FonQ.nl - Reviews & Ervaringen

8,1 Lees 2153 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over FonQ.nl.

FonQ.nl stelt zich voor

fonQ is het verrassende en inspirerende warenhuis met ruim 60.000 mooie producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Of je nu op zoek bent naar de finishing touch voor jouw interieur, een handig keukenhulpje of een unieke gadget als cadeautje voor jezelf: vind jouw mooi bij fonQ! Het warenhuis is uitgeroepen tot beste webwinkel in de categorie 'Wonen & Tuin' tijdens de Thuiswinkel Awards 2016. Ook is fonQ tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017 en 2017-2018 verkozen tot beste webshop in wonen.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 400 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Helene 21-10-2018 Via de website gekocht

Duidelijk & snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site was overzichtelijk, gebruiksvriendelijk voorwaarden meteen duidelijk. Supersnel in huis, geen verzendkosten.alleen maar pluspunten!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos 20-10-2018 Via de website gekocht

Superleuke spullen en altijd smooth afgehandeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig leuke spullen, van alles wat. Daarnaast snel, zorgvuldig en altijd op tijd bezorgd. Favoriete website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido 20-10-2018 Via de website gekocht

Top bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Stoelen gekocht bij fonq. Onwijs goeie service en heel klantvriendelijk.
Stoelen waren net verpakt en de volgende dag geleverd volgens afspraak. Ik ben er blij mee en heb er zeker geen spijt van dat ik ze bij fonq heb besteld!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 20-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd goed, snelle bestelling via internet en snelle en correctie levering, echt een aanrader.
Ook veel keus in leuke design spullen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JackV 20-10-2018 Via de website gekocht

Zeer correcte en zorgvuldige afhandeling van bestelling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerste kennismaking met Fonq, zeer correcte en -voor mij- plezierige informatieve afhandeling. Ik sluit niet uit dat andere die afhandeling iets te veel een papierwinkel vinden. Uiteraard is dat digitaal. Fonq komt belofte na. Materiaal kwalitatief goed. Minpunt: niet vermeld dat product niet meer wordt geproduceerd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander. 18-10-2018 Via de website gekocht

vlotte levering zoals altijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Pas laat op de avond bestelling geplaatst en toch de volgende dag al netjes verpakt geleverd.
Ga zo door erg fijn shop zijn jullie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucia jorink 18-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer klantvriendelijke website. Snelle levering leuke verpakking. Zal hier zeer zeker vaker winkelen. De goederen zijn veilig verpakt en makkelijk uit te pakken. De buitenverpakking kan simpel in de papierbak en milieuvriendelijk worden hergebruikt. Fonck is een keurige webwinkel en zeker een aanrader om rond te kijken en te shoppen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 17-10-2018 Via de website gekocht

Fonq doet wat het beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Omdat ik een cadeaucard had gekregen heb ik bij Fonq gekocht, een fijne ervaring. Het aanbod was prima en de producten werden duidelijk omschreven.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jeroen 17-10-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk site, moeilijke naam maar betrouwbaar om vaker spullen bij te bestellen. Levering snel en duidelijk communicatie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jolanda 17-10-2018 Via de website gekocht

snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering product. Keurig verpakt en volgens afspraak. Klantenservice echter moeilijk te bereiken. Twee maal 10 minuten 'in de wacht' alvorens contact.
Via mail ook lang wachten alvorens antwoord.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Anna H. 16-10-2018 Via de website gekocht

Heel goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en gemakkelijk betalen. Goede service ondervonden bij omruiling. Snelle beantwoording van emails.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marc Raam 16-10-2018 Via de website gekocht

Vlotte en snelle service...zeer voordelig...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor een huistrap aan het kijken...fonQ 40€ voordeliger, dank u.... Dat is een behoorlijk bedrag....
Daarnaast zeer originele producten te verkrijgen......TOP...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Do 16-10-2018 Via de website gekocht

Leuke spullen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fonq heeft leuke spullen voor in huis. Ik heb een paar keer besteld op deze site en ik ben nog niet teleurgesteld.
Ik vind wel dat ze de spullen, die niet op voorraad zijn, sneller moeten leveren. Hier heb ik zelf 3 weken voor moeten wachten.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

M. 15-10-2018 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne webshop met veel keuze en als iets niet compleet geleverd wordt en je belt. Wordt je snel geholpen en de volgende dag had ik al een nieuw compleet product thuisgestuurd terwijl ik het incomplete artikel nog terug moest sturen. Erg netjes afgehandeld!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mulders 15-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goede kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke website en na keuze meteen een mail met factuur en met de datum van levering , vaak de volgende dag al.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louise versteeg 15-10-2018 Via de website gekocht

Hele fijne online winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Shop regelmatig bij Fonq.
Hebben erg veel en leuk dingen.
Snelle service.
Erg overzichtelijk website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.A. Vink 15-10-2018 Via de website gekocht

let op bij retourneren of je geld echt wordt teruggestort!

Algemene score

2,0
De levering was prima in orde. Stoelen vonden we leuk maar stonden niet goed in onze keuken.
Na het retourneren keurig mailtjes gekregen van ontvangst, en verwerken hiervan. Na een tijd op mijn bankrekening gekeken en geld was niet teruggestort.
Was een foutje zeiden ze. Na een paar dagen stond er wel wat op mijn rekening maar te weinig!
Weer een mailtje gestuurd. Deze keer was er weer iets niet goed gegaan, en zouden ze de rest van het bedrag overmaken binnen enkele dagen. Helaas nog niets ontvangen na een week!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Uitstekend
Officiele reactie van Fonq.nl 16-10-2018

Beste heer, mevrouw Vink,

Bedankt voor het plaatsen van uw review.

Wat vervelend om te horen dat een en ander niet goed is verlopen met het terugstorten van het betaalde bedrag en dat u momenteel nog steeds het juiste bedrag niet terug heeft ontvangen. Dit is uiteraard niet zoals het hoort en wij gaan dit dan ook direct in orde maken voor u.

Wij excuseren ons voor het ontstane ongemak.

Met vriendelijke groet,
fonQ

Reageer

Lindy 15-10-2018 Via de website gekocht

Super levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Meerdere keren hier iets besteld en ook verschillende producten hier aangeschaft voor ons nieuwe huis. Snelle levering en ruim assortiment!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Eef 14-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel, overzichtelijk en goede kwaliteit. Veel keuze en goede service. Ik zou deze internetwinkel aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ursula 12-10-2018 Via de website gekocht

Goed en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is niet de eerste keer dat ik bij dit bedrijf bestelde en ook deze keer was de levering weer perfect. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Elly 12-10-2018 Via de website gekocht

Goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keus. Uitgebreide informatie. Snelle levering. Leuke aanbiedingen... Perfecte service. Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esmee 11-10-2018 Via de website gekocht

Mooi assortiment en veel keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fonq heeft vele mooie a-merken in het assortiment en per categorie vele producten. Voor iedereen wat wils dus. Prijzen zijn soms wel wat duurder dan op andere sites.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samantha 10-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
FonQ bezorgd altijd erg snel en wat ze afleveren doen ze altijd erg netjes, de producten zijn ook van hele goede kwaliteit. Ik kan deze website zeker aanraden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riny 10-10-2018 Via de website gekocht

Advies op maat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Fonq wordt met je meegedacht, waardoor je ook een oplossing op maat krijgt. Zeer klantvriendelijke service, aantrekkelijke aanbiedingen en snelle levering. Kortom, perfect. En dan is er natuurlijk ook nog de kwaliteit van de producten: onverwoestbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie 09-10-2018 Via de website gekocht

Snelle en prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
2 koekenpan en gekocht voor 1 prijs. Eerdere ervaring met de service van Fonq heeft me weer over de streep gehaald.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjoleine 08-10-2018 Via de website gekocht

Fijne webwinkel voor mooie meubels

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel gebruiksvriendelijke site met mooie producten. En een breed aanbod. De levering is snel een heel zorgvuldig ingepakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. BOUWMAN 08-10-2018 Via de website gekocht

Vreselijk, wat een drama!

Algemene score

2,0
In 1e instantie het product 'op voorraad' in de webwinkel aangetroffen, later in het bestelproces zie je dat het meerdere dagen kan duren.... en daar gaan we dan; gegarandeerd dinsdag in huis, geen track en tracé ontvangen, gebeld met Fonq, vanmiddag wordt u teruggebeld door de leverancier van het product....geen telefoon gehad, woensdag weer geen reactie, donderdag geen track en tracé ook niet gebeld, weer een e-mail aan Fonq; nog steeds niets gehoord, graag uw reactie!
Blijkt dat het product toch niet op voorraad is, wanneer weer leverbaar; niet te zeggen. Voorstel Fonq; order annuleren of wachten, order geannuleerd en bevestiging hiervan ontvangen, geld wordt teruggestort. Dezelfde dag; nog een e-mail nu van de leverancier ontvangen; uw bestelling is verzonden....Aan Fonq de e-mail doorgestuurd; order is toch geannuleerd??? Helaas, het heeft elkaar gekruisd, wacht de levering maar af en weiger het aan de deur, wat als wij niet thuis zijn? Indien het bij de buren wordt geleverd dan graag een berichtje naar Fonq, wij zorgen dat het bij u wordt opgehaald. Thuis gekomen geen kaartje in de brievenbus, misschien heeft Fonq bij DHL de zending geannuleerd, maar nee! Track en trace nog maar een keer nagekeken, afgeleverd bij de buren, geen kaartje in de brievenbus van DHL..../
ons geld is nog niet terugbetaald!

Wat een gestuntel zeg! Indien er sprake is van een derde partij die moet zorgdragen voor de levering dan is het lijkt mij de taak van Fonq om dit te communiceren met de klant, de koop is immers bij Fonq gedaan.

De vraag; zou het nu wel een keer goed gaan met de retourzending? wordt het bij ons opgehaald of moet ik voor de zoveelste keer weer zelf hierover contact opnemen?

Ik ben benieuwd!

Vr. Gr. Mw. M.Bouwman

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Fonq.nl 09-10-2018

Beste mevrouw Bouwman,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review.

Wat vervelend dat u deze ervaring met ons heeft. Dit is uiteraard niet de service waar fonQ voor staat en welke wij proberen na te streven.

Wij proberen onze processen dagelijks te verbeteren en daarvoor is uw feedback erg belangrijk. We nemen uw opmerkingen dan ook zeker mee om een situatie als deze in de toekomst te voorkomen.

Zoals onze collega bij u heeft aangegeven, wordt het betaalde bedrag teruggestort zodra het product retour bij de leverancier is gekomen.

Wij excuseren ons voor het ontstane ongemak en wensen u in iedergeval nog een fijne dag toe.

Met vriendelijke groet,
fonQ

Reageer

Petra 08-10-2018 Via de website gekocht

Altijd fijn shoppen bij Fonq

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellingen bij Fonq geven nooit problemen. Tot nu toe altijd meteen de volgende dag in goede staat in huis. Als ik op zoek ben naar iets kijk ik standaard bij Fonq. Zo vond ik laatst een kastje in een heel oud tijdschrift en kon ik het nog bestellen bij Fonq. Ik shop er naar tevredenheid.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Helene 08-10-2018 Via de website gekocht

Top bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Service
Mogelijkheid om elders te bezorgen.
Komen gewoon hun afspraak na.
Super collectie
Leuke aanbiedingen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iitala wijnglazn 07-10-2018 Via de website gekocht

Snelle en vriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Iitala glazen. Zowel wijn- als sherry glazen. Wij gebruiken Iitala dagelijks en al meer dan 15 jaren, Recent ook de bierglazen aangeschaft.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Monique 06-10-2018 Via de website gekocht

Addict

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb verscheidene website opgezocht.

Qua keuze, prijs/kwaliteit is mijn aandacht naar Fonq gegaan.

Na 24 uur was mijn bestelling aangekomen.

Heel goed beschermd :
▪karton verpakking van Fonq
▪dekbedovertrek was in zijn huidige verpakking merk Goedslapen.Nl.
▪verpakking Goedslapen.Nl:
》Rits een handvat
》Niet volumineuze

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 03-10-2018 Via de website gekocht

Fijne webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor de eerste keer iets besteld via FOnQ.nl. Overzichtelijke winkel, goede communicatie over de bestelling. Mooie kwaliteitsproducten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 02-10-2018 Via de website gekocht

Geen levering, wel aanmaningskosten

Algemene score

1,0
Bij twee maanden geleden een bestelling gedaan en gekozen voor afterpay. Levering zou tussen 3 en 9 dagen duren. Na drie weken nig niets gehoord, klantenservice zou terugbellen met antwoord, masr heeft niet gebeld. Wel kreeg ik aanmaningen van afterpay, met zelfs een boete voor te laat betalen! Klantenservice gebeld, zouden het regelen en terugkoppelen.. helaas. Over de levering nu twee keer gebeld en vier mails gestuurd.. niets... komt zeer onbetrouwbaar over!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Fonq.nl 06-10-2018

Beste heer, mevrouw,

Bedankt voor het achterlaten van uw review.

Wat vervelend dat u deze ervaring met ons heeft. Dit is uiteraard niet de bedoeling.

Wij zouden graag nagaan wat hier gaande is en verzoeken u vriendelijk om uw ordernummer te mailen naar webcare@fonq.nl.

Wij zien uw bericht met belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,
fonQ

Reageer

Peter Franssen 30-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor het eerst een bestelling geplaatst en ben bijzonder tevreden over de klantenservice van FonQ, Martine heeft mij super geholpen.
Als ik in de toekomst iets nodig heb ga ik eerst bij Fonq kijken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.vink 29-09-2018 Via de website gekocht

Niet tevreden over de aankoop en afhandeling

Algemene score

4,0
Tot twee keer toe een kapot product geleverd. Dat handelde ze goed af door een nieuwe te sturen. Helemaal tevreden op dat moment. Toen eenmaal de tweede ook kapot was heb ik zelf erachter aan moeten gaan. Bijna 2 maanden verder staan de dozen nog steeds in huis en heb ik niks voor mijn 700 euro. Ben beetje teleurgesteld in manier waarop dingen zijn afgehandeld. Veel tijd overheen laten gaan voordat ik bericht kreeg over status van nieuwe levering of überhaupt een nieuwe tafel mogelijk was. Een sorry en succes en dat was het. Verwachte op zijn minst voor de moeite en problemen een bon of iets meer dan sorry en bedankt.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Fonq.nl 01-10-2018

Beste heer, mevrouw Vink,

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw review.

Wat vervelend dat u deze ervaring met ons heeft. Dit is uiteraard niet de service waar fonQ voor staat en welke wij proberen na te streven.

Wij zouden graag de huidige status voor u nagaan en een en ander voor u willen oplossen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw ordernummer te mailen naar webcare@fonq.nl.

Met vriendelijke groet,
fonQ

Reageer

Peter 28-09-2018 Via de website gekocht

verrassend

Algemene score

8,0
We kenden Fonq van de TV reclame voornamelijk wat betreft interieur.
Toen ik zoek was naar de beste prijs voor een nieuwe grasmaaier kwam ik tot mijn verrassing bij Fonq uit. We bestelling was de volgende dag binnen. Keurig dubbel verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nada Coici 28-09-2018 Via de website gekocht

Fonq is simply the best

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I mostly shop online due to lack of time. From all online shops, I must say Fonq is the best from all aspects. Great offers, great and timely delivery, customer services always helpful. I must have ordered tens of times from Fonq over the last few years.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alicia 26-09-2018 Via de website gekocht

Snel en goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De pan die we het meeste gebruikte barste. Dezelfde dag ern nieuwe besteld en de volgende dag al in huis. En dat ook nog voor een goede prijs voor een nieuwe kwaliteits pannenset.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nermin 26-09-2018 Via de website gekocht

Superservice?!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelde hier eerder niet vaak, maar levering is altijd snel en de pakketten zijn altijd goed verpakt om schade te voorkomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo kaffa 25-09-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze tussenbox besteld omdat de levering snel is en mede door de toegankelijk op de website.
Je weet ook precies wanneer het prduct wordt afgeleverd, via sms krijg je de juiste dag en tijd door prima geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anouk Henny 25-09-2018 Via de website gekocht

Prima winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Netjes en de afhandeling van de bestelling is uitstekend! Bezorgdienst is fantastisch. Prijs/kwaliteit verhouding is goed!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mia 25-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige aanwinst voor mijn tuingereedschap!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Reeds vaker iets besteld bij Fonq. en steeds volledig tevreden ! Niet alleen gereedschap voor de tuin maar ook beddengoed, servies, speelgoed voor de kleinkinderen en altijd alles in orde ontvangen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michel 24-09-2018 Via de website gekocht

Bestel hier niets! Ze leveren het toch niet.

Algemene score

1,0
Ik heb hier een bestelling gedaan. Ze beloven de volgende dag te leveren als je voor 22.00 uur bestelt. Er sttond bij dat het product op voorraad was. De volgende dag was het er niet en ze beloofden een dag later te leveren nadat ik zelf contact had opgenomen. Ook de volgende dag kwam het niet. Ik moest weer zelf contact opnemen. Toen werd mij verteld dat het product niet op voorraad was en dat ze niet wisten wanneer ze gingen leveren. iOp de site stond nog steeds dat het artikel op voorraad was.
De klantenservice is heel arrogant en vervelend en zijn niet geïnteresseerd in tevreden klanten. Ze willen niet meedenken naar een oplossing. Ik bestel hier nooit meer iets.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Fonq.nl 25-09-2018

Beste Michel,

Bedankt voor het plaatsen van uw review.

Wat vervelend dat u deze ervaring met ons heeft.

Wij zouden graag voor u nagaan wat hier gaande is en verzoeken u vriendelijk om uw ordernummer te mailen naar webcare@fonq.nl.

Met vriendelijke groet,
fonQ

Reageer

Caroline 24-09-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het ontzettend leuk dat er bij Fonq zoveel te koop is en dat daar ook aan bijzondere wensen wordt gedacht. Het bestellen gaat heel makkelijk en de levering is ook super snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bo 22-09-2018 Via de website gekocht

Zeer slechte ervaring met FonQ

Algemene score

1,0
Zeer slechte ervaring onlangs met FonQ gehad. Een zeer teleurstellend en klantonvriendelijk bedrijf!

Helaas was mijn bestelde horloge defect gegaan. Hier zat nog garantie op, dus ik heb Fonq benaderd om deze om te ruilen. Helaas hadden ze mijn huidige horloge niet meer in het assortiment. Ik had keuze uit een aantal dingen, waaronder ''iets uitzoeken voor een duurder bedrag en het resterende bedrag dan bij te betalen''. Ik wilde graag een soortgelijk horloge er voor terug hebben en de goedkoopste die ze in het assortiment hadden was ongeveer € 50 duurder.

Via de App contact gehad met meerdere personen. Ik had een ander horloge uitgezocht en mijn keuze doorgegeven. Er werd gezegd dat ik het defecte horloge in originele staat terug moest sturen. Prima. Alleen het originele bandje had ik niet meer (deze had ik vervangen, omdat die versleten was). Er moest nagevraagd worden of ik het horloge dan wel om mocht ruilen. Na 2 dagen had ik nog niks vernomen, dus heb ik navraag gedaan. De volgende dag zou ik antwoord krijgen, maar in de loop van de dag had ik nog niks gehoord, dus heb ik nogmaals contact gezocht. Ik kreeg toen te horen dat de omruiling al in gang was gezet en dat het horloge al verstuurd was. Helaas zonder mijn weten. Ze hebben het horloge naar een verkeerd adres verzonden. Uiteindelijk heeft het dus nog 3 dagen geduurd voordat ik het pakket bij een Post NL punt op kon halen (waarvoor ik dus extra kilometers moest gaan rijden).

In de App was aangegeven dat er bij het horloge een factuur zat en informatie om het defecte horloge retour te sturen. Helaas zat er helemaal niets bij. Uiteindelijk ben ik zelf op zoek gegaan naar informatie om het horloge retour te kunnen zenden. Vervolgens heb ik tot 2 keer toe een onjuiste factuur per mail ontvangen. Uiteindelijk daarna na anderhalve week een juiste factuur ontvangen. Of ik die ''spoedig'' wilde betalen, want uit de administratie was gebleken dat er nog een bedrag open stond. Hoe kan ik betalen zonder factuur?

Ik heb gevraagd om compensatie voor al die extra tijd en onjuistheden door FonQ, maar ze konden helemaal niks betekenen. Zeer onkundige e-mails ontvangen en de behulpzaamheid via de App laat ook te wensen over.

Ik raad niemand aan om nog bij FonQ te bestellen, want als je iets retour moet sturen, krijg je de grootste ellende. Jij trekt vervolgens aan het kortste eind. Echt een heel teleurstellend bedrijf.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Fonq.nl 24-09-2018

Beste Bo Stevens,

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw review.

Wat vervelend om te horen dat u deze ervaring met ons heeft. Dit is uiteraard niet de service waar fonQ voor staat en welke wij proberen na te streven.

Wij proberen onze processen dagelijks te verbeteren en daarvoor is uw feedback erg belangrijk. Wij nemen uw opmerkingen dan ook zeker mee om situaties als deze in de toekomst te voorkomen.

Met vriendelijke groet,
fonQ

Reageer

Frenske 21-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goede kwaliteit van producten.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fonq levert iedere keer weer snel en zorgvuldig. Wat ik daar heb gekocht is ook iedere keer weer van top kwaliteit. Natuurlijk, designartikelen zijn wat duurder en daar is m’n budget me niet altijd dankbaar voor.. Maar ik kan de webshop zeker aanraden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emiks 21-09-2018 Via de website gekocht

Slechte retour service

Algemene score

4,0
De klok die ik had gekocht was defect. Klok retour gestuurd met verzoek een andere klok te sturen. Daarna heeft het 3 weken geduurd en een viertal telefoontjes van mijn kant voordat men er achter kwam dat de beteffende klok inmiddels was uitverkocht. Dus geld teruggevraagd hetgeen volgens Fonq een week kan duren voordat het op de rekening staat. Dan zijn we inmiddels bijna 5 weken verder sinds de aanvraag voor het retourneren. We wacht nog af.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Fonq.nl 24-09-2018

Beste heer, mevrouw,

Bedankt voor het achterlaten van uw review.

Wat vervelend om te horen dat u deze ervaring met ons heeft. Dit is uiteraard niet de bedoeling.

Heeft u het betaalde bedrag inmiddels retour ontvangen? Anders verzoeken wij u vriendelijk om uw ordernummer te mailen naar webcare@fonq.nl zodat wij een en ander voor u kunnen nagaan.

Wij excuseren ons nogmaals voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
fonQ

Reageer

Greeven 21-09-2018 Via de website gekocht

Super snelle en goede levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Krups Nespresso apparaat, Essenza Mini, gekocht bij FonQ.nl
1) snelle levering
2) goed verpakt
3) het goedkoopst door gratis verzenden
4) goede communicatie betreft levering etc. middels mail

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 21-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige webshop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fonq heeft een breed aanbod met veel leuke spullen. Ik heb hier meerdere dingen gekocht voor de uitzet van onze kleine op komst. De site werkt super makkelijk en de levering is heel snel! Kortom ik zou het zeker aanraden om hier te winkelen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KBDi 19-09-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij problemen wordt er snel gehoor gegeven en het probleem aangepakt.
De goederen worden op tijd geleverd en in goede staat ! Dat maakt het shopplezier nog aangenamer wat ten goede komt voor het vertrouwen. Dank u wel Fonq ��

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews