Fotobooms.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 2095 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Fotobooms.nl.

Fotobooms.nl stelt zich voor

Foto Booms biedt een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen, deskundig advies en supersnelle bezorging. Bestelt u op maandag t/m vrijdag vóór 12.45 uur, dan heeft u de bestelling nog dezelfde avond in huis! Bestellingen boven de 50 euro worden gratis thuisbezorgd. Voor ieder wat wils: foto- en videocamera’s, lenzen, studio apparatuur, drones en accessoires. In onze webshop én winkel in Amsterdam bieden we deskundig, eerlijk advies en praktische klantenservice. Onze professionele en enthousiaste medewerkers helpen u graag verder!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 29 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sophie 10-10-2017 Via de website gekocht

persoonlijke en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuk, dat kaartje om te zien wie de box had ingepakt. Het was snel en correct geleverd. Ik kom hier graag terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J van Schaik 28-09-2017 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Kwaliteitsproducten tegen giede prijs. Uitstekende service; mijn product voldeed niet. In overleg een artikel buiten retourtermijn kunnen ruilen.
Levering niet praktisch.Ligt aan postbedrijf. Op site staat dezelfde dag geleverd, dat kan ook ineens 23.00 's avonds betekenen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hugo 21-09-2017 Via de website gekocht

's avonds bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tevreden over de service: snel en voor mij is het handig dat de spullen 's avonds bezorgd konden worden. Ik heb nu twee keer iets bij ze besteld en allebei de keren erg tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nico 23-06-2017 Via de website gekocht

Perfecte behandeling!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een zeldzame EOS file transmitter (opruiming) besteld en de volgende dag al in huis. Maar helaas het product voldeed niet aan mijn verwachtingen. Na een emailtje kreeg ik uitleg hoe ik het product kon retourneren en dat ik mijn geld terug zou krijgen. Zo gezegd zo gedaan. Na vijf dagen stond het geld alweer op mijn rekening. Klasse.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjef 13-06-2017 Via de website gekocht

Lekker snel

Algemene score

9,0
Ik had een klein ding voor mijn fiets besteld, en zag toen dat jullie veel video producten hadded. Gewoon proberen dus en het product lijkt me prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ratel 08-06-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke omschrijving van het gekochte artikel en de zeer scherpe prijs. Uiteraard de snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 31-05-2017 Via de website gekocht

Top service, men denkt mee, super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als een bestelling niet kan worden uitgeleverd neemt men contact op en wordt er een oplossing geboden. De levering is prima, de dienstverlening echt op hoog niveau. Een koerier was abuis en had een verkeerde route gekozen, direct kwam men met oplossingen en niet met mitsen en maren. Ik ben echt ronduit verbluft over de vriendelijkheid en het meedenken met de klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 31-05-2017 Via de website gekocht

Eerlijkheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Mooie opportunity om twee dagen voor de vakantie je attribuut te bestellen met de belofte dat het de volgende dag (in de avond) afgeleverd zou worden.
Helaas kwam het pakket niet. Op de eerste dag van mijn vakantie ontving ik een nette persoonlijke email met de onderbouwing dat door een sorteerfout het pakje later dan afgesproken zou worden afgeleverd. Aflevering verder prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Kate 12-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en goede betaalservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, altijd op vooraad, kan op verschillende manieren betalen! Ik vind het helemaal mooi!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 27-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en uitgebreide store

Algemene score

10,0
De levering was supersnel. Zelfde dag geleverd. De winkel is zeer uitgebreid en daarnaast scherpe prijzen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Verboeket 19-04-2017 Via de website gekocht

Super service en geweldig aanbod!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk, duidelijke site, perfecte bezorging in de avonduren, goede prijs/kwaliteit-verhouding. Dik tevreden met Fotobooms!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke 25-03-2017 Via de website gekocht

Goed geholpen, snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Camera gekocht via de website die bij veel anderen nog niet te leveren was, de volgende dag had ik 'm in huis. Had er nog een sd-kaart vergeten bij te kopen, die werd na een telefoontje ook de volgende​ dag geleverd. Prima winkel!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hubert 24-03-2017 Via de website gekocht

Vakkundige mensen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goede gebruikte camera en toebehoren snel en
tegen een acceptabele prijs geleverd en vakkundig telefonisch te woord gestaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

E. de Waal 20-03-2017 Via de website gekocht

Ook als het mis gaat, super goede afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Terwijl een zending niet compleet bleek (fout leverancier), werd binnen een uur een goede oplossing geboden. Ook bij een artikel dat kennelijk net uitverkocht was, werd meteen actie ondernomen om eea recht te zetten. Een gepaard gaande creditnota werd in een week terugbetaald. Al met al een geweldig goede service en zeer betrouwbaar bebleken in nakomen van beloften! Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ave 17-03-2017 Via de website gekocht

Waargemaakte belofte

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een snelle levering en ook stipt op tijd. Duidelijke website en prima product. De producten op de website waren duidelijk weergegeven zodat ik een goede keuze kon maken.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eveline 17-03-2017 Via de website gekocht

Snelle avondlevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke webshop,
Goede prijzen,
Staffelkorting bij meerdere accessoires
En bovenal een snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

F.Hemmes 14-03-2017 Via de website gekocht

Fabeltastische service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon fantastische service, heb met zeer vriendelijke man gesproken. Ik heb ze even gebeld omdat het met mijn creditcard niet lukte had een nieuwe code nodig. die beste man heeft me zelfs daarin geholpen. Je kon merken dat die veel kennis had van de producten. en gewoon de volgende dag in huis mooi op tijd. Ben zeer tevreden over het product wat die mij heeft geadviseerd in die prijsklasse.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter DD 03-03-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site is overzichtelijk, producten worden zeer snel geleverd met een koerier dit is echt super zeker ten opzichte van andere webwinkels, verder zijn de producten altijd prima verpakt en komen ongeschonden aan, de prijzen zijn scherp ik ga hier zeker vaker bestellen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.F. Hansmann 22-02-2017 Via de website gekocht

Sony 24-70mm F2.8 Vario Sonnar T ZA SSM II

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webshop met een uitgebreid en overzichtelijke assortiment. Snel en makkelijk besteld met alleen maar kwaliteitsartikelen. Ook een prima communicatie en natuurlijk een snelle levering. Aanrader voor iedere fotograveerliefhebber.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

marceloss 20-02-2017 Via de website gekocht

snel en voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een balhoofdstatiefkop.
nadat ik wist welje ik wilde op internet opzoek gegaan naar de voordeligste.
Op de webwinkelsitechecker gekeken of fofobooms wel betrouwbaar is.
Daarna het product besteld en betaatd via ideal.
Product binnen 2 dagen in huis.
Prima ervaring.

Reageer

Job de Hoop 02-02-2017 Via de website gekocht

goede service en advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
makkelijk te vinden wat ik zacht ook al was het maar een lensdop, kende de winkel al fysiek had er meer aangeschaft en altijd goed geholpen, ze denken mee met wat het beste voor je is. bestelling webshop Keurig snel geleverd.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DIStec 20-01-2017 Via de website gekocht

Super advies en nog veel snelle geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zocht de Dominator 3 HD. Nergens op voorraad, behalve bij Foto Booms. Makkelijk besteld en supersnel geleverd. Ook het advies achteraf ivm de lader was super. Erg tevreden! :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Droomers 20-12-2016 Via de website gekocht

Prima bedrijf gekozen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Supersnelle levering, ook nog een half uur voor levering een berichtje SUPER. Ook de prijs van het artikel was prima. Al bij al een aanrader.

Pluspunten

  • snelle levering
  • zeer mooie prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

kaatje 08-12-2016 Via de website gekocht

Fijne service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle levering ; prima website- alles is makkelijk te vinden en goede prijzen - helemaal tevreden en zou het aanraden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wil Blox 02-12-2016 Via de website gekocht

Meer dan tevreden

Algemene score

10,0
Prima (internet)zaak.
Niet alleen goedkoop maar als ze melden dat e.e.a. op voorraad is , is dat ook zo ( bijnandre webzaken dikwijls niet of proberen ze je een ander artikel aan te smeren). En... volgende dag ook daadwerkelijk bezorgd met een perfecte track-en-trace app.
Nogmaals dank.

Pluspunten

  • Prijs
  • Op voorraad
  • Snelheid levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Malawau 29-11-2016 Via de website gekocht

Producten/verzenden

Algemene score

10,0
Dit is de eerste x dat ik bij jullie had besteld en zag aardige leuke spullen voor iedereen en met verzending zijn jullie erg keurig op tijd en kreeg ook een smsje dat ze hoelaat ze ongeveer gaat brengen

Mvg malawau

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 29-11-2016 Via de website gekocht

Rob

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Compleet aanbod en duidelijk overzicht.
Nette prijs en vakkennis gaan dus wel goed samen.
Duidelijke indicatie op de site of iets op voorraad is en goed e-mail service voor als dat even niet zo is.

Pluspunten

  • duidelijk
  • compleet aanbod, ook accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tess Holterman 17-11-2016 Via de website gekocht

mening fotobooms

Algemene score

1,0
mijn camera is binnen 4 maanden al kapot en nu heb ik geen garantie meer omdat die maar 3 maanden geldt kutwinkel

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Rowan 19-10-2016 Via de website gekocht

Erg positief

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Erg fijne webshop. Goede klantenservice (artikel dat ik bestelde was niet op voorraad. Snel een mailtje gekregen waarin mij verteld werd dat er een vervangend product opgestuurd zal worden. Daarnaast ook erg tevreden over de het feit dat jullie pakketjes versturen met een (in mijn ogen) betere koerier.

Pluspunten

  • Goede klantenservice
  • Snelle reacties op emails
  • Alternatieve koerier

Minpunten

  • ietwat onduidelijke webshop
  • Alternatieve koerier

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

cor 06-10-2016 Via de website gekocht

Geweldige service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige service, snelle levering en zeer vriendelijk en behulpzame medewerkers. Ik had zelf verkeerde product besteld, maar ruilen en overleg geen probleem. Klasse!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mountainman 30-09-2016 Via de website gekocht

de heer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site.
Snelle levering en goede service nadat bleek dat het meegeleverde SD-kaartje niet de capaciteit had die besteld was. Na kennisgeving hiervan kreeg ik per direct gratis de juiste geleverd en de niet bestelde SD-kaart kon ik behouden. Top service.

Pluspunten

  • service
  • snelle levering
  • prijsgunstig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Klaas 16-08-2016 Via de website gekocht

FotoBooms blijkt een goede keuze!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na plaatsing van de order goed geïnformeerd over de levering. Snelle levering en afspraken goed nagekomen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PIERRE LAST 09-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke internetsite.

Service
Snelle correcte levering en gemakkelijke terugname-service indien artikel je niet bevalt

Assortiment
Ruim assortiment met regelmatig aanbiedingen (bvb. occasions of einde-reeks)

Aanbeveling
Een echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik jelders 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer snel met een goede koeriersdienst bezorgd. En een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

M Hampsink 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijk te bestellen, goed vindbaar via Kieskeurig.

Service
Snelle levering, keurig verpakt.

Aanbeveling
Prima service, scherpe prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cyril 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
groot assortiment hoef de deur niet meer uit en makkelijk te vergelijken

Service
een keertje telefonisch contact gehad ter info de medewerker was vriendelijk en nam de tijd

Aanbeveling
snelle levering en niet duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Duidelijke communicatie en snel

Aanbeveling
Doen wat ze zeggen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Anton 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Concurerende prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Maurice de Zwart 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product is makkelijk te vinden en op voorraad.

Service
Snel geleverd.

Assortiment
Uitstekende prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Hogenbirk 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede site, goed navigeren en gemakkelijk vinden van

Service
Keurig op de hoogte gehouden en op tijd

Assortiment
Ze hebben mij verrast, had ik niet gedacht, zocht het voorheen eerder bij andere bedrijven
Goede doorlink via Google

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S Stojkov 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Op fotobooms.nl product makkelijk gevonden en vervolgens besteld zonder enige moeite. Zoekprofiel werkt prima.

Service
Leveringstijd uitstekend. Vandaag besteld morgen mijn hands on. Ales in orde ontvangen inclusief factuur.

Aanbeveling
In een licht snelle webwinkel zoals Fotobooms.nl kun je alles bijhouden van bestelling tot aflevering.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca Schouten 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima in orde,alles is zo te vinden

Service
De levertijd was helemaal super,precies volgens afspraak

Assortiment
Prima in orde,de 5D Mark ii body was super scherp geprijsd!

Aanbeveling
geen nonsens maar afspraken nakomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website. Snel gevonden wat ik wilde hebben.

Service
Goede informatie over aflevering. Je weet precies hoe ze het gaan verzenden en of je al dan niet thuis dient te zijn. Persoonlijke note in de doos, zodat je zelfs weet wie jouw pakketje heeft ingepakt.

Assortiment
Compleet assortiment.

Aanbeveling
Gewoon goed, zoals je van een webshop verwacht.

Extra toelichting
Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rfdeboer 02-06-2016 In de winkel gekocht
van Woustraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vragen worden perfect beantwoord. Mogelijkheid in de winkel te kijken en uitleg te krijgen.

Service
Een keer een videao camera gekocht van Sony met een voordeel actie van een dvd brander. Die kreeg ik dus niet (van Sony) met Foto Booms gebeld. Na 4 dagen dvd brander in huis

Assortiment
Heel veel modellen op voorraad en anders wordt besteld of is er een goed alternatief

Aanbeveling
Tja duidelijk, personeel zeer vakkundig, neutrale voorlichting, uitgebried assortiment, goede aftersales.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PWB 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
snel in huis met goede transport info.

Assortiment
Het fototoestel dat overal was uitverkocht toch via Booms nog kunnen krijgen en snel geleverd!

Aanbeveling
Wij zijn heel tevreden over de snelle en correcte afhandeling van onze bestelling. Ook heel prettig dat je op de hoogte wordt gehouden van de verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron B 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke winkel!

Service
Niet nodig gehad voor deze opdracht... Bestelling en levering waren snel.

Assortiment
Alles wat ik nodig heb, en dan nog wat meer...

Aanbeveling
Zou de winkel aan iedereen die foto-apparatuur wil bestellen aanbevelen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

PetervdE 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gezochte product was gemakkelijk te vinden op de website. Bestellen ging zonder problemen.

Service
Bestelling was de volgende dag en binnen het gemelde tijdsblok geleverd. Tevens was het trackings-systeem handig. Zo had je een beter idee hoeveel afleveradressen er nog voor je eigen leveradres waren. Daarbij kreeg is zo'n 30 minuten voor het verwachte aflever-moment een SMS met tijdstip van aflevering. Al met al een perfecte wijze voor wat betreft het "voortraject" tot het moment van leveren.

Assortiment
Dit is voor mij de eerst keer dat ik bij Foto Booms iets bestel. Reden van hier bestellen is tevens omdat diverse andere winkels het gewenste artikel niet op voorraad hadden of veel duurder waren.

Aanbeveling
Al met al een zeer positieve ervaring.

Extra toelichting
Ik zal foto Booms zeker in overweging nemen bij 'n eventuele andere bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als je er bent, je wordt altijd goed geholpen.

Service
Veel kennis

Assortiment
Erg ruim

Aanbeveling
Ik heb al een aantal mensen verwezen en die zijn uiterst tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, waar je gemakkelijk alles kunt zoeken/vinden.

Service
Bestelling volgende dag netjes al in huis.

Assortiment
Had ergens anders mijn Nikon D500 in pre-order staan, echter ging dit nog een aantal weken duren. Fotobooms had hem gewoon op vooraad!!
Zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rogier Thoral 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prettige website met een breed assortiment. Zo gevonden wat je nodig hebt. De aanvullende technische spec's zijn een rijke aanvulling om zeker te zijn van de juiste product keuze.

Service
Directe terugkoppeling bij opdracht en duidelijke terugkoppeling van verzending. Niet dat het nodig was, maar de naamkaartje van de persoon die het product heeft ingepakt zat netjes in de doos. Zo weet je altijd bij wie je kan aankloppen mocht het nodig zijn.

Assortiment
Erg gevarieerd en breed uitgemeten. Camera of assecoires zijn goed te vinden, waardoor keuze snel gemaakt is. Goede One stop Shopping.

Aanbeveling
Je krijgt wat je vraagt, zonder weer een vraag te stellen. Snelle en nette levering.

Extra toelichting
Geen op of aanmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews