FonQ.nl - Reviews & Ervaringen

8,4 Lees 1696 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over FonQ.nl.

FonQ.nl stelt zich voor

fonQ is het verrassende en inspirerende warenhuis met ruim 60.000 mooie producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Of je nu op zoek bent naar de finishing touch voor jouw interieur, een handig keukenhulpje of een unieke gadget als cadeautje voor jezelf: vind jouw mooi bij fonQ! Het webwarenhuis is uitgeroepen tot beste webwinkel in de categorie 'Wonen & Tuin' tijdens de Thuiswinkel Awards 2016. Ook tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017 is fonQ verkozen tot beste webshop in wonen.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 933 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans Peeters 22-09-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Sennheiser koptelefoon besteld. Deze voldeed niet. RMA-procedure onberispelijk. Daarna andere koptelefoon besteld die 2x zo duur was. Deze kreeg ik als service voor dezelfde prijs.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EV 20-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, vriendelijk personeel, goed prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via internet besteld en zelf opgehaald. Luchtreiniger stond de volgende dag klaar. Bij fonQ de laagste prijs, vergeleken met andere sites.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad van der Sande 19-09-2017 Via de website gekocht

snel en correct

Algemene score

9,0
Duidelijke weergave van producten op de website.
Snelle afhandeling / levering.
Geen aanmerkingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tom 19-09-2017 Via de website gekocht

Waardeloze service en communicatie

Algemene score

1,0
Product besteld met 1-2 weken levertijd, na 2 weken een bericht dat het product over 2 weken geleverd zou worden. Nooit eerder een berichtje gehad dat het vertraagd zou zijn etc. Nu na twee weken weer een bericht dat het weer 2.5!!! week later wordt.

Nu bestelling geannuleerd en elders besteld, binnen 24 uur in huis.

Ik ga nooit meer iets bestellen bij deze waardeloze winkel.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Fonq.nl 21-09-2017

Beste Tom,

Wat ontzettend spijtig om te lezen dat de levering van uw bestelling steeds werd uitgesteld. Dat is niet de service waar wij voor staan.

Wij willen hierbij dan ook graag onze oprechte excuses aanbieden voor deze ervaring en het ongemak.

Met vriendelijke groet,

fonQ.

Reageer

arjen 19-09-2017 Via de website gekocht

goede service,leuke producten. snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fonq heeft een leuke site, die gebruiksvriendelijk is. Ze staan garant voor een snelle levering en ze hebben een super goede service. Daarnaast hebben echt leuke producten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda 18-09-2017 Via de website gekocht

Fijne en mooie webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een aantal keer besteld. Steeds vlot en netjes geleverd.
Leuk assortiment, aantrekkelijke en goed werkende website.
Geen ervaring met de klantenservice, want nog geen probleem gehad.
Ik kom nog weer eens terug.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. van Veelen 17-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, mooi assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fonq heeft een mooi assortiment met veel design producten. Bovendien hebben ze een heel breed assortiment.
Bij bestelling van €20 of meer zijn er geen verzendkosten. De levertijd staat goed aangegeven bij de producten.
Je kan heel makkelijk zoeken op de website.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Anita 17-09-2017 Via de website gekocht

Leuke winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed assortiment, leuke aparte dingen, die je ergens anders niet vind.
Het is leuk winkelen en word snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 15-09-2017 Via de website gekocht

Uitgebreid assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goed assortiment in een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website.
Kwaliteitsartikelen tegen goede prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Monique, Het Catshuys 15-09-2017 Via de website gekocht

Zoals de reclame al doet vermoeden... mooi!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijn bedrijf, bijna 'huiselijk' te noemen. Als je eenmaal op hun site beland bent, ga je voorlopig niet meer weg. Gewoon lekker 'snuffelen' tussen de leuke spulletjes, alsof je fysiek aan het winkelen bent. Lekker ongedwongen, in alle opzichten: gewoon MOOI!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 15-09-2017 Via de website gekocht

Klantenservice zoals bijna nergens

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shoppen op fonQ is altijd een beleving. Veel producten zijn design en daardoor ook prijzig, maar je vergapen aan die prachtige spullen is ook leuk. Daarnaast zijn ook veel producten wel betaalbaar en in veel gevallen ook alleen bij fonQ te krijgen. Juist omdat het aanbod niet eindeloos is zoals bijvoorbeeld bij Bol.com, is het overzichtelijk en kom je sneller tot een keuze. Dan het inpakken: altijd uiterst zorgvuldig. Ik had zes pastaborden besteld en die waren zo goed ingepakt dat ze een val van de Euromast nog zouden overleven. Maar hetgeen waardoor ik fonQ aan iedereen aanraad is de klantenservice. Snel, vriendelijk en zonder gedoe een omwisseling van een product in drie dagen. Dan snap je het als bedrijf. Complimenten! Als consument kan je dan ook niet anders dan aardig terugdoen en een dergelijke review schrijven. Keep up the good work!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kick 11-09-2017 Via de website gekocht

Uitstekende klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij een defect aan een product meteen goede afhandeling en de volgende dag het vervangende product in huis. Ook afhandeling retourzending uitstekend.

Dit is de reden dat ik voor Fonq kies, mocht er wat zijn dan is dit geen probleem.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirelle 11-09-2017 Via de website gekocht

Altijd op tijd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshop is duidelijk en ze doen wat ze beloven . De bestelling is altijd op tijd in huis! En als je iets terug stuurt is het geld ook snel weer teruggestort!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fedora 10-09-2017 Via de website gekocht

Snelle, probleemvrije levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb Fonq gekozen, omdat ik uit ervaring weet, dat alles probleemloos verloopt, en de prijs was gunstig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 10-09-2017 Via de website gekocht

Fonq is een prima bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd correcte levering. Ze hebben mooie producten. In het algemeen goede prijzen. We bestellen er graag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.J.Boers 10-09-2017 Via de website gekocht

Snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Item besteld en de volgende dag al in huis. Betalen na levering mogelijk. Via de mail wordt je goed op de hoogte gehouden van de status van de order.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J.H.Banis 09-09-2017 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had een nieuwe Stoomgenerator nodig en ben gaan shoppen op internet. Bij Fonq kwam ik op een super uitgebreid assortiment en goede prijzen en snelle levering .

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alexx72 07-09-2017 Via de website gekocht

Goede webshop, snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke webshop, ruime keuze, en snelle levering.
Vandaag besteld morgen in huis. Prijzen zijn goed

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

yvonne 07-09-2017 Via de website gekocht

top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
hartstikke fijne winkel, leveren snel, betrouwbare kwaliteit, ruime keuze
heb er al veel besteld en nog nooit iets teruggestuurd omdat het gewoon altijd meteen goed is

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marloes 06-09-2017 Via de website gekocht

Goede prijs, duidelijke info

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Product was makkelijk te vinden. Goede informatie. Duidelijke product foto's. Korting door inleveren freebees. Goede sortering.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Hannie Fikkert 06-09-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service en mooie producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop heeft een grote sortering aan artikelen, erg prettig om te kunnen kiezen! De service is ver boven gemiddeld. Ik kreeg een artikel binnen waar een deuk in zat en na melding werd onmiddellijk een nieuwe verzonden! Zelfs met excuus en voordat ik het artikel al retour had gezonden. Bijzonder prettig!!! Dit kom je niet vaak tegen. Super !!!!!!!!!!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robbert roos 06-09-2017 Via de website gekocht

goede producten, levering correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks dat ik in Frankrijk woon is de levering altijd snel en correct.
Er is een veelzijdig assortiment, met veel practische producten met een goede vormgeving.
De producten zijn bij aankoop voorzien van een goede productbeschrijving voor een beoordeling vooraf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 06-09-2017 Via de website gekocht

Echte hele goede en snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fonq levert echt geweldige service. Fonq is goed bereikbaar en zeer klantvriendelijk. Doet wat er wordt beloofd. Top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jonneke 05-09-2017 Via de website gekocht

Fijnste webshop die ik ken ??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop is mooi vormgegeven en is erg overzichtelijk. Fonq verkoopt mooie, duurzame producten en heeft een erg snelle verzending. Fijne site met leuke slogan ("vind jouw mooi") waar alle taalpuristen in eerste instantie over struikelden. Vind ik grappig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. 05-09-2017 Via de website gekocht

Mooie producten, overzichtelijke website & klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De leukste, speciale producten om je huis mee te decoreren en een persoonlijke sfeer geven. De producten zijn van goede kwaliteit en gemaakt mooie materialen. De website is erg overzichtelijk, en persoonlijke suggestief worden gegeven. Bovendien geeft Fonq kortingscodes voor trouwe klanten; echt een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan den Boer 05-09-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb bij deze site een 2 tal tuinkussens besteld, volgens de site was er actie 2 bestellen en 1 betalen, echter bij levering was er maar 1 kussen geleverd, hierna gebeld met de klantenservice en binnen 2 dagen had ik het 2e kussen al met al netjes en snel opgelost

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 05-09-2017 Via de website gekocht

Goede levering en scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fonq heeft een mooi assortiment tegen een concurrerende prijs. De website is overzichtelijk en bied volop keus. Snelle levering kortom top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jolanda 04-09-2017 Via de website gekocht

Snelle afhandeling van bestelling en super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot assortiment, zeer gevarieert en breed aanbod. ik kan er altijd alles vinden wat ik nodig heb. Snelle afhandeling en levering van bestelling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gina v lith 04-09-2017 Via de website gekocht

ruime keus en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
bij fonQ hebben ze ruime en bijzondere keuze van producten, en snelle bezorging, ook retour wordt snel verwerkt, dus kort samengevat een geweldig bedrijf !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kor 03-09-2017 Via de website gekocht

Een snelle en keurige aanbieder.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling was snel gemaakt, de verwachte levertijd was korter dan verwacht. Toen het pakket onderweg was, werden wij goed geïnformeerd over de voortgang. Bij aankomst bleek het bestelde artikel onbeschadigd en exact de afgesproken kleur. We zijn dus zeer tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Bode 03-09-2017 Via de website gekocht

Snel en keurig geleverd

Algemene score

10,0
Er werd keurig op tijd geleverd, nog een extra doos erom zodat het zonder beschadigingen bij ons in huis kwam. Stuk voordeliger dan zelfs de bouwmarkt en woonwinkel in de buurt die dit bankje ook verkopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romy van der Kolk 02-09-2017 Via de website gekocht

Zeer fijne webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fonq heeft een zeer goede en snelle levering en terugname service. Ook erg fijn dat zij je precies op de hoogte houden van waar je bestelling zich bevindt. Producten zijn van zeer hoge kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertine Crapels 02-09-2017 Via de website gekocht

Snel, persoonlijk, klantgericht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Absoluut een van de betere webshops. goede, duidelijke omschrijving, hoge kwaliteit spulletjes. Je kunt er praktisch alles vinden van goede duurzame kwaliteit.

De kastjes was precies wat ik zocht. Niet te groot en niet te diep want wij hebben maar een kleine badkamer. De vormgeving is strak , typisch scandinavisch.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 01-09-2017 Via de website gekocht

Late levering

Algemene score

4,0
Hoewel de site aangaf het bestelde sporthorloge op voorraad te hebben en ik deze volgende dag dus had verwacht bleef de levering uit.
Toen ik na een week belde bleek het horloge nog steeds op voorraad en de dag daarna werd het geleverd.

Vind ik erg jammer als er zo gepromoot word met "vandaag besteld, morgen in huis"

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Fonq.nl 04-09-2017

Beste Stefan,

Wat ontzettend balen dat jouw pakket niet op tijd is geleverd. Dat is zeker niet wat je mag verwachten. We willen dan ook graag kijken wat de reden hiervan is.

Zou je je ordernummer kunnen mailen naar webcare@fonq.nl?

In afwachting van je reactie.

Met vriendelijke groet,

fonQ.

Officiele reactie van Fonq.nl 04-09-2017

Beste Stefan,

Wat ontzettend balen dat jouw bestelling niet op tijd is geleverd. Dit is inderdaad niet wat je van ons mag verwachten.

Wij willen dan ook graag kijken wat er mis is gegaan. Kan je je ordernummer sturen naar webcare@fonq.nl?

In afwachting van je reactie.

Met vriendelijke groet,

fonQ.

Reageer

B 01-09-2017 Via de website gekocht

Komt belofte niet na

Algemene score

1,0
Door de belofte dat mijn rugzak de volgende dag al geleverd wordt, besluit ik hem te bestellen bij Fonq. Die nacht krijg ik een mailtje dat het langer gaat duren en zeer waarschijnlijk de volgende dag zal worden. Dit vond ik opzich geen probleem en netjes dat er een berichtje over komt. De dag en nacht daarna geen bericht. Na contact met de klantenservice blijkt de levertijd ineens 5-9 dagen te zijn geworden. Dit stond in eerste instantie niet vermeld op de site en is later ook niet naar mij benoemd. Erg jammer want daarvoor ben ik niet naar Fonq gegaan...

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Fonq.nl 04-09-2017

Beste,

Wat een teleurstellend bericht. Wij begrijpen dan ook heel goed dat je niet tevreden bent. Je had zeker geïnformeerd moeten worden over de langere levertijd en hierbij willen wij dan ook onze excuses aanbieden voor het feit dat dit niet is gebeurd.

Heb je je pakket inmiddels wel gekregen?

In afwachting van je reactie.

Met vriendelijke groet,

fonQ.

Reageer

Yka 31-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, gratis verzending, slecht verpakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Slaapzak zat in originele doos verpakt, Fonq deed er ter verzending een veel te grote doos omheen van een slap soort karton. Tijdens het vervoer was deze omdoos aan de zijkanten als een harmonica in elkaar gedrukt. De inhoud was gelukkig onbeschadigd. Levering was supersnel en op tijd. Zeer tevreden, verpakking is verbeterpunt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Corry 31-08-2017 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben heel tevreden over Fonq. De site is gebruiksvriendelijk en helder. Snelle levering van de producten en aan de verzending is aandacht besteed. Kortom: ik ben dik tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 30-08-2017 Via de website gekocht

Duidelijk en goed verzonden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Fonq besteld en tegen een voordeliger prijs een mooie braadpan van Sola. Heel het besteld en levering proces liep overzichtelijk en voorspoedig de volgende dag al in huis

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m 30-08-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Website makkelijk te bedienen, goede en snelle service!
Er veel leuke producten, zal er zeker weer iets bestellen.
Een aanrader voor een ieder

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sybren Venema 29-08-2017 Via de website gekocht

Goede service en nog voordeliger ook??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voordeel online . Netjes bezorgd wanneer het je uitkomt.En zeker nog goedkoper ook,
Goede service dus.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kaat 28-08-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's Middags besteld, volgende dag al in huis en je wordt via mailtjes op de hoogte gehouden van het bestelproces.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Justa 28-08-2017 Via de website gekocht

Lekker snel en leuke producten!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind het assortiment van Fonq erg tof. Je vindt er leuke design stukken die net even anders zijn. Daarnaast is de service helemaal prima! Alles snel geleverd ook :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

T. Veldhuizen 28-08-2017 Via de website gekocht

Genoemde verzendtijd klopt niet voor grotere pakketen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Grotere pakketten worden niet door PostNL binnen een dag geleverd en daar zou FonQ rekening mee moeten houden op hun website.

In mijn geval kwam mijn levering pas na 5 dagen, terwijl we niet heel ver van de winkel vandaan wonen en er werd aangeven dat het de volgende dag geleverd zou worden.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Fonq.nl 28-08-2017

Beste heer/mevrouw Veldhuizen,

Wat ontzettend balen dat jouw bestelling niet op tijd is geleverd. Kan je je ordernummer sturen naar webcare@fonq.nl? Wij kijken graag na waar het mis is gegaan, zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden.

Onze excuses voor het ongemak.

In afwachting van uw reactie.

Met vriendelijke groet,

fonQ

Reageer

C. Woudstra 27-08-2017 Via de website gekocht

Duidelijk en snel

Algemene score

9,0
Mooie overzichtelijke website. Snelle service en verzending. Achteraf betalen is mogelijk. Spullen worden goed verpakt verstuurd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rozemarijn 27-08-2017 Via de website gekocht

Prachtige spullen, mooi en origineel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop zeer graag bij Fonq. Ze hebben een uitgebreid assortiment van prachtige spullen. Veel wooninspiratie en uitstekende service. Artikelen worden snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noor 27-08-2017 Via de website gekocht

Ruime keus en snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Leuke selectie met voor ieder wat wils. Had een bon van mijn werk gehad. Bij andere sites kon ik daar vaak niet veel voor vinden. Maar bij fonq kon ik makkelijk slagen. Ook verpakking en bezorging waren prima in orde.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Esther 26-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website is overzichtelijk. Fonq biedt mooie spullen aan, veel design. Meerdere dingen besteld en steeds was de service goed. Levering volgens de levertermijn op de website (niet alles was op voorraad).

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees 25-08-2017 Via de website gekocht

Lekker snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel en makkelijk uitzoeken, mogelijk om via diversen manieren te betalen.
De levering was heel snel, en op de afgesproken tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dina 25-08-2017 Via de website gekocht

Slechte service

Algemene score

1,0
De levering duurde langer als dat op de site stond.
Nu is het badje nog geen twee maanden oud wil de stop open maken maar ging moeizaam ineens had ik de stop in mijn handen.
Ik contact opgenomen met klantenservice.
Valt niet onder de garantie.
Heb hem dan niet op de juiste manier opengemaakt.
Heb genoeg zwembaden gehad met een kind van elf en drie heb dit nooit eerder meegemaakt.
Lijkt mij dan toch een fout van de fabrikant.
Maar dat is volgens fonq niet zo en willen er niks mee doen.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Fonq.nl 27-08-2017

Beste Dina,

Wat een vervelende situatie.

Inmiddels zien wij dat er alweer contact is geweest en dat de aanvraag in behandeling is genomen. Wij houden u dan ook op de hoogte per e-mail van de vervolgstappen.

Met vriendelijke groet,

fonQ

Reageer

Linda 25-08-2017 Via de website gekocht

snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
netjes ingepakt en snel geleverd. assortiment is breed en kan altijd wat vinden, maar altijd een goede kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews