Decathlon.nl - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 2482 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Decathlon.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1315 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fred Lubbers 24-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en precies juiste artikels

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede omschrijving en handige website en snelle levering, zelfs een dag eerder dan aangegeven. Top artikel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MCvG 24-06-2018 Via de website gekocht

Netjes en snel

Algemene score

8,0
Prima spullen voor een zeer redelijke prijs. En tegenwoordig wordt er zeer snel geleverd (1-2 dagen). Top dus!

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Odile 24-06-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel was het niet op voorraad,kosteloos werd het nagezonden. Echte service!
Kom graag weer terug

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lot 23-06-2018 Via de website gekocht

Vlotte levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne producten, ruime keuze op alle sportgebieden, vlotte levering, goede service zowel wat betreft bestellen als retourneren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tim 23-06-2018 Via de website gekocht

Toppie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service en goede prijs/kwaliteits verhouding. Als het niet past of je wilt het toch niet hebben dan zonder problemen of allemaal moeilijke vragenlijsten retour

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon 23-06-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Enorm klantvriendelijk,eventuele problemen worden snel opelost,geen lange discussies,broeken,jassen shirts ed,van goede kwaliteit,prima prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Petra Texel 23-06-2018 Via de website gekocht

Scherpe prijzen voor goede kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De shop is heel uitgebreid en de sport categorieën zijn zeer divers. Tot nu toe heb ik vaak kampeerartikelen besteld. De levering is snel zelfs hier op de Waddeneilanden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariette 22-06-2018 Via de website gekocht

Snelle redelijke service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle service. Alleen na mail dat zending onderweg was geen reactie meer wanneer die bij winkel was aangekomen.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende

Reageer

Tom Leijdekkers 22-06-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was even bang dat mijn bestelling niet geleverd zou worden, omdat het toch wel wat lang duurde voordat ik het bericht kreeg dat de bestelling onderweg was. Ik zou op de site vermelden dat het niet de volgende dag geleverd kan worden. Achteraf was mijn angst onterecht en heb de bestelling ontvangen. De app is wel heel duidelijk en je krijgt vrijwel direct een bevestiging van je bestelling. De voetbalshirts vallen wel krap. Ik hadeen Lmaar had beter een XL kunnen bestellen. De maten zouden ondersteunt moeten worden met borstwijdte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annelies Broedelet 22-06-2018 Via de website gekocht

prima

Algemene score

8,0
duidelijke site, miste de maat op de bon, maar verder allemaal goed.
Snelle levering. Veel keus op allerlei gebied

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Susanne 21-06-2018 In de winkel gekocht
rotterdam

Prima opgelost

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij de klantenservice kregen we verkeerde informatie over de levering van de fiets die we besteld hadden. Bij de winkel konden ze ons duidelijkheid geven, hebben ze nog extra gebeld toen de fiets binnen was en kregen we nog een cadeaubon als compensatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Neeltje 21-06-2018 Via de website gekocht

Zeer behulpzaam personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via internet aangegeven dat ik graag een mailtje wilde als een streep weer op voorraad was. Dat gebeurde, ik naar de winkel, maar bleek helaas niet te kloppen. Vervolgens hebben de medewerkers echt met me mee gedacht, geholpen en samen een bestelling geplaatst van een streep die wel op voorraad was.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freerk Edens 21-06-2018 Via de website gekocht

Prima bodywarmer, goede pasvorm.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zal zeker weer een bestelling doen. Alleen jammer dat de verzend doos totaal was verkreukeld, gelukkig geen scha aan de bodywarmer. Maar daar kunnen jullie niets aan doen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Slecht

Reageer

Ingo 21-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een sehr Goede service en heel snelle levering een super product ik werd de winkel verder aanbevelen .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 21-06-2018 Via de website gekocht

Product prima alleen levering was heel traag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Ik heb op 14 juni iets besteld en dit zou 16 juni in de winkel zijn maar ik kreeg 18 juni pas een email dattracties het product binnen is gekomen. Voortaan laat ik het wel thuis bezorgen. Product is prima en voldoet aan alle eisen

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Angelique 21-06-2018 In de winkel gekocht
Apeldoorn

Leuke winkel , genoeg keus !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering !
Genoeg keus , betaalbaar .
Jammer dat er niet een winkel in de buurt van Flevoland is

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Sabrina 21-06-2018 Via de website gekocht

Paardrij jasje kids

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hebben een Paardrij jasje voor de dressuur wedstrijd gekocht echt een hele fijne kwaliteit zeker voor kinderen het lijkt op jogging stof maar dan beter!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 20-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige kwaliteitsproducten, super prijzen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webshop.
Ruim assortiment.
Snel zoeken.
Gebruiksvriendelijke site.
Gemakkelijk bestellen.
Degelijk verpakkingsmateriaal.
Prima levering.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hofstede 20-06-2018 Via de website gekocht

No steeds niet ontvangen waar is de bestelling?

Algemene score

3,0
Bestelling zou de volgende dag geleverd worden. Kreeg bericht op de leveringsdata dat deze 3 werkdagen vertraagd zou zijn. Na 3 werkdagen gebeld en kreeg die dag bevestiging dat de levering zou gaan plaatsvinden. Toen bericht van PostNL ontvangen dat de goederen niet traceerbaar waren.. paar x gebeld maar lang in de wachtrij.. er zijn nog zoveel wachtende etc.. en toen kreeg ik dit mailtje met een tevredenheidsonderzoek.. en mijn bestelling is er nog steeds niet en ga vrijdag op vakantie en heb de bedden nodig.. wat nu???

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Pascal 20-06-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Algemene score

10,0
Goed product, super snelle levering. Ik werd goed op de hoogte gehouden wat betreft het bestelproces. Kortom zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Sohilait 20-06-2018 Via de website gekocht

Service is goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het bestellen via de site is makkelijk en het ontvangen van een mail / vervolgen van je bestelling is zeer goed. Gratis parkeren bij Decathlon Arnhem is super goed.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loekie 19-06-2018 Via de website gekocht

Men moet nog leren, te lang in wacht gezeten

Algemene score

7,0
Problemen bij 1 levering....geen alternatief aangeboden
Gelukkig wel telefonisch, na half uur in de wacht gezeten

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ray Duijn 19-06-2018 Via de website gekocht

De beste prijs/kwaliteit verhouding !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles is makkelijk te vinden , zowel in de winkel als op de website. Van racefiets tot een paar sokken en alles er tussen in : geen enkel minpunt !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Karin 19-06-2018 Via de website gekocht

Lage prijs, goede kwaliteit, snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een hele simpele pop-up tent besteld en had hem binnen een paar dagen in huis. Artikel was goed verpakt en alles werkt naar wens. Goede prijs en kwaliteit. Zal hier zeker nog een keer bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cin 19-06-2018 Via de website gekocht

Geen service!

Algemene score

1,0
Ik had via WhatsApp, berichtje gestuurd over vraag producten (slechte kwaliteit)
Was druk ,dus pas later reaktie.
Ik kon retour sturen ,met daarvoor de uitleg hoe.
Geen intresse om even te vragen waarom het evt slechte kwaliteit was, en waarom.
Of zoeken naar oplossing.
Heb gedaan wat ze zeiden direct retour
Blijkbaar vinden ze klanten binding geen prioriteit!

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

Santi 19-06-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website
Snelle service
Producten zijn goed verpakt
Prijs/ kwaliteit goed
Kind helemaal blij!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meerpoel 19-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige servicr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg fijne ,snelle shop
Goede service
Aan te bevelen aan anderen
Retour zenden is gratis en dat is erg fijn

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maikel 18-06-2018 In de winkel gekocht
Breda

Voltreffende servive

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik werd fantatisch geholpen door de medewerkers in de winkel artikel was er niet en het werd gelijk besteld en de andere dag in huis

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Allan 17-06-2018 Via de website gekocht

super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
na een mail te hebben gekregen dat mijn paketje vertraagd was hebben ze het tocht voor elkaar gekregen om het paketje op de vooraf verwachte datum te bezorgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gottgens 17-06-2018 Via de website gekocht

Redelijk oké

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Duurde 6 dagen ipv 2/3 en maten waren echt kleiner dan we gewent zijn van Decathlon. Stond dat het geleverd was had echter geen briefje in huis dat het bij de buren lag. Fout post nl

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Super 16-06-2018 Via de website gekocht

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nieuwe wandelschoenen, vorige paar ook hier gekocht, erg tevrede, zowel met de service als met de schoenen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marieke 16-06-2018 Via de website gekocht

Snelle verzending. Uitgebreid assortiment.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ontzettend uitgebreid assortiment, helaas niet alles in de maten op voorraad die ik zocht. Sportkleding is prettig dun en luchtig. Maten is even puzzelen wat goed past. Niet alles in bv. maat 140 valt hetzelfde.
Prijs kwaliteit verhouding is dik in orde.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 16-06-2018 Via de website gekocht

Goede producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede spullen voor eem mooie prijs. Ik heb enkele producten getourneerd om te ruilen omdat deze te klein waren. Nog geen nieuwe zending ontvangen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Louis 16-06-2018 Via de website gekocht

Snelle service ??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Besteld en betaald snelle levering niks negatiefs te zeggen.👍zou het iedereen aanbevelen...goede prijs/ kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Carina 16-06-2018 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk in bestelling.. duidelijk levertijd aan gegeven..
Krijgt hier netjes bevestiging van producten zijn prima

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dési 15-06-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gevarieerd aanbod, goede prijs en keurig afgeleverd! Maattabel is handig en klopt ook echt. De voorwaarden vind ik ook prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.J. Simpelaar 15-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De levering heeft aan alle eisen vol daan.
Website komt betrouwbaar over.
Verpakking is goed.
Prijs en kwaliteit zijn in orde.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjan 13-06-2018 Via de website gekocht

Kan er mee door

Algemene score

7,0
Ik heb op dinsdag begin van de avond een tent besteld en op de site stond aangegeven voor 21.30 uur besteld morgen in huis dus besteld omdat ik hem vrijdag nodig had dus mooi op tijd alleen is het uiteindelijk pas op donderdag verzonden waardoor ik het vrijdag 10 minuten voor ik moest vertrekken pas had.
Als ik dit geweten had dan had ik het onderweg bij de winkel gehaald.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Jolanda 13-06-2018 In de winkel gekocht
Breda

Mooie ruime winkel en veel keus, goeie service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn bestelling is in de webshop besteld omdat het in de winkel niet voorradig was. Een aardige medewerker heeft alles voor me ingevuld op de website en zo mijn artikel besteld. Volgende dag was het in huis. Super!

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 13-06-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijs/ kwaliteitsverhouding is zeer goed. Zeer ruim assortiment. De winkels mogen voor mij op veel meer plaatsen in Nederland komen. De maten kloppen soms niet helemaal maar ruilen ( ik heb het in de winkel gedaan) geen enkel probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franka 13-06-2018 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn pakje was ergens in het bezorgproces 'verloren' geraakt. De klantenservice van Decathlon heeft me daar uiterst behulpzaam en vriendelijk over te woord gestaan. Uiteindelijk was het een fout van het afleverpunt en is het pakje terecht gekomen, maar wil de klantenservice alsnog graag bedanken voor hun hulp!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 13-06-2018 Via de website gekocht

Decathlon levert niet de volgende dag !

Algemene score

2,0
Decathlon adverteert met op werkdagen voor 21.30 uur besteld de volgende dag geleverd. Nou dat klopt dus niet. Bestelling van donderdag middag werd niet vrijdag geleverd maar pas maandag! En dan sturen ze je op zaterdag nog een mail met "goed nieuws, uw bestelling heeft ons magazijn verlaten en is onderweg". Hoezo goed nieuws? Ik had het de dag ervoor al binnen moeten hebben als Decathlon zijn beloftes nakomt. Beter was geweest een korte mail met excuses dat de levering vertraging heeft.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

anita huber 12-06-2018 Via de website gekocht

geweldig goede service en snel bellen en ophalen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik had al een fiets gekocht in r-dam service perfect nu tent was stang niet bij gebeld gelijk nieuw

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie 11-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijs was goed en er werd snel geleverd. De artikelen waren netjes verpakt. Er was een mogelijkheid om achteraf te betalen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Laura B 11-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, goedkoop, eenvoudig en makkelijk online bestelproces. Ruilen binnen 365 dagen. Top valt klein.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mariska 10-06-2018 Via de website gekocht

Super snel in huis!

Algemene score

8,0
Helaas was het product niet verkrijgbaar in de winkel. Maar na bestelling via de webshop, binnen 2 dagen in huis.
Prijs-kwaliteitverhouding goed

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Tjerk 09-06-2018 Via de website gekocht

nog niks gehad

Algemene score

3,0
Postnl komt twee keer met nieuwe leverdatum. En nu staat er 'bezorgmoment nog niet bekend ' 5 juni besteld en moet het 12 juni meenemen op reis :-(

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Paul Groen 09-06-2018 Via de website gekocht

Verkeerde levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

3,0
Teleurgesteld in de levering. 7 items besteld 2 verkeerd. Teleurgesteld in de levering. 7 items besteld 2 verkeerd.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Dennis B 09-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering van uitstekende producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk navigeerbare webshop en snelle levering, betaalbare artikelen, wat kun je je nog meer wensen?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan Tanis 09-06-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Producten zijn naar wens en volgens verwachting.
Snelle levering.
Zeker waar voor het geld.
Echt een prima webwinkel

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews