Decathlon.nl - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 2499 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Decathlon.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1310 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Louis 16-06-2018 Via de website gekocht

Snelle service ??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Besteld en betaald snelle levering niks negatiefs te zeggen.👍zou het iedereen aanbevelen...goede prijs/ kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Carina 16-06-2018 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk in bestelling.. duidelijk levertijd aan gegeven..
Krijgt hier netjes bevestiging van producten zijn prima

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dési 15-06-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gevarieerd aanbod, goede prijs en keurig afgeleverd! Maattabel is handig en klopt ook echt. De voorwaarden vind ik ook prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.J. Simpelaar 15-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De levering heeft aan alle eisen vol daan.
Website komt betrouwbaar over.
Verpakking is goed.
Prijs en kwaliteit zijn in orde.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjan 13-06-2018 Via de website gekocht

Kan er mee door

Algemene score

7,0
Ik heb op dinsdag begin van de avond een tent besteld en op de site stond aangegeven voor 21.30 uur besteld morgen in huis dus besteld omdat ik hem vrijdag nodig had dus mooi op tijd alleen is het uiteindelijk pas op donderdag verzonden waardoor ik het vrijdag 10 minuten voor ik moest vertrekken pas had.
Als ik dit geweten had dan had ik het onderweg bij de winkel gehaald.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Jolanda 13-06-2018 In de winkel gekocht
Breda

Mooie ruime winkel en veel keus, goeie service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn bestelling is in de webshop besteld omdat het in de winkel niet voorradig was. Een aardige medewerker heeft alles voor me ingevuld op de website en zo mijn artikel besteld. Volgende dag was het in huis. Super!

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 13-06-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijs/ kwaliteitsverhouding is zeer goed. Zeer ruim assortiment. De winkels mogen voor mij op veel meer plaatsen in Nederland komen. De maten kloppen soms niet helemaal maar ruilen ( ik heb het in de winkel gedaan) geen enkel probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franka 13-06-2018 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn pakje was ergens in het bezorgproces 'verloren' geraakt. De klantenservice van Decathlon heeft me daar uiterst behulpzaam en vriendelijk over te woord gestaan. Uiteindelijk was het een fout van het afleverpunt en is het pakje terecht gekomen, maar wil de klantenservice alsnog graag bedanken voor hun hulp!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 13-06-2018 Via de website gekocht

Decathlon levert niet de volgende dag !

Algemene score

2,0
Decathlon adverteert met op werkdagen voor 21.30 uur besteld de volgende dag geleverd. Nou dat klopt dus niet. Bestelling van donderdag middag werd niet vrijdag geleverd maar pas maandag! En dan sturen ze je op zaterdag nog een mail met "goed nieuws, uw bestelling heeft ons magazijn verlaten en is onderweg". Hoezo goed nieuws? Ik had het de dag ervoor al binnen moeten hebben als Decathlon zijn beloftes nakomt. Beter was geweest een korte mail met excuses dat de levering vertraging heeft.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

anita huber 12-06-2018 Via de website gekocht

geweldig goede service en snel bellen en ophalen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik had al een fiets gekocht in r-dam service perfect nu tent was stang niet bij gebeld gelijk nieuw

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie 11-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijs was goed en er werd snel geleverd. De artikelen waren netjes verpakt. Er was een mogelijkheid om achteraf te betalen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Laura B 11-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, goedkoop, eenvoudig en makkelijk online bestelproces. Ruilen binnen 365 dagen. Top valt klein.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mariska 10-06-2018 Via de website gekocht

Super snel in huis!

Algemene score

8,0
Helaas was het product niet verkrijgbaar in de winkel. Maar na bestelling via de webshop, binnen 2 dagen in huis.
Prijs-kwaliteitverhouding goed

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Tjerk 09-06-2018 Via de website gekocht

nog niks gehad

Algemene score

3,0
Postnl komt twee keer met nieuwe leverdatum. En nu staat er 'bezorgmoment nog niet bekend ' 5 juni besteld en moet het 12 juni meenemen op reis :-(

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Paul Groen 09-06-2018 Via de website gekocht

Verkeerde levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

3,0
Teleurgesteld in de levering. 7 items besteld 2 verkeerd. Teleurgesteld in de levering. 7 items besteld 2 verkeerd.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Dennis B 09-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering van uitstekende producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk navigeerbare webshop en snelle levering, betaalbare artikelen, wat kun je je nog meer wensen?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan Tanis 09-06-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Producten zijn naar wens en volgens verwachting.
Snelle levering.
Zeker waar voor het geld.
Echt een prima webwinkel

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Mart 08-06-2018 Via de website gekocht

Super, goede pasvorm en op tijd geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd netjes op tijd en goede producten. Elke keer weer een plezier om via de site te kopen. Overzichtelijk en duidelijk met goede foto's van de producten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

L 08-06-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service , alleen een hele grote doos in verhouding tot het pakket. Duidelijke site en gemakkelijk betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Laura 08-06-2018 Via de website gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Netjes verpakt. Helaas niet de volgende dag in huis, terwijl dit wel aangegeven was op de site. Gelukkig wel de dag erna

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Sylvama 08-06-2018 Via de website gekocht

super broekjes en service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind dat ze hele gave sport klReding hebben en de prijs ook geweldig is! Ben dol op
decathlon! Ik ga altijd eerst op hu site kijken of naar een winkel van hun en slaag vaak altijd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulus 08-06-2018 Via de website gekocht

Uitstekend verpakt en vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via internet besteld en in de winkel de spullen opgehaald hetgeen vlekkeloos verliep. Zeer netjes ingepakt en geholpen door zeer vriendelijk personeel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lando 07-06-2018 Via de website gekocht

prima product en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goed product voor schappelijke prijs. Veel keuze in de webshop. snelle levering ondanks dat het weekend er tussen zat. prima

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

L.Knoops 07-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en correcte levering, en eengoede service en perfecte kwaliteit. Goede website en duidelijk en gemakkelijk bestellen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 07-06-2018 Via de website gekocht

Leuke producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zit allemaal goed en kwaliteit lijkt goed.
Levering was een dag later dan in de order stond maar gelukkig nog op tijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerlinde 07-06-2018 Via de website gekocht

Fijne teenslippers voor in het zwembad

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle verzending alleen de track en trace kan beter, op donderdag besteld ik kreeg bericht dat het op zaterdag tussen kwart voor 3 en kwart over 5 afgeleverd zou worden, maar geen pakketbezorger, track en trace tussentijd weer gecheckt blijkt het dinsdagmiddag aan komen, op maandag lag het opeens in de brievenbus (?) Slippers zijn wel van goede kwaliteit en niet glad in het zwembad

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Top winkel 07-06-2018 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering... goed assortiment.met vol op keuze voor iedere sporter. Ben zeer tevreden . De site is overzichtelijk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mrLee 06-06-2018 Via de website gekocht

Gewoonweg GEWELDIG!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een makkelijke en zeer uitgebreide website. De Domyos 500 fitnessbank besteld, de volgende dag kostenloos al geleverd!
Voor nog geen €70 een kwalitatief goede bank, zeer stabiel en z'n geld dubbel en dwars waard... Proficiat Decathlon!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 05-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keus. Goede prijs kwaliteitsverhouding. Snelle levering en ruime garantie (laatste nooit gebruik van gemaakt).

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerard 05-06-2018 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website, uitstekende bestel- en leverservice. Enige nadeel is dat de levertje wel 2-3 dagen is... Groot voordeel verder de ruime mogelijkheden om iets retour te doen: 12 maanden (!) tijd, en terugbrengen in winkels zelfs in heel Europa!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Deborah 05-06-2018 Via de website gekocht

Top Fietsen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor beide dochters een fiets besteld! Ze zijn prachtig. Fietsen werden in een smalle doos geleverd. De pedalen erop doen en gaan...top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 05-06-2018 Via de website gekocht

Goede prijs en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel niet op voorraad, online besteld en snel geleverd. Prima service en grote keuze........

Pluspunten

  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paula 01-06-2018 Via de website gekocht

nog niet ontvangen ordernummer nl170767803

Algemene score

4,0
ik heb de levering nog steeds niet ontvangen! Probeer te mailen bellen maar krijg geen contact. Heel irritant! 25 mei bestelling geplaatst.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Jos 01-06-2018 Via de website gekocht

Verschrikkelijke service

Algemene score

2,0
Wederom een partij met loze kreten in de webshop; "voor 21:30 besteld, morgen in huis". Speciaal op gelet met bestellen, anders was ik wel langs een van de winkels gereden. Inmiddels drie dagen later nog steeds niets binnen. Niet eens onderweg. Klantenservice reageert niet, of compleet niet relevant op e-mails. In en in slecht!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

A 01-06-2018 Via de website gekocht

Ik ben echt ontevreden

Algemene score

2,0
Ik heb een artikel online gekocht omdat het alleen online te verkrijgen is. Het zou 2 á 3 werkdagen duren. Ik heb het vorige week vrijdag besteld en vandaag kreeg ik de melding dat het artikel in de winkel was. Het was een cadeautje waar ik nu telaat mee ben.
Als er staat dat het binnen 2 á 3 werkdagen bezorgd gaat worden is het heel frustrerend als je er dan langer op moet wachten. Ik ben niet van plan om nogmaal online een bestselling te doen.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Henk Valstar 01-06-2018 Via de website gekocht

langzaam

Algemene score

2,0
vanaf het bestellen naar leveren 6 dagen en ik heb nog niet alles beetje jammer

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Mark 01-06-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering en mooi product voor dat geld. De pomp maakt wel veel geluid, maar dat kan denk ik niet anders.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nico 31-05-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

IK wacht nog !

Algemene score

4,0
Keurig een berichtje dat de bestelling enkele dagen later zou arriveren. Afgelopen zaterdag (26 mei 2018) zou het geleverd worden tussen 13.15 en 16.15 uur. Helaas niemand gezien, gekeken op de website, bleek de bstelling nu weer te zijn door geschoven naar vandaag. Nu wachten of het vandaag wel wordt geleverd.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Syl 31-05-2018 Via de website gekocht

Jammer

Algemene score

5,0
Jammer van de fiets die besteld was maar helaas nog niet geleverd kan worden, konden ook niet melden wanneer wel.
Jammer want onze dochter is zaterdag jarig

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Essie 31-05-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie leuke winkel personeel heel vriendelijk, en behulpzaam. Grote sortering met variabele prijzen. Groot assortiment Prima winkel. En het bestellen via de winkel en 2 dagen lat e r met de bezorgdienst thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kat 31-05-2018 Via de website gekocht

Waar is mijn bestelling

Algemene score

2,0
Bestelproces eenvoudig maar daarna.... al 7 dagen geen pakketje gezien. PostNL geeft aan dat het nog niet is afgegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht

Reageer

Natasja 31-05-2018 Via de website gekocht

Fijne betaalbare winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Decathlon heeft eigenlijk alles wat je nodig heb voor een zeer leuke betaalbare prijs . Als er iets is dan word dit altijd direct opgelost door Decathlon .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fop Leder 31-05-2018 Via de website gekocht

We doen wat we zeggen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ken Decathlon al jaren vanuit Frankrijk en de webshop sprak me aan qua aanbod en prijs ! Ben zeer tevreden over het product (golfschoen) en de levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

J 31-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

10,0
Zeer blij met mijn aankoop en dat het zeer vlot bezorgt is en ook zo mooi in gepakt en ga er vaker kopen en een goede kwaliteit prijs

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paula 30-05-2018 Via de website gekocht

Goede en vlotte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Webshop is gebruiksvriendelijk.
Artikelen zijn gemakkelijk te vinden
Goede aanbiedingen
Goed aanbod van artikelen.
Webshop is overzichtelijk, waardoor je heel gericht kunt zoeken.
Afrekenen gaat gemakkelijk en de levering is zeer vlot.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

May Jansen 30-05-2018 In de winkel gekocht
Arnhem

Mooie winkel in Arnhem

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik had 3 dingen online besteld, deze waren snel geleverd.
Toch alles terug gestuurd, maat van de schoenen klopt niet met de maattabel die ze online hebben staan.
2 kledingstukken waren wat model en stof helemaal niks.
Ben uiteindelijk naar winkel (Arnhem) geweest en daar perfecte wandel/bergschoenen gekocht .
Advies: oriënteer je online en ga naar de winkel om te passen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Michel 30-05-2018 Via de website gekocht

De service is goed

Algemene score

7,0
De spatborden die ik bij de fiets heb gekregen zijn met geen mogelijkheid te monteren. Ik moet nu weer naar de winkel gaan om deze te ruilen. Of ze terug gaan sturen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Miriam 29-05-2018 Via de website gekocht

Review invullen, maar artikel nog niet ontvangen...

Algemene score

6,0
Bestellen en betalen gaat vrij gemakkelijk. Onduidelijk helaas hoe je op site kunt inloggen op je account, uiteindelijk wel gevonden, maar niet logisch. Te lange levertijd, er zijn webshops die veel sneller leveren. Verder wel redelijk tevreden.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Tony b 29-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en waar voor je geld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk shoppen en goed gecategoriseerd.
Hierdoor wel het juiste product gevonden voor een scherpe prijs

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jessica 29-05-2018 Via de website gekocht

Uitgebreid assortiment voor elk budget

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Decathlon heeft een zeer uitgebreid assortiment artikelen van A-merken tot uitstekende budgetmerken. Vaak zijn de A-merkartikelen ook nog goedkoper, zoals het geval met het artikel dat ik nu online bij hun besteld had. Vragen worden snel en goed beantwoord door de klantenservice (online) en ook in de winkel wordt je uitstekend geholpen door de medewerkers die er rondlopen.
Ik heb al veel artikelen gekocht bij Decathlon en gebruik deze nog naar volle tevredenheid. In de toekomst zal ik dus zeker bij Decathlon blijven kopen/bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews