Foto Jans - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 528 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Foto Jans.

Foto Jans stelt zich voor

Foto Jans is een echte fotospeciaalzaak met twee winkels in Tilburg en een overzichtelijke webshop. Foto Jans biedt een zeer uitgebreid assortiment van foto- en videocamera’s en aanverwante accessoires en toebehoren. Wij leveren tegen zeer scherpe prijzen gecombineerd met een hoog serviceniveau. Bij Foto Jans werken uitsluitend specialisten met een echte passie voor fotografie. Wij streven er dan ook naar dat u de beste keuze maakt en daar het maximale uit kunt halen. Wilt u meer uit uw camera halen of heeft u twijfels over uw keuze? U kunt altijd contact met ons opnemen. Dit kan via telefoon of per mail en u bent altijd welkom in onze winkels. Wij helpen u graag verder.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 50 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

KD 16-04-2018 Via de website gekocht

Goede aanbiedingen en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alleen bij Foto Jans vind ik altijd wat ik zoek en meestal ook goedkoper dan elders. Vaak hebben ze combi-deals en ze leveren de volgende dag al.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fahv 13-04-2018 Via de website gekocht

Keurig verpakt pakje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vóór 17:00 bestelde digitale fotolijst arriveerde inderdaad de volgende dag met PostNL en was heel netjes met wat luchtkussentjes en bubbeltjes folie verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jac van Leijsen 12-04-2018 Via de website gekocht

Wat een kanjers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zowel de medewerker in dewinkel (John), als de man, die uiteindelijk de bestellingen bleek te verwerken waren (en zijn) uitstekend op de hoogte van de gevraagde artikelen en hun technische mogelijkheden en beperkingen. Bovendien brachten ze nog de nodige alternatieven met grotere mogelijkheden en lagere uitgaven ter sprake, zodat ik tot een afgewogen beslissing kon komen.
Klasse.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rene 12-04-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
groot assortiment, ook de niet altijd gangbare artikelen zoals de speciale impossible/polaroid cassettes, gratis bezorgen boven de 50 euro, en snelle bezorging.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Verheij 11-04-2018 Via de website gekocht

Uitstekende voorlichting en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerste maal dat ik met FotoJans in aanraking kwam (om prijstechnische reden). De zending was niet helemaal correct, maar dit werd later op een uitstékende manier opgelost. Alle lof!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Xxx 10-04-2018 Via de website gekocht

Top - aanrader! ! Interessante prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel snelle verzending. Doen wat beloofd wordt. Top - aanrader! Interessante prijzen in vergelijking met andere aanbieders.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angie 10-04-2018 Via de website gekocht

Keurig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zij hadden dit product als enige nog op voorraad. Kreeg netjes en telefoontje dat de bezorging 1 dag uitliep.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eddie 10-04-2018 Via de website gekocht

Camera

Algemene score

10,0
Artikel zeer scherp geprijsd en eveneens een snelle levering.Volgende keer zullen we waarschijnlijk opnieuw bij Foto Jans bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cindy 10-04-2018 Via de website gekocht

zeer snelle en correcte service!

Algemene score

10,0
Handig om snel zaken te kunnen aankopen waarvan ik niet goed weet waar ze te gaan kopen. Bovendien heel correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeannette 25-02-2018 Via de website gekocht

Eindelijk wat we zochten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na lang zoeken vonden we bij Foto Jans eindelijk de fotolijstjes die we zochten. Groot assortiment en goede service. Toen bleek dat de lijstjes iets langer op zich lieten wachten dan de op de site vermelde levertijd werden we netjes opgebeld met de mededeling dat het iets langer ging duren en of we de fotolijstjes dan toch nog wensten te ontvangen. Dat noem ik echte service. De lijstjes na enkele dagen dan ook netjes en goed verpakt ontvangen. Dikke pluim!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michelle 25-02-2018 Via de website gekocht

Perfecte service en mooie spullen

Algemene score

10,0
Snelle levering van je bestelling.
En de klantenservice is goed bereikbaar voor vragen. Erg tevreden over Foto Jans!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Randy 22-02-2018 Via de website gekocht

Service met een hoofdletter S

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijstechnisch was Foto Jans de voordeligste, plus het artikel o voorraad.
Via niet teveel mailtjes prima op de hoogte gehouden vannde bestelling. En zelfs naar België was de bezorging reeds de volgende dag.
Super dus!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christie 22-02-2018 Via de website gekocht

Super klantenservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Behulpzaam, efficiënt en vriendelijk zowel het winkel als het webshop personeel. Ik wilde fotolijsten bestellen die niet meer online, maar wel in de winkel op voorraad waren. Deze werden meteen apart gezet en alsnog online gezet zodat ik ze kon bestellen. Super klantenservice!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

AAE bv 22-02-2018 Via de website gekocht

Fijne service, en snelle reactie op vragen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima shop, als er vragen zijn worden ze snel beantwoord of er wordt een alternatief aangeboden!
ik ben zeer tevreden met de service .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toine Hamers 22-02-2018 Via de website gekocht

Goede service en uitleg. is al jaren zo.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
kom hier al jaren (vanuit vroeger) en slechts een keer is er een vergissing gemaakt (laatste bestelling).
verder altijd prima geholpen en uitstekend personeel met verstand van zaken, daarom neem ik deze vergissing dan ook voor lief.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Melanie 22-02-2018 Via de website gekocht

Top service en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb vorige maand een Olympus Pen-F besteld; kwam snel en ben er heel blij mee. Olympus bleek daarnaast een actie te hebben, wat ik later zag en de shop niet wist, maar is direct top opgelost, waardoor ik de volgende dag ook een extra lens in huis had. Dus top service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrea 28-01-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Had videobanden nodig, nergens meer te verkrijgen natuurlijk in deze tijd van het leven. Maar dankzij Foto Jans kon ik er nog aan komen! Binnen no-time had ik de bestelling binnen. Bedankt voor de snelle service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrie Verdaasdonk 25-01-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ruime keuzes, snelle bezorging, leuke keuzes, leuke ideeen en goede prijzen niet te goedkoop en niet te duur.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

W.k. 24-01-2018 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

7,0
Prima site, goede service, snelle levering. Enige minpunt zijn de bezorgkosten, als ik iets moet noemen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Nikki 24-01-2018 Via de website gekocht

Snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze winkel had producten die ik verder niet kan vinden op Nederlandse websites en al zeker niet voor de prijs waarvoor zij het aanbieden. Was snel geleverd. In de toekomst ga ik hier vaker bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Carmen 24-01-2018 Via de website gekocht

Keurige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een kinder foto album. Deze vond ik gunstig geprijsd bij foto Jans. Ik kon zelfs een voorkeur aangeven voor welk album ik wilde. Was een assorti artikel welk normaal willekeurig wordt geleverd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coen 24-01-2018 In de winkel gekocht
Besterdring

Prefessioneel personeel - uitstekende toelichting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het personeel in de winkel is zeer behulpzaam en kundig. Ook telefonisch wordt je uitstekend te woord gestaan.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RvB 24-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website met duidelijke informatie. Snelle levering en een goede prijs voor dit pakket.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hernia2010 24-01-2018 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima winkel en goede website, deze maakt het eenvoudig om het juiste artikel te vinden en bovendien een snelle levering.
indien nodig zal ik zeker weer gebruik maken van deze winkel/ website

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Genna Neilson 24-01-2018 Via de website gekocht

Super service and snel levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een foto album gekocht voor een super prijs. Ik heb hetzelfde in mijn lokale winkel gezien, maar 10 euros meer! Levering was heel snel. In totaal ben ik erg blij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanJaap 24-01-2018 Via de website gekocht

Goede Persoonlijke service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij FotoJans kwam ik uit nadat mijn Nikon 80-200mm na 27 jaar dienst de geest gaf. Ik had snel een nieuwe nodig (70-200mm) en deze winkel was een van de weinigen met voorraad. Na telefonisch overleg snel besteld en uitstekend verpakt geleverd de volgende dag. Kortom, goede en in alle opzichten bereikbare winkel (weet niet hoe de fysieke winkel is qua bereikbaarheid.. )

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Gulpers 24-01-2018 Via de website gekocht

Goede prijs, kwaliteit en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooi overzichtelijke website waar producten goed te vinden zijn. In mijn geval een bestelling geplaatst voor de fujifilm instax mini film. Hierna snel geleverd en heldere uitleg via email ontvangen. Pakketje met goede zorg ingepakt. Aanrader om hier te bestellen. Goede prijs/kwaliteit/kwantiteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marieke 24-01-2018 Via de website gekocht

Goed contact met de klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had iets nodig voor mijn instax mini. Het was niet op voorraad en daar hebben ze meteen actie ondernomen door te mailen en de opties aangeven. Vervolgens heb ik het product ontvangen na dat deze weer vooradig was.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Boeren 24-01-2018 In de winkel gekocht
Besterdring

Vakkundig advies en prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een vakkundig en vooral neutraal advies uiteindelijk aankoop gedaan en super tevreden over de keuze naar aanleiding van het advies!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sophie 24-01-2018 Via de website gekocht

Super snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op deze website kon ik het goedkoopste instax filmpjes kopen. Ze waren er super snel en veilig verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

georgeous 02-01-2018 In de winkel gekocht
de Besterdring

goede deskundige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De zaak is ruim ingericht, met voor ieder wat wils. Je wordt geholpen door deskundig personeel. De medewerker heeft alle tijd genomen om me te helpen tot mijn keuze. Ik voel me gewaardeerd als klant. Ze bieden ook cursussen aan voor beginners en verder gevorderden.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Ferrie 18-09-2017 In de winkel gekocht
Besterd

Fantastisch team

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed en uitgebreid advies gekregen bij aankoop Konica voor mijn dochter en Panasonic voor ons.
Een onverwachte accute service gehad bij cashback actie, waardoor dit ook vlot werd afgehandeld.
Daarom komen wij er al jaren en zullen dit in de toekomst ook blijven doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijntje1975 25-08-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb onlangs hier een aantal Fujifilm Instax Mini films besteld. Dit was net iets na 17.00uur. Toch werd dit de volgende dag met Postnl netjes bezorgd en keurig verpakt. Er zat ook een bedank-kaartje bij met korting voor mijn volgende bestelling. Uiteindelijk heb ik bij deze webshop mijn bestelling gedaan omdat ze dus goede reviews krijgen en omdat er een echte winkel achter zit. Dat vertrouw ik toch iets meer. En ze waren gewoon goedkoop met dit artikel en dat telt zeker mee :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els Wols 21-06-2017 Via de website gekocht

Top. Mijn product werd snel in perfecte verpakking geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze shop gekozen, omdat er nog nauwelijks fotowinkels zijn waar fotoalbums verkocht worden. Zeker niet de specifieke die ik wilde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sietske 06-06-2017 Via de website gekocht

Snel mijn camera compleet!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superblij met mijn Instax camera met cameratas! Toffe kortingsactie op het fotopapier: hoe meer doosjes je koopt hoe goedkoper ze worden. Ik weet wel waar ik voortaan mijn fotopapier ga bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

samantha gerritzen 06-06-2017 Via de website gekocht

top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goeie en snelle communicatie via de mail. klant vriendelijk en een snelle levering. ik had mijn foto mapje binnen 4 dagen.
top👍

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ankie 06-06-2017 Via de website gekocht

Fijn product en goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze winkel gevonden omdat ik snel een cameratas nodig had en graag van crumpler. Nou woon ik niet in de buurt van deze winkel maar de verzendservice is erg goed! De zelfde dag is mijn bestelling nog verzonden en een dag later had ik het al thuis. Super fijn!
Voor fotofanaten echt een hele fijne winkel!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rene 05-06-2017 Via de website gekocht

Goed én snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede snelle levering voor een prima prijs. Overzichtelijke site. Afspraken zijn nagekomen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Elisabeth 03-06-2017 Via de website gekocht

Uitstekende behandeling.

Algemene score

9,0
Erg snelle levering. Daar ik een storing had op de banden van de bestelling telef. contact gehad. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan en indien de storing bleef kon ik alles retour zenden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

alie heinemans 02-06-2017 Via de website gekocht

slechte ervaring met foto Jans

Algemene score

2,0
Verkeerde fotolijst gekregen .(Kleur). Tot 2x toe, een mail gestuurd en helemaal geen reactie. Had gevraagd om de taupe kleur, deze was op voorraad. Ik kreeg de bruine kleur.
Tot 2x toe gereageerd..........zie ook de mails.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed

Reageer

Dies 31-05-2017 Via de website gekocht

Foto Jans is dik in orde!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke en gebruikersvriendelijke website! Je scrolt heel makkelijk door de producten heen en de producten zijn uitstekend beschreven. Snelle levering ook. Ik ben erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinus 30-05-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service en contact prima shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hadden een artikel gekocht dat na het ontvangen niet aan onze wensen voldeed zonder enige twijfel werd het geld teruggestort prima servise

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sambo 30-05-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Tussen het moment van bestellen en het moment van bezorgen een aantal mailtjes ontvangen over de bestelling en waar en wanneer het pakket bezorgd zou worden. Het pakket is netjes afgeleverd. Het duurde niet langer dan was aangegeven tijdens het bestellen. Alles verliep soepel en dat is prettig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anja 30-05-2017 Via de website gekocht

Super aardig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd gelijk gebeld met excuses toen een fotolijst niet op voorraad was en drie dagen later geleverd zou worden. Zo vriendelijk!
Producten keurig verpakt opgestuurd en uiteindelijk maar 1 dag later!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mandy 30-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreid assortiment met leuke aanbiedingen ik heb voor mijn Instax polaroid films gekocht en die zijn bij afname van meerdere nog eens extra scherp geprijsd.
Ook was het zeer snel geleverd Top!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre Nuyens 30-05-2017 Via de website gekocht

Snelle en nauwkeurige levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keuze. Snelle en degelijke levering. En Tilburg is nog altijd niet te ver, indien er problemen moesten zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emmy 30-05-2017 Via de website gekocht

Snel geregeld

Algemene score

9,0
Bestelling snel kunnen plaatsen en werd ook vlot bezorgd. Product was netjes verpakt en is zonder schade bij ons aangekomen. Ook op de site heel duidelijke informatie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas Dobber 30-05-2017 Via de website gekocht

Prima service

Algemene score

10,0
Aanbevolen door mijn zoon en van begin plaatsen bestelling tot levering prima geholpen. Pakketje was snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roosje 30-05-2017 Via de website gekocht

Hele snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, veel keus.
Goede producten.
Hele snelle levering.
Netjes verpakt.
Mooie lijstjes.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joëlle 30-05-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit was de eerste keer dat ik iets bij Foto jans heb besteld. Dit is me goed bevallen! Het pakketje kwam ruim op tijd en goed verpakt. Het artikel wat ik had besteld was meteen naar mijn zin.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews