Getloud.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 302 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Getloud.nl.

Getloud.nl stelt zich voor

GetLoud.nl is dé headphone specialist van Nederland. Je vindt hier het grootste koptelefoon assortiment met alle toonaangevende merken. Veilig en makkelijk winkelen met uitstekende service. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld en product op voorraad= morgen in huis. Daarna heb je 14 dagen bedenktijd en is het niet wat je verwacht, dan retourneer je het product gratis. GetLoud is geen gewone webshop: We zijn we onderscheidend door een online inspiratiemagazine voor 6 verschillende doelgroepen.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 225 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Avanca D1 20-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en een geweldig product. De oortjes zijn geweldig, heel licht en een geweldig geluid. De Avanca D1.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 19-07-2018 Via de website gekocht

Top! Advies, levering & product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies over draadloze oordopjes tijdens sporten / racefiets. Gekozen voor nr 1 en met resultaat! Het is een prima product, voldoet aan de beschrijving.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arno 18-07-2018 Via de website gekocht

Top informatie en snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar de perfecte headset en kwam in contact met Getloud. Na een korte opsomming van mijn wensen kwam er een, voor mij, verrassende keuze uit. Nu ga ik door het leven met Apple's earpods op een LG Nexus 5x telefoon en het werkt perfect.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisa 17-07-2018 Via de website gekocht

Mooi product!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kon makkelijk vinden wat ik zocht en er voldoende informatie over vinden. Bestellen en betalen ging heel gemakkelijk en de levering was ook prima. Mooi product in goede orde ontvangen!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 15-07-2018 Via de website gekocht

Goede levering. Jammer dat je niet kunt retourneren.

Algemene score

5,0
De levering en het bestelproces verliepen prima de oordopjes pasten echt niet, maar je mag ze niet retourneren zodra je de doos hebt geopend. Dit is erg jammer want je zit met een product wat je met de goede intentie koop, maar niet kan gebruiken. Je kunt oordopjes niet op zicht beoordelen of ze passen ja of nee.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed

Reageer

jan 15-07-2018 Via de website gekocht

eerste instantie niet compleet maar goed opgelost. bedankt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Als alles goed was verlopen was het echt nog hoger. Ik ben vriendelijk behandeld en en ze komen hun woord na.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jopie dom 14-07-2018 Via de website gekocht

Relaxede webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle reactie op vragen, informeel en erg "to the point" lekker snel schakelen dus. Perfect wat mij betreft, ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthijs 12-07-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een bluetooth over ear koptelefoon bij GetLoud uitgekomen. In mijn geval met voorsprong de goedkoopste en dat is niet terug te zien in de service, de koptelefoon is snel geleverd, ik kon zelfs zonder meerprijs een avondlevering kiezen, ideaal!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Emil 11-07-2018 Via de website gekocht

Perfecte service en kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een zeer overzichtelijke website met goede productvergelijkingen. Een kieskeurige ondersteuning voor een eerlijke aankoop. Ben zeer tevreden met de snelle levering, goede communicatie en helemaal met mijn product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Do 11-07-2018 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles is goed omschreven. Duidelijke website. Levering was op tijd. Het pakketje was goed verpakt en ik ben blij met de geleverde producten.
Thx

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lukassen 10-07-2018 Via de website gekocht

Vaste klant erbij!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige shop die mij enorm hielp met de keuze van een headphone mèt noise cancelling. De vele betaalmogelijkheden zijn ook een fijne bijkomstigheid. Waarom een 9 en geen 10 is enkel omdat je de producten niet stuk voor stuk kunt vergelijken in een overzicht, al met al een top bedrijf!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trea 10-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze shop houdt zich aan zijn afspraak en levert op de beloofde tijd. De website is duidelijk en overzichtelijk. Het product is goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A.Dijkslag 08-07-2018 Via de website gekocht

Prettige webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze webshop heeft naast de goed geprijsde artikelen ook een goede klantenservice en voorwaarden. Zo kun je als je product kapot gaat terecht bij de webshop, hij wordt (als dit nog mogelijk is en binnen garantie valt) voor je gemaakt. Super!
Zeker vaker bestellen bij deze webshop.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kruger 07-07-2018 Via de website gekocht

Prima webwinkel met goede voorlichting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Get loud was de enige winkel die nog exemplaren had van de koptelefoon die ik zocht. De eerste kennismaking beviel uitstekend. Prima site met goede informatie. Snelle levering en de mogelijkheid om achteraf te betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sonja 07-07-2018 Via de website gekocht

Snelle service, goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Doet wat het beloofd, volgende dag in huis, keurig verpakt en goede communicatie over verzending! Concurrerende prijzen en geen verzendkosten, helemaal anno 2018!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elma 07-07-2018 Via de website gekocht

Uitstekende,snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede en snelle service,.
Foute levering werd snel en vakkundig opgelost.ik had 2 koptelefoons gekocht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

E.Neefs 06-07-2018 Via de website gekocht

Service Top !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel geleverd zoals aangegeven,scherp geprijsd (gemiddeld 5€ vergeleken met andere sites) en dan ook nog extra Goodies erbij ,een bidon en een zonnebril !!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 06-07-2018 Via de website gekocht

Schieten te kort op meerdere fronten

Algemene score

2,0
Voor het eerst besteld bij deze firma. Ontving mijn hoofdtelefoon in de verkeerde kleur.....
Pakket weg gebracht, verzendkosten voor geschoten. Daarna 2/3 keer moeten mailen dat ik mijn geld nog niet terug had......
Was voor mij de 1e, maar zeker de laatste keer dat ik hier iets besteld heb.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Ghio 05-07-2018 Via de website gekocht

Fantastisch.

Algemene score

10,0
Mooie aanbod, super gebruiker ervaring, vette website. Snelle afhandeling. Echt een aanrader, ik heb online besteld indd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 30-06-2018 Via de website gekocht

Get loud

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top webshop.
Snelle levering via de post, wel grote verpakking voor klein pakketje.
Volgende keer zal ik weer hier bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fons 28-06-2018 Via de website gekocht

Waanzinnig goed

Algemene score

10,0
Duidelijk website, alles is makkelijk te vinden en goed geïllustreerd. Alles werd binnen de gestelde tijd bezorgd en aan de verpakking zelf was zeer veel aandacht besteedt. Last but not least, er zat een handgeschreven briefje bij waarin mij veel luisterplezier werd toegewenst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 27-06-2018 Via de website gekocht

Top georganiseerd , afspraken worden nagekomen

Algemene score

9,0
Gevonden via Google , complimenten voor de levering , top product zoals aangegeven s’avonds besteld de volgende dag in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stallie 27-06-2018 Via de website gekocht

Toppie!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede omschrijving met reviews. Zijn inderdaad de goedkoopste. Zijn snel met levering. Geweldige keuze en assortiment. Gewoon top!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlie 27-06-2018 Via de website gekocht

Goeie service en kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop was de goedkoopste optie voor de skullcandy crusher op het moment dat ik ging zoeken. Hij was toen makkelijk te kopen, de servicevoorwaarden waren gelijk duidelijk (gratis retourneren is altijd chill) en ik had hem 2 daagjes later in huis. Ideaal dus!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Agnessa 26-06-2018 Via de website gekocht

Snelle betrouwbare website en groot assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze webwinkel is echt een specialist, ze hebben een groot assortiment met ook de topmerken in koptelefoons. Ze leveren snel en goed.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Antoine 24-06-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd. Goed product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel geleverd. Goed product. Makkelijk te bestellen via de website, die erg overzichtelijk is. Ruim assortiment.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stan pardoen 24-06-2018 Via de website gekocht

Hele fijne treu wirrles oortjes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind ze heel fijn ze zitten niet ver velend je ziet ze niet zoo goed in je oren de portepol charcher is ook fijn ik heb nog niet gehad dat ze leeg ware
Zeker kopen

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda 24-06-2018 Via de website gekocht

Top zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor GetLoud omdat deze de oordopjes het goedkoopst aanbood. Nog niet eerder wat besteld bij GetLoud maar niets te klagen. Op tijd binnen met zelfs nog een handgeschreven briefje erbij om me er veel plezier mee te wensen. Vind ik leuk!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IamCorneb 23-06-2018 Via de website gekocht

Get Loud is Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede producten voor goede prijs en natuurlijk een duidelijke en verzorgde service.
Zou deze webdienst iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pri 22-06-2018 Via de website gekocht

Top service en een snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke shop. Goede duidelijke uitleg. Prima prijs voor het product wat ik besteld heb. En een supersnelle levering!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joeri 21-06-2018 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben prima geholpen door de medewerkers van GetLoud. Zo heb ik nu de juiste koptelefoon voor voor professioneel werk en kan ik hem ook in m’n vrijetijd gebruiken! Thx Sennheizer en Getloud.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aron 21-06-2018 Via de website gekocht

Perfecte draadloze oortjes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb binnen een paar uur de perfecte draadloze oortjes kunnen bestellen in jullie webshop! De draadloze oortjes hebben een perfect bereik en ze waren de volgende dag al bij mij thuis bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sil 20-06-2018 Via de website gekocht

Good price, good service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Easy to order, after pay, quick to receive, extremely good description of specs and food fotos from different perspective to give you a very good impression of the object.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N Martijnse 19-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goede aanbeveling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop is helder en duidelijk. Goede producten en op de site al duidelijke adviezen. Zowel product als shop een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Renée 12-06-2018 Via de website gekocht

Topservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke webshop, snelle checkout, (gratis planga!), snelle en keurige verzending. Helemaal top, zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Milou 11-06-2018 Via de website gekocht

Goede service met een persoonlijke touch!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levering van mijn nieuwe bluetooth headset van Skullcandy was lekker snel. Erg leuke touch ook dat ik bij het openen van mijn pakket een handgeschreven briefje aan trof waarin mij veel plezier met mijn headset werd gewenst. En om het af te maken een gratis zonnebril van Get Loud, dat moet nu dus wel goed komen!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jente Postma 11-06-2018 Via de website gekocht

Goede kwaliteit en service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een laag budget oordopjes dus ik had even wat rond geneuzeld en toen kwam ik uit op deze! Ik dacht, even googlen hoeveel die im Nederland mogen kosten. En voila, GetLoud was één van de goedkoopsten! Een mooie site en een snelle levering! Kreeg ik ook nog een zonnebril kado, dat is toch prachtig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eric 11-06-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat er een foutje was gemaakt bij de levering super snel, vriendelijk en correct hersteld.
Binnen een dag alles top geregeld en hersteld

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gürleyem 10-06-2018 Via de website gekocht

Super ervaring met Getloud !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koos om te bestellen bij Getloud omdat ik een koptelefoon wilde kopen die momenteel op veel plaatsen niet meer verkrijgbaar was, namelijk de Vmoda crossfade wireless 2 in rose gold. Er was een promotie op getloud die ik niet kon laten gaan. Ik had echter geen ervaring met deze webshop. Alles verliep super snel en mijn bestelling kwam aan in een mooie doos. Deze webshop levert kwaliteit en dat ook nog op een snelle manier. Ik raad Getloud zeker aan !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iwan 08-06-2018 Via de website gekocht

Prima in orde

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de avond besteld en de volgende dag in huis zoals beloofd, goed op de hoogte gehouden dmv e-mail, top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 07-06-2018 Via de website gekocht

Snel en goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere site, goeie prijs/kwaliteit en uitleg bij het product.
Gebruiksvriendelijk/makkelijk bestellen.
Track & trace service is goed en de volgende ochtend had ik het in huis. Kan niet Beter kan wat mij betreft niet!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Saskia 04-06-2018 Via de website gekocht

Goede service en goede prijzen!

Algemene score

10,0
Goede advies te vinden op site, goede prijzen en snelle levering. Heel tevreden over de aankoop. Zeker aan te raden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sneezle 03-06-2018 Via de website gekocht

Erg goed geholpen via chat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wilde een budget headphone met bepaalde kenmerken. Ik had twee opties voor mijzelf geselecteerd. Via de chat advies gevraagd aan de productexpert en die kon goed antwoord geven op mijn vragen. Erg goed geholpen! Dag later headphone in huis (kon zelf bezorgtijd kiezen, heel fijn!) en erg tevreden met headphone.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joshua 02-06-2018 Via de website gekocht

Goede oortjes, snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site werkt prima, gebruiksvriendelijk, geen kleine lettertjes of plotselinge extra's, Gewoon duidelijk.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

WS Li 02-06-2018 Via de website gekocht

Vlot en snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vlot, snel en gebruiksgemak is prettig. Duidelijke informatie over verzending en betaling en afspraak wordt nagekomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joost 31-05-2018 Via de website gekocht

Goede informatie en prompte levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een specifieke koptelefoon kwam ik via een internet onderzoek terecht bij GetLoud. Daar hadden ze naast de koptelefoon die ik zocht, een Trekz Titanium, ook uitgebreide informatie over de koptelefoon en kan ik, nu ik de koptelefoon gebruik, zeggen geen woord gelogen. Besteld en de volgende dag in huis. Goede informatie en prompte levering, wat kan je nog meer willen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Etienne 30-05-2018 Via de website gekocht

Prima service en snelle levertijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na onderzoek een keuze gemaakt om mooie koptelefoon te kopen. Deze bleek het goedkoopst bij Getloud. Zeer snelle levering en prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Victor 30-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en beste prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
GetLoud heeft een nette site, altijd gratis verzending, snelle levering. En niet geheel onbelangrijk: de beste prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 30-05-2018 Via de website gekocht

Lifesaving device at Get Loud

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Totaal geen verstand van koptelefoons met bluetooth. Muziek komt bij nog van een grammofoonplaat. Nieuwe baan met ruim een uur forenzen in de trein en een kakafonische werkvloer. Binnen een maand op de rand van een zenuwinzinking ... How to survive? Oplossing: koptelefoon met zachtjes klassieke muziek of luisterboeken. Minst schadelijke voor je oren: over-ear. Nieuwste techniek: active noice cancelling. Nieuw probleem: door de bomen het bos echt niet meer kunnen ontwaren op grote elektronicasites. Get loud: binnen 10 minuten de perfecte koptelefoon voor de perfecte prijs. Dacht 200-300 euro te moeten uitgeven aan een echte goeie. JBL kostte 175, 5% korting én, ook niet verkeerd: in plaats van een paar niet-leeftijdsadequate zwarte bollen op je grijze haren, een stel mooie witte stijlvolle zonder Mickey Mouse effect. Werd de volgende dag al gebracht met alle egards in deftige doos. Helemaal gelukkig mee. Let's Get Loud!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 28-05-2018 Via de website gekocht

Perfecte service, top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn hoofdtelefoon was, zoals vermeld, op voorraad en werd dan ook direct geleverd en dan ook nog eens tegen de allerbeste prijs, top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews