Fitnessmerken.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 433 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Fitnessmerken.nl.

Fitnessmerken.nl stelt zich voor

Fitnessmerken.nl is één van de grootste fitnesswinkels van Nederland. Wij hebben meer dan 3000 artikelen op het gebied van fitness apparatuur, sportvoeding, sportkleding en fitness accessoires in ons distributiecentrum in Hengelo. Op onze website overzichtelijk gepresenteerd en gemakkelijk te vergelijken. Eenvoudig te bestellen en snel bij u thuis bezorgd. En als u er zelf niet uit komt helpen onze ervaren en klantvriendelijke medewerkers u graag. Aan de telefoon, via de mail of in onze winkels in Helmond, Arnhem, Hengelo en Naaldwijk. Op zoek naar een eigen fitnessruimte? Op zoek naar mensen met verstand van fitness? Kom dan eens kijken bij Fitnessmerken.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 51 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

R.V. Mulders 23-05-2018 Via de website gekocht

Volgende dag in huis, zorgeloos gratis retourneren. Aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Samenvatting: volgende dag in huis, zorgeloos gratis retourneren. Deze webshop is een aanrader!

Recent heb ik bij fitnessmerken.nl de volgende producten gekocht: Fitness Handschoenen, Pull up bar (simpel), Dumbell, Pull up bar (luxe).

Levering: de levering was zoals belooft, de volgende dag in huis!
Service & gemak: toen ik mijn producten eenmaal in huis had bleken de fitness handschoenen 1 maat te klein, ik heb toen met een paar klikken het product aangemeld om te retourneren. Vervolgens kreeg ik een retourlabel opgestuurd voor gratis retour. 48 uur na het verzenden had ik het gehele aankoopbedrag terug op mijn rekening.
Bonus: op de tweede kans sectie van fitnessmerken heb ik een luxe Jackie Chan pull up bar gekocht met een 90% korting, hier ben ik erg blij mee!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 03-05-2018 Via de website gekocht

Correct product en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product werd daags na mijn bestelling geleverd zoals aangegeven op de website. Product voldoet volledig aan de verwachtingen en onmisbaar onder spinningfiets.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rs 30-04-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede snelle levering, goedkoopste leverancier voor de fitnessvloer die ik zocht!! Alles exact naar wens verlopen!?

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel blankenstein 24-04-2018 Via de website gekocht

Klasse service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Shirtje kapot geen probleem. Dag later een nieuwe ,klasse, kunnen andere nog een voorbeeld van nemen, klasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fantastische service! 22-04-2018 Via de website gekocht

Fantastische service! Doen wat ze zeggen en nog iets meer.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fitnessapparaat besteld, maar apparaat was zoek geraakt bij PostNL. Hebben meteen een ander apparaat opgestuurd door Transmission, en de volgende dag was het apparaat alsnog in huis. Het eerste apparaat werd door Fitnessmerken afbesteld, maar anderhalve week later alsnog door PostNL bij mij bezorgd. Eén telefoontje en dit apparaat werd twee dagen later conform afspraak opgehaald door Transmission. Alle contact was uitermate vriendelijk en professioneel! Een pluim!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fer 21-04-2018 Via de website gekocht

Niet duur en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was op zoek naar een weerstandband.
Na tijdje googlen, was ik van mening dat Fitnessmerken.nl toch de goedkoopste is.

Let op: Vergeet niet de verzendkosten ook mee te nemen in de vergelijkingen!

Daarnaast een een supersnelle levering.
In de avond 20:00 uur besteld, volgende dag al in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea 17-04-2018 Via de website gekocht

Super service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De VirtuFit V1 stoelfiets was niet leverbaar, er werd aangeboden de VirtuFit V2 (duurder) te sturen voor dezelfde prijs. Zeer goed alternatief en erg attent. Snelle levering per POST NL.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hommen 17-04-2018 Via de website gekocht

Snelle verzending

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede kwaliteit ook in grotere heren maten de pas vorm is naar wens voldoet prima aan de maat aanduiding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam Kox 16-04-2018 Via de website gekocht

Goede levering op tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Behulpzaam gebeld voor voor hulp bij het bepalen wat voor ons de beste roeitrainer was.
Omdat mijn vrouw visueel beperkt is stellen we andere eisen aan een roeitrainer dan de gemiddelde consument hierbij zijn we goed geholpen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Uitstekend 01-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site is heel gebruikersvriendelijk, we werden goed geïnformeerd over de hometrainer en vragen die we via het chatten hadden gesteld werden direct en goed beantwoord. Top service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gillo 27-03-2018 Via de website gekocht

Goede producten, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles vlot kunnen vinden op de website. Betaling was gemakkelijk (Bancontact app met QR code mogelijk vanuit België). Na twee dagen ontving ik mijn pakje. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 25-03-2018 Via de website gekocht

Klantvriendelijkheid en service is TOP!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website heeft een zeer duidelijke omschrijving van de te kopen merkartikelen.
Je vindt zo je weg door de verschillende categorieën en is heel gebruiksvriendelijke.
Een echte aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva 19-03-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede producten, snel geleverd, grote assortiment. Goede prijs en kwaliteit van producten. Voor iedereen iets te vinden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 17-03-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dinsdag bestelt, woensdag in huis, heel blij met deze snelle levering.
Genoeg mail informatie ontvangen over de zending en lever datum.
Op de site ook genoeg keuze bij producten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 12-03-2018 Via de website gekocht

Goede service en uitgebreide site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie site met een uitgebreid assortiment; alles is makkelijk te vinden.
Heb al vaker bestellingen gedaan nooit problemen gehad en een snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

HL 09-03-2018 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen gaat makkelijk en de volgende dag kun je er al van genieten , snelle levering , betaling via i-Deal

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Birgitte 07-03-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een trapper "apparaat" voor mijn revalidatie knie. Die heb ik snel op de site kunnen vinden en de prijs was ook prima! Daarbij werd het apparaat ook nog eens snel geleverd dus kon ik snel beginnen met de revalidatie. Top!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Vriend 27-02-2018 Via de website gekocht

Snelle en accurate service. 'Man aan man, woord aan woord'

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deskundig en professioneel. Mocht er onverhoopt iets zijn, wordt het naar tevredenheid opgelost binnen 1 dag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frits 26-02-2018 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
we waren op zoek naar een loopband en kwamen bij deze winkel. uit.
Vanaf de bestelling zijn we perfect behandeld tot en met d

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

a 14-02-2018 Via de website gekocht

goed op tijd beorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
gewoon oke.
op de site stond op meerdere plaatsen, voor 22.00u besteld, volgende dag in huis. Bij de bestelling stond echter 2-5 werkdagen.
Nou had ik er geen haast mee maar dit is wel misleidend/verwarrend

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Sneekie 11-02-2018 Via de website gekocht

Als een Diesel kwam de bestelling op gang....

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een nuttig training apparaat kwam ik bij jullie terecht. Een duidelijke en constructieve site! Echter de levering liet op zich wachten. Maar ik werd keurig en direct te woord gestaan over het waarom. Ben erg blij met het bestelde artikel. Kom zeker nog eens weer om iets te bestellen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 06-02-2018 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en uitstekende klantenservice!
Deskundig advies gekregen via de chatfunctie op de website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon 05-02-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
21.15 besteld en de volgende dag 10.00 in huis, top service! Ook nog goed advies gehad per mail. Helemaal toptop

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanny 04-02-2018 Via de website gekocht

vlotte levering, corr. info mbt tijdtijdstip van levering!

Algemene score

9,0
Goede website met duidelijke informatie. veel keus in verschillende prijsklassen. Goede beschrijving van de producten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

premierscore 31-01-2018 Via de website gekocht

prima service

Algemene score

8,0
Nergens online vond ik dit fitness step bankje goedkoper! Prima product ook. En ook nog heel snel geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vermeulen 29-01-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goed en snel geholpen via de online chat service. Vriendelijk en gedienstig met correcte informatie. Snelle levering. Het geleverde product voldeed volledig aan de verwachtingen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Mulder 26-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In eerste instantie koos ik voor deze shop vanwege de gunstige prijzen, maar de kwaliteit en service is me ook goed bevallen. Met duidelijke statusinformatie had ik mijn bestelling snel en in goede staat in huis. De producten voldoen aan mijn verwachting, aan de hand van de omschrijving op de website. Ik ben heel tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joliez 22-01-2018 Via de website gekocht

Blij met mjjn keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Je kan makkelijk een vraag stellen via de chat over een artikel. Goede levering. Duidelijke omschrijving van de artikelen en afbeelding klopt met het produkt. De goedkoopste in prijs die ik kon vinden op het internet.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kettler 19-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het artikel wordt de volgende dag geleverd. De website geeft veel info over het product en het aanbod is gigantisch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oma-andrie 15-01-2018 Via de website gekocht

Goed apparaat!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijke webshop, product beantwoord volledig aan de verwachting. Prijs/kwaliteit verhouding is prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christos 15-01-2018 Via de website gekocht

zeer goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product zoals beschreven, snel verzonden en goede communicatie vanuit de winkel toen er een probleem met mijn bestelling ontstond.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

René Lavoor 07-01-2018 Via de website gekocht

Zoals altijd, prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk, soepel en snel. De items makkelijk gevonden. De afwikkeling ging soepel en de levering snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JW Sterken 07-01-2018 Via de website gekocht

Blij met de nieuwe hometrainer!

Algemene score

8,0
Snelle levering, duidelijk aangegeven wanneer ik het pakket kon verwachten. Pakket was compleet, dus alles naar tevredenheid. Enige minpuntje was dat de handleiding alleen in het Frans bijgesloten was, op internet vond ik vervolgens de Nederlandse. Enkele dagen later (maar toen zat de hometrainer dus al in elkaar) kwam als mosterd na de maaltijd alsnog een mail met de Nederlandse versie (op zich goed dat deze alsnog kwam, maar liever had ik deze direct gehad).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Michel 06-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heldere website. Ben zeer tevreden met de aankoop welke binnen één werkdag (kosteloos) werd geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

???????????? 31-12-2017 Via de website gekocht

service was echt geweldig!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
shop is prima. service is prima. alleen was de maatvoering niet okay, en was het product kleiner als op de site vermeld staat. Na telefonisch contact werd hiervoor heel vriendelijk een oplossing gevonden.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lasso 26-12-2017 Via de website gekocht

Zadel voor spinfiets/hometrainer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed telefonisch geholpen ivm een zadel op de hometrainer. Dit moest vervangen worden voor een ander omdat het te breed was. Kreeg het idee aangereikt om er een zadel van een spinfiets op te zette. Dit is perfect!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kimenai 23-12-2017 In de winkel gekocht
fitnessmerken.nl Hengelo

Zeer mooi en Fijn

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is gemakkelijk in elkaar te zetten. Fijne en stevige fiets. Nadeel is het computer, deze is niet gemakkelijk in te stellen op de datum.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

William 05-12-2017 Via de website gekocht

Snel in huis en geweldig snel geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had geen betere service kunnen krijgen voor de loopband die ik heb besteld het was makkelijk en overzichtelijk en snel alles wat belangrijk is voor de beste kwaliteit

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonathan 02-12-2017 Via de website gekocht

Vlotte service, heel tevreden van het contact

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel duidelijk en correct om te bestellen. Je kan ook achteraf betalen wat ik een plus punt vind, zeker als je nog niet betrouwd bent met de site. Ze hebben mijn factuur via mail doorgestuurd voor het pakje geleverd werd wat ik wel apprecieer. Heel leuk dat je op de hoogte word gehouden via mail, de dag wanneer ze ongeveer jou pakje komen leveren. Je kan het ook volgen op de track en trace. Super geleverd, het was niet gemakkelijk maar, de man heeft toch de moeite en tijd genomen om het op een deftige manier te leveren. De opbouw van mijn fitnessapparaat ging heel makkelijk dankzij de duidelijke handleiding en al het materiaal (schroevendraaiers, vijzen,...) was erbij geleverd. Ik heb een heel goede service gekregen. Hierdoor heb ik heel snel wat ik wou hebben en het werkt prima!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gea 01-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed bedrijf en een snelle levering!
We hadden een vraag, telefonisch goed afgehandeld.
We hebben het product zelf in elkaar gezet met een zeer goede handleiding.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wes 01-12-2017 Via de website gekocht

Goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Top service!
tijdens de bezorging was er wat fout gegaan. Dit
Was door de goeie service perfect hersteld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

MRCD 28-11-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website, goede en snelle levering. Betrouwbaar. Goede degelijke apparaten. Al een paar keer apparaten besteld

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 25-11-2017 Via de website gekocht

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze website gekozen gebaseerd omdat ik direct na een paar reviews volledig vertrouwen had. En dat is gebleken. Tip top service. Direct na het plaatsen van de bestelling een email omtrent bezorging. Na de bezorging nogmaals een email met een nederlandse handleiding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

disappointed 25-11-2017 Via de website gekocht

verkeerde product omschrijving

Algemene score

5,0
ik heb voor een bepaald product gekozen vanwege de omschrijving en een review die achteraf ook niet kan kloppen. De vermelde afmetingen waren van een luxer en duurder model en de review ook. Toen ik dit melde bij de klantenservice werd mij aangeboden dat ik het product gratis kon retouneren en dat vind ik niet echt een klantvriendelijke oplossing. Ze hebben wel snel de website aangepast. Omdat het product dat ik heb ontvangen elders goedkoper wordt aangeboden valt de gratis verzending in het niet en ben ik zelfs alsnog duurder uit. Wel supersnelle levering.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Lammert Mink 24-11-2017 Via de website gekocht

Prima snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als je 's avond voor 22.00 uur bestelt, ontvang je het pakketje inderdaad de andere dag op het gemailde tijdstip. Je krijgt ook steeds een mailtje waar het pakketje zich bevind en wanneer het plm. bij jou kan zijn. Uitstekend deze informatie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Brouwer 20-11-2017 Via de website gekocht

ook bij alternatief een zeer goed aanbod

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De loopband die ik wilde was niet op voorraad. ze hebben mij een uitstekend alternatief gegeven zonder bijbetaling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gregoir dirk 12-11-2017 Via de website gekocht

Goede e-mails , tot in de puntjes verzorgd en op tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie en verzorgde dozen netjes geleverd inhoud goed en veilig in doos en goed vast ligt de bestelling en netjes op tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse 20-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze site kwam ik tegen op Google en ik vond dat ze leuke dingen hadden en ook wat ik nodig had. Snelle levering en super service! Ben erg tevreden en zou hier zo weer wat bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 03-10-2017 Via de website gekocht

Prima levering

Algemene score

10,0
Afspraak wordt waargemaakt de volgende dag gelijk geleverd.
Mooi product makkelijk te monteren en functioneel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeff heemskerk 30-09-2017 Via de website gekocht

Echt een super bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over de bestelling en over de kwaliteit van het product die geleverd is , ik zou het zeker aanraden om hier wat te bestellen.
Snel en kwaliteit vind je zeker bij dit bedrijf .💪😄

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews