Decathlon.nl - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 2480 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Decathlon.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1319 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ilona 07-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service! Snel geleverd!
Alleen werkt de website niet helemaal zoals het hoort op mijn mobiel (Android). Heb de bestelling dan ook via mijn laptop (IOS) gedaan.

Reageer

Annet 06-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op internet kwam ik deze site tegen omdat ik een zwemtas zocht. Leuke mooie tas en had het pakket zo in huis ben er zeer tevreden mee.

Reageer

Liesbeth 06-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne webshop , alle benodigde artikelen makkelijk te vinden. Goede informatie mbt de artikelen. Op afgesproken datum bezorgd en goed en netjes verpakt . Kleding precies zoals de webshop beschrijft .goede kwaliteit en ( niet onbelangrijk) aantrekkelijke prijs . Ga hier zeker opnieuw bestellen .

Reageer

O Verwaerde 06-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
The delivery and purchase was quick but unfortunately the hockey stick had a chip at the bottom so I can’t give more than 5 points. Would have sent it back but my daughter really need a good hockey stick for her upcoming match. Jammer!

Reageer

Lisette 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te filteren op de site. Snelle, nette bezorging. Niet duur. En natuurlijk hele fijne producten.

Reageer

Herman 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keuze, en ook heel belangrijk is een eenvoudige retour procedure. Natuurlijk heel prettig dat het verzenden dan gratis is.

Reageer

Aartje 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk personeel ,behulpzaam ,mee denkend,en mooie prijzen./kwaliteit verhouding.snelle levering

Reageer

Jeroen de Slegte 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel te vinden wat je nodig hebt, spullen met goede kwaliteit voor een scherpe prijs!

Reageer

nanda 04-04-2019

Algemene score

2,0
Helaas was eerst de levering bij decathlon niet op orde, en daarna niet bij postnl.

Reageer

Gijbertie 04-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze webshop gekozen vanwege de uitstraling. Levering was supersnel en het product voldeed aan mijn verwachting.

Reageer

Marijke 04-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Door ongeluk in ziekenhuis beland en nu op Revalidatie afdeling, gelukkig kende ik de winkel Decathlon. En kon snel en simpel online bestellen . Perfect geleverd en alles past, makkelijk achteraf betalen. Kan niet meer zeggen dan dat het Prima is geregeld. Ben super blij met mijn spullen om te revalideren.

Reageer

Kees van Zutphen 04-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede kwaliteit /prijsverhouding & de levertijd is voorspelbaar goed.
Meer kan ik er eigenlijk niet van maken.

Reageer

Herman 04-04-2019

Algemene score

9,0
Veel keuze, klantvriendelijk, waar voor je geld, overzichtelijk, Ruilen makkelijk en snel

Reageer

Sabrina 04-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een miskoop bij een andere webwinkel, een nieuwe poging hij decatlon, Ik werd goed op de hoogte gehouden over de levering en ben erg blij met mijn bestelling

Reageer

Denli 03-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een prima webshop, helder en gebruiksvriendelijk. Bestelde artikelen retour sturen is ook vrij eenvoudig. Kortom een gewaardeerde webshop van alle gemakken voorzien, mijn complimenten.

Reageer

Edwin 03-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Moesten gezamenlijk vanuit de dansschool schoenen bestellen voor onze dochter, voor haar street dance. Linkje werkte makkelijk en de site was overzichtelijk. Pakketje werd snel en zorgzaam afgeleverd.

Reageer

Ivo 02-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd extreem goede service.
Duidelijk wat je koopt en meestal is het ook goed!!

Goede prijs / kwaliteit verhouding bij Decathlon.

Reageer

Hans Gr. 31-03-2019

Algemene score

9,0
Snelle en overzichtelijke site, afhandeling en levering is snel en goed !
Is wel even wennen dat filiaal maar een klein gedeelte van de goederen heeft.

Reageer

Gerbe001 31-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke website, ruime keuze, lage prijzen en snelle en zeer stipte levering

Reageer

Sz 31-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Veel keuze. Kwaliteit niet goed, maar je betaald voor wat je krijgt. jammer dat ze geen next day delivery doen

Reageer

Els 30-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Iets besteld via de site. Heel netjes dat dit gratis is als je het ophaalt in een filiaal, hoe klein of groot het bedrag ook is. Ook krijg je steeds netjes een bericht hoe het met de verzending staat. Het ophalen gaat netjes en snel. Pakje is goed verpakt.

Reageer

Theaspel 30-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie duidelijke site, prijs en kwaliteit staat in verhouding . Uitgebreid assortiment en duidelijk vindbaar .

Reageer

rishi 29-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Het was puur voor mij afhalen. Wat ik een minpunt vond was dat de mdw mij niet om mijn legitimatie vroeg. Buiten dat om was hij heel behulpzaam.

Reageer

M. 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Duidelijk assortiments overzicht. Maattabel niet altijd duidelijk aanwezig
Levering niet helemaal volgens belofte.in pakket geen pakbon meegeleverd. Digitaal retourformulier verwerken heeft wel nadelen.

Reageer

Cor Ten Cate 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima en snel geleverd. De kwaliteit is prima en het is duidelijk hoe te retourneren.

Reageer

Hockey Puck 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het was even zoeken naar het gewenste product. Maar dankzij de vriendelijke medewerking van winkelpersoneel besteld en vlot thuis ontvangen. Chapeau !

Reageer

Christine 27-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima site en prima service. Heel snel werd mijn bestelling thuis bezorgd .

Reageer

jos peters 25-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Decathlon is een fantastische winkel, ik had alleen vandaag wat pech dat er niemand was die voldoende van golfmateriaal wist om me echt verder te helpen. Die blijkt er op de woensdagen te zijn. Verder prima geholpen!

Reageer

EKH 25-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Het is heel gemakkelijk om iets te vinden in de webshop, bestelprocedure ging prima.
De maatvoering van de wanten klopte niet, ze waren heel erg te groot. Ik vond ze ook minder mooi dan ze op het scherm leken. Betere maatadvisering is wenselijk

Reageer

Ton 25-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Artikel is bij navraag,niet verkrijgbaar in de winkel Coolsingel Rotterdam vandaar aankoop via de website maar wel met het risico dat de schoenen passen.
Overigens blijkt dat de golf schoenen via een ander bedrijf geleverd moeten worden dus vertraging van ongeveer 4 dagen wel via een email daarvan in kennis gesteld.

Reageer

? sorry snap het niet 25-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik kon de shop niet een vriendin raadde het me aan. GEWELDIG de site is geweldig het bestellen gaat lekker makkelijk. Het terug sturen van artikelen. geen vijven zessen gewoon geweldig. En het geld staat binnen een paar dagen weer op je rekenig . Super.. super

Reageer

Joyce 23-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie webwinkel veel keuze en leuke aanbiedingen.
Daarnaast is de levering snel en in goede staat

Reageer

Natasja 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Gebruiksvriendelijke website. Snel geleverd, gratis retourneren als er iets mis mee is. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Reageer

Sharda 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een shop waar je alle soorten sportkleding/artikelen kunt kopen. In vele kleuren, betaalbaar en goede kwaliteit.

Reageer

Rens 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

4,0
Product online besteld, niet op voorraad wordt gezegd. Ligt wel in een aantal winkels, maar interfiliaal versturen of opsturen naar klant doen ze niet.

Reageer

angelique lentjes 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
online bestelling gedaan , kon de gezochte artikelen makkelijk vinden , snelle levering , goed materiaal.

Reageer

Thon Visser 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een gebruiksvriendelijke site. We krijgen soms aanbiedingsmailtjes, wat ik opzicht prima vind. Alleen als je vanuit die mail dan naar de site wil kan dit niet. Misschien een link naar de site erin maken.

Reageer

Christine 20-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering! Artikelen zien er goed uit. Gelukkig de regenbroek nog niet nodig gehad. Bij bestelling alles duidelijk. En duidelijke informatie wanneer ik het pakketje kan ontvangen

Reageer

Paul 20-03-2019

Algemene score

2,0
Product bleek niet op voorraad. Zonder communicatie wachten met rest van bestelling.

Reageer

Azad 20-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Helemaal Top... ben zeer tevreden. Producten van goed kwaliteit en een snelle service! Alleen wel jammer dat de aantal beschikbare producten op de site niet overeenkwamen met de voorraad in een winkel.

Reageer

Janet Sayfaoui 19-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Kinderfiets besteld goed op de hoogte gehouden netjes bij de buren bezorgd.
Fiets was niet helemaal in orde. Naar de Decathlon winkel Alexandrium gereden na telefonisch contact. Werd vlot geholpen. Kreeg een nieuwe nagekeken fiets mee zodat het geen wachttijd zou kosten. Prima service.

Reageer

Jenneke 19-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor iedere sport kun je bij Decathlon terecht! Kwaliteit is goed en de prijs ook!

Reageer

Irma 18-03-2019

Algemene score

3,0
Ik heb iets online besteld voor een verjaardag, de levertjes zou 2 dagen zijn. Ben inmiddels een week verder en heb nog steeds niks mogen ontvangen. Als ik ze een mail stuur krijg ik geen reactie. Al met al erg teleurstellend !

Reageer

Ginnie 18-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelling kwam zelfs een dag eerder dan aangegeven, helaas was het bestelde te groot maar terugbrengen in de winkel was geen probleem en kreeg gelijk het aankoopbedrag terug.

Reageer

GJ 18-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Omdat in de winkel mijn maat (3xl) niet aanwezig was maar ik specifiek deze jas wilde hebben besteld via de webshop. Het enige probleem is dat ik het jack op 11 maart heb besteld en deze vandaag 18-3 pas kon ophalen. In vergelijk met andere webshops is dat echt veel te lang. Echter de prijs van dit jasje met 70 euro maakt veel goed. Ik ben erg benieuwd hoe deze zich gaat houden tijdens onze vele wandelingen.

Reageer

Nicole 17-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Winkel Breda had geen plyobox op voorraad. Door een stroming konden zij het ook niet bestellen. Vervolgens kwamen zijn met de oplossing om mij een tegoedbon van€5,00 om de verzendkosten te vergoeden als ik thuis via internet de box kon bestellen. Thuis de plyobox besteld en deze kwam na 2 dagen. Ook het artikel is top. Decatlon top.

Reageer

Ineke Kuster 17-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service snelle levering Goede en nette levering duidelijke side Je kunt er vanalles bestellen lage verzendkosten

Reageer

Kees A. 17-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ken de winkel vooral uit Frankrijk. Ga er dan zeker 3 of 4 keer naar toe. Was op zoek naar visspullen en Decathlon popte op met een goede prijsstelling. In de winkel is het hengelsport assortiment in tegenstelling tot Frankrijk karig. Was dus verbaast het online assortiment te zien.

Reageer

Karin 17-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat fijn is aan deze site dat je kunt zien of dat een winkel in de buurt ook het artikel heeft. Dan kun je zelf kiezen of je online koopt of toch naar de winkel gaat. En wanneer je je online aankopen in de winkel ophaalt is het gratis. Wel zo fijn

Reageer

Miranda turnu 17-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering makkelijk . Bestellen en de bestelling is goed te volgen

Reageer

Toon meer reviews