in de winkelwagen wat de verzendkosten zijn, ook al zijn deze nul euro. Dat is duidelijker, nu heb ik er even naar zitten zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

guus74 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Goede service en klant gericht denken kortom een fijn bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FysioFit Eindhoven Zuid 06-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Mijn supersupersuper complimenten voor jullie website! Ik heb nog nooit een site gezien die zo compleet, duidelijk en makkelijk te bedienen is. Persoonlijke gegevens? Pats daar zijn ze! Eerdere bestellingen? Klik en je hebt ze. Factuur? Niet op wachten maar meteen stand-by! G E W E L D I G! Er hebben hoogstwaarschijnlijk heel wat uurtjes ingezeten om de site te bouwen maar de bouwer heeft 200% eer van zijn/haar werk. Super en een voorbeeld voor vele anderen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dollejuin 03-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede, overzichtelijke en makkelijke website. Zorg voor veel winkelgemak

Service
Er bleek na gebruik dat mijn printer een foutmelding gaf, cartridge defect, na mailcontact direct een nieuwe cartridge kosteloos nageleverd, Superservice

Assortiment
Groot assortiment zowel origineel als eigen merk

Aanbeveling
Zeker vaker aanbevolen aan kennissen

Extra toelichting
Superservice, heb je een probleem niet neteen klagen in je omgeving, maar stuurvze even een mailtej, of bel ze op, ze bekijken direct het probleem en lossen het op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edera 23-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Als je bestelling plaatst krijg je keurig een mail met de bevestiging.

Service
Heb er nog geen gebruik van moeten maken

Assortiment
genoeg voor waar ik naar op zoek was
Mooie prijs

Aanbeveling
Vrijdag besteld en dinsdag al binnen zeer netjes.
Per mail op de hoogte gehouden hoe de stand van zaken was zeer corret

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ronald Beintema 13-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Levering volgens afspraak. Prijzen zeer ok. Prima in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rosheen 09-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Ondanks dat ik bestelde vanuit België, werd mijn bestelling 4 dagen later geleverd. Da's pas service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michielgoud 09-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke keuze in aanbod van patronen

Service
kan niet beter ! ongebruikte patronen van mijn kapotte printer werden kostenloos omgeruild voor nieuwe !

Aanbeveling
de scherpste prijzen, en fantastische service.

Extra toelichting
geweldige shop. zeer klantvriendelijk en een groot zeer scherp geprijsd assortiment. vooral voor cartridges met chip.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boudewijn.ameye 25-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke info op site.

Service
Zeer goed.

Aanbeveling
Heel zeker!

Extra toelichting
Jammer dat overschrijving van geld tussen België en Nederland zo traag gaat, maar na telefoontje met medewerker was levering binnen 24 uur gebeurd. Reken bij levering van 2-4 dagen enkele dagen bij voor overschrijving van het geld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marina889 25-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle keuze, duidelijke communicatie.

Service
Perfect: er wordt duidelijk gecommuniceerd wanneer het pakket wordt opgestuurd. Op het laatste moment heb ik het afleveradres van mijn bestelde pakket gewijzigd (Ipv Nederland naar België): dit was geen enkel probleem en is gelijk verwerkt en op het door mij gewenst afleveradres verstuurd, zonder extra kosten.

Assortiment
Alle keuze: ik wilde een bepaald type printer kopen en deze hadden ze gewoon voorradig.

Aanbeveling
Deze site is zeker aan te raden.

Extra toelichting
Perfecte en snelle service. Via beoordelingsstites terecht gekomen op de wbesite van Go4Inkt. Het is inderdaad de goedkoopste en betrouwbaar. Het was geen probleem om op het laatste moment mijn pakket (ipv. Nederland) naar België te laten sturen, zonder extra kosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

denkestje 23-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zeer makkelijk bestelling te plaatsen

Service
Vlotte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick van Marle 22-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Goede service. Werkt de bestelde inkt niet, krijg je zonder gezeur een ander merk toegestuurd

Aanbeveling
Prima winkel met scherpe prijzen en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bruinings 15-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijke en duidelijke site

Service
Wel traag. Op 8 september besteld en eerst vandaag 15 september klaargemaakt voor verzending

Aanbeveling
Goedkoop maar traag

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Naana 04-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het bestelproces is snel, gemakkelijk en overzichtelijk.

Service
Ik heb gebeld om te vragen of mijn bestelling nog de volgende dag geleverd kon worden. Mijn naam is genoteerd en zodra mijn bestelling binnen was, zou het worden klaar gezet om de volgende dag geleverd te worden. Ze komen hun afspraken na!

Assortiment
Ze hebben een ruime assortiment.

Aanbeveling
Geweldige prijzen, Geweldige service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.Oskam 03-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via de zoekoptie is de printer en de inkt die je daarvoor nodig hebt snel te vinden.

Service
Door een storing bij ING was betaling met iDeal niet mogelijk.
Geen probleem voor Go4inkt!
Ze stuurden een email met de factuur en ik kon via internetbankieren het geld net zo snel overmaken.
Via email word je op de hoogte gehouden van de status van verwerking + afhandeling.

Assortiment
Zover ik daar zicht op heb is die prima.
Zelf geef ik de voorkeur aan originele Canon inkt, maar je wordt er telkens op gewezen dat er ook goede en goedkopere alternatieven voor handen zijn.

Aanbeveling
Goede ervaringen geef ik graag door!
Dit is de 2e keer dat ik online inkt heb gekocht bij Go4inkt.
De 1e keer ging het niet goed, maar toen hebben ze me prima geholpen.

Extra toelichting
Mijn motivatie voor de goede beoordeling is voldoende verwoord bij bovenstaande onderwerpen denk ik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janmoes 30-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed

Service
goede service

Assortiment
genoeg assortimenten

Aanbeveling
omdat je op de hoogte word gehouden hoe ver ze zijn met het afwikkeling van je product en elke stap kan volgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvgestel 28-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
altijd makkelijk zo op internet bestellen

Service
zou fijn zijn geweest als hij er iets sneller was

Extra toelichting
alles voor de rest prima geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

ArieDrenthe 21-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles helder en duidelijk op jullie site.
Bestellen ging makkelijk evenals de betaling.
Levering in 1 dag.. uitstekend!

Service
Printer was 's morgens niet in voorraad maar 's middag wel. Werd via mail keurig op de hoogte gehouden hiervan totdat enkele uren na mijn bestelling het pakket onderweg was.
Track Trace code werd per mail ook doorgegeven.
Perfecte service

Assortiment
Vond wat ik zocht en voor inkt nabestellingen zag ik dat ook dit hét adres is!

Aanbeveling
goede ervaring met dit bedrijf

Extra toelichting
Goede en correcte informatie, snelle levering en een concurrerende prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

2Byte 21-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede keuzemogelijkheid op printer of cartridge

Service
Bij leveringsfouten of niet werkende cartridges wordt snel gereageerd en een goede oplossing gevonden

Aanbeveling
Levering kan wat sneller. Dat duurt nu enkele dagen na betaling. Je mopet vooraf betalen. Dat zou je ook achteraf kunnen doen. Eventueel nadat de klant al meerdere malen heeft besteld, wordt deze mogelijkheid aangeboden.

Extra toelichting
De prijs vind ik goed. Ook de verzendkosten. Die zijn minimaal en boven een bepaald bedrag gratis. Ruim assortiment en huismerk producten werken tot dusver bij alle reeds bestelde cartridges. Levering binnen één dag zou meer klanten opleveren denk ik. Ik bestekl daarom ruim van tevoren. Op rekening kope is niet mogelijk. Heb al tientallen orders geplaatst en ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop121 19-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eerdere bestellingen worden getoond.
Erg makkelijk

Service
Bij een eerdere bestelling viel mij een patroon van het huismerk tegen.
Er werd GRATIS een originele patroon
gestuurd!

Aanbeveling
Naast een goede service zijn de prijzen zeer concurerend

Extra toelichting
Alles is goed bij deze internetwinkel. Ook afhalen mogelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

foggie 13-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
site kan beter. Waarom is er geen zoekvak waar ik het nummer van de cartridge kan invullen. Nu moet je zoeken via het merk printer met de honderden mogelijkheden.

Aanbeveling
goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

maartenzalme 05-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Had de printer gekocht maar vanwege tegenvallende levertijd kreeg ik een setje huismerk inktpatronen ter compensatie. per ongelijk het huismerk als eerste erin gedaan waardoor de printer t niet herkende, maar door t goede advies en nieuwe inktpatronen gekregen van ink4go, doet de printer nu naar behoren. top, goede zaak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BK0002352 03-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
De gekochte cartridges gaven een foutmelding op mijn HP printer. Dit bedrijf was goed bereikbaar en stond gelijk klaar met adviezen / oplossingen. Uiteindelijk prima opgelost door hen! Top service. Ik raad iedereen aan met hen zaken te doen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

richardenmaike 04-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Mijn hp officejet liet het afweten na het plaatsen van nieuwe kleuren patronen. Alhoewel de patronen nu zijn aangebroken mag ik ze toch retour zenden en in ruil daarvoor een toner krijgen voor mijn nieuwe samsung laserprinter (ik ben klaar met de hp inktjet printers).
Ben tevens na sluitingstijd teruggebeld hierover.
go4inkt, bedankt....

Aanbeveling
Zie de geboden service hierboven.

Extra toelichting
Prima service van go4inkt. Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

iamback 09-02-2014 Via de website gekocht

Algemene score

2,8

Gemak
Systeem stelt mij niet in staat een account te maken (komt met melding dat (gekozen) gebruikersnaam niet in systeem voorkomt!) - kan dus ook niets kopen

Service
Systeem stelt mij niet in staat een account te maken (komt met melding dat (gekozen) gebruikersnaam niet in systeem voorkomt!) - kan dus ook niets kopen

Assortiment
genoeg te kiezen - jammer dat het niet te koop is: z.b.

Aanbeveling
Helemaal niet! Proberen een account aan te maken is gewoon tijdverspilling

Extra toelichting
Een winkel waar het systeem je niet in staat stelt een account aan te maken - en een account noodzakelijk is om een bestelling te plaatsen - is nutteloos, en pure tijdverspilling.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed

Reageer

Millennium Media 28-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en zorgvuldig gemaakte website, waarop je gemakkelijk alle producten kunt vinden. Ook telefonisch is het bedrijf prima bereikbaar.

Service
Een defecte cartridge wordt altijd vervangen, zonder dat hierover moeilijk wordt gedaan

Assortiment
Alle toners en cartridges zijn praktisch altijd op voorraad. De compatibles zijn van hoge kwaliteit

Aanbeveling
Je bent een dief van je eigen portemonnee, als je bij de merkfabrikant koopt i.p.v. bij Go4inkt.

Extra toelichting
Ik koop altijd mijn cartridges bij Go4inkt, omdat je altijd op goede kwaliteit voor een lage prijs kunt rekenen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martinvanrooij 02-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ideaal via internet

Service
binnen 2 dagen binnen,kan haast niet sneller

Assortiment
ruim overzicht,goede keuzes

Aanbeveling
ik raad iedereen om hier te bestellen,ook op facebook

Extra toelichting
alle afdrukken zijn perfect,met de niet originele catridges,totaal geen verschil met originele klasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jffooij 30-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestelling gaat zeer gemakkelijk via de website.

Service
Door Go4inkt continu op de hoogte gehouden van de bestelling middels e-mail. Tussen bestelling en levering 2 dagen, voor mij uitstekend.

Assortiment
Lijkt mij uitgebreid genoeg.

Aanbeveling
Goede service en goede producten.

Extra toelichting
Goede service met goede producten voor een zeer concurrerende prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mauvan_NL 19-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is eenvoudig op de site te vinden. Meestal wordt je toch al direct naar een product geleid via sites als Kieskeurig.

Service
prima afhandeling van de order, van aanmelden tot verzenden order.

Aanbeveling
Prijsniveau is concurrerend. En als de webshop ook nog eens prima de afspraken nakomt....!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erler000 09-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk te vinden en te bestellen.Eergisteren besteld en gisteren in huis!

Service
professionaliteid perfect. je wordt van alles op de hoogte gehouden

Assortiment
de prijs waarvoor het product wordt aangeboden is meer dan concurrerend

Aanbeveling
Ik heb nog geen betere internetwinkel gevonden

Extra toelichting
Kan ik alleen maar aanraden. Heel goedkoop, goede service. Je wordt van iedere stap op de hoogte gehouden. Ik zal er altijd weer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WilhelminaA 27-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het gezochte produkt is gemakkelijk op de site te vinden, het bestellen is ook eenvoudig

Service
Vandaag besteld en inderdaad morgen geleverd

Aanbeveling
Snelle levering en goedkoper dan menig concurent.

Extra toelichting
Zie omschrijvingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanSuper 24-10-2013 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Service
Een leveringsduur van 8 dagen voor een toner is veel te lang. Het is heel irritant als je een week lang je printer niet kunt gebruiken

Aanbeveling
Een winkel met een groot assortiment en hele scherpe prijzen, maar levertijd is minstens net zo belangrijk en hier laten ze steken vallen. Jammer

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

diberkho2 04-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Hoewel het een vorige keer wel goed ging, had ik niet goed opgelet en te weinig inktpatronen besteld en moest daardoor twee verzendkosten betalen. Werd allemaal gecorrigeerd en met korting werden inktpatronen direct nagezonden. Waar vind je nog zo'n service?!

Extra toelichting
Geweldige service, snelle levering, niet duur en toch goede inkt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maria52 25-09-2013 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Service
net de maandaanbiedingsprijs gemist....
ter compensatie enkele inktpatronen ontvangen.
Dat is nog een service verlenen!!!!

Assortiment
ruime keuze in origineel en vergelijkbaar produkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews