FonQ.nl - Reviews & Ervaringen

8,2 Lees 2236 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over FonQ.nl.

FonQ.nl stelt zich voor

fonQ is het verrassende en inspirerende warenhuis met ruim 60.000 mooie producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Of je nu op zoek bent naar de finishing touch voor jouw interieur, een handig keukenhulpje of een unieke gadget als cadeautje voor jezelf: vind jouw mooi bij fonQ! Het warenhuis is uitgeroepen tot beste webwinkel in de categorie 'Wonen & Tuin' tijdens de Thuiswinkel Awards 2016. Ook is fonQ tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017 en 2017-2018 verkozen tot beste webshop in wonen.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 417 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Albert 11-12-2018 Via de website gekocht

Geluidsapparatuur via Fonq.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tegen gereduceerde prijzen werd door Fonq.nl snel mijn Sonos geluidsapparatuur geleverd. Toen de kleur niet goed was kon ik zonder kosten retourneren. In twee dage had ik het apparaat met de juiste kleur. Telefonisch werd ik vriendelijk en adequaat te woord gestaan. En het omruilen van de apparatuur werd snel geregeld. Hierbij werden geen vervelende vragen gesteld. Kortom, een prettige ervaring voor mij als consument.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 11-12-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

10,0
Ruime keuze met diverse merken. Goed toegankelijke website, waardoor snel het gewenste product kan worden gevonden. Verder een snelle levering en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 10-12-2018 Via de website gekocht

Prachtig design,zeer ruime keuze!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie webshop voor mooi design van bekende en minder bekende merken.
Ruime keuze met aantrekkelijke aanbiedingen.
Sfeer en presentatie brengt je op (cadeau) ideeen!
Snelle verzending/bezorging

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HteB 10-12-2018 Via de website gekocht

Klantenservice telefonisch niet te bereiken...!!?

Algemene score

1,0
Heb Fonq klantenservice nodig, omdat er iets met de betaling niet goed gaat/ niet lukt, zijn ze wegens bijzondere omstandigheden niet telefonisch te bereiken, maar nu lees ik een review hier op Kieskeurig van een kleine week geleden en toen was het precies hetzelfde.
Niet echt handig in de drukste periode van het jaar, lijkt mij. En dat dit al zolang aanhoudt is helemaal geen service wat ik van Fonq gewend ben.
Vind het verder een hele goede webshop, maar dit is echt wel een aanfluiting voor zo'n grote webshop, toch?
Officiele reactie van Fonq.nl 12-12-2018

Beste heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review.

Wat vervelend dat u ons telefonisch niet kan bereiken. Is een en ander inmiddels voor u opgelost? Zo niet, dan adviseren wij u om te mailen naar webcare@fonq.nl.

Met vriendelijke groet,
fonQ

Reageer

Eddy 10-12-2018 Via de website gekocht

Alles perfect verlopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreide keuze, goede betaalmogelijkheden, met ook mogelijkheid van afterpay. Alles perfect verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dagmar 10-12-2018 Via de website gekocht

Besteld en betaald, geen levering!

Algemene score

2,0
Waardeloos: alles toezeggen (voor het bestellen uitgebreid telefonisch contact gehad omdat contactformulieren NIET worden beantwoord), besteld, betaald en nogmaals telefonisch gecheckt.
Gegarandeerde (volgens beide medewerkers) leveringsdatum bij Fonq: 07.12.2018
Leveringsdatum bij klant: 10.12.2018

Argh, het bleef stil.
Bellen (2×) "ja ik weet het niet", "ja wij hebben het nagelaten u te informeren" , "ik zal het navragen" etc.etc.

Neen, bah wat een vervelende ervaring met dit bedrijf.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Fonq.nl 12-12-2018

Beste Dagmar,

Bedankt voor het plaatsen van uw review.

Wat jammer dat u deze ervaring met ons heeft. Wij vinden het erg vervelend dat wij niet aan de gedane beloftes hebben voldaan. Dit is uiteraard niet de service waar fonQ voor staat en welke wij proberen na te streven.

Is een en ander inmiddels voor u opgelost? Anders willen wij uw vragen om uw ordernummer te mailen naar webcare@fonq.nl.

Ondanks deze ervaring wensen wij u in iedergeval nog een fijne dag toe.

Met vriendelijke groet,
fonQ

Nanda 12-12-2018

Ordernr. 42205913
Order na 3de onwaarheid (1ste was niet nagekomen belofte, 2de idem, 3de foutieve verwachte levertijd) herroepen.
Gemotiveerd met bewijzen: én nog probeert uw medewerker de schuld bij mij/leverancier te leggen.
Ik wacht nu op mijn geld.
Nooit meer FonQ, ik zal zeker FonQ niet aanbevelen aan anderen.

Reageer

Lucia 09-12-2018 Via de website gekocht

Geen verrasingen met de service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vaak producten via Fonq besteld. Alles wordt altijd geleverd op de aangegeven (kort) tijd behalve een keer, maar de customer service van Fonq heeft heel proactief gewerkt. Zo een goede service vind je het niet zo gemakkelijk!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. de Vries 08-12-2018 Via de website gekocht

FonQ doe wat die beloofd!??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je maakt mij heel blij als de leverancier zijn of haar afspraken na komt, en dat doet FonQ! En dit betrof het geheel proces, van A tot Z. Ik heb gekozen voor FonQ, vanwege de reclame in de abri’s, die vielen mij puur op qua sfeer, daarna de site bezocht, die is overzichtelijk en daardoor kon ik snel een keuze maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K H 07-12-2018 Via de website gekocht

Top service met uitstekende conmunicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Communicatie is uitstekend, de klant wordt heel goed op de hoogte gehouden. Heel stipte levering. Ze doen wat ze zeggen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos 06-12-2018 Via de website gekocht

Fijne shop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne shop met hele mooie producten. Goeie webshop waar de producten goed te vinden zijn., de bestelservice is goed!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fonq bestelling drama! 05-12-2018 Via de website gekocht

Fonq al de hele week niet bereikbaar..

Algemene score

1,0
Ik probeer al heel de week Fonq te bereiken, maar wegens bijzondere omstandigheden zijn ze gesloten.. heel vervelend en niet wat je verwacht van ze toch?!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Fonq.nl 12-12-2018

Beste heer, mevrouw,

Bedankt voor het achterlaten van uw review.

Wat vervelend dat u ons niet heeft kunnen bereiken. Is een en ander inmiddels voor u opgelost? Zo niet, dan adviseren wij u om te mailen naar webcare@fonq.nl.

Met vriendelijke groet,
fonQ

Reageer

Tevreden klant 05-12-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop van fonq is ontzettend modern en er staan veel aparte dingen op die je leuk als cadeau kan geven

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Glurie 04-12-2018 Via de website gekocht

Mooie producten, geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer ruim assortiment met allerlei zeer fraaie producten.
Er was helaas een bord beschadigd bij aankomst.
Dit gemeld en er wordt gelijk een vervangend bord gestuurd.
Absoluut geweldige service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Curver voerton! 02-12-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voerton besteld deze bleek bij aankomt kapot te zijn. Gebeld en geretourneerd. Volgende dag een nieuwe hele ton ontvangen! Super geregeld!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen Rheinfeld 01-12-2018 Via de website gekocht

Prima bedrijf, goede communicatie

Algemene score

8,0
Prima bedrijf/webshop met goede communicatie. Duidelijke berichtgeving rondom levering en retour product.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nick 30-11-2018 Via de website gekocht

Prima organisatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb hier al meerdere malen iets gekocht. Alles word keurig volgens afspraak geleverd. Facturen e.d. zitten er netjes bij. Prima zaak!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 30-11-2018 Via de website gekocht

Mooie site en producten, soms wat duur.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over de service en communicatie van fonq. Ze hebben mooie producten. De prijs vind ik soms wat aan de hoge kant, maar met een leuke aanbieding zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peters 30-11-2018 Via de website gekocht

Lange levertijd

Algemene score

2,0
Levertijd is erg lang. Spijt van mijn aankoop. Koop in het vervolg liever bij Coolbleu of Bol.com daar is de levertijd veel korter.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Fonq.nl 02-12-2018

Beste heer, mevrouw Peters,

Bedankt voor het achterlaten van uw review.

Wat vervelend dat uw bestelling een lange levertijd heeft. Heeft u deze inmiddels al wel ontvangen? Zou u anders zo vriendelijk willen zijn om uw ordernummer te mailen naar webcare@fonq.nl. Wij gaan dan graag een en ander voor u na.

Met vriendelijke groet,
fonQ

Reageer

Kevin T. 29-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en verzorgd ingepakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelde producten zijn op een snelle en waardige manier geleverd. Producten zijn met de nodige zorg ingepakt. Zelfs de zwaardere producten. Tevreden over dit gedeelte.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Andrea Sós 29-11-2018 Via de website gekocht

Beste prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een halshernia darum Ik was op zoek naar een speciaal hoofdkussen. Ik vond deze pagina, waar ik een zeer gunstige prijs gevonden de cinderella orthoflex hoofdkussen. de bezorging was snel, en ik ben erg blij met het product!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natasja 29-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site..
Makkelijk een bestelling plaatsen.
En een snelle levering.
Ik ben zeer tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mieke 29-11-2018 Via de website gekocht

FonQ, een bijzonder prettige en betrouwbare (online) shop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is prettig winkelen bij FonQ! De site is overzichtelijk en de producten zijn makkelijk te vinden en te bestellen. De prijzen zijn goed, vaak de goedkoopste in vergelijk en heel belangrijk:
betrouwbaar! Ik ga binnenkort ook eens naar de showroom, ik wist eerlijk gezegd niet dat die er was.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneleen 29-11-2018 Via de website gekocht

Fonq

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was één van de weinige sites met mooie, moderne manden. Site is zeer gebruiksvriendelijk. Je kan er gemakkelijk mee betalen. Zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniëlle 29-11-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekozen om bij Fonq te winkelen door de goede aanbieding! Product was de volgende dag al in huis. Goede ervaring dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisette Middendorp 26-11-2018 Via de website gekocht

Hele leuke dingetjes

Algemene score

9,0
Ik zag de reclames van fonQ op TV en daarbij kwamen erg leuke dingetjes voorbij. Zo ben ik is gaan kijken toen ik mijn huis opnieuw wilde inrichten en heb hier toch een groot deel van mijn inrichting vandaan gehaald. De prijs/kwaliteits verhouding is over het algemeen aan de goede kant, soms net iets te duur. Ook bieden ze een brede keuze mogelijkheden aan , wat mij erg aantrekt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marjan 26-11-2018 Via de website gekocht

Winkel prettig bij fonq

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima duidelijke en snelle website
Snelle levering, duidelijke communicatie
Fonq maakt waar wat hij beloofd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han 26-11-2018 Via de website gekocht

Winkelen met plezier vanuit je luie stoel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een goed toegankelijke webwinkel met fantastische aanbiedingen van design artikelen van goede kwaliteit.
Informatie over de artikelen is goed toegankelijk en volledig.
Bestellen is simpel en de levering is zeer snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ls 26-11-2018 Via de website gekocht

toffe winkel!

Algemene score

10,0
super mooie, en kwalitatief goede producten. Veel keuze en ook nog super snel bezorgd:) helemaal top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mer du Nord 26-11-2018 Via de website gekocht

Sola Stonehenge Koekenpan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Excellent client service, Excellent products and prices, Rapidity and perfect packaging for delivery

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ICE Anita 26-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering vond volgens afspraak plaats. Prettig dat het goed verpakt was en absoluut niet teveel verpakkingsmateriaal ivm milieu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 25-11-2018 Via de website gekocht

Philips Wake Up LIght HF3531

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onlangs bij FonQ de Philips Wake Up Light HF3531 gekocht. De keuze was snel gemaakt dankzij de goede website van FonQ en de goede ruime keuze over de verschillende types wake up lights en de goede informatie over de lamp. De lamp werd snel geleverd en ik ben zeer tevreden met het snelle proces via de website van FonQ. Al met al een goede aanrader om je keuze te maken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G 24-11-2018 Via de website gekocht

Fijne webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijk en gebruiksvriendelijke webshop. De levering was snel en verder niet te veel poespas, wat ik als prettig ervaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

RUSSEL HOBBS KOFFIEZETAPPARAAT. 23-11-2018 Via de website gekocht

Leuke,goede artikelen,goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
FONQ IS EEN GOEDE WINKEL/WEBSITE .GOEDE SERVICE,GOEDE LEVERING.PRODUKT IS SNEL GELEVERD, EN VOLDOET PRIMA.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

R 23-11-2018 Via de website gekocht

Fijne webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keuze en snel kunnen bestellen. Volgende dag al in huis gekregen. Ook verpakking is goed verzorgd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eva van Dijk 22-11-2018 Via de website gekocht

Super

Algemene score

10,0
Goede producten, razendsnelle levering, verzendkosten zijn heel redelijk en goede service. In jaren dat ik bij fonq bestel is er 1x iets mis gegaan, wat de klantenservice eerder dan ik door had.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samantha 22-11-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fonq heeft een uitgebreid aanbod, hierbij lijkt alles op voorraad waardoor ik nog nooit lang op mijn bestelling heb hoeven te wachten. Gelukkig geen problemen ervaren, maar contact is zo gelegd, klantvriendelijkheid en tevredenheid zijn duidelijk belangrijk!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Aanrader 22-11-2018 Via de website gekocht

Super overzichtelijke website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Bestellen is supermakkelijk en de bestelling was heel makkelijk en veilig te betalen. Bezorging was al de volgende werkdag.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J 21-11-2018 Via de website gekocht

Goed product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne winkel met veel keuze en voorraad. Duidelijk beschrijving en revieuws. Levering is uitstekend en netjes verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrie 21-11-2018 Via de website gekocht

Even bellen en het is geregeld!

Algemene score

9,0
Ik wilde het bedrag van een retour gebruiken voor de artikelen die ik al in mijn winkelwagen had. Dat kreeg ik online niet voor elkaar. Een bijzonder aardige dame van de klantenservice heeft met wat extra inzet van haar kant dit voor mij geregeld. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Cauter 21-11-2018 Via de website gekocht

vlotte service

Algemene score

9,0
overzichtelijke website door zoekfunctie - je vindt er regelmatig kortingen en geen probleem tot betalen - keuze uit verschillende kaarten - zeer vlot verloop en wat vooral interessant is, is dat je zelf de datum van de levering mag aanduiden - zo ben je zeker dat je thuis bent als ze langskomen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloes 21-11-2018 Via de website gekocht

Super blij met FonQ

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super mooi ingedeelde website, die vol staat met inspiratie en erg overzichtelijk is. Klanten worden hier netjes behandeld en goed geholpen. Een paar mooie stoelen en een prachtig vloer kleed hier gescoord!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Braam 20-11-2018 Via de website gekocht

Top!

Algemene score

8,0
Heel vaak de beste prijs op zeer mooie artikelen! Op tijd geleverd en prima service. Zeker aan te bevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

C.WIJBENGA 20-11-2018 Via de website gekocht

Leuke,goede artikelen,goede service!

Algemene score

8,0
Fonq is een goede winkel/website, goede service, goede levering. Product is snel geleverd, en voldoet prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Van dijk 20-11-2018 Via de website gekocht

Top service Fonq.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na wat vragen van mijn kant super service ontvangen van Fonq!
Bestelling is naar volle tevredenheid behandeld en super snel geleverd!
Ik kom zeker terug.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mandy 20-11-2018 Via de website gekocht

Snelle en efficiente levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor het eerst besteld bij FonQ, zeer tevreden over de levering en producten.
De webshop is naar mijn idee niet heel gemakkelijk in gebruik op mobiel. Op een laptop prima overzichtelijk. Informatie voorziening tijdens bestelproces en levering is zeer adequaat, per mail wordt je op de hoogte gehouden van de status van een bestelling. Ook de wijze van verpakking is zorgvuldig, met beschermend bubbeltjesplastic. De doos van het product zelf was iets beschadigd wat mogelijk tijdens het verpakkingsproces gebeurd is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

At 19-11-2018 Via de website gekocht

Snel en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Leuke goedkope shop met bekende artikelen. De aangeboden artikelen zijn ook in de winkel te koop. Alleen via FonQ zijn ze goedkoper. Het wordt snel geleverd en je kan ook met AfterPay betalen. Betrouwbare gebruikersvriendelijke websiteb met kwaliteitsartikelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Elly - May van Wissen 19-11-2018 Via de website gekocht

Goede site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb al eerder wat besteld bij Fonq. Goede levering. Goed verpakt. Makkelijke site om te zoeken. Prijs kwaliteit verhouding is ook prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moniek 18-11-2018 Via de website gekocht

Goede service en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede service bij een foute levering. Zeer snelle levering, goede aanbiedingen. Aanrader om iets bij Fonq te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elsbeth 17-11-2018 Via de website gekocht

Prima winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie (design)spullen en gadgets. Net wat bijzonderder spullen dus vaak niet echt goedkoop, maar wel leuk en handig, en goede kwaliteit.
Vlotte levering.
Onlangs was een artikel na 15 maanden kapot, en dat is vlot onder garantie opgelost.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anja Vermeer 16-11-2018 Via de website gekocht

Heel klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een speciale klok en kon hem nergens vinden totdat ik bij FonQ ging kijken , daar stond hij op de website, gelijk een bestelling geplaatst en de dag erop hing hij al bij mij aan de muur.
Prachtige kwaliteit en de prijs was heel mooi.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews