Foka Superstore - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 12989 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Foka Superstore.

Foka Superstore stelt zich voor

Foka, al meer dan 80 jaar dé specialist op het gebied van foto, audio en video. Wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment fotoartikelen, televisies en audioproducten. Ook beschikken wij over zeer deskundig personeel dat u graag te woord staat. U kunt bij ons zeven dagen per week terecht in onze winkel van ruim 1000 m²! Alles in onze winkel is extreem laag geprijsd, dus kom langs en overtuig uzelf!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1506 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Satya 18-06-2018 Via de website gekocht

Fijne service, verkopers die nog verstand hebben

Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

10,0
Ik vind de service echt top, was helemaal niet tevreden met mijn TV aankoop (die ik op online had gekocht zonder verkoopadvies in de winkel) en kon daarna met goed advies (belangrijk!) zonder moeilijk doen in de winkel omruilen voor een andere TV waar ik nu heel blij mee ben.

De winkel voelt iets ouderwets aan, maar dat is ook wel weer leuk in deze tijd. Ik heb wel het gevoel dat de verkopers nog echt weten wat ze verkopen, qua specs en voor- en nadelen komt het goed overeen met mijn eigen online research.

Wat ook fijn is is dat de winkel donker is zodat je echt goed tv's kunt vergelijken. Media Markt kan hier nog wat van leren, daar staat de helft van de tvs niet eens aan!

Kortom, ben erg tevreden over de service en advies. Ik kom zeker terug en kan iedereen aanraden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michel van bokkem 17-06-2018 In de winkel gekocht
rotterdam

super service en super goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
van af het moment van binnen stappen tot het moment van weg gaan werden we super geholpen met het nemen van de beslissing voor de aankoop van een OLED TV...…

kom al jaren bij jullie ook voor onderhoud en aankoop van div camera s en accesoires.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 17-06-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam Admiraliteitskade 8

Samsung TV 6400.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke winkel absoluut de laagste prijzen en zeer vriendelijk en bovenal deskundige .verkopers.(aanrader)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 17-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Foka was de televisie die we zochten een stukje goedkoper dan bij andere aanbieders.
's Avonds besteld en de volgende dag in huis, zoals beloofd.
Duidelijke website, duidelijke productinformatie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ron 15-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige snelle service

Algemene score

10,0
Met Max alles snel afgehandeld tijdens de chat , prijs afgesproken zoals het op Tweakers staat + 5jaar garantie volgende dag geleverd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eelco 15-06-2018 Via de website gekocht

Erg vriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs en goede service, erg tevreden! Hele snelle bezorging en heel erg te spreken over onze mooie nieuwe tv :-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ram 15-06-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijke personeel en behulpzaam ,ik was voor een andere tv gegaan ,maar de verkoper heeft mijn heel advies geven dat toch een andere tv gekocht (topie)

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Richard 15-06-2018 In de winkel gekocht
Foka Admiraliteitsstraat 8, Rotterdam

Een uur rijden maar dan wel het beste advies en service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Jaren geleden een Nikon F70 gekocht. Toen al ontzettend goed geholpen en je ziet met de nieuwe generatie nog steeds dezelfde kwaliteit. Ik rij graag een stuk om om daarna goed te worden geholpen. xxx dank voor al moeite die je hebt gedaan! Ik kom nog bij je terug voor de TAMRON SP 70-200mm F2,8 DI VC USD G2 lens.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Farooq Khalid 15-06-2018 Via de website gekocht

Uitmuntende Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb via chat met een van de FOKA medewerkers gechat en uitstekend geholpen. Ik vroeg om informatie en kreeg die informatie ook direct en correct.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theodor 14-06-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Foka had precies de tv die ik zocht voor een nette prijs en de levertijd was met 2 dagen voor elkaar en de bezorging was net en vriendelijk

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J.de Zwart 14-06-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

eerlijke service bij een 'impuls' aankoop.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag kort voor sluitingstijd een nieuw objectief voor mijn Nikon D7100 gekocht. Ik was op zoek naar een hele goede semi-professioneel tele-objectief uit het occasion aanbod, echter ben ik met een nieuw en veel lichtere en compactere Nikkor objectief geslaagd. Doel van aankoop is aanvullend objectief voor de Sigma 18-35 (1.8) voor de aanstaande motorreis door Scandinavië en deel Rusland. Het is de Nikkor DX VR 70-300. Deze lens is er in 3 uitvoeringen, metalen fitting, kunststof fitting met of zonder VR. De kunststof fitting is de helft van de prijs van de metalen fitting, de lens(zen) zijn identiek. Dit bespaart gewicht en mogelijke kortere levensduur door ongelukje is afgedekt door een verzekering van een paar tientjes. De verkoper had mij ook op mijn gevoeligheid voor hoge kwaliteit en semi-professioneel karakter kunnen inspelen, maar heeft dat niet gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Merckx Jàs 14-06-2018 Via de website gekocht

heel tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
het is niet duur,en vlug geleverd heel goede sevice en ook makkelijk om te bestellen. Zal deze winkel zeker aanbevelen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Hazenberg 14-06-2018 Via de website gekocht

overzichtelijke website. Uitstekende service.

Algemene score

9,0
Mooie overzichtelijke website.
Uitstekende service.
Smorgens besteld, savonds in huis.
Bestelling goed te volgen via Track & Tracé.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard van Berkel 14-06-2018 In de winkel gekocht
Foka superstore Rotterdam

Deskundig advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij de aankoop van een nieuwe tv deskundig advies gekregen en gekozen voor een LG OLED tv. De aanbieding met gratis een LG soundbar was zeer aantrekkelijk

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Leo 14-06-2018 Via de website gekocht

Goede webshop met deskundig en hulpvaardig personeel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na lang zoeken naar een nieuwe tv en het bezoeken van diverse forums, kwam ik de naam van Foka vaak tegen. Ze hanteren goede prijzen en een prima website. Je moet wel even informeren naar de actuele prijs, die wijkt nogal eens af van de prijs op de website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franken 14-06-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Goed en deskundig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop graag in een winkel i.p.v. internet omdat je dan goed advies krijg in de meeste gevallen en dit is hier zeker waar ze weten waar ze over praten dus dit mag ook wel iets meer kosten dan een duister internet bedrijf ik kom hier zeker vaker tevens ook een mooie winkel

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deltananie 13-06-2018 In de winkel gekocht

Vermijd deze winkel!

Algemene score

1,0
LG c8 gekocht tv kon terug gebracht worden en ik kon mijn geld terugkrijgen bij eenmaal in de winkel wil men niet het volledige bedrag teruggeven terwijl dit wel van te voren was gecommuniceerd.

Bij verkoop zijn ze vriendelijk en is er van alles mogelijk maar zodra je iets wilt terugbrengen is er geen service meer mogelijk.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Slecht
Voldoende

Reageer

MJ 13-06-2018 In de winkel gekocht
FOKA Detail bv

Top service en advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop ( FOKA ) is geweldig alle tijd voor je en als je binnen stapt is het iedergeval géén doolhof . Alles is gescheiden van elkaar .

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Mahinder 13-06-2018 Via de website gekocht

Voor de tweede keer : Teleurstellend

Algemene score

4,0
De eerste aanschaf in de winkel gedaan, met behulp van persoonlijk advies. Achteraf bleek dat dit advies beter had kunnen zijn. De vakkennis van de medewerker schoot te kort waardoor we teveel hebben uitgegeven.

De tweede aanschaf via de webshop gedaan en ook hier blijkt dat in dit geval de IT kennis van de afdeling klantenservice te kort schoot. Volgens klantenservice kan er geen gewenste leverdatum opgegeven worden echter wij hebben een print screen van de pagina gemaakt waaruit blijkt dat dit wel kan. Het product werd dus aangeboden op een dag waarop er niemand aanwezig was. Met name de reactie van klantenservice vinden wij teleurstellend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Rene 12-06-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Goede uitleg personeel

Algemene score

8,0
Ging voor een goedkope Oled tv maar kwam door de overtuigende verkoper toch thuis met een iets duurder model.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rens Verschuren 12-06-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikel retour gestuurd. Geen problemen met de afhanhandeling en erg snel geregeld allemaal. De dag erop kreeg ik mijn gewenste artikel al weer binnen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Brady 11-06-2018 In de winkel gekocht
Foka Rotterdam

Nieuwe LG Oled TV met Soundbar.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben in de winkel zeer goed geholpen, de tv was zeer goed geprijsd.

Vriendelijke Medewerker, niets was teveel.

Na de betaling werd de tv en soundbar netjes in mijn auto geladen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Klink 11-06-2018 Via de website gekocht

Waardeloze retourservice

Algemene score

1,0
Als een artikel je niet bevalt moet je het op eigen kosten terugsturen. In mijn geval was het een tv. terugsturen kon niet met de post.nl (te groot). Uiteindelijk kostte het me 168 euro!!!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

J. De Jong 10-06-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijn personeel, goede uitleg, klantvriendelijk, we zijn goed geholpen en het was een goede aanbieding.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

bert 10-06-2018 In de winkel gekocht
rotterdam

aankoop tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede prijsstelling duidelijke uitleg en een winkel met uitstraling,snelle reactie op vragen en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco van Lookeren Campagne 09-06-2018 Via de website gekocht

Goede prijs/supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende klantenservice tot 00.00 's nachts. Gelijk een kundig iemand aan de lijn. Tv 20.00 besteld en de volgende dag 09.15 in huis. Keurig geveld van te voren om het tijdstip van levering door te geven. Koerier hielp mee de zware oude tv te verplaatsen. Zeer gunstige prijs tov concurrent.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 09-06-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam Kralingen

Goede voorlichting, snel geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We liepen binnen en werden direct geholpen door een kundige dame die goed luisterde naar
wat we zochten. En met ons een aantal opties doorliep tot we een keuze konden maken.
Enige nadeel is dat je de camera niet werkend kunt bedienen, er zijn geen proef-exemplaren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Erik 08-06-2018 Via de website gekocht

23.15 uur besteld...volgende dag bezorgd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aanbieding via Facebook op het juiste moment. Dat kan ik waarderen. Goede producten voor een juiste prijs

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

M.Bengi 08-06-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Goeije informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het zag er goed uit in de schop. overzichtelijk niet teveel ook niet te weinig. Het was voldoende om een keuze te maken. Mede de aandacht en goede informatie een bak koffie erbij en ten einde werd de parkeer kosten ook als korting gegeven. allemaal goed geregeld. top winkel

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Henry 06-06-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Echt vakkundig en geduldig geholpen door Vincent. Bedankt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijsstelling, vakkundig geholpen. De winkel is verzorgd. Uitstekende service en prijs/kwaliteit verhouding!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 06-06-2018 In de winkel gekocht
Foka rotterdam

Heel goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kan deze winkel al heel lang en is heel betrouwbaar, goed, heel professioneel en genoeg aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 05-06-2018 Via de website gekocht

Prima deal!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer scherpe deals voor kwaliteitsproducten!
Was mijn 2de aankoop en zeker niet de laatste.
Warm aanbevovelen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steef 05-06-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Een goed en betrouwbaar adres

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kom al jaren bij Foka store, ben altijd correct behandeld. Nu het in andere handen is gekomen hoop ik dat daar geen verandering in zal komen. Ik heb een nieuwe camera gekocht, en ook nu heb ik geen klachten. De voorlichting en service zijn goed. Ze nemen ruim de tijd voor je. Dus hier een tevreden klant.

SH vd Zijde

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

b.brouwer 05-06-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
het gemak dient de mens,heb de tv laten installeren ,ben tevreden vriendelijke man Een aanrader! Goedkoper dan de MM en extra 3jaar garantie ! TOP

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Richard 04-06-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site , duidelijke informatie , prijs en kwaliteit zijn goed in verhouding . Een echte aanrader .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M. 03-06-2018 In de winkel gekocht
Foka Rotterdam

Tevreden over aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wederom een aankoop gedaan bij Foka. Gereserveerd via website, hierna contact gehad via de chat en uiteindelijk de artikelen in de winkel aangeschaft. Zeer coulance mbt de prijs (die bij de concurrent lager lag). Uiteindelijk de laagste prijs betaald!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

MDQ 03-06-2018 In de winkel gekocht
ROTTERDAM

Fijn geholpen, kennis van zaken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had eerst een Nikon B700 camera gekocht hier (met inruil van mijn eerste Canon EOS), maar na een middagje uitproberen was ik heel ontevreden over de beeldkwaliteit. Met hangende pootjes terug naar de winkel en uitgelegd waarom ik hem retour wilde geven. Gelukkig kon dat en heb ik meteen een betere (ook duurdere) camera uitgezocht (een Olympus OMD5 Mark II met een Panasonic MFT 100-300mm lens. Ze namen ruim de tijd voor mij om alles te regelen en accesoires erbij uit te zoeken. Nu helemaal blij met mijn camera. Klaar voor Nieuw Zeeland!! Goede prijzen. Enige minpuntje: beide keren geen gereduceerde parkeerkaart aangeboden gekregen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

fam. Ramaker uit Wezep 03-06-2018 Via de website gekocht

beter dan Mediamarkt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
in Mediamarkt folder Philips smart tv 50 inch voor 488€. uiteraard was deze ondanks 1200 stuks uitverkocht. Via internet bij Foka uitgekomen. Voor ons onbekend en gekeken op kieskeurig of het betrouwbaar was. Dat bleek ons en de andere dag dezelfde tv voor 479€ netjes thuis bezorgt. wij zeggen FoKa Rotterdam is toppie.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dustin 02-06-2018 Via de website gekocht

komen hun leveringstermijn niet na

Algemene score

1,0
staat voor 23u59 besteld morgen in huis.... ja smiddags besteld en de track&trace zegd me dat het is aangemeld maar niet ontvangen in het sorteercentrum 24uur na besteling en bevestiging....maar is verzonden krijg je te horen van de medewerkers geen 2de keer meer

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Foka 12-06-2018

Beste Dustin,
Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend te lezen dat uw pakket niet de volgende dag is geleverd. Dit is natuurlijk niet wat u van ons mag verwachten. Onze pakketten worden verzonden door een pakketdienst en wij zijn hier helaas afhankelijk van. Gelukkig gaan de meeste pakketten goed, maar is net uw pakket vertraagd. Ik zie dat hij uiteindelijk wel is ontvangen en wij hopen dat het bestelde artikel toch nog naar wens is. Onze welgemeende excuses voor de vertraging.

Met vriendelijke groet,
Iris

Reageer

Hans Verdonk 02-06-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze firma via de website gevonden en deze was de goedkoopste van allemaal. Snel bezorgd en alles werkt goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willard 02-06-2018 Via de website gekocht

Super geholpen,en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na oriëntatie via de chat een zeer goede offerete ontvangen van een nieuwe 49inch tv.
Heel snel hierna een betaallink ontvangen en de volgende dag keurig geleverd.
Een zeer goede ervaring met foka rijker👍

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sony 02-06-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Netjes geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nabijheid van mijn werk, geen lange wachttijd. Mocht ook andere modellen van sony camera’s bekijken zodat ik een goede afweging kon maken. Er was helaas geen demo model aanwezig waarmee ik ook foto’s kon maken, daarvoor was het product, denk ik, te kort in de verkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudy 01-06-2018 Via de website gekocht

Super service, Super prijs, Super personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zag de reciever die ik graag wilde ergens anders goedkoper staan.
Een mailtje naar FOKA was genoeg! Een zeer vriendelijke medewerker belde mij terug (naar België) paste meteen de prijs voor mij aan, en gaf me nog eens 3 jaar extra garantie ook!!!
Als dat geen Super service is dan mag je mij in een kerstboom schieten!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger 01-06-2018 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had na aankoop nog wat vragen, hier ben ik telefonisch goed mee geholpen. Levering was binnen 1 dag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Robby 31-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs en kwaliteit aanbiedingen! Kreeg gelijk een mailtje met daarin de verzendt gegevens nu afwachten hoe het eruit gaat zien maar ben zeker al tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JanF 31-05-2018 Via de website gekocht

Onkyo TX-L50

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. Goede prijs.
Ik was vroeger al klant voor fotomateriaal.
Apparaat voldoet volledig aan de verwachtingen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nicolay 31-05-2018 Via de website gekocht

Tv besteld zelfde dag geleverd!!! TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website tv gezocht op google uiteindelijk bij FOKA uitgekomen omdat de PHILIPS 43PUS6703/12 led tv hier het goedkoopste was! In de ochtend besteld en dezelfde dag(4.99 extra) om 17:30 geleverd! Super!!!

Zou hier zo weer bestellen!!

MVG Nicolay


Tv besteld zelfde dag geleverd!!! TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Femke 30-05-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben op de site terecht gekomen omdat ik snel op zoek was naar een camera. We hadden 'm snel nodig omdat mijn dochter eindelijk een cadeau voor haar verjaardag bedacht had. De omschrijving is duidelijk en uitgebreid. Ook is het heel makkelijk te bestellen en af te rekenen. Vanaf het moment dat ik besteld heb, ben ik voortdurend via de mail op de hoogte gehouden wanneer ik de camera thuis kon verwachten. Binnen een halve dag was ie in huis. Helemaal prima dus! Dochter heel blij! Dit weekend wordt hij meteen ingezet op haar vriendinnenparty!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia 30-05-2018 Via de website gekocht

Grandioze camera, supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bekende zaak. Levert ruim assortiment. Camera kon als deal met geheugenkaart en extra accu tegen een mooi bedrag worden geleverd.
Komt in de plaats van een irriterend trage Nikon P600 met de meest vreemde kuren.
Camera is supersnel. Stelt binnen een fractie van een sekonde scherp. Fantastisch zoombereik. Uitstekende camera om vogels goed op beeld vast te leggen. Aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

MOH 30-05-2018 Via de website gekocht

fijne winkel, maar late bestelling

Algemene score

6,0
Tot nu toe steeds zeer tevreden over deze winkel, maar bij mijn laatste bestelling ( op 25/05/2018 ) geen vlotte bestelling. Na 2 telefoontjes kwam mijn nieuwe camera op dinsdag 29 mei'18. Erg jammer, want ik had de camera in het weekend willen uitproberen op een familiefeestje.
Dus de belofte van "vóór 23.59 uur besteld, volgende dag in huis" klopt in mijn gevel niet!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Toon meer reviews