Decathlon.nl - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 2501 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Decathlon.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1302 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

tobieas 07-11-2018 Via de website gekocht

redelijk jas

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
redelijke jas de binnenvoering laat los de drukers in de mouwen schiet los
mis een binnenzak een zak boven van de jas is veel te groot kan beter 2 kleinere zijn
de verpaking snelheid was prima

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 06-11-2018 Via de website gekocht

Ruime keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Keuze is ruim alleen jammer dat op de geschatte bezorg dag een deel van de bestelling wordt geannuleerd .

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

gerrit minnen 06-11-2018 Via de website gekocht

prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima service correct geholpen, thuis bezorging perfect op tijd af geleverd,wel een beetje vroeg lag nog op bed, half 8.

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ruud 06-11-2018 Via de website gekocht

Lange levertijd

Algemene score

6,0
Ik heb voor deze winkel gekozen omdat de onderdelen die ik nodig op een fiets moeten die ook bij Decathlon is gekocht. Wat mij tegenvalt zijn de lange levertijden. Daar waar bijna elke ander grote winkel binnen 24 uur levert doet Decathlon er 7 dagen over en heb ik zojuist bericht gekregen dat er nog 6 dagen bij komen.
Wel word ik goed geinformeerd via de mail.
Ik beveel nimmer iets aan, ik kan immers niet verantwoordelijk zijn voor een dienst waarop ik geen invloed heb.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Esther 05-11-2018 Via de website gekocht

Goede prijs kwaliteit en goede service ook!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snorkelmasker besteld, zag er keurig uit maar paste helaas niet bij onze zoon. Geen probleem via de site direct retour laten sturen, een dag later mailtje binnen dat het verwerkt was, inclusief de verrekening op de factuur.
Kortom super geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rogier 05-11-2018 In de winkel gekocht
Apeldoorn

Goede service en vriendelijk personeel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn artikel was niet meer op voorraad in de winkel maar werd ter plekke online besteld voor mij en gratis thuis bezorgd.
Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Erica 05-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

10,0
De site is overzichtelijk, en de spullen worden snel geleverd. De geleverde spullen zijn van goede kwaliteit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harald 04-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, kwaliteit als omschreven.

Algemene score

10,0
Prijs kwaliteit meer dan okay.
Ruime keuze en alle sporten vertegenwoordigd.
Zeer aanbevelingswaardig, een leuk scrabble woord.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maris 04-11-2018 Via de website gekocht

Super producten voor een goede prijs en top levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim assortiment met een duidelijke product omschrijving. Goede betaalbare prijzen en een nette levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christl 04-11-2018 Via de website gekocht

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kwalitatief goede sport / golfkleding voor een redelijke prijs, ook het bestellen en de te bestellen maat is duidelijk en eenvoudig. Het aanbod is gevarieerd maar voor het onderdeel golfsport beperkt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cora 02-11-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Handige site, artikelen gemakkelijk te vinden. Zal zeker weer bestellen al vind ik het winkelen in de winkel ook erg leuk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannibal 02-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en feedback

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor decathlon gekozen door aanbeveling van mijn dochter. Zij komt vaak in de winkel. Ik ben zeer tevreden. Alles komt duidelijk over in de mail die ze sturen en wordt ook supersnel uitgevoerd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 02-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en snelle levering. Goede kwaliteit en voldoet zeker aan de verwachtingen. Na gebruik nog steeds tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MariaBianca 02-11-2018 Via de website gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Decathlon heeft alles wat je nodig hebt om te sporten. De spullen zijn zeer mooi, de prijzen laag, en de levertijd supersnel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andy 01-11-2018 Via de website gekocht

Fijne info. over de stand van de verzending

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service, mooie kwaliteit van het product, excusief bij Decathlon, eigenzinnig stijlvol en nergens anders te vinden.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Malcolm 31-10-2018 Via de website gekocht

Bezorgdatum later dan op website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Website niet altijd stabiel. Bezorgdatum op website niet gehaald in praktijk. Customerservice via WhatsApp goed en snel. Items besteld maar later zijn niet in voorraad. Concerent prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Danielle 31-10-2018 In de winkel gekocht
Best

Je wordt goed op de hoogte gehouden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de winkel de bestelling geplaatst. Het duurde wel iets langer dan gehoopt voordat ik de bestelling in huis had maar het ging ook niet zomaar over een klein pakketje. Ook toen het een dag vertraging had werd ik netjes op de hoogte gehouden. Alleen de tijden om contact via de telefoon op te nemen die klopten niet. In de mail stond door de week tot 21.00 maar toen ik om 17.30 even voor info belde was de klantenservice al gesloten. Daarna via een pb contact oo genomen op Facebook en daar heb jk nog snel antwoord gekregen. In de winkel zelf zeer vriendelijk geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 31-10-2018 Via de website gekocht

Prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima prijzen, veel keus en wat veel vertrouwen wekt is het feit dat mensen die klachten hebben, een duidelijk antwoord krijgen

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 31-10-2018 Via de website gekocht

Prima service, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima webwinkel. Genoeg keus. helaas soms mijn maat (47) uitverkocht. Service is goed en snelle levering. Klantenservice erg vriendelijk personeel aan de lijn gehad.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario 31-10-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed aanbod voor diverse sporten.
Eerste keer online besteld
Ga vaker de winkel in Best Nederland
Of vakantie in bv frankrijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Michael 31-10-2018 Via de website gekocht

Makkelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Simpel en duidelijk het artikel naar je wens te vinden op de site na plaatsen bestelling binnen twee dagen thuis

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mar 30-10-2018 Via de website gekocht

Uitstekende en vlotte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelling en levering prima in orde. Duidelijke website en ruime keuze. Verpakking kon naar mijn mening alleen wel wat minder fors.

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dj vd Wal 30-10-2018 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Shop heeft goede service en snelle correcte levering.
Goede info over versturen van het pakket en geleverde artikelen zijn van goede kwaliteit!

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. van Rossum / Damhuis 30-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en konnhet ophalen bij fileaal in Enschede

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er is veel te krijgen via de site en kan gratis verstuurd worden naae fileaal in de buurt.kon op gehaald worden toen we zelf tijd hadden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

T. Lei 30-10-2018 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer goed kan er niet meer van maken
beveel daarom decathlon van harte aan, aan een ieder die deze produkten nodig heeft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronnie Michaux 29-10-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Algemene score

9,0
Decathlon heeft duidelijke en overzichtelijke website, snelle levering is zoals aangegeven en prima service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Angelina 29-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en eenvoudig retourneren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, producten zijn goed te vinden. Je wordt van de levering goed op de hoogte gehouden. Retourzending is eenvoudig en goed, met duidelijke berichtgeving dat het product ontvangen is en betaling retour gestort wordt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A van Jaarsveld 29-10-2018 Via de website gekocht

Prima geleverd wel wat traag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Decathlon heeft een prima site waar ik snel en eenvoudig mijn aankoop kon doen. Levering was wel wat traag, enkele dagen gewacht maar werd prima afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Els 29-10-2018 Via de website gekocht

Na 7 dagen nog niets ontvangen

Algemene score

5,0
Na 7 dagen nog niets aangekregen. Alleen telefoon dat hetgeen ik vroeg er niet meer was en of ze dat mochten vervangen door een andere zefde product. Maar dus nog niets gekregen. Heb zelf contact opgenomen en is nog niet onderweg

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

Schaatster 29-10-2018 In de winkel gekocht
Heerlen

snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat ze de maat niet meer in de winkel hadden,hebben ze deze via internet besteld en 2 dagen daarna werden ze al bezorgd,super bedankt.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Daphne 28-10-2018 In de winkel gekocht
Best

Product was snel binnen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ging naar de winkel voor een kniebroek voor op vakantie. Helaas was mijn maat uitverkocht en heeft een medewerker 'm ter plekke online voor mij besteld. 3 dagen later kon ik 'm in de winkel afhalen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

R.P. de Koning 28-10-2018 Via de website gekocht

Op tijd geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk bestellen via de website en netjes op tijd geleverd, dat is wat de bedoeling is!! Ook de verpakking niet al te groot, zoals de meeste webwinkels wel doen, Dus er wordt ook nog aan het milieu gedacht, ga zo door.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aloijs 27-10-2018 In de winkel gekocht
Tilburg

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tennisracket van jaar oud is gratis vervangen door een nieuw exemplaar wegens vemeende productiefout. Bij de winkel geweest voor beoordeling en ter plekke meteen een nieuw racket online besteld omdat gripmaat in de winkel niet op voorraad was. Dat noem ik nog eens garantie en service!

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jolanda 27-10-2018 Via de website gekocht

Kwaliteit voor een goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk zoeken. Goede aanbiedingen. Korte levertijd en goed verpakt. Goede kwaliteit. Makkelijk betalen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ton 27-10-2018 Via de website gekocht

geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het lampje van € 5 gratis van de winkel in Kerkrade overgebracht naar de winkel in Eindhoven, daar afgehaald. Doet het prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Not needed 27-10-2018 In de winkel gekocht
decathlon Best

Very good service on time and trustworthy

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
I choose this shop because i know they have good service and quality and they could deliver it at my house so i didn't have to go all the way over there again to pick up what i wanted.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Marie 26-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige spullen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede winkel en voordelige prijzen, een ruime keuze en vriendelijk personeel.
Sinds kort ook in de buurt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mike 26-10-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuke artikelen voor een leuke prijs. De spullen zijn van goede kwaliteit. De maten zijn ook goed. Snelle levering en netjes verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fred 26-10-2018 Via de website gekocht

Geheel conform beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Buiten het feit dat Decathlon goede en functionele producten levert komen ze ook nog eens hun belofte na van goed product en snelle levering. Daarnaast is de track en trace van je bestelling optimaal. Je krijgt zelfs spontaan van Decathlon een bericht waar je bestelling is. Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaag 24-10-2018 Via de website gekocht

top service en hulp in de winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment en snelle levering, omruilen geen probleem Kan niet meer dan heel tevreden zijn, kan wel een hoop onzin uitkramen maar daar zit jij en ik niet op te wachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnitaKH 24-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Decatlon is een betrouwbare webshop, eerlijk, snelle levering en keurig verpakt. Heb hier al meerdere malen besteld en geleverde ziet er tip top uit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilda 23-10-2018 Via de website gekocht

Nette levering en fijn contact

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Er was mij nog wat onduidelijk over een artikel maar een telefoontje waar ik erg vriendelijk te woord werd gestaan en duidelijkheid verkregen.
Omdat de bestelling uit Duitsland moest komen kreeg ik mooi op tijd een mail dat t een dag later werd.
Netjes verpakt.
Tevreden klant hier :)

Reageer

Rien 23-10-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Zeer goede winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer nette winkel medewerkerkers heel behulpzaam,website niet gebruikt naar winkel gefietst
Artiekel niet aanwezig maar ben prima geholpen door medewerker door deze te bestellen.
Bestelling goed te volgen en werd een dag eerder geleverd. Prima.

Arti

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Annelies 21-10-2018 Via de website gekocht

Goeie snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor dit bedrijf omdat het goed overzichtelijk is en de prijzen zijn zeer aantrekkelijk, zeker als je iets net begint. Levering perfect op tijd kwaliteit is ook prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Diana 21-10-2018 Via de website gekocht

Lange levertijden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

3,0
Bestellen via de site gaat heel makkelijk en er zijn vaak leuke aanbiedingen. Echter de levertijden zijn dramatisch lang. Meerdere keren heb ik iets besteld waarbij een week levertijd ook weer uitgesteld werd. Dat terwijl alles op voorraad was. Reken dus altijd op een levertijd van 14 dagen want mocht je iets snel nodig hebben dan kan je beter naar de winkel gaan. De winkel op zich is gewoon prima in orde.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

John 20-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekozen wegens zoektocht op internet. Glazen beetje te groot voor mijn huidige bril. Maar voldoed goed

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Jansen 19-10-2018 Via de website gekocht

Aankoop TomTom Golfhorloges-bandje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

1,0
Ik had duidelijk aangegeven welk type ik wilde hebben, maar de online-shop van Declathon stuurde mij een verkeerd type, waarmee ik naar de vestiging Best ben gegaan en daar zeiden ze, dat ze inderdaad een verkeerd type hadden toegezonden, maar op de bijgaande factuur stond wel het goede type, dat ik besteld had. Ik kreeg daar mijn geld terug en ook nog eens een tegoedbon van € 5,= voor de reiskosten ( perfect) , maar hiermee had ik nog geen juist bandje !!

Review criteria:

Uitstekend
Slecht

Reageer

Henk 19-10-2018 Via de website gekocht

Nog geen goede webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Volgens de site was de betaling niet gelukt? Wel afgeschreven, geen uitvoering van de bestelling. Na contact en verzoek om bewijs van betaling??? Geld teruggestort. Geen enkele poging om de order gewoon uit te voeren, dus maar opnieuw besteld want met de kwaliteit van de producten is niets mis.
De service van de webshop is (nog) niet het niveau van de winkels.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

HA 18-10-2018 Via de website gekocht

Onduidelijke prijsopgaven!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de reclame items op de webshop werden artikelen goedkoper aangeboden dan wat er uiteindelijk op de afrekening vermeld werd. ik heb er niets op uit gedaan omdat de prijzen toch nog zeer redelijk bleven, maar het klopt wettelijk en verkoop-technisch natuurlijk niet! Verder is de bestelling naar behoren verlopen.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Borgsteede 18-10-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een artikel in de website opgezocht maar in de winkel gehaald super aardig en goed geholpen omdat het artikel besteld mooest worden

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews