Ard
24-04-2018
prima website
Top winkel, snelle service en no-nonsens. Veel artikelen en zeer overzichtelijk. Ik zou het een ieder aanraden om hier te kopen ipv al die "bekende"sites waar je bijna altijd meer betaald
R.S. de Haan
23-04-2018
Snelle service,goed product,aanraader!
Goedkoop,snelle afwerking,bezorging op tijd,mooi product.
Pracht televisie topbeeld,ambilight maakt het compleet!
Irma
21-04-2018
SNELLE LEVERING ALLES PRIMA GEREGELD
Samsung tv besteld via internet, zelfde dag werd ik gebeld om afspraak te maken voor levering en ik mocht de afleverdag kiezen. Volgende dag gekozen voor aflevering en de tv werd smiddags netjes afgeleverd.
Dus bestellen, betalen via ideal en volgende dag heb je je tv al staan.
Geweldige service.
Joseph Vrijens
20-04-2018
Foka Store Rotterdam
Goede service van de Foka Medewerker
Foka store is goed bereikbaar, ruime winkel en zeer behulpzame en vriendelijke medewerkers. Een mooie in ruilprijs gekregen bij de aankoop van de Panasonic Lumix DMC-FZ300
John
19-04-2018
Rotterdam
Ruime keuze goede service vakkundig personeel
Jaren lange goede ervaringen met Foka Rotterdam de service is goede not even vlotte bezorging en de winkel is goed bereikbaar
Jeroen
18-04-2018
Geweldige service!
Ik ben super snel en klantvriendelijk geholpen en zou het dus zeker aanraden aan andere kopers. Vooral de chat werkte erg goed met een snelle en vriendelijke reactie.
wouter van ginneken
17-04-2018
geweldige en snelle service
2x hier wat besteld en de volgende dag in huis!
super snel en alles heel netjes aangekomen!!!
super blij mee!!!
Ali
17-04-2018
ROTTERDAM
Top prijs Top service
Gisteren nieuw Oled Tv gekocht van Lg de 65C8 , voor een mooi prijs en goede service . de tv doos in mijn auto gezet.
sebastiaan
16-04-2018
Prima service ,snelle levering
Prima duidelijke website met goede informatie en onderscheiding in artikelen en combinatie van bestelmogelijkheden,met duidelijke voorraadaanduiding en goede prijzen.Of het product aan de verwachtingen voldoet ga ik binnenkort ondervinden
J van den berg
16-04-2018
zeer goede service
Vriendelijke mensen , bestelling ging goed , op een ander adres leveren was geen probleem .
volgende dag had ik hem in huis .
Ik wil u deze winkel echt aanraden.
In de toekomst koop ik al mijn spullen bij FOKA !!!!!!
Leon
15-04-2018
snelle bezorging
De levering was snel en netjes. goed verpakt, vriendelijke bezorger. Site is overzichtelijk. De prijzen zijn concurrerend en bestellen gaat heel eenvoudig.
M. VAN Dijk
14-04-2018
Matige verkoper
We hadden helaas een verkoper met weinig verstand van zaken. Gelukkig waren we er een week eerder geweest en toen hadden we wel een verkoper die verstand van zaken had. De winkel is ook eigelijk te klein om alles van de website te kunnen zien. Wij hebben hier toch gekocht omdat we wiste wat we wilde hebben en de prijs is bij Foka erg scherp
André
14-04-2018
Super
Altijd goede services, goede producteen aan aantrekkelijke prijzen, vlugge levering, keurig verpakt.
Winters D.
12-04-2018
Via de website gekocht
Had vandaag iemand aan de lijn en het was fantastisch!!
Beregoed,had iemand aan de lijn en veel informatie gevraagd en we kwamen op hetzelfde product uit,dat is toch gaaf!!
Nu weet ik wat ik wil Denon reciever HD 4K.
Lars
10-04-2018
Via de website gekocht
Goede productomschrijving / snelle levering en mooie prijs
Tv gekocht online op zaterdag en deze wordt maandag bezorgd, snelle levering en een mooie prijs.
Ga zo door
Maasje
08-04-2018
Snelle services
Al vaker hier besteld, zeer tevreden. Duidelijke website en altijd scherp geprijsd.
Goede en snelle hulp bij vragen.
Andrew S
08-04-2018
Prima service
Prima service via online chat en e-mail communicatie. Mooi prijs voor een LG55C7V OLED TV met 5 jaar garantie.
Nikki
07-04-2018
Goed advies
Het aanbod aan fototoestellen in de winkel is divers waardoor je een goede afweging kunt maken van wat bij je past.
Richard
05-04-2018
Via de website gekocht
Zeer vakkunduge hulp fijne winkel
Had als leek een paar vragen omtrent de aanschaf vanmiddag een Samsung soundbar.
Ben zeer goed en vriendelijk te woord gestaan zonder dat ik nog iets gekocht had. Na het gesprek direct over gedaan van het product. Welk mijn stoutste verwachtingen overtreft. Ik koop voortaan bij deze shop dat is zeker.
Hans van Beek
05-04-2018
Via de website gekocht
Ondanks de Paasdagen goede en snelle verzending, top!
Prima prijs voor de gekocht Samsung TV 49 inch. Nergens deze dagen goedkoper kunnen vinden. Scheelde al met al, met de andere laagste aanbieders € 80,00 goedkoper bij Foka Store.
Goed verpakte zending en snelle levering, ondanks het Paasweekend, Top. TV is na enkele dagen levering/kijken meer dan verwacht. prima beeld en goed eenvoudig aan te sluiten na levering. Eigenlijk geen negatieve opmerkingen voor dit moment te noemen over Foka.
Een aanrader.
Frenkie
04-04-2018
Via de website gekocht
Gebruikt produkt voor de nieuwprijs
Produkt lijkt OK, maar zat niet in de verpakking. Deze was opengesneden. Ik heb voor een nieuw product betaald, en een gebruikt product gekregen. Mijn eerste bestelling bij Foka, en misschien ook wel de laatste
J.c Koekoek
31-03-2018
Via de website gekocht
Prima levering s'avond besteld de volgende dag ik huis
Ik heb deze shop gekozen door de goede beoordeling en de prijs kwaliteit verhouding en de snelle levering ik had de Tv super snel en goed thuis.
Marco
30-03-2018
Zeer tevreden
Uitstekende serves. Aanvankelijk vier weken levertijd en toch binnen een week al geregeld. Klantenservice was ook zeer behulpzaam en vriendelijk.
Bea
29-03-2018
Via de website gekocht
Voldaan aan alle gestelde verwachtingen.
Als plotseling de TV uitvalt ga je op zoek naar een oplossing. Wat kan de oorzaak zijn?
Reparaties zijn duur en dan kan de keuze vallen op een nieuwe TV.
De uitgezochte TV bleek bij Foka goedkoper te zijn dan bij andere internetshops. Reviews over
de betreffende TV waren positief en ook het beoordelingscijfer van Foka gaf vertrouwen.
Dus besteld en de dag erna keurig en probleemloos thuisbezorgd.
Op deze wijze is internetshoppen een verademing.
E.E
28-03-2018
Televisie
Goede prijs voor een grote televisie, en de televisie wordt snel bezorgd. Mooie televisie met lichten aan de zijkant
Folkert
28-03-2018
Via de website gekocht
precies en snel geleverd wat is besteld
Snel en goed geleverd van het artikel wat besteld is. Tevens inderdaad de goedkoopste van Nederland.
jt amstelveen
26-03-2018
Goede website, snelle levering
Op zoek naar een Panasonic Lumix digitale camera TZ80 een aantal webwinkels met elkaar vergeleken. Foka superstore sprong er uit vanwege een goede prijs, heldere voorwaarden, snelle en gratis levering en met name 5 ipv 2 jaar garantie. Daarvoor moet wel een review gegeven worden, maar daar maak ik zelf ook altijd gebruik van bij de keuze van een online shop. De camera werd de volgende dag geleverd. Met tracking code kon het tijdstip van leveren gevonden worden. Kortom, alles klopte.
Carlos Houter
26-03-2018
Via de website gekocht
TV wordt stuk thuisbezorgd (Philips 65PUS6162/12 4K LED).
TV komt thuis met de koerier een wordt door deze naar binnen in de huiskamer gereden. Vervolgens heb ik de TV in het bijzijn van meerdere getuigen uit de doos gepakt, dit zonder bijzonderheden, TV valt niet of iets er op.
Pas toen we het standaard er op gingen monteren kwamen we er achter tot onze verbazing dat het scherm stuk was
Naar verder onderzoek bleek dat de doos ook beschadig was plus minus 40 Cm hoogte.
We hebben daar uiteraard ook foto's van gemaakt voor de zekerheid, je weet maar nooit. De foto's van het beschadigde scherm komen niet overheen met de foto’s die door u zijn toegestuurd. Ik vraag me ook af hoe het komt dat de doos op zo en 40 cm hoogte beschadigd is en het scherm aan de onderkant.
Toch beweerd Foka dat er sprake is van val, druk- of stootschade tijdens het uitpakken van de televisie.
Als ik de beoordelingen lees dan denk ik meer aan dat deze TV's naar meerdere mensen worden gestuurd
dinnes
25-03-2018
admiraliteitsstraat 8 3063EK Rotterdam
Prima winkel
doordat ik een aantal jaren geleden een panasonic plasma tv heb gekocht bij jullie,waarvan in de garantie termijn de beeldbuis een dunne streep vertoonde,werd gelijk bij mij thuis het complete plasma kosteloos vervangen. Dus dit geef mij een prima gevoel bij een aankoop bij jullie,dan weet ik namelijk dat het met de garantie helemaal goed zit.
PRD
23-03-2018
Goede prijs - Extreem snel geleverd
Zondagavond laat een TV besteld via de webshop. De volgende dag rond het middaguur al in huis. Erg veel sneller kan het niet...
M. Punt
23-03-2018
De perfecte bestelling
Afgelopen woensdag een nieuwe tv besteld bij foka superstore. Levertijd van een dag werd perfect waargemaakt. Ik ben zeer te spreken over foka!
Gino Piek
22-03-2018
Gewoon zoals het hoort
Ik kwam bij deze shop uit toen ik op zoek was naar een LCD tv, ik wilde een goed geprijsde tv en vulde een aantal filters in.
Vervolgens kreeg ik precies de tv's te zien binnen de door mij gestelde kaders, en dat viel niet tegen, integendeel ik kon mijn keuze hierdoor makkelijk maken.
Ik heb hem besteld en binnen twintig minuten had ik de order, factuur en track en trace binnen op de e-mail. Klasse en precies zoals ik vind dat het moet gaan, gewoon zoals het hoort, simpel, overzichtelijk en makkelijk.
Tycho Geerts
21-03-2018
Geweldige en snelle service
Een goede zaak en webshop. Duidelijk en helpen je altijd! Ik ben al met meerder vragen langs geweest en krijg altijd nettjes antwoord.
Jan
20-03-2018
Snelle levering
Al meer keren bij Foka wat besteld. Nu weer twee salora tv’s alles correct en snel geleverd zal hier zeker weer bestellen.
Angie
18-03-2018
Goed verkoopadvies
Goed advies gekregen van medewerker bij FOKA Superstore. Hij hielp ons zeer goed en geduldig bij maken van een keuze tussen de verschillende TV's, waardoor we naar huis gingen met de TV die het beste past bij onze onze wensen.
Rene
16-03-2018
Verstand van zaken
Eerst gebeld met wat vragen over het product en heel goed geholpen, daarna de aankoop gedaan en snel geleverd en het product voldoet volledig aan mijn verwachtingen
Mar
16-03-2018
goed advies bij aankoop
Heb lang zitten dubben of ik de Fuji X-T2 zou kopen. Best een grote aanschaf... Het was fijn dat in de winkel goed werd meegedacht.
Cees
Foka / Rotterdam
EEN PRIMA ADVIES en ZEER KLANTVRIENDELIJK
Die nieuwe CANON camera moest er komen, vele reviews doorgelezen en mijn keuze al vooraf gemaakt. Tijdens de aankoop in de winkel werd alle tijd genomen om de voor- EN tegens nog eens door te nemen .. prima .. zeer klantvriendelijk en behulpzaam .. klasse
yurikov
Goede prijs en 5 jaar garantie
Ik heb bij Foka een Marantz versterker gekocht voor een nette prijs en daarboven op geeft 5 jaar garantie
MagicMarco
Snelle levering
Goede kwaliteit/prijs verhouding. Bestelde meestal bij Coolblue, maar voor een 43 inch model TV kwam deze winkel toch het beste uit de bus. Snelle levering
Peter van Zandvliet
Foka Rotterdam
Goed geholpen door medewerker
Fijn en correct geholpen door uw medewerker. Heeft verstand van zaken en was bereid alles te demonstreren waar wij belangstelling voor hadden. Dit heeft tot een aankoop geleid.
Maurits
Via de website gekocht
Super goede service en perfecte behandeling !
Scherpe prijzen en snelle stappen door de website! Geen getreuzel en vandaag besteld = morgen in huis! Allemaal naar kieskeurig.nl!!!
F.Bekelaar
13-03-2018
Foka Rotterdam
Vriendelijk en vakkundige verkopers
Op 5 maart een Powershot G3X gekocht bij Foka.
Ik ben zeer goed te woord gestaan en de mensen gaven mij heel deskundig advies .
De winkel heeft zo te zien alles in voorraad.
Ben ook blij met de G3X.
JF van der Kamp
13-03-2018
Via de website gekocht
Zaterdagmiddag tv besteld bij Foka en betaald , maandag wachten op een teken van de de vervoerder tot 23.50 uur gewacht op een telefoontje Foka gebeld. Volgende dag weer Foka gebeld zij nemen contact op met de koerier, blijkt dat er bij Foka iets is mis gegaan tv is niet op voorraad nou ja zeg , ik heb gelijk m'n geld terug geëist, voor de eerste keer bestel ik iets via internet en dan deze ervaring .
Daan
12-03-2018
prima geregeld
Foka heeft overeenkomstig de gewekte verwachtingen op de website de levering van mijn bestelling prima geregeld en afgeleverd.
Erwin
11-03-2018
Goede telefonische service / Snelle levering
Ik heb eerst telefonisch contact opgenomen met Foka voor bevestiging of het artikel op voorraad is en dat het (als beloofd via de website) de volgende dag ook wordt geleverd.
Ik werd direct (zonder wachttijd) geholpen door een klantvriendelijke medewerker die mij netjes te woord heeft gestaan.
Na bestelling had ik binnen een paar uur de verzendbevestiging met Track&Trace binnen.
De volgende dag is het keurig op de afgesproken tijd door PostNL bij mij thuis afgeleverd.
M. Van Gogh
10-03-2018
Foka Superstore
Prima geholpen
Ik twijfelde tussen LG OLED en Samsung qled tv en de uitgebreide uitleg ter plaatse heeft tot een weloverwogen besluit geleid.
Zeer goede webwinkel.
09-03-2018
Via de website gekocht
Bij FOKA vaker voordeliger dan bij anderen producten gekocht.
Leveren al de volgende dag mits op tijd besteld en alle producten voldoen ruim aan mijn verwachtingen. Super Store.
Theo
08-03-2018
Perfecte website
Ik heb deze website gekozen voor de beste prijs en duidelijkheid . En snelle afhandeling en bestel bevestiging
Andy Richards
08-03-2018
Andy Richards
Found this site on an internet search engine and after reviewing the products found them to be very well priced against other sites I had used to find this product.
The site was easy to use and navigate and after purchasing my product I receive confirmation of the order and tracking details immediately.
Overall a very good experience
Toon meer reviews