Decathlon.nl - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 2501 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Decathlon.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1302 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Elise 07-05-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
bestelling snel binnen, 365 dagen ruilen (te bizar eigenlijk) en super service in winkel toen ik eigenlijk een andere maat wilde hebben. Kon de andere maat daar laten en het verschil werd direct verrekend.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 07-05-2018 Via de website gekocht

mooie producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie website, alle producten zijn eenvoudig te vinden en hebben een goede omschrijving.
zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hj 06-05-2018 Via de website gekocht

Prima, snelle levering

Algemene score

9,0
Het weekend besteld en dinsdag geleverd.
Product lijkt naar tevredenheid.
Had voor de zekerheid 2 maten besteld, dus 1 retour gezonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Janneke 06-05-2018 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ruime keuze en goede prijzen, snelle bezorging. Nog geen ervaring met afhandeling eventuele retourneringen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Riny Bögels 06-05-2018 Via de website gekocht

Helemaal prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is perfect, en goed gesorteerd. alleen de versturing moest wel lachen het was verpakt in een veel te groot pakket. terwijl het zo in de brievenbus kon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 05-05-2018 Via de website gekocht

Gewoon goed gewinkeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gevonden wat ik zocht en snel geleverd. Past goed, lekker materiaal en ga ik snel gebruiken. A;s tijdens het gebruik het mij goed bevalt bestel ik nig bij.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Patrick 05-05-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Superservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De medewerker in de winkel heeft mij snel en professioneel geholpen. Ze heeft voor mij een account aangemaakt en het product besteld binnen een paar minuten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MIKLO 01 05-05-2018 Via de website gekocht

Alles prima!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service en goede prijs-kwaliteit verhouding. Artikelen voldoen aan de verwachtingen. Ook over de levertijd en de communicatie heb ik geen klachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gamaschen supertrack gaiters 05-05-2018 In de winkel gekocht
Leeuwarden

Aan koop gedaan van gamaschen suppertrack gaiters

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ga graag naar de winkel waar alles te koop is wat mijn voorkeur heeft .vriendelijk personeel en hulpvaardig . ga er geregeld naar toe

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Peter Raasveld 04-05-2018 In de winkel gekocht
Breda

service in overtreffende trap

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
korte effen donkerblauwe broek gekocht in Breda, omdat die zo goede kwaliteit en goedkoop is heb ik er nog 2 via internet besteld. Net terug van vakantie ze zitten als gegoten.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 04-05-2018 Via de website gekocht

Nette service, ruim verpakt.

Algemene score

7,0
Zeer nette site, genoeg keus.
Product was netjes en doet wat het moet doen.
Één minpuntje...Een doos van 50x50x70 cm.... en een kilo vulpapier. Voor een fietspomp 90% voor niets. Ik ontving zojuist een brief van mijn hypotheek, dat ze stoppen met brieven. 400k brieven kost 100 bomen.... die zaten hier in een doos. En ja vulpapier de pomp lag onderin, het was er niet voor bescherming.
Dit kan beter Decathlon. Verder niets te klagen. Top winkel veel producten en nette prijzen. Goed bezig

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Natasja 03-05-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij waren in de winkel geweest en hadden daar de fiets besteld op een zaterdag en hij zou die woensdag binnen komen ik belde en hij zat er niet bij en ons is verteld dat hij er zeker zou zijn dat vond ik erg jammer vandaag die ene onvoldoende via de webshop echt alles top

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Quechua Duffelbag 02-05-2018 Via de website gekocht

Duffelbag besteld bij Decathlon

Algemene score

7,0
Eind april heb ik een duffelbag online besteld bij Decathlon. De duffelbag is van het huismerk Quechua en draagt de kleuren zwart en neon rood/oranje. De tas is van degelijk materiaal gemaakt, kan zowel over de schouder, als rugzak, of in de hand gedragen worden en heeft meerdere ritsen en vakken. Bovenal was de tas scherp geprijsd. Ik ben dan ook tevreden over het product.

Waar ik minder over te spreken ben, is de trage levering van Decathlon. Hoewel het product op voorraad was, duurde het 5 werkdagen voordat ik het product in huis had. Een levertijd van 5 werkdagen is vandaag de dag onaanvaardbaar gelet op de door de concurrentie gehanteerde levertermijnen!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Zusje1000 02-05-2018 Via de website gekocht

Redelijk

Algemene score

6,0
In de winkel niet kunnen vinden wat ik zocht, ondanks dat dit wel aanwezig had moeten zijn, volgens website.
Dus online gekocht, maar er stond een verkeerde advies keuze wat de maat betreft. Dus tweemaal voor niks reis en verzendkosten gemaakt. Klantenservice neemt niemand telefoon op.
Levertijd zou 2-3 dagen zijn, uiteindelijk 7 dagen later ontvangen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Marieke 02-05-2018 Via de website gekocht

Lekker snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Om voor de kinderen paardrijspullen aan te schaffen is toch een hele uitgave en dan te bedenken dat ze er zo uitgegroeid zijn. Hier kun je goede kwaliteit spullen kopen voor een hele fijne prijs.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Slof 01-05-2018 Via de website gekocht

Goede service, duidelijke website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Product was in de winkel niet voorradig, maar online wel. Besteld, betaald en met twee dagen konden we het in de winkel ophalen. Mooie producten, goede service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

U. 01-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat een goede klantenservice!
Ik heb een Kalenji trailrugzak besteld en die kwam precies op het juiste moment.
Die ik ervoor had besteld was te klein, en toen heb ik de verzendkosten terug gekregen.

Wat eventueel nog een verbeterpuntje kan zijn, is de product omschrijvingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 01-05-2018 Via de website gekocht

Niets op aan te merken

Algemene score

10,0
Scherpe prijs, duidelijke communicatie inzake levering en levering op de beloofde tijd. Product zoals verwacht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Wortelboer 30-04-2018 Via de website gekocht

Goed produkt, maar dramatisch slechte bezorging

Algemene score

2,0
Het produkt, de Tarmak basketball-paal is meer dan prima. Echter de bezorging was een drama. Tot twee keer toe (!!) werd aangegeven dan men kwam bezorgen en beide keren kwam men niet opdagen. En dan bovendien reageren ze niet op je e-mail, krijg je een niet meer bestaand 0900-nummer, en als je ze dan te spreken krijgt mag je blij zijn als ze je over twee dagen opnieuw inplannen. Wat een dramatisch slecht serviceniveau ! ! Er kan 1 keer wat mis gaan, maar twee keer (?!) , en het ergste : ze komen je vervolgens op geen enkele wijze tegemoet, sterker nog als je niet belt hoor je niets meer . Hoe is het in vredesnaam mogelijk ???

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Rogier 29-04-2018 Via de website gekocht

Zoals altijd prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al jaren een trouwe en tevreden klant van Decathlon. Als is 1 opmerking mag maken dan zijn het de verzendkosten. Heb de voorkeur voor gratis verzending zoals bij andere webshops. Verlaag dan op z'n minst het minimum bedrag.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anita Dupuis 29-04-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne sportkleding, wat ze schrijven op de site over alles levering enz komen ze goed na! Ik vind ze ook betrouwbaar!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danielle 29-04-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De online shop is redelijk als je weet wat je zoekt, echter als je niet goed weet wat en hoe is het lastig zoeken.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Angelique 29-04-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Favoriete sport / outdoor winkel. Altijd heerlijk om doorheen te lopen/ shoppen.
Klantenpas ook in spanje te gebruiken, top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 28-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

9,0
Goede site snel te vinden wat je zoekt, gemakkelijke betaling en makkelijke keuze voor het afleveradres track en tracé werkt perfect

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Humphrey Benthem 27-04-2018 Via de website gekocht

Voldoet aan de verwachting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Produkt voldoet aan de verwachting, veel informatie over het produkt en de snelle levering met een goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Freddie 26-04-2018 Via de website gekocht

niet waargemaakte belofte

Algemene score

4,0
Al 2 x maakt decathlon voor mij zijn belofte niet waar "voor 22.00 uur besteld de volgende dag in huis" Het wordt gewoon 3 dagen later. Je krijgt wel een sorry maar wat heb je daaraan. Je moet op de informatie kunnen vertrouwen die Decathlon verstrekt anders is het gewoon reclame niet meer en niet minder. Slecht dus.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Piet Mol 26-04-2018 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Toevallig keek ik op de de site van Decatlon en zag dit mooie aanbod. Heb onmiddellijk een bestelling gedaan. De levering was zeer snel en goed. Ben zeer tevreden over de geleverde service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kitty 25-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Grote collectie.
Goed te zien wanneer de bestelling in de winkel afgeleverd gaat worden.
Was in de winkel niet op voorraad in de juiste maat. Vandaar via de website besteld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ramon 25-04-2018 Via de website gekocht

Snel en goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een variatie van items, deze werden werden allemaal bij de decathlon aangeboden.
De levering was snel, goed verpakt en de items zijn voor goede kwaliteit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilonka welten 23-04-2018 Via de website gekocht

Super winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als je iets nodig hebt op welk gebied ook qua sport of vakantie kun je hier terecht.
Prijs en kwaliteit zijn zeker goed. Mooie en goede kleding etc. Maten zijn ook goed aangegeven. Snelle service.
Altijd leuk om de aanbiedingen te kijken.
Geen vakantie zonder decathlon.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen 23-04-2018 Via de website gekocht

Nog steeds geen bestelling ontvangen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Ik wacht al een week op mijn bestelling! Dat is veel te lang en onnodig. De website is prima ingedeeld

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Slecht

Reageer

cynt 21-04-2018 Via de website gekocht

Prima levering

Algemene score

9,0
De levering was goed en snel, dochter helemaal blij met nieuwe turnpakje. Bijpassend broekje zou wat langer duren maar was toch nog binnen de termijn binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Top service 21-04-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kwam ergens niet uit en heb even gebeld met decathlon en werd formidabel te woord gestaan en geholpen.Perfect gewoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke 20-04-2018 Via de website gekocht

Mooi artikel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer op tijd geleverd, duidelijke communicatie over de levering. Netjes verpakt. Ziet er net zo uit als op de website. Goede beschrijving

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wilco 19-04-2018 Via de website gekocht

Iets minder!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Mijn zoon heeft een shirt in de maat xl in de winkel gekocht.
Ik daarna hetzelfde shirt via de webshop, ook in xl.
Toch vallen beide shirts kleiner uit!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacqueline 18-04-2018 Via de website gekocht

Leuke goedkope sportkleding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Leuke goedkope hardloopkleding. Alles netjes geleverd. Retourneren gaat ook makkelijk.
Enige minpuntje is dat de site erg traag is.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

patricia 18-04-2018 Via de website gekocht

goede kleding, jammer van de levertijd

Algemene score

6,0
kleding is goed, bestelgemak in orde, levertijd hebben ze bij mijn laatste 3 bestelling niet waar kunnen maken, ik heb iets besteld, wat de volgende dag geleverd kon worden, bij de bestelling afronden was het twee dagen later, en na een dag kreeg ik een mail dat het vertraagd was, totaal 5 dagen later, en dat drie keer over achter elkaar, bij compleet verschillende artikelen

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Wilma 17-04-2018 Via de website gekocht

Late levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Er was weinig communicatie. Gebeurde tot 2 dagen na de verwachte datum niks in mijn account qua berichtgeving. Zou prettig zijn als je op de hoogte gerhouden wordt als je pakket vertraagd is. Pas 3 dagen na verwachte datum lag het pakket klaar. Vind ik erg laat voor een bestelling uit eigen winkel

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Nikkei 16-04-2018 Via de website gekocht

Goede kwaliteit en past perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als ik sportkleren voor mezelf of voor mijn kinderen nodig heb dan ga ik meestal naar de Decathlon. Ik ga regelmatig de winkel in en bestel ook regelmatig online. Het kinder judopak is van goede kwaliteit, draagt heel goed en voor een mooie prijs. Hij valt wel iets groot (maat 140) maar daar groeit mijn zoon gauw genoeg in. Ik vind zowel de winkel als de website overzichtelijk en de service goed. De levering had bij mijn laatste bestelling wat vertraging maar meestal zijn de artikelen er de volgende dag. Al met al vind ik de Decathlon top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lex 16-04-2018 Via de website gekocht

Conform afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Verschillende artikelen conform beschrijving netjes ontvangen! Duidelijke website! ( belachelijke restrictie voor deze site 😓 minimaal 100 karakters!)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Moon 15-04-2018 Via de website gekocht

Bestelling ophalen in winkel; perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor Decathlon omdat ik daar goede hardloopkleding kan kopen voor weinig geld. Ik heb thuis online bekeken en besteld wat ik wilde hebben en laten bezorgen in de winkel (Rotterdam in dit geval). Daar ben ik mijn bestelling gaan ophalen (=gratis). Je kunt het eventueel eerst nog passen als je dat wilt. Ideaal, je hoeft niet in de winkel te zoeken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Astrid 15-04-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Algemene score

8,0
Fijne voordelige winkel, snelle levering,besteld via webshop, makkelijk te ruilen in de winkel. En geen bezorgkosten bij afhalen in de winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 14-04-2018 Via de website gekocht

Pakketje komt gewoon niet

Algemene score

1,0
Slechtere ervaring. Pakketje laat meer dan een week op zich wachten. Dit had 2 dagen moeten zijn.
Geen tegoed bon ofzo.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Cerise 14-04-2018 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het was een snelle levering en er is duidelijke communicatie grweest over de levering. Product was netjes verpakt. Top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

lucia 13-04-2018 Via de website gekocht

snel geleverd goede service duodelijk en betaalbaar!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service gebruiksvriendelijk en prima prijs/kwaliteitverhouding😊 deze website ga ik zeker bij vrienden aanbevelen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brigitte 12-04-2018 Via de website gekocht

Snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De bestelde artikelen waren snel en compleet in huis. De verpakking was in orde en heel. Gewoon een goede levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Joey roos 11-04-2018 Via de website gekocht

Moooie producten van caperlan

Algemene score

1,0
De producten die ik wil kopen zijn hier veel duurder dan in bijvoorbeeld engelamd en komen ook uit duitsland. Ook de pakketten die ik krijg kloppen nooit

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Peter 11-04-2018 Via de website gekocht

Prima maar pech dat het product kapot was

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles netjes en snel.
Decathlon kon er niets aan doen dat het horloge niet bleek te werken.
Na belletje met de fabrikant snel en duidelijk teruggestuurd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Agnes 11-04-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zowel goede ervaring bij t chatten met een medewerkers, als bij de order en retourafhandeling. Snel geleverd in prima staat en makkelijke retour optie.. gratis ook

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gisela 11-04-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede shop en snelle bezorging. Goed geregeld. Koop graag bij jullie. Kom graag nog eens terug in de toekomst

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews