Foto Jans - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 512 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Foto Jans.

Foto Jans stelt zich voor

Foto Jans is een echte fotospeciaalzaak met twee winkels in Tilburg en een overzichtelijke webshop. Foto Jans biedt een zeer uitgebreid assortiment van foto- en videocamera’s en aanverwante accessoires en toebehoren. Wij leveren tegen zeer scherpe prijzen gecombineerd met een hoog serviceniveau. Bij Foto Jans werken uitsluitend specialisten met een echte passie voor fotografie. Wij streven er dan ook naar dat u de beste keuze maakt en daar het maximale uit kunt halen. Wilt u meer uit uw camera halen of heeft u twijfels over uw keuze? U kunt altijd contact met ons opnemen. Dit kan via telefoon of per mail en u bent altijd welkom in onze winkels. Wij helpen u graag verder.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 52 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Andrea 28-01-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Had videobanden nodig, nergens meer te verkrijgen natuurlijk in deze tijd van het leven. Maar dankzij Foto Jans kon ik er nog aan komen! Binnen no-time had ik de bestelling binnen. Bedankt voor de snelle service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrie Verdaasdonk 25-01-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ruime keuzes, snelle bezorging, leuke keuzes, leuke ideeen en goede prijzen niet te goedkoop en niet te duur.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

W.k. 24-01-2018 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

7,0
Prima site, goede service, snelle levering. Enige minpunt zijn de bezorgkosten, als ik iets moet noemen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Nikki 24-01-2018 Via de website gekocht

Snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze winkel had producten die ik verder niet kan vinden op Nederlandse websites en al zeker niet voor de prijs waarvoor zij het aanbieden. Was snel geleverd. In de toekomst ga ik hier vaker bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Carmen 24-01-2018 Via de website gekocht

Keurige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een kinder foto album. Deze vond ik gunstig geprijsd bij foto Jans. Ik kon zelfs een voorkeur aangeven voor welk album ik wilde. Was een assorti artikel welk normaal willekeurig wordt geleverd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coen 24-01-2018 In de winkel gekocht
Besterdring

Prefessioneel personeel - uitstekende toelichting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het personeel in de winkel is zeer behulpzaam en kundig. Ook telefonisch wordt je uitstekend te woord gestaan.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RvB 24-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website met duidelijke informatie. Snelle levering en een goede prijs voor dit pakket.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hernia2010 24-01-2018 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima winkel en goede website, deze maakt het eenvoudig om het juiste artikel te vinden en bovendien een snelle levering.
indien nodig zal ik zeker weer gebruik maken van deze winkel/ website

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Genna Neilson 24-01-2018 Via de website gekocht

Super service and snel levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een foto album gekocht voor een super prijs. Ik heb hetzelfde in mijn lokale winkel gezien, maar 10 euros meer! Levering was heel snel. In totaal ben ik erg blij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanJaap 24-01-2018 Via de website gekocht

Goede Persoonlijke service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij FotoJans kwam ik uit nadat mijn Nikon 80-200mm na 27 jaar dienst de geest gaf. Ik had snel een nieuwe nodig (70-200mm) en deze winkel was een van de weinigen met voorraad. Na telefonisch overleg snel besteld en uitstekend verpakt geleverd de volgende dag. Kortom, goede en in alle opzichten bereikbare winkel (weet niet hoe de fysieke winkel is qua bereikbaarheid.. )

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Gulpers 24-01-2018 Via de website gekocht

Goede prijs, kwaliteit en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooi overzichtelijke website waar producten goed te vinden zijn. In mijn geval een bestelling geplaatst voor de fujifilm instax mini film. Hierna snel geleverd en heldere uitleg via email ontvangen. Pakketje met goede zorg ingepakt. Aanrader om hier te bestellen. Goede prijs/kwaliteit/kwantiteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marieke 24-01-2018 Via de website gekocht

Goed contact met de klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had iets nodig voor mijn instax mini. Het was niet op voorraad en daar hebben ze meteen actie ondernomen door te mailen en de opties aangeven. Vervolgens heb ik het product ontvangen na dat deze weer vooradig was.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Boeren 24-01-2018 In de winkel gekocht
Besterdring

Vakkundig advies en prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een vakkundig en vooral neutraal advies uiteindelijk aankoop gedaan en super tevreden over de keuze naar aanleiding van het advies!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sophie 24-01-2018 Via de website gekocht

Super snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op deze website kon ik het goedkoopste instax filmpjes kopen. Ze waren er super snel en veilig verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

georgeous 02-01-2018 In de winkel gekocht
de Besterdring

goede deskundige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De zaak is ruim ingericht, met voor ieder wat wils. Je wordt geholpen door deskundig personeel. De medewerker heeft alle tijd genomen om me te helpen tot mijn keuze. Ik voel me gewaardeerd als klant. Ze bieden ook cursussen aan voor beginners en verder gevorderden.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Ferrie 18-09-2017 In de winkel gekocht
Besterd

Fantastisch team

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed en uitgebreid advies gekregen bij aankoop Konica voor mijn dochter en Panasonic voor ons.
Een onverwachte accute service gehad bij cashback actie, waardoor dit ook vlot werd afgehandeld.
Daarom komen wij er al jaren en zullen dit in de toekomst ook blijven doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijntje1975 25-08-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb onlangs hier een aantal Fujifilm Instax Mini films besteld. Dit was net iets na 17.00uur. Toch werd dit de volgende dag met Postnl netjes bezorgd en keurig verpakt. Er zat ook een bedank-kaartje bij met korting voor mijn volgende bestelling. Uiteindelijk heb ik bij deze webshop mijn bestelling gedaan omdat ze dus goede reviews krijgen en omdat er een echte winkel achter zit. Dat vertrouw ik toch iets meer. En ze waren gewoon goedkoop met dit artikel en dat telt zeker mee :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els Wols 21-06-2017 Via de website gekocht

Top. Mijn product werd snel in perfecte verpakking geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze shop gekozen, omdat er nog nauwelijks fotowinkels zijn waar fotoalbums verkocht worden. Zeker niet de specifieke die ik wilde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sietske 06-06-2017 Via de website gekocht

Snel mijn camera compleet!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superblij met mijn Instax camera met cameratas! Toffe kortingsactie op het fotopapier: hoe meer doosjes je koopt hoe goedkoper ze worden. Ik weet wel waar ik voortaan mijn fotopapier ga bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

samantha gerritzen 06-06-2017 Via de website gekocht

top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goeie en snelle communicatie via de mail. klant vriendelijk en een snelle levering. ik had mijn foto mapje binnen 4 dagen.
top👍

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ankie 06-06-2017 Via de website gekocht

Fijn product en goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze winkel gevonden omdat ik snel een cameratas nodig had en graag van crumpler. Nou woon ik niet in de buurt van deze winkel maar de verzendservice is erg goed! De zelfde dag is mijn bestelling nog verzonden en een dag later had ik het al thuis. Super fijn!
Voor fotofanaten echt een hele fijne winkel!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rene 05-06-2017 Via de website gekocht

Goed én snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede snelle levering voor een prima prijs. Overzichtelijke site. Afspraken zijn nagekomen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Elisabeth 03-06-2017 Via de website gekocht

Uitstekende behandeling.

Algemene score

9,0
Erg snelle levering. Daar ik een storing had op de banden van de bestelling telef. contact gehad. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan en indien de storing bleef kon ik alles retour zenden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

alie heinemans 02-06-2017 Via de website gekocht

slechte ervaring met foto Jans

Algemene score

2,0
Verkeerde fotolijst gekregen .(Kleur). Tot 2x toe, een mail gestuurd en helemaal geen reactie. Had gevraagd om de taupe kleur, deze was op voorraad. Ik kreeg de bruine kleur.
Tot 2x toe gereageerd..........zie ook de mails.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed

Reageer

Dies 31-05-2017 Via de website gekocht

Foto Jans is dik in orde!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke en gebruikersvriendelijke website! Je scrolt heel makkelijk door de producten heen en de producten zijn uitstekend beschreven. Snelle levering ook. Ik ben erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinus 30-05-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service en contact prima shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hadden een artikel gekocht dat na het ontvangen niet aan onze wensen voldeed zonder enige twijfel werd het geld teruggestort prima servise

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sambo 30-05-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Tussen het moment van bestellen en het moment van bezorgen een aantal mailtjes ontvangen over de bestelling en waar en wanneer het pakket bezorgd zou worden. Het pakket is netjes afgeleverd. Het duurde niet langer dan was aangegeven tijdens het bestellen. Alles verliep soepel en dat is prettig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anja 30-05-2017 Via de website gekocht

Super aardig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd gelijk gebeld met excuses toen een fotolijst niet op voorraad was en drie dagen later geleverd zou worden. Zo vriendelijk!
Producten keurig verpakt opgestuurd en uiteindelijk maar 1 dag later!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mandy 30-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreid assortiment met leuke aanbiedingen ik heb voor mijn Instax polaroid films gekocht en die zijn bij afname van meerdere nog eens extra scherp geprijsd.
Ook was het zeer snel geleverd Top!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre Nuyens 30-05-2017 Via de website gekocht

Snelle en nauwkeurige levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keuze. Snelle en degelijke levering. En Tilburg is nog altijd niet te ver, indien er problemen moesten zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emmy 30-05-2017 Via de website gekocht

Snel geregeld

Algemene score

9,0
Bestelling snel kunnen plaatsen en werd ook vlot bezorgd. Product was netjes verpakt en is zonder schade bij ons aangekomen. Ook op de site heel duidelijke informatie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas Dobber 30-05-2017 Via de website gekocht

Prima service

Algemene score

10,0
Aanbevolen door mijn zoon en van begin plaatsen bestelling tot levering prima geholpen. Pakketje was snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roosje 30-05-2017 Via de website gekocht

Hele snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, veel keus.
Goede producten.
Hele snelle levering.
Netjes verpakt.
Mooie lijstjes.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joëlle 30-05-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit was de eerste keer dat ik iets bij Foto jans heb besteld. Dit is me goed bevallen! Het pakketje kwam ruim op tijd en goed verpakt. Het artikel wat ik had besteld was meteen naar mijn zin.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ineke 17-04-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat ik op zoek was naar een afwijkende maat fotolijst ben ik online gaan zoeken naar een webshop. Ik kwam uit bij Foto Jans en ben erg tevreden over het geleverde product en de service. Ondanks een iets vertraagde levering, waarover ik keurig werd geinformeerd, was de ankoop er toch heel vlot. Ik zou zeker weer een aankoop doen bij Foto Jans.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nele Van Broeck 11-04-2017 Via de website gekocht

Tip top in orde!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
-Snelle service
-Correcte prijs
-Mooie producten
-Zeker voor nog een keer bij te bestellen!
-Wij bestelden polaroid foto's voor ons trouwfeest

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Provoost 10-04-2017 Via de website gekocht

Bijzonder goed verzorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn bestelling bij Foto Jans is bijzonder goed verzorgd en bezorgd. Ik ben steeds goed op de hoogte gehouden van de status. Vragen werden prompt beantwoord. En de bestelling was voorbeeldig verpakt.


Ik heb Foto Jans gekozen vanwege de laagste prijs voor de bestelde artikelen, de overzichtelijke website en de aanwezigheid van een fysieke winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MHaaijer 10-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geadviseerd welk artikel ik het beste kon aanschaffen.
Daarbij goede ondersteuning via telefoon en mail. Nemen veel moeite om iets te regelen.
Erg klantvriendelijk.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

derk 20-03-2017 Via de website gekocht

Prima Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie service, binnen korte tijd thuis gestuurd, wat ik ergens anders niet kon vinden kon ik bij Foto Jans wel vinden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rijndorp 14-03-2017 Via de website gekocht

Super oplossing

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De shop is zeer overzichtelijk met een groot aanbod , mede omdat ik al enkele lijsten bezit van deze firma ,en door de schade aan een geleverde lijst (door transport van derde) is ons een nieuwe gestuurd zonder enige verplichting of kosten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

joris 14-03-2017 Via de website gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had fotohoesjes nodig in een maat die bijna nergens meer verkrijgbaar was. Via internet vond ik deze winkel; ik had hem gekozen omdat deze het goedkoopst was. Een dag later had ik de hoesjes al in huis. Ik ben er erg tevreden over.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evy 13-03-2017 Via de website gekocht

Persoonlijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had veel fuji wide foto's besteld. Een aantal minuten nadat ik mijn bestelling had geplaatst werd ik gebeld door een medewerker die me vertelde dat hij niet genoeg op voorraad had. Ik had de foto's voor een bepaalde tijd nodig en kreeg ze netjes 2 dagen laten bezorgd. Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floor Belgie 13-03-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb hier een Wenpod gp1 gekocht voor mijn gopro. Ik heb veel gezocht en vond heel snel ook deze site. Ik had de Wenpod gp1 meteen besteld en er stond bij dat dit enkele dagen zou duren voor het aan huis geleverd zou zijn. Dit was 2 dagen later. En ik woon in België. Ik ben er super blij mee en kan nu heel mooi stabiel filmpjes maken met dit nieuw speeltje. Ben er echt super blij mee en zal heel snel terug op deze site komen kijken voor nieuwe speeltjes te bestellen als ik er weer nodig heb.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carine 05-03-2017 Via de website gekocht

Vriendelijk, mooi verpakt en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De fotolijst die ik bestelde was verkrijgbaar in meerdere kleuren indien je een specifieke kleur wilde diende je telefonisch contact op te nemen. Men was zeer vriendelijk keek direct of het gewenste exemplaar voorradig was en vertelde dat zodra de bestelling en betaling binnen was de lijst opgestuurd zou worden. De dag nadien had ik 'm al in huis, mooi verpakt met sticker breekbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie 01-03-2017 Via de website gekocht

Topservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is zeer overzichtelijk.
Het doorvoeren van de bestelling ging correct.
Het leveren van de bestelling was perfect!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ana 24-02-2017 Via de website gekocht

zeer goed

Algemene score

10,0
product klopt, goed verpakking en alles, levering snel precies op volgende dag thuis , goed cotanct met de winkel, ik had geen last van

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Suus 23-02-2017 Via de website gekocht

Review fotolijsten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de website fotolijsten bestelt. Het glas was bij aflevering stuk, helaas. Kon de winkel niks aan doen. Inmiddels via email en telefonisch contact allemaal geregeld en mooie ronde fotolijsten ontvangen van gedegen kwaliteit.
Door service en kwaliteit lijsten heb ik niks meer te wensen, dus waarom geen 10!?
Een aanrader dus!
Groet,
S. groot

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 22-02-2017 Via de website gekocht

Opdracht met begeleidende tekst

Algemene score

4,0
Een onvoldoende beoordeling. Er is niet gekeken naar de begeleidende tekst daardoor is de foto op een verkeerde manier afgedrukt.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Barbara 22-02-2017 Via de website gekocht

Grote lijsten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige site; de enige met volledige uitleg over de formaten van de lijsten, over de passe-partouts etc. Duidelijke afbeeldingen. Zo volledig, dat hebben weinig andere webshops.
Bij een kras op de lijst werd ik meteen persoonlijk geholpen. Snelle reactie, snelle handelingen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin 22-02-2017 Via de website gekocht

Zonnekap sony 16-50

Algemene score

9,0
Goede webshop met prima prijsstelling! Site werkt snel en makkelijk.
Snelle levering, keurig verpakt. TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews