Foto Jans - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 497 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Foto Jans.

Foto Jans stelt zich voor

Foto Jans is een echte fotospeciaalzaak met twee winkels in Tilburg en een overzichtelijke webshop. Foto Jans biedt een zeer uitgebreid assortiment van foto- en videocamera’s en aanverwante accessoires en toebehoren. Wij leveren tegen zeer scherpe prijzen gecombineerd met een hoog serviceniveau. Bij Foto Jans werken uitsluitend specialisten met een echte passie voor fotografie. Wij streven er dan ook naar dat u de beste keuze maakt en daar het maximale uit kunt halen. Wilt u meer uit uw camera halen of heeft u twijfels over uw keuze? U kunt altijd contact met ons opnemen. Dit kan via telefoon of per mail en u bent altijd welkom in onze winkels. Wij helpen u graag verder.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 83 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ferrie 18-09-2017 In de winkel gekocht
Besterd

Fantastisch team

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed en uitgebreid advies gekregen bij aankoop Konica voor mijn dochter en Panasonic voor ons.
Een onverwachte accute service gehad bij cashback actie, waardoor dit ook vlot werd afgehandeld.
Daarom komen wij er al jaren en zullen dit in de toekomst ook blijven doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijntje1975 25-08-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb onlangs hier een aantal Fujifilm Instax Mini films besteld. Dit was net iets na 17.00uur. Toch werd dit de volgende dag met Postnl netjes bezorgd en keurig verpakt. Er zat ook een bedank-kaartje bij met korting voor mijn volgende bestelling. Uiteindelijk heb ik bij deze webshop mijn bestelling gedaan omdat ze dus goede reviews krijgen en omdat er een echte winkel achter zit. Dat vertrouw ik toch iets meer. En ze waren gewoon goedkoop met dit artikel en dat telt zeker mee :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els Wols 21-06-2017 Via de website gekocht

Top. Mijn product werd snel in perfecte verpakking geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze shop gekozen, omdat er nog nauwelijks fotowinkels zijn waar fotoalbums verkocht worden. Zeker niet de specifieke die ik wilde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sietske 06-06-2017 Via de website gekocht

Snel mijn camera compleet!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superblij met mijn Instax camera met cameratas! Toffe kortingsactie op het fotopapier: hoe meer doosjes je koopt hoe goedkoper ze worden. Ik weet wel waar ik voortaan mijn fotopapier ga bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

samantha gerritzen 06-06-2017 Via de website gekocht

top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goeie en snelle communicatie via de mail. klant vriendelijk en een snelle levering. ik had mijn foto mapje binnen 4 dagen.
top👍

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ankie 06-06-2017 Via de website gekocht

Fijn product en goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze winkel gevonden omdat ik snel een cameratas nodig had en graag van crumpler. Nou woon ik niet in de buurt van deze winkel maar de verzendservice is erg goed! De zelfde dag is mijn bestelling nog verzonden en een dag later had ik het al thuis. Super fijn!
Voor fotofanaten echt een hele fijne winkel!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rene 05-06-2017 Via de website gekocht

Goed én snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede snelle levering voor een prima prijs. Overzichtelijke site. Afspraken zijn nagekomen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Elisabeth 03-06-2017 Via de website gekocht

Uitstekende behandeling.

Algemene score

9,0
Erg snelle levering. Daar ik een storing had op de banden van de bestelling telef. contact gehad. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan en indien de storing bleef kon ik alles retour zenden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

alie heinemans 02-06-2017 Via de website gekocht

slechte ervaring met foto Jans

Algemene score

2,0
Verkeerde fotolijst gekregen .(Kleur). Tot 2x toe, een mail gestuurd en helemaal geen reactie. Had gevraagd om de taupe kleur, deze was op voorraad. Ik kreeg de bruine kleur.
Tot 2x toe gereageerd..........zie ook de mails.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed

Reageer

Dies 31-05-2017 Via de website gekocht

Foto Jans is dik in orde!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke en gebruikersvriendelijke website! Je scrolt heel makkelijk door de producten heen en de producten zijn uitstekend beschreven. Snelle levering ook. Ik ben erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinus 30-05-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service en contact prima shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hadden een artikel gekocht dat na het ontvangen niet aan onze wensen voldeed zonder enige twijfel werd het geld teruggestort prima servise

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sambo 30-05-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Tussen het moment van bestellen en het moment van bezorgen een aantal mailtjes ontvangen over de bestelling en waar en wanneer het pakket bezorgd zou worden. Het pakket is netjes afgeleverd. Het duurde niet langer dan was aangegeven tijdens het bestellen. Alles verliep soepel en dat is prettig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anja 30-05-2017 Via de website gekocht

Super aardig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd gelijk gebeld met excuses toen een fotolijst niet op voorraad was en drie dagen later geleverd zou worden. Zo vriendelijk!
Producten keurig verpakt opgestuurd en uiteindelijk maar 1 dag later!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mandy 30-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreid assortiment met leuke aanbiedingen ik heb voor mijn Instax polaroid films gekocht en die zijn bij afname van meerdere nog eens extra scherp geprijsd.
Ook was het zeer snel geleverd Top!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre Nuyens 30-05-2017 Via de website gekocht

Snelle en nauwkeurige levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keuze. Snelle en degelijke levering. En Tilburg is nog altijd niet te ver, indien er problemen moesten zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emmy 30-05-2017 Via de website gekocht

Snel geregeld

Algemene score

9,0
Bestelling snel kunnen plaatsen en werd ook vlot bezorgd. Product was netjes verpakt en is zonder schade bij ons aangekomen. Ook op de site heel duidelijke informatie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas Dobber 30-05-2017 Via de website gekocht

Prima service

Algemene score

10,0
Aanbevolen door mijn zoon en van begin plaatsen bestelling tot levering prima geholpen. Pakketje was snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roosje 30-05-2017 Via de website gekocht

Hele snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, veel keus.
Goede producten.
Hele snelle levering.
Netjes verpakt.
Mooie lijstjes.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joëlle 30-05-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit was de eerste keer dat ik iets bij Foto jans heb besteld. Dit is me goed bevallen! Het pakketje kwam ruim op tijd en goed verpakt. Het artikel wat ik had besteld was meteen naar mijn zin.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ineke 17-04-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat ik op zoek was naar een afwijkende maat fotolijst ben ik online gaan zoeken naar een webshop. Ik kwam uit bij Foto Jans en ben erg tevreden over het geleverde product en de service. Ondanks een iets vertraagde levering, waarover ik keurig werd geinformeerd, was de ankoop er toch heel vlot. Ik zou zeker weer een aankoop doen bij Foto Jans.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nele Van Broeck 11-04-2017 Via de website gekocht

Tip top in orde!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
-Snelle service
-Correcte prijs
-Mooie producten
-Zeker voor nog een keer bij te bestellen!
-Wij bestelden polaroid foto's voor ons trouwfeest

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Provoost 10-04-2017 Via de website gekocht

Bijzonder goed verzorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn bestelling bij Foto Jans is bijzonder goed verzorgd en bezorgd. Ik ben steeds goed op de hoogte gehouden van de status. Vragen werden prompt beantwoord. En de bestelling was voorbeeldig verpakt.


Ik heb Foto Jans gekozen vanwege de laagste prijs voor de bestelde artikelen, de overzichtelijke website en de aanwezigheid van een fysieke winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MHaaijer 10-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geadviseerd welk artikel ik het beste kon aanschaffen.
Daarbij goede ondersteuning via telefoon en mail. Nemen veel moeite om iets te regelen.
Erg klantvriendelijk.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

derk 20-03-2017 Via de website gekocht

Prima Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie service, binnen korte tijd thuis gestuurd, wat ik ergens anders niet kon vinden kon ik bij Foto Jans wel vinden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rijndorp 14-03-2017 Via de website gekocht

Super oplossing

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De shop is zeer overzichtelijk met een groot aanbod , mede omdat ik al enkele lijsten bezit van deze firma ,en door de schade aan een geleverde lijst (door transport van derde) is ons een nieuwe gestuurd zonder enige verplichting of kosten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

joris 14-03-2017 Via de website gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had fotohoesjes nodig in een maat die bijna nergens meer verkrijgbaar was. Via internet vond ik deze winkel; ik had hem gekozen omdat deze het goedkoopst was. Een dag later had ik de hoesjes al in huis. Ik ben er erg tevreden over.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evy 13-03-2017 Via de website gekocht

Persoonlijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had veel fuji wide foto's besteld. Een aantal minuten nadat ik mijn bestelling had geplaatst werd ik gebeld door een medewerker die me vertelde dat hij niet genoeg op voorraad had. Ik had de foto's voor een bepaalde tijd nodig en kreeg ze netjes 2 dagen laten bezorgd. Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floor Belgie 13-03-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb hier een Wenpod gp1 gekocht voor mijn gopro. Ik heb veel gezocht en vond heel snel ook deze site. Ik had de Wenpod gp1 meteen besteld en er stond bij dat dit enkele dagen zou duren voor het aan huis geleverd zou zijn. Dit was 2 dagen later. En ik woon in België. Ik ben er super blij mee en kan nu heel mooi stabiel filmpjes maken met dit nieuw speeltje. Ben er echt super blij mee en zal heel snel terug op deze site komen kijken voor nieuwe speeltjes te bestellen als ik er weer nodig heb.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carine 05-03-2017 Via de website gekocht

Vriendelijk, mooi verpakt en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De fotolijst die ik bestelde was verkrijgbaar in meerdere kleuren indien je een specifieke kleur wilde diende je telefonisch contact op te nemen. Men was zeer vriendelijk keek direct of het gewenste exemplaar voorradig was en vertelde dat zodra de bestelling en betaling binnen was de lijst opgestuurd zou worden. De dag nadien had ik 'm al in huis, mooi verpakt met sticker breekbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie 01-03-2017 Via de website gekocht

Topservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is zeer overzichtelijk.
Het doorvoeren van de bestelling ging correct.
Het leveren van de bestelling was perfect!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ana 24-02-2017 Via de website gekocht

zeer goed

Algemene score

10,0
product klopt, goed verpakking en alles, levering snel precies op volgende dag thuis , goed cotanct met de winkel, ik had geen last van

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Suus 23-02-2017 Via de website gekocht

Review fotolijsten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de website fotolijsten bestelt. Het glas was bij aflevering stuk, helaas. Kon de winkel niks aan doen. Inmiddels via email en telefonisch contact allemaal geregeld en mooie ronde fotolijsten ontvangen van gedegen kwaliteit.
Door service en kwaliteit lijsten heb ik niks meer te wensen, dus waarom geen 10!?
Een aanrader dus!
Groet,
S. groot

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 22-02-2017 Via de website gekocht

Opdracht met begeleidende tekst

Algemene score

4,0
Een onvoldoende beoordeling. Er is niet gekeken naar de begeleidende tekst daardoor is de foto op een verkeerde manier afgedrukt.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Barbara 22-02-2017 Via de website gekocht

Grote lijsten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige site; de enige met volledige uitleg over de formaten van de lijsten, over de passe-partouts etc. Duidelijke afbeeldingen. Zo volledig, dat hebben weinig andere webshops.
Bij een kras op de lijst werd ik meteen persoonlijk geholpen. Snelle reactie, snelle handelingen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin 22-02-2017 Via de website gekocht

Zonnekap sony 16-50

Algemene score

9,0
Goede webshop met prima prijsstelling! Site werkt snel en makkelijk.
Snelle levering, keurig verpakt. TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Voswegen 19-02-2017 Via de website gekocht

fotolijstjes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg toegankelijke shop.
Wij hebben 7 vierkante fotolijstjes besteld van glas.
Prima informatie over de levering en zorgvuldige verpakking.
Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosanne 19-02-2017 Via de website gekocht

Klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben erg positief over de site en over mijn ontvangen camerahoes. Foto Jans is erg klantvriendelijk en pakket was snel bezorgd. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Martien 16-02-2017 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel keuze en supersnel ontvangen en zal zeker weer terug komen bij u op de site als we iets nodig hebben

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

sandra 15-02-2017 Via de website gekocht

duidelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik was op zoek naar lampen voor het foto graveren van producten voor mijn web-shop na telefonisch overleg te hebben gehad met een medewerker van foto Jans heb ik ze online besteld
het advies was duidelijk en eerlijk
en de lampen zijn de volgende dag al bezorgd .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilde 15-02-2017 Via de website gekocht

Vlot, vriendelijk, behulpzaam en een goeie prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb de winkel gevonden via Google, toen ik op zoek was naar insteekfotoalbums.
Aanvankelijk kon ik maar een beperkte hoeveelheid bestellen. Na een mailtje, kreeg ik zeer snel een antwoord en werd dit aangepast op de site, zodat ik de gewenste hoeveelheid kon bestellen.
Vlotte communicatie dus en directe actie.
Het bestellen en de levering verliepen vlot en volgens afspraak.
Zeker en vast een gebruiksvriendelijke site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel van Boxtel 15-02-2017 Via de website gekocht

Ruim assortiment en een goede prijs-kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind de website erg gebruiksvriendelijk, kon snel vinden wat ik zocht, en het bestellen ging makkelijk. De levering was snel en op de afgesproken tijd. Fijne ervaring!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Arjen 15-02-2017 Via de website gekocht

Uitstekende online service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Naast de scherpe prijs en goede levering gaat Foto Jans praktisch om met omruilen en naleveren, ook al maak jezelf de fout door niet goed op te letten. Zo is webwinkelen een plezier.

Heldere bevestiging en info wanneer de bestelling wordt afgeleverd. Wij bestellen weer !

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AMTuinder 15-02-2017 Via de website gekocht

Aluminium fotolijst 15 x 20 cm

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het belangrijkste vind ik dat alles wat gezegd is klopte. De lijst ziet er stevig en mooi uit (bestemd voor op de kist van een overledene) Ook een schappelijke prijs. De levering op een ander adres (omdat ik zelf toen niet thuis was) is volgens plan gegaan. Helemaal blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hayco 15-02-2017 Via de website gekocht

Website prijs foutje super opgelost

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Afgelopen januari kocht ik de SONY E 16-70mm f/4 ZA TessarT* OSS lens via de webshop.
Kort na de bestelling nam Foto Jans contact met mij op dat er een korte storing op de website was geweest waardoor de lens ver benende de verkoopprijs te koop stond.
Met deze prijs zou Foto Jans aanzienlijk moeten toeleggen wat ook weer niet de bedoeling zou zijn.
Foto Jans gaf aan dat zij het erg vervelend vonden dat ik precies net tijdens de storing een bestelling had gedaan voor een product met een verkeerde prijs.
Ondanks dat in de algemene voorwaarden van Foto Jans staat “Kennelijke vergissingen of kennelijke fouten in het aanbod binden de ondernemer niet”, kwam Foto Jans met een erg zeer scherp aanbod. Dit had Foto Jans volgens hun algemene voorwaarden niet hoeven doen. Maar aangezien Foto Jans deze situatie erg vervelend vond wilden zij mij tegemoet komen.
Een dag later kwam het pakje binnen. Bij het openen van het pakje had Foto Jans ook nog een gratis UV filter ter waarde van €39,- toegevoegd aan de verzending.
Ondanks dat Foto Jans de lens ver onder de laatste prijs van Nederland verkocht heeft. Heeft Foto Jans er ook nog een gratis UV filter meegezonden ter compensatie voor de storing.
Voor Foto Jans heb ik maar één woord: Gewelldig!
Ondanks alles enorme service geleverd. Een andere shop had je gewoon de volle prijs in rekening gebracht indien er een fout op de site zou staan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annet 15-02-2017 Via de website gekocht

Fotolijst

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie fotolijst besteld. Goede prijs/kwaliteitverhouding. De levering was snel en vakkundig verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia 26-01-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service! Wat ik besteld had, bleek niet meer leverbaar. Maar ze kwamen al snel met meerdere alternatieven via de mail.

Pluspunten

  • Snelle levering en goed verpakt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jennifer Elisa 24-01-2017 Via de website gekocht

Goede service!

Algemene score

10,0
Via de mail de track and trace gekregen, pakketje snel in huis & goed verpakt. Super blij met mijn bestelling, twijfel niet om hier te bestellen. Op deze site was mijn product het goedkoopst & ik kon ook makkelijk betalen via Afterpay. Bedankt voor de service!

Pluspunten

  • Snelle service
  • Netjes verpakt
  • Afterpay mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud van Doorn 24-01-2017 In de winkel gekocht
Tilburg Besterd

Universele adapter iphone - telescoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de website van foto Jans had ik een universele adapter voor iphone naar telescoop gekocht. Echter de adapter pastte niet. Ik de winkel werd ik vol aandacht en met veel geduld geholpen met het zoeken naar een andere adapter. Op dat moment werd die niet gevonden. Achter de schermen zou verder gezocht worden. Na twee dagen werd ik teruggebeld met het goede nieuws dat de adapter gevonden was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marissa 23-01-2017 Via de website gekocht

Prettige communicatie met de klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De producten die ik zocht voor mijn Fuji film Instax mini 8 camera waren hier voor een relatief lage prijs te vinden!
Toen ik eenmaal mijn bestelling had gedaan bleek er 1 product niet meer op voorraad te zijn. Ik werd hier keurig over gebeld met de vraag of ik wilde wachten of een vervangend product zou willen. Erg prettig dat ik hier persoonlijk over gebeld werd en op deze manier samen naar een oplossing gezocht werd!

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Relatief lage prijs

Minpunten

  • Producten niet op voorraad wel bestelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eveline Passier 23-01-2017 Via de website gekocht

Oplader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Foto Jans is een gerenommeerde winkel met camera's en fotocamera-accessoires met vakbekwaam en vriendelijk personeel. Helaas was de oplader die ik bestelde, niet de juiste voor mijn accu. Ik belde de winkel, vertelde het verhaal, kon direct terecht en de verkoper bestelde direct het juiste model voor mij. Omdat fotografie een onderdeel van mijn werk is en ik maandag direct weer aan de slag moest, adviseerde de verkoper een batterij zodat ik vooruit kon met mijn werk waar fotografie een onderdeel van is. Ik ben erg tevreden over de behandeling en de service door het personeel van Foto Jans.

Pluspunten

  • vriendelijke benadering
  • direct oplossingsgericht
  • direct bestellen indien niet op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews