Decathlon.nl - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 2480 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Decathlon.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1313 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

lmw 10-12-2018 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een prima site, duidelijk informatie en de snelle levering is zoals aangegeven keurig op tijd .Daarna geruild voor een grotere maat zonder problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke 10-12-2018 Via de website gekocht

maten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijk aangegeven dat de badpakken een maat groter gekozen moeten worden. Of de badpakken 200 uren zwemmen meegaan kan ik nog niet beoordelen omdat ik ze nog niet lang genoeg heb.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Marjo 10-12-2018 Via de website gekocht

Ruime keuze en goed advies!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was als beginnend sporter op zoek naar finess kleding. Een vriendin raadde Decathlon aan. Had geen idee wat voor mij de juiste kleding en schoenen zouden zijn. Maar op de website vond ik duidelijke en juiste informatie. Ben er helemaal blij mee! Er is voldoende keus en de producten zijn ook nog eens heel betaalbaar.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Richard 10-12-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede vinnen voor een redelijke prijs. Snelle service en retourgemak indien ze niet zouden passen. Ik ben dus tevreden hierover. Deze vinnen zaten goed, het andere paar paste mijn zoon. Dus alle twee de paren gehouden.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Farm van Noort 09-12-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik werd goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling. Goede kwaliteit van de visnetten en ballen voor leuke prijs.En op tijd voor sinterklaasviering geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kevin 09-12-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door middel van een vakantie kwam ik deze handdoeken tegen en toen ik terug was ben ik gaan zoeken naar deze handdoeken, snelle levering en top product elke cent waard

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Michel 09-12-2018 Via de website gekocht

Gewoon duidelijk en snelle service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dudielijk bestelproces en prima levering door oa onze vaste Postnl-bezorger. Goede verpakking, geen manco's, of beschadigingen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sjoerd 09-12-2018 Via de website gekocht

Prettig winkelen :-)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Makkelijke website. Niet eerst tig pagina's ellende maar met een paar muisklikken daar waar je interesse ligt. Bestellen gaat 100% goed en goedkoop. Duidelijke communicatie over je bestelling. Alles bij elkaar een prima zaak!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

NM1983 09-12-2018 Via de website gekocht

Super & Betaalbaar assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Decathlon heeft alles wat je zoekt op het gebied van sport, van low budget tot high profile. Ik vind het altijd een feestje om rond te lopen in de winkel, het personeel is altijd uiterst vriendelijk en behulpzaam.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Charles 08-12-2018 Via de website gekocht

Perfecte service, op tijd en top kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks de beperkte beschikbaarheid toch op tijd ontvangen. Goede kwaliteit en pasvorm! Top! Overtrof mijn verwachting.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nenny 08-12-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke webshop en goede service!
Eindelijk goede en stevige schoenen gebonden voor mijn zoontje en niet onbelangrijk eindelijk droge voetjes in zijn schoenen, hij heeft nl zweetvoetjes en in andere schoenen altijd natte sokjes.
Helemaal TOP!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jankie10 08-12-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De goedkoopste en goede en snelle levering mooie overzichtelijke site. En een grote keus in alles echt een aanrader voor de sportman/sportvrouw.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

brian 08-12-2018 Via de website gekocht

Zeer goede prijs kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Meerdere producten besteld. Meestal doordat het eigen merk is substantieel goedkoper. Daarnaast wordt het keurig bezorgd. Waar je wel op moet letten is de maatvoering. Zo is een trainingsbroek voor kinderen in de maat tot 14 jaar het best geschikt voor mijn 9 jarige zoon. Er zit een goede omruilgarantie tot 1 jaar op. Welke winkel heeft dit nou

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nancy 07-12-2018 Via de website gekocht

Mooie prijs kwaliteit!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van turnster tot ruiter als een geweldige winterjas alles komt bij ons van de decathlon af! Heel erg goede kwaliteit van de producten voor een ieders portemonnee betaalbaar!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Emma 07-12-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede levering in de drukke decembermaand

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Decathlon is een fijne winkel met mooie en goede (sport) artikelen.. Voor Sinterklaas een stunstep voor mijn dochter besteld. Vanwege de drukte kon onze bestelling na sinterklaas pas komen. Maar Decathlon heeft zich aan zijn belofte gehouden, we kregen de bestelling zelfs een dag eerder dan werd aangegeven! Wij waren erg tevreden, want nu wad het sinterklaas cadeau ruim op tijd. Mijn dochter was ook erg blij met haar nieuwe stunstep, die overigens super makkelijk in elkaar te zetten is. Al met al heel erg tevreden met Decathlon!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krachtig wandelen 07-12-2018 Via de website gekocht

Gaat zoals 't moet gaan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb voor Decathlon gekozen om de prijs. Artikelen zijn allemaal keurig bezorgd en nog eerder dan aangegeven.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marscha 07-12-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en prima kwaliteit producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ideale webshop voor alle sport- en vrijetijdsartikelen. De levering is snel en de prijs-kwaliteitverhouding van de producten zeer goed. Wij zullen hier vaker bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

johan de Feijter 07-12-2018 Via de website gekocht

Twee dagen telaat

Algemene score

2,0
veel te laat geleverd geen contact opgenomen het zou 30 november geleverd worden maar het was 3 december dus te laat

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht

Reageer

G.H. 07-12-2018 Via de website gekocht

Supergoede sevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer correct, krijg goede informatie over je bestelling bv. wanneer er vertraging is. Je voelt je serieus genomen als klant, wat ik belangrijk vindt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K.Teunisse 06-12-2018 Via de website gekocht

Super op tijd geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles is in principe in orde maar t apparaat is te groot voor mij.Ik zou hem graag terug willen brengen maar daar is hij weer te zwaar voor.Hopelijk hoor ik nog iets van Decathlon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Kooi 06-12-2018 Via de website gekocht

goede spullen maar door december drukte laat bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Goed ruim assortiment, helaas is er een artikel niet meer leverbaar. Ook heb ik een aanpassing van de postcode doorgegeven en bij alle nieuwe berichten was weer de verkeerde postcode n beeld

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Wim 05-12-2018 Via de website gekocht

prima afwikkeling van online bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Sinterklaascadeau met verwijzing naar de onlineshop. Werkte prima, goede informatievoorziening en vlotte aflevering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob Routs 05-12-2018 Via de website gekocht

prima koop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede artikelen met uitstekende kwaliteit-prijsverhouding. Goed overzichtelijke site.
Makkelijk bestellen en betalen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fnm jonkman 05-12-2018 Via de website gekocht

Goedkope schoenen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Schoenen zeer goedkoop kunnen kopen en bevallen prima. Levertijd wel wat langer dan de gemiddelde webshop maar prijs maakt het weer goed.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

H. Poepe 05-12-2018 Via de website gekocht

Ruime keuze en eenvoudig bestellen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze hebben veel keuze en ook in veel dingen de grotere maten. Ben nadat ik mijn bestelling gedaan had in de winkel in Düsseldorf geweest. Opk daar heel veel keuze mogelijkheden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anthonio 05-12-2018 Via de website gekocht

Service

Algemene score

1,0
Ze verzinnen een sint aktie. Waardoor ze andere orders gewoon express laten liggen!!! En dan de pakket bezorgers de schuld geven!! Ze willen groot zijn. Maar ze klein in de service!!! En ze draaien overal om heen maar het ligt nooit aan hun!!! Slechste service ooit!!!!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Ddoyd 05-12-2018 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een van de dingen die mij heel erg aanspreek bij deze winkel is de lage prijzen en gewoon goeie kwaliteiten van spullen. Ze zijn op het gebied van sportmaterialen, een van de beste in Nederland vind ik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annoniempje 05-12-2018 Via de website gekocht

Snel goedkoop en alles paste prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkope en goede producten.
Snelle levertijd.
Makkelijk en overzichtelijk te gebruiken site.
Veel producten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Johan Toebes 05-12-2018 Via de website gekocht

Nog steeds niets ontvangen!!

Algemene score

1,0
Uiterst gebruiksonvriendelijke site! 3 keer geprobeerd de juiste plaats en adres/postcode in te vullen. Telkens werd het omgegooid naar Groen van Prinstererstraat 120 in Almere in plaats van Vlaardingen! Contact gehad met Lisanne van Declathon , die zou er achteraan gaan . De fout in het systeem van Declathon ben ik nu de dupe van ; Nog steeds geen voetbalschoenen en geld kwijt!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Wim Melchers 04-12-2018 In de winkel gekocht
Best

Service

Algemene score

9,0
De bestelling online lag keurig klaar en kon ik zo meenemen.
Verder nog door de winkel gelopen voor een lange broek en sportschoenen en daarbij kreeg ik de nodige info van diverse medewerkers die eigenlijk iets anders aan het doen waren. Prima service.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roy 04-12-2018 Via de website gekocht

webwinkel super

Algemene score

9,0
de webwinkel is super eenvoudig in gebruik alleen jammer dat post nl mij al 4 dagen thuis laat zitten om op het pakket te wachten en dan sávonds laat het pakket weer terug in het sorteercentrum dumpt heel jammer bij deze zou ik jullie heel hard een andere bezorgdienst willen aanraden

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

Justin 04-12-2018 Via de website gekocht

Snel levering great service

Algemene score

9,0
Lekker breed winkel veel ruimte en keuze, de fietsen zijn geweldig kwaliteit en voor de prijs is het nog mooier

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Lemstra 04-12-2018 Via de website gekocht

super helemaal top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
helemaal top en goed heel makkelijk en snel en betrouwbaar de maat was prima alleen bij dit merk moet je een maat groter nemen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JeS 03-12-2018 Via de website gekocht

Super snel geleverd en goede kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De gebruiksvriendelijkheid van de webshop is overzichtelijk, duidelijk dus heel tevreden! Bij een volgende sportieve aankoop zal zeker eerst de webshop bezocht worden.

Reageer

Stefan Castro 03-12-2018 Via de website gekocht

Overzichtelijk en makkelijk te bestellen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer uitgebreide keuze en erg overzichtelijk!
Alles staat ook goed omschreven.
Een fijne site om te shoppen!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leonieke 03-12-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product voldoet aan de beschrijving, maat past precies. Snelle levering en het was goed verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre Mulder 03-12-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wandelschoenen besteld via internet .
Helaas waren ze te groot.Maar ik kon ze gewoon in de winkel (Apeldoorn) afgeven en omdat ze geen alternatief voor mij hadden kreeg ik mijn geld terug.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rik 03-12-2018 Via de website gekocht

Lange leveringstijd

Algemene score

3,0
Heb 6 dagen moeten wachten voordat mijn paketje met spoed aan huis gebracht werd. Betaal je dan bijna €100 voor. Beetje triest slechte leveringstijd.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

jan 02-12-2018 Via de website gekocht

En maar wachten

Algemene score

3,0
Meer dan een week geleden besteld, en nog niet geleverd. Twee dagen geleden pas een berichtje gekregen dat mijn artikel het magazijn in Duitsland had verlaten, maar het is nog niet in het sorteercentrum aangekomen. En dat terwijl er 2 tot 3 werkdagen beloofd was. Denk de volgende keer nog wel eens na, voordat ik weer bij Decathlon bestel.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Esteban 02-12-2018 Via de website gekocht

one week to recieve the goods!

Algemene score

2,0
I buy before and I like it, this time it took more time than usual and I bought them to be used over the weekend, the goods arrived till Saturday when I don't need them!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Hans 02-12-2018 Via de website gekocht

Bestelde goederen na een week nog niet geleverd

Algemene score

1,0
Makkelijk en snel??? Helaas al meer da week aan het wachten. Wel elke dag mailtje met sorry het is druk of wegens de drukte uit gestelt bfff, ben er klaar méé.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

René Schors 02-12-2018 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering ??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via surfen op internet terecht gekomen bij jullie! Mooie website, uiteindelijk bestelling geplaatst, o ja niet duur 👌 Goede service en snelle levering. Ben gisteren naar jullie zaak in Kerkrade geweest, en nog enkele aankopen gedaan👍 Hellemaal toppie 👋

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Herma 02-12-2018 Via de website gekocht

Bezorging helaas niet zoals aangegeven

Algemene score

6,0
Voor 21.00 uur besteld, volgende dag in huis. Snap dat je als je op zondag voor 21.00 uur je bestelling doet, dat ie niet op maandag bezorgd zal worden. Maar dat je bestellingen bijna, op 1 dag na, een week later geleverd wordt is toch wel slordig. Zou als compensatie verzendkosten in mindering gebracht moeten worden. Wel houde ze je via mail op de hoogte.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Caroline van der Wiel 02-12-2018 Via de website gekocht

levering thermo onderkleding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
De spullen die we besteld hadden zijn van goede kwaliteit en netjes geleverd maar een nadeel is dat als je besteld je sowieso meerdere dagen moet wachten tot het wordt geleverd. In ons geval bestelden we op zondag en dan wordt er pas op donderdag geleverd. Als er dan alsnog vertraging van een dag op zit is dat heel jammer.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Ria 02-12-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik had het via internet besteld en naar den haag laten sturen kon het daar gelijk passen en/of terug geven het laatste moest jammer genoeg maar geen moeite ik kreeg gelijk me geld terug.
Echt een prima service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sim 02-12-2018 Via de website gekocht

Prima webwinkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima webwinkel met uitgebreid assortiment en snelle levering. Ook bieden ze binnen de verschillende categorieën voldoende variatie in prijsklassen, waarbij ook de goedkopere merken gewoon van goede kwaliteit zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Harry 02-12-2018 Via de website gekocht

Levertijd ?

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Levertijd aan de lange kant 5 dagen, kreeg tussen tijds wel melding dat het iets langer kon duren
Producten waren goed en netjes verpakt,.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Joop Visser 02-12-2018 Via de website gekocht

Ontzettend goed geholpen door medewerkers Top.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit Thermos shirt keepdry 500 met lange mouwen , had ik hard nodig en jullie hadden deze kleding stukken . Zwarte in voor raad alleen Rood en blauw moeten bestellen waar ik nu nog op wacht...

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Max 01-12-2018 Via de website gekocht

Slechte informatie

Algemene score

1,0
Tijdens een online bestelling, van enkele weken geleden, werd aangeven dat de verwerking 2 tot 3 dagen zou duren. Nog steeds niets ontvangen en komen er steeds mails met nieuwe data. Zitten nu op 5 december. 👎

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Fanuel-Marie-Paule 01-12-2018 Via de website gekocht

Vriendelijk onthaal

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor kampeergerief en sportartikelen gaan we steeds naar Decathlon. Deze zomer hebben we zelfs in Frankrijk een winkel bezocht en het nodige gevonden.
Nu kochten we via de webshop een kerstgeschenk en alles verliep zeer vlot tot het afhalen aan het onthaal van de winkel in Antwerpen waar we door vriendelijk personeel werden geholpen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews