Foto Konijnenberg - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 1502 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Foto Konijnenberg.

Foto Konijnenberg stelt zich voor

Foto Konijnenberg is toonaangevend in de Benelux op het gebied van foto- en videoapparatuur. Onze adviseurs in Den Ham (NL), en Turnhout (BE) voorzien u graag van deskundig advies, uitstekende service en een scherpe prijs. Ons complete assortiment is ook verkrijgbaar via onze webshop www.fotokonijnenberg.nl. Voor een persoonlijk advies bij de oriëntatie op onze webshop kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Zekerheid van deskundig advies, goede service en de juiste prijs? Kenners kiezen Konijnenberg.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 273 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeroen_BE 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik zocht een waterdicht en schokbestendig klein fototoestel voor mijn zoon van 8 jaar. Op de website had ik een overzicht in enkele klikken.

Assortiment
Alle vertrouwde merken kan je terugvinden bij Fotokonijnenberg en wat niet onmiddellijk in assortiment is kan makkelijk besteld worden.

Aanbeveling
Uitgebreide keuze, snelle en verzorgde levering, goede reputatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nakiro 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is heel duidelijk en goed ingedeeld volgens de verschillende grotere criteria. Via de zoekoptie kun je heel makkelijk alles terugvinden.

Service
Geen enkele klacht over Foto konijnenberg. Door vrienden op deze website gewezen. Voldoen aan hun belofte om het zo snel mogelijk te leveren!

Assortiment
Ruim gamma aan verschillende merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertus63 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
men heeft de kennis in huis en gebruikt deze ook/

Service
snelle service correct geholpen

Assortiment
ruime keuze en snel in huis

Aanbeveling
van alle gemakken voorzien

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ad 28-04-2016 In de winkel gekocht
Den Ham
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De nieuwe winkel is groot en zeer overzichtelijk.
Het is een feest om naar Foto Konijnenberg te gaan om iets op Fotografiegebied te kopen.

Service
De service is zeer goed.
Men neemt uitgebreid de tijd om een aankoop van uitleg te voorzien.

Assortiment
Men heeft praktisch alles op voorraad, ook in het duurdere assortiment.

Aanbeveling
Nogmaals het is een feest om naar Foto Konijnenberg te gaan.
De vriendelijkheid bij de serviceverlening staat op een bijzonder hoog peil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hajee76 27-04-2016 In de winkel gekocht
Den Ham

Algemene score

6,2

Gemak
Nikon D7100 gekocht en goed geholpen bij de verkoop.

Service
Helaas was de lader van de accu defect. Na een bezoek aan de winkel werd ik naar huis gestuurd met een nieuwe accu. Daarna doorverwezen naar Nikon Nederland. Zeer slecht als je zo behandeld wordt.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Uitstekend

Reageer

Henk van Dijk 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen zonder problemen met een keurige bevestiging. Verzending gaat met post.nl en niet met dat nare DHL.

Service
Nog wat aanvullende vragen (per mail) gesteld.
Kreeg iedere keer binnen no time keurig antwoord.

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dianne 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Ik werd gebeld dat het verpakkingsdoosje van mijn order aan de buitenkant wat ingedrukt was. Artikel zelf niks mis mee, maar was laatste in magazijn en wilden ze even laten weten voordat het verzonden werd. Super service

Aanbeveling
Snelle levering, goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijke site, even inloggen met je account,uitzoeken wat je wil hebben, en een paar klikken verder en je bestelling is onderweg.wow gewoon omdat dat kan.

Service
Na de gedane bestelling bleek dat het product niet op voorraad was, even bellen geweldig goed en met geduld te woord gestaan hebben niet echt een lever datum kunnen geven, mede dat ook de handel afhankelijk is van de fabrikant, er werd ongeveer tien dagen aangegeven en wat schetst mijn verbazing na twee dagen bericht van uw bestelling is verzonden...en de volgende dag was het uitpakdag........yes

Assortiment
ben net begonnen met foto's maken en met wat ik denk nodig te hebben heb ik tot nu toe nog altijd hier bij Foto Konijnenberg kunnen vinden. ben 1 keer in de winkel in Den Ham aanwezig geweest keek mijn ogen uit ben daar ook op een zeer prettig manier geholpen met een nieuwe statief niet op een manier van deze moet u hebben maar goed onderbouwd en uitleg wat voor meerwaarde de een heeft ten opzicht van de ander. en ja de koffie was ook lekker. en meer.

Aanbeveling
Zie ook mijn schrijven bij hoofdstuk Assortiment. moest wel even wachten omdat er andere klanten voor mij waren maar dat mocht de pret niet drukken ik kreeg hierdoor wel de indruk dat een ieder op de juiste wijze geholpen zou worden. en dat bleek ook op het moment dat ik zelf aan de beurt was. ze nemen de tijd ook als beginner werd mij van alles uitgelegd waar ik ook wat aan had. ik raad dan ook een ieder aan als men met vragen zit neem de tijd om bij de winkel naar binnen te gaan, misschien moet u even wachten vanwege de klanten die u voor zijn maar u krijgt dan wel de juiste antwoorden.

Extra toelichting
Als beginner in de fotografie heb ik het gevoel dat ik bij Foto Konijnenberg aan de juiste adres ben voor aanvulling op mijn nieuwe hobby.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik bestelde een accessoire voor mijn Canon 70D. Door onoplettendheid vaan mijzelf kreeg ik een verkeerd artikel. S, avonds een mail naar Konijnenberg gestuurd die even later al beantwoord werd. Ondertussen is alles opgelost.
Petje af !

Aanbeveling
alles op fotogebied en alle accessoires. Vlugge levering, goed verpakt en alerte reacties.
Enj niet te vergeten vakmanschap en dat tegen redelijk prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

uldreguy 23-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
Snelle levering maar met een Duitstalige handleiding waar mee ik niks kan aanvangen. Heb wel een elektronische versie. Toch sta ik er op om een Nederlandstalige handleiding in boekjesvorm te krijgen.

Service
Nog steeds geen Nederlandstalige versie in ontvangst gekregen. Het is zon handig boekje, lezen van de computer is lang niet zo aangenaam.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Joep 23-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is overzichtelijk. Voorraad informatie klopt. Status e-mails kloppen en duidelijk.

Assortiment
Camera en lenzen koop ik al jaren bij Foto Konijnenberg. Het lijkt wel of ze alles hebben.

Aanbeveling
Eens in de zoveel tijd rij ik met mijn vader naar Den Ham, want je kunt ook alles vasthouden en uitproberen. Er wordt geen druk gezet om te kopen, heel relaxed met een kop koffie erbij. Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe winkel, dus reis binnenkort weer eens af vanuit Limburg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geeweetee 21-04-2016 In de winkel gekocht
Turnhout
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website zowel als de fysieke winkel zijn prachtig en efficiënt opgebouwd. Ik vind mijn gerief snel en eenvoudig.

Service
De communicatie online verloopt snel en vlot. De service in de winkel is vriendelijk, efficiënt en professioneel.

Assortiment
Wat ik wens aan te kopen is meestal in voorraad. Indien niet in voorraad moet ik zelden langer dan een paar dagen wachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

walter 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
produkten eenvoudig te vinden, vlotte bestelling

Service
bij een probleem goede telefonische raad

Assortiment
enorme keuze, super prijzen, deels goedkoper dan bij amazon

Aanbeveling
zie boven vermelde reden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AElise 21-04-2016 In de winkel gekocht
Den Ham
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Erg overzichtelijk. Goede locatie.

Service
De winkelmedewerkers beschikken over veel kennis. Ze kunnen je daarom erg goed helpen en bieden de juiste spullen aan.

Assortiment
Erg uitgebreid assortiment. Je hebt veel keuze in de winkel en op de webshop.

Aanbeveling
Vriendelijk personeel, veel keuze en je vind bijna altijd wat je hebben moet!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc43 19-04-2016 In de winkel gekocht
Turnhout
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk en gebruiksvriendelijk

Service
Vooraf besteld en alles lag klaar voor afhaling

Aanbeveling
Heel goed en vriendelijk bediend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brigitte 19-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
meestal ga ik mijn goederen in de winkel bekijken maar met de afstand en gebrek aan tijd heb ik online besteld en dit met heel veel gemak

Service
de levering was de volgende dag al aan huis heel netjes verpakt

Assortiment
het assortiment is heel divers , bij de enige foto van mijn artikel heb ik getwijfeld maar uiteindelijk toch tevreden

Aanbeveling
zeer betrouwbaar en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

els 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijk website en voldoende info

Service
ondanks dat er een onderdeeltje van het pakket niet binnen was hebben ze toch al eerste deel vd bestelling apart verzonden zodat ik al aan de slag kon gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FRB 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Prima op rijd geleverd

Aanbeveling
Goed personeel met uitstekende kennis van zaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koen 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed onderbouwde webwinkel, hele scherpe prijzen.
Items vergelijken binnen de site heel gemakkelijk.
Veel sub categorieën waardoor je geen ellenlange lijsten moet doorbladeren.
Kortom, de toonaangever wat betreft fotografie.

Service
No nonsence, bestellen, betalen ontvangen. Dit in minder dan 48u en in onberispelijke staat.

Assortiment
Ik kan mij alleen over Nikon uitspreken omdat ik al een hele tijd Nikon prijzen en aanbod vergelijk.
Qua aanbod is het nagenoeg volledig en qua prijs heb ik niet echt iets scherpers gevonden die dan ook nog 100% te vertrouwen was.

Aanbeveling
Deze winkel is zeer aan te bevelen en ik twijfel dan ook niet om later hier nog te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorne Saenen 17-04-2016 In de winkel gekocht
turnhout
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zoals de webshop als de echte winkel vind je alles makkelijk en zeer vriendelijke medewerkers met veel kennis.

Service
zoals hierboven beschreven ze helpen je met alles en hebben zeer veel kennis

Assortiment
Ze hebben zeer veel, maar niet alles is altijd in stock of aan de beste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Diana 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Desbetreffende artikel was snel gevonden.

Service
Volgende dag al in huis.

Aanbeveling
Niets op aan te merken. Het hele bestelproces verloopt perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton de Werdt 13-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site. Zonder overbodige opsmuk.

Service
Snelle levering en goed verpakt

Assortiment
Grote keuze in producten

Aanbeveling
Ben gewoon tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ChristineD 13-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik vind het interessant dat men indien nodig nog "Fysiek" naar de winkel kan gaan.

Aanbeveling
Overzichtelijke site, grote keuze en vlotte levering op voorziene tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pol 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijke website

Assortiment
Zeer veel keuze aan aantrekkelijke prijzen

Aanbeveling
Ben al jaren klant en al altijd tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TJongste 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
vanaf je bank een artikel uitzoeken

Service
Supersnel geleverd, keurig geadresseerd, voldoende gefrankeerd, een prima objectief.

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
zaken gedaan, en materialen volgende dag geleverd, dat is klasse !!!

Extra toelichting
ik weet deze firma weer te vinden, ben er erg tevreden over.!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yava 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, overzichtelijk

Service
Correcte afhandeling

Assortiment
Ik vond wat ik zocht

Aanbeveling
Kortom: tevreden. alleen laat de naam niet vermoeden dat je bij een fotozaak terechtkomt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anke 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer gebruiksvriendelijke wegschop waarbij je op eigen tempo dingen kan bekijken en prijzen vergelijken. Ruim aanbod !

Service
correcte afhandeling van de online bestelling en gemakkelijk online betaalsysteem.

Assortiment
ruim aanbod ! scherpe prijzen !

Aanbeveling
Deze winkel heb ik enkel nog online bezocht maar hij is meer dan de moeite waard ! Daar shoppen .... GEWOON DOEN !

Extra toelichting
/

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RoyF 09-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie overzichtelijke website, alles perfect gecategoriseerd, pagina's laden snel en er is een duidelijke product informatie.

Service
Perfecte service zowel online als in de winkel zelf.

Assortiment
Zeer ruime keus en voor ieder wat wils en prijsklasse.

Extra toelichting
Ik zou iedereen deze winkel aanbevelen die interesse heeft in fotografie en alles wat er bij komt. Duidelijke website en zeer vriendelijke en service gericht personeel met veel vakkennis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke & overzichtelijke website, goed bereikbare winkel waar ook lezingen e.d. worden georganiseerd.
Al eens meegemaakt met o.a Bas Meelker.

Service
Deskundig personeel per telefoon goed bereikbaar.

Assortiment
Zeer uitgebreid met mooi aanbiedingen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk Boekholt 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt vanuit je luie stoel je onderdeel bestellen en het wordt de volgende dag geleverd.

Service
Het is allemaal duidelijk wat op de website staat en ook de informatie is duidelijk over het product. Heb je twijfels, je belt ze even en dan wordt je goed geholpen.

Assortiment
Ruim en goed en heel veel op voorraad.

Aanbeveling
Wat ik zelf heel erg belangrijk vind is, betrouwbaarheid. Ik heb het nog nooit nodig gehad, maar ik ben er van overtuigd dat het netjes wordt opgelost als ik een probleem zou hebben en dat geeft mij een veilig en vertrouwd gevoel.

Extra toelichting
Betrouwbaarheid, ruim assortiment, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EspressoPete 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
laagdrempelige webshop en ruim assortiment

Service
snelle levering en goed traceerbaar

Assortiment
zeer ruim, exact bij mijn wensen

Aanbeveling
goed, snel en effectief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TB 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel en simpel online betaalsysteem. Overzichtelijke webshop.

Service
Producten zijn gewoon op tijd geleverd, met een mailtje op het punt van verzenden.

Assortiment
Groot en uitgebreid assortiment. Alles kunnen vinden wat ik nodig had

Aanbeveling
Snelle levering, duidelijke en overzichtelijke webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wil G. 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Groot assortiment, goede en duidelijke website, duidelijke bestelprocedure

Service
Ik heb de aankoop deze keer geretourneerd. Dat had te maken met een heroverweging mijnerzijds. De retourzending is probleemloos geaccepteerd en afgehandeld.

Assortiment
Ruime keus en 'diepte' assortiment.

Aanbeveling
Goed assortiment, goede website, goede service, prijzen okee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sieg 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Goederen werden via internet besteld.
Betaling, verwerken van de bestelling en levering gebeurde heel snel waardoor de goederen twee dagen na bestelling geleverd werden.

Assortiment
Er is een enorm uitgebreid assortiment aanwezig, zowel in de winkel als wanneer je via internet een bestelling doet.
Er staat duidelijk weergegeven of een item op stock is.

Aanbeveling
Omdat perfectie niet bestaat geef ik als algemene beoordeling een 9. Goede service, eerlijke prijzen, ruim assortiment en snelle levering, zeer zeker aan te bevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

georges 04-04-2016 In de winkel gekocht
Turnhout
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
gemak is dat je op je eigen tempo dingen kunt bekijken, vast nemen en een beslissing nemen. Nadien of tijdens kan je dan nog raad vragen ook.

Service
mijn indruk is dat deze mannen er iets van kennen en NIET opdringen

Assortiment
Niet alles ligt in de winkel maar toch wel veel en anders even vragen aan de balie.

Aanbeveling
Als je iets of wat amateur fotograaf bent en over je aankoop met noden of vragen zit kan je hier terecht, echt top.

Extra toelichting
Veel tweedehands producten in Ten Dam, wat minder in turnhout.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Jan 02-04-2016 In de winkel gekocht
Den Ham
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede camera

Service
Paul een klasse verkoper. Weet waar hij over praat

Assortiment
Keuze in overvloed

Extra toelichting
Ontspannen sfeer. Nemen te tijd voor je. De klant is koning

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

raf 30-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Goede site, product gevonden door op google te zoeken.

Service
Leveringstijd heel kort, goed ingepakt, correcte artikel.

Assortiment
Geen keuze van diverse kleuren waarin het model beschikbaar is elders.

Aanbeveling
Doorgaans heel tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

canon695 30-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,0

Service
Niet klantvriendeljjk en maken vergissingen welke ze niet toegeven bij de klant. Wanneer dit bekend wordt komen ze niet met een passende regeling. Cursus communicatie voor medewerker is niet verkeerd.

Assortiment
Er is veel verkrijgbaar

Aanbeveling
Niet, ze hebben me enorm teleurgesteld. Heb inmiddels mijn product elders geregeld naar tevredenheid.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

tvdhorst 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zoals je mag verwachten, gewoon zoals het hoort

Service
Snelle bezorging, prima op de hoogte gehouden

Assortiment
Uitgebreider dan de meeste winkels, met name kleine bijzondere merken als ONA en Gordy's.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

patje 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer goede website, alles makkelijk te vinden

Service
een zeer goede en snelle service. gewoon top

Assortiment
een zeer ruim assortiment, je vindt er gewoon alles

Aanbeveling
het is gewoon een zeer goed product om aan te bevelen aan andere personen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzannec 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gebruiksvriendelijke webshop, duidelijke indeling, fijne filteropties. Ik kan altijd snel vinden wat ik zoek!

Service
Top service! Na een telefoongesprek kreeg ik een persoonlijk aanbod per mail, erg fijn want ik wist niet precies welk statief het beste bij mijn camera paste. Vervolgens het statief gekocht, na een vraag per mail over de montage ben ik snel geholpen met een duidelijk instructieafbeelding.

Assortiment
Ruim! En je vind er alles wat je zoekt, ook tegen goede prijzen.

Aanbeveling
Een 9! Top service, fijne website, snelle levering en eerlijke prijzen.

Extra toelichting
Erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Atb 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel online besteld. Verschillende manieren van betaling

Service
Werd direct geïnformeerd over enige vertraging in de bestelling.

Assortiment
Ruime keus en veel op voorraad.

Aanbeveling
Goede service en doen wat ze zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arthur 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Verkoop via Web. Vestiging is in de buurt

Service
fototoestel wat ik kocht was demo. Bleek onvoldoende gecheckt te zijn op mankementen voordat deze aan mij werd verstuurd. Slechte zaak natuurlijk maar kan gebeuren. Omruilen kon meteen. Werd prima en direct geholpen.

Assortiment
zeer groot assortiment waarvan veel op voorraad.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tweedeleedee 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de overzichtelijke interface kom je snel via de categorieën bij een overzicht van artikelen waarin je geïnteresseerd bent

Service
Ik heb nog geen service nodig gehad maar de toezending is snel en betrouwbaar

Assortiment
Ik kan me niet voorstellen dat in het assortiment iets ontbreekt waar je als fotograaf behoefte aan zou kunnen hebben. Hooguit is elders een meer gewenste uitvoering te vinden maar dat is een kwestie van smaak en/of specifieke behoefte.

Aanbeveling
Een 10 geven we niet, dus is voor mij een 9 de hoogste waderering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eddy 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is zeker toegankelijk voor iedereen omdat de lay-out zo eenvoudig is en zeer effectief. Je voelt dat je in goede handen bent en dat je op deze site zal vinden wat je nodig hebt.

Service
De vragen die ik gestel heb in verband met de producten die ik wou aankopen werden telkens binnen het uur beantwoord. Ik was onder indruk van de snelle levertijd, de producten s ’avonds besteld en de volgende dag rond de middag geleverd.

Assortiment
Er is keuze uit heel veel merkartikelen en een groot assortiment. Zoals overal vind je hier producten die duurder en goedkoper zijn dan op andere websites maar ook hier kan je over communiceren en andere prijzen bedingen. De prijzen zijn duidelijk genoteerd en in de outlet vind je producten die wel degelijk afgeprijsd zijn.

Extra toelichting
Een groot voordeel is dat je desnoods in een fysieke winkel terecht kan om de aangekochte producten te ruilen of in te leveren en je geld terug te krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LazySamurai 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Redelijk up-to-date website. Mag nog ietsje mooier qua design en usability, maar verder niets te klagen! Degelijk opgezet met goede betaalmogelijkheden.

Service
Niet mee te maken gehad, maar gezien de zorg waarmee alles is ingepakt, zit dat wel snor vermoed ik.

Assortiment
Veel, heel veel foto en video gerelateerde spullen. En soms nog met leuke aanbiedingen ook! 10/10

Aanbeveling
Niemand is perfect, deze winkel ook niet, maar een 9 dubbel en dwars waard als het aan mij ligt.

Extra toelichting
Het product stond verkeerd op de site beschreven als een Micro SDHX (extended, dat is alles >32gb) geheugenkaart, maar het is een micro SDHC variant. (high capacity 2-32gb). Dat wist ik, dus dat is voor mij geen probleem verder, maar sommige apparaten zijn niet ( meteen ) compatibel met de SDHX ( vaak in exFAT en niet FAT32 format ) variant, dus als met niet bekend is met het verschil is het wel handig om aan te passen, zodat men niet met extra vragen en moeilijkheden komt te zitten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stenp00 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Macro-lens makkelijk te vinden

Service
Lens werd snel bezorgd

Assortiment
Voldoende keuze in nodige producten

Aanbeveling
Goede website, duidelijk product info en in mijn geval een jaar garantie op een gebruikte Nikon lens, uitstekende service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijke website als je weet wat je wil.

Service
De tracking e-mail was eventjes blijven hangen bij de transporteur, maar ze hebben snel gereageerd op mijn e-mail met het trackingnummer. Pakketje was er binnen de twee werkdagen (verzending naar België).

Assortiment
Als je iets zoekt dat met fotografie te maken heeft, is de kans groot dat je het vindt bij Konijnenberg. Heel interessante tweedehands-sectie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjon2006 20-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijke site met ruime beschrijving van het item.

Service
Er was een fout gemaakt maar werd zonder probleem verholpen

Assortiment
Ruime assortiment

Aanbeveling
Ruime keuzes perfecte uitleg en heel betrouwbaar en goeie service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stuyt 20-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, gemakkelijke bestelprocedure, goede informatie

Service
artikel was niet op voorraad. Niettemin aanzienlijk sneller gekregen dan verwacht.

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
uiterst prettige winkel, jammer dat de fysieke winkel uit Den Haag verdwenen is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews