Go4inkt - Reviews & Ervaringen

7,9 Lees 209 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Go4inkt.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 19 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marouf 16-05-2020

Algemene score

3,0
De bestselling diurde veel te lang en het waren ook eenvoudige producten als AA batterijen en printpapier

Reageer

FrankS 09-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop al vele jaren mijn inkt cartridges bij Go4Inkt. Het is goedkoop en goed.
Zelfs toen mijn printer stuk ging, heb ik een nieuwe gekocht en kon ik alle cartridges van de vorige printer inleveren tegen vergoeding en cartridges voor de nieuwe printer kopen. Echt perfect!

Reageer

Vincent Wijnen 21-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kingston 16GB Micro kaartje gekocht. Zeer voordelig, geen verzendkosten en toch het goedkoopst. Binnen 1 dag geleverd in stevige brief/karton envelope. TOP service Go4inkt. Zeer aan te bevelen website.

Reageer

Pim Nobel 14-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoop(st) en snel geleverd zonder verzendkosten. Aankoop 2 x HP 364 XL black cartridges.

Reageer

Frank 06-04-2020

Algemene score

1,0
Meneer is een betweter. Als je wat probeert in te brengen gaat hij daar op een agressieve, brutale en respectloze manier op in. Hij levert goed werk af maar ik raad hem aan een cursus omgangsvormen te volgen.

Reageer

klaas 01-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima service en vriendelijke behandeling de produkten waren snel geleverd en goede conditiek

Reageer

Jo 20-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel goede producten en een noch betere service. Snelle levering en bijzonder vriendelijk personeel.

Reageer

Henk. 20-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik bestel al jaren de inktpatronen bij go4-inkt omdat ik zeer tevreden ben over de inktpatronen.
Deze zijn heel goed, niet duur en worden snel en goed verzorgd bezorgd.
Het is echt een aanrader voor iedereen

Reageer

Shopper1983 15-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke communicatie over het bestelproces en supersnelle levering. De volgende werkdag al!! Twee micro-sd kaarten besteld, eerst was ik huiverig omdat ik de winkel niet kende (gevonden via kieskeurig.nl). Na alle goede reviews was ik overtuigd om te bestellen.... Top Shop!! Zeker een aanrader, niet twijfelen, gewoon bestellen betrouwbaar zaak!

Reageer

Paulus 07-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben altijd al tevreden over de levering van oplaadbare batterijen en heb twee jaar geleden een pocketcharger van powerone voor oplaadbare celbatterijen voor een gehoortoestel gekocht. De laatste tijd kwam het steeds vaker voor dat 1 van de 2 batterijen maar deels werd opgeladen. Nadat ik contact heb opgenomen kwam Go4Inkt met het voorstel om een nieuwe pocketcharger als garantie aan mij te sturen. Ik vind dat een geweldige service!

Reageer

Paule 01-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben reeds jaren klant. Snelle en correcte levering en indien iets niet in orde wordt dit meteen opgelost. Ik koop hier de inktpatronen voor mijn canon. Zeker een aanrader.; Dikke duim.

Reageer

Erzsébet 31-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
fijne shop. Gemakkelijk en snel besteld, meestal de volgende dag al in huis. Niet teduur. Ook niet onbelangrijk!

Reageer

1952Just 24-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben al vele jaren lang klant bij Go4inkt, dus een tevreden klant. Vlot geleverd en als een enkele keer iets niet op voorraad was werd dit snel nageleverd.Ik gebruik inkt voor Epson. Ook fotos zijn met de standaard instellingen prima. Ik beveel Go4inkt inktpatronen van harte aan.

Reageer

Henk Kas 10-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben inmiddels al een oude klant. Er is door mij geen enkele reden te bedenken waarom ik Go4Inkt niet zou kunnen aanbevelen. Heb in al die jaren nooit een klacht gehad.
Vlotte levering van een kwaliteitsproduct.
Van harte aanbevolen.

Reageer

E te Braake 19-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik gebruik al jaren de inkt met volle tevredenheid en als er een keer iets mis gaat met een cartridge word dat netjes opgelost.

Reageer

carmt 31-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al diverse malen inkt cartridges besteld bij Go4inkt voor mijn Brother printer. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de cartridges en over de correcte snelle levering. Ik kan het iedereen aanraden.

Reageer

BT Verpoorten 20-07-2019

Algemene score

1,0
Ben beslist niet tevreden over de service van Go4inkt. In de door mij bestelde set va n5 inktpatronen voor mijn Epson XP-6000 ontbrak de zwarte inktpatroon met dubbele inhoud. Na hierover melding gemaakt te hebben, werd mij beloofd direct een juist exemplaar te sturen hetgeen nooit is gebeurd. Ik heb een drietal keer een rappel gezonden echter zonder resultaat. Vooralsnog is het resultaat dat mijn printer nu meer dan een week onbruikbaar is simpelweg omdat Go4inkt niet in staat is een complete set inktpatronen te leveren. Dit was eens maar nooit meer.

Reageer

Michel 07-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel, redelijk goedkoop, goed verpakt mijn Kingston micro sd kaart ontvangen. Prima winkel!

Reageer

Marco Jansson 30-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, snel te vinden wat je nodig hebt, goede prijzen. Bij een eventueel probleempje direkt de juiste hulp en oplossing. Zal nog vaker hier inkt kopen.

Reageer

vera 26-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
inktpatroon canon perfect, vlotte verzending, bedankt , zeker nog eens een bestelling plaatsen

Reageer

Jan langerakj 22-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ze hebben zoveel keus ook voor mijn oude Epson stylist photo RX520 is voorraad en dus snel leverbaar voor een aantrekkelijke prijs.

Reageer

Plate T.J.H. 28-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben al 10 jaar vaste klant. Levering altijd correct. Wellicht niet altijd snel maar dat kan aan mijn moment van bestellen liggen. Cartridges uitstekend van kwaliteit.

Reageer

Ed 11-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima cartridges en vlotte afhandeling.
INKT4YOU IS EEN GOEDE KEUS OOK 4 YOU!!!

Reageer

Jan V. 31-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondergetekende heeft maand geleden een door eigen schuld een foute bestelling geplaatst. Na telefonisch contact was men direct en zonder voorwaarden ( wel nog in originele verpakking ) bereid om de inktpatronen te ruilen voor de juiste. Mijn dank voor de spontane manier van handelen. Ik kan Go4inkt bij iedereen aanbevelen.

Reageer

Teun 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en heel goedkope producten; snelle levering en goede service zoals het omruilen van niet correct werkende inktcartridges. Super !!

Reageer

Marianne 29-11-2018 Via de website gekocht

Super snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We kopen al jaren onze inkt bij dit bedrijf vanwege de vlotte levering, prima kwaliteit en gunstige prijs.
Wanneer je vragen hebt dan worden die snel en duidelijk beantwoord en mocht er een keer 'n probleem zijn met een cartridge dan wordt deze gewoon vervangen. Kortom, een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria van Groningen 12-11-2018 Via de website gekocht

Go-4 inkt betrouwbaar adres!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een overzichtelijke site, goede kwaliteit en prijs, vlotte verzending/ontvangst.
Ben al jaren zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 06-11-2018 Via de website gekocht

Snelle uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit inkt voor een erg goede prijs. Als je je gegevens invult op de site, kun je de volgende bestelling erg simpel doen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Koolstra 05-11-2018 Via de website gekocht

Heel goede service en zeer goed en je geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik werd door de mevrouw die mij heeft geholpen
echt als klant en respect vol behandelt en heel goed geinformeerd.
Bedankt hiervoor

Reageer

Marjo 23-10-2018 In de winkel gekocht
Meijel

Professionele Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deskundig advies, snelle service, kwalitatief perfect product!
De shop is toegankelijk en de website is overzichtelijk.
Met of zonder persoonlijk contact vind je wat je nodig hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

familie Hollevoet 06-08-2018 Via de website gekocht

goede inktpatronen en niet duur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn al 4 jaar tevreden klanten. We kopen inkt van Go4inkt voor 2 printers (een Canon MG5200 en een Canon MG7500) die vaak gebruikt worden. Tot nog toe hebben we geen klachten over de inktpatronen of de service. We raden de inktpatronen van Go4inkt zeker aan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van Eldik 28-07-2018 Via de website gekocht

Garantie bij Go4inkt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vragen worden bij Go4inkt snel en deskundig beantwoord
Bij Go4inkt is 100% garantie ook 100% garantie en service

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pauline 19-06-2018 Via de website gekocht

trage levering

Algemene score

1,0
Het bestellen was makkelijk, duidelijke website. Ik heb alleen een paar weken op de levering van mijn originele HP cartridges moeten wachten en heb het idee dat ik alsnog namaak heb gekregen.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Edwin 19-06-2018 Via de website gekocht

Ze zijn betrouwbaar en een hele goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Dit is een hele goeie en betrouwbare website om cartridges te kopen voor je printer.
Ik ben al jaren klant van ze.!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 01-05-2018 Via de website gekocht

Prima service, snelle afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website eenvoudig te bestellen en zeer snelle alfhandeling,
bij problemen worden deze snel en uitstekend op gelost.
bestel hier al jaren ben zeer tevreden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.M. 24-04-2018 Via de website gekocht

Kon beter

Algemene score

2,0
Als een produkt niet in voorraad is, is het wel zo fair om dat even te melden aan de klant en niet te wachten tot de klant zélf informeert waar zijn bestelling blijft. Als na 2 weken pakket eindelijk aankomt, blijkt één van de inktpatronen al 3 maanden 'over datum' te zijn, maar ik had wel de volle prijs betaald. 2 punten omdat dit patroon gratis vervangen wordt, het over-datum-patroon moet niet teruggestuurd worden. De rest van de service is deze keer gewoon ver benedenmaats. Ik ben beter gewend van Go4inkt.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Teun van Unen - UNDIX InformatieSystemen 20-04-2018 Via de website gekocht

Supertent!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website overzichtelijk. Goede en goedkope producten. Geweldige service : een slechte serie cartridges werd zonder extra kosten vervangen ; Super!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos van Enckevort 14-04-2018 Via de website gekocht

Primalevering. Zoals altijd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijke site.
Eenmaal gebruikt onthoud hij je vorige bestelling en printer keuze.
Correcte snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 19-03-2018 Via de website gekocht

nemen alle tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
na aanschaffen resetter, adviseerden zij mij, dat ik het niet perse nodig zou hebben.
Ik mocht hem terug brengen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margriet 23-02-2018 Via de website gekocht

Super goedkoop en goede producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat deze shop op mobiel ook goed werkt is het makkelijk om een product te vinden. Buiten dat ze goedkoop beveel ik deze site ook aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 10-02-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service en goedkoper dan 123 inkt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede inkt voor een lage prijs en een goede service ( niet goed krijg je nieuwe zonder gezeur ).
De goedkoopste site die ik kan vinden.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Stichting De WS-19 02-02-2018 Via de website gekocht

Een echte ouderwetse service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Simpel te bestellen en razendsnel geleverd, een verademing. En weet je wat zo fijn is? Als je een vraag hebt en je belt ze op dan krijg je direct antwoord. Niet minuten lang aanhoren dat alle medewerkers in gesprek zijn. Nee direct het antwoord op je vraag. Grandioos.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WJM Engelen 02-02-2018 In de winkel gekocht
Meijel

Vriendelijke bediening en zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al jaren bestel ik inkt cartridges bij go4inkt en de afhandeling van mijn bestellingen zijn altijd correct verlopen. Van mij krijgen jullie een 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 18-01-2018 Via de website gekocht

Klasse, orders worden correct en met spoed uitgevoerd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klasse, heel goede service en orders worden correct en met spoed uitgevoerd.
Vriendelijke service bij vragen et cetera. Kortom een tevreden klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 11-01-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Meer dan correcte afhandeling m.b.t. een niet goed functionerende geheugenkaart (binnen garantietermijn). Directe vervanging en correcte afwikkeling.
Rede van een 9 i.p.v. een 10: de afwikkeling verliep weliswaar zeer correct, maar vroeg een kleine week; dat zou sneller kunnen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk vam der Heijden 10-01-2018 Via de website gekocht

Een betere service kun je niet voorstellen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cardrige geleverd, maar helaas verkeerd, geen enkel punt. Stuur ze terug en binnen een dag krijg je de goede gratis toe gezonden. Nou beter kan het niet. SUPER !!!!!!!!!!!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theo 29-12-2017 Via de website gekocht

je wordt in alle opzichten ondersteunend geholpen

Algemene score

9,0
al jaren wordt snel en goede kwaliteit geleverd. telkens als ik een nieuwe printer heb aangeschaft kan ik voorraad omruilen tegen de juiste cartridges indien van toepassing

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henjo den Exter 12-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige service .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Go 4 inkt heeft service zeer hoog in het vaandel, mijn pakket was zoek geraakt tijdens de. Verzending naar Frankrijk na een mail dat het niet was aangekomen een extra pakket alsnog gratis verstuurd naar Frankrijk.
Chapeau voor Go4inkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 20-11-2017 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al heel vaak inkt besteld en altijd zeer snel geleverd, zelf tot 2 keer toe door foutje de volgende dag nieuwe inkt in huis. super service. Zelfs telefonisch zeer goed advies en zeer vriendelijk. Ik zou iedereen aanraden, koop hier je inkt en of printer!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 01-11-2017 Via de website gekocht

Volgende keer niet meer

Algemene score

1,0
Ondanks de aangegeven tijden op hun website krijg je steeds een antwoordapparaat. Zijn dus niet bereikbaar. Zending nog steeds niet ontvangen, ondanks dat het al afgeleverd zou moeten zijn.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Toon meer reviews