Decathlon.nl - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 2487 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Decathlon.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1313 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Laura 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima shop.
De bestelling kwam zoals beloofd de dag erna en gelukkig al heel vroeg.
We hadden een tarp besteld die we hard nodig hadden voor een schaduw plek te creëeren op vakantie na het begeven van onze parasol.
Top service,
Top decathlon

Reageer

Mirjam 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Niet duur, goede kwaliteit, ook veel kleine maten, snelle levering. Aanrader.

Reageer

Sanne Flemminks 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel aanbod, veel op voorraad en je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer de spullen bezorgd worden. Ook als het niet goed is, mag het kosteloos retour gestuurd worden. Dit was niet nodig, maar motiveert wel om online te kopen.

Reageer

Koos 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hallo ik vind het een overzichtelijke shop en de levertijd was supersnel, je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling en in hoeverre de leertijd is.
Het bestelde item was goed en degelijk verpakt.
Ga hier zeker weer bestellen.

Reageer

Katy 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop gekozen omdat ik niet via internet op mijn thuis adres kan bestellen. Ik heb namelijk geen Belgisch mobiel nr. In de shop super geholpen. Zelfs hebben zij geprobeerd het adres aan te passen. Lukte niet. .

Reageer

Berry 27-07-2019

Algemene score

1,0
Levertijd meer dan een week, terwijl er op de website staat binnen een dag. De vertraging word af gedaan als een storing of drukte bij postnl. Er werd zelfs al gezegd dat ik het al ontvangen had. Zeer slecht, niet voor herhaling vatbaar.

Reageer

piet glas 27-07-2019

Algemene score

5,0
Snel geleverd goed verpakt , maar me uit klap schepje die ik had besteld was na een uurtje scheppen zo krom als een hoepel en niet meer te gebruiken wat een flut kwaliteit echt pisbakken staal

Reageer

Daniel1974 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site/shop, prakisch en gemakkelijk zoek en betaalfuncties te hanteren, aantrekkelijke prijzen

Reageer

Wally 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel gevonden wat ik zocht, bestellen zonder problemen en anderhalve dag later kon ik mijn bestelling in de winkel ophalen.

Reageer

ROBERT HOOGENDOORN 26-07-2019

Algemene score

6,0
Kwaliteit redelijk.
Prijs gunstig.
Nu 2 X een product besteld, eerste keer veel
te laat geleverd en tweede keer nog steeds niet gekregen, alles vooraf betaald!

Reageer

Bernard Peters 26-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijs/kwaliteit verhouding is gewoon super. Al eerder goedkopere sportkleding gekocht bij bijvoorbeeld Lidl en Action, maar dit kan kwalitatief niet tippen aan de producten van Decathlon.
Daarnaast hanteert Decathlon 365 dagen als periode waarin je producten retour kan sturen. Ik ga er van uit het nooit nodig te hebben, maar het voelt wel als een zekerheidje.

Reageer

Helmert van Maanen 25-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede keuze, mooie prijs, kwaliteit prima (ykk-ritsen is). Maatvoering iets anders dan gebruikelijk ('82-88 cm' ipv gangbare '86'). Voor peutervestje niet veel keuze, maar wel wat.

Reageer

Henk 25-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Door verwijzing gezocht artikel bij de Consumentenbond naar deze site. Hier scheeelde mijn aankoop ca. 30%! Artikel was snel gevonden, samen met een snelle bezorging.

Reageer

Marcel de Groot 24-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Precies gekregen wat ik hebben wilde. Klitterband schoenen omdat ik geen veters meer kan knopen. Netjes op tijd bezorgd.

Reageer

Martha 24-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
jeu de boules magneten besteld én felgekleurde buts, ze waren snel in huis en netjes bezorgd.

Reageer

Frans 23-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website van een betrouwbare winkel, dus met vertrouwen bestellen. Bestelproces gemakkelijk en goede communicatie vanaf bestelling tot levering. Geen "kleine lettertjes", Decathlon doet wat ze beloofd.

Reageer

W 23-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wauw, de bezorging was sneller dan de wind! Goed verpakt en nette prijs voor een goed produkt! Meer kan men niet wensen. Een 9 omdat dat er voor zorgt dat men een 10 wil halen!

Reageer

Ton 23-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hadden een bestelling gedaan en daar zat helaas 1 artikel niet bij toen zijn we alsnog naar de winkel gereden maar we hadden alles al betaalt. via de Whatsapp kontakt gehad en alles werd gelijk goed geregeld wij zijn super tevreden.

Reageer

Sabine 23-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat mijn eerder ervaring.... heel correct en snel behandeld en afgerond is

Reageer

Thomas 23-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel erg super duper extreem goed echt niet normaal perfecte service van enthousiaste mensen wat een top winkel

Reageer

Chiel Schijndel Van 22-07-2019

Algemene score

10,0
het door mij bestelde artikel (sportjack) was op tijd en netjes afgeleverd. Ook het artikel zelf zag er goed uit, maar ik heb het sportjack nog niet gedragen, dus de kwaliteit er van kan ik nog niet beoordelen.

Reageer

Astrid 22-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel bleek het artikel niet meer op voorraad. Daar ter plekke kon het besteld worden en werd het thuisbezorgd zonder extra kosten. Top service!

Reageer

Francisco 21-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Simpel kunnen vinden wat ik zocht, snel geleverd, zeer goede kwaliteit, hele mooie prijs.

Reageer

Birgit Hermsen 21-07-2019

Algemene score

10,0
Supertevreden over de snelle levering. Helaas was onze positieve gevoel snel weg toen wij opblaasbare tent voor de eerste opzetten op ons buitenlandse vakantie adres. 1 van de tubes/buizen van de opblaasbare tent is lek. Om de 2 uur moeten wij lucht er in blazen. Jammer dat de dame van het servicepunt weinig empathie toonde. Het helpt al als iemand zegt: wat ontzettend vervelend...
helaas gebeurde dit niet waardoor wij ook kribbig werden aan de telefoon. Jammer!!

Reageer

Ron 21-07-2019

Algemene score

7,0
De bestelling en afwikkeling tijdens de bestelling is ok.
Jammer genoeg is nu (1 week later) de bestelling nog niet gearriveerd.
Ik heb geen haast of zo, maar een dag of vier zou toch moeten kunnen lukken lijkt me...

Reageer

Gert 21-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De hardloopkleding en accessoires die ik bij Decathlon koop zijn altijd van prima kwaliteit, en de prijzen zijn ook heel prettig. De duidelijke site werkt prima, en de spullen worden altijd vlot geleverd.

Reageer

Jans 21-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie nette winkel keurig naar sport ingedeeld. Behulpzaam vakkundig personeel

Reageer

Gerard 20-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tennisshort snel gevonden in het weekend en al op dinsdag bezorgd. Sneller kan het eigenlijk niet. Dus zeer tevreden over de snelle afhandeling en het short past voortreffelijk!

Reageer

Willy 20-07-2019

Algemene score

5,0
1 keer maar nooit weer.
Voor de vakantie nog snel wat spullen ingeslagen en bij thuiskomst bleek er in een t-shirt een winkelhaak te zitten en bij een vishengel was de top gebroken.

Reageer

Frank 20-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele Nette service en snelle levering. Helaas na opzetten van de tent zat er een fout in. Dit aangegeven en snel antwoord gekregen via de app. We zijn naar de winkel gegaan en hebben zo de tent omgeruild voor een nieuwe. Top service!

Reageer

abuchinhoren 20-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De aankoop en bestelling gedaan in winkel in Alkmaar en had binnen 2 werkdagen het product ontvangen thuis.
Mijn vrouw is zeer te spreken over haar bikini aankoop.

Reageer

Strik 20-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via de webwinkel makkelijk te bestellen. Alles op tijd geleverd. Bestelling was in een grote doos geleverd. Doos was bij ophalen bij afhaalpunt opengescheurd op de hoeken. Blij dat de bestelling compleet was.

Reageer

T. Remmerswaal 20-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het bedrijf in Frankrijk leren kennen en er sportkleding gekocht een paar jaar geleden. Goede kwaliteit en prijs. Draag het nog steeds.

Reageer

Linda25 20-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een badpak besteld en die bleek achteraf te klein. Toen heb ik een maat groter besteld en de andere retour gedaan en binnen 3 werk dagen had ik alweer die nieuwe badpak binnen. Dat vindt een goede en een snelle service.

Reageer

Tommus 20-07-2019

Algemene score

10,0
Snelle levering en de tas voldoet volledig aan de beschrijving. Goede kwaliteit.

Reageer

John en mike 19-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben tot nu toe zeer tevreden en snelle levering helemáál top nu nog afwachten of de kwaliteits ook goed is

Reageer

Thea 19-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een makkelijk te vinden site. Duidelijke product beschrijving. Makkelijk te gebruiken en goede betaalmogelijkheden. Prijs kwaliteit verhouding is dik in orde. Goed materiaal voor een redelijke prijs. De zending komt op tijd aan en is vanaf het moment van aanvraag helder te volgen. Bij de levering is een duidelijke handleiding over eventuele retourzending aanwezig.

Reageer

J van G 19-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ben in Roermond in de winkel geweest voor schoenen.
een goed overzicht ingerichte winkel, ik heb daar een paar gezien maar kon niet beslissen.
paar uur na thuiskomst de schoenen online besteld, volgende dag zijn ze geleverd zonder verzend kosten TOP.
zeker een winkel voor alle sport/en buiten kleding en schoenen.

Reageer

Monica mangot 18-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een zomer gewatteerd jasje, en kwam door te zoeken online, bij decathlon terecht.
Mijn bestelling was niet duur en snel geleverd.
Snel na ontvangst bericht, opgehaald bij de supermarkt plus.
Zit precies goed, mijn nieuwe jasje, ben zeer tevreden.

Reageer

Esmée 18-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Surfboard werd kapot geleverd door dynalogic, jullie hebben dit super fijn opgelost door een board opnieuw te bestellen en deze om te ruilen! Helemaal top!

Reageer

joke 18-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle levering, artikelen zijn van goede kwaliteit. als ik weer wat nodig heb ga ik zeker weer bij Decathlon bestellen

Reageer

BA 18-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment, super goed prijs / kwaliteit verhouding en prima service. Er ging iets mis bij mijn bestelling maar ik werd goed op de hoogte gehouden, kreeg een kortingsbon en kon via alle kanalen meteen medewerkers spreken. Top!

Reageer

Franka 17-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima webshop. Het enige minpunt is dat de meeste artikelen niet in Den Haag verkrijgbaar zijn. Ik wil de artikelen eerst kunnen bekijken en vergelijken. Een omschrijving en een foto zeggen niet altijd genoeg.

Reageer

Bert 17-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer duidelijke site. Product zeer goed omschreven. Het bestelde is exact wat ik had verwacht. Supersnel geleverd

Reageer

Astrid 17-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Decathlon heeft een groot assortiment, een snelle levering en een goede prijs kwaliteit verhouding

Reageer

boraatje 17-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb onlangs een bestelling gedaan bij Decathlon en ben hier zeer tevreden over!!!
En dan met name over het bestel- en retourproces en de afhandeling! De artikelen die ik besteld had waren prima hoor, helemaal naar verwachting, maar ik had twee kledingstukken in een maat te klein besteld. Eigen fout dus! De andere artikelen waren helemaal in orde, maar twee moesten er dus retour. Hierdoor weet ik wel meteen hoe dit bij Decathlon gaat: Perfekt!
Op de site wordt heel duidelijk uitgelegd wat je moet doen, dezelfde dag heb ik het teruggestuurd en de volgende dag al kreeg ik een mailtje dat de retourzending verwerkt was én is de terugbetaling van de artikelen al geregeld!! Helemaal top!! Ik ga hier zéker vaker bestellen!!

Reageer

Herma 16-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima kwaliteit sportkleding voor een schappelijke prijs. Leuke ontwerpen.De bezorging ging vlot, wel een erg grote doos. Had kleiner gekund.

Reageer

Lysanne 16-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Artikel zag er echt totaal anders uit dan op de website. Plooien in het tennisrokje waren op de foto niet zichtbaar. Als ik dat had geweten, had ik 'm niet besteld, dus direct retour.

Reageer

Angelique 16-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles was goed verpakt en een snelle goede levering, producten zijn precies zoals ik verwacht had

Reageer

Nelleke 16-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
War er staat dat was ook zo, snelle levering netjes n mailtje met de trac en tracé code

Reageer

Toon meer reviews