Getloud.nl - Reviews & Ervaringen

9,3 Lees 134 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Getloud.nl.

Getloud.nl stelt zich voor

GetLoud.nl is dé headphone specialist van Nederland. Je vindt hier het grootste koptelefoon assortiment met alle toonaangevende merken. Veilig en makkelijk winkelen met uitstekende service. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld en product op voorraad= morgen in huis. Daarna heb je 14 dagen bedenktijd en is het niet wat je verwacht, dan retourneer je het product gratis. GetLoud is geen gewone webshop: We zijn we onderscheidend door een online inspiratiemagazine voor 6 verschillende doelgroepen.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 112 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jansen 21-11-2017 Via de website gekocht

doen wat ze zeggen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle levering, niks op aan te merken.
product voldoet aan de verwachting
prima oordopjes om mee te sporten, geluid is perfect

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 20-11-2017 Via de website gekocht

Goede koptelefoon, top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website, bestelling, communicatie en bezorging was perfect verzorgd vanuit GetLoud. Een handgeschreven boodschap en een gratis powerbank geeft net even dag extraatje. Ik kocht de Urbanista Seattle wireless koptelefoon, een kwalitatief goede koptelefoon voor de betaalde prijs. Ik heb de lage tonen (bass) iets moeten verminderen via de EQ, maar verder ben ik louter positief. De koptelefoon doet wat ie moet doen. BT is een heerlijk tijdens het reizen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rogier 19-11-2017 Via de website gekocht

Topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De oortjes die ik heb besteld zijn top, maar ook de service tijdens het proces. De mailtjes kwamen namelijk in mijn spambox maar ik kon ze op elk moment bereiken wat handig was omdat het over een cadeau ging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Tul 18-11-2017 Via de website gekocht

Niet anders verwacht TOP !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals verwacht goed en betrouwbaar.
Zeer goed product geleverd gekregen.
Alles volgens afspraak.
Niets op aan te merken..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blijft liever Anoniem 15-11-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit bedrijf is toegewijd aan wat ze verkopen, je kan makkelijk de verschillen tussen de aangeboden producten zien en er is een score systeem met plus en minpunten. Heb wat rondgekeken voor mijn keuze te maken, volgende dag in huis. Dikke prima. :)

Zeker ook handig als je nog niet weet wat je zoekt, b.v. wil ik oordoppen of een hoofdtelefoon?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 15-11-2017 Via de website gekocht

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een koptelefoon besteld die op getloud.nl een stuk goedkoper was dan vergelijkbare websites. Ik heb de koptelefoon de volgende dag binnen gekregen samen met een gratis power bank die meegeleverd werd.
Tot mijn grote verbazing zat er in de doos ook een handgeschreven briefje om me te bedanken voor de aankoop. Dit zie je niet iedere webwinkel doen! Heel tof!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Truus 11-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, met persoonlijke touch!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanwege de prijs en recensies gekozen voor Getloud. Ben zeer blij met mijn aankoop een Sony Noise Canseling koptelefoon type XB950N1, die een goede middenmoter is in zijn soort, met een vriendelijke prijs. Snelle levering van 1 dag en in de buitendoos een persoonlijk geschreven note! Zeer vriendelijk!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 09-11-2017 Via de website gekocht

Persoonlijke notitie, nog nooit eerder gezien!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb wat besteld en kreeg netjes op tijd mijn bestelling binnen met...een persoonlijk geschreven boodschap van de verkoper 😀!
Dit heb ik nog nooit gehad maar dit is toch wel top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jesse 08-11-2017 Via de website gekocht

voor het eerst een persoonlijk pakket

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de levering was goed en snel, in de doos vond ik een handgeschreven persoonlijke briefje. iets wat ik nog nooit eerder heb meegemaakt. daarnaast was alles ook gewoon als wens.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

CJH 08-11-2017 Via de website gekocht

persoonlijk en snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, eigenlijk zoals je wel zou mogen verwachten. Een persoonlijk handgeschreven briefje bij de bestelling. Site is duidelijk en de klantenservice is vriendelijk en bereidwillig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 07-11-2017 Via de website gekocht

(Veel) snellere levering dan aangekondigd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering: in plaats van de voorspelde 2 weken werd de hoofdtelefoon al na 1 dag geleverd! Verder had geen enkele webwinkel de geleverde hoofdtelefoon voor deze prijs. Bovendien werd er als extraatje een powerbank bij geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthijs 04-11-2017 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Normaal plaats ik nooit een review maar Get Loud verdient het deze keer zeker! Na bestelling van mijn koptelefoon is die ontzettend snel bezorgt waardoor ik gelijk weer muziek kon luisteren. Ook is de site ontzettend leuk opgezet. Met slechts 1 druk op de knop kom je bij alle informatie die je nodig hebt. Een goede site met uitstekende service die ik aan iedereen kan aanraden. Zelf zou ik er ook zeker nog een keer bestellen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 03-11-2017 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website en veel informatie. Bestelling werd snel volgens afspraak geleverd. De handgeschreven kaart die er bij zat maakte het helemaal af.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariss 02-11-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service met persoonlijke note

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De aangeschafte artikelen werden geleverd volgens afspraak. De handgeschreven kaart bij mijn bestelling was erg attent.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonne 02-11-2017 Via de website gekocht

Snel en voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hoofdtelefoon gekocht voor € 50,- minder dan de (verplichte) adviesprijs van de fabrikant, en de volgende dag al in huis! Alleen verpakkingsmateriaal zou in mijn ogen iets duurzamer mogen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • Retourproces

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M.G. 02-11-2017 Via de website gekocht

Prima service en prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De prijzen zijn zeer competitief hier, wat zorgde voor een goede deal. De levering was op tijd en in orde. Zeker een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaap 01-11-2017 Via de website gekocht

Niks op aan te merken!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service,
Persoonlijk briefje er bij. Helemaal top! Product was ook helemaal naar behoren en ben ik super blij mee:). Kreeg ook niet voor niets goede beoordelingen op kieskeurig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roderick 31-10-2017 Via de website gekocht

Zeer uitgebreid assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Er is voor iedereen wat te vinden in deze webwinkel. Ook worden bestellingen zeer snel geleverd, de volgende dag al in huis. Hun review over de producten die ze verkopen zijn uitgebreid zodat je goed geïnformeerd je aankoop doet. Ruilen is nou eenmaal niet mogelijk met koptelefoons als de doos eenmaal open is geweest. Ik had wel iets aan te merken op een productkenmerk welke niet duidelijk vermeld stond in hun review, maar over het algemeen ben ik zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Falcon Jive 24-10-2017 Via de website gekocht

Persoonlijk ontvangst!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele goede service! Je geeft aan wanneer je je pakketje wilt ontvangen en krijgt deze thuis bezorgd met een handgeschreven brief. Geweldig persoonlijk!

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romyb 23-10-2017 Via de website gekocht

Geweldig geluid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede uitgebreide omschrijving over de koptelefoon, zocht er echt 1 met bas en die heb ik niet makkelijk kunnen vinden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 21-10-2017 Via de website gekocht

Fantastisch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, duidelijke website met uitgebreide uitleg en erg goede producten.
Een aanrader voor iedereen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hjalmar van der Doorn 17-10-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service! Zat zelfs een hand geschreven briefje bij. Hiernaast was de koptelefoon precies wat ik er van kon verwachten. Helemaal geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Balthasar 16-10-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service met persoonlijke touch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
GetLoud heeft een duidelijke website met heldere uitleg en uitgebreide informatie over koptelefoons. Uiteindelijk gekozen voor de Audio-Technica AT-SR5BT en zeker niet teleurgesteld! Levering en informatie hierover is helder en je wordt netjes op de hoogte gehouden van de status van je levering. In de doos zat ook nog eens een persoonlijke kaart (handgeschreven!). Heel leuk die persoonlijke touch! Heb bij mijn bestelling ook een externe accu ontvangen maar die heb ik nog niet kunnen testen. Waarom een 9 ipv een 10? De verpakking is wel erg groot voor twee relatief kleine producten. Misschien kan GetLoud dat ooit anders vormgeven hoop ik. Maar voor de rest helemaal super!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RutgerV 16-10-2017 Via de website gekocht

Goede service. Prima producten. Kat vond de doos leuk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online reviews en tests gelezen/geluisterd/gekeken. Het merk het beste model voor mij bood werd enkel bij GetLoud aangeboden. Super dus. Concurrerende producten werden bij andere winkels ook aangeboden maar kregen niet mijn voorkeur.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gino 16-10-2017 Via de website gekocht

Een prima dienstverlening

Algemene score

9,0
De producten worden heel goed omschreven op de website, zodat je weet wat je bestelt. De vergelijkende testen van de verschillende producten zijn dan ook een meerwaarde.
De bestelling verliep heel vlot en werd in een stevige doos tijdig geleverd. De prijs is zeer sterk, en vooral geen bijkomende verzendingskosten. Dus, dik tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Silvia 13-10-2017 Via de website gekocht

Snelle service. Een aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering was snel en bij de bestelling hebben ze een handgeschreven bedankt kaartje toegevoegd. Dat vond ik heel attent!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Armando 12-10-2017 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed geregeld, oortjes in perfecte staat keurig bezorgd binnen anderhalve dag. Erg blij met het product!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André de Jong 08-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een headset gekocht die door post.nl zoekgeraakt is, we hebben bij Get loud aangegeven dat door post.nl het pakje zoekgeraakt is en kregen meteen een nieuwe headset toegezonden.
Grote klasse omdat Get loud hier niets aan kon doen en het een fout van post.nl is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 06-10-2017 Via de website gekocht

Prima service, vrij snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We vonden deze shop door op een specifiek product te googlen (Avanca headset). De prijs voor het product was prima en de bestelling was makkelijk te plaatsen. Binnen een paar dagen werd de bestelling bezorgd. Het handgeschreven kaartje vonden wij een leuke persoonlijke touch!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Takenos 05-10-2017 Via de website gekocht

Boven verwachting!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de shop een goed advies gevonden over welk product het beste bij mij paste.
product besteld en binnen 24uur ontvangen met een persoonlijk geschreven bedank briefje - top!
En echt waar, zeer tevreden over het product..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elmer van Veen 05-10-2017 Via de website gekocht

Top service en geweldige koptelefoons

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer mooie en overzichtelijk site.
Verzending perfect met leuke persoonlijke boodschap.
Wat een geweldig assortiment koptelefoons. Mijn keus viel op de:
https://www.getloud.nl/koptelefoons/over-ear/audio-technica-ath-dsr7bt/

Zeker geen spijt van, wat een geluid...!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene Take 01-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

9,0
Werd snel geleverd volgende dag netjes en stevig verpakt
2xoordoppen bestelt en een beanie met luidsprekers erin maar die deed helaas niet wat ik wilde , maar geen punt kon direct terug sturen en zodra hij bij hun terug is zouden ze een nieuwe sturen
Maar tot nu toe zeer tevreden plus goedkoper dan de andere leveranciers

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Westra 29-09-2017 Via de website gekocht

Fijne shop, snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, makkelijk bestellen, goede communicatie over de levering en nog een handgeschreven persoonlijke boodschap erbij ook! Altijd leuk!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anke 28-09-2017 Via de website gekocht

persoonlijke aanpak en vlotte levering

Algemene score

9,0
Bij het pakket zat een handgeschreven briefje, waarbij ik werk aangeschreven met mijn voornaam. De medewerker wenste me veel luisterplezier. Ik vond dat een prettige benadering.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marvinsmts 27-09-2017 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede producten, een duidelijke website, snelle levering en een handgeschreven kaart bij de bestelling. 100% aanbeveling!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisanne 27-09-2017 Via de website gekocht

Echt persoonlijk geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
GetLoud is goed telefonisch te bereiken en na één telefoontje al heel goed geholpen. Fijn dat het team van GetLoud meedenkt en hun klanten tegemoet willen komen. De bestelling was snel in huis, mét persoonlijke boodschap! Ik ben erg tevreden over mijn aankoop en jullie service. Bedankt nogmaals!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elize 27-09-2017 Via de website gekocht

Snel en behulpzaam: top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kocht bij GetLoud een koptelefoon en toen deze werd geleverd bleek dat hij niet naar behoren werkte. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en ik kon zonder problemen en kosteloos de defecte koptelefoon opsturen. De dag daarna kreeg ik meteen een nieuwe, die het wel goed doet! GetLoud heeft er alles aan gedaan om mij zo snel mogelijk en zonder extra kosten een nieuwe koptelefoon op te sturen. Ik ben supertevreden over snelheid en de behulpzaamheid van de klantenservice!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PatrickS 25-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige Service en snelle levering in goede verpakking.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit voor aangeboden producten. Goede Service en de geleverde producten worden in een veilige verpakking geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

DionDelahaye 18-09-2017 Via de website gekocht

Simpelweg uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel een koptelefoon en krijg hem thuisbezorgd. Als hij niet bevalt, mag ik hem binnen twee weken op kosten van Getloud terugsturen. In de doos zit alvast een formulier voor terugzending. Op de webstite vertellen ze heel duidelijk wat de voorwaarden zijn (b.v. geen in-ears terugsturen) en geven ze aan dat je de hoofdtelefoon natuurlijk mag proberen, maar wel netjes moet houden als je hem dan toch wilt terugsturen. Wat daarna gebeurt, weet ik niet, want ik heb de hoofdtelefoon niet teruggestuurd.
Erg goed verzorgde website, trouwens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alan 08-09-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering, snelle respons van de klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had een vraag gesteld over de bediening van mijn nieuwe hoofdtelefoon en had snel een passend antwoord. Helemaal super.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

NooNoo 04-09-2017 Via de website gekocht

Grote mooie collectie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe prijzen en een mooie uitgebreide collectie. De site en zending stralen interesse in de klant uit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 04-09-2017 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor getloud gekozen omdat deze prijstechnisch het allerbeste uit mijn vergelijking kwam en door de hele snelle levering werd dit ook nog eens bevestigd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 29-08-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Helaas was was mijn bestelde item niet op voorraad. Webshop was dus niet up to date. Maar Getloud handelde hierop snel en naar tevredenheid. Bij het ontvangen product zat een handgeschreven excuusbriefje. Zeer attent.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Julian 29-08-2017 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel reactie gehad op mijn vraag over welke keuze het beste was. En het was zeker een goede keuze, heb er geen spijt van! Volgende dag alles binnen, inclusief een leuke handgeschreven kaart. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 28-08-2017 Via de website gekocht

Super webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne overzichtelijke webwinkel met goede prijzen.
Snelle verzending mits op voorraad, vandaag besteld = morgen in huis.
Goede service via facebook voor ondersteuning in de aanschaf. Er zat zelfs een handgeschreven kaart in het pakketje van degene die me had geholpen, dit kom je toch niet zo snel tegen bij andere webshops.

Ik zou zo geen minpunt bedenken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 21-08-2017 Via de website gekocht

Goede service, snelle klantenservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima product en snelle service! Zelfs na aanvragen van garantie ging alles gemakkelijk en snel. Binnen 3 dagen een vervangend product in huis!

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 21-08-2017 Via de website gekocht

Groot assortiment en een super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nooit geweten dat er zo veel merken en zoveel verschillen zijn. In eerste instantie wilde ik bij en bekende winkelketen de hoofdtelefoon testen. Dat viel zwaar tegen, want die hadden ze natuurlijk niet. Tone ben ik bij GetLoud uitgekomen. Besteld, prompte bezorging. Door een bedieningsfout (dat bleek pas achteraf) kreeg ik de verbinding met de smartphone niet aan de gang. Eerst email support en toen had ik het toestel teruggestuurd. Zij hebben toen een nieuwe gestuurd. Kortom ruime keuze en super service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juliette 21-08-2017 Via de website gekocht

Heel klantvriendelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had hier oordopjes besteld om mee te sporten, maar eigenlijk bevielen ze me niet; ze waren gewoon te groot om goed te blijven zitten. Door familie omstandigheden kwam ik er niet aan toe om dit onmiddellijk te melden bij Get Loud. Toen ik er veel later toch melding van maakte namen ze zonder problemen de oordopjes terug en stuurden ze kosteloos een ander paar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 17-08-2017 Via de website gekocht

Echt top service en best snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb begin zomer een koptelefoon gekocht die een defect had deze opgestuurd en mocht hierna een nieuwe uitzoeken met top service! Aardige klantenservice die je ook daadwerkelijk wilt helpen ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.Peter 17-08-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het product was niet op voorraad in de kleur die ik wilde hebben. Ik kreeg snel een email met het alternatief. Deze kreeg ik netjes de volgende dag bezorgt. Wel jammer dat de voorraad verkeerd stond op de website in eerste instantie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews