Decathlon.nl - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 2502 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Decathlon.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1302 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ines 16-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden met de afhandeling betreft de aankoop van dames poloshirts met lange mouwen.
Ik heb de winkel benaderd voor informatie over de maat. Ik kreeg de juiste gegevens hiervoor.
Daardoor heb ik fijn kunnen winkelen op de webshop. De poloshirt zit als gegoten....

Reageer

Lian Saaman 15-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Geen snelle levering. Wel veel berichtjes ontvangen over de levering. Prijzen zijn goed. Kwaliteit ook.

Reageer

Annemarie 15-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een 3 in 1 jas besteld van Quecha. Omdat ik al een jas van hetzelfde merk heb, had ik weer maatje M besteld. Die viel te klein uit. In de winkel in Kerkrade gaan ruilen. Werd heel netjes geholpen door een vriendelijke verkoopster. Maatje L past gelukkig wel. Ben heel blij met de nieuwe jas.

Reageer

Matthijn 15-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke productomschrijving, heldere reviews en een eenvoudig bestelproces. Bezorging verliep overigens ook vlekkeloos. Erg tevreden!

Reageer

Theo 15-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Het bestelde product was precies wat ik ervan verwachtte. Alleen jammer dat de levertijd twee dagen langer was dan volgens de webshop zou moeten. En vervolgens kwam daar dankzij PostNL nog eens een dag bij. Dit was duidelijk geen: voor 22:00 uur besteld, de eerstvolgende werkdag bezorgd...

Reageer

Wouter H van der Stel 15-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima en leuke winkel en men levert een heel hoog aantal originele producten met standaard een goede kwaliteit. Uitstekende garantie op aankopen.
Snelle levering en terugbetaling!

Reageer

Marleen 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prettig winkelen en bij vragen staat een medewerker je vriendelijk te woord.
Bestel je via de site en is het product niet meer voorradig, dan kun je aangeven of je geinformeerd wil worden wanneer het product weer aanwezig is.
Prima service!!

Reageer

P. Touw 13-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product was snel te vinden, was zeer gunstig van prijs, zag er goed uit en was van kwaliteit.
Niet de laatste keer dat ik klant was.

Reageer

Fermont 13-05-2019

Algemene score

1,0
De producten die ik besteld had was maar1 artikel verpakt 1 artikel was helemaal vuil heb het moeten wassen ik doe geen bestelling meer bij u

Reageer

B.G. Peet 12-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede communicatie, goede service, snelle afhandeling retouren of ruilen.
Maat aangaven kan beter, 2 maten XL t.w. 48 of 46 is verwarrend, vermeld ook taillemaat bij wandelbroeken, 48 blijkt taille 39 te hebben en de helpdesk kon me niet vertellen wat de taillemaat van 46 is, aandachtspuntje dus!

Reageer

Mounia 12-05-2019

Algemene score

2,0
Bestelling retour zonder reden door bezorger, decathlon heeft contact genomen, verder geen duidelijkheid. Dit is de tweede keer gebeurd. Ik zou wel naar winkel volgend keer maar nooit meer online. Betere ervaring met online winkels. Tot nu toe geen bestelling ontvangen terwijl ik wel betaald heb.

Reageer

H. Verschuur 12-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Leuke artikelen voor een goede prijs , voordeel vind ik de service gratis verzenden en gratis retour(thuis ophalen) .sommige artikelen(jasjes) waren in de doos gepropt en gekreukeld.

Kwaliteit is goed .

Reageer

John Warmenhoven 12-05-2019

Algemene score

6,0
Ik heb voor Decathlon gekozen voor het product niet de shop, ik vind 5 dagen erg lang om een product in Europa te leveren, ook dat lukte nuet het duurde 6 dagen.

Reageer

Shannardo 12-05-2019

Algemene score

9,0
goede overzichtelijke site, groot aanbod, scherpe prijs. veel sporten onder 1 dak.

Reageer

Bianca 12-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke site welke het bestellen makkelijk maakt. Bestelling was binnen 3 werkdagen geleverd op afhaaladres.

Reageer

TOP 12-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top stoel, hier was al lang naar op zoek.
Alles wat ik nodig heb om voor een leuke prijs, comfortabel te kunnen feeder vissen.

Reageer

Thomas 11-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Groot assortiment, mooie prijs/prestatieverhouding. We hebben online een fiets besteld. Prima bestelproces, maar wat onduidelijk was is of deze bij aflevering in de winkel 100% rijklaar afgeleverd zou worden. Dat is het geval, maar moest hiervoor bellen. Nergens te vinden. Winkelpersoneel is vriendelijk, maar dat is wel erg afhankelijk van wie je treft. Wij zijn tot nu toe tevreden, al is de fiets zelf nog niet gebruikt 😅

Reageer

j.schot 11-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben een paar keer in de winkel(breda) geweest, zeer goed en vakkundig geholpen.
Goede prijskwaliteit verhouding.

Reageer

Obbo Been 11-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
duidelijke informatie; bestelling is goed aangekomen en van prima kwaliteit; tussen bestelling en afleverdatum zaten 6 dagen; dit is niet in overeenstemming met de eerst gegeven informatie.

Reageer

Mark 10-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb exact geleverd gekregen wat ik besteld heb. Daarnaast ook binnen de afgesproken tijdspanne.

Reageer

Ruth 10-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Service is erg goed! Ik heb onlangs een paardrijcap gekocht maar deze veroorzaakte drukplekken bij mij. De maat was correct maar de pasvorm niet geschikt voor mijn hoofd. Ondanks dat ik reeds 2 keer met deze cap gereden had en dus ook alle kaartjes had verwijderd mocht ik de cap retourneren en kreeg ik mijn geld terug. Dit vind ik echt een super service en kom daardoor ook graag terug in deze winkel.

Reageer

Marjo 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en snelle levering, alles is naar wens gegaan.
Mooie producten en een goede prijs

Reageer

Christiaan Meijer 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij waren niet bekent met de winkel Decathlon. Wij wilden graag met een tent camperen, maar hebben geen ervaring. Aan het oriënteren in winkel Leeuwarden en laten voorlichten. Het was niet de bedoeling, maar we waren zo goed geholpen dat wij hebben besloten zowel tent als aanverwante artikelen te kopen. Zou graag als cijfer een 10 willen geven, maar omdat dit de eerste keer dat wij in de winkel zijn geweest een 9. Nu afwachten op lekker weer om de tent e.d. te proberen. Spannend, maar wij hebben er zin in. Bedankt voor jullie hulp.

Reageer

Jack van Nieuwenhuijzen 09-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de keuze in de winkel in Best was zer goed. De bediening prima op orde.
De levering van de fiets keurig op tijd - geen problemen.

Reageer

Vita 09-05-2019

Algemene score

1,0
Alleen een mail gekregen over problemen met tracking, vervolgens geen pakket gekregen, zelfs 3 weken later geen antwoord en geen pakket!!

Reageer

Jeroen 08-05-2019

Algemene score

3,0
De levering die eigenlijk (volgens hun eigen regels) ma twee dagen zou plaatsvinden kwam pas een week later en als je dan een chat met ze wil
Aangaan reageren ze niet meer of pas na 5 uur. Super slechte service

Reageer

Bianca 08-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was blij verrast door de vele keuze die er was bij decathlon...super netjes verpakt en snelle levering en vooral zeer betaalbaar

Reageer

DTZL 08-05-2019

Algemene score

5,0
Op de website staat: voor 22 uur besteld, de volgende dag in huis. Op moment van betalen staat er dat de levering overmorgen is. Op die bewuste dag komt er een mail dat de levering vertraagd is. Dan nog een keer dat het een dag wordt uitgesteld. Uiteindelijk wordt na 6 dagen geleverd. Onze bestelling, een cadeau, was er dus niet op tijd. Het bestelde was gelukkig van prima kwaliteit.

Reageer

demi 08-05-2019

Algemene score

7,0
duurde lang voor mijn bestelling binnen was. wel goed verpakt. alles goede maat verpakt alleen niet alles paste.

Reageer

Huib 08-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelling makkelijk en snel verwerkt/afgeleverd. Levertijd is wat verschoven maar dat is gezien het artikel niet echt een probleem geweest.

Reageer

Sacha Wijmer 07-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik heb zonnekleppen via de website besteld. Dat vind ik handiger dan naar de winkel gaan. Op de site kun je zien of een fysieke winkel een bepaald artikel op voorraad heeft: dat is erg handig. Ik vind de keus aan kleur heel ruim en m.b.t. de zonnekleppen is de prijs-kwaliteit verhouding heel goed.

Reageer

Femke 07-05-2019

Algemene score

10,0
Fijne kleding die voldoet aan de beschrijving en aan de maat! Zou er zeker weer sportkleding kopen.

Reageer

Maarten 07-05-2019

Algemene score

4,0
Eerdere ervaringen goed, maar vorige week een buiten tafeltennistafel besteld en zou zaterdag 4 mei bezorgd worden. Mail gehad dat levering uitgesteld was, maar weet verder niks. Link om levering te volgen werkt niet meer. Vind service nu onder de maat.

Reageer

RH 06-05-2019

Algemene score

1,0
Bestelling geplaatst twee weken geleden en nog steeds niet binnen.... tja moet je er weer zelf achteraan...

Reageer

Rosalie Schouten 06-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima site, bestel procedure en levering volgens afspraak!
De producten een goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Reageer

Eggy 06-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn zoon maakte me attent op deze zaak. Ik ben zeer tevreden over hun beantwoorden van de vragen die ik had. Ook de levering en retouren verliepen zonder problemen. Een topper.

Reageer

G. 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelde artikelen precies wat we hebben verwacht.
Rodpod cadeau gegeven en de ontvanger was er heel blij mee.
Snelle levering en heel goed verpakt.
Complimenten.

Reageer

Sander 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De verschillende sporten zijn goed te vinden, jammer dat trailrun bijna geen eigen plek meer heeft

Reageer

Frans Aartsen 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service. Zelfs nadat ik een jasje had gekocht, al buiten stond en toch een kleinere maat wilde, ben ik teruggegaan naar de servicebalie.
Daar werd niet moeilijk gedaan, hoewel hij besteld moest worden omdat mijn maat er niet meer was. De medewerkster heeft het allemaal keurig en rustig geregeld. Heel netjes!! Mijn dikke complimenten voor Decathlon

Reageer

Arthur 04-05-2019

Algemene score

3,0
Nog steeds geen levering en al wel een waardering vragen . Waardeloos! Informeer eerst je klant eens over de stand v zaken i.p.v. standaard reviews te sturen. De levering was verwacht op 3 mei en alles al betaald maar nog steeds niets ontvangen.

Reageer

Jeroen Althuisius 04-05-2019

Algemene score

5,0
Ik heb op 27 maart artikelen besteld bij Decathlon voor de verjaardag op 5 mei van mijn zoon.
Artikelen op voorraad....
Levering uiterlijk vr 3 mei. Dit werd 4 mei 99% kans, maar dus gewoon niet !
Niks om aan mijn zoon te geven.

Waardeloze manier van verwerking van je bestelling.
Krijg je een berichtje met sorry en thats it.
Dat kan dus echt niet.
Zwaar teleurgesteld !

Jeroen Althuisius

Reageer

Koos Gijsbers 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke omschrijving van het product, goede updates mbt de verzending en op tijd geleverd

Reageer

Ed 04-05-2019

Algemene score

2,0
Niet alles wat ik besteld heb is geleverd, Aptonia
Poeder voor isotone dorstlesser ISO rode vruchten 650 g zat er niet bij.

Reageer

Esther 03-05-2019

Algemene score

1,0
Vandaag zou tussen 14.45 - 17.45 uu 3 objecten geleverd worden. Oa tafeltennistafel en longboard. Levering kwam zonder berichtgeving 1 uur te laat en tafeltennistafel was beschadigd. Daarom gingen de 3 stukken ( ook het goede longboard waar mn dochter op zat te wachten) terug naar de zaak. Belachelijk. Als dat klantgerichtheid is... dan weet ik het ook niet meer.
Nu dus weer wachten op de volledig correcte bezorging v 3 stukken. Hopelijk lukt dat 10 dagen na bestelling.
Kortom.... ik bestel NIETS meer bij Decathlon via internet.
Nu gaan ze vermoedelijk vertellen dat de bezorgingsservice steken laat vallen...

Ps. Het ergste is dat je 3 uur thuis zit te wachten, terwijl de leveringservice al weet dat het beschadigd is ( zo zeiden ze mij)

Update 4/5 van bezorging :
Na bellen met Decathlon door klant op 4 mei is het volgende geregeld.
De tafeltennistafel en hoes worden op 10 mei geleverd;12 dagen na de digitale bestelling geleverd. De longboard rond 8 mei.

Conclusie: binnen 24 uur in huis na bestelling is een verwachting die geheel niet wordt ingelost.

Reageer

Men 03-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke shop. Er wordt goed aangegeven of er voorraad is. Alle bestelde producten werden ook daadwerkelijk geleverd. Levering was mooi op tijd. Nu nog even de kwaliteit van de producten afwachten.

Reageer

Conjo 03-05-2019

Algemene score

6,0
Adverteren met: vandaag besteld, morgen in huis !!!
Mijn bestelling duurde 4 dagen..🤔🤔

Reageer

Martein 02-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Decathlon heb je ruime keuze met goede prijzen. De levering verliep snel. Het geleverde materiaal een fitness bank en medicine ball van 2kg zijn keurig op tijd afgeleverd.
Het in elkaar zetten van de fitnessbank is zonder problemen gelukt.

Reageer

Jan 02-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle communicatie en goede merkartikelen. Ik heb geen zin om een onnodig lang verhaal te schrijven daarom houd ik er nu mee op.

Reageer

E Veeneman 02-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima leveringstijden. Prima kwaliteit. Ruime verpakking. Nee is keurig. Met het retourneren heb ik nog geen ervaring

Reageer

Cathy 01-05-2019

Algemene score

7,0
De track en tracé werkte niet meer nadat het pakket op status verzonden stond. Ben vandaag maar bij de bruna navraag gaan doen en daar bleek e het al een paar dagen te liggen. Ook onnodig om het als pakketpost te doen, twee losse handschoenen, zonder label of verpakking hadden makkelijk in een envelop gekund. Dus beetje jammer van de hoge verzendkosten.

Bij het uitproberen van de handschoenen liet van één ervan gelijk een van de stiksels los, wel makkelijk te maken maar de kwaliteit laat dus te wensen over. Verder had ik wat informatie qua onderhoud ervan wel op prijs gesteld.

Reageer

Toon meer reviews