Foto Groep.nl - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 333 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Foto Groep.nl.

Foto Groep.nl stelt zich voor

Welkom bij de Foto-Groep 1 Webshop 5 service punten in Nederland. De Foto-Groep is een samenwerking tussen de grootste fotospeciaalzaken van Midden-Nederland. Dus veilig en vertrouwd online winkelen en wilt u met iemand overleggen dan staat er een team van vakmensen voor u klaar.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 141 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pana 17-05-2018 In de winkel gekocht
Hilversum

Geweldige fotograaf !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vond het een hele goeie fotograaf die wist wat je wel of niet moest doen om een succesvolle foto te worden. Daarnaast was de foto heel mooi gelukt omdat je relax op de foto kon posen. Want doordat het werd gevraagd om een schaal vast te houden, hoefde je niet op je handen te letten.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Don 15-05-2018 In de winkel gekocht
Doorn

Verrassende service, Leuk bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een prachtig bedrijf met de ouderwetse service! Na aankoop ook de foto's digitaal krijgen. Top
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

tom 15-05-2018 In de winkel gekocht
doorn

aankoop systeem camera

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
overzichtelijke winkel, veel tijd voor uitleg en instructie. zeer klantvriendelijk; ook gewezen op kortingsactie .

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Kiham 14-05-2018 In de winkel gekocht
Amersfoort

Matige services

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De foto’s waren van een goede kwaliteit en ik werd snel geholpen. De klantvriendelijkheid was iets minder. Voor de rest een prima winkel.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Margriet 13-05-2018 In de winkel gekocht
Harderwijk

Kundig advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerst op internet georiënteerd, maar deze winkel is dicht in de buurt. Prettige ontvangst en volop tijd voor uitleg en goed advies.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Wilma 11-05-2018 In de winkel gekocht
Leeuwarden ( aan De Voorstreek).

Zeer vriendelijke en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke service ook voor pasfoto's. Ze doen erg hun best een mooie foto te maken. En bij de pasfoto's krijg je een gewone leuke foto er gratis bij. SUPER . Vriendinnen waren enthousiast en willen voor pasfoto's nu ook naar deze zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Hans Verschure 11-05-2018 In de winkel gekocht
van Kesteren, Doorn

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelheid en vakmanschap is het meest opvallend.
Om daar nu 100 karakters van te maken, lijkt me niet nodig

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jeroen van den Berg 07-05-2018 In de winkel gekocht
Hilversum

Web winkel die ook "gewoon" winkel is

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hoe fijn is het om iets in de handen te hebben voordat je het koopt? Deze zaak heeft de nodige advertenties op oa Marktplaats, maar je kan er dus ook gewoon binnen lopen. Ik heb hier mijn Olympus OM-D E-M10 mark I ingeruild voor een mark III. Ik kreeg een nette prijs, wellicht had ik een paar tientjes meer kunnen krijgen voor deze camera, maar dan had ik zelf de camera moeten verkopen.
Ik hoop in de toekomst hier nog een m.zuiko digital 75-300mm f4.8-6.7 occasion lens te kunnen kopen, dus lezers die zo'n lens willen inruilen, bij Foto Strik te Hilversum kan je terecht!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Blijmetnieuwecamera 03-05-2018 In de winkel gekocht
Filiaal Hilversum

Deskundig, vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot assortiment, goede keus, goed advies gekregen, goede en vriendelijke service (camera helemaal gebruiksklaar gemaakt). Dit is zoveel beter dan zelf gaan zoeken op verschillende websites die allemaal net niet vertellen wat jij weten wilt. Er gaat niets boven persoonlijk advies.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floor 03-05-2018 In de winkel gekocht
Assen

Vriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Hier heb ik mijn pasfoto's laten maken, omdat ik hier altijd al kom. Altijd aardig personeel in de winkel die je helpen bij de foto's.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jasper 03-05-2018 In de winkel gekocht
Foto-groep Strik, Hilversum

vakmensen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De eigenaar nam veel tijd om samen met mij de juiste camera te kiezen, die geschikt is voor mijn hobby. Als eerste werd er gevraagd: voor wat? hoe vaak? wil ik alles mee zeulen? Er werd me uitgelegd waarom je wel of juist niet een spiegelreflexcamera kunt aanschaffen, en alles over brandpunt-afstanden, crop, censoren (klein en groter), het zoom bereik.
Diverse camera geprobeerd en vergeleken. En geen tel het idee gehad dat ik min of meer een bepaalde richting in werd gebracht, zoals ik dat idee wel eens heb bij een grotere keten. Uiteindelijk tot een hele mooie camera uitgekomen waar ik nog jaren plezier van zal hebben.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Kees 01-05-2018 In de winkel gekocht
Leeuwarden

Vlotte, vriendelijke service en terzake kundig personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was al een tijdje op zoek naar een teleconverter voor mijn Fujifilm XT-2. Na de voor- en nadelen van de 1.5x of 2x in de winkel op een rijtje te hebben gezet, uiteindelijk gekozen voor de XF 2x TC WR converter. Deze gaat prima samen met de 100-400 mm lens van Fujifilm. Door het personeel gewezen op het aantal stops wat je moet inleveren. Tip om een 1-poot statief erbij te kopen ook maar opgevolgd :-)

Pluspunten

  • Retourproces
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 30-04-2018 In de winkel gekocht
Hilversum

Geweldige service en topkwaliteit. Petje af.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon een pasfoto laten maken, nee! Prima behandeling en uitstekende service met net een beetje meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jansen 28-04-2018 In de winkel gekocht
Harderwijk

Super goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijk en snel geholpen en eerlijk advies door medewerkers ,ga zeker weer terug naar deze winkel .

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Goosen 28-04-2018 In de winkel gekocht
Harderwijk

pasfoto

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een mooi portretje geworden voor een nieuwe pas. En een " lachebekje" krijg je er gratis bij. Dank je wel foto Peter.

Reageer

Foppen 26-04-2018 In de winkel gekocht
Ringfoto Harderwijk

Een hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede uitleg en duidelijk en zeer vierndelijk ik dacht dat dit wel genoeg was. ...............

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hans Luijendijk 25-04-2018 Via de website gekocht

OPMERKELIJKE KWALITEIT!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij het maken van een pasfoto ontving ik via email nog een extra opname. Zag er leuk uit dus stuurde ik die naar mijn dochter in Parijs. Antwoord: "Wat een goede foto! Het lijkt wel een studio-opname".
Commentaar van ons: "dat is het ook". Goede fotograaf.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

R de Hoop 23-04-2018 In de winkel gekocht
Harderwijk

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben al een tijdje aan het kijken voor een andere camera. Iedere keer als ik hier binnen kwam werd ik netjes geholpen, ondanks dat ik aangaf dat ik nog niet meteen wat ging kopen. Toen ik de knoop door had gehakt, was een vraag in de email voldoende om de set die ik voor ogen had alvast voor me te bestellen. Ik werd goed op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling, en ook in de winkel werd er ale tijd genomen om alles even door te nemen. Prima service dus, een aanrader!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.fransz 22-04-2018 In de winkel gekocht
Amersfoort

Top geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Direct bij binnenkomst voel ik mij klant. Kwam alleen voor een pasfoto maar zal zeker de volgende keer mijn foto spullen bij deze zaak in Amersfoort op emiclair halen.

Zeer tevreden over de man die mij geholpen heeft.

M. Fransz.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

J.Csiba 19-04-2018 In de winkel gekocht
Foto Baron Groningerstraat Assen

Pasfoto voor rijbewiijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik moet binnenkort mijn rijbewijs verlengen.
De pasfoto voor het rijbewijs moet tegenwoordig aan strenge eisen voldoen, heb daarom
besloten een pasfoto bij de vakman te laten maken.
Omdat ik brildragend ben heeft de fotograaf geadviseerd de foto zonder bril te maken.
Een bril wil nl wel eens schaduwen geven of je ogen gedeeltelijk bedekken.
Uiteindelijk heeft de fotograaf twee foto’s met en twee zonder bril gemaakt.
Allebei van goede kwaliteit. Ook heb ik een van de foto’s per e-mail toegestuurd gekregen.
Om een lang verhaal kort te maken:
Prima kwaliteit en service van Baron.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mg 19-04-2018 In de winkel gekocht

Top verkoper!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Donderdag een flitser in de winkel in Harderwijk gekocht, ik ben ontzettend goed geholpen, een vriendelijke verkoper! Hij nam de tijd om mij uitleg te geven over de flitser en tips gekregen... Ik zou zeker de winkel aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lilian van Dijk 19-04-2018 In de winkel gekocht
Hilversum

goeie service nemen de tijd voor je

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
er is me veel uitgelegd op een rustige manier professionele aanpak en hebben vakkundige mensen in de zaak

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

1Hans 19-04-2018 In de winkel gekocht
Emiclaer, Amersfoort

Gezellig, vrolijk en kundig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een leuke combinatie van serieuze (rijbewijs) en vrolijke (leuke toegift) fotografie in de fotowinkel op Emiclaer in Amersfoort.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Astrid 19-04-2018 In de winkel gekocht
Doorn

Prachtige pasfoto’s gemaakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De pasfoto’ s zijn heel mooi van kleur. Leuk dat er ook nog een grotere “vriendelijke” foto wordt gemaakt en dat deze digitaal naar je wordt verzonden. Kun je hem zelf ook nog afdrukken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Karin 18-04-2018 In de winkel gekocht
filiaal Emiclair Amersfoort

Prima zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is een fijn bedrijf we zijn snel en goed geholpen .Heel aardig personeel .Ze hebben een goed product geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Cees Buys 18-04-2018 In de winkel gekocht
Kerkstraat 93 in Hilversum

Ze overtreffen verwachtingen: ik ga hier vaker komen! Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze winkel was de derde op mijn lijstje om pasfoto's te maken. Ik werd goed en vriendelijk geholpen en de fotokwaliteit was prima en professioneel. Ik kreeg nog meer foto's mee dan alleen de gewenste pasfoto en ook werd de persoonlijke foto digitaal naar mij gestuurd. Dit is veel meer dan je verwacht. Binnenkort moet ik een goede camera aanschaffen en dat zal niet online gaan maar in deze winkel. Hoort en zegt het voort.
Op dit soort winkels moet je trots zijn als die in je gemeente zit.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Filmakers 17-04-2018 In de winkel gekocht
Harderwijk

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg klantvriendelijk personeel, denken graag met je mee.
Staan met een lach op hun gezicht, en zijn altijd bereid om te helpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christa 17-04-2018 In de winkel gekocht
Harderwijk

Prima

Algemene score

8,0
Prima, pasfoto snel gemaakt verder niks aan toe te voegen .

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Prima service 15-04-2018 In de winkel gekocht
Foto Strik Hilversum

Camera gekocht en deze later geruild voor groter exemplaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Te kleine camera gekocht. Kon deze 1 dag later probleemloos ruilen voor een groter en beter in de hand liggend exemplaar.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Victor 14-04-2018 In de winkel gekocht
Harderwijk

Prima service.

Algemene score

6,0
Prima foto's voor mijn paspoort.
Ik schrok alleen heel erg van de prijs.
Hier volgt nu onzin omdat mijn verhaal 100 karakters moet bevatten.
Ik ben een keer door een Pakistaanse postbeamte in mijn been gebeten,toen was mijn Grirkse landschildpad ontsnapt.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Post 13-04-2018 In de winkel gekocht
Heerenveen

Nette vriendelijke medewerker.

Algemene score

10,0
Klantvriendelijk,snel, goede prijs en kwaliteit. Zeker aanrader in heereHeere om naar toe te gaan. Keurig nette overzichtelijk winkel.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Celesta 13-04-2018 In de winkel gekocht
Hilversum

Vriendelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk en snel geholpen met het maken van pasfoto’s voor t paspoort van m’n dochtertje. Goede service!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

monique 11-04-2018 In de winkel gekocht
hilversum

geweldige en snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wij moesten pasfoto´s laten maken, en werden direct vriendelijk geholpen, en nog een extra foto cadeau gekregen! top!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 11-04-2018 In de winkel gekocht

Wat een attente bediening!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We kwamen alleen maar voor een pasfoto.
De fotograaf deed de suggestie om er meteen maar een portretfoto bij te maken.
Nooit aan gedacht! De foto is prachtig geworden.
Ook nog een deskundig exposé gekregen over camera’s.

Reageer

Willem Lubbersen 07-04-2018 In de winkel gekocht

Je voelt je op je gemak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De enige die nog pasfoto's maakt dus kom je hier automatisch. Met de humoristische benadering voelden wij ons al snel op ons gemak. Ik weet niet of dit voor alle klanten geldt. Belangrijk lijkt ons om steeds een goede inschatting te maken "wat voor een klant heb ik hier"

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

anoniem 05-04-2018 In de winkel gekocht
Hilversum

Erg klantvriendelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kwam hier omdat ik een pasfoto wilde laten maken voor mijn nieuwe ID kaart. Ik werd erg snel geholpen en het personeel was uiterst vriendelijk, hij legde alles netje uit en liet me prettig voelen in de winkel, ik zou ze zeker aanraden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Gerda van Beek 03-04-2018 In de winkel gekocht
Emiclaer te Amersfoort

Vriendelijk personeel dat meedenkt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk personeel dat meedenkt en ook echt alle tijd neemt voor de klant en goed advies geeft. Een heel prettige zaak, waar de klant nog echt koning is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

eva 03-04-2018 In de winkel gekocht
hilversum

Geweldige en prettige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele vriendelijke en gezellige fotograaf en je wordt snel geholpen. Prettige sfeer waardoor je je op je gemak voelt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A3 31-03-2018 In de winkel gekocht
Assen

GEWELDIGE SERVICE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kwam gewoon voor pasfoto's maar werd zo goed geholpen
kreeg ook leuke foto's erbij kosteloos.
Volgende keer zeker weer terug

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jetty Vegter 30-03-2018 In de winkel gekocht
In Doorn

Persoonlijke aandacht

Algemene score

9,0
Een pasfoto maken vind ik echt lastig, maar ik werd volledig op mijn gemak gesteld! Het was leuk om naast de officiële foto voor het paspoort een ongedwongen pasfoto mee te krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

ceel 30-03-2018 In de winkel gekocht
Kerkstraat Hilversum

geweldige service en personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Mijn vrouw moest een pasfoto hebben voor haar rijbewijs en paspoort. Het was druk in de winkel. Het personeel zag dat mijn vrouw moeilijk ter been was. Even achter de balie vandaan, een kruk neerzetten en weer terug achter de balie. Gaf gelijk vertrouwen. Ook de pasfoto was goed ( mijn vrouw is kritisch). Nee, niets dan lof.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rogier 29-03-2018 In de winkel gekocht
Doorn

Snelle en fijne service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle pasfotoservice met bekwame en vriendelijke medewerkster.
Naast de pasfoto's ook nog een 'lachende foto' erbij en naast de afdrukken ook nog per mail, super, dank!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nelly metz 29-03-2018 In de winkel gekocht
Hilversum

pasfoto laten maken

Algemene score

10,0
ben vriendelijk geholpen en tevreden met de foto,s
ja kan deze winkel zeker aanbevelen
heb in het verleden een fototoestel gekocht goede uitleg en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irma 28-03-2018 In de winkel gekocht
Assen

Vriendelijk en professioneel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Foto Baron is al vele jaren een begrip in Assen. Deze keer kwam ik voor een pasfoto. Er werden diverse foto's gemaakt met en zonder bril. Er werd ruim de tijd genomen en spontaan werd aangeboden om, zonder meerkosten, een extra foto te maken, waar wel een glimlach op toegestaan was. Deze werd meteen per email verstuurd. Top!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Pasfoto's 27-03-2018 In de winkel gekocht

Pasfoto's voor mij en mijn echtegenote.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als we nieuwe identiteitsbewijzen nodig hebben gaan we altijd naar deze winkel, omdat je daar vakkundig wordt geholpen.
Ook deze keer zijn we goed geholpen door een heel vriendelijke dame die weet van de "hoed en de rand!"

Reageer

jj.fechner@kpnmail.nl 27-03-2018 In de winkel gekocht
hilversum

wordt fijn geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
ja, doen.
wordt goed geholpen, mensen vriendelijk, goed assortiment goede bereikbaarheid luisteren naar je wat je wilt.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

pasfoto 27-03-2018 In de winkel gekocht
Harderwijk

Geweldige sfeer in de winkel!!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We werden prima geholpen. Er heerst een goede sfeer in deze winkel!
Heel belangrijk. Je voelt je echt welkom als klant.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

A. 24-03-2018 In de winkel gekocht

Goede persoonlijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben al jaren vaste klant. Altijd goede service bij de jongens van de fotogroep. En lekkere koffie!

Reageer

Chipie 24-03-2018 In de winkel gekocht

Pasfoto gemaakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk en kundig personeel
foto voor rijbewijs gemaakt maar ook nog een leukere foto met een lachend gezicht
Deze foto werd naar mij gemaild
Wat een service is dat

Reageer

Sandra 23-03-2018 In de winkel gekocht
Assen

Vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Spontaan begroet op de vroege ochtend , snelle service met mijn pasfoto.
Nette winkel , ruime keus .

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews