Decathlon.nl - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 2480 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Decathlon.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1321 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anneke 15-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne shop en een fantastische regeling met terugboeking heel vlug alles geregeld.
De zwempakken die ik besteld had waren prima naar mijn zin.

Reageer

Willem 14-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot assortiment, goede prijs/kwaliteit verhouding, ruime loop paden, artikelen goed aangeduid, goed advies personeel, toegang geschikt voor gehandicapten en tot slot levering
online gaat perfect.

Reageer

marije 14-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik vind de decathlon een hele goede winkel ze hebben voor alle sporten spullen, ze zijn van goede kwaliteit en heel goedkoop de levering gaat ook heel snel en een goede service.

Reageer

Karin 14-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Er is een ruim aanbod aan sportkleding, het wordt snel geleverd, de pasvorm is prima. Helemaal goed dus.

Reageer

maayke van doornik 14-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de eerste keer bij jullie wat besteld mooie kwaliteit en niet duur ,ontzettend veel keus voor elke sport.

Reageer

Beckmann 13-02-2019

Algemene score

6,0
Iedere keer is de bezorging vertraagd tov hetgeen men op de website beloofd

Reageer

Marry Terpstra 13-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk en groot. Fijn personeel en goed bereikbaar. Betaalbaar en heel veel keus.

Reageer

Ellen 13-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wilde wat nieuws voor de yoga. Er was redelijke keus en gelukkig op voorraad. Duidelijke site en snelle levering en hoefde gelukkig niks terug te sturen.

Reageer

Arie, 13-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede info gekregen,is prima.1 ding:maatvoering en omrekenen is lastig te vinden.Wante moesten dus groter, dus even wachten o de nieuwe zending, werd tel. En via app goed geholpen door ****.

Reageer

Yvonne Heneweer 12-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit is top, makkelijk besteld, gauw geleverd !!
Ook mogelijk om in de winkel te ruilen.

Reageer

Janneke 12-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering,, alle producten in goede orde ontvangen, producten van goede kwaliteit, eenvoudige kosteloze retourmogelijkheid.

Reageer

Simon 12-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al langere tijd goede ervaringen met decathlon,jammer maar de bestelde schoenen pasten niet ,retour en financiele afwerking ,snel en correct.

Reageer

M 12-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie producten, accurate beschrijvingen, goede prijs, snelle levering, duidelijke communicatie.

Reageer

neldus 11-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede afspraken en goede artikelen perfecte levering. totaal tevreden mijn dank

Reageer

Jeffrey 11-02-2019

Algemene score

1,0
Komen afspraken niet na.
Dozen kapot en producten die op de webshop op voorraad staan worden pas 4 weken later geleverd.
De weken er tussen wordt je alleen moet zoet gehouden met een tegemoetkoming die niet meer is dan tegoedbonnetje van €50 op een bestelbedrag van 2000€+.
In de tussentijd bij andere leverancier naar tijdelijke vervanging gezocht die binnen enkele dagen was geleverd.

Reageer

Gemamalu 10-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze, goeie prijs en snelle levering.
Prettige winkel met goede service.

Reageer

Rinus 10-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supergoede voorraad en keuzes van alle artikelen en leuk en vakkundig personeel.

Reageer

Skiër 10-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede kwaliteit produkten voor mooie prijs.
Snelle levering.
Ik heb mijn geleverde produkten, skisokken en thermoondergoed, net een week gebruikt.
Top.

Reageer

Looijaard 10-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Als er een bekwame telefoniste aan de telefoon zit en het juiste antwoord geeft zou ik jullie aan bevelen. Maar zeggen dat er iemand aan de telefoon zetten die liegt kan er bij mij niet in.

Reageer

J 10-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een hele goede service en vriendelijk behulpzaam na verkeerde bezorging van n verkeerde postcode top geholpen door .... via whats app.
Met vr gr Jo

Reageer

Sonja Teuwen 09-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik ben tevreden over de levering en de prijs en zo, maar ik was verbaasd dat mijn fietsschoenen niet waren voorzien van een SPD-klik-systeem. Misschien heb ik eroverheen gelezen, maar toen moest ik dus toch nog naar een fysieke winkel om SPD's te kopen.

Reageer

* 09-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede shop. Alles duidelijk en snel te vinden. Top.
Het enigste minpuntje was dat mijn bestelling, een klein spatbord voor op de racefiets, afgeleverd werd in een doos van 30 bij 20 bij 35. Dat had best in een A4 envelop gekund. Dan moest ik er ook niet voor thuis blijven.

Reageer

Larry Kef 09-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goed werkende website en zeer correcte afhandeling/verzending van mijn bestellingen. Ook de mogelijkheid om een mailtje van hen te krijgen zodra een bepaald artikel weer op voorraad staat werkte prima. Verder een prima contact gehad met de klantenservice.

Reageer

Henriette 09-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keurig op tijd geleverd. Prima kwaliteit. Helaas paste het niet . Duidelijke uitleg over hoe het artikel terug te sturen. steeds keurig via bericht op de hoogte gebracht. Dus ik was zeer tevreden met mijn bestelling bij Decathlon.

Reageer

Willem Peter 08-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Prima geholpen echter waren de schroeven voor de bindingen op een snowboard te monteren niet meer aanwezig en kreeg de melding op 1 februari dat deze niet meer kwamen want het was einde seizoen.
Naar mijn mening mankeert hier iets aan voorraadbeheer!

Reageer

H 08-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs-/kwaliteit-verhouding.! Leverijd is acceptabel, maar hou rekening met 1-3 dgn extra levertijd.
Levertijd zou verbeterd kunnen worden door direct een realistische leverdatum af te geven: liever 1-3 dgn eerder leveren dan 2 dgn na bestelling al een mail te ontvangen dat er toch later geleverd wordt.

Reageer

Jan 08-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site en snelle levering. Ook duidelijk of een produkt in de winkel beschikbaar is. Overige opmerking: hengelsportafdeling in Breda is klein. Vandaar een negen ipv een tien.

Reageer

adriaan nagel 07-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel, goed en uitgebreid. Ik vind dit een topwinkel! Het bestelde artikel is binnen enkele dagen thuis bezorgd. De prijs kwaliteit verhouding is nergens zo te vinden.

Reageer

Remy Ligtvoet 07-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
De shop zelf is top, veel keuze en alles voor een goede prijs. De bezorging was wel erg traag.. dit mag wel wat sneller!

Reageer

Mila 07-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Ik ben blij met het product maar de verzend kosten waren wel heel duur en dat kunnen jullie beter gratis doen!

Reageer

Christel 07-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webshop. De bestelling was iets later binnen, maar dat was netjes aangegeven door Decathlon. Ook een t-shirt dat niet meer geleverd kon worden, werd het bedrag netjes van terug gestort.

Reageer

Chantel 07-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne shop. Zeer groot asortiment. En zeer scherpe prijzen. Alleen jammer dat je boven de 50 euro met bestellen wil je gratis verzenden hebben. Vind de verzendkosten a 3,95 wat hoog. Verder ben ik tevreden klant bij decatlon.snelle en correcte levering!

Reageer

Buddy 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als eerste ben ik zeer tevreden met de snelle levering en de kleding die ik heb gekocht ze passen goed en zitten lekker strak,zo ik zit lekker in mijn vel.

Reageer

Marielle 06-02-2019

Algemene score

2,0
Bestelling nog altijd niet ontvangen, meerdere malen gebeld geen gehoor! Website overzichtelijk, jammer dat er staat dat er vandaag besteld morgen in huis, terwijl dit niet klopt

Reageer

Remy 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Handige en duidelijke website met veel verschillende producten. Ook geven ze duidelijk de voor en nadelen van een product aan waardoor je gemakkelijk kunt kiezen tussen verschillende varianten van hetzelfde product. Daarnaast is de juiste maat vinden gemakkelijk gezien ze een maattabel geven en aangeven of klanten de gekochtte maat overeen vinden komen met hun verwachtingen.

Als laatste is het bestellen gemakkelijk, ze geven aan hoeveel er op vooraad ligt en of een product in de winkel aanwezig is. En een bezorging komt binnen op de volgende dag.

Reageer

Astrid 06-02-2019

Algemene score

5,0
De spullen vind ik een goede prijs/kwaliteit verhouding hebben en in de winkel word je vriendelijk geholpen. Over het online shoppen en dan met name het retourneren ben ik niet tevreden, bestellen en leveren prima maar als je wat wil retourneren vind ik het slecht. Onduidelijk hoe je retouren online moet aanmelden en versturen, van ellende naar de winkel gegaan om het daar terug te brengen; krijg ik daar contant! mijn geld terug, dat moet ik dus op mijn bankrekening gaan storten (wie doet dat nog en waar) en mijn hele afterpay rekening zelf betalen...! Terwijl ik de artikelen die ik gehouden had al betaald had via afterpay. Normaal retourneer je iets en wordt dit verrekend met de rekening van afterpay. Niet van deze tijd en voor mij een reden om niet meer online te shoppen bij Decathlon. Jammer want op de retourprocedure na vind ik het een fijne winkel en ik heb niet veel tijd om real life te winkelen.

Reageer

Pieter 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed materiaal, goede voorlichting - snelle levering, goede verpakking, goede communicatie

Reageer

Suzanne 04-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering en via e-mail wordt hè goed op de hoogte gehouden van je bestelling

Reageer

Jos van Rijswick 04-02-2019

Algemene score

5,0
Ik heb nog geen bevestiging ontvangen dat de spullen zijn aangekomen in jullie vestiging te Roermond!

Onderstaande melding heb ik 1 februari per mail ontvangen.
Goed nieuws! Je bestelling van 27-01-2019 is net verstuurd vanuit ons Decathlon magazijn in Duitsland. Vanuit daar zal je pakketje naar een sorteercentrum van PostNL worden overgebracht. Wanneer je pakketje hier is aangekomen, zal deze worden ingescand.

Reageer

Kaatje 04-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een duidelijke site en een snelle levering. Ruime keuze en ook leuke aanbiedingen.

Reageer

In de oosterhof in rotterdam 04-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel prettig winkelen en de prijs was ook oké
Jasje was te klein
Naar de winkel terug gebracht
En daar hebben ze een maat groter voor mij besteld
Is vandaag binnen gekomen
Kleindochter moet nog langs komen om te passen

Reageer

hootsjie 04-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestellen is eenvoudig en snel.Thuis en postnl.nl levering. .Alleen bij mij werkte de retourknop niet , maar samen met klantenservice opgelost. Prima te doen.

Reageer

Ejon 04-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
snelle levering, betaalbare en goede produkten.
Bestellen gaat makkelijk en snel

Reageer

Lotte 03-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima kwaliteit . Goeie prijs. Gratis verzending
Wandelschoenen zirren erg lekker

Reageer

Simon 03-02-2019

Algemene score

6,0
Eerdere bestellingen zijn naar tevredenheid geleverd. De laatste kon niet geleverd worden i.v.m. een fout in het voorraadsysteem.

Reageer

Arjan 03-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Helaas langere bezorgtijd dan aangegeven. En vind ook uberhaupt de bezorgtijd aan de lange kant. Producten zelf erg tevreden mee.

Reageer

Vivian 03-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Omschrijft artikelen goed wordt zelf geadviseerd als er een artikel te klein valt om een maatje groter te nemen dus dat gedaan, het past precies alleen de maten lopen raar want van 128 ga je naar 140

Reageer

HansK 03-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de eerste keer een bestellling gedaan bij de Decatlon.
De bestelling (een metalen fietsmand) ging vlot en makkelijk op de website.
Ook het op de hoogte houden van het verzendproces vond ik erg plezierig.
Keurig verpakt en precies op tijd vond de aflevering plaatst.
Het mandje was kwalitatief boven verwachting en dat voor een vriendenprijsje!

Reageer

wilfried 03-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
product maat was in de winkel niet op voorraad dus besteld via de shop . prima service en snelle levering

Reageer

Mike 03-02-2019

Algemene score

1,0
Ik vind het ma slecht doe je een bestelling komt het 2 dagen later aan bel je de winkel krijg je ok nog een grote mond heb deze site via vrienden ma zorg dat niemand meer gaat beatellen hier zo slecht ze komen niet eens met een oplossing

Reageer

Toon meer reviews