FonQ.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 1879 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over FonQ.nl.

FonQ.nl stelt zich voor

fonQ is het verrassende en inspirerende warenhuis met ruim 60.000 mooie producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Of je nu op zoek bent naar de finishing touch voor jouw interieur, een handig keukenhulpje of een unieke gadget als cadeautje voor jezelf: vind jouw mooi bij fonQ! Het warenhuis is uitgeroepen tot beste webwinkel in de categorie 'Wonen & Tuin' tijdens de Thuiswinkel Awards 2016. Ook is fonQ tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017 en 2017-2018 verkozen tot beste webshop in wonen.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 986 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

callantsoog 20-01-2018 Via de website gekocht

goede en snelle service en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een duidelijke omschrijving en verrassend veel aanbod, voor de juiste keuze heb je vele produkten om uit te kiezen, superrr!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arash 19-01-2018 Via de website gekocht

Excellent (web)shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
So far I have used FonQ webshop two times and in both cases, I was quite satisfied with the service that I received from the shop, I can't comment on the physical shop though. They were quick in sending my orders as promised and in both cases the items were packed decently. I was well informed about the delivery times as well. The prices I found to be a bit less than comparable online shops for the products that I ordered, but again this can't be generalized. For one of the orders I used a discount coupon code which gave me an advantage over the advertised price. Overall, I had a satisfying experience with this online shop and would most probably buy from them again.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 18-01-2018 Via de website gekocht

Klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ideaal om verschillende cadeaukaarten in te wisselen
Heeft voor iedereen wel iets leuks.
Horloge besteld, helaas verkeerde geleverd maar na telefoontje met vriendelijke en meedenkende man werd gelijk de goede opgestuurd, hoefde niet te wachten tot verkeerde retour was.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claire 18-01-2018 Via de website gekocht

VRESELIJKE SERVICE

Algemene score

1,0
Wasrek besteld, BESCHADIGD geleverd. Contact opgenomen met de klantenservice; of ik ff met het enorme wasrek zelf naar de PostNL wil gaan zeulen. Oh ze hadden ook een ander alternatief; mij ZELF 15 euro laten betalen om het wasrek van 20 euro op te laten halen. Klantenservice denkt totaal niet mee. Ik bestel hier nooit meer.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Fonq.nl 18-01-2018

Beste Claire,

Bedankt voor het achterlaten van uw review.

Wat vervelend om te lezen dat u een beschadigd wasrek heeft ontvangen. Dit wasrek is bij geleverd met PostNL. Zoals in onze retour voorwaarden staat aangegeven, dient u uw bestelling met dezelfde vervoerder te retourneren als waarmee het pakket geleverd is.

Daar u bij ons aangaf dat dit voor u niet mogelijk is, hebben wij u aangeboden het pakket te laten ophalen door een ander vervoersbedrijf. Hier zitten dan uiteraard wel kosten aan verbonden.

Wij vinden het jammer dat wij niet aan uw verwachtingen hebben voldaan, maar wensen u in iedergeval nog een fijne dag toe.

Met vriendelijke groet,

fonQ

Reageer

Esteis 16-01-2018 Via de website gekocht

Top online shop,alles klopt gewoon

Algemene score

10,0
Zeer goede praktische website en onlineshop. Werkt perfect en snel.
Aflevering product in alle facetten goed afgehandeld,bovendien een uitstekende service.
De mooie verpakking is de finishing touch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 15-01-2018 Via de website gekocht

Snel, goed en prettig gehholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had bij Fonq een pan besteld. Deze werd snel geleverd, maar vond ik toch een maatje te klein. Er was een duidelijke beschrijving over het terug sturen. Ik wilde echter de pan echter graag ruilen tegen een grote versie. Daarom fonq gebeld. Werd keurig en plezierig te woord gestaan door een medewerker vd klantenservice, direct daarna ontving ik een mailtje met informatie over bijbetalen en de te verwachten levertijd. Een dag nadat ik de bijbetaling had verzorgd had ik de grotere versie weer in huis. Fonq bedankt voor de correcte en prettig, snelle service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henriette 14-01-2018 Via de website gekocht

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Niets dan lof. Snelle levering, extra garantie. Ik was de kortingscode die ik had gekregen vergeten te gebruiken. Na mailcontact werd het kortingsbedrag op mijn rekening gestoord. Heel coulant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene 13-01-2018 Via de website gekocht

Geweldig assortiment!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een shop met prachtige dingen! Mooi in beeld gebracht en goede site! producten zijn makkelijk vindbaar.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Elsbeth 12-01-2018 Via de website gekocht

Goede service, ook foutje prima opgelost

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tafel, stoelen en lamp gekocht.
De tafel miste de poten. Na bellen met Fonq werd een nieuwe tafel 2 dagen erna geleverd ( tip: bel voor 16.00, dan lukt het misschien zelfs de volgende dag al).
Goed meegedacht, snelle afhandeling en mailtje voor levering: prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

maria 12-01-2018 Via de website gekocht

SUPERLEUK

Algemene score

10,0
FONQ heeft een heeeel uitgebreid assortiment en snelle levering ,ook in de drukke december maand. Kan hier altijd wel wat vinden ook voor een klein kadootje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samsonite koffer 11-01-2018 Via de website gekocht

Stipte aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne shop om lekker in te winkelen. Zoveel zelfs dat je even pauze moet nemen vanwege de hoeveelheid mooie producten .
En dan weer verder gaan met producten bekijken lekker toch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido 10-01-2018 Via de website gekocht

Zeer fijne webshop. Goede service en snelle afhandeling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede ervaring met Fonq. Product was snel bezorgd. Helaas voldeed het niet aan onze verwachting, maar ook het retourproces ging erg snel en professioneel.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sjan Schellekens 10-01-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. Als je iets wilt weten, bij de klantenservice word je meteen vriendelijk te woord gestaan. En leggen alles aan je uit, ,heel erg mee denken voor je .
Super tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

YS 09-01-2018 Via de website gekocht

Goede service en snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fonq heeft prachtige spullen die ook betaalbaar zijn. Ik heb al een paar keer wat besteld. Alle keren was er sprake van een goede service en een snelle levering. Ben een zeer tevreden klant

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mandy 09-01-2018 Via de website gekocht

Belachelijk!

Algemene score

1,0
Horloge besteld. Dit snel voor 23:00 gedaan, zodat het de volgende dag in huis zou zijn. Er stond dat er nog 4 op voorraad waren, waardoor het werkelijk de volgende dag in huis zou zijn. Eenmaal besteld stond er in de mail: 3 - 9 werkdagen. Dit was niet dat de website mij beloofd had. Maar ja, geduld is een schone zaak! =) Na dag 9 toch maar even contact opgenomen met de klantenservice, die mij vertelde dat hij eind volgende week wel binnen zou komen (dit is na ongeveer 15 werkdagen). Ik vind deze service erg slordig. Als je je levertijden niet kan nakomen, mail dan even of beloof je klanten niks!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Fonq.nl 10-01-2018

Beste Mandy,

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw review.

Wij begrijpen dat het vervelend is dat het door u bestelde horloge later wordt geleverd. Wij zouden graag voor u uitzoeken wat hier is gebeurt. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw ordernummer te mailen naar webcare@fonq.nl?

Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

fonQ

Reageer

Maartje 08-01-2018 Via de website gekocht

Prima webshop

Algemene score

10,0
Veel artikelen, Goede service. Makkelijk kopen door diverse betaalmogelijkheden. Snel bezorgt.
Klantenservice is vriendelijk en denkt mee als er iets met een product is.
Fonq is regelmatig de goedkoopste met producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert-jan 05-01-2018 Via de website gekocht

FonQ goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne webshop en overzichtelijk, veel keuze.
Voor elk wat wils.
Prijzig maar is het wel waard.
Snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 05-01-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fonq heeft binnen 12 uur het speelkleed thuis geleverd. Als je iets besteld, dan is het super fijn om het snel te ontvangen. Het zat prima verpakt en zijn er zeer blij mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 05-01-2018 Via de website gekocht

Keurige afhandeling van mijn bestellingen (en retour).

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het assortiment is behoorlijk uitgebreid. Bestellingen worden snel en keurig verzonden. Mijn enige retour tot nu toe is uitstekend afgehandeld. Kortom, complimenten!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 05-01-2018 Via de website gekocht

Valse start maar uitstekende oplossing!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via Fonq had ik een nieuwe blender besteld. Deze werd snel geleverd. Helaas bleek de kan beschadigd. Na het versturen van een email met hierbij een foto had ik snel een nieuwe blender in huis en kon ik de defecte kosteloos retourneren. Keurig opgelost dus. Een volgende keer zal ik hier weer rustig een bestelling durven plaatsen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eva 04-01-2018 Via de website gekocht

Goede winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Handig, overzichtelijk en mooie producten. Ze hebben hippe trendy spullen die daarnaast varieren in prijs van betaalbaar naar design / duurder. Genoeg keuze!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chelle 04-01-2018 Via de website gekocht

Excellente service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een mooie shop met vele luxueuze en design artikelen voor de consumenten. De levering is altijd goed geweest tot nu toe en de service is prima. Ook fijn dat bij bestelling dat ze er een reclamefolder of boekje erbij doen, zodat je nog meer kan ontdekken wat fonq precies te bieden heeft en doet. Ik zou het zeker aanbevelen en kan niet anders zeggen dat ik een trouwe geliefde klant en fan ben van ze. Ga zo door.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenda 04-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige site, dito levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al meerde malen een bestelling bij FonQ gedaan, alle keren tot zeer tevredenheid!
Vlotte service en doen niet moeilijk over ruilen of retourneren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MirandaV 03-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke communicatie, snel en keurig geleverd, mooie producten. Toen ik de tas toch voor een andere kleur wilde ruilen ging dit erg makkelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fatima 03-01-2018 Via de website gekocht

Fonq is mijn favoriete interieur site.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie een breed assortiment. De merken die ik mooi vind, hebben ze. En service en levering gaat goed. Nooit problemen of klachten omdat de producten kwalitatief goed zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas Mentink 03-01-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle en vriendelijke serivce

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben erg enthiousiast over het gemak en snelheid waar je producten mee besteld.
Zeer goed verpakt, zodat er geen schade kan ontstaan.
Aldus een zeer tevreden klant :)!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J. 03-01-2018 Via de website gekocht

Groot assortiment, snelle bezorging, probleemloze retouren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb al meerdere keren besteld bij Fonq en goede ervaringen. De levering is snel en over retouren wordt niet moeilijk gedaan.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob Baade 03-01-2018 Via de website gekocht

Topmensen daar bij fonq

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering had de produkten zeer snel in huis. Vlotte afhandeling toen er bij de verzending een beschadiging was ontstaan. Klantenservice prima bereikbaar uiterst vriendelijk. Snelle reaktie terug en snel oogelost.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 03-01-2018 Via de website gekocht

Online inspiratie/cadeauwinkel met actuele reviews

Algemene score

8,0
Het assortiment leent zich prima voor het uitzoeken van een leuk cadeau en bestaat uit trendy en degelijke "a-merken" in de categorie wonen & design, lifestyle, tuin & vrije tijd, huishouden, speelgoed, body & sport. De webshop is overzichtichtelijk ingedeeld en stimuleert het schrijven van actuele en relevante reviews wat de keuze uit diverse producten ten goede komt. Snelle levering en prima monitoring over tevredenheid over winkel/klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannie 02-01-2018 Via de website gekocht

snelle levering en in goede staat!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuke inspirerende website. Net even iets luxer en origineler dan ergens anders! Het aanbod geeft mij vaak de gelegenheid om iets speciaals te vinden, ook praktisch te gebruiken of om kado te geven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maureen Meijer-Enofe 02-01-2018 Via de website gekocht

Duidelijke en snelle levering, prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
I.v.m. onze auto vakantie naar Italie moesten we het product snel hebben en dit is boven verwachting gegaan. Snelle levering en duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MS 01-01-2018 Via de website gekocht

Prima service, Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima en snelle bezorging. Betaling en bestelling erg makkelijk!
Het bestelde product werd netjes thuis afgeleverd

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Soedje 31-12-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling door middel van mails. Producten waren goed verpakt, werden goed beschermd tijdens verzenden. Het gratis kleurboek was vergeten, deze had ik de dag na het antwoord op mijn email in huis! Netjes geregeld dus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulus 30-12-2017 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering !

Algemene score

10,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding, duidelijke website ! Snelle levering, degelijk verpakt. Exact volgens tracking code en tijdstip geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicolet 29-12-2017 Via de website gekocht

Voorbeeld voor iedere webshop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fonq vind ik een webshop die als voorbeeld kan dienen hoe een webshop hoort te zijn; mooie hoogwaardige collectie, duidelijk shoppen en afrekenen, diverse mogelijkheden voor aflevering en een uitstekende service en klachtenafhandeling!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 29-12-2017 Via de website gekocht

Mooie dingen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fonq is een simpele doch doeltreffende website, die alleen maar mooie dingen verkoopt. Natuurlijk zal je het niet altijd eens zijn over of iets mooi is of niet, maar ik heb er al een aantal pareltjes gevonden! Snel bezorgd, goede kwaliteit.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Walther Martherus 29-12-2017 Via de website gekocht

Ik weet wat ik wil en FonQ weet het ook!!

Algemene score

10,0
Ik heb voor een bepaald product hulp gevraagd aan de klantenservice. De dame die mij te woord stond heeft alle mogelijke informatie opgezocht en aan de hand daarvan heb ik mijn aankoop gedaan; na een eerder probleem met een andere leverancier over het zelfde product.
Keurig opgelost en het als een mooi cadeau kunnen aan mijn zoon kunnen geven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kuiper 29-12-2017 Via de website gekocht

Belabberde service

Algemene score

2,0
Op 9 december als kerstcadeau de Garmin Vivomove HR Sport Hybrid Smartwatch besteld (twee weken voor de kerst toch ruim op tijd lijkt mij). In de webshop keurig op voorraad. Top zou je zeggen. Na een week een mail ontvangen dat hij niet meer op voorraad is. 4 januari pas weer leverbaar. Het lijkt me niet dat je daar pas na een week achter komt. Vandaag weer een mail met vertraging van het product 29 januari pas weer leverbaar. Ik hoop dat ik het product voor de kerst 2018 van ze mag ontvangen.

Of ik deze winkel zal aanbevelen.. zeker niet!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Fonq.nl 02-01-2018

Beste heer, mevrouw Kuiper,

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw review.

Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer een bestelling later wordt geleverd dan in eerste instatantie is aangegeven. Dit is uiteraard niet de service waar fonQ voor staat en welke wij proberen na te streven. Helaas komt het wel eens voor dat wij producten later ontvangen vanuit de leverancier en wij de bestelling niet tijdig kunnen versturen. Wanneer wij deze informatie vanuit de leverancier ontvangen, informeren wij de klanten uiteraard direct.

Om na te gaan wat er bij uw bestelling precies is gebeurd, willen wij u vragen om uw ordernummer te mailen naar webcare@fonq.nl.

Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

fonQ

Reageer

Sanne 28-12-2017 Via de website gekocht

Goed contact klantenservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en professioneel contact vanuit klantenservice bij vragen; leggen contact met leverancier en koppelen dit terug.
Verder zoals gewend altijd snelle levering, netjes verpakt en snel in huis!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 28-12-2017 Via de website gekocht

Goede service en diensten

Algemene score

8,0
Ze hebben alles voor in huis en voor elk wat wils in elk interieur. Ookeen voor de keuken,badkamer en woonkamer ben je op deze op het juiste adres

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maurice 28-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top bedrijf. Zeer betrouwbaar en nette afhandeling. Vandaag besteld, morgen in huis. Groot assortiment.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R 27-12-2017 Via de website gekocht

Genoeg keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op zoek naar een kandelaar voor een dinerkaars, bijna niet te vinden. Bij Fonq voldoende keuze. Gekozen voor de "puzzelkandelaar", deze is er in 3 maten en leuk met elkaar te combineren.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Thijs van den Boogaart 27-12-2017 Via de website gekocht

overzichtelijke website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prima website met uitgebreid aanbod. Artikelen bevinden zich wel vaak in de hogere prijsklasse vanwege de exclusiviteit waardoor ik denk dat veel potentiele kopers een aankoop achterwege laten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

topservice 23-12-2017 Via de website gekocht

top service, snelle levering en ruime keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze uit artikelen, prijs is prima. Snelle levering, ook in de avonduren. Prettige site en goede service dus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 22-12-2017 Via de website gekocht

Geen service

Algemene score

1,0
Maandagochtend om half negen twee pannensets besteld in de hoop deze de volgende dag te ontvangen. De claim is immers: voor 23.00 uur besteld, de volgende dag in huis!!! Diezelfde maandag om 13:26 uur de factuur per e-mail ontvangen met in de e-mail de mededeling: "Je bestelling wordt binnen de afgesproken levertijd (zie orderbevestiging) geleverd." Even later, om 13.41 uur een e-mail met de mededeling: "Je bestelling is verzonden".
De volgende dag dinsdag: geen levering. Nou ja, het is natuurlijk de kerstdrukte. Op woensdag: geen levering. Op donderdag geen levering. fonQ gebeld: O ja, ik zie dat hier iets is misgegaan, we doen de bestelling er opnieuw uit heeft u het morgen in huis, nou ja uiterlijk zaterdag. Het is nu vrijdag een e-mail dat de bestelling verzonden is met een track en trace nummer. In ieder geval: geen levering op vrijdag. Het track en trace nummer van PostNL geeft aan de zending nog niet van fonQ te hebben ontvangen.
Zal de bestelling dan morgen, voor de kerst, nog afgeleverd worden??? Ik heb mijn twijfels.
Mijn eerste kennismaking met fonQ is in ieder geval een mislukking. Voor mij nooit meer fonQ.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Fonq.nl 27-12-2017

Beste Hans,

Wat ontzettend vervelend dat u deze ervaring met ons heeft. Wij begrijpen heel goed dat wij u hebben teleurgesteld en dit spijt ons.

Wij zouden graag willen nakijken wat er precies mis is gegaan. Zou u uw ordernummer kunnen sturen naar webcare@fonq.nl?

Onze oprechte excuses voor het ongemak en in afwachting van uw reactie.

Met vriendelijke groet,

fonQ.

Reageer

Fonq..........aanradertje 20-12-2017 Via de website gekocht

Lievelings webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben een echt Fonq fan!!
Ik bestel alle cadeautjes die ik nodig heb bij Fonq.
Perfecte service, alles keurig verpakt en retourzendingen verlopen probleemloos.
Communicatie verloopt altijd prima!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steve I 19-12-2017 Via de website gekocht

Prima produkt. Eerst in de showroom geprobeerd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima produkt. Eerst in de showroom geprobeerd. Geweldige service door FonQ en snel geleverd.
's avonds na 19:00uur leveren is een prima service voor ons.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda 18-12-2017 Via de website gekocht

Mooiste webwinkel van 2017!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al diverse malen wat besteld bij Fonq.
Wat mij betreft de beste webwinkel van 2017.
Hoe fijn is het vanaf je schermpje je te vergapen aan al die mooie spullen die er te koop zijn.
Je kunt filteren op prijs, handig als je een cadeautje voor iemand wil kopen.
En je kunt filteren op kleur, heel handig als je alles in mint of blauw hebt(bij mij) en nog aanvulling zoekt voor je interieur.
En je kunt, heel handig,als je ingelogd bent, een verlanglijstje maken, dan laat je je scherm openstaan voor je wederhelft zodat hij altijd een idee heeft voor een cadeautje!
De artikelen worden dezelfde dag nog verzonden, zelfs als je laat besteld, en dat wordt ook waargemaakt!
Alles keurig ingepakt compleet met een mooi tijdschrift.
Voor mij niet meer naar de stad met parkeerkosten en misgrijpen, maar bestellen bij Fonq.
Nogmaals voor mij echt de beste webwinkel van 2017.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diede 18-12-2017 Via de website gekocht

Groot aanbod en snelle, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site is heel gebruiksvriendelijk, makkelijk om te zoeken, groot aanbod, duidelijke communicatie en snelle goede levering. Een goede concurrent van Bol.com en CoolBlue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willeke 18-12-2017 Via de website gekocht

Wat een mooie spullen, ik geniet altijd al van t uitkiezen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keus in mooie spullen en altijd vlot geleverd. Ik had zin in een nieuwe bestekset na 37 jaar huwelijk. De cassette die ik had was niet meer compleet (hoe kan dat??) en had een mooie vervanging gezien opde site van fonq.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews