Foto Konijnenberg - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 1324 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Foto Konijnenberg.

Foto Konijnenberg stelt zich voor

Foto Konijnenberg is toonaangevend in de Benelux op het gebied van foto- en videoapparatuur. Onze adviseurs in Den Ham (NL), en Turnhout (BE) voorzien u graag van deskundig advies, uitstekende service en een scherpe prijs. Ons complete assortiment is ook verkrijgbaar via onze webshop www.fotokonijnenberg.nl. Voor een persoonlijk advies bij de oriëntatie op onze webshop kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Zekerheid van deskundig advies, goede service en de juiste prijs? Kenners kiezen Konijnenberg.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 208 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frans 15-07-2018 In de winkel gekocht
Den ham

Uitgebreide keuze, goede bediening en ditto advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer mooie winkel, zeer grote keuze, vriendelijk en deskundig personeel.
Helaas is Den Ham niet echt in de buurt, maar de winkel maakt het de moeite waard.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kimberly s 14-07-2018 Via de website gekocht

Super goede en snelle levering pakketten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een goede online shop alles staat er duidelijk. .. je.kan.makkelijk je producten vinden.
Helemaal.top

Ik zeg bestel hier gauw wat, een echte aanrader 👍🏻

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerwin 14-07-2018 Via de website gekocht

Echt top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is echt een topwinkel. Ze hebben een goede service en alles is naar wens aangekomen de volgende dag. Dus voor 22:00 besteld morgen in huis klopt ;)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia 10-07-2018 Via de website gekocht

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Foto Konijnenberg levert goede producten voor een goed prijs.
Service als je ze belt is ook geweldig.
Deze zaak krijgt van mij een dikke 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian Steenbergen 07-07-2018 In de winkel gekocht
Den Ham

Deskundig advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk personeel, ter zake kundig. Goed te onderhandelen inzake inruil..Met een goed gevoel naar huis!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jolanda 07-07-2018 In de winkel gekocht
Den Ham

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je wordt bij konijnenberg altijd uitstekend geholpen. Er is veel advies. En het personeel is vriendelijk en neemt de tijd voor je. Dan neem je de wachttijd voor lief. Er genoeg te zien in de winkel dus vervelen doe je je onder het wachten niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo Pötgens 06-07-2018 Via de website gekocht

kan niet beter !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ondanks de enorm slechte communicatie met de leverancier van het bestelde product, werd ik zeer regelmatig geïnformeerd met de laatste staat van dienst . klasse !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.A. 05-07-2018 Via de website gekocht

Goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De medewerkers van de webshop hebben me goed advies gegeven, ingaand op de wensen die ik vooraf had geformuleerd. Fijne, snelle reacties!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René A 05-07-2018 In de winkel gekocht
Den Ham

Zoals altijd TOP service !!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke en goed geholpen en zoals altijd TOP service , mooi nieuw pand ruim en goed overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 02-07-2018 In de winkel gekocht
Den Ham

Persoonlijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had eerder al een goede ervaring met Konijnenberg, ook nu werd ik niet teleurgesteld! Een mooie zaak en een prima service! Wat ver weg van Amsterdam maar dat maakt een leuk dagje uit bekroond met een hartelijke ontvangst!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 30-06-2018 In de winkel gekocht
Ham

Prima advies en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op webshop 2e hands camerabody en objectieven gekocht. Bij aankomst bleek dat ikzelf verkeerde keuze had gemaakt. Kon zonder problemen worden omgeruild voor andere objectief. Toen ervoor gekozen om in winkel langs te gaan. Daar heb ik een goed advies gekregen en ander objectief gekocht. Tot op de dag van vandaag geen spijt van mijn keuze.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 25-06-2018 In de winkel gekocht
Den Ham

Prima service na vastlopen camera.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
N 3 jaar mijn Olympus camera te hebben gebruikt, kreeg ik card errors en kon ik niet meer fotograferen. Zonder afspraak werd ik geholpen. Een card recovery programma werd ingezet en de fotobestanden, die er gelukkig nog waren, werden op een usb-stick gezet. Het probleem kwam doordat ik nog nooit de card had geformatteerd. Eigen schuld dus. Ik hoefde alleen de usb-stick te betalen. Wat een goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ginie Martens 24-06-2018 Via de website gekocht

Fantastische shop.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en producten. Fantastisch vriendelijk personeel, altijd duidelijke uitleg.
Wanneer een product die graag wilt niet aanwezig is, wordt het besteld en binnen een week is het geleverd. Heel erg tevreden. Kom al jaren hier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

??? 22-06-2018 Via de website gekocht

Dik voor mekaar.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Foto Konijnenberg: zoals een goede winkel hoort te zijn. Door en door betrouwbaar en servicegericht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo Speksnijder 22-06-2018 In de winkel gekocht
Foto Konijnenberg Den Ham

Zeer duidelijke uitleg van de verkoper

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede winkel met een groot assortiment. Levering ging keurig. Veel al vooraf uitgezocht op de zeer duidelijke website

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo Soeters 20-06-2018 In de winkel gekocht
Den Ham

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Woensdag 13 juni de Sony A17RM3 en de FE 24-70 2.8 GM gekocht in de winkel in Den Ham. Ik ben uitermate tevreden over het personeel. Een personeelslid controleerde voor de zekerheid of alles compleet was mbt de lens. Hij kwam gelukkig erachter dat er geen zonnekap in de doos zat. 2 dagen
later kwam ik terug met de camera omdat ik de laatste firmwire 1.10 thuis niet kon installeren. De update werd in de winkel op de camera gezet. Klasse.

Leo Soeters
Borne

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas Wildemann 20-06-2018 Via de website gekocht

Goed advies en zeer vriendelijke medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Combinatie van zowel web als fysieke winkel is perfect. Goed advies en ondersteuning in de winkel maar ook via telefoon/e-mail

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle Berens 17-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, uitstekend product.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel kennis van zaken en een uitgebreid assortiment. Snelle afhandeling en zeer veilig verpakt.
Bij eventuele vragen kun je bellen of mailen en dan komt het in orde.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mickey 17-06-2018 In de winkel gekocht
Den Ham

Top winkel en deskundig personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Foto Konijnenberg is een zeer goede winkel met uitgebreid assortiment. Daarnaast zijn de medewerkers vriendelijk, behulpzaam en zeer deskundig. Ook denken zij met je mee, als je voor een lastige keuze staat.
Super goede service ook als er een keer iets niet helemaal goed gaat.
Ik kom er altijd met veel plezier.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andrea saathof 17-06-2018 In de winkel gekocht
den ham

super geholpen met uitkiezen van gelijkbare camera

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
wij gaan hier altijd heen omdat ze de tijd voor je nemen,duidelijk uitleggen en niet om geld draait maar om iets wat bij jou past

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Frieda 16-06-2018 In de winkel gekocht
Den Ham

Vriendelijk, meedenkend personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super geholpen bij het inruilen van al mijn overbodige spullen en het aanschaffen van mijn droomlens!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een fotograaf 12-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige adviezen en goede bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vragen worden snel en vakkundig beantwoord en uiteindelijke levering is snel.
Zeker voor herhaling vatbaar :-) Dus zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MazzelMoaze 11-06-2018 In de winkel gekocht
den ham

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Konijnenberg wordt je altijd super geholpen. of je nu vragen hebt of problemen met je camera of lenzen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Schuurhuis 09-06-2018 In de winkel gekocht
Den Ham

Eerst zien, dan kopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Waren bij toeval in de buurt. Wonen 300km van den Ham vandaan. Zochten kleine rolkoffer voor fotospullen. Op internet nergens duidelijk hoe groot/klein ze waren. Hier ruime keus fysiek aanwezig om echt te ervaren. Maakt de keuze een stuk gemakkelijker. En prima geholpen door attent personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Kloek 07-06-2018 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vaste klant. Ik koop er al vele jaren. Zeer tevreden over en een goede garantie. Aan te bevelen als winkel voor fotografiemateriaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Patricia 06-06-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede recensies van klanten, was ook de aanbevolen door kennissen. Mooiste prijs voor het toestel wat ik wilde hebben.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geoege 04-06-2018 Via de website gekocht

Kleine verrekijker besteld snel en goed afgeleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie we winkel grote sortering kom hier zeker nog eens terug.
smorgens besteld volgende dag al in huis met post.nl Ik ben een tevreden klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob de Jonge 04-06-2018 In de winkel gekocht
Den Ham

Mooie zaak en geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor mij was het de eerste keer naar de winkel te gaan vroeger ging ik vaak met mijn vader heen dus heb er zeker goede herinneringen liggen.
Het is gewoon een hele mooie zaak.
Mensen zijn vriendelijk en kundig.
Als je nu een prof bent of je zoekt een camera voor een klein budget voor kiekjes.
Ze weten gewoon de juiste camera te vinden voor je.
Ik kan het zeker aanbevelen hier eens te kijken.
Voor ons is dit inmiddels een begrip geworden zoek je iets voor je camara of advies ga je naar Konijnenberg.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.P. Velzen 02-06-2018 Via de website gekocht

Oeps lensdop kwijt van mijn telelens tamron

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Iedereen kent dat wel ff gauw een foto maken en dan je lensdop kwijt Tamron CP95 Lensdop 95mm.overal gezocht en niet terug gevonden.gauw op internet gezocht en gelukkig gevonden bij Foto Konijnenberg .besteld en binnen 2 dagen in huis .Helemaal blij bedankt voor de snelle service en de mail voor de afwikkeling.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piebe van den Berg 25-05-2018 In de winkel gekocht
Den Ham

Thuiskomen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het was mijn eerste bezoek aan de winkel van Konijnenberg. In het verleden had ik al via de website apparatuur gekocht maar nu ging ik naar de winkel om mijn lenzen te laten kalibreren en mijn sensor van mijn camera te laten reinigen. Gelijk bij binnenkomst om 09.30 uur werd ik al naar de koffiemachine verwezen en ja de koffie liet zich geweldig smaken. Intussen werden mijn lenzen gekalibreerd en mijn sensor gereinigd. Eén lens de Canon 24-105 mm past eigenlijk niet meer bij mijn Canon 5D MIV. En in overleg kon ik voor een redelijke prijs de nieuwe Canon 24-105 MII aanschaffen tegen inruil van mijn oude Canon 24-105mm. Ik voelde me erg helemaal thuis en je wordt er gekend, je bent dus geen nummer zoals in zoveel andere winkels.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 24-05-2018 In de winkel gekocht
Den Ham

Prima geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service en adviezen, zowel online als in de winkel. Ze hebben zo goed als alles op voorraad. En heel belangrijk, ze denken mee met de klant.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Sylvain 24-05-2018 In de winkel gekocht
Foto Konijnenberg den ham

Service en klantvriendelijkheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Service op en top .
Super klantvriendelijk zowel in de winkel als mail
Altijd oplossing en als er een probleem is op het gebied van fotografie. Top cursussen.

Huren objectieven is een aanrader.om uit te proberen of als extra

En altijd lekkere koffie en een goed gesprek

Reageer

Henk S 22-05-2018 In de winkel gekocht
Den Ham

Goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik koop hier bijna alles op fotogebied. Je wordt hier goed geholpen met deskundig advies. Ik was vergeten bij het betalen een tegoedbon in te leveren. Maar dat werd later alsnog recht gezet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Desiree 22-05-2018 In de winkel gekocht
Den Ham

Prima service en uitleg.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al sinds mijn begintijd in fotografie, dus inmiddels 15 jaar schaf ik (bijna) alle fotoapparatuur en toebehoren bij Foto Konijnenberg aan, nooit geen problemen, altijd een lach klaar, altijd correcte uitleg en als er problemen zijn worden ze direct opgelost. Dit is mijn ervaring, ik ben er blij mee.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Michael Ruley 14-05-2018 Via de website gekocht

Eerlijke winkel met een fijne klantenservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had al vaker bij Foto Konijnenberg besteld, zo ook deze keer. Het bestelde product (Aputure 120d) kon helaas tijdelijk niet geleverd worden, maar dit probleem lag bij de leverancier / importeur en niet bij de verkoper. Toen het product na zo'n 4 weken eindelijk geleverd werd aan Foto Konijnenberg, was de advies verkoopprijs in de webshop inmiddels weer wat hoger, maar na contact met de klantenservice heb ik de Aputure 120d netjes voor de oude verkoopprijs (ik had reeds een order geplaatst) geleverd gekregen. Super !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 12-05-2018 In de winkel gekocht
Den Ham

Snel en vakbekwaam geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuke jongeman die ons vlot te woord stond en van goede informatie heeft voorzien. We kochten een cameratas en een verrekijker.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Gerard 12-05-2018 In de winkel gekocht
Den Ham

prima service en pragmatische oplossing bij een probleem

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een vier geleden gekochte spiegelreflexcamera gaf voor de tweede keer een groot probleem, nu geen garantie meer; wel een hele goed alternatief geboden door deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 11-05-2018 In de winkel gekocht
Den Ham

Top service!

Algemene score

9,0
Super advies, zeer kundige mensen. Ook service bij reparaties is goed, vervangende apparatuur tijdens reparatie werd zonder te vragen geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke 10-05-2018 In de winkel gekocht
Den Ham

Altijd perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service en ze nemen altijd alle tijd voor je!
Ook voor kleinere zaken zoals fototassen etc.
En altijd vriendelijk personeel, ook bij de klantenservice!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 09-05-2018 In de winkel gekocht
Den Ham

Je bent KLANT met dubbele hoofdletter!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze nemen alle tijd voor je als klant, maar dringen je niets op. Je krijgt goed advies ongeacht je kennisniveau van fotografie.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Mathias 08-05-2018 In de winkel gekocht
Den Ham

Sony A7S II gehuurd bij Foto Konijnenberg

Algemene score

3,0
Afgelopen week in Den Ham een camera gehuurd, de Sony A7S II met een 24-70 lens.
Alleen bij aankomst kreeg ik alle spullen mee en liep naar de auto toe, daar kwam ik erachter dat er maar een lege accu in zat ipv. 2 volle accu's, dus ik ben terug gegaan naar de winkel en kreeg nog een accu mee, deze was ook leeg. Nadat ik alles had opgeladen, en wilde gaan filmen was ik een halve dag verder, en besloot een dag later te gaan filmen.
De volgende dag mooie beelden geschoten, daarna thuis terug gekeken en kwam erachter dat er 2 vlekken op de sensor zaten. Dus ik kan eigenlijk niks met de beelden, en uiteindelijk toch 145 euro moeten betalen.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Foto Konijnenberg 08-05-2018

We vinden het erg fijn dat u de moeite heeft gedaan om deze review te schrijven. Het is echter wel spijtig dat u deze ervaring heeft gehad. Voordat een verhuur camera meegegeven wordt is alles gecontroleerd waaronder een stofvrije sensor alsook de opgeladen batterijen horen bij deze controle. We nemen uw klacht erg serieus en zullen dit intern bespreken om u vooralsnog correct te kunnen tegemoet komen.

Mathias 09-05-2018

Foto Konijnenberg heeft een vriendelijke mail terug gestuurd, en is mij goed tegemoet gekomen.
+ punt voor de vriendelijke service
+ punt voor de tegemoetkoming

Reageer

Hans vd H 05-05-2018 Via de website gekocht

een fantastisch en goede service

Algemene score

10,0
Heb deze shop gekozen voor zijn goede prijzen voor wat ik zocht. Nergens was het goedkoper en wat een service en een super snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.E. Bakema 03-05-2018 In de winkel gekocht
Den Ham

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product (TV) via de webshop correct ontvangen.
Het bleek dat de tv niet goed te installeren was. Na ruggespraak met de serviceafdeling van de producent het artikel naar de firma Konijnenberg teruggebracht.
Hier ontving ik een geweldige service. Niet alleen het product werd teruggenomen maar na overleg werd een ander merk tv (naar mijn keuze) aangeleverd met retour van het eerder betaalde bedrag. Mooie en goede zaak. Ik beveel dit bedrijf zeker aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 01-05-2018 Via de website gekocht

Betrouwbare shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop ziet er modern en betrouwbaar uit. Uit eerdere ervaringen en een keer een bezoek aan de fysieke winkel in Den Ham een goed gevoel gekregen over deze (web)winkel m.b.t. tot mijn fotografie hobby. Personeel met kennis van zaken is ook erg prettig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ine 01-05-2018 Via de website gekocht

Goede service , afhankelijk ook van wie je spreekt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Vragen over product voor bestelling zijn goed beantwoordt, levering binnen 5 dagen,
Na levering gebeld over code vh product, diegene die ik aan de telefoon had wist er niks van en kon geen antwoord geven en gaf steeds een opmerking die ik net vantevoren al gezegd had, dus hij luisterde niet naar wat ik zei .dit viel me erg tegen.
Rest was prima

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

E. Veldkamp 01-05-2018 In de winkel gekocht
Den Ham

Top service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top service, vriendelijk professioneel personeel, no nonsens en kennis van zaken.
Een hele plezierige winkel om je aankopen te doen. Zeker aan te bevelen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

José Ronhaar-Westerhof 30-04-2018 In de winkel gekocht
Den |Ham

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Foto Konijnenberg onderscheidt zich van andere zaken allereerst door de kwaliteit van de medewerkers. Zij zijn allemaal goed op de hoogte en bereidt al je vragen te beantwoorden. Zij nemen daar de tijd voor, al dan niet met een kop koffie of thee. Ten tweede is er een uitgebreide keus. Bovendien heeft Foto Konijnenberg een aantrekkelijk pand. Ook verzorgen zij workshops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther Hemmer 28-04-2018 In de winkel gekocht
Den Ham

Persoonlijke aandacht, service en kwaliteit!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Los van het feit dat Foto Konijnenberg een zeer uitgebreid assortiment heeft en zeer snel levert, is het personeel heel bekwaam, persoonlijk en hulpvaardig! Of het nu gaat om advies bij nieuwe aankoop of service voor productherstel, mijn ervaring is dat ik altijd op vriendelijke wijze wordt geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Atie 28-04-2018 In de winkel gekocht
Den Ham

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop wij geholpen zijn. Verkopers denken heel goed met je mee zodat je niet met een product thuis komt wat niet bij jou past, zoals te ingewikkeld of te zwaar. Top!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 26-04-2018 In de winkel gekocht
Den Ham

Deskundig en plezierig advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer plezierig vond ik het eerlijke advies, waarbij ik geattendeerd werd op een aantrekkelijke aanbieding. Er werd mij dus niet direct het duurste model aangepraat.
Verder was de voorlichting over de camera duidelijk en overzichtelijk.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews