Decathlon.nl - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 2488 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Decathlon.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1312 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Indy 23-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bokshandschoen bij de webshop besteld. Opgehaald in de winkel. Keurig op tijd. Snelle levering. Wordt ook via mail op de hoogte gehouden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dbb 23-11-2018 Via de website gekocht

Snelle bezorging!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Grote voorraad, goede prijzen, voor elke portemonnee is er wel wat te vinden. snelle en duidelijk te volgen bezorging

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marianne Vriens 22-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering makkelijk achteraf betalen, goed product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is makkelijk te bezoeken t was voor mij de eerste keer dat ik via internet iets kocht ,maar is prima gelukt en snelle levering.Ik ben erg blij met Mn zwempak en de after pay is ook goed gedaan

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roland 22-11-2018 Via de website gekocht

Hoge kwaliteit en zeker niet duur!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De sweaters en de hoody zitten echt lekker en zijn lekker warm voor in de winter.
Precies wat ik nodig had heb ik bij decathlon gevonden.
Mvg Roland

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

rinie 22-11-2018 Via de website gekocht

Snel en goe, zelfs bij retourzending

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Artikel was niet de juiste maat, zending retour, na een dag al geld terug, hulde aan deze webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjo 22-11-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop is veelzijdig. We moesten meerdere producten en 1 er van was niet in de winkel. De medewerker keek meteen online en bestelde hem voor ons. Zeer vriendelijke en binnen 2 dagen het artikel in huis. Dikke pluim.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Clémence 22-11-2018 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima shop, en toch ondanks 2 dagen vertraging, prima bezorgd😀👏
Zal zeker vaker iets via deze side bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Johannes 22-11-2018 Via de website gekocht

Soepel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Grote keuze en makkelijk via webwinkel. Erg tevreden over de levering en snelheid. Ruime keuze en mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.K. 22-11-2018 Via de website gekocht

prettig en door geïnteresseerde medewerkers geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een duidelijke info bij het artikel en een eenvoudige site goed te volgen stappen plan het artikel toch geruild voor ander maat in de winkel geholpen door prettig en deskundig personeel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EG 22-11-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Was op korte termijn op zoek naar een badpak. Vond er een in grote maat. Was er binnen 3 dagen (zat weekend tussen). Dank voor de snelle service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Limbeek 21-11-2018 Via de website gekocht

Prima service

Algemene score

9,0
Bestelling gedaan zeer snel.ontvangen voldeed volledig aan de verwachtingen.
Gewoon een goed bedrijf waar je op kunt vertrouwen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 20-11-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en snelle afhandeling. Ik beveel decathlon zeer zeker aan.
Enig minpuntje is dat track & trace niet up to date was.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 19-11-2018 In de winkel gekocht
Arnhem

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze dochter vergat haar gekochte sport broek mee te nemen. We wonen niet in de buurt van Decatlhon. De medewerker aan de telefoon heeft meteen online dezelfde broek besteld en binnen 2 dagen was de broek in huis!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Albers 19-11-2018 Via de website gekocht

Snel gevonden, vlot geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb eenvoudig kunnen vinden wat ik zocht en het werd netjes op tijd geleverd. Wat valt hier nog meer aan toe te voegen?

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Linda 18-11-2018 Via de website gekocht

Top

Algemene score

8,0
De levering van het pakket liet even op zich wachten, maar ik werd netjes op de hoogte gehouden door Decathlon.

Reageer

Luc en Esther 17-11-2018 Via de website gekocht

Goed en snel geholpen

Algemene score

9,0
Super gemakkelijk. Snel geleverd en een top product. De site is ook erg overzichtelijk en doorklikken werkt prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin de Lange 17-11-2018 Via de website gekocht

netjes geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de levertijd en service zijn goed alleen als je iets kleins of smal besteld hoeft dat nu ook weer niet in een hele grote doos voor de rest is het goed

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michelle 16-11-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ondanks vertraging toch snel mijn zwembrillen, alleen de doos waar de brillen inzaten had wel kleiner gemogen en geen overbodig opvulmateriaal.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Suver 16-11-2018 In de winkel gekocht
Arnhem

Perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een positieve ervaring, mijn bezoek aan deze winkel. Veel keuze en meer dan genoeg personeel om je vragen aan te stellen. Een product was niet op voorraad, kon ter plekke online voor mij besteld worden. Geweldige service dus. Deze winkel ga ik vaker bezoeken.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Duinkerken 15-11-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en makkelijk online winkelen goede service goed verpakt en binnen de gestelde termijn afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abdul 15-11-2018 Via de website gekocht

top goede service ...snelle levering ...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
alles is goed overzichtelijk ...ook zoals besteld .heb alles online besteld .goed ingepakt ..laten bezorgen bij een ophaal service,top ..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelien 14-11-2018 Via de website gekocht

Goede prijs- kwaliteitverhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerder altijd een A-merk gekocht. Vanwege prijsverschil nu decathlon uitproberen. Bij aanbod lijkt De functionaliteit voorop te staan.. Het gaat om een outdoorproduct. Voor mij is mode dan minder relevant. Op basis van beschrijving en maattabel is keuze goed te maken.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Mariska 14-11-2018 Via de website gekocht

Super veel keus!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuk en functioneel sportpak gekocht. Lekker warm en in de avond goed zichtbaar door reflectie in pak.

Reageer

Jos 13-11-2018 Via de website gekocht

Online iets bestellen, bijzonder makkelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product wat je zoekt is makkelijk te vinden en te bestellen, alles loopt gesmeerd. Attente mail over je pakketje en ook wanneer je het kan komen ophalen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cora 12-11-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke website
wordt gauw bezorgd en ruilen is mogelijk
niet goed geld terug
als een artikel niet leverbaar krijg je een hintje als het weer op voorraad is

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 12-11-2018 Via de website gekocht

Goed bezig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was goed verpakt.
Optijd geleverd.
En kleding was goed.
Dus zeer tevreden en goed betaalbaar. Echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 12-11-2018 Via de website gekocht

Groot assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gemak van online is prachtig . Ook wel eens in een zaak geweest , behoorlijk spectaculair aanbod! Ik beveel iedereen aan eens een kijkje te nemen .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

zie beoordeling 11-11-2018 Via de website gekocht

goed geholpen

Algemene score

7,0
Mijn eerste bestelling ooit via internet. Wat schetst mijn verbazing na ontvangst een lege doos zonder mijn bestelde hoed. Eerst geprobeerd te chatten dit werd afgebroken toen tel.opgezocht van een vestiging dit werd Kerkrade. Klantenservice heeft me goed geholpen. Mail gestuurd en mijn hoed na 4 dagen ontvangen.

Reageer

Jennie Schnitzler 11-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb nog nooit zo een geweldige loopschoen kunnen vinden,goede kwaliteit,goede prys en meer als goed geholpen ook in de winkel,zeer tevreden en kom zeker terug in deze winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W J G van de Brug 11-11-2018 Via de website gekocht

perfecte levering goede service perfecte produkten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
gekregen wat ik bestelde goede kwaliteit perfecte levering en binnen de gestelde levertijd een dikke 10

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Morrien 11-11-2018 Via de website gekocht

Vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kan betalen met after pay Makkelijke website overzichtelijk Prijs en kwaliteit zijn goed
Snelle levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Verdonk 10-11-2018 Via de website gekocht

Sportbril. van goede kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede kwaliteit geleverd. Levering duurde wel langer als belooft op de we site. De verpakking was ook erg groot

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Cornelli 10-11-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben zeer tevreden over de prijs kwaliteits verhouding en de supersnelle levering. Je wordt via de mail op de hoogte gehouden waar je bestelling zich bevindt en wanneer geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TinkavVP 09-11-2018 Via de website gekocht

Vertraagde levertijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Mooie shop, makkelijk te bestellen, goeie artikelen. De opgegeven levertijd werd alleen ineens vlák voor levering met een dag opgeschort. Dat was jammer want we hadden dingen voor het sporten van mijn dochter besteld met de bedoeling die meteen te kunnen gebruiken. Verder prima winkel/site!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Marijn 08-11-2018 Via de website gekocht

Nette levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn bestelling is verstuurd op de dag zoals op de webshop aangegeven is. Netjes verpakt, zat zelfs een kledinghanger bij.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Piet 08-11-2018 Via de website gekocht

Perfecte begeleiding door uw medewerkers. Top assortiment.

Algemene score

8,0
De grote van het assortiment maakt je "hongerig". Ruime paden tussen niet helemaal logisch ingeruimde vakken. Maar het vakantiegevoel blijft.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

ATB 07-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk online bestellen en voor 21.30 uur besteld dan is het de volgende dag al binnen! Prijs / kwaliteit verhouding is TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tobieas 07-11-2018 Via de website gekocht

redelijk jas

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
redelijke jas de binnenvoering laat los de drukers in de mouwen schiet los
mis een binnenzak een zak boven van de jas is veel te groot kan beter 2 kleinere zijn
de verpaking snelheid was prima

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 06-11-2018 Via de website gekocht

Ruime keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Keuze is ruim alleen jammer dat op de geschatte bezorg dag een deel van de bestelling wordt geannuleerd .

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

gerrit minnen 06-11-2018 Via de website gekocht

prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima service correct geholpen, thuis bezorging perfect op tijd af geleverd,wel een beetje vroeg lag nog op bed, half 8.

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ruud 06-11-2018 Via de website gekocht

Lange levertijd

Algemene score

6,0
Ik heb voor deze winkel gekozen omdat de onderdelen die ik nodig op een fiets moeten die ook bij Decathlon is gekocht. Wat mij tegenvalt zijn de lange levertijden. Daar waar bijna elke ander grote winkel binnen 24 uur levert doet Decathlon er 7 dagen over en heb ik zojuist bericht gekregen dat er nog 6 dagen bij komen.
Wel word ik goed geinformeerd via de mail.
Ik beveel nimmer iets aan, ik kan immers niet verantwoordelijk zijn voor een dienst waarop ik geen invloed heb.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Esther 05-11-2018 Via de website gekocht

Goede prijs kwaliteit en goede service ook!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snorkelmasker besteld, zag er keurig uit maar paste helaas niet bij onze zoon. Geen probleem via de site direct retour laten sturen, een dag later mailtje binnen dat het verwerkt was, inclusief de verrekening op de factuur.
Kortom super geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rogier 05-11-2018 In de winkel gekocht
Apeldoorn

Goede service en vriendelijk personeel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn artikel was niet meer op voorraad in de winkel maar werd ter plekke online besteld voor mij en gratis thuis bezorgd.
Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Erica 05-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

10,0
De site is overzichtelijk, en de spullen worden snel geleverd. De geleverde spullen zijn van goede kwaliteit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harald 04-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, kwaliteit als omschreven.

Algemene score

10,0
Prijs kwaliteit meer dan okay.
Ruime keuze en alle sporten vertegenwoordigd.
Zeer aanbevelingswaardig, een leuk scrabble woord.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maris 04-11-2018 Via de website gekocht

Super producten voor een goede prijs en top levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim assortiment met een duidelijke product omschrijving. Goede betaalbare prijzen en een nette levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christl 04-11-2018 Via de website gekocht

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kwalitatief goede sport / golfkleding voor een redelijke prijs, ook het bestellen en de te bestellen maat is duidelijk en eenvoudig. Het aanbod is gevarieerd maar voor het onderdeel golfsport beperkt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cora 02-11-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Handige site, artikelen gemakkelijk te vinden. Zal zeker weer bestellen al vind ik het winkelen in de winkel ook erg leuk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannibal 02-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en feedback

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor decathlon gekozen door aanbeveling van mijn dochter. Zij komt vaak in de winkel. Ik ben zeer tevreden. Alles komt duidelijk over in de mail die ze sturen en wordt ook supersnel uitgevoerd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 02-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en snelle levering. Goede kwaliteit en voldoet zeker aan de verwachtingen. Na gebruik nog steeds tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews