Fotobooms - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 2076 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Fotobooms.

Fotobooms stelt zich voor

Wij zijn FOTO BOOMS, opgericht in 1945 als fotostudio/fotospeciaalzaak. De fotostudio is inmiddels verdwenen, wel maken wij nog steeds pasfoto’s en prints in ons filiaal op het victorieplein. Al ruim 10 jaar zijn wij ook actief op het internet via onze overzichtelijke webshop. Onze medewerkers zelf zijn ook gedreven en testen veel producten uit, maar schuwen er niet voor hetgeen wij niet weten voor u uit te zoeken. Scherp geprijsd, breed assortiment en uitstekende service zijn een aantal van onze goede punten. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor al uw foto en video apparatuur maar tevens bieden wij ook in ons assortiment: tablets, studio apparatuur, printers, scanners, media spelers etc.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 44 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.9

Wil jij ook anderen helpen door het schrijven van een review? Maak kans op een VVV cadeaubon t.w.v. van €50,-! Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

marceloss 20-02-2017 Via de website gekocht

snel en voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een balhoofdstatiefkop.
nadat ik wist welje ik wilde op internet opzoek gegaan naar de voordeligste.
Op de webwinkelsitechecker gekeken of fofobooms wel betrouwbaar is.
Daarna het product besteld en betaatd via ideal.
Product binnen 2 dagen in huis.
Prima ervaring.

Reageer

Job de Hoop 02-02-2017 Via de website gekocht

goede service en advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
makkelijk te vinden wat ik zacht ook al was het maar een lensdop, kende de winkel al fysiek had er meer aangeschaft en altijd goed geholpen, ze denken mee met wat het beste voor je is. bestelling webshop Keurig snel geleverd.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DIStec 20-01-2017 Via de website gekocht

Super advies en nog veel snelle geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zocht de Dominator 3 HD. Nergens op voorraad, behalve bij Foto Booms. Makkelijk besteld en supersnel geleverd. Ook het advies achteraf ivm de lader was super. Erg tevreden! :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Droomers 20-12-2016 Via de website gekocht

Prima bedrijf gekozen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Supersnelle levering, ook nog een half uur voor levering een berichtje SUPER. Ook de prijs van het artikel was prima. Al bij al een aanrader.

Pluspunten

  • snelle levering
  • zeer mooie prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

kaatje 08-12-2016 Via de website gekocht

Fijne service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle levering ; prima website- alles is makkelijk te vinden en goede prijzen - helemaal tevreden en zou het aanraden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wil Blox 02-12-2016 Via de website gekocht

Meer dan tevreden

Algemene score

10,0
Prima (internet)zaak.
Niet alleen goedkoop maar als ze melden dat e.e.a. op voorraad is , is dat ook zo ( bijnandre webzaken dikwijls niet of proberen ze je een ander artikel aan te smeren). En... volgende dag ook daadwerkelijk bezorgd met een perfecte track-en-trace app.
Nogmaals dank.

Pluspunten

  • Prijs
  • Op voorraad
  • Snelheid levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Malawau 29-11-2016 Via de website gekocht

Producten/verzenden

Algemene score

10,0
Dit is de eerste x dat ik bij jullie had besteld en zag aardige leuke spullen voor iedereen en met verzending zijn jullie erg keurig op tijd en kreeg ook een smsje dat ze hoelaat ze ongeveer gaat brengen

Mvg malawau

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 29-11-2016 Via de website gekocht

Rob

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Compleet aanbod en duidelijk overzicht.
Nette prijs en vakkennis gaan dus wel goed samen.
Duidelijke indicatie op de site of iets op voorraad is en goed e-mail service voor als dat even niet zo is.

Pluspunten

  • duidelijk
  • compleet aanbod, ook accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tess Holterman 17-11-2016 Via de website gekocht

mening fotobooms

Algemene score

1,0
mijn camera is binnen 4 maanden al kapot en nu heb ik geen garantie meer omdat die maar 3 maanden geldt kutwinkel

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Rowan 19-10-2016 Via de website gekocht

Erg positief

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Erg fijne webshop. Goede klantenservice (artikel dat ik bestelde was niet op voorraad. Snel een mailtje gekregen waarin mij verteld werd dat er een vervangend product opgestuurd zal worden. Daarnaast ook erg tevreden over de het feit dat jullie pakketjes versturen met een (in mijn ogen) betere koerier.

Pluspunten

  • Goede klantenservice
  • Snelle reacties op emails
  • Alternatieve koerier

Minpunten

  • ietwat onduidelijke webshop
  • Alternatieve koerier

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

cor 06-10-2016 Via de website gekocht

Geweldige service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige service, snelle levering en zeer vriendelijk en behulpzame medewerkers. Ik had zelf verkeerde product besteld, maar ruilen en overleg geen probleem. Klasse!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mountainman 30-09-2016 Via de website gekocht

de heer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site.
Snelle levering en goede service nadat bleek dat het meegeleverde SD-kaartje niet de capaciteit had die besteld was. Na kennisgeving hiervan kreeg ik per direct gratis de juiste geleverd en de niet bestelde SD-kaart kon ik behouden. Top service.

Pluspunten

  • service
  • snelle levering
  • prijsgunstig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Klaas 16-08-2016 Via de website gekocht

FotoBooms blijkt een goede keuze!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na plaatsing van de order goed geïnformeerd over de levering. Snelle levering en afspraken goed nagekomen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PIERRE LAST 09-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke internetsite.

Service
Snelle correcte levering en gemakkelijke terugname-service indien artikel je niet bevalt

Assortiment
Ruim assortiment met regelmatig aanbiedingen (bvb. occasions of einde-reeks)

Aanbeveling
Een echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik jelders 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer snel met een goede koeriersdienst bezorgd. En een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

M Hampsink 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijk te bestellen, goed vindbaar via Kieskeurig.

Service
Snelle levering, keurig verpakt.

Aanbeveling
Prima service, scherpe prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cyril 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
groot assortiment hoef de deur niet meer uit en makkelijk te vergelijken

Service
een keertje telefonisch contact gehad ter info de medewerker was vriendelijk en nam de tijd

Aanbeveling
snelle levering en niet duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Duidelijke communicatie en snel

Aanbeveling
Doen wat ze zeggen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Anton 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Concurerende prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Maurice de Zwart 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product is makkelijk te vinden en op voorraad.

Service
Snel geleverd.

Assortiment
Uitstekende prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Hogenbirk 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede site, goed navigeren en gemakkelijk vinden van

Service
Keurig op de hoogte gehouden en op tijd

Assortiment
Ze hebben mij verrast, had ik niet gedacht, zocht het voorheen eerder bij andere bedrijven
Goede doorlink via Google

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S Stojkov 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Op fotobooms.nl product makkelijk gevonden en vervolgens besteld zonder enige moeite. Zoekprofiel werkt prima.

Service
Leveringstijd uitstekend. Vandaag besteld morgen mijn hands on. Ales in orde ontvangen inclusief factuur.

Aanbeveling
In een licht snelle webwinkel zoals Fotobooms.nl kun je alles bijhouden van bestelling tot aflevering.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca Schouten 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima in orde,alles is zo te vinden

Service
De levertijd was helemaal super,precies volgens afspraak

Assortiment
Prima in orde,de 5D Mark ii body was super scherp geprijsd!

Aanbeveling
geen nonsens maar afspraken nakomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website. Snel gevonden wat ik wilde hebben.

Service
Goede informatie over aflevering. Je weet precies hoe ze het gaan verzenden en of je al dan niet thuis dient te zijn. Persoonlijke note in de doos, zodat je zelfs weet wie jouw pakketje heeft ingepakt.

Assortiment
Compleet assortiment.

Aanbeveling
Gewoon goed, zoals je van een webshop verwacht.

Extra toelichting
Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rfdeboer 02-06-2016 In de winkel gekocht
van Woustraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vragen worden perfect beantwoord. Mogelijkheid in de winkel te kijken en uitleg te krijgen.

Service
Een keer een videao camera gekocht van Sony met een voordeel actie van een dvd brander. Die kreeg ik dus niet (van Sony) met Foto Booms gebeld. Na 4 dagen dvd brander in huis

Assortiment
Heel veel modellen op voorraad en anders wordt besteld of is er een goed alternatief

Aanbeveling
Tja duidelijk, personeel zeer vakkundig, neutrale voorlichting, uitgebried assortiment, goede aftersales.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PWB 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
snel in huis met goede transport info.

Assortiment
Het fototoestel dat overal was uitverkocht toch via Booms nog kunnen krijgen en snel geleverd!

Aanbeveling
Wij zijn heel tevreden over de snelle en correcte afhandeling van onze bestelling. Ook heel prettig dat je op de hoogte wordt gehouden van de verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron B 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke winkel!

Service
Niet nodig gehad voor deze opdracht... Bestelling en levering waren snel.

Assortiment
Alles wat ik nodig heb, en dan nog wat meer...

Aanbeveling
Zou de winkel aan iedereen die foto-apparatuur wil bestellen aanbevelen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

PetervdE 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gezochte product was gemakkelijk te vinden op de website. Bestellen ging zonder problemen.

Service
Bestelling was de volgende dag en binnen het gemelde tijdsblok geleverd. Tevens was het trackings-systeem handig. Zo had je een beter idee hoeveel afleveradressen er nog voor je eigen leveradres waren. Daarbij kreeg is zo'n 30 minuten voor het verwachte aflever-moment een SMS met tijdstip van aflevering. Al met al een perfecte wijze voor wat betreft het "voortraject" tot het moment van leveren.

Assortiment
Dit is voor mij de eerst keer dat ik bij Foto Booms iets bestel. Reden van hier bestellen is tevens omdat diverse andere winkels het gewenste artikel niet op voorraad hadden of veel duurder waren.

Aanbeveling
Al met al een zeer positieve ervaring.

Extra toelichting
Ik zal foto Booms zeker in overweging nemen bij 'n eventuele andere bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als je er bent, je wordt altijd goed geholpen.

Service
Veel kennis

Assortiment
Erg ruim

Aanbeveling
Ik heb al een aantal mensen verwezen en die zijn uiterst tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, waar je gemakkelijk alles kunt zoeken/vinden.

Service
Bestelling volgende dag netjes al in huis.

Assortiment
Had ergens anders mijn Nikon D500 in pre-order staan, echter ging dit nog een aantal weken duren. Fotobooms had hem gewoon op vooraad!!
Zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rogier Thoral 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prettige website met een breed assortiment. Zo gevonden wat je nodig hebt. De aanvullende technische spec's zijn een rijke aanvulling om zeker te zijn van de juiste product keuze.

Service
Directe terugkoppeling bij opdracht en duidelijke terugkoppeling van verzending. Niet dat het nodig was, maar de naamkaartje van de persoon die het product heeft ingepakt zat netjes in de doos. Zo weet je altijd bij wie je kan aankloppen mocht het nodig zijn.

Assortiment
Erg gevarieerd en breed uitgemeten. Camera of assecoires zijn goed te vinden, waardoor keuze snel gemaakt is. Goede One stop Shopping.

Aanbeveling
Je krijgt wat je vraagt, zonder weer een vraag te stellen. Snelle en nette levering.

Extra toelichting
Geen op of aanmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supersite met prijzen die altijd goedkoper zijn dan de meeste andere aanbieders!

Service
Top service. Een aantal lenzen besteld, supersnel geleverd en telefonische service ook als super ervaren.

Assortiment
Lenzen voor mijn Samsung NX waren vrijwel nergens anders te bestellen behalve bij Foto Booms!

Aanbeveling
Topwinkel waar ik zeker weer een bestelling zal plaatsen, je bent hier een klant en geen nummer. Chapeau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rini Lamboo 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestelling was makkelijk en duidelijk te plaatsen.

Service
De service was geweldig, werd steeds op de hoogte gehouden omtrent mijn bestelling. Kreeg zelfs nog een sms hoe laat ik ongeveer de bestelling kon verwachten.

Assortiment
Het assortiment is goed!!!

Aanbeveling
Gezien het gemak van bestellen en uiteindelijk de zeer goede service krijgt Foto Booms van mij een 10!!!

Extra toelichting
Geen, de gegeven cijfers zeggen genoeg!!! Ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nol van Iersel 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Producten zijn goed vindbaar op de site

Service
Snelle levering, binnen 24 uur

Assortiment
Ik heb alleen gezocht naar het artikel dat ik nodig hadden.

Aanbeveling
Prijs is gunstig, levering is snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Herman 30-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Via Kieskeurig.nl op jullie site gekomen. Dus rechtstreeks bij het product. Door de pop-up reclame en de de gekozen font, oogt de site ietwat aan de "drukke" kant. Verder wel overzichtelijk en duidelijk

Service
Was laat met m'n bestelling (vlak voor vakantie). Artikel werd toch de volgende dag geleverd. Snelle be- en afhandeling van de bestelling :)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ap 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke site

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
duidelijke winkel die vlot reageert

Extra toelichting
Het track and trace systeem was top op die manier kon ik zien hoe laat het pakketje aan zou komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Wuijts Fotografie 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en snelle website. Bijzonder correcte bestelfaciliteit. Betaling verloopt met I-Deal vanzelfspreken ook zeer vlot.

Service
Betstelling was meteen ingevoerde en ook direct zicht op het vervolg van de levering. Tot op de minutt op de hoogte gehouden van het tijdstip van levering. Hulde!

Assortiment
Een breed assortiment, ook (semi)professionele spullen en een goede voooraad zodat snelle levering geen probleem is.

Aanbeveling
Al eerder zaken mee gedaan en ook toen uitermate tevreden over de gehele gang van zaken en de vlotte accurate levering.

Extra toelichting
Een prettige, deskundige en goed georganiseerd bedrijf waarme ik prettig zaken doe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tanja 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
als ik op 'nikon 35mm' zocht vond ik de Nikon AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G' niet op de Booms site; gelukkig werkte doorklikken wel via kieskeurig.nl. Verder is het bestellen gemakkelijk!

Service
besteld, bevestiging en de volgende dag in huis! In de winkel is de service ook altijd goed!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Wil Daniels 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heel goed

Service
Heel goed

Assortiment
Heel goed

Aanbeveling
heel goed

Extra toelichting
hij is goed en hopelijk blijf het ook zo

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

André 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te vinden, overzichtelijk website. Scherpe prijs

Service
Snel geleverd

Assortiment
Ruim aanbod

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cherie 20-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Gewoon vanuit de luie stoel je bestelling doen.

Service
Filmpjes netjes ingepakt thuis bezorgd.

Aanbeveling
Ik heb alleen ervaring met de Instax filmpjes en dat is uitstekend gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berkhout 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel de winkelwagen te vullen, duidelijk prijsoverzicht.

Service
Vriendelijk aan de telefoon en deskundig advies.

Assortiment
Alles wat nodig was heb ik kunnen vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H van Noort 12-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Zeer snelle levering

Service
Goed te woord gestaan via de telefoon.

Aanbeveling
Ik heb alleen via de webshop gekocht en dat is zeer goed gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel 06-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website is makkelijk te navigeren.

Service
Bestellen gaat gemakkelijk en goed.

Assortiment
Groot assortiment, vooral op het gebied van foto en video.

Aanbeveling
Prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sander 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede overzichtelijke site.

Service
Snel email terug met bevestiging. Goede bezorging waarbij live de bezorger gevolgd kan worden.

Aanbeveling
Veel plussen, geen minnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Erg overzichtelijke website met goede zoekmogelijkheden.

Service
Doen wat jullie beloven incl snelle levering en goed verpakt pakket

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elbert 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Ik zou nog een batterij nagestuurd krijgen omdat deze niet op voorraad was. Na een aantal weken maar eens een mail gestuurd hoe het ermee stond.
Werd snel op geantwoord. Batterij was op voorraad en ik had deze binnen 2 dagen thuis.
Goede service, alleen jammer dat ik er zelf achtereen moest.

Aanbeveling
Snelle reactie op mail, vlotte afhandeling van bestellingen. Tevreden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Beumer 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanachter je PC kun je uitgebreid zoeken, specificaties bekijken en vergelijken.

Service
De bestelling wordt de andere dag bij je bezorgd waarbij vooraf wordt aangegeven hoe laat de bestelling komt.

Assortiment
Het assortiment is geheel compleet alle merken en modellen zijn voorradig.

Aanbeveling
Compleet, betrouwbaar, correct en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede informatie, duidelijk weergegeven op de website

Service
Volgens afspraak geleverd. Erg prettig dat tijdstip van bezorgen zo gemakkelijk te volgen was en dat we een half uur van tevoren een sms bericht kregen over de verwachtte bezorgtijd

Aanbeveling
Gewoon prima. Ook al bevindt de winkel zich aan het andere einde van het land dan waar ik woon, de volgende keer kijk ik weer naar jullie aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

top levering 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
de camera was snel te vinden, een zeer duidelijke site en een uitermate eenvoudige bestelprocedure

Service
zoals beloofd, was de bestelling de volgende dag in huis.

Assortiment
het assortiment is zeer ruim, al was ik op zoek naar 1specifieke camera heb toch even op de site rond geneusd. De prijs was prima, foto booms stond boven aan de kieskeurig lijst als een van de goedkoopste.

Aanbeveling
het hele bestelproces, de afhandeling, de levering en de informatie hierover zijn gewoon top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews