Decathlon.nl - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 2480 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Decathlon.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1321 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sharon 20-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel. Alles wat ik er koop is van zeer goede kwaliteit. Fijne en behulpzame medewerkers. Iets retourneren gaat zonder problemen.

Reageer

Rus 20-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze zijn snel. De kwaliteit prijs verhouding is erg goed. De email service ook. Als beginner en gevorderde is dit een zeer aan te bevelen winkel

Reageer

Hendrik 20-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering , prima kwaliteit, ze doen wat ze beloven, en voor de prijs hoef je het niet te laten.

Reageer

Nico 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Top geholpen in de winkel en prima prijs/kwaliteit van de gekochte goederen

Reageer

Jolande 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie betaalbare sportartikelen. Vlotte levering keurig verpakt. Duidelijk met betaling

Reageer

Monica 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er is heel veel keus......voor allerhande activiteiten en je kan dat wat je zoekt makkelijk vinden.

Reageer

Cat 19-01-2019

Algemene score

1,0
Bestelling is niet aangekomen en ik heb nu nog steeds geen schoenen.
Klantenservice stuurt nieuwe maar dit duurt weer een paar dagen.

Reageer

Anneke 19-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima keus en makkelijk in bestellen...alleen jammer dat eerste artikel op 1 cent na niet voldeed aan vrije verzendong

Reageer

Robert 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een shirt van decathlon gekregen met de Kerst. Deze omgeruild in de Winkel Voor een fietsbroek. Mijn maat was er niet. Deze is gratis nageleverd.
Prima advies in de winkel. Ik ben zeer tevreden.

Reageer

Karin 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en correcte levering; blij met de geleverde producten, ook de maatvoering is correct

Reageer

Linda 17-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer te vreden over Decathlon nu een keer online besteld liever ga ik naar de winkel jammer dat er geen winkel is in Amersfoort ,maar ik weet dat het goede artikelen zijn. Een snelle bezorging ga vaker online bestellen.

Reageer

Daisy 17-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via een vriendin kwam ik bij jullie terecht. Hebben een zwembadje gekocht al vervanging voor ons babybadje op de badkamer. Hebben hem uitgeprobeerd en onze 2 heren hebben heerlijk gebadderd. Super bedankt voor ook de snelle service

Reageer

Marjan 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supergoede service, had een bokszak besteld. Deze liet op zich wachten door de vervoerder, dus hebben ze geregeld dat er gelijk een nieuwe besteld werd en gebracht,
Deze bleek door het vervoer wat beschadigingen te hebben, zonder ook maar een foto te hoeven sturen een nieuwe zak ontvangen! Top!

Reageer

Andre Van Vliet 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling was correct en werd afgeleverd tot aan de woonkamer. Echt super

Reageer

Akkermans 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer duidelijk en heel uitgebreid geen onzin regels of onaangename verrassingen

Reageer

Theo 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb hardloopkleding gekocht. Ik heb 33 jaar ervaring met hardlopen en alle soorten kleding door de jaren heen. De adviseur was zeer ter zake kundig. Ik was getroffen door de collectie, niet overdreven met allerlei modieuze kleurtjes, maar goede functionele kleding. En dat alles met een prima pasvorm en een uitstekend prijsje.

Reageer

FBI 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel prettige webshop. Altijd snelle levering en goede communicatie gedurende het leveringstraject.

Reageer

Engelina 15-01-2019

Algemene score

6,0
Een nieuw bandje voor mijn fitbit was in de aanbieding bij Decathlon. Een week geleden besteld en nog niet binnen. Het zou een week duren, maar ik kreeg een bericht van vertraging.... Het duurt al met al erg lang vind ik.

Reageer

Kees 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles snel geleverd. Het artikel was zoals omschreven op de site. Alles correct gegaan

Reageer

Johanna 15-01-2019

Algemene score

9,0
Makkelijke site, prima aflevering, goede artikelen, zeker aan te bevelen!!!

Reageer

Ram 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Top! Als iets niet past kun je het direct omruilen en wordt het weer toe gestuurd zonder dat je het eerst terug stuurt en weer opnieuw besteld! Super handig!

Reageer

Adriaan 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb een week geleden een skibroek gekocht via de webshop. Voldoende keus, alleen niet alle maten meer beschikbaar. Nu na 8 dagen broek nog niet ontvangen, met excuses van Decathlon voor de late levering. Kan dus geen oordeel over de kwaliteit geven.
Jammer zo laat, terwijl op de site 2 a 3 dagen wordt beloofd.

Reageer

Sue 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een duidelijke site en hele mooie kleding. Een klein minpuntje was dat ik niet alles online kon bestellen. Verder verliep alles vlot/snel en netjes verpakt.

Reageer

MAICO 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site met juiste info. Bestelprocedure was makkelijk evenals de levering. Producten keurig verpakt.

Reageer

Vincent 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit was de letterlijk de enige winkel waar dit zowiezo voor deze prijs verkocht werd. Ik kreeg per ongeluk iets te kort, savonds 21.30 ge-appt en werd meteen nagestuurd zonder gezeur, perfect.

Reageer

monique 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitverkoopartikel was licht beschadigd aangekomen. Na app kontakt en aantonen verzendbewijs van mijn retour werd direkt een nieuw artikel toegezonden. Fijn app kontakt met de medewerkers gehad en bovenal topservice!!

Reageer

Tintin 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prima winkel. We wisten al dat de maat wat groter uitvalt dan het product aangeeft. Maar prima kwaliteit. Wel werd het verstuurd in een megagrote doos terwijl het pakje bijna door de brievenbus had gekund. Jammer.

Reageer

Ewoud 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Decathlon heeft de online winkel heel goed met de échte winkels geschakeld. Mijn bestelling is online door een medewerker besteld, daarna direct aan de kassa betaald en vervolgens werd het zonder bezorgkosten thuis bezorgd. Al met al een hele goede ervaring die ik andere klanten kan aanbevelen

Reageer

Bas 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooi en overduidelijke shop. Top prijs/kwaliteit verhouding! Voor iedereen betaalbaar. Snel geleverd en toffe producten

Reageer

Oscar 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke website
goede product omschrijving
Snelle levering
Status van levering wordt per email gemeld

Reageer

Ria 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke uitleg van de artikelen. Snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding.

Reageer

Claudia 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Sportkleding voor weinig geld.Snelle levering zat alleen geen pakbon bijgesloten - maar hoefde ook niks te retourneren-maat past goed

Reageer

Rob 12-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Het was handig te vinden en te bestellen maar de spullen zijn helaas na 7 dagen nog steeds niet binnen.
Volgende keer haal ik het wel weer in de winkel want volgende week gaan we op vakantie en dan moeten de snorkelvinnen natuurlijk wel mee.

Reageer

Dwight Eli 11-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk, veel aanbod, mooie prijzen, goede klantenservice, snelle levering.

Reageer

Coby Born 11-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende mailtjes mbt status verzending. Leuke webshop. Ean aflevering bij postnl shop ook goed

Reageer

Marco Oude Groothuis 11-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles snel gevonden, mooie prijs en prima afhandeling met snelle verzending!

Reageer

Corina 11-01-2019

Algemene score

1,0
4 januari schoenen besteld maar nog steeds niks binnen. Het is niet jullie schuld maar misschien een andere vervoerder nemen? Bij Post.nl gooien ze er met hun pet naar. Had jullie graag een tien gegeven want het bestellen op de site ging heel makkelijk.

Reageer

Perfection Parket 11-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snel besteld en snel geleverd.
De kwaliteit van de waterpolo ballen moet natuurlijk nog in de praktijk blijken!
De prijs is in ieder geval goed.

Reageer

Bertie 11-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had liever fysiek naar de winkel gegaan, maar omdat mijn fietstas tijdens oud en nieuw opgeblazen werd, was dit sneller.` (dacht ik) Ik ben er super blij mee. Misschien had ik de levering (5 dagen) iets sneller verwacht, maar het weekend zat er wel tussen.

Reageer

mar 10-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Decathlon heeft leuke en functionele sportkleding voor een redelijke prijs. De website geeft goed aan wat je van het produkt kan verwachten, zoals welk kledingstuk geschikt is voor welke weersomstandigheden.

Reageer

Lodewijk 10-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles is overzichtelijk en het personeel is klant vriendelijke en de spullen zijn netjes afgeleverd

Reageer

Bert 10-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keus, als je vragen hebt is er altijd wel een deskundig iemand in de buurt en tegen een hele redelijke prijs.

Reageer

Rob 09-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te benaderen shop, op sport, en dan subcategorie. De kleding die ik nodig had is van uitstekende kwaliteit, en voor de prijs zeker een aanrader! Ja.... ik blijf shoppen bij Decathlon!!!

Reageer

Henk St. 09-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
gekozen ivm de reuze keuze bij Decathlon met daarbij de aanbiedingen en zo een heel mooie prijs/kwaliteitsverhouding!

Reageer

Tes 09-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, alles compleet, goede prijs voor mooie eigen merk en merkproducten.

Reageer

Arjan 09-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Online snel geregeld, altijd voorraad en retourneren altijd mogelijk. De levering was sneller dan verwacht

Reageer

Cliff 08-01-2019

Algemene score

5,0
In de winkel zelf was één van mijn bestellingen niet op voorraad. Advies - wat ik als positief ervaren heb - is de verwijzing naar de webshop, dat gaat sneller. Mijn bestelling die ik op 31-12-2018 geplaatst heb, zou op 03-01-2019 gepland staan, top super dacht ik nog. Op 03-01-2019 gebeld, want nog niets ontvangen en de bestelling moest van een ander filiaal komen, oké dat kan. waarschijnlijk lukt het morgen niet, maar uiterlijk maandag 07-01-2019. Oké kan gebeuren, dacht ik nog. Tot op heden heb ik nog steeds niets ontvangen en heb vandaag weer een mail ontvangen, dat het 1 - 3 dagen nog kan duren. Met de reactie, dat ik ook mijn bestelling kan wijzigen, dat ervaar ik dan weer als klant vriendelijk. Ik wacht nog even af.

Reageer

Susanne 08-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goeie service via whats'app ontvangen , bestelling via de site gedaan en in de winkel spoedig kunnen afhalen

Reageer

T 08-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. Ook weer snel je geld terug bij retourzending.
Heel tevreden.

Reageer

Ana Maria 08-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke site, korte werkproces vanaf het bestellen tot het ontvangen.

Reageer

Toon meer reviews