Gamma - Reviews & Ervaringen

2,9 Lees 42 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Gamma.

Gamma stelt zich voor

GAMMA is van ons allemaal

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 15 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

2,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

maurits 04-07-2020

Algemene score

1,0
77 dagen geleden een bestelling geplaatst, maar deze werd telkens niet geleverd. Ik heb ze elke week meerdere keren gebeld, steeds kreeg ik excuses en de belofte dat het echt snel geleverd zou worden. Na 8 weken heb ik thuiswinkel.org ingeschakeld. Gamma had weer excuses aangeboden en de belofte dat het echt geleverd zal worden, maar nu, nog eens 3 weken later, nog steeds niks. Met thuiswinkel.org zet ik de volgende stap om toch eindelijk mijn bestelling te krijgen. Het is moeilijk voor te stellen hoe ze dit slechter hadden kunnen afhandelen.

Reageer

Theo 19-06-2020

Algemene score

1,0
Wat een slechte klantenservice of eigelijk geen klantenservice hallo mevrouw ze hebben een foutje bij de kassa gemaakt dit product is in de aanbieding , hoe kom u daarbij meneer kijk mevrouw staat op de website . dat is een foutje meneer , geef dan mijn geld maar terug en tot nooit meer gamma breda.

Reageer

Igor 14-04-2020

Algemene score

1,0
Ze laten mijn moeder voor 70 euro aan bezorgkosten betalen, terwijl zij naast een bouwmarkt woont, waar zij komen wij later achter aanbieden om de spullen gratis te bezorgen. Na contact op te nemen met de klantenservice wordt er aangegeven dat zij losstaan van de bouwmarkt en wij dus pech hebben. Wat een trieste reactie van een bedrijf zo groot als de Gamma. 0% gevoel voor klanttevredenheid.

Reageer

Arnold 08-04-2020

Algemene score

1,0
Mijn motivatie is dat ik een geef komt omdat de prijs kaarten op de tegels van de gamma niet klopen .er staat duidelijk per vierkante meter maar het moet zijn per stuk 5.99 terwijl alle tegels per vierkante meter aangeduid zijn wat mijn boos maakt is dat het kaartje er al 6maanden hangt maar ze het excuus gebruiken van het dodelijke carona virus

Reageer

Paula 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had bij de Gamma in Hoogezand een kas gekocht waar binnen een maand ongeveer niks meer van over was (plastic op veel plaatsen kapot, rits kon niet dicht). Daarom heb ik contact opgenomen met de Gamma. Ik kreeg de volgende dag direct bericht dat ik de kas terug mocht brengen en mijn geld terug zou krijgen. Dit is ook gebeurd. Ik ben zeer tevreden met deze snelheid en afhandeling.

Reageer

Paula 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had bij de Gamma een kas gekocht waar binnen een maand ongeveer niks meer van over was (plastic op veel plaatsen kapot, rits kon niet dicht). Daarom heb ik contact opgenomen met de Gamma. Ik kreeg de volgende dag direct bericht dat ik de kas terug mocht brengen en mijn geld terug zou krijgen. Dit is ook gebeurd. Ik ben zeer tevreden met deze snelheid en afhandeling.

Reageer

Pieter 05-02-2020

Algemene score

1,0
Belabberde service Gamma Meppel.

Wilde een bij de Gamma gekochte plank in de lengte laten doorzagen door de zaagafdeling van Gamma Meppel. Een medewerker van die afdeling liet mij weten dat ze dit niet deden omdat de noesten in hout het zaagblad kon beschadigen.
Wat een belabberde service; pretenderen een zaagafdeling te hebben en blijken ze vervolgens niet de apparatuur in huis te hebben om service aan de klant te kunnen verlenen.
Ook geen alternatief aangeboden door het filiaal, dus heb ik zelf ter plekke een cirkelzaag moeten huren (a 12,50 euro per halve dag) om 1 zaagsnede te kunnen maken.

Reageer

Melvin S 08-01-2020

Algemene score

1,0
25 december besteld
Vloerkleed
Nachtlamp
Plamuur
acrylkit
Na 3 weken nog steeds niets leverbaar en vloerkleed helemaal uit bestelling gehaald, is niet meer leverbaar. Want daar kom je 3 weken later pas achter.
Hele slechte service!

Reageer

Carla Jansen 02-01-2020

Algemene score

2,0
Online een dubbel plisse gordijn besteld in de kleur grijs. Wordt geleverd met wit frame en witte achterkant. Dit wordt niet vermeld op de site. Bij navraag komt er na weken het antwoord dat dit standaard is en dat er geen keus is. Helaas is het maatwerk dus kan niet retour. Dus bijna 450 euro armer en niet tevreden

Bestel dus geen plissegordijn bij Gamma!

Reageer

m.vreuls 30-11-2019

Algemene score

4,0
Terwijl veel bedrijven zich inmiddels beter gedragen, heeft Gamma nog steeds niks geleerd. Ze blijft de klant met valse beloften een rad voor de ogen draaien.
Kom ik vandaag bij de Gamma. Staat er groot: 15% KORTING OP ALLE ARTIKELEN.
Eenmaal bij de kassa: nee meneer, op deze artikelen niet. Er staat een * bij de reclame.
Of die mensen kunnen geen Nederlands, of ... vul zelf maar in.

Reageer

Vd Veen 25-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

4,0
Kanten en pakket schuurmachine gehuurd, keurig advies en uitleg Gamma Veenendaal
Het jonge personeel heeft te weinig ervaring dat merk je, rest personeel prima
Uitleg gehad, moest pak stofzakken afnemen van 2 en 3 st aangegeven dat ik dat niet wilde. Echter kon niet anders, echter bij retourneren heb ik naar site gewezen dat staat alle wel in enkelvoud benoemd. Een schoonzoon had karwei gehuurd en kon wel per stuk. Naar de bedrijfsleider gevraagd op en top netjes te woord gestaan complimenten, echter bleef bij zijn standpunt. Ik vind dit verspilling van materiaal en van mijn geld niet nodig. Ik kan 3 niets meer mee en wordt weggegooid, slechte manier van geld verdienen.
Machines waren overigens wel goed, maar hou slecht gevoel over deze wijze van retourneren

Reageer

Nelly 08-11-2019

Algemene score

3,0
Slechte bediening. Weten van niks. Geven aan dat je de bladblazers uit de aanbieding van onbekend merk niet moet kopen. Zou slecht zijn en geen garantie op zitten. Bleek helemaal niet waar. Als je er geen verstand van hebt kan je beter tuintjes gaan schoffelen. Staan gewoon te niksen en zeggen dan dat ze geen tijd hebben om mee te lopen.

Reageer

Henk3263 22-08-2019

Algemene score

1,0
Schutting gekocht inclusief plaatsing. Tegen de afspraak in zijn de palen niet in beton gegoten. 1 deel schutting ondersteboven geplaatst. In plaats van herstel dienen wij genoegen te nemen met 150 euro korting ( op 1000 euro). Klantenservice laat het verder afweten. Schandalig!!!

Reageer

Slecht 21-08-2019

Algemene score

1,0
Slecht. Spul voor de douche besteld zou binnen 10 dagen Max geleverd worden.
Nu 4 weken verder nog niks.
Bij telefonisch contact steeds hetzelfde verhaaltje. Afschuiven op een ander en zelf geen verantwoordelijkheid nemen.
Ik bestel er niet weer wat kan nog steeds niet gebruik maken van mijn nieuwe douche.

Reageer

Charlotte 07-08-2019

Algemene score

1,0
Raambekleding besteld, “maatwerk” zoals ze dat noemen. Bij GAMMA een plissegordijn besteld van 40 cm breed en 200 cm lang. Ten eerste moest ik er een maand op wachten voordat het binnenkwam in plaatst van 15 dagen zoals ze communiceren. Toen het eindelijk binnen kwam leek die al snel veel te kort. I.p.v. 200 cm was deze 165 cm. Contact opgenomen met de klantenservice en toen begon de hele ellende. Ik zou worden gebeld door de leverancier, maar dat werd niet gedaan. Toen moest ik foto’s opsturen waarop te zien was dat deze tekort waren met een meetlint ernaast. Dit gedaan. Vervolgens hoorde ik niks meer. Door een storing waren blijkbaar de foto’s niet aangekomen bij de leverancier. Ik zit nu al bijna 2 maanden zonder raamkleding door deze fout van GAMMA en het oplossen HO maar. Ik heb meerdere keren gezegd dat ik mijn geld terug wil, maar zo lang de leverancier niks heeft gezegd kunnen ze niks doen. Klant is dus de dupe van de miscommunicatie intern en er wordt absoluut niet tegemoet gekomen. Bestel je maatwerk dus ABSOLUUT NIET bij GAMMA want je zit uiteindelijk zonder raambekleding en je geld is weg.

Reageer

Trudie 29-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De slangenhaspel is keurig afgeleverd op de afgesproken dag.
Prima Service!

Reageer

Patrick 27-07-2019

Algemene score

1,0
De Gamma online-shop is en een regelrechte ramp.
10 items bouwmateriaal besteld : 1 item wordt binnen de afgesporen tijd geleverd.
8 items een week later. Meermaals contact opgenomen (tel en via mail : geen reaktie. De grootse bestelling géén spoor ?
1 Maand laten : start van de werken, en de nog altijd géén volledig bestelling. (Niemand kan mij blijkbaar vertellen wat er misgegaan is. ) Heb ondertussen bij een ander firma, identiek hetzelfde product gekocht - op 2 dagen tijd geleverd. Nu nog wachten om de terugbetaling ??Amateurische troef bij de Gamma.

Reageer

Teun 03-06-2019

Algemene score

2,0
Op een werkdag voor 21.00 uur besteld, de volgende dag bezorgd. Dit is wat ik las en waardoor ik online een bestelling heb geplaatst bij Gamma. 20 mei heb ik deze bestelling geplaatst. Nu 3 juni is mijn bestelling nog steeds niet geleverd in de bouwmarkt. Oke, dat het wat langer duurt kan ik me voorstellen (wordt ook deels tussen haakjes vermeld). Alleen ten eerste moest ik zelf na een paar dagen navragen waar mijn bestelling bleef. Met een reactie dat de bestelling de volgende dag verzonden werd. Gek want dit was helemaal niet zo. Vervolgens heb ik nog 3 keer een mail gehad met een vertragingsbericht. Tot vandaag 14 dagen later dat mijn bestelling verzonden is. Met een track en trace code kon ik bekijken dat mijn bestelling morgenmiddag om 15.00 uur klaar ligt. Echter zag ik daarna dat mijn bestelling in 4 delen verzonden wordt (totaal 8 stuks besteld). Ik raad het daarom zeer af om online een bestelling te plaatsen bij Gamma en dan maar de bouwmarkt zelf binnen lopen.

Reageer

karel 17-04-2019

Algemene score

6,0
Zaagmachine bij de Gamma besteld. Personeel heeft netjes geholpen. Maar de spullen zijn matig. Een fineer zaagje was erg krom en ook de flex-zaag was niet mooi recht.

Reageer

Toronagasan 02-04-2019

Algemene score

4,0
Op 6 februari heb ik twee rol jaloezien gekocht bij de gamma on line winkel. Deze kon ik donderdag 28 februari ophalen bij de gamma Boxtel. Thuis gekomen en uitgepakt bleek dat de montageset voor de ophanging incompleet was. Meteen terug gegaan. Medewerkster ging nieuwe bestellen omdat deze niet voorradig waren. Op 7 februari gebeld hoe het ermee stond. Ze zouden op 14 februari in boxtel opgehaald kunnen worden. 14 februari niets geleverd. Ook geen telefoontje!! Inmiddels zijn we weer een week verder en ik heb nog steeds geen nieuwe sets. Ik kan dus niets met deze rol jaloezien. (kosten 410,25 euro) Het moet toch niet zo moeilijk zijn om twee doosjes met hoeksteunen en schroeven op te sturen, zodat je ze een paar dagen later op kunt komen halen. Hoe lang gaat dit nog duren!
Wat een in en in waardeloze web winkel. Van klantenservice hebben ze nog nooit gehoord. Afspraken worden niet nagekomen en teruggebeld of op emails gereageerd wordt er evenmin. Zelfs niet op een klacht, ingediend door hun eigen keurmerk, thuiswinkel.org. Ik vind het onbegrijpelijk dat er niet een of andere manager in dat grote bedrijf rondloopt, die eens de bezem door deze winkel haalt. Ik zou tegen hem/haar willen zeggen, kijk eens op de reviews op internet!
inmiddels na 1,5 maand bericht gekregen dat de montageset bij de Gammawinkel opgehaald kon worden. Wat blijkt, zitten er de hoeksteunen niet bij. GRRR.
Twee medewerksters waren zo vriendelijk om dan maar de hoeksteunen uit een doos uit de winkel te halen. Echter thuisgekomen bleken de hoeksteunen te behoren bij een ander type jaloezie. Nu liggen de jaloezien al bijna twee maanden op zolder.
Ik ben het helemaal beu en heb uiteindelijk de hoeksteunen maar bij de de concurent gehaald voor 1,50 euro. Waar hebben we het over. Voor mij dus nooit meer gamma on line!

Reageer

Haarlem 24-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben een tevreden klant van Gamma. Vooral hun hout afdeling vind ik geweldig. Omdat ze mij goed advies geven over het soort hout en dit prachtig op maat snijden.

Reageer

Maria 05-11-2018 In de winkel gekocht
SGravendijkwal

De service is afgeschaft!

Algemene score

1,0
Gamma Schiedam, zo slecht heb ik het nog niet meegemaakt. Het is onmogelijk advies te krijgen. Tweemaal werd een medewerker opgeroepen om ons te helpen. Niemand verscheen.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende

Reageer

FransT 17-05-2018 Via de website gekocht

Waardeloos bedrijf

Algemene score

1,0
Twee tuinstoelen via de webshop gekocht, worden beschadigid geleverd
Omdat er geen bescherming om de stoelen zit.
Zitten trouwens ook slecht. Meld dit in een review op hun webiste.
Krijg ik de volgende dag een mail, dat de review niet wordt geaccepteerd
Omdat ik vertel dat ze een waardeloos bedrijf zijn.
Kortom uit alle reviews op deze website blijkt wel dat het een waardeloos bedrijf is.
De reviews op hun eigen website zijn vermoedelijk door personeelsleden geschreven.
Een kritische review wordt door de Gamma gewoon verwijderd, daarmee is genoeg verteld hoe hun bedrijfspolitiek is. Alleen verkopen en geen klachtten accepteren.

Pluspunten

 • -

Minpunten

 • Afleverservice
 • Retourproces
 • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

WVL 15-05-2018 Via de website gekocht

Levertijd volgens site 5/7 werkdagen worden plots vele weken

Algemene score

1,0
Niet op voorraad bij leverancier arrogante mails van dezelfde leverancier annulering of creditering...dit verwacht je echt niet!

Firma; coeck.be het woord klantvriendelijk is bij deze leverancier onbestaande!

Review criteria:

Voldoende
Slecht

Reageer

Gerard4659 11-04-2018 Via de website gekocht

Slechte service aankoop via internet

Algemene score

1,0
Levering via Gamma Black+Decker accuheggenschaar in 2017, maar geen 2e accu ontvangen ondanks geen gebruik gemaakt heb van de actie in 2017 en geen informatie bij de levering is bijgesloten door Gamma/Black+Decker!

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Gijs Hoogland 12-03-2018 In de winkel gekocht
Venray (Boxmeer had hem niet in voorraad)

Is de Twinny Load E Base Betrouwbaar?

Algemene score

1,0
Ik heb enkele dagen geleden in de Gamma vestiging Venray de Twinny Load Ebase aanbieding gekocht van 199,00 euro voor 159,20 euro. Thuisgekomen alles uitgepakt en de drager geheel gemonteerd en opgeborgen voor het gebruik in de zomer. nu lees ik op Kieskeurig een review waar melding word gemaakt van het afbreken van de borgpen van het kantelmechanisme bij het eerste gebruik met 2 gewone fietsen. Ik wil deze drager voor 2 nieuwe elektrische fietsen met een waarde van 5500 euro samen gaan gebruiken maar durf door dit verhaal de drager niet te gaan gebruiken. ik heb hedenmorgen met een medewerkster van de Gamma vestiging Venray gesproken maar omdat de bijbehorende doos ontbreekt (al meegegeven met oud papier) kunnen ze niets voor mij betekenen. ik vind dit niet normaal ik ben al meer dan 30 jaar goede klant bij de Gamma Boxmeer welke ook de enigste bouwmarkt in Boxmeer is.

Pluspunten

 • -

Minpunten

 • Retourproces
 • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Goed

Reageer

Rob van Beem 03-03-2018 In de winkel gekocht
Lelystad

Gamma gebruikt adviesverkoop prijs bij 20% actie

Algemene score

2,0
Op 2 maart 2018 naar de Gamma voor de actie 20% op alles. Dat is nog eens een actie! Leuk, maar wat doet Gamma? De Bosch advance nano micro ketting decoupeerzaag was op kieskeurig €127 bij de Gamma. Nu ineens met de actie 20% was hij de adviesprijs €159. Kortom met de korting Duurder dan elders! Gamma, niet netjes! Ik voel me echt belazerd en ga de (veel) te dure aankoop retour brengen. Wat een actie van Gamma!

Pluspunten

 • -

Minpunten

 • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Elena en André 07-08-2017 In de winkel gekocht
DEN HELDER

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Gamma in Den Helder wilde we een buitenlamp kopen en hebben gekozen voor een een mooie lamp voor €17,99. Bij de kassa bleek dat de lamp €30, 00 kost en de lampen op de verkeerde plek stonden. De manager heeft het probleem in 1 minuut opgelost: "Sorry, onze fout, jullie krijgen de lamp voor €17,99!" Wat een geweldige service, je voelt je een echte klant en niet iemand, zoals in veel winkels, die dankbaar moet zijn dat hij iets mag kopen.
Super tevreden Elena en André.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ad Hultermans 20-07-2017 In de winkel gekocht
Service van filiaal Oosterhout

Geweldig GAMMA OOSTERHOUT!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met een oude Accu gras-& heggenschaar, waarvan naar mijn mening de accu stuk was, naar
Gamma Oosterhout. Bij kontrole aan de service balie constateerde een jonge medewerker dat de accu nog intact was en schroefde het apparaat open en constateerde dat vervuiling de oorzaak van de storing moest zijn. Na het schoonblazen werkte het apparaat weer.
Vragend naar de reparatiekosten bleek een handdruk de betaling te zijn.
Wat een geweldige klant vriendelijke service van de jonge medewerker van GAMMA Oosterhout !!!!!

Pluspunten

 • Klantenservice
 • Vakkundigheid personeel

Minpunten

 • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan de Vries Lentsch 27-06-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuidoost

Retour-bonnen dezelfde dag inleveren anders je geld kwijt.

Algemene score

1,0
Ik heb enige tijd geleden een product teruggebracht maar door de emoties van mijn scheiding ben ik de laatste maanden wat vergeetachtig en daardoor ben ik vergeten de retour-bon direct bij de kassa in te leveren. Ik kwam er vandaag achter dat die retour bon nog in mijn portemonnee zat voor een bedrag van € 14,99.
Er bleek in zeer kleine letters op te staan dat de bon alleen dezelfde dag geldig was in dezelfde bouwmarkt. Dat stond in een lettertype wat ik zonder bril niet kon lezen. In eerste instantie wilde men mij het geld niet alsnog teruggeven. Pas na dat ik enige stampij maakte waar andere klanten bij waren kreeg ik het geld terug.
Het kan toch niet zo zijn dat je geld dat je retour krijgt zomaar kwijt bent als je het bonnetje vergeet in te leveren die zelfde dag. Oudere mensen of vergeetachtige mensen, zoals ik ben door mijn scheiding, kunnen wel eens vergeten om zo een bonnetje weer in te leveren als ze eerst de winkel in zijn gegaan om andere producten te halen. Dat is in mijn ogen een vorm van fraude of diefstal. Ik denk dat dat ook in geen enkele rechtbank overeind zou blijven.

Pluspunten

 • -

Minpunten

 • Retourproces
 • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Voldoende

Reageer

Daan Visser 12-06-2017 Via de website gekocht

Zeer slecht

Algemene score

1,0
Wij hebben bij gamma online een loungeset besteld. Leuk voor de mooie zomerdagen. Op de dag van levering stuurt Gamma een mail dat ze niet kunnen leveren vanwege beperkte voorraad. In een koude e-mail wordt gemeld dat het geld wordt teruggestort maar verder geen service wordt verleend. Er wordt geen alternatief of oplossing geboden. Daarnaast blijft het artikel gewoon nog op de website. Dit is niet de service die je mag verwachten van een bedrijf als Gamma

Pluspunten

 • -

Minpunten

 • Levertijd
 • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Mar 05-06-2017 In de winkel gekocht
Spijkenisse

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
gamma Spijkenisse. Alecto weerstation 4800 gekocht goed geholpen met keuze maken tussen uit div.weerstations, vriendelijk personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Eduard 20-03-2017 In de winkel gekocht
Harderwijk

telefoon gezocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een telefoon gekocht, ruime keuze en overzichtelijk tentoongesteld, hulp van personeel is dicht in de buurt en zijn zeer vriendelijk en behulpzaam

Pluspunten

 • Klantenservice
 • Vakkundigheid personeel

Minpunten

 • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cojaba 04-02-2017 In de winkel gekocht

Oplaadbare zaklamp Alecto 120, Zeer handig in noodgevallen,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed en vriendelijk personeel, goede uitleg over het te gebruiken product.
jammer geen keuze uit meerdere types. Maar werkt perfect.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende

Reageer

Alles prima 24-01-2017 In de winkel gekocht
Gamma Katwijk ZH

Gamma heeft ons prima geholpen

Algemene score

8,0
Gamma heeft ons prima geholpen;
ten eerste woon ik vlak bij gamma en vind de service heel goed werden ook door een verkoopster goed geïnformeerd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

W 14-01-2017 In de winkel gekocht
Zeist

Aankoop weerstation Alecto WS-4050

Algemene score

9,0
Telefonisch contact gezocht met de Gamma. De telefoniste beantwoordde mijn vragen snel en goed. Zij ging na of het product nog op voorraad was. Na bevestiging daarvan was het geen probleem een exemplaar te reserveren.

Gemak
ik wist direct waar ik moest zijn.

Service
vlugge en correcte hulp na mijn melding dat ik een gereserveerd product kwam afhalen.

Pluspunten

 • vriendelijke behandeling

Minpunten

 • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hennie 04-01-2017 In de winkel gekocht
Diemen

Gamma, Diemen (fysieke winkel)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige open winkel met personeel dat je graag van dienst is. Ik had me voorbereid welke telefoonset ik wilde aanschaffen en op de GAMMA site was te zien dat de winkel het apparaat op voorraad had en dat klopte.

Pluspunten

 • Prettig personeel
 • Open sfeer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans van Engelen 29-12-2016 In de winkel gekocht
Gamma Geleen

Gamma Geleen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een prettige winkel zeer overzichtelijk,behulpzaam personeel,Technische kennis aanwezig,Ruilen geen probleem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SPMJB 18-12-2016 In de winkel gekocht
Leiden Lammenschans

Ruime keuze in weerstations bij Gamma

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op zoek naar een compleet en betrouwbaar weerstation kwam ik uit bij de Gamma alwaar ik een groot assortiment kon kiezen.

Pluspunten

 • Ruime keuze
 • Goede voorlichting
 • Scherp geprijsd

Minpunten

 • Het was even zoeken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

resel 21-11-2016 In de winkel gekocht
Ridderkerk

Gamma pas ,grote ergernis

Algemene score

3,0
toen de gammapas geintroduceerd werd kreeg je als bezitter een verjaardagsKADO. Dit was 5 euro en die kon je besteden aan wat je wilde. Toen mensen dit echt als een kado gingen zien en produkten van 5 euro er voor uitzochten zijn de regels veranderd. Nu moet je 25 euro UITGEVEN om je kado van 5 euro te kunnen innen . dus geen kado meer maar een korting van 20%.
Daarna werd ingevoerd dat je GEEN produkten met EXTRA GOEDKOOP logo kon kopen met je verjaardagskorting. Ook nog te snappen.
Recentelijk maakte de Gamma het nog bonter. De extra goedkoop produkten hebben nu geen extra goedkoop bordje meer maar het gewone 4 bij 4 CM prijskaartje is geel ipv wit. Daar moet je dan uit opmaken dat je je verjaardagskorting NIET kunt gebruiken. dus toen ik deze week een karcher terrasreiniger van 69.95 wilde kopen werd mij dit duidelijk gemaakt bij de kassa.
Even gechecked op internet bij BOL.COM daar kostte de karcher T350 geen 69.95 maar 64.95.
Dus extra goedkoop was de Gamma niet en bracht hem evenmin gratis bij mij thuis.
Dus wat de gamma pas betreft , daar hoef je niet voor naar de winkel te gaan. Bovendien hoef je voor de winkel in Ridderkerk ook niet te gaan want alles is daar vies, goor ,onverzorgd ongeprijsd en ongezellig!

Minpunten

 • sigaar uit eigen doos
 • alles is vies en vuil!

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Marina 21-08-2016 In de winkel gekocht
Goes

Heel goede ervaring in deze winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij mijn entree in de winkel heb ik eerst iemand aangesproken voor informatie over houten tuinpanelen. De persoon die mij te woord stond nam echt de tijd voor mij en heeft me alles rustig uitgelegd. Daarna ben ik op zoek gegaan naar de heggenscharen. Ook hier werd ik door een medewerker op heel vriendelijke en geduldige wijze verder geholpen. Als laatste heb ik een medewerker aangesproken om mij mee te helpen bij mijn keuze voor de aankoop van een weerstation. Ook deze medewerker was geduldig en heeft me al de voor- en nadelen van de verschillende weerstations uitgelegd. Ik heb de winkel verlaten met een heel goed gevoel en ik voelde me als klant echt belangrijk.

Pluspunten

 • Viendelijke medewerkers
 • Heel propere winkel
 • Alles makkelijk te vinden
 • Gratis parking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 16-06-2016 In de winkel gekocht
Helmond
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vriendelijk personeel. Altijd begroeting bij binnenkomst.

Service
Uitstekende service

Assortiment
Goed assortiment, je kunt bijna alles vinden.

Aanbeveling
Zeer goede bouwmarkten met zeer vriendelijk en deskundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer