Fotobooms.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 2114 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Fotobooms.nl.

Fotobooms.nl stelt zich voor

Foto Booms biedt een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen, deskundig advies en supersnelle bezorging. Bestelt u op maandag t/m vrijdag vóór 12.45 uur, dan heeft u de bestelling nog dezelfde avond in huis! Bestellingen boven de 50 euro worden gratis thuisbezorgd. Voor ieder wat wils: foto- en videocamera’s, lenzen, studio apparatuur, drones en accessoires. In onze webshop én winkel in Amsterdam bieden we deskundig, eerlijk advies en praktische klantenservice. Onze professionele en enthousiaste medewerkers helpen u graag verder!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 22 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan Kunst 23-08-2018 Via de website gekocht

Goede kwaliteit

Algemene score

8,0
Product doet wat er is aangegeven. Kwaliteit prijs verhouding is boven modaal. Levering is volgens afspraak voor 11:15 besteld zelfde dag geleverd TOP.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peko 01-08-2018 Via de website gekocht

Allerbeste aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke, overzichtelijk en soepel werkende site met uitgebreide informatie en snelle levering. Alles wat van belang is is te vinden, gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HMK 27-07-2018 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooi objectief voor een leuke prijs en nog twee jaar garantie ook.
En bij telefonisch contact nemen ze de tijd en luisteren naar je vraag top

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dorus72 20-07-2018 Via de website gekocht

snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
's morgens besteld, 's avonds in huis klopte precies. Je zou haast zeggen "sneller kan niet". Houden zo Fotobooms!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maik 13-07-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering en goedkoper dan elders

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product (nd-filter) was hier het goedkoopst . Bestelling is supersnel geleverd zodat ik er met de vakantie van kan genieten. Makkelijke webshop

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geert 08-07-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede levering

Algemene score

9,0
Duidelijke website, met goede prijzen. Waarom was dezelfde camera een dag later €450 duurder. Was al lang op zoek naar deze camera.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ton 07-07-2018 Via de website gekocht

Prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Puur gekozen op de prijs. Product zou zonder doos geleverd worden, maar product zat nieuw in bijpassende doos. Was dus een goede aanschaf qua prijs/ kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

molenaar 06-07-2018 Via de website gekocht

Goede service leuk en snel gelverd

Algemene score

8,0
Mooi product en gunstig geprijst.
Ik ben er erg tevreden mee.

'Same day delivery' was een verassing, toch leuk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

oliebol 04-07-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede betaalbare occasions en duidelijke antwoorden telefonisch. Vakmensen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MickeyD 03-07-2018 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voordelige prijs gevonden bij FotoBooms. Snelle levering naar België, goede afspraken via Dynalogic. In a nutshell: prima geregeld!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 03-07-2018 Via de website gekocht

geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prachtige gemakkelijke webshop
ruime keuze + aantrekkelijke prijzen
super tevredenheid van de levering
snel geleverd naar België - Je wordt duidelijk en simpel op de hoogte gebracht van je levering -deze track en trace opvolging was zelf gratis en en gemakkelijk te bekijken
goede snelle services van je aankoop en betaling via e-mail
echt super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spark-vlieger 02-07-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zocht een Batterij voor mijn drone, de overzichtelijke website van foto Booms gaf gelijk uitkomst Ik heb gelijk gevonden wat ik zocht tegen een gunstige prijs.
Batterij was snel geleverd en werkt perfect.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Daan 02-03-2018 Via de website gekocht

Scherp geprijsd, snel en netjes bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zie titel. Wel vreemd dat je via google search niet op de juiste producten komt, terwijl ze via de zoekfunctie op de site wel te vinden zijn. Jammer dat jullie geen 450 en 650 Mah 3s tattu lipos hebben

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SvGr 07-02-2018 Via de website gekocht

Service: opvolging van "verkeerde" bestelling op de website.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website stond (in mijn geval) bovenaan op de Google pagina: en terecht!
Goed gesorteerd assortiment wat me passend lijkt voor zowel professionals als hun tegenpolen (de goedwillende amateur: ik dus).
Door een misverstand mijnerzijds bij de interpretatie van de webpagina heb ik dus het juiste accessoire met het verkeerde stekkertje besteld en prompt geleverd gekregen.

De correctie: vlotte omwisseling door vriendelijke en vakbekwame medewerkers en alsnog snelle levering van het juiste onderdeel.
Resultaat: iedereen blij!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarthaMo 17-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat ik zocht, was gemakkelijk te vinden op de site. En toen ik toch het verkeerde besteld bleek te hebben, werd na telefonisch contact meteen het juiste geleverd. Prettig en snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FriVeck 20-12-2017 Via de website gekocht

Professionele service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik werd direct uitstekend geholpen door een door en door professional.
Zijn advies was beter dan wat ik zelf had verzonnen.
Ik ben zeer tevreden met de uitkomst. juiste keuze met een heel goede prijs-prestatie verhouding.

Reageer

Nathalie 16-12-2017 Via de website gekocht

Super opgelost!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben hier via Google terechtgekomen, wegens prijs en voorraad. Ik bestelde 2x hetzelfde artikel, uiteindelijk bleef er nog 1 op voorraad te zijn. Ivm 1x cadeau, is diegene alvast verstuurd en de ander netjes nagestuurd, zonder extra verzendkosten.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 13-12-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al diverse keren foto artikelen gekocht bij Foto Booms.
De artikelen zijn goed omschreven ( ook de occasions) en zij worden ook zo geleverd. Tot nu toe altijd goed bevallen.
En de goederen worden ook snel geleverd, zoals zij ook beloven.
Tot nu toe heel tevreden over deze zaak.

Reageer

de Jong 23-11-2017 Via de website gekocht

Ontzettend snelle en professionele service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van de week de DJI Mavic Pro besteld en nadat ik aangaf dat ik de drone ergens anders goedkoper had gezien, werd ik vanuit de chat meteen geholpen. De medewerker paste direct de prijs aan. Toen ik aangaf dat de concurrent ook een 64GB microSD-kaartje meeleverde, was dat ook geen probleem. Echte topservice, zeker ook omdat dat de drone diezelfde dag nog per koerier (gratis) bezorgd werd, mét 64GB kaartje. Een dikke pluim.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sophie 10-10-2017 Via de website gekocht

persoonlijke en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuk, dat kaartje om te zien wie de box had ingepakt. Het was snel en correct geleverd. Ik kom hier graag terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J van Schaik 28-09-2017 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Kwaliteitsproducten tegen giede prijs. Uitstekende service; mijn product voldeed niet. In overleg een artikel buiten retourtermijn kunnen ruilen.
Levering niet praktisch.Ligt aan postbedrijf. Op site staat dezelfde dag geleverd, dat kan ook ineens 23.00 's avonds betekenen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hugo 21-09-2017 Via de website gekocht

's avonds bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tevreden over de service: snel en voor mij is het handig dat de spullen 's avonds bezorgd konden worden. Ik heb nu twee keer iets bij ze besteld en allebei de keren erg tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nico 23-06-2017 Via de website gekocht

Perfecte behandeling!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een zeldzame EOS file transmitter (opruiming) besteld en de volgende dag al in huis. Maar helaas het product voldeed niet aan mijn verwachtingen. Na een emailtje kreeg ik uitleg hoe ik het product kon retourneren en dat ik mijn geld terug zou krijgen. Zo gezegd zo gedaan. Na vijf dagen stond het geld alweer op mijn rekening. Klasse.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjef 13-06-2017 Via de website gekocht

Lekker snel

Algemene score

9,0
Ik had een klein ding voor mijn fiets besteld, en zag toen dat jullie veel video producten hadded. Gewoon proberen dus en het product lijkt me prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ratel 08-06-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke omschrijving van het gekochte artikel en de zeer scherpe prijs. Uiteraard de snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 31-05-2017 Via de website gekocht

Top service, men denkt mee, super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als een bestelling niet kan worden uitgeleverd neemt men contact op en wordt er een oplossing geboden. De levering is prima, de dienstverlening echt op hoog niveau. Een koerier was abuis en had een verkeerde route gekozen, direct kwam men met oplossingen en niet met mitsen en maren. Ik ben echt ronduit verbluft over de vriendelijkheid en het meedenken met de klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 31-05-2017 Via de website gekocht

Eerlijkheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Mooie opportunity om twee dagen voor de vakantie je attribuut te bestellen met de belofte dat het de volgende dag (in de avond) afgeleverd zou worden.
Helaas kwam het pakket niet. Op de eerste dag van mijn vakantie ontving ik een nette persoonlijke email met de onderbouwing dat door een sorteerfout het pakje later dan afgesproken zou worden afgeleverd. Aflevering verder prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Kate 12-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en goede betaalservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, altijd op vooraad, kan op verschillende manieren betalen! Ik vind het helemaal mooi!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 27-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en uitgebreide store

Algemene score

10,0
De levering was supersnel. Zelfde dag geleverd. De winkel is zeer uitgebreid en daarnaast scherpe prijzen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Verboeket 19-04-2017 Via de website gekocht

Super service en geweldig aanbod!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk, duidelijke site, perfecte bezorging in de avonduren, goede prijs/kwaliteit-verhouding. Dik tevreden met Fotobooms!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke 25-03-2017 Via de website gekocht

Goed geholpen, snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Camera gekocht via de website die bij veel anderen nog niet te leveren was, de volgende dag had ik 'm in huis. Had er nog een sd-kaart vergeten bij te kopen, die werd na een telefoontje ook de volgende​ dag geleverd. Prima winkel!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hubert 24-03-2017 Via de website gekocht

Vakkundige mensen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goede gebruikte camera en toebehoren snel en
tegen een acceptabele prijs geleverd en vakkundig telefonisch te woord gestaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

E. de Waal 20-03-2017 Via de website gekocht

Ook als het mis gaat, super goede afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Terwijl een zending niet compleet bleek (fout leverancier), werd binnen een uur een goede oplossing geboden. Ook bij een artikel dat kennelijk net uitverkocht was, werd meteen actie ondernomen om eea recht te zetten. Een gepaard gaande creditnota werd in een week terugbetaald. Al met al een geweldig goede service en zeer betrouwbaar bebleken in nakomen van beloften! Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ave 17-03-2017 Via de website gekocht

Waargemaakte belofte

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een snelle levering en ook stipt op tijd. Duidelijke website en prima product. De producten op de website waren duidelijk weergegeven zodat ik een goede keuze kon maken.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eveline 17-03-2017 Via de website gekocht

Snelle avondlevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke webshop,
Goede prijzen,
Staffelkorting bij meerdere accessoires
En bovenal een snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

F.Hemmes 14-03-2017 Via de website gekocht

Fabeltastische service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon fantastische service, heb met zeer vriendelijke man gesproken. Ik heb ze even gebeld omdat het met mijn creditcard niet lukte had een nieuwe code nodig. die beste man heeft me zelfs daarin geholpen. Je kon merken dat die veel kennis had van de producten. en gewoon de volgende dag in huis mooi op tijd. Ben zeer tevreden over het product wat die mij heeft geadviseerd in die prijsklasse.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter DD 03-03-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site is overzichtelijk, producten worden zeer snel geleverd met een koerier dit is echt super zeker ten opzichte van andere webwinkels, verder zijn de producten altijd prima verpakt en komen ongeschonden aan, de prijzen zijn scherp ik ga hier zeker vaker bestellen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.F. Hansmann 22-02-2017 Via de website gekocht

Sony 24-70mm F2.8 Vario Sonnar T ZA SSM II

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webshop met een uitgebreid en overzichtelijke assortiment. Snel en makkelijk besteld met alleen maar kwaliteitsartikelen. Ook een prima communicatie en natuurlijk een snelle levering. Aanrader voor iedere fotograveerliefhebber.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

marceloss 20-02-2017 Via de website gekocht

snel en voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een balhoofdstatiefkop.
nadat ik wist welje ik wilde op internet opzoek gegaan naar de voordeligste.
Op de webwinkelsitechecker gekeken of fofobooms wel betrouwbaar is.
Daarna het product besteld en betaatd via ideal.
Product binnen 2 dagen in huis.
Prima ervaring.

Reageer

Job de Hoop 02-02-2017 Via de website gekocht

goede service en advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
makkelijk te vinden wat ik zacht ook al was het maar een lensdop, kende de winkel al fysiek had er meer aangeschaft en altijd goed geholpen, ze denken mee met wat het beste voor je is. bestelling webshop Keurig snel geleverd.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DIStec 20-01-2017 Via de website gekocht

Super advies en nog veel snelle geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zocht de Dominator 3 HD. Nergens op voorraad, behalve bij Foto Booms. Makkelijk besteld en supersnel geleverd. Ook het advies achteraf ivm de lader was super. Erg tevreden! :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Droomers 20-12-2016 Via de website gekocht

Prima bedrijf gekozen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Supersnelle levering, ook nog een half uur voor levering een berichtje SUPER. Ook de prijs van het artikel was prima. Al bij al een aanrader.

Pluspunten

  • snelle levering
  • zeer mooie prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

kaatje 08-12-2016 Via de website gekocht

Fijne service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle levering ; prima website- alles is makkelijk te vinden en goede prijzen - helemaal tevreden en zou het aanraden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wil Blox 02-12-2016 Via de website gekocht

Meer dan tevreden

Algemene score

10,0
Prima (internet)zaak.
Niet alleen goedkoop maar als ze melden dat e.e.a. op voorraad is , is dat ook zo ( bijnandre webzaken dikwijls niet of proberen ze je een ander artikel aan te smeren). En... volgende dag ook daadwerkelijk bezorgd met een perfecte track-en-trace app.
Nogmaals dank.

Pluspunten

  • Prijs
  • Op voorraad
  • Snelheid levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Malawau 29-11-2016 Via de website gekocht

Producten/verzenden

Algemene score

10,0
Dit is de eerste x dat ik bij jullie had besteld en zag aardige leuke spullen voor iedereen en met verzending zijn jullie erg keurig op tijd en kreeg ook een smsje dat ze hoelaat ze ongeveer gaat brengen

Mvg malawau

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 29-11-2016 Via de website gekocht

Rob

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Compleet aanbod en duidelijk overzicht.
Nette prijs en vakkennis gaan dus wel goed samen.
Duidelijke indicatie op de site of iets op voorraad is en goed e-mail service voor als dat even niet zo is.

Pluspunten

  • duidelijk
  • compleet aanbod, ook accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tess Holterman 17-11-2016 Via de website gekocht

mening fotobooms

Algemene score

1,0
mijn camera is binnen 4 maanden al kapot en nu heb ik geen garantie meer omdat die maar 3 maanden geldt kutwinkel

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Rowan 19-10-2016 Via de website gekocht

Erg positief

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Erg fijne webshop. Goede klantenservice (artikel dat ik bestelde was niet op voorraad. Snel een mailtje gekregen waarin mij verteld werd dat er een vervangend product opgestuurd zal worden. Daarnaast ook erg tevreden over de het feit dat jullie pakketjes versturen met een (in mijn ogen) betere koerier.

Pluspunten

  • Goede klantenservice
  • Snelle reacties op emails
  • Alternatieve koerier

Minpunten

  • ietwat onduidelijke webshop
  • Alternatieve koerier

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

cor 06-10-2016 Via de website gekocht

Geweldige service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige service, snelle levering en zeer vriendelijk en behulpzame medewerkers. Ik had zelf verkeerde product besteld, maar ruilen en overleg geen probleem. Klasse!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mountainman 30-09-2016 Via de website gekocht

de heer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site.
Snelle levering en goede service nadat bleek dat het meegeleverde SD-kaartje niet de capaciteit had die besteld was. Na kennisgeving hiervan kreeg ik per direct gratis de juiste geleverd en de niet bestelde SD-kaart kon ik behouden. Top service.

Pluspunten

  • service
  • snelle levering
  • prijsgunstig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews