Go4inkt - Reviews & Ervaringen

8,2 Lees 194 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Go4inkt.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 15 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joop V. 28-02-2017 Via de website gekocht

Go4inkt Inktpatronen

Algemene score

5,0
Voorheen altijd snelle levering
maar laatste bestelling van 19-2-2017 is nog steeds niet geleverd
terwijl op de bestelsite nog steeds wordt vermeld 'op voorraad'!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

A.C.C.Bos 25-02-2017 Via de website gekocht

ACC

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke indeling van het product wat je zoekt,een geweldige begeleiding van bestellen tot leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GerdaD 23-02-2017 Via de website gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al mijn bestellingen zijn steeds vlot verlopen. Ik ben zeer tevreden over jullie winkel, betrouwbaar. Kortom een aanrader, doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cartidge 17-02-2017 Via de website gekocht

Cartridge

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede kwaliteit inkt binnen twee dagen na bestelling in huis, en goede prijs in verhouding met elders.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Theo Staps 12-02-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor het eerst via Go4inkt besteld, vlotte betaling en 2 dagen later bezorgd. Alles zo als beschreven, inktpatroon in de printer en printen maar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frans van Zijst - All In Produkties 09-02-2017 Via de website gekocht

Go4Inkt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestel al vele jaren tot tevredenheid de producten van Go4Inkt.nl. Heldere site, prijstechnisch de beste en meest voordelige. Levering adequaat en vlot, produkten goed verpakt. Via mail wordt voortgang bezorging prima vermeld.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GerdyC 03-02-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Momenteel zijn we van die, naar mijn idee overdreven inkt kosten af en hebben we een heel jaar (ook in kleur) geprint voor nagenoeg 1/3 van de kosten die we normaliter hadden (cartridges met chip). Waar je over leest heb ik overigens wel ondervonden met één cartridge: We hadden er één tussen die heeft gelekt meteen bij het openmaken, maar ik had de instructies goed gevolgd en het heeft dus niet tot problemen geleid. Wij hebben er gewoon een nieuwe voor gekregen. De tweede ronde dit jaar ging letterlijk 'vlekkeloos' :-) De Photosmart functioneert er uitstekend mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub 16-01-2017 In de winkel gekocht
weet ik niet zo in limburg?

Usb Sticks

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Over het algemeen de goedkoopste shop en goede service en erg snel met bezorging. Als er iets is dan wordt je per telefoon goed en snel geholpen levering is meteen de volgende dag

Pluspunten

  • zie boven

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nout 06-01-2017 Via de website gekocht

in één woord top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
jaren gelden een online winkel voor cartridges gezocht en go4 inkt als beste uitgekozen. sindsdien nooit teleurgesteld. Gisteravond bestelling gedaan, vanochtend mail dat het ingepakt is en verzonden wordt. Lage prijzen ruime keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Theodoortje 11-12-2016 Via de website gekocht

Theodoortje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze shop gevonden op aanraden van een vriend.
En ik heb al diverse keren bestellingen geplaatst van wege correctheid van de aangeboden informatie, accurate prijzen en snelle afhandeling van de bestellingen en leveringen en facturatie.
Zeer aanbevelingswaardig dus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Polleke 09-12-2016 In de winkel gekocht
Meijel

Klantenservice, die je echt bijna nergens meer vindt . .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Begin vorig jaar printer bij Go4inkt,nl aangeschaft, die op inktcartridges van hun huismerk 'Go4inkt' zou werken. Na wat kleine aanloopproblemen, die door hun klantenservice al meer dan ontzettend netjes werden opgelost, geeft printer na 1 jaar en 8 maanden perfecte staat van dienst, de foutmelding: 'Printer defect, neem contact op met servicedienst'.
Printer vorige week teruggebracht, nog geen week later telefoon, mijnheer u krijgt een nieuwe printer, zullen wij die gratis opsturen of wilt u hem ophalen.
Nou dan neem ik met plezier wel even de moeite die zelf op te halen, die 20 km heb ik er wel voor over.
Wat een service . . . . !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wimpie 26-11-2016 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snel geleverd en de inktpatronen zijn stukken goedkoper dan de originele patronen voor canon printer. heb al verschillende keren hier besteld en heel tevreden erover.

Pluspunten

  • snelle levering
  • hoeft er niet voor thuis te blijven (briefp.)

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

john 09-11-2016 Via de website gekocht

Prima bedrijf snelle service toppie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima service bij jongste bestelling hak ik een fout gemaakt even een mailtje en kon de bestelling meteen ruilen zonder gezeur prima zaak, ben al enkele jaren klant naar alle tevredenheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wim uit twello 27-09-2016 Via de website gekocht

Meer dan verwacht!

Algemene score

10,0
Ik had een verkeerde bestelling geplaatst en vroeg aarzelend of omruil mogelijk was. Tot mijn verbazing was dat direct goed en werd de goede bestelling opgestuurd waarna ik de verkeerde kosteloos kon terugzenden. Wat een service en wat een vertrouwen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

td 18-08-2016 Via de website gekocht

prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima service, erg snel en zeer goede producten tegen een zeer redelijke prijs.
prima afdruk met deze produkten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Luc 11-08-2016 Via de website gekocht

Prima service

Algemene score

9,0
Enkele dagen geleden 4 inktcartridges besteld van het huismerk voor mijn Epson printer; die werden zoals steeds snel geleverd maar één kleur deed het niet.
Een mailtje verzonden naar Go4Inkt: vrijwel per kerende kreeg ik als antwoord dat er misschien iets mis was met de chip en dat mij een nieuwe cartridge zou worden bezorgd.
Die bracht men mij reeds daags nadien!
Dat noem ik nog eens service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle levering

Service
goedewebsite

Assortiment
Voor Brother printers bijna alle typen

Aanbeveling
goede kwaliteit en goede prijs !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dettm 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden op de website tegen zeer lage prijzen.

Service
Printer inkt werd niet herkend door de printer en is tot 3x toe gratis vervangen. Dat is een goede service.

Assortiment
Van alle artikelen meerdere keuzes per artikel.

Aanbeveling
Lage prijzen, zeer goede service en snelle levering. Zeker een aanrader.

Extra toelichting
Zeg het voort zodat nog meer mensen op deze website gaan bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamara97 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super snel en makkelijk bestellen.

Service
Binnen twee dagen had ik mijn bestelling binnen.

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik wilde voor een goede prijs.

Aanbeveling
Naar mijn idee een betrouwbare winkel die zijn klanten goed op de hoogte houd over de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rita 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De klantgegevens en de producten die eerder besteld waren staan genoteerd, dus je hoeft alleen maar een order te herhalen door één klik.

Service
Ik heb slechts één maal een defecte cartridge ontvangen en die werd direct, zonder vervelende vragen, vervangen.

Assortiment
Ik bestel alleen cartridges voor mijn printer.

Aanbeveling
Snelle levering. Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

leo 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede en duidelijke site

Service
een paar keer problemen gehad ,maar werden altijd snel en netjes opgelost, zeer goede service !!!!

Assortiment
heel veel mogelijkheden

Aanbeveling
snelle levering tegen een goede prijs.

Extra toelichting
super goede service vooral door mee te denken voor een mogelijke oplossing van een probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem van der Hoeven 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mijn type printer was goed te vinden en alternatieven voor dure merkpatronen waren goed vergelijkbaar.

Service
Producten snel geleverd (12 stuks) en wat niet voorradig was (3 stuks) netjes op de afleverbon aangegeven en paar dagen later nageleverd. Van beide leveringen netjes een mailtje van verzending zodat je weet dat het de volgende dag aankomt.

Assortiment
Duizelingwekkend groot maar per type printer goed te vergelijken. Zeer scherpe prijzen!

Aanbeveling
Deze webshop beveel ik van harte aan, ik ben zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexandra 10-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gebruiksvriendelijke website, snelle levering en telefonisch goed bereikbaar. Zeer vriendelijke mensen.

Service
De service is top! Ik had blijkbaar een 'maandagochtendprinter' gekocht die ik twee keer moest terugsturen voor reparatie. De derde keer stuurden ze me zonder omhaal een nieuwe, betere printer toe. Dat maak je niet meer gauw mee.

Assortiment
Gewoon prima, alles wat je wilt.

Aanbeveling
Niks meer aan doen; strik erom!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kila 10-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen gaat eenvoudig.

Service
Klantenservice reageert vlot.

Aanbeveling
Prima printer gekocht die bovendien goed loopt op de eigen huismerk cartridges. Inclusief chip. Verschil met originele cartridges valt helemaal weg. Geen geknoei met zelf vullen, niet meer tegen de kinderen roepen dat ze zo min mogelijk moeten printen. Thuis printen is eindelijk een doodnormaal ding geworden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chrisheiligers 30-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ondanks dat ik een fout had gemaakt bij mijn bestelling, hebben ze zonder meerkosten voor mij alles voor mij opgelost. Top service!

Aanbeveling
Gaan verder met hun service dan ze hoeven te gaan. Uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Bosel 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht.

Service
Vandaag besteld morgen in huis,klopt.

Assortiment
Veel topproducten voor een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Al ruim 10 jaar koop ik zeer regelmatig Cartridges voor verschillende Printers van Go4inkt. Wie werkt, maakt fouten. Er ging wel eens wat mis. Maar na contact gelegd te hebben hierover met Go4inkt, is het altijd zeer correct en snel hersteld. Bovendien liggen de prijzen laag. Ik beveel dit vertrouwde bedrijf iedereen aan en geef het een cijfer 9

Aanbeveling
Al ruim 10 jaar koop ik zeer regelmatig Cartridges voor verschillende Printers van Go4inkt. Wie werkt, maakt fouten. Er ging wel eens wat mis. Maar na contact gelegd te hebben hierover met Go4inkt, is het altijd zeer correct en snel hersteld. Bovendien liggen de prijzen laag. Ik beveel dit vertrouwde bedrijf iedereen aan en geef het een cijfer 9

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alzheimer 13-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel gevonden wat ik zocht

Service
snelle levering

Assortiment
goed product voor een goede prijs

Aanbeveling
snelle service en een uitstekende klachtenafhandeling

Extra toelichting
ik koop hier ook mijn inkt en heb eenmaal een verkeerde cartridge gekregen,na tel. contact werd er direct een nieuw exemplaar gestuurd zonder gezeur, de verkeerd gestuurde cartridge mocht ik weggooien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ramon CR 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Tot nu toe nooit problemen mee, gewoon snel en goed

Service
alweer nooit problemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VeDiCi 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
inkt per printer zeer duidelijk en te vinden

Service
alles gaat zonder slag of stoot

Assortiment
mijn type inkt makkelijk kunnen vinden zeer goedkoop en zeker een zeer goed prijs kwaliteitsverhouding.

Aanbeveling
9 is al zeer hoog een 10 is onmogelijk. Ik ben zeer tevreden over deze winkel en ook al meerdere malen bij besteld. Geef de winkel regelmatig door aan kennissen, vrienden en collegas

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DeVille 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemak dient de mens is hier een voorbeeld van.

Service
Verkeerde bestelling gedaan en alles is perfect opgelost. Bedrag is binnen 3 dagen naar giro overgeschreven.

Assortiment
Klasse

Aanbeveling
Eenmaal hier iets besteld, wil niet meer anders !!

Extra toelichting
Geweldige service. snelle levering.verpakking past door de brievenbus, dus hoef niet thuis te blijven.eenmaal verkeerde cartridges besteld,zonder problemen opgelost. is goedkoper dan 123 inkt of welke leverancier dan ook. ook verzendkosten zijn goedkoper. En alles werkt perfect. go4inkt heeft er weer een klant bij...Perfecte topklasse...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FysioFit Eindhoven Zuid 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website zeker als je je persoonlijke pagina aangemaakt hebt.

Service
Goed advies toen we een nieuwe printer nodig hadden.

Assortiment
Het zal moeilijk zijn een groter assortiment te vinden!!

Aanbeveling
Goede, snelle service. Vriendelijke medewerkers. Prijstechnisch prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima website gemakkelijk de juiste inktpatronen te vinden.

Service
Vlotte en correcte afhandeling en juiste info over tijdstip van verzending.

Assortiment
Zowel merk/inkjet als hervulde patronen.

Aanbeveling
Alleen goede ervaringen met deze webshop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Trouwe klant 10-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
De website is bijzonder handig. Je vindt de produkten heel gemakkelijk.

Service
Snelle beantwoording via de telefoon. Probleem met droge printer na langdurige stilstand werd meteen gratis opgelost met schoonmaak cartridges en goede raad om herhaling te voorkomen.

Assortiment
Je wordt uitstekend voorgelicht over het juiste product, afgestemd op je wensen.

Extra toelichting
Deze zaak is al jaren een vertrouwd adres. Ik beveel deze aan bij mijn familie, vrienden en kennissen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

K.van Wensen 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Even online winkelen. Betalen en de rest volgt automatisch.

Service
Klantvriendelijk. Snel en accuraat.

Assortiment
Heb tot nu toe alles wat ik nodig had, via Go4Inkt kunnen bestellen.

Aanbeveling
Tot nu toe zeer goede service, artikelen en afhandeling.

Extra toelichting
n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk inloggen en bestellen

Service
Ik had een probleem dat is netjes opgelost

Assortiment
veel mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rezmee 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede duidelijke site, op meerdere manieren de juiste inkt op te zoeken. Op de site de mogelijkheid je printer te "onthouden".

Service
Ik heb een keer problemen gehad met de inkt, maar dit werd zeer netjes en vlot opgelost, zonder gezeur.

Assortiment
Alle soorten zijn verkrijgbaar, in diverse uitvoeringen. Het eigen merk is van goede kwaliteit.

Aanbeveling
Goede service en goede prijs-kwaliteitverhouding.

Extra toelichting
Altijd goede service, duidelijke en vlotte communicatie. Bij "problemen"wordt meegedacht en aan een goede oplossing gewerkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reijdenj 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site

Service
Snel geleverd en vooraf perfecte telefonische ondersteuning

Assortiment
Ruim voldoende

Extra toelichting
Goede ondersteuning zeer snelle levering voor een perfecte prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hoonakker 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site, stipte uitvoering van order

Service
snelle levering met goede informatie over verzending

Assortiment
Uitermate groot assortiment cartridges, kon gemakkelijk de nummers vinden die ik nodig had

Aanbeveling
Attente levering en een uitstekende prijsverhouding maken Go4inkt tot een ideale leverancier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mariepaule 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
vandaag besteld, bijna meteen in huis

Extra toelichting
alles perfect, kan niet beter, en gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hennyrooijakkers 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel producten te koop

Aanbeveling
Door goede service en snelle levering, bij probleem lossen ze het op en telefonisch bereikbaar.

Extra toelichting
Ik bestel hier al enkele jaren en heb nog nooit problemen gehad met levering, indien cartridge niet werkt wordt er kosteloos nieuwe geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mvdhooen01 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
•Het was makkelijk om te betalen
•De website is overzichtelijk en makkelijk te overzien,waardoor ik snel mijn patronen voor de canon printer kon vinden.
•Weinig of geen gegevens in te vullen, slechts aanwijzen en klikken
•Zoals mijn eerdere ervaring, ook deze keer is het gehele bestel proces geweldig verlopen.

Service
De bereikbaarheid is geweldig goed.
•Zoal telefonisch als e.v.t. persoonlijk bezoek aan de winkel zelf (indien dat nodig zou zijn)zijn zeer toegankelijk en wordt steeds goed vermeld.
•De professionaliteit van de mensen is geweldig goed, met een snelle levertijd zoals men ook aangeeft.

•Vlotte en perfecte afhandeling, zonder extra verzendkosten
••• Alleen maar lof voor de service •••

Assortiment
•Het assortiment van de winkel voldoet meer dan je verwachting.
•De prijs waarvoor het product wordt aangeboden is concurrerend en wellicht het goedkoopste van allen.
•Ze zijn inderdaad in verschillende prijsklasse te verkrijgen.

Aanbeveling
De prijs waarvoor het product wordt aangeboden is concurrerend en wellicht het goedkoopste van allen.Wat echter veel belangrijker is, dat bij een verkeerd bestelde en overgebleven cardrichers de mogelijkheid bestond om te ruilen voor de goede, ZONDER extra verzend kosten.GEWELDIG TOCH.++

Extra toelichting
De prijs waarvoor het product wordt aangeboden is concurrerend en wellicht het goedkoopste van allen.Wat echter veel belangrijker is, dat bij een verkeerd bestelde en overgebleven cardrichers de mogelijkheid bestond om te ruilen voor de goede, ZONDER extra verzend kosten.GEWELDIG TOCH.++

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoempie 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik vond vlot wat ik hebben moest.

Service
Binnen enkele dagen geleverd.

Assortiment
Vond wat ik hebben moest. Over de rest kan ik niet oordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
wendrickx 06-08-2015

Had alles snel gevonden.en binnen de week geleverd.
meer moet dat niet zijn.

Reageer

ericgenie 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer snel vinden van de inkt op de site,bijhouden van vorige bestellingen.

Service
elke mail om hulp wordt dadelijk beantwoord op een vriendelijke en correcte manier

Assortiment
keuze zat

Extra toelichting
geen gedoe met controle telefoontjes, zeer snelle en mooi verpakte levering, gemak van betaling, bijna de goedkoopste maar die enkele euro's verschil wordt zeer goedgemmakt door de stressloze aankoop;

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K.van Wensen 14-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online bestellen, makkelijker kan niet.

Service
Na bestelling geplaatst te hebben houden ze je via mailtjes op de hoogte van de behandeling van je bestelling. Je weet dus precies je deze kan verwachten.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Heb er een printer bij gekocht en nu inktpatronen besteld. Alles keurig netjes geregeld. Ben zeer tevreden.

Extra toelichting
Vlotte en overzichtelijke behandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fransvanderheyden 07-07-2015 In de winkel gekocht
in meijel
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
he t is bij mij vlak in de buurt dus kan ik het zelf ophalen

Service
ze zijn zeer vriendelijk en duidelijk

Assortiment
van iedere printer hebben ze wel wat

Extra toelichting
ze zijn vriendelijk en hebben kennis van zaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patbasket 26-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk vanuit de zetel bestellen

Service
zeer snelle levering en alles ok

Extra toelichting
Ik had vragen over de printers en kreeg duidelijk antwoord en wat nog belangrijker was ik had nog 18 cartridges van mijn printer die stuk was en deze hebben ze gratis geruild tegen de waarde voor de cartridges van de nieuwe printer .TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tonyclaassens 25-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Op mijn verzoek worden de 4 HP-cartridges altijd uit het oorspronkelijke verpakkingsdoosje gehaald en los omgepakt in een envelop. Daardoor kan de bezorging gaan als brievenpost in envelop en deze past gewoon in brievenbus.
Dat scheelt aanbellen voor een bezorger en thuis zijn voor de ontvanger.

Aanbeveling
Goede service en goede prijzen....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TOTO1947 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je beld en het wordt bezorgd

Service
Is iets niet goed wordt het zonder probleem verholpen,zonder ectra kosten

Assortiment
Uit gebreide assortiment

Aanbeveling
Wat goed is moet je door vertellen

Extra toelichting
Alles is goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

artsnoot 29-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
GO4inkt Heeft echt superservice. Toen de door mij bestelde huismerk inktpatronen niet werkten in mijn printer door een softwareupdate van de fabrikant, kreeg ik binnen 1 werkdag kosteloos een set orginele patronen toegestuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews