Frank.nl - Reviews & Ervaringen

5,2 Lees 705 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Frank.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 215 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

5,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

AC de B 18-01-2017 Via de website gekocht

Tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nieuw fietszadel gekocht: 100% tevreden over de site, de levering en het fietszadel zelf. Ik zou geen verbeterpunten kunnen noemen. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R van den Bosch 18-01-2017 Via de website gekocht

verrekijker

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
verrekijker gekocht die degene waarvoor hij was te groot vond bij retourzanden netjes bericht waar de zending was geld snel terug gestort daarna nieuwe kleinere gekocht was zeer snel binnen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rien 16-01-2017 Via de website gekocht

rev

Algemene score

9,0
Snelle levering, al had dat niet eens gehoeven. Veel productinfo en alles in orde. Wat wil je nog meer?

Pluspunten

  • Veel productinfo
  • Alles in orde ontvangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B van Straaten 15-01-2017 Via de website gekocht

Frank

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede en snelle levering ,ook prima berichtgeving over het geen ik besteld had ,ook via de email was het kontakt goed

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

de_kers 15-01-2017 Via de website gekocht

Duidelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super makkelijke website. Scherpe prijzen. Bezorging al de volgende dag ondanks het slechte winterweer.

Pluspunten

  • prijs
  • bezorging

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Linda 14-01-2017 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het assortiment is ruim. De website duidelijk. De service zeer goed en het artikel van degelijke kwaliteit. Één opmerking; wellicht kunnen lampen met de draad eraan, dus klaar om in te pluggen, verkocht worden. Nu is het nogal een precisiewerkje om de draad aan te koppelen. Ietsje duurder verkopen dan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robin 13-01-2017

Hele goede en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hele goed en snelle levering een super winkel de spullen komen netjes aan en je kunt gratis retour doen en het hele fijne er aan is dat je geen verzendkosten betaald

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AP 12-01-2017 Via de website gekocht

Zadel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg heldere website, duidelijke foto's van de producten, correcte afhandeling en zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique 07-01-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wekker voldoet precies aan de beschrijving op de website.
Gebruiksvriendelijk en werkt prima.
Snelle levering.

Pluspunten

  • prima wekker
  • snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John 29-12-2016 Via de website gekocht

Prima proces

Algemene score

8,0
Voorspelbaar bestelproces en daarom positief. Gekozen voor deze site (drone-expert.nl) omdat het artikel op voorraad was en snel leverbaar en goedkoper dan bij de concurrentie. Snel geleverd zoals beloofd en geadverteerd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Annika 26-12-2016

Geld kwijt??

Algemene score

1,0
Fietstas besteld bij fietstas-expert.be - zij werken blijkbaar via of voor experty. De fietstas zou - indien voor 17:00 besteld de volgende dag geleverd worden. Ik heb besteld op 18/12 - leek me nog voldoende marge zelfs indien de levering enkele dagen zou uitblijven (fietstas is bestemd als geschenk, feestje gaat door op 26/12 (vandaag dus) en daar sta ik met lege handen). Factuur bevat enkel algemene model, niet het type van bestelde tas. Staat nergens een (verwachte) leveringstermijn. Heb ondertussen (sinds 23/12) al verschillende mails gestuurd naar het algemene mailadres; geen antwoord. Dan maar gebeld naar het telefoonnummer dat opgegeven wordt in de bevestigingsmail. Bandje zegt dat ze dagelijks geopend zijn van 09:00 tot 09:00. Als dat niet handig is! Maar klant, er wordt u een alternatief geboden: de experty klantendienst is wel 24/7 geopend via mail. Tja.
Op hun site staat de door mij bestelde fietstas als niet meer leverbaar - kan natuurlijk zijn dat er de voorbije week zoveel bestellingen geplaatst werden dat alle kleuren uitverkocht zijn maar ik stel me vragen.
Experty en alle winkels die via hen verkopen: nooit meer!

Reageer

A. de Vos 24-12-2016 Via de website gekocht

Mevrouw A. de Vos

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een prima shop waar je goed en vlug behandeld wordt. Bovendien zijn de spullen goed en worden snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rolf 23-12-2016 Via de website gekocht

Waardeloos

Algemene score

1,0
20-12 artikel besteld, 5 keer een wijziging van leverdatum gehad. Echt een aanfluiting. Als je belooft dat het morgen geleverd wordt, moet je dat ook na komen. Drukte met kerst is geen onvoorzien iets.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Melissa 22-12-2016 Via de website gekocht

Voor herhaling vatbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel fijne site. Werkt heel makkelijk. Ik kon snek betalen met paypal, en kreeg gelijk een bevestiging en een mail dat ik het pakket de volgende dag binnen zou hebben.
Dat is gebeurd. Netjes verpakt, en het artikel is helemaal naar wens. We gaan een meisje heel blij maken met de telescoop.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Goed verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

sonam 15-12-2016 Via de website gekocht

Uitstekend product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik heb een convector kachel gekocht en deze werkt uitstekend. Ik gebruik hem in de slaapkamer en binnen no time heeft het de juiste temperatuur bereikt. Ik vond het alleen jammer dat Post nl mijn pakket pas dinsdag heeft bezorgd. Experty is hier niet schuldig aan. Dus ik heb een goede ervaring, service en product overgehouden aan deze bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AaAdrian Kammerer 15-12-2016 Via de website gekocht

Trust Indoor-Rollator

Algemene score

9,0
Aan deze rollator kan geen witte stok bevestigd worden; helaas. Voor een bijna-blinde een zwaarwegend manco.

Pluspunten

  • Vlotte afhandeling.

Minpunten

  • Geen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Cornelia 12-12-2016 Via de website gekocht

Ruime keus en snelle, correcte levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Er is ruime keus van goedkoop tot duur. Website is overzichtelijk, bestelproces direct en duidelijk. Levering en info daar omheen verloopt snel en soepel. Wat mij betreft: aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mare 08-12-2016 Via de website gekocht

Ideale shopervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuke eigentijdse design artikelen voor de beste prijzen, snelle en professionele afhandeling. En dan ook nog gratis verzending, kortom, al meerdere keren bij Experty besteld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Knockaert 08-12-2016 Via de website gekocht

Wand klok

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles perfect verlopen (levering bestelling) als het nodig is of ik iets nodig heb zal ik zeker nog eens kijken bij jullie grt marc

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Esmeralda 08-12-2016 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goeie site en snelle levering .toppie en je wordt netjes via de mail op de hoogte gehouden .netjes verpakt zo dat er niks mee kan gebeuren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rein 07-12-2016 Via de website gekocht

rollatortas

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn erg tevreden over het produkt en over de snelle levering. Verdere een prima service van een voor ons onbekend bedrijf.

Pluspunten

  • levering
  • kwaliteit
  • service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 05-12-2016 Via de website gekocht

Wat een aanfluiting!

Algemene score

1,0
Op 22 oktober product besteld. Kregen paar dagen later andere kleur geleverd. Moesten product retourneren. En zouden dan de juiste kleur geleverd krijgen. Twee weken later, nog niks. Dus even contact opgenomen. De Retour afdeling hadden een achterstand. Zou asap verwerkt worden. En op 2 december bericht dat ze de beloofde kleur niet konden leveren. En ons geld teruggestort gekregen. Wat een aanfluiting! 5 weken geleden besteld, beloftes die niet nagekomen worden en zit nu met lege handen. Nooit meer Experty!

Minpunten

  • Slechte communicatie
  • Komen afspraken niet na
  • Webshop niet up to date

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Fred 04-12-2016 Via de website gekocht

Pearl izumi wielrenbroek

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering welke uitstekend begeleid wordt met e mails. Keurig verpakt. Alle lof. Mooie kwaliteit broek. Padt perfect.

Pluspunten

  • Snel
  • Accuraat

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido Olijslager 04-12-2016 Via de website gekocht

Levering fietstas

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kan niet anders zeggen. In de avond besteld andere morgen geleverd. Perfect dus. Kan er verder niets aan toevoegen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 03-12-2016 Via de website gekocht

Werkbroek

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website met snelle service. De maat van de werkbroek was niet heel duidelijk, maar bij ontvangst geen probleem. Gratis terugsturen is altijd fijn.

Pluspunten

  • snelheid
  • kwaliteit
  • gratis retourneren

Minpunten

  • maat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Atie 03-12-2016 Via de website gekocht

deurmat

Algemene score

9,0
Beste site voor keus en prijs/kwaliteit verhouding. Eindelijk een prachtige mat die goed blijft liggen. Snelle correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 03-12-2016 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. Regenbroek besteld. Bevalt prima. Zat in stevige doos. Was inderdaad licht van gewicht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hr Pietersen 25-11-2016 Via de website gekocht

Dhr P. Doetinchem

Algemene score

8,0
Nooit eerder van gehoord maar via kapstokken kwam ik op de site.
De enige site waar ik het product de volgende dag geleverd kon krijgen en dat gebeurde dan ook.
Een telefonisch contact de volgende dag over montagehandleiding ging enigszins klungelig maar wel vriendelijk. De montage lukte uiteindelijk. Kortom Prima!!

Pluspunten

  • Goeie website
  • Snelle levering

Minpunten

  • ontbreken montage handleiding
  • helpdesk

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

VDP 24-11-2016 Via de website gekocht

Zeer snel en eenvoudig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer gemakkelijk te bestellen. Snelle levering en is levering op te volgen. Ruime keuze aan producten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 21-11-2016 Via de website gekocht

Wilex regenbroek prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs, goede website, op tijd geleverd. Ik ben zeer tevreden met deze regenbroek. Ik ben er erg blij mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alma 21-11-2016 Via de website gekocht

Sokken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fantastisch, snelle leverantie en prima info via email van de afhandeling van mijn bestelling.
De keuze was reuze en overzichtelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dirk 17-11-2016 Via de website gekocht

Racket

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en volledige informatie op de site, goede voorwaarden, snelle levering, mogelijkheid tot achteraf betalen

Pluspunten

  • website
  • voorwaarden
  • achteraf betalen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Betty 16-11-2016 Via de website gekocht

Fietstas gekocht bij Experity

Algemene score

10,0
Zeer duidelijke info, goed verpakt en snelle levering. De koop, berzending en de administratieve afwillelijk zijn prima geregeld.

Pluspunten

  • Snel
  • Goed verpakt

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 09-11-2016 Via de website gekocht

Slechte afhandeling klacht

Algemene score

3,0
Alles was prima geregeld, totdat mijn product (een weerstation) het begaf. Er is niet gereageerd op mijn mail, daarom kan ik onmogelijk een voldoende cijfer geven.

Minpunten

  • Slechte afhandeling klacht

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Jorrit1976 08-11-2016 Via de website gekocht

Bestelling barglobe

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site, ruim aanbod en concurrerende prijzen. De levering was ook erg snel (zondag besteld, maandag in huis!).

Pluspunten

  • Ruim aanbod
  • Concurrerende prijzen
  • Snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Angelique 08-11-2016 Via de website gekocht

Kapstok

Algemene score

8,0
Internetsite is gebruiksvriendelijk. Bestelling was volgende dag binnen. Product was naar alle tevredenheid.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Snelheid
  • Kwaliteit product

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AAtB 07-11-2016 Via de website gekocht

Apart

Algemene score

6,0
De shop is prima, maar dat wil nog niet zeggen dat het product ook helemaal 'top' is.
Hoe kun je iets verkopen, waarbij de gebruiksaanwijzing zoveel te wensen overlaat?
De LED-XL Steinel lampen, die bepaald geen stuiver kosten, zou je zelf kunnen plaatsen?
Eigenlijk niet te doen, je hebt een expert nodig om de hieroglyphen te ontcijferen.
Daarvoor mag je als toeleveraar je ook best verantwoordelijk voelen!

Pluspunten

  • Levering

Minpunten

  • Zie hierboven

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Diny 05-11-2016 Via de website gekocht

Weerstation met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via Google hier terechtgekomen. Veel keus, prettige site om te winkelen. En het bestellen en afleveren was binnen 10 uur geregeld! Perfect!

Pluspunten

  • ruime keus
  • snel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

W.H.J. 05-11-2016 Via de website gekocht

Salter RVS Ultra Slim personen weegschaal

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kwam deze shop tegen nadat ik op internet een personenweegschaal zocht.
De site is overzichtelijk, prijzen en informatie worden direct duidelijk.
Volgens afspraak verzonden.
Het product voldoet precies aan mijn wensen.
Hartelijk dank.

Pluspunten

  • zeer gebruiksvriendelijk
  • goed leesbaar
  • voldoende voetruimte
  • mooi dun model
  • zijn geld meer dan waard

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M 04-11-2016 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website is duidelijk, ook over levertijden en verzendkosten. Een scherpe prijs, snelle levering en prima product. Ik ben tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

wilj23 03-11-2016 Via de website gekocht

Prima en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze shop gekozen omdat zij veel keuze hadden. De bestelling is makkelijk te doen. De aflevering is snel en je Kan deze ook volgen, prima winkel

Pluspunten

  • Snel
  • Veel keus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M.J.M.van Brienen 02-11-2016 Via de website gekocht

bestelling schoenen

Algemene score

10,0
goed assortiment, snelle levering, goed georganiseerd bedrijf, vriendelijke beantwoording via mail
ga zeker meerdere artikelen bestellen bij dit bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ingeltje23 29-10-2016 Via de website gekocht

Goede, snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg tevreden met deze snelle afhandeling en duidelijke productomschrijving. Product goed verpakt en vlot bezorgd.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Duidelijke productomschrijving

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk Goossens 22-10-2016 Via de website gekocht

Heerlijke droge schoenen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Auto verkocht dus alle dagen met de fiets naar het werk. Goed regenpak maar wat nog ontbrak was regenschoenhoezen. Deze zijn echt super. De 3e dag gelojk in gebruik genomen en super droge schoenen. En tijdens het fietsen heb je geen idee dat je ze draagt. Top

Pluspunten

  • Makkelijk aan te trekken
  • Super droge schoenen

Minpunten

  • Beetje ruim

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Senior Bekkering 22-10-2016 Via de website gekocht

Rollator Caremart EZ-lite

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle service: probleemloos. Goede ontvangst en in gemelde uitstekende staat.
enige opm: mandje heeft wat aandacht nodig in uitvoering

Pluspunten

  • service
  • aandacht
  • uitvoering

Minpunten

  • mandje heeft wat aandacht nodig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

janssen 20-10-2016 Via de website gekocht

fijne winkel en een snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkel op de site ziet er goed uit en het fijne is dat je achteraf kan betalen, voor mij was het helemaal top.

Pluspunten

  • ga zo door.

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

niels 20-10-2016 Via de website gekocht

Mooie spullen, echt goed assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie producten, en snel geleverd. De Vepa Bins Kapstok bistro donkerbruin die we hadde bseteld was relatief goedkoop en snel in elkaar gezet. De twee andere kapstokken (Umbra Buddy kapstokhaken en Van ash tree hooked) waren wat duurder maar echt leuk design, de ash tree is zelfs leuk genoeg om nog twee meer te bestellen omdat je met vier erg leuk motief kan maken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Cees 14-10-2016 Via de website gekocht

Simpel en snel.

Algemene score

9,0
De eerste keer dat ik iets bij Experty bestelde. Ik wist al welk product ik wilde hebben, maar de uiterst duidelijke website maakte het maken van een keuze zeer eenvoudig. Een kind kan de was doen. Mijn product werd de volgende dag al geleverd en was zelfs eerder beschikbaar, dan het aangegeven tijdstip. Goed trackingsysteem van het product!

Pluspunten

  • snel
  • eenvoudig
  • duidelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

h enk 13-10-2016 Via de website gekocht

levering goed

Algemene score

8,0
de levering van de vouwfiets was prima. maar de fiets had een lekke band, en dat ik de fiets in elkaar moest laten zetten, vond ik heel vreemd. en die lekke band was de achter band.
dat was een domper op de aan koop

Pluspunten

  • snelle levering

Minpunten

  • zelf in elkaar laten zetten

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Gilbert 12-10-2016 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service en snelle levering. Ook erg fijn dat ik het al direct op een afhaalpunt kon laten afleveren. Alles zag er netjes uit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews