Getloud.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 336 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Getloud.nl.

Getloud.nl stelt zich voor

GetLoud.nl is dé headphone specialist van Nederland. Je vindt hier het grootste koptelefoon assortiment met alle toonaangevende merken. Veilig en makkelijk winkelen met uitstekende service. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld en product op voorraad= morgen in huis. Daarna heb je 14 dagen bedenktijd en is het niet wat je verwacht, dan retourneer je het product gratis. GetLoud is geen gewone webshop: We zijn we onderscheidend door een online inspiratiemagazine voor 6 verschillende doelgroepen.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 240 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marcz 22-09-2018 Via de website gekocht

Top pruduct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Laatst de sony MDR-XB950N1 besteld en na 2 dagen binnen, koste wel wat maar dan heb je ook wat. Er komt zo een goed geluid uit de koptelefoon en de oorkappen zitten tenminste na een langere poos nog steeds fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francine 21-09-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden van Get Loud

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke webshop. Zeer vlotte afhandeling. Punctuele levering en het aangekochte product bevalt uitstekend. Was nog iets goedkoper dan op andere sites en ik kreeg er nog een geschenkje bovenop. Top aankoop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 20-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het personeel neemt de tijd. Heeft goede vakkennis en is oprecht geïnteresseerd in de luisteraar/klant.
Bij het kopen van een BT hoofdtelefoon heb alle tijd gekregen om diverse exemplaren te proberen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 19-09-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende service en in vergelijk met andere winkels ook een uiterst scherpe prijs. Alles conform afspraak bezorgd en gedurende gehele proces een heldere communicatie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 16-09-2018 Via de website gekocht

Super bedrijf alles klopt zoals ze zeggen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Grote keuze gunstige prijs en snelle levering dit is voor mij heel belangrijk en het klopt ook wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.Kooij 16-09-2018 Via de website gekocht

Prima product en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als je iets besteld via een internetsite wil je maar één ding, dat je precies krijgt wat je besteld en dat het er snel is !! Geen gedoe gewoon zoals het hoort.
Dat is bij GetLoud prima gelukt, De volgende dag afgeleverd.
Prima GetLoud 👍

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Angelique 16-09-2018 Via de website gekocht

Binnen no time had ik de bestelling binnen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kwam deze website tegen toen ik aan het surfen was op internet opzoek naar een Noise cancelling headphone. Ik kreeg een powerbank bij mijn bestelling cadeau.
Super service!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roy 15-09-2018 Via de website gekocht

snel en netjes en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kreeg de verkeerde koptelefoon geleverd, maar na een mailtje kreeg ik al binnen 2 uur een respons. Werd de volgende ochtend gebeld met excuus en de melding dat de juiste zending al ingepakt was. De vraag was of ik de foute zending terug wou sturen, dit gedaan en toen ze deze ontvangen hadden vroeg ze hoeveel dit gekost had zodat ze dit terug konden storten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Inez 14-09-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze hadden de verkeerde headset opgestuurd, Ik belde en diezelfde dag hebben ze de juiste gestuurd. Aan de telefoon werd ik vriendelijk en direct geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sasja 13-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, solide verpakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na een zeer bruikbare vergelijking op de website een product gekozen. Dit werd supersnel bezorgd. Erg tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

piet Haan 12-09-2018 Via de website gekocht

top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
super snel geholpen en verstuurd, B&O voldoet aan beschrijving fantastisch geluid.
keurig verpakt en via tracktrace verstuurd snel in huis top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FJ 12-09-2018 Via de website gekocht

Get loud voor GetLoud!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurige website die snel en met voldoende informatie je in je keuze helpt. De bestelprocedure werkt vlot en overzichtelijk. Je wordt voldoende geïnformeerd over de aflevering en alles is behoorlijk vertrouwenwekkend.
Vlot en degelijk...Get loud voor GetLoud!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sri 11-09-2018 Via de website gekocht

Terrific!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Great headphones, excellent price (less that 100EUR), free powerbank and delivery in 12 hours. Terrific. Can't recommend enough!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louise 10-09-2018 Via de website gekocht

Super die top 10 lijstjes en beoordelingen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wist wat ik wilde hebben en wat ik wilde uitgeven, maar nog niet welke uitvoering of merk. De top10 lijstjes en de beoordelingen bij de producten hielpen enorm. En het klopt precies. De koptelefoon was een kadootje en werd supersnel - gratis - geleverd, met ook nog eens een leuke actie erbij. De jarige was er erg blij mee, het is precies wat we wilden hebben.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dhr. g. lotte 03-09-2018 Via de website gekocht

GETLOUD

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
via googelen kwam ik op de site van Getloud.nl terecht .. goede overzichtelijke indeling met een divers aanbod.. via de topbalk kun je een keuze maken uit de verschillende aanbiedingen die GETLOUD te bieden heeft in het geluids segment.. van prima tot professioneel.. na mijn bestelling van oordopjes werd ik goed op de hoogte van de voortgang van mijn bestelling gehouden tot aan de deur zou ik willen zeggen.. prima dus

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Giel 27-08-2018 Via de website gekocht

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar nieuwe oordopjes en het assortiment bij getloud was net iets uitgebreider dan dat van de concurrent. Zo vond ik een mooie betaalbare set van beyerdynamic. Makkelijk besteld en snel in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

S. 22-08-2018 Via de website gekocht

Leuke winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg goede winkel. Ik heb er sportoortjes en een koptelefoon bestelt, deze waren meer dan op tijd binnen. Ze waren goed verpakt en werken na 4 weken nog steeds geweldig. Erg leuke winkel dus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Caspar Collette / Breda 22-08-2018 Via de website gekocht

Get more than expect: Top communication - Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op het eerste gezicht eenvoudige website die er goed uit ziet. Achter de eenvoud schuilt een perfecte en zeer volledige website: goed bestuurbaar.
De integriteit van het GetLoud-team
vindt je terug in getloud.nl

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MotivatedGamer 22-08-2018 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering had sneller gekund voor de rest top! Werd bij de klantenservice binnen 10 minuten geholpen (mail)!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

bart 20-08-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd, beste prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Na vergelijkingen bleek dit de beste shop in prijs en wat betreft bezorgen. Ze bezorgen namelijk op een afhaalpunt en niet met DHL.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jessie 19-08-2018 Via de website gekocht

communicatief en snel, mooie aanbiedingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik wou reeds lang een bluetooth headphone en zeg de TrekzAir aan een goedkopere prijs bij GetLoud. Hun website kwam me heel betrouwbaar en overzichtelijk over. Nog belangrijker voor mij: de keuze uit manieren van betalen zijn uitgebreid. Ik krijg meteen het vertrouwen om vooraf of na ontvangst te betalen en dat apprecieer ik. Ik heb niet veel later mijn factuur van de aankoop via mail ontvangen, iets wat niet altijd gebeurt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Amstel 15-08-2018 Via de website gekocht

Geweldig super snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop werkt intuïtief en de levering was erg snel.
Daar ben ik echt blij om. Ik had de oortjes snel nodig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NumbTen 13-08-2018 Via de website gekocht

Alles zoals aangegeven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles gaat zoals aangegeven op de site. Levering netjes op tijd. Geen problemen gehad. Koptelefoon ziet er ook netjes uit.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kopri 07-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige webshop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele goeie webshop voor alles wat te maken heeft met koptelefoons. Ruim aanbod, goede service en snelle levering. Geen problemen mee gehad. Ik had zelf de Skullcandy Hesh 2.0 gekocht voor 54 euro (met 5 euro korting door in te schrijven voor de nieuwsbrief) en is goed aangekomen. Ik heb er nu nog steeds plezier van.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

X 06-08-2018 Via de website gekocht

Helemaal goed (op klein foutje na, dat prima werd opgelost).

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eerste bestelling hier. Snelle levertijd. Keurig verpakt. De informatie op de site is overzichtelijk en correct. Helaas kreeg ik 1 artikel te weinig thuisgestuurd. Telefonisch contact hierover was echt zoals het hoort: excuses, geen discussie en direct opgelost. Bij de nalevering zat een aardigheidje.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JP 04-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, geweldige muziekervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aanrader, muziek luisteren en toch ook horen wat er om je heen gebeurt! Opladen is een makkie en eenmaal opgeladen gaat hij lang mee.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alex 01-08-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb de site gevonden via een vergelijkingssite. De uitleg van het produkt was duidelijk en de prijs was goed. Ook snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Tineke van Osta 29-07-2018 Via de website gekocht

Doet wat wordt beloofd!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht de koptelefoon die ik helaas kwijt ben geraakt. En tot mijn grote verrassing had GetLoud deze in zijn assortiment voor zelfs 10 euro minder. Meteen besteld en andere dag in huis. Zoooo blij mee 🤗

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peet Maessen 27-07-2018 Via de website gekocht

Alles prima volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop werd ons aanbevolen door onze dochter die graag oordopjes wilde hebben voor haar verjaardag
Vanaf de bestelling tot en met de levering kregen we herhaaldelijk heel correct informatie over de gang van zaken!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bobby 27-07-2018 Via de website gekocht

Snelle en keurige service en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
GetLoud voorziet op haar website op een overzichtelijke wijze haar producten met relevantie informatie. Wat ik persoonlijk er handig vind is dat je in de webshop direct kan selecteren op noise cancelling headphones. Hierdoor heb ik vrij snel een geschikte keuze kunnen maken. De betaling en levering van mijn nieuwe headset ging vlot en zonder problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvette 26-07-2018 Via de website gekocht

Lekker snel en simpel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bestellen bij GetLoud ging prima. De prijs was ook iets lager dan bij andere shops en toch verzenden ze gratis. Zonder problemen had ik de oordopjes de volgende dag in huis. Ik zou hier zeker weer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 24-07-2018 Via de website gekocht

Prima bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vraag over een headphone werd snel en vakkundig beantwoord.
Besteld en keurig verpakt de volgende dag in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 24-07-2018 Via de website gekocht

Super goed klinkende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was opzoek naar een paar 250ohm headphones en kwam uit bij Getloud.
Op voorraad en volgende dag in huis.
Netjes verpakt.
Topshop!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 23-07-2018 Via de website gekocht

Zeer betrouwbaar en afterservice die je overal zou willen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij iedere bestelling kan er iets mis gaan, ik had 2 dezelfde producten besteld maar er werd er maar 1 geleverd. Ik stuurde een mail en ontving dezelfde dag oprechte excuses en de garantie dat de tweede al op de post was. De tweede was er inderdaad een dag later inclusief een presentje voor het ongemak. Service die je nog maar zelden mee maakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Avanca D1 20-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en een geweldig product. De oortjes zijn geweldig, heel licht en een geweldig geluid. De Avanca D1.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 19-07-2018 Via de website gekocht

Top! Advies, levering & product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies over draadloze oordopjes tijdens sporten / racefiets. Gekozen voor nr 1 en met resultaat! Het is een prima product, voldoet aan de beschrijving.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arno 18-07-2018 Via de website gekocht

Top informatie en snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar de perfecte headset en kwam in contact met Getloud. Na een korte opsomming van mijn wensen kwam er een, voor mij, verrassende keuze uit. Nu ga ik door het leven met Apple's earpods op een LG Nexus 5x telefoon en het werkt perfect.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisa 17-07-2018 Via de website gekocht

Mooi product!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kon makkelijk vinden wat ik zocht en er voldoende informatie over vinden. Bestellen en betalen ging heel gemakkelijk en de levering was ook prima. Mooi product in goede orde ontvangen!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 15-07-2018 Via de website gekocht

Goede levering. Jammer dat je niet kunt retourneren.

Algemene score

5,0
De levering en het bestelproces verliepen prima de oordopjes pasten echt niet, maar je mag ze niet retourneren zodra je de doos hebt geopend. Dit is erg jammer want je zit met een product wat je met de goede intentie koop, maar niet kan gebruiken. Je kunt oordopjes niet op zicht beoordelen of ze passen ja of nee.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed

Reageer

jan 15-07-2018 Via de website gekocht

eerste instantie niet compleet maar goed opgelost. bedankt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Als alles goed was verlopen was het echt nog hoger. Ik ben vriendelijk behandeld en en ze komen hun woord na.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jopie dom 14-07-2018 Via de website gekocht

Relaxede webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle reactie op vragen, informeel en erg "to the point" lekker snel schakelen dus. Perfect wat mij betreft, ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthijs 12-07-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een bluetooth over ear koptelefoon bij GetLoud uitgekomen. In mijn geval met voorsprong de goedkoopste en dat is niet terug te zien in de service, de koptelefoon is snel geleverd, ik kon zelfs zonder meerprijs een avondlevering kiezen, ideaal!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Emil 11-07-2018 Via de website gekocht

Perfecte service en kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een zeer overzichtelijke website met goede productvergelijkingen. Een kieskeurige ondersteuning voor een eerlijke aankoop. Ben zeer tevreden met de snelle levering, goede communicatie en helemaal met mijn product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Do 11-07-2018 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles is goed omschreven. Duidelijke website. Levering was op tijd. Het pakketje was goed verpakt en ik ben blij met de geleverde producten.
Thx

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lukassen 10-07-2018 Via de website gekocht

Vaste klant erbij!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige shop die mij enorm hielp met de keuze van een headphone mèt noise cancelling. De vele betaalmogelijkheden zijn ook een fijne bijkomstigheid. Waarom een 9 en geen 10 is enkel omdat je de producten niet stuk voor stuk kunt vergelijken in een overzicht, al met al een top bedrijf!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trea 10-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze shop houdt zich aan zijn afspraak en levert op de beloofde tijd. De website is duidelijk en overzichtelijk. Het product is goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A.Dijkslag 08-07-2018 Via de website gekocht

Prettige webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze webshop heeft naast de goed geprijsde artikelen ook een goede klantenservice en voorwaarden. Zo kun je als je product kapot gaat terecht bij de webshop, hij wordt (als dit nog mogelijk is en binnen garantie valt) voor je gemaakt. Super!
Zeker vaker bestellen bij deze webshop.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kruger 07-07-2018 Via de website gekocht

Prima webwinkel met goede voorlichting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Get loud was de enige winkel die nog exemplaren had van de koptelefoon die ik zocht. De eerste kennismaking beviel uitstekend. Prima site met goede informatie. Snelle levering en de mogelijkheid om achteraf te betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sonja 07-07-2018 Via de website gekocht

Snelle service, goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Doet wat het beloofd, volgende dag in huis, keurig verpakt en goede communicatie over verzending! Concurrerende prijzen en geen verzendkosten, helemaal anno 2018!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elma 07-07-2018 Via de website gekocht

Uitstekende,snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede en snelle service,.
Foute levering werd snel en vakkundig opgelost.ik had 2 koptelefoons gekocht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews