Getloud.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 374 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Getloud.nl.

Getloud.nl stelt zich voor

GetLoud.nl is dé headphone specialist van Nederland. Je vindt hier het grootste koptelefoon assortiment met alle toonaangevende merken. Veilig en makkelijk winkelen met uitstekende service. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld en product op voorraad= morgen in huis. Daarna heb je 14 dagen bedenktijd en is het niet wat je verwacht, dan retourneer je het product gratis. GetLoud is geen gewone webshop: We zijn we onderscheidend door een online inspiratiemagazine voor 6 verschillende doelgroepen.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 246 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Luc 15-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige koptelefoon en een super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was al een fan van de bedraarde m50x, toen ik zag dat de Bluetooth versie uit kwam heb ik deze meteen besteld. Getloud was de enigste de koptelefoon levert in Nederland, na bestellen was de koptelefoon de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

John Schoorl 12-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik was op zoek naar een koptelefoon voor een goede prijs en met kwaliteit.
al zoekend op internet kwam ik bij GETLOUD terecht .
de site is makkelijk te gebruiken met duidelijke uitleg etc.
bestellen ging snel en dag erop in mijn bezit.
voor mij vanaf nu een aanrader!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noud 08-11-2018 Via de website gekocht

Goede koptelefoon en zeer goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na wat zoeken ben ik deze koptelefoon tegen gekomen. Ik gebruik hem nu 7 dagen minimaal 4 uur per dag en ze vallen zeker niet tegen. Voor een Bluetooth koptelefoon geven ze een erg goed gebalanceerd geluid. Mensen met een griot hoofd moeten misschien na één uur hem even anders op hun oren zetten maar hij doet zeker geen pijn. Dit was mijn eerste aankoop bij Get loud en ze leveren goede service en kunnen je vragen zeer goed beantwoorden. Een leuke bijkomst was dat er een handgeschreven brief in mijn pakketje zat. Al met al een goede aankoop bij een goede winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elings 07-11-2018 Via de website gekocht

Getloud.nl snapt het

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vakkundig, zeer klantvriendelijk en behulpzaam en ook zeer snelle response bij vragen. Site is overzichtelijk en uiterst gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 01-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en persoonlijke afwikkeling, bijzonder!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er is een enorm groot assortiment en een eenvoudige mogelijkheid om je keuze te specificeren. De winkel wat voorheen niet bij mij bekend. In de doos bij de bestelling (goed verpakt) nog even een persoonlijk bericht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ginny 01-11-2018 Via de website gekocht

Snelle, uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had product gekocht dat niet goed was voor mij. Heel snel reactie ontvangen dat product retour ontvangen was en echt supersnel mijn geld terug ontvangen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pedra 28-10-2018 Via de website gekocht

nice presonal touch!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
service tijdens het bestellen was gewoon goed. geen probleemen, prijs is netjes. zoals je verwacht van een webwinkel.
Bij het openmaken wel een aardige verrassing. een handgeschreven brief met een bedankje voor de aankoop.
Het zijn deze kleine gedachten waarmee je het verschil kan maken voor je klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 25-10-2018 Via de website gekocht

Heldere site en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij in ear koptelefoons is het moeilijk een keuze te maken omdat je niet kunt proberen en niet kunt retourneren. Een duidelijke omschrijving is daarom belangrijk. Dat vond ik op de site van GetLoud. Via de site wordt advies aangeboden als je dat wilt. Na bestelling werd de koptelefoon een dag later bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ray Dolfing 25-10-2018 Via de website gekocht

Servicegericht en vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Correspondentie was vriendelijk en servicegericht. Ook werden al mijn vragen naar volledige tevredenheid beantwoordt. Het product snel en netjes geleverd met een handgeschreven dankwoord erbij.
Getloud weet hoe het moet en vind ze dan ook zeer aanbevelingswaardig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Oort 22-10-2018 Via de website gekocht

GetLoud maakt het waar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Maandagmiddag een Aftershokz Trekz Air besteld, De volgende dag om 14:15 werd deze al bezorgd! Na het bestelmoment goed op de hoogte gehouden via de email over het afhandelen van de order.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Niels 20-10-2018 Via de website gekocht

After service is goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In eerste instantie werd de verkeerde koptelefoon geleverd, op zich niet zo erg, fouten gebeuren nu eenmaal. Eens dit gemeld, werd er zonder enige andere vraag gewoon onmiddelijk de correcte koptelefoon opgestuurd, 's anderdaags had ik het gewenste product, en ik moest nog uitzoeken hoe ik de foute ging terug sturen :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zoblond 20-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en je krijgt wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Helder wat ze verkopen. Je vindt snel wat je zoekt. Duidelijk wat de sterke punten zijn van het product. En eenmaal in huis heb je wat ze beloven, goed geluid zitten prima in mijn oren

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Richard W 19-10-2018 Via de website gekocht

Prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop zag er overzichtelijk en netjes uit. Dat was een reden waarom ik er JBL sport-oortjes heb besteld. De zending zou de volgende dag binnenkomen en dat gebeurde ook. Netjes verpakt, goed afgeleverd. Zo zou het altijd moeten gaan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerd 19-10-2018 Via de website gekocht

Prachtproduct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende koptelefoon, zeer snelle levering en zeer snel antwoord op mijn vragen. Ga hier zeker weer bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 18-10-2018 Via de website gekocht

Snel en vriendelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, goede service als je belt met een vraag en heldere informatie op de website!
Product was netjes verpakt en werd snel geleverd. Helemaal super voor een verjaardagscadeau!
Nette prijs voor het gekochte product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ISF71 17-10-2018 Via de website gekocht

Prima service, snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ze hebben een duidelijke website, er staat goede en overzichtelijke informatie en het product werd snel geleverd. Alles was ook op voorraad wat lang niet bij elk bedrijf zo is.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mo 17-10-2018 Via de website gekocht

Goedkoopste en supersnel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een uitgebreide vergelijking kwam “Get Loud” als goedkoopste uit de bus. Als verrassing kreeg ik als cadeau ook nog een grote oplader. De volgende dag heb ik mijn koptelefoon ontvangen op de door mijn gewenste tijd. Super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berend 15-10-2018 Via de website gekocht

Snelle bezorging!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goede sale, daarbovenop nog korting, een gratis powerbank bij de koptelefoon en dat alles de volgende dag in huis! Bijna perfect!

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 14-10-2018 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was al een tijd opzoek naar Airpots, maar ik vond ze te duur in de Applestore. Na een paar weken ging ik toch even kijken op Google of het goedkoper kon. Toen kwam ik al snel bij Getloud.nl! Ik zag dat de Airpots daar 30 goedkoper waren en ik kreeg ook nog een gratis powerbank erbij. Top deal dus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel072 14-10-2018 Via de website gekocht

Snel en goedkoopste

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via Tweakers deze set gevonden in de prijsvergelijker. Kreeg een gratis accubank erbij en met een beetje googlen naar een kortingscoupon nog €5 korting ook!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aniek 14-10-2018 Via de website gekocht

Helemaal goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op andere websites zoals bol.com en Coolblue was deze koptelefoon veel duurder of niet meer verkrijgbaar. Dus erg blij mee. AfterPay - na ontvangst betalen - was ook erg gemakkelijk in gebruik. Tevreden klant!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

CR 13-10-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij deze webshop kon ik het product voor de goedkoopste prijs krijgen. Daarnaast was de website erg overzichtelijk, bestellen en betalen ging gemakkelijk en het product is zaterdagavond besteld en al die slag geleverd. Helemaal blij mee.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Quinn 12-10-2018 In de winkel gekocht
Site

Perfect

Algemene score

10,0
I bought a headphone. The information about it was all correct and nothing left behind. I got the package even earlier than was planned. It was well secured against damage. I recommend this site as the best!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Wil 12-10-2018 Via de website gekocht

Prima service!! Geholpen door een vriendelijke medewerker

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het door mij bestelde artikel is ergens anders voordeliger. Telefoontje gepleegd,geholpen door een vriendelijke medewerker en het prijsverschil wordt terug gestort op mijn rekening. Toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 09-10-2018 Via de website gekocht

Bij de 1e bestelling gelijk overtuigd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gelijk bij mijn eerste bestelling overtuigd van goede service! Sony hoofdtelefoon besteld, kosteloos met AfterPay betaald, bezorging gratis en volgende dag in huis. En als klapper ook nog een gratis powerbank cadeau gekregen! Zo’n service zie ik graag!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claeskens jo 08-10-2018 Via de website gekocht

Zeer snel en correct!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle en correcte levering. Top producten voor een topprijs. Ik kan deze winkel aan iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy Wuttel 06-10-2018 Via de website gekocht

Top geregeld bij GetLoud

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed uitleg van de producten waardoor je een prima keuze kunt maken. En dan ook nog eens reuze voordelig (in mijn geval de goedkoopste webwinkel). Daarnaast krijg je ook nog eens een powerpack kado van 30 euro. Echt top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martinus 05-10-2018 Via de website gekocht

Gewoon eerlijk, makkelijk en duidelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben erg tevreden over GetLoud!
Deze shop werkt gewoon eerlijk, makkelijk en duidelijk.
Wat ik zocht heb ik gevonden (Trekz Air van AfterShokz), en kon makkelijk en snel besteld worden.
De levering verliep ook netjes en snel.
Ik kreeg bij mijn levering zelfs nog een kadootje! (powerbank) En omdat deze webshop veel samenwerkt met diverse hardloop websites en hardloop magazines had ik ook nog een leuke korting! Zijn we gek op in Nederland...😜

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oreo 04-10-2018 Via de website gekocht

Perfect service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Price and communication very good, packaging perfect - item arrived safely and on time. Excellent!
Price and communication very good, packaging perfect - item arrived safely and on time. Excellent!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mascha 01-10-2018 Via de website gekocht

Lekker helder & snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top! Goede prijs/kwaliteit. En cadeautje; oplader. Altijd handig. Voor verjaardag dus betrouwbare levertijd was belangrijk!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 01-10-2018 Via de website gekocht

Zeer content over de uitstekende service en advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zowel per telefoon als internet contact gehad .
Get loud heeft mij duidelijk advies en uitleg gegeven van de producten waar ik om vroeg .
Een bedrijf waar ik zeker terug kom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

An 30-09-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aankoop van een headphone. Vriendelijk geholpen via chat. Vandaag besteld en werd reeds de volgende dag in België geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thobe 29-09-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestelde mijn product op de site en een dag later stonden ze al aan mijn huis en ik woon ook niet zo dicht bij( België ).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nienke 28-09-2018 Via de website gekocht

Zeer goede winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede winkel! Het gekochte product was niet helemaal naar mijn wens en ze waren zeer vriendelijk en behulpzaam mbt het retourneren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FvdP 27-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige service (echt waar!)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had oordopjes besteld. Die werden binnen een dag geleverd. Een van de dopjes was defect en ook dat werd binnen de kortst mogelijke tijd opgelost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 26-09-2018 Via de website gekocht

Transparante service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niks aan te merken op dit bedrijf. Het bestelde product was snel verzonden. Het specifieke product voldeed helaas niet aan mijn verwachtingen. Retour gestuurd en kreeg zelfs de verzendkosten van het retourpakket vergoed.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MeneerJacco 25-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering. Duidelijke site!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site, snelle levering. Helemaal top.
Assortiment ook prima in orde, zeker aan te raden.
Product was verzonden in zeer stevige doos.
Altijd fijn als retourneren ook gratis is, wel jammer dat dit 14 dagen is en niet 30 dagen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BB 24-09-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klanten service gebeld en stond amper in de wacht, een verademing ten opzichte van andere shops! Dus een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcz 22-09-2018 Via de website gekocht

Top pruduct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Laatst de sony MDR-XB950N1 besteld en na 2 dagen binnen, koste wel wat maar dan heb je ook wat. Er komt zo een goed geluid uit de koptelefoon en de oorkappen zitten tenminste na een langere poos nog steeds fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francine 21-09-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden van Get Loud

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke webshop. Zeer vlotte afhandeling. Punctuele levering en het aangekochte product bevalt uitstekend. Was nog iets goedkoper dan op andere sites en ik kreeg er nog een geschenkje bovenop. Top aankoop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 20-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het personeel neemt de tijd. Heeft goede vakkennis en is oprecht geïnteresseerd in de luisteraar/klant.
Bij het kopen van een BT hoofdtelefoon heb alle tijd gekregen om diverse exemplaren te proberen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 19-09-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende service en in vergelijk met andere winkels ook een uiterst scherpe prijs. Alles conform afspraak bezorgd en gedurende gehele proces een heldere communicatie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 16-09-2018 Via de website gekocht

Super bedrijf alles klopt zoals ze zeggen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Grote keuze gunstige prijs en snelle levering dit is voor mij heel belangrijk en het klopt ook wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.Kooij 16-09-2018 Via de website gekocht

Prima product en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als je iets besteld via een internetsite wil je maar één ding, dat je precies krijgt wat je besteld en dat het er snel is !! Geen gedoe gewoon zoals het hoort.
Dat is bij GetLoud prima gelukt, De volgende dag afgeleverd.
Prima GetLoud 👍

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Angelique 16-09-2018 Via de website gekocht

Binnen no time had ik de bestelling binnen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kwam deze website tegen toen ik aan het surfen was op internet opzoek naar een Noise cancelling headphone. Ik kreeg een powerbank bij mijn bestelling cadeau.
Super service!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roy 15-09-2018 Via de website gekocht

snel en netjes en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kreeg de verkeerde koptelefoon geleverd, maar na een mailtje kreeg ik al binnen 2 uur een respons. Werd de volgende ochtend gebeld met excuus en de melding dat de juiste zending al ingepakt was. De vraag was of ik de foute zending terug wou sturen, dit gedaan en toen ze deze ontvangen hadden vroeg ze hoeveel dit gekost had zodat ze dit terug konden storten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Inez 14-09-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze hadden de verkeerde headset opgestuurd, Ik belde en diezelfde dag hebben ze de juiste gestuurd. Aan de telefoon werd ik vriendelijk en direct geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sasja 13-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, solide verpakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na een zeer bruikbare vergelijking op de website een product gekozen. Dit werd supersnel bezorgd. Erg tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

piet Haan 12-09-2018 Via de website gekocht

top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
super snel geholpen en verstuurd, B&O voldoet aan beschrijving fantastisch geluid.
keurig verpakt en via tracktrace verstuurd snel in huis top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FJ 12-09-2018 Via de website gekocht

Get loud voor GetLoud!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurige website die snel en met voldoende informatie je in je keuze helpt. De bestelprocedure werkt vlot en overzichtelijk. Je wordt voldoende geïnformeerd over de aflevering en alles is behoorlijk vertrouwenwekkend.
Vlot en degelijk...Get loud voor GetLoud!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews