Decathlon.nl - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 2479 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Decathlon.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1320 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Chris 03-05-2017 Via de website gekocht

Goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig bestellen en binnen 3 dagen ontvangen, ook erg duidelijk op de website.
Prijs kwaliteits verhouding is ook ok.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

irene 03-05-2017 In de winkel gekocht
Arnhem

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb in de winkel mijn schoenen gekocht. Nadat ik er een wandeling buiten op had gemaakt en de schoenen toch niet prettig aanvoelden. De klantenservice gebeld, en kon de schoenen zo weer opsturen.
Een perfecte service.
De winkel vond ik ook perfect, het assortiment is erg groot. Voor ieder wat wils is er. En de prijs vond ik erg meevallen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 01-05-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onlangs skeelers gekocht die precies voldeden aan de omschrijving.
Ze werden snel en netjes geleverd!
Ook wordt je goed op de hoogte gehouden van het bestelproces.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pemapi 01-05-2017 Via de website gekocht

Leuke badkleding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goed geslaagd voor het hele gezin, van zwembril tot bikini. Straks zwemmen voor een leuke prijs. Het enige jammer vind ik dat het retourneren (maat) voor ons n wereldreis wordt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Retourproces

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 01-05-2017 Via de website gekocht

Betaalbare prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke site, alles is makkelijk te vinden. De prijzen zijn heel redelijk. De bezorging was erg snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ilanit Gosler 01-05-2017 Via de website gekocht

Geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige winkel met uitstekende service!
Via de site schoenen voor mijn zoontje gekocht en deze probleemloos in de winkel teruggebracht, omdat ze te groot waren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jk 30-04-2017 Via de website gekocht

Snel en prima gegaan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was prima overzicht en alles duidelijk omschreven. Ook extra adviesen zonder opdringen prima. Volgende bestellingen zal ik zeker hier doen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helga pasman 29-04-2017 In de winkel gekocht
Apeldoorn

In de winkel goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De webshop is duidelijk, maar wilde bij betalen na aftrek van een waardecheque ( kwam 5 euro tekort ) dit lukte niet ! Zijn toen maar naar een winkel gegaan

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jeroen Arets 29-04-2017 Via de website gekocht

Super geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De decathlon shop is overzichtelijk en er staat direct bij of iets leverbaar is of niet waardoor je niet achteraf voor verassingen komt te staan. Ik zou hier zo weer bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

cor 29-04-2017 Via de website gekocht

voorraadbeheer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Tot 2 maal aan toe een artikel besteld en na betaling bleek dat het artikel niet meer leverbaar was. Dat mag iets actueler bijgehouden worden. Verder vond ik de retour procedure prima en de web-site overzichtelijk.

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Joke van Die 28-04-2017 Via de website gekocht

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De shop is zeer uitgebreid en als je iets wil vragen dan begin je gewoon een chat. Makkelijk voor als je vast loop met iets. De levering was snel en compleet. En zoals ik ben hier een puntje waar jullie wel wat mee kunnen. Waarom zijn de shirtjes opgerold met een elastiek er omheen het komt er namelijk zeer gekreukt uit. Daarom ook het toch nog steeds goede cijfer 8

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 28-04-2017 In de winkel gekocht
Best

Goede klantvriendelijkheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteitsverhouding.
Wat betreft fietsen oerdegelijk.Nadeel wat aan de zware kant.
Ruime sortering van alle artikelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Hans alefs 28-04-2017 Via de website gekocht

Nooit online bestellen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

1,0
Genoeg sportartikelen online te bieden
Maar te lange lever tijd voor de spullen
Krijgt als antwoord omdat we maar een magazijn hebben en niet alles op voorraad hebben en online zeggen ze wat anders
Spullen worden kapot aangeleverd
Bestelling ziet er anders uit dan online
En maten klopen niet
Klantenservice slecht bereikbaar

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Jansen 27-04-2017 Via de website gekocht

Fiets toch nog ontvangen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Door een fout van het magazijn of de administratie van Decathlon zou mijn fiets geleverd worden op zaterdag. Tot mijn verbazing kreeg ik op zaterdag de melding dat het transport geannuleerd was. Maandag een mail naar de klantenservice gestuurd, kreeg netjes dezelfde dag antwoord met uitleg waarom dit gebeurt was. Fiets is dinsdag alsnog verstuurd en heb hem op woensdag ontvangen. Als een paar keer op gereden en tot nu toe een super fiets!
Prijs kwaliteit volgens mij prima in orde.
De winkel in Breda heb ik ook bezocht, maar heb toch besloten om het product online te bestellen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

fantastisch 25-04-2017 Via de website gekocht

snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkoop en snelle service kinderen zijn er blij mee heb vaker bij jullie besteld en bevalt mij heel goed vooral de prijs

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Steffy 23-04-2017 Via de website gekocht

overzichtelijke site en correcte levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
makkelijke zoekfunctie op de overzichtelijke site. Duidelijke omschrijving met goede foto's en snelle levering.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Van den enden 23-04-2017 Via de website gekocht

Geen bon bij levering Vd producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
De dame maakte er geen probleem van toen ik een shirt retour deed in de winkel ook al zat er geen afrekening bij, alleen een retourbiljet. Beetje slordig niet!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Sebastiaan 20-04-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had 5 zwarte polo's besteld en de levertijd zou ongeveer een week zijn. 2 dagen later waren ze al afgeleverd en zeer netjes verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

George 19-04-2017 Via de website gekocht

Garmin forerunner 35

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en overzichtelijke site.
De Garmin forerunner nu een week in bezit en bevalt goed, als goed in te stellen en automatisch naar je Gsm en naar de Garmin site en naar Strava geweldig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 19-04-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke omschrijving van het product en zeer snelle en correcte levering. Zeer tevreden over het product

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 19-04-2017 In de winkel gekocht
Den Haag

Alles wat een klant verwacht,,top

Algemene score

8,0
Top winkels met een goede assortiment en een fijne bediening. Zal er zeker meer mijn sport attributen kopen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Miranda 19-04-2017 Via de website gekocht

Fijne website, fijne prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De winkel zelf is een groot paradijs van kleine prijsjes en leuke spullen. Maar omdat de winkel niet naast de deur is eens wat besteld. Goede service, snelle levering en fijne omschrijving op de site. Zo heb ik gekeken naar skeelerden skateboards en Decathlon geeft als enige site aan wat de rol snelheid is. Vond ik heel fijn in het maken van een keuze!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pam 18-04-2017 Via de website gekocht

Super snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Er is super veel te vinden op de website, alles is ook gemakkelijk te vinden. Er staat veel feedback bij verschillende producten waardoor je een afgewogen keus kunt maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Scorpio 16-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en goede levering, wat ze aanbieden klopt ook met wat je ziet. De kwaliteit is ook zeer goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

William 15-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fietsverlichting gekocht de volgende werkdag al binnen geweldig.
Via de webshop met veel gemak besteld en de levering zeer op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tanya 14-04-2017 Via de website gekocht

Kan beter

Algemene score

5,0
Website zelf is overzichtelijk en erg makkelijk. Alleen erg jammer als je iets besteld dat ze de verkeerde maat sturen. Iets besteld voor een verjaardag helaas verkeerde maat. Geen kado op tijd voor de verjaardag.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Anja 14-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima, makkelijk en snel te bestellen van de producten. Goed en overzichtelijke website, waardoor alles makkelijk te bestellen is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marja Bigagli Tijssen 13-04-2017 Via de website gekocht

Duidelijke website rn zeer klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is zeer overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Aan de telefoon klantvriendelijk en geen moeite om iets uit te zoeken voor me vraag. Levering was ook zeer snel. Alom een plezierige ervaring om in de toekomst zeker terug te komen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heidy 12-04-2017 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hebben een kleine jongen van 3 en half maatje 110. Nergens konden we slagen voor zo'n klein maatje paardrijbroek. Via via aan deze site gekomen en voor iedereen is hier wel te krijgen. Ook voor de kleine portemonnee. Voor ons top, makkelijk te bestellen en snel geleverd. Wij zijn zeer tevreden en zullen zeker terug keren om te bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ingrid 11-04-2017 Via de website gekocht

Beperkte retournering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Je kunt alleen retourneren via een kialapunt. Helaas zitten die lang niet overal en moet ik daarvoor 15 km naar een naburige stad rijden. Best waardeloos!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces

Review criteria:

Reageer

pilaam 10-04-2017 Via de website gekocht

Op naar de volgende bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles wat ik tot nu toe besteld heb is naar wens. De artikelen zijn van goede kwaliteit en de prijs is in verhouding met de kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cill 10-04-2017 Via de website gekocht

Kinderslippers

Algemene score

6,0
De slipper was lekker goedkoop , maar ik heb geen mailtje ontvangen dat het al binnen in de winkel was. Ik liep toevallig binnen en vroeg erom, toen bleek het wel binnen te zijn. Maar jammer dat ik er zelf achteraan moest gaan.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Bert 10-04-2017 Via de website gekocht

Overzicht, snel te vinden wat je zoek.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de site van Decathlon vind je snel wat je zoekt. Ook alternatieven worden weergegeven, voor wat handig is om erbij te kopen geven ze ook een advies.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vmook 06-04-2017 Via de website gekocht

Langzame levering, slechte service

Algemene score

2,0
Mijn bestelling stond aangegeven als 'klaar om te verzenden'. Ik heb een week gewacht, nog niet verzonden. Iedere dag een mail: Er is vertraging, het duurt nog 2 dagen.

Uiteindelijk gechat en gefacebooked met medewerkers, niemand kon contact krijgen met het magazijn. Toen dit na 4 dagen wel gelukt was, bleek dat het product waar mijn bestelling eigenlijk voor gedaan is, niet leverbaar was en niet verzonden ging worden. De rest kwam 4 dagen later. Ik heb gekeken, het is in winkels hier in de buurt nog leverbaar, maar wordt toch niet naar mij verzonden.

Uiteindelijk: Ik heb het product dat ik wilde niet, het is uit mijn bestelling gehaald, en de verzendkosten hebben ze er weer bij opgeteld. Dit was de laatste keer dat ik hier bestel/winkel.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende

Reageer

Willem de Jonge 31-03-2017 Via de website gekocht

Sneller bezorgd dan aangegeven!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar trail poles (loopstokken) van het merk Black Diamond, deze werden bij Decathlon goedkoper aangeboden dan waar dan ook. Helaas niet in de winkel maar alleen via de webshop. De poles via de webshop gekocht en had ze sneller in huis dan aangegeven!

Alles keurig!!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mireille 29-03-2017 Via de website gekocht

Top levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede foto van besteld artikel, kleur was zoals in werkelijkheid en de maatvoering perfect. Kortom super tevreden!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Naomi 28-03-2017 Via de website gekocht

Prima service, de maten zijn echter slecht voorspelbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goede kwaliteit, alle prijzen mogelijk, de maten zijn echter moeilijk in te schatten. Ik moest alles minimaal twee maten kleiner dan normaal gesproken. Service bij retour was top.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Henri 28-03-2017 Via de website gekocht

De prijs-kwaliteitverhouding waar ik naar zocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, lage prijzen en zo te zien vrij goede kwaliteit. Een ideale combinatie als je op zoek bent naar de beste prijs-kwaliteitverhouding voor outdoor- of sportartikelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 28-03-2017 Via de website gekocht

Goede snelle service, ruime keuze en een mooie prijs...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Stonden hoog in de zoekresultaten en bieden ruime keus van wat ik wil vinden. Prima kwaliteit spullen tegen een zeer faire prijs. Vanaf nu mij eerste keus om te gaan shoppen op het web voor sportieve en functionele kleding voor mezelf en de kinderen

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DB 27-03-2017 Via de website gekocht

Fijn en goedkoop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een goedkope sportbroek en eventueel een shirt. aangezien ik de broeken meestal te duur vind en ik mee doe aan obstakelruns waarbij de kans bestaat dat het misschien stuk gaat, vind ik het zonde als ik ene hele dure aanschaf. ik was opzoek gegaan via google naar een goedkope broek en kwam op deze site terecht en met succes! voor 20 euro heb ik een nieuwe broek aangeschaft en een shirt van 7 euro, ik ben er erg blij mee ! Ik zou zeker weer hier bestellen. Ik vind dat je goed de dingen op de site kan vinden en dat de verzending ook snel is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Danny 26-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service, snel, simpel en efficiënt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service, snel, simpel en efficiënt zowel via online bestellingen als in de winkel een prima service en zeer vriendelijk personeel, niet opdringerig maar zeer behulpzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cabriopetje 26-03-2017 Via de website gekocht

Goede levering alleen lange tijd tussen bestellen en leveren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Website duidelijk .
Het product is zeer goed
Prijs is zeer goed
Ik vond alleen de tijd tussen bestellen en leveren te lang.
Wij bestellen alles online ,maar dit is te lang.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

J.C. 25-03-2017 Via de website gekocht

Gemak geboden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was in de winkel voor een judo pak voor mijn dochter, maar de verkoper adviseerde een grotere maar ivm krimpen. Deze was niet voorradig en ik kon direct in de winkel online bestellen zonder verzendkosten. Prima service en ontving het pak 1 dag eerder dan aangegeven, precies voor de judo training!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natasja 25-03-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind jullieen echt super. Sneller bezorgd dan de aangegeven datum en ook nog eens lekker goedkoop

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maggoo 21-03-2017 Via de website gekocht

Medewerker wist het artikel niet te vinden, ik wel!

Algemene score

6,0
Ik zocht handschoenen met rubberen nopjes. De maat die ik zocht lag niet meer bij de gewone afdeling handschoenen. De medewerkster kon me ze ook niet helpen vinden. Ze keek waar ik al heb gekeken en zei toen 'dan hebben we ze niet meer'. Ze heeft nog wel even op het scherm gekeken, maar tevergeefs. Toen ben ik zelf maar verder gaan zoeken in de winkel. Blijkt dat bij elke sport wel handschoenen ervan bestonden. Bij de afdeling 'paardrijden' lagen precies die zelfde handschoenen die ik zocht. Ik vind het dan weer heel jammer dat de medewerkster die daar elke dag werkt niet beter weet en geen alternatief/idee aanbood. Als je daar werkt en een keertje rond loopt, dan zie je toch verschillende handschoenen liggen op verschillende afdelingen?! Gebrek aan passie voor de zaak en klant is een bekend fenomeen in deze tijden. Misschien was de medewerkster nieuw? Dat kan, maar heeft de manager of leidinggevende nooit haar geleerd dat ze altijd bij hem/haar advies kan vragen als ze iets niet kan vinden? "Nee, dan hebben we het niet" is wel een hele makkelijke zin om de klant niet meer verder te hoeven helpen. Pluspunt van Decathlon is dan wel dat de prijzen okay zijn. Daarom beveel ik deze winkel aan, maar dan moet je wel zelf gaan zoeken naar een produkt.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Haagie 21-03-2017 Via de website gekocht

Op en top goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na lange tijd weer sportartikelen besteld. Kon me goed navigeren op de website. Aantrekkelijke prijzen voor kwalitatieve producten. Geleverd op de verwachte levertijd. Zeker voor herhaling vatbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maarten 21-03-2017 Via de website gekocht

groot, betaalbaar en goed assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aankomende zomer ga ik hiken met mijn vriendin in het buitenland.
Hiken was voor mij nog een onbekende sport en wist dus niet zo goed wat ik allemaal nodig zou moeten hebben. Op de Decatholon website wordt alles heel overzichtelijk weergeven en worden er ook leuke suggesties gedaan voor andere hike spullen/benodigdheden. Betaalbaar en van goede kwaliteit.

Voor de levering heb ik ervoor gekozen om de producten op te halen bij Plus supermarkt in Rotterdam. Helaas kwam ik er gister achter dat je maar tot 19:00 uur je pakketje kan ophalen. En met een normale (stage)werkdag red ik dit niet. Even wachten tot het weekend dus..

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Robin 21-03-2017 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Duidelijk, snel geleverd. De afbeeldingen van een product worden soms iets mooier gepresenteerd (qua kwaliteit) dan dat het product er in het echt uitziet.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

JanFM 21-03-2017 Via de website gekocht

Slechte website en app maar goede service in de winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De website en de app laten niet dezelfde informatie van mijn account zien. Ook het winkelwagentje synchroniseert niet. Terugbladeren werkt slecht. Je komt aan het begin van de lijst. Ook het taalgebruik is geen Nederlands maar Vlaams.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. O. 19-03-2017 Via de website gekocht

Duidelijke en gebruiksvriendelijke site

Algemene score

9,0
Artikelen zijn eenvoudig te vinden. Goede en eerlijke omschrijving van artikel. Ook de mindere dingen of aandachtspunten worden beschreven. Alternatieve keuzes worden voorgesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews