Wij bestelde een Step, voor onze kleinzoon, op 26-06-2019 en volgens de site van jullie was dit artikel op voorraad en leverbaar in 2 werkdagen. Echter op de leverdag 28-06-2019 kregen wij een email met de mededeling dat er een kleine vertraging was, hij zou op maandag 1-7-2019 geleverd worden. Echter op 29-06-2019 kregen weer bericht dat het nog later werd. Op maandag kregen we bericht dat de step verzonden was van jullie magazijn in Duitsland. Ik kon de bestelling volgen via Postnl die aangaven dat het pakket vermoedelijk bezorgd werd op 2-7–2019, op 2-7 kregen we bericht over bezorging op 3-7, op 3-7 kregen we bericht dat de bezorging ging plaatsvinden op 4-7-2019. Toen hebben we contact gezocht met Decathlon Nederland, en zij hebben toen geregeld dat we de step bij Decathlon Best op konden halen. Dit was voor ons weer een autorit van 55 km.
Wij vinden dat Decathlon Nederland een dikke pluim verdienen. Maar PostNl is een bedrijf waar je absoluut niet van opaan kunt. Als wij in de toekomst een bestelling doen online, en PostNl moet bezorgen zullen eerst ergens anders gaan shoppen.
Wij moesten de step hebben op donderdag omdat dan onze kleinzoon jarig is en je kunt daar niet aankomen dat oma en opa geen cadeau hebben want voor een 6 jarige is dat zeer teleurstellend. Wij zijn blij dat Decathlon dit opgelost heeft.