Decathlon.nl - Reviews & Ervaringen

7,8 Lees 1077 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Decathlon.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 818 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

7.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan 20-11-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en snelle afhandeling. Ik beveel decathlon zeer zeker aan.
Enig minpuntje is dat track & trace niet up to date was.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 19-11-2018 In de winkel gekocht
Arnhem

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze dochter vergat haar gekochte sport broek mee te nemen. We wonen niet in de buurt van Decatlhon. De medewerker aan de telefoon heeft meteen online dezelfde broek besteld en binnen 2 dagen was de broek in huis!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Albers 19-11-2018 Via de website gekocht

Snel gevonden, vlot geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb eenvoudig kunnen vinden wat ik zocht en het werd netjes op tijd geleverd. Wat valt hier nog meer aan toe te voegen?

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Linda 18-11-2018 Via de website gekocht

Top

Algemene score

8,0
De levering van het pakket liet even op zich wachten, maar ik werd netjes op de hoogte gehouden door Decathlon.

Reageer

Luc en Esther 17-11-2018 Via de website gekocht

Goed en snel geholpen

Algemene score

9,0
Super gemakkelijk. Snel geleverd en een top product. De site is ook erg overzichtelijk en doorklikken werkt prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin de Lange 17-11-2018 Via de website gekocht

netjes geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de levertijd en service zijn goed alleen als je iets kleins of smal besteld hoeft dat nu ook weer niet in een hele grote doos voor de rest is het goed

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michelle 16-11-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ondanks vertraging toch snel mijn zwembrillen, alleen de doos waar de brillen inzaten had wel kleiner gemogen en geen overbodig opvulmateriaal.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Suver 16-11-2018 In de winkel gekocht
Arnhem

Perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een positieve ervaring, mijn bezoek aan deze winkel. Veel keuze en meer dan genoeg personeel om je vragen aan te stellen. Een product was niet op voorraad, kon ter plekke online voor mij besteld worden. Geweldige service dus. Deze winkel ga ik vaker bezoeken.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Duinkerken 15-11-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en makkelijk online winkelen goede service goed verpakt en binnen de gestelde termijn afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abdul 15-11-2018 Via de website gekocht

top goede service ...snelle levering ...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
alles is goed overzichtelijk ...ook zoals besteld .heb alles online besteld .goed ingepakt ..laten bezorgen bij een ophaal service,top ..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelien 14-11-2018 Via de website gekocht

Goede prijs- kwaliteitverhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerder altijd een A-merk gekocht. Vanwege prijsverschil nu decathlon uitproberen. Bij aanbod lijkt De functionaliteit voorop te staan.. Het gaat om een outdoorproduct. Voor mij is mode dan minder relevant. Op basis van beschrijving en maattabel is keuze goed te maken.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Mariska 14-11-2018 Via de website gekocht

Super veel keus!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuk en functioneel sportpak gekocht. Lekker warm en in de avond goed zichtbaar door reflectie in pak.

Reageer

Jos 13-11-2018 Via de website gekocht

Online iets bestellen, bijzonder makkelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product wat je zoekt is makkelijk te vinden en te bestellen, alles loopt gesmeerd. Attente mail over je pakketje en ook wanneer je het kan komen ophalen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cora 12-11-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke website
wordt gauw bezorgd en ruilen is mogelijk
niet goed geld terug
als een artikel niet leverbaar krijg je een hintje als het weer op voorraad is

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 12-11-2018 Via de website gekocht

Goed bezig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was goed verpakt.
Optijd geleverd.
En kleding was goed.
Dus zeer tevreden en goed betaalbaar. Echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 12-11-2018 Via de website gekocht

Groot assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gemak van online is prachtig . Ook wel eens in een zaak geweest , behoorlijk spectaculair aanbod! Ik beveel iedereen aan eens een kijkje te nemen .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

zie beoordeling 11-11-2018 Via de website gekocht

goed geholpen

Algemene score

7,0
Mijn eerste bestelling ooit via internet. Wat schetst mijn verbazing na ontvangst een lege doos zonder mijn bestelde hoed. Eerst geprobeerd te chatten dit werd afgebroken toen tel.opgezocht van een vestiging dit werd Kerkrade. Klantenservice heeft me goed geholpen. Mail gestuurd en mijn hoed na 4 dagen ontvangen.

Reageer

Jennie Schnitzler 11-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb nog nooit zo een geweldige loopschoen kunnen vinden,goede kwaliteit,goede prys en meer als goed geholpen ook in de winkel,zeer tevreden en kom zeker terug in deze winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W J G van de Brug 11-11-2018 Via de website gekocht

perfecte levering goede service perfecte produkten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
gekregen wat ik bestelde goede kwaliteit perfecte levering en binnen de gestelde levertijd een dikke 10

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Morrien 11-11-2018 Via de website gekocht

Vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kan betalen met after pay Makkelijke website overzichtelijk Prijs en kwaliteit zijn goed
Snelle levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Verdonk 10-11-2018 Via de website gekocht

Sportbril. van goede kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede kwaliteit geleverd. Levering duurde wel langer als belooft op de we site. De verpakking was ook erg groot

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Cornelli 10-11-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben zeer tevreden over de prijs kwaliteits verhouding en de supersnelle levering. Je wordt via de mail op de hoogte gehouden waar je bestelling zich bevindt en wanneer geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TinkavVP 09-11-2018 Via de website gekocht

Vertraagde levertijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Mooie shop, makkelijk te bestellen, goeie artikelen. De opgegeven levertijd werd alleen ineens vlák voor levering met een dag opgeschort. Dat was jammer want we hadden dingen voor het sporten van mijn dochter besteld met de bedoeling die meteen te kunnen gebruiken. Verder prima winkel/site!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Marijn 08-11-2018 Via de website gekocht

Nette levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn bestelling is verstuurd op de dag zoals op de webshop aangegeven is. Netjes verpakt, zat zelfs een kledinghanger bij.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Piet 08-11-2018 Via de website gekocht

Perfecte begeleiding door uw medewerkers. Top assortiment.

Algemene score

8,0
De grote van het assortiment maakt je "hongerig". Ruime paden tussen niet helemaal logisch ingeruimde vakken. Maar het vakantiegevoel blijft.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

ATB 07-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk online bestellen en voor 21.30 uur besteld dan is het de volgende dag al binnen! Prijs / kwaliteit verhouding is TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tobieas 07-11-2018 Via de website gekocht

redelijk jas

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
redelijke jas de binnenvoering laat los de drukers in de mouwen schiet los
mis een binnenzak een zak boven van de jas is veel te groot kan beter 2 kleinere zijn
de verpaking snelheid was prima

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 06-11-2018 Via de website gekocht

Ruime keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Keuze is ruim alleen jammer dat op de geschatte bezorg dag een deel van de bestelling wordt geannuleerd .

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

gerrit minnen 06-11-2018 Via de website gekocht

prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima service correct geholpen, thuis bezorging perfect op tijd af geleverd,wel een beetje vroeg lag nog op bed, half 8.

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ruud 06-11-2018 Via de website gekocht

Lange levertijd

Algemene score

6,0
Ik heb voor deze winkel gekozen omdat de onderdelen die ik nodig op een fiets moeten die ook bij Decathlon is gekocht. Wat mij tegenvalt zijn de lange levertijden. Daar waar bijna elke ander grote winkel binnen 24 uur levert doet Decathlon er 7 dagen over en heb ik zojuist bericht gekregen dat er nog 6 dagen bij komen.
Wel word ik goed geinformeerd via de mail.
Ik beveel nimmer iets aan, ik kan immers niet verantwoordelijk zijn voor een dienst waarop ik geen invloed heb.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Esther 05-11-2018 Via de website gekocht

Goede prijs kwaliteit en goede service ook!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snorkelmasker besteld, zag er keurig uit maar paste helaas niet bij onze zoon. Geen probleem via de site direct retour laten sturen, een dag later mailtje binnen dat het verwerkt was, inclusief de verrekening op de factuur.
Kortom super geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rogier 05-11-2018 In de winkel gekocht
Apeldoorn

Goede service en vriendelijk personeel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn artikel was niet meer op voorraad in de winkel maar werd ter plekke online besteld voor mij en gratis thuis bezorgd.
Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Erica 05-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

10,0
De site is overzichtelijk, en de spullen worden snel geleverd. De geleverde spullen zijn van goede kwaliteit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harald 04-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, kwaliteit als omschreven.

Algemene score

10,0
Prijs kwaliteit meer dan okay.
Ruime keuze en alle sporten vertegenwoordigd.
Zeer aanbevelingswaardig, een leuk scrabble woord.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maris 04-11-2018 Via de website gekocht

Super producten voor een goede prijs en top levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim assortiment met een duidelijke product omschrijving. Goede betaalbare prijzen en een nette levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christl 04-11-2018 Via de website gekocht

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kwalitatief goede sport / golfkleding voor een redelijke prijs, ook het bestellen en de te bestellen maat is duidelijk en eenvoudig. Het aanbod is gevarieerd maar voor het onderdeel golfsport beperkt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cora 02-11-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Handige site, artikelen gemakkelijk te vinden. Zal zeker weer bestellen al vind ik het winkelen in de winkel ook erg leuk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannibal 02-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en feedback

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor decathlon gekozen door aanbeveling van mijn dochter. Zij komt vaak in de winkel. Ik ben zeer tevreden. Alles komt duidelijk over in de mail die ze sturen en wordt ook supersnel uitgevoerd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 02-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en snelle levering. Goede kwaliteit en voldoet zeker aan de verwachtingen. Na gebruik nog steeds tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MariaBianca 02-11-2018 Via de website gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Decathlon heeft alles wat je nodig hebt om te sporten. De spullen zijn zeer mooi, de prijzen laag, en de levertijd supersnel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andy 01-11-2018 Via de website gekocht

Fijne info. over de stand van de verzending

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service, mooie kwaliteit van het product, excusief bij Decathlon, eigenzinnig stijlvol en nergens anders te vinden.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Malcolm 31-10-2018 Via de website gekocht

Bezorgdatum later dan op website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Website niet altijd stabiel. Bezorgdatum op website niet gehaald in praktijk. Customerservice via WhatsApp goed en snel. Items besteld maar later zijn niet in voorraad. Concerent prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Danielle 31-10-2018 In de winkel gekocht
Best

Je wordt goed op de hoogte gehouden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de winkel de bestelling geplaatst. Het duurde wel iets langer dan gehoopt voordat ik de bestelling in huis had maar het ging ook niet zomaar over een klein pakketje. Ook toen het een dag vertraging had werd ik netjes op de hoogte gehouden. Alleen de tijden om contact via de telefoon op te nemen die klopten niet. In de mail stond door de week tot 21.00 maar toen ik om 17.30 even voor info belde was de klantenservice al gesloten. Daarna via een pb contact oo genomen op Facebook en daar heb jk nog snel antwoord gekregen. In de winkel zelf zeer vriendelijk geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 31-10-2018 Via de website gekocht

Prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima prijzen, veel keus en wat veel vertrouwen wekt is het feit dat mensen die klachten hebben, een duidelijk antwoord krijgen

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 31-10-2018 Via de website gekocht

Prima service, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima webwinkel. Genoeg keus. helaas soms mijn maat (47) uitverkocht. Service is goed en snelle levering. Klantenservice erg vriendelijk personeel aan de lijn gehad.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario 31-10-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed aanbod voor diverse sporten.
Eerste keer online besteld
Ga vaker de winkel in Best Nederland
Of vakantie in bv frankrijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Michael 31-10-2018 Via de website gekocht

Makkelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Simpel en duidelijk het artikel naar je wens te vinden op de site na plaatsen bestelling binnen twee dagen thuis

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mar 30-10-2018 Via de website gekocht

Uitstekende en vlotte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelling en levering prima in orde. Duidelijke website en ruime keuze. Verpakking kon naar mijn mening alleen wel wat minder fors.

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dj vd Wal 30-10-2018 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Shop heeft goede service en snelle correcte levering.
Goede info over versturen van het pakket en geleverde artikelen zijn van goede kwaliteit!

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. van Rossum / Damhuis 30-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en konnhet ophalen bij fileaal in Enschede

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er is veel te krijgen via de site en kan gratis verstuurd worden naae fileaal in de buurt.kon op gehaald worden toen we zelf tijd hadden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews