Go4inkt - Reviews & Ervaringen

8,1 Lees 179 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Go4inkt.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 22 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

familie Hollevoet 06-08-2018 Via de website gekocht

goede inktpatronen en niet duur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn al 4 jaar tevreden klanten. We kopen inkt van Go4inkt voor 2 printers (een Canon MG5200 en een Canon MG7500) die vaak gebruikt worden. Tot nog toe hebben we geen klachten over de inktpatronen of de service. We raden de inktpatronen van Go4inkt zeker aan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van Eldik 28-07-2018 Via de website gekocht

Garantie bij Go4inkt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vragen worden bij Go4inkt snel en deskundig beantwoord
Bij Go4inkt is 100% garantie ook 100% garantie en service

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pauline 19-06-2018 Via de website gekocht

trage levering

Algemene score

1,0
Het bestellen was makkelijk, duidelijke website. Ik heb alleen een paar weken op de levering van mijn originele HP cartridges moeten wachten en heb het idee dat ik alsnog namaak heb gekregen.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Edwin 19-06-2018 Via de website gekocht

Ze zijn betrouwbaar en een hele goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Dit is een hele goeie en betrouwbare website om cartridges te kopen voor je printer.
Ik ben al jaren klant van ze.!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 01-05-2018 Via de website gekocht

Prima service, snelle afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website eenvoudig te bestellen en zeer snelle alfhandeling,
bij problemen worden deze snel en uitstekend op gelost.
bestel hier al jaren ben zeer tevreden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.M. 24-04-2018 Via de website gekocht

Kon beter

Algemene score

2,0
Als een produkt niet in voorraad is, is het wel zo fair om dat even te melden aan de klant en niet te wachten tot de klant zélf informeert waar zijn bestelling blijft. Als na 2 weken pakket eindelijk aankomt, blijkt één van de inktpatronen al 3 maanden 'over datum' te zijn, maar ik had wel de volle prijs betaald. 2 punten omdat dit patroon gratis vervangen wordt, het over-datum-patroon moet niet teruggestuurd worden. De rest van de service is deze keer gewoon ver benedenmaats. Ik ben beter gewend van Go4inkt.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Teun van Unen - UNDIX InformatieSystemen 20-04-2018 Via de website gekocht

Supertent!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website overzichtelijk. Goede en goedkope producten. Geweldige service : een slechte serie cartridges werd zonder extra kosten vervangen ; Super!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos van Enckevort 14-04-2018 Via de website gekocht

Primalevering. Zoals altijd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijke site.
Eenmaal gebruikt onthoud hij je vorige bestelling en printer keuze.
Correcte snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 19-03-2018 Via de website gekocht

nemen alle tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
na aanschaffen resetter, adviseerden zij mij, dat ik het niet perse nodig zou hebben.
Ik mocht hem terug brengen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margriet 23-02-2018 Via de website gekocht

Super goedkoop en goede producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat deze shop op mobiel ook goed werkt is het makkelijk om een product te vinden. Buiten dat ze goedkoop beveel ik deze site ook aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 10-02-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service en goedkoper dan 123 inkt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede inkt voor een lage prijs en een goede service ( niet goed krijg je nieuwe zonder gezeur ).
De goedkoopste site die ik kan vinden.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Stichting De WS-19 02-02-2018 Via de website gekocht

Een echte ouderwetse service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Simpel te bestellen en razendsnel geleverd, een verademing. En weet je wat zo fijn is? Als je een vraag hebt en je belt ze op dan krijg je direct antwoord. Niet minuten lang aanhoren dat alle medewerkers in gesprek zijn. Nee direct het antwoord op je vraag. Grandioos.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WJM Engelen 02-02-2018 In de winkel gekocht
Meijel

Vriendelijke bediening en zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al jaren bestel ik inkt cartridges bij go4inkt en de afhandeling van mijn bestellingen zijn altijd correct verlopen. Van mij krijgen jullie een 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 18-01-2018 Via de website gekocht

Klasse, orders worden correct en met spoed uitgevoerd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klasse, heel goede service en orders worden correct en met spoed uitgevoerd.
Vriendelijke service bij vragen et cetera. Kortom een tevreden klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 11-01-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Meer dan correcte afhandeling m.b.t. een niet goed functionerende geheugenkaart (binnen garantietermijn). Directe vervanging en correcte afwikkeling.
Rede van een 9 i.p.v. een 10: de afwikkeling verliep weliswaar zeer correct, maar vroeg een kleine week; dat zou sneller kunnen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk vam der Heijden 10-01-2018 Via de website gekocht

Een betere service kun je niet voorstellen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cardrige geleverd, maar helaas verkeerd, geen enkel punt. Stuur ze terug en binnen een dag krijg je de goede gratis toe gezonden. Nou beter kan het niet. SUPER !!!!!!!!!!!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theo 29-12-2017 Via de website gekocht

je wordt in alle opzichten ondersteunend geholpen

Algemene score

9,0
al jaren wordt snel en goede kwaliteit geleverd. telkens als ik een nieuwe printer heb aangeschaft kan ik voorraad omruilen tegen de juiste cartridges indien van toepassing

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henjo den Exter 12-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige service .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Go 4 inkt heeft service zeer hoog in het vaandel, mijn pakket was zoek geraakt tijdens de. Verzending naar Frankrijk na een mail dat het niet was aangekomen een extra pakket alsnog gratis verstuurd naar Frankrijk.
Chapeau voor Go4inkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 20-11-2017 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al heel vaak inkt besteld en altijd zeer snel geleverd, zelf tot 2 keer toe door foutje de volgende dag nieuwe inkt in huis. super service. Zelfs telefonisch zeer goed advies en zeer vriendelijk. Ik zou iedereen aanraden, koop hier je inkt en of printer!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 01-11-2017 Via de website gekocht

Volgende keer niet meer

Algemene score

1,0
Ondanks de aangegeven tijden op hun website krijg je steeds een antwoordapparaat. Zijn dus niet bereikbaar. Zending nog steeds niet ontvangen, ondanks dat het al afgeleverd zou moeten zijn.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Ellen 26-10-2017 Via de website gekocht

Heel goede service

Algemene score

8,0
Via internet op deze webshop gestuit. Aantrekkelijke prijzen. Snelle levering en een heel goedeservice

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 12-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze leveren snel en het is een stuk goedkoper dan de orginele inkt, die ze overigens ook hebben. De kwaliteit is verder ook prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert KINDT 09-08-2017 Via de website gekocht

Vlugge bestelling. Keurig en in orde afgeleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijs is het meest interessante. Ook de keuze van de patronen is op de website makkelijk te noemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 29-07-2017 Via de website gekocht

Geen levering en geen contact mee te krijgen.

Algemene score

1,0
Aantal SD kaarten besteld bij dit bedrijf. Niet lang daarna kreeg ik bericht dat ze de kaarten verzonden hadden. (Verzonden en Afgerond).

Echter heb ik nooit iets ontvangen. (We zijn inmiddels bijna een maand verder) Volgens de orderbevestiging hebben ze de kaarten per brievenbuspost opgestuurd, dus ik kan ook niets tracken.

Net als anderen op Facebook en Tweakers.net kan ik ook geen contact met dit bedrijf krijgen. M'n 'ticket' staat nog altijd op openstaand en de telefoon nemen ze niet op.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

nico 28-07-2017 Via de website gekocht

geode service en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering was goed en snel. Goed verzorgt en beschermd tijdens verzending tegen schade. Zal niet aarzelen om een volgende bestelling weer bij hun te plaatsen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 21-07-2017 Via de website gekocht

Ontvangen zonder speciaal bestelde verpakking

Algemene score

6,0
Voor onze Brother printer wilde ik een gesealde fabrieksverpakking met 4 grote inktpatronen omdat de patronen dan lang goed beschermd blijven. Een andere webwinkel verkocht die patronen alleen los. De fabrieksverpakking is normaal veel duurder dan de losse verpakkingen, maar bij go4inkt was die maar € 3,60 meer. Go4inkt bevestigde dat ik de fabrieksverpakking had besteld. Daarbij kreeg ik wel bericht dat het per briefpost verstuurd zou worden, terwijl de fabrieksverpakking niet door de bus past. Ook kreeg ik geen bericht over het tijdstip van bezorging. Uiteindelijk werd een doosje met losse patronen bij de buren bezorgd.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Jack Heijnen 18-07-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en snelle service.
Prima en overduidelijke website.
Alles prima geregeld.
Snelle bezorging.
Prima bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gertie 12-07-2017 Via de website gekocht

Geweldige snelle service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb op internet gezocht op :
Micro SD kaartje 8 GB.

Ben uitgekomen bij ..Go4inkt in Meijel.
Goede en snelle Levering!!
Ook geen verzendkosten, scherpe prijs.
Verpakking goed.
Ik kan iedereen aanraden bij Go4inkt iets te bestellen.

👍👍👍

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter Voorthuijzen 05-07-2017 Via de website gekocht

Snel gemakkelijk en zeer goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via Kieskeurig kwam ik bij deze partij terecht.Ruik assortiment en coole prijzen.
Dus dit blijft favoriet.
En ik had een foutje gemaakt wat direct opgelost kon worden voor de firma. Perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

akkelies 20-06-2017 Via de website gekocht

Ik ga voor B merk, dan wil je dus goedkoop. Maar helaas

Algemene score

1,0
Jammer dat ik toch verplicht ben om de originele te kopen ipv de b keuze.
Ik ga voor de goedkoopste, helaas doet deze het niet. Dan wordt er keurig nieuwe besteld en dan ontvang ik de originele. Maar helaas moet ik het verschil wel bij betalen. Dat vind ik slechte service. Ik kan er niks aan doen als de b-keuze het niet doet. Dus ben ik toch duurder uit. Een volgende keer toch maar naar een ander.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Jos Peters 16-06-2017 Via de website gekocht

Prima inkt, eenvoudig besteld, snel geleverd, what else!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel mijn inkt al jarenlang bij go4ink.
Voor een nieuwe bestelling kun je simpelweg terug naar je voorlaatste bestelling en, kom je er een keer niet uit, met één telefoontje wordt je bestelling door hen geplaatst en ontvang je een link voor de betaling. Beter kun je het niet wensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teun van Unen 16-06-2017 Via de website gekocht

goedkoop en ontzettende goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hun huismerk is uitstekend en goedkoop. Hun service stijgt boven alles uit : niet goed werkende cartridges werden zonder problemen omgewisseld. Toppie!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 26-05-2017 Via de website gekocht

Top inkt van huismerk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al een aantal jaren gebruik ik de perfecte compatible inkpatronen van het huismerk van go4inkt voor mijn epsonprinter.
Zij hebben een overzichtelijke website en de levering is prima net zoals de service indien nodig.

DOEN

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

herman 28-03-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop al diverse jaren mijn inkt patronen bij go4 inkt en de service is goed, is er iets mis met de inktpatroon na een telefoontje aan hun kreeg ik vlot nieuwe inkt patroon terug. En de levering is ook vlot binnen 2 werkdagen krijg ik ze netjes thuis geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacob T 23-03-2017 Via de website gekocht

Perfecte prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Inkt voldoet prima. Geen verschil met originele inktpatronen. Daarnaast heb ik geen goedkopere inkt kunnen vinden. Tot slot is ook verzending voldoende verzorgd en altijd op tijd. Kortom een aanrader!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joop V. 28-02-2017 Via de website gekocht

Go4inkt Inktpatronen

Algemene score

5,0
Voorheen altijd snelle levering
maar laatste bestelling van 19-2-2017 is nog steeds niet geleverd
terwijl op de bestelsite nog steeds wordt vermeld 'op voorraad'!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

A.C.C.Bos 25-02-2017 Via de website gekocht

ACC

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke indeling van het product wat je zoekt,een geweldige begeleiding van bestellen tot leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GerdaD 23-02-2017 Via de website gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al mijn bestellingen zijn steeds vlot verlopen. Ik ben zeer tevreden over jullie winkel, betrouwbaar. Kortom een aanrader, doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cartidge 17-02-2017 Via de website gekocht

Cartridge

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede kwaliteit inkt binnen twee dagen na bestelling in huis, en goede prijs in verhouding met elders.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Theo Staps 12-02-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor het eerst via Go4inkt besteld, vlotte betaling en 2 dagen later bezorgd. Alles zo als beschreven, inktpatroon in de printer en printen maar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frans van Zijst - All In Produkties 09-02-2017 Via de website gekocht

Go4Inkt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestel al vele jaren tot tevredenheid de producten van Go4Inkt.nl. Heldere site, prijstechnisch de beste en meest voordelige. Levering adequaat en vlot, produkten goed verpakt. Via mail wordt voortgang bezorging prima vermeld.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GerdyC 03-02-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Momenteel zijn we van die, naar mijn idee overdreven inkt kosten af en hebben we een heel jaar (ook in kleur) geprint voor nagenoeg 1/3 van de kosten die we normaliter hadden (cartridges met chip). Waar je over leest heb ik overigens wel ondervonden met één cartridge: We hadden er één tussen die heeft gelekt meteen bij het openmaken, maar ik had de instructies goed gevolgd en het heeft dus niet tot problemen geleid. Wij hebben er gewoon een nieuwe voor gekregen. De tweede ronde dit jaar ging letterlijk 'vlekkeloos' :-) De Photosmart functioneert er uitstekend mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub 16-01-2017 In de winkel gekocht
weet ik niet zo in limburg?

Usb Sticks

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Over het algemeen de goedkoopste shop en goede service en erg snel met bezorging. Als er iets is dan wordt je per telefoon goed en snel geholpen levering is meteen de volgende dag

Pluspunten

  • zie boven

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nout 06-01-2017 Via de website gekocht

in één woord top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
jaren gelden een online winkel voor cartridges gezocht en go4 inkt als beste uitgekozen. sindsdien nooit teleurgesteld. Gisteravond bestelling gedaan, vanochtend mail dat het ingepakt is en verzonden wordt. Lage prijzen ruime keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Theodoortje 11-12-2016 Via de website gekocht

Theodoortje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze shop gevonden op aanraden van een vriend.
En ik heb al diverse keren bestellingen geplaatst van wege correctheid van de aangeboden informatie, accurate prijzen en snelle afhandeling van de bestellingen en leveringen en facturatie.
Zeer aanbevelingswaardig dus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Polleke 09-12-2016 In de winkel gekocht
Meijel

Klantenservice, die je echt bijna nergens meer vindt . .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Begin vorig jaar printer bij Go4inkt,nl aangeschaft, die op inktcartridges van hun huismerk 'Go4inkt' zou werken. Na wat kleine aanloopproblemen, die door hun klantenservice al meer dan ontzettend netjes werden opgelost, geeft printer na 1 jaar en 8 maanden perfecte staat van dienst, de foutmelding: 'Printer defect, neem contact op met servicedienst'.
Printer vorige week teruggebracht, nog geen week later telefoon, mijnheer u krijgt een nieuwe printer, zullen wij die gratis opsturen of wilt u hem ophalen.
Nou dan neem ik met plezier wel even de moeite die zelf op te halen, die 20 km heb ik er wel voor over.
Wat een service . . . . !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wimpie 26-11-2016 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snel geleverd en de inktpatronen zijn stukken goedkoper dan de originele patronen voor canon printer. heb al verschillende keren hier besteld en heel tevreden erover.

Pluspunten

  • snelle levering
  • hoeft er niet voor thuis te blijven (briefp.)

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

john 09-11-2016 Via de website gekocht

Prima bedrijf snelle service toppie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima service bij jongste bestelling hak ik een fout gemaakt even een mailtje en kon de bestelling meteen ruilen zonder gezeur prima zaak, ben al enkele jaren klant naar alle tevredenheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wim uit twello 27-09-2016 Via de website gekocht

Meer dan verwacht!

Algemene score

10,0
Ik had een verkeerde bestelling geplaatst en vroeg aarzelend of omruil mogelijk was. Tot mijn verbazing was dat direct goed en werd de goede bestelling opgestuurd waarna ik de verkeerde kosteloos kon terugzenden. Wat een service en wat een vertrouwen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

td 18-08-2016 Via de website gekocht

prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima service, erg snel en zeer goede producten tegen een zeer redelijke prijs.
prima afdruk met deze produkten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews