Decathlon.nl - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 2482 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Decathlon.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1313 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marjon 21-05-2018 Via de website gekocht

Helemaal goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne overzichtelijke website en winkels met vriendelijk personeel. In de winkel heb ik een kampeertafel gezien die ik online heb besteld (ik heb geen eigen vervoer en dan is laten bezorgen een fijne optie). Het ging allemaal razendsnel, goed op de hoogte gehouden en de tafel kwam de volgende dag al. Helemaal goed!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annie 18-05-2018 Via de website gekocht

fiets

Algemene score

9,0
goede uit uitleg ruimte van keus prijs klassen en veel om op tenoemen de keuze staan er goed op de site

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferwin 18-05-2018 Via de website gekocht

Nog niet ontvangen

Algemene score

5,0
leuk dat ik al een mail krijg voor een beoordeling, maar ik ontvang mijn fiets over een uurtje . En nu moet ik ook nog 100 karakters invoeren

Reageer

Sabine 17-05-2018 In de winkel gekocht
Den Haag

Fijne schoenen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Schoenen waren niet voorradig in de winkel, maar bij bestelling in de winkel checken ze meteen de voorraad elders en betaal je geen verzendkosten. Echt top!

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Jeffrey Filon 17-05-2018 In de winkel gekocht
Arnhem

Heel erg tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed en kundig geholpen op de Golf afdeling. Het artikel was niet op voorraad maar werd ter plekke besteld. Dacht dat ik het moest ophalen als het binnen was maar het werd thuis bezorgd !! Top service !!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 17-05-2018 Via de website gekocht

Mooie winkel met alles voor elke sport

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Lekker rustig overal kijken en de zelfscan werkt prima, weinig of geen wachttijden aan de kassa en de levering na overleg precies op tijd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

viviane allaer 16-05-2018 Via de website gekocht

KLANTENKAART

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
snel antwoord en professionele aanpak van de problemen. Er was een probleem met mijn kaart en dit werd in geen tijd opgelost. Bedankt Decathlon.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Terschelli 15-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering op de voorspelde datum!

Algemene score

10,0
We dachten dat het niet zo snel kon worden bezorgd, maar het pakketje word ook optijd bezorgd op eiland (Terschelling).

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jos 15-05-2018 In de winkel gekocht
Best

Vissersparaplu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij vinden het een.hele leuke winkel. Ze hebben alles. Wat niet in de winkel is. Kan je zo bestellen via Internet of in de winkel . Betalen en je hebt het na een paar dagen al kosteloos thuis bezorgd. Chapeau. Bij ons was het nog eerder als de voorspelling. Dus heel tevreden.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marjolein 15-05-2018 Via de website gekocht

Bestelling niet ontvangen

Algemene score

1,0
Aan de website mankeert niets. Mijn bestelling heb ik door onvolledige adressering niet ontvangen. Het is afgeleverd bij het afleverpunt. door onvolledige adressering mogen zij het niet aannemen. De Post.nl heeft het mee terug genomen. Ik verwacht van Decathlon een mail oid. dat het pakket bij hen terug id gekomen en hoe nu verder, maar nee. Ik heb zelf gebeld en het pakket wordt nu opnieuw opgestuurd. Ik heb van dit gesprek geen bevestiging in de mail gekregen

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Nusara 14-05-2018 Via de website gekocht

Top online service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had 3 reddingvesten besteld de personeel aan de lijn was Behulpzaam en vriendelijk. Ook korting gegeven!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin L 14-05-2018 Via de website gekocht

Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goede service. Alleen jammer dat er geen vervanger was voor de niet meer leverbare grondpen voor de strandparasol.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Wilma 14-05-2018 Via de website gekocht

Super service

Algemene score

10,0
In eerste instantie ben ik naar de winkel in Alkmaar gegaan om een oplaadsnoer voor een Tom Tom sporthorloge te kopen. De medewerkster had nog een "geheim" doosje met bandjes en oplaadsnoer. Helaas zat degene die ik moest hebben er niet bij. Ze heeft toen voor mij er een besteld. Wist ook wat voor snoer er op moest. Het zou 's woensdag thuis geleverd worden, maar het kwam dinsdagochtend al. Super geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ptvelde 14-05-2018 Via de website gekocht

Beloofde levertijd niet waargemaakt

Algemene score

3,0
Doordat levertijd niet werd waargemaakt is fietsweekeinde in water gevallen. Niet op rekenen dus.
Artikelen waren op voorraad, anders was ik wel "om de hoek" gaan kopen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

E van Oostrom 14-05-2018 Via de website gekocht

Heel hulpzaam en goede info Neel vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is heel groot en uitgebreid en diverse artikelen Ik heb er een fietsenrek gekocht en is thuis bezorgt en die waren op de minuut terplaatsen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Melanie 13-05-2018 Via de website gekocht

Geen wandelschoen maat 32 beschikbaar in winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Zocht wandelschoentje voor onze dochter twee weken geleden voor avond vierdaagse. Geen maat 32 beschikbaar en pas na 5 dagen online bestellen beschikbaar in de winkel. Duurt te lang vind ik.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Lise 13-05-2018 Via de website gekocht

Super winkel, met uitgebreid assortiment.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs / kwaliteit van de spullen. Wij halen heel vaak spullen voor kamperen en andere sporten en altijd erg tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tomvanelten 13-05-2018 Via de website gekocht

Geen goede tekst

Algemene score

5,0
Ik heb bij jullie boilies voor het karpervissen gekocht. Het ging om boilies karpervissen natuurlijke boilies 3 kg. Nu staat er in de productomschrijving dat er 3 kg boilies zijn maar ik heb maar 1 kg gekregen. Nu vind ik dat niet terecht en wil ik graag nog 2 boilies krijgen. Ik ging er namelijl van uit dat ik 3kg kreeg.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

Roy van Loosbroek 12-05-2018 Via de website gekocht

snelle levering vanuit het buitenland.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik had twee vrij grote producten besteld bij decathlon rond 11 uur 's nachts. 2 dagen later was de bestelling al bij het dichtbijzijnde postnlpunt geleverd terwijl er van te voren een levertijd van 3 dagen was gemeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Omen 11-05-2018 In de winkel gekocht
Tilburg

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
omdat de maten van de schoenen voor mijn vrouw niet aanwezig waren een medewerker aangesproken die onmiddellijk ging kijken of de gewenste maat nog aanwezig was, dit ging via zijn telefoon. Hierop bleek deze niet meer leverbaar, maar de medewerker heeft deze meteen besteld en ervoor gezorgd dat deze zo snel mogelijk thuis bezorgd zouden worden.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Diny 10-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige rolschaatsen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel tevreden goede levering en mooie rolschaatsen top super goede winkel decathlon is echt aan te bevelen dank je

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kasper 10-05-2018 Via de website gekocht

dagje vertraging, maar prima tent geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Mooi pop up tentje gekocht, met handig opvouw systeem. Prima prijs. Levering kwam een dag later dan beloofd, maar ik had dan ook pas om 21:45 uur besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jaap 09-05-2018 Via de website gekocht

Mooie site met voordelige goede producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De fietstas die ik heb besteld kost minder dan de helft van de concurrent en is toch van uitstekende kwaliteit

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 09-05-2018 Via de website gekocht

Fijne ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat jassen besteld bij de Decathlon. De aanduidingen om te zien hoe de maten vallen vind ik erg handig: alles in de juiste maat besteld. Als het nodig is, ook heel fijn dat terugbrengen of sturen zo makkelijk is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joke 09-05-2018 Via de website gekocht

Gemakkelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na een sportpas aangemaakt te hebben was het gemakkelijk en straigtforward. Ook het overzicht helpt. Ik heb 1 product teruggestuurd wegens te groot en meteen een kleinere besteld. Dit ging ook gemakkelijk en uitleg is duidelijk! Dus super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nienke 08-05-2018 Via de website gekocht

Ik ben altijd blij met de Decathlon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Substantieel goedkoper (bij mijn meest recente bestelling 10 euro goedkoper dan andere winkels en dat op een aankoop bedrag van €15,—. Dit was dus bij andere ruitersportzaken €25,—).
Goede kwaliteit en sinds kort (ca. een jaar) op fietsafstand een filiaal.

Tip ter verbetering: denk heel goed over duurzaamheid en arbeidsomstandigheden bij de productie. Jullie komen er niet goed uit bij “Rank-a-brand”.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frankmaaskant 08-05-2018 Via de website gekocht

Prima spullen aangeschaft voor de volgende wintersport

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel keuze in veel soorten sportkleding en accessoires.
Makkelijk te vinden door menu en zoekfunctie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Th.Tullenaar 08-05-2018 In de winkel gekocht
Coolsingel

Bijzonder efficient en klantgericht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een werkelijk zeer scherpe aanbieding van een Thule fietsdrager bracht mij bij de Dwcathlon Coolsingel. Helaas was het gewenste type niet opvoorraad. Wel showroomexemplaar. Bestellen ging direct ter plaatse en na 2 dagen al in huis! Service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Frank 08-05-2018 Via de website gekocht

snel, goed, vandaag, morgen thuis, Kortom een geweldige serv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was eerst sceptisch weer een nieuwe shop, goedkoop ??
Als deze shop zo blijft, kom ik vele malen terug, keurige services

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kravi 07-05-2018 In de winkel gekocht
Kerkrade

Check altijd even je "online" fiets

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Mountain Bike in de winkel besteld (gelijk aan online bestelling). Helaas was er iets vreemds aan de hand met mijn order. Op mijn account stond de fiets als "nog te leveren" voor een week, terwijl de fiets al in de winkel aanwezig was. Heeft mij 3 telefoontjes gekost om uit te vinden waar mijn fiets was.
Fiets opgehaald en buiten getest. Afstelling van de versnellingen waren niet goed en een schijfrem liep aan. Binnen goed geholpen door een van de fietsemakers. Blijkt dat Decathlon de fietsen niet meer in de winkel afstelt (alleen uitpakt) maar centraal in een fabriek. Dit loopt niet altijd vlekkeloos (zoals de medewerker van D. bevestigde). Natuurlijk goedkoper voor Decathlon, maar service is dan minder.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Breederveld 07-05-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Gemskkelijk besteld, goed geinformeerd ,netjes thuis bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel keuze , maar toch overzichtelijk ,aardig personeel en goede service.
Zeer concurrerende prijzen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Elise 07-05-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
bestelling snel binnen, 365 dagen ruilen (te bizar eigenlijk) en super service in winkel toen ik eigenlijk een andere maat wilde hebben. Kon de andere maat daar laten en het verschil werd direct verrekend.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 07-05-2018 Via de website gekocht

mooie producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie website, alle producten zijn eenvoudig te vinden en hebben een goede omschrijving.
zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hj 06-05-2018 Via de website gekocht

Prima, snelle levering

Algemene score

9,0
Het weekend besteld en dinsdag geleverd.
Product lijkt naar tevredenheid.
Had voor de zekerheid 2 maten besteld, dus 1 retour gezonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Janneke 06-05-2018 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ruime keuze en goede prijzen, snelle bezorging. Nog geen ervaring met afhandeling eventuele retourneringen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Riny Bögels 06-05-2018 Via de website gekocht

Helemaal prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is perfect, en goed gesorteerd. alleen de versturing moest wel lachen het was verpakt in een veel te groot pakket. terwijl het zo in de brievenbus kon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 05-05-2018 Via de website gekocht

Gewoon goed gewinkeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gevonden wat ik zocht en snel geleverd. Past goed, lekker materiaal en ga ik snel gebruiken. A;s tijdens het gebruik het mij goed bevalt bestel ik nig bij.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Patrick 05-05-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Superservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De medewerker in de winkel heeft mij snel en professioneel geholpen. Ze heeft voor mij een account aangemaakt en het product besteld binnen een paar minuten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MIKLO 01 05-05-2018 Via de website gekocht

Alles prima!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service en goede prijs-kwaliteit verhouding. Artikelen voldoen aan de verwachtingen. Ook over de levertijd en de communicatie heb ik geen klachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gamaschen supertrack gaiters 05-05-2018 In de winkel gekocht
Leeuwarden

Aan koop gedaan van gamaschen suppertrack gaiters

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ga graag naar de winkel waar alles te koop is wat mijn voorkeur heeft .vriendelijk personeel en hulpvaardig . ga er geregeld naar toe

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Peter Raasveld 04-05-2018 In de winkel gekocht
Breda

service in overtreffende trap

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
korte effen donkerblauwe broek gekocht in Breda, omdat die zo goede kwaliteit en goedkoop is heb ik er nog 2 via internet besteld. Net terug van vakantie ze zitten als gegoten.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 04-05-2018 Via de website gekocht

Nette service, ruim verpakt.

Algemene score

7,0
Zeer nette site, genoeg keus.
Product was netjes en doet wat het moet doen.
Één minpuntje...Een doos van 50x50x70 cm.... en een kilo vulpapier. Voor een fietspomp 90% voor niets. Ik ontving zojuist een brief van mijn hypotheek, dat ze stoppen met brieven. 400k brieven kost 100 bomen.... die zaten hier in een doos. En ja vulpapier de pomp lag onderin, het was er niet voor bescherming.
Dit kan beter Decathlon. Verder niets te klagen. Top winkel veel producten en nette prijzen. Goed bezig

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Natasja 03-05-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij waren in de winkel geweest en hadden daar de fiets besteld op een zaterdag en hij zou die woensdag binnen komen ik belde en hij zat er niet bij en ons is verteld dat hij er zeker zou zijn dat vond ik erg jammer vandaag die ene onvoldoende via de webshop echt alles top

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Quechua Duffelbag 02-05-2018 Via de website gekocht

Duffelbag besteld bij Decathlon

Algemene score

7,0
Eind april heb ik een duffelbag online besteld bij Decathlon. De duffelbag is van het huismerk Quechua en draagt de kleuren zwart en neon rood/oranje. De tas is van degelijk materiaal gemaakt, kan zowel over de schouder, als rugzak, of in de hand gedragen worden en heeft meerdere ritsen en vakken. Bovenal was de tas scherp geprijsd. Ik ben dan ook tevreden over het product.

Waar ik minder over te spreken ben, is de trage levering van Decathlon. Hoewel het product op voorraad was, duurde het 5 werkdagen voordat ik het product in huis had. Een levertijd van 5 werkdagen is vandaag de dag onaanvaardbaar gelet op de door de concurrentie gehanteerde levertermijnen!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Zusje1000 02-05-2018 Via de website gekocht

Redelijk

Algemene score

6,0
In de winkel niet kunnen vinden wat ik zocht, ondanks dat dit wel aanwezig had moeten zijn, volgens website.
Dus online gekocht, maar er stond een verkeerde advies keuze wat de maat betreft. Dus tweemaal voor niks reis en verzendkosten gemaakt. Klantenservice neemt niemand telefoon op.
Levertijd zou 2-3 dagen zijn, uiteindelijk 7 dagen later ontvangen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Marieke 02-05-2018 Via de website gekocht

Lekker snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Om voor de kinderen paardrijspullen aan te schaffen is toch een hele uitgave en dan te bedenken dat ze er zo uitgegroeid zijn. Hier kun je goede kwaliteit spullen kopen voor een hele fijne prijs.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Slof 01-05-2018 Via de website gekocht

Goede service, duidelijke website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Product was in de winkel niet voorradig, maar online wel. Besteld, betaald en met twee dagen konden we het in de winkel ophalen. Mooie producten, goede service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

U. 01-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat een goede klantenservice!
Ik heb een Kalenji trailrugzak besteld en die kwam precies op het juiste moment.
Die ik ervoor had besteld was te klein, en toen heb ik de verzendkosten terug gekregen.

Wat eventueel nog een verbeterpuntje kan zijn, is de product omschrijvingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 01-05-2018 Via de website gekocht

Niets op aan te merken

Algemene score

10,0
Scherpe prijs, duidelijke communicatie inzake levering en levering op de beloofde tijd. Product zoals verwacht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Wortelboer 30-04-2018 Via de website gekocht

Goed produkt, maar dramatisch slechte bezorging

Algemene score

2,0
Het produkt, de Tarmak basketball-paal is meer dan prima. Echter de bezorging was een drama. Tot twee keer toe (!!) werd aangegeven dan men kwam bezorgen en beide keren kwam men niet opdagen. En dan bovendien reageren ze niet op je e-mail, krijg je een niet meer bestaand 0900-nummer, en als je ze dan te spreken krijgt mag je blij zijn als ze je over twee dagen opnieuw inplannen. Wat een dramatisch slecht serviceniveau ! ! Er kan 1 keer wat mis gaan, maar twee keer (?!) , en het ergste : ze komen je vervolgens op geen enkele wijze tegemoet, sterker nog als je niet belt hoor je niets meer . Hoe is het in vredesnaam mogelijk ???

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Toon meer reviews