Decathlon.nl - Reviews & Ervaringen

7,8 Lees 857 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Decathlon.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 646 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

7.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

G.Pekaar 17-08-2018 Via de website gekocht

Zonder meer geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is zonder meer goed verlopen zeer snelle levering, ik heb ook nog iets teruggestuurd werd volgende dag na telefonies contact al opgehaald waarbij ik zelf nog kon kiezen voor een bepaalde tijd, en ongeveer met een week stond het geld weer terug op de rekening, Absoluut TOP.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak 17-08-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

1,0
Omdat het product tijdelijk niet op voorraad was een notificatie ingesteld. Binnen een paar dagen een email dat de voorraad aangevuld was, waarna ik mijn bestelling snel in huis had.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tessa Z 16-08-2018 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijke bestelprocedure, snelle levering en goede retourservice. Deze webshop geeft mij een vertrouwd gevoel.

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ria 15-08-2018 In de winkel gekocht
Bset

Open en servicegericht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb niet besteld via de site maar via de winkel in Best. Klantvriendelijk personeel. Ik meldde dat ik kwam voor vervanging van een pompje dat ik 2 jaar geleden bij Decathlon in Frankrijk had gekocht en dat dat 1x was gebruikt en het nou niet meer deed. Ze zeiden dat dat misschien verrekend kon worden met de nieuwe bestelling. Ik was verrast dat dat kon. Toen ik het nieuwe pompje kwam ophalen, en het kapotte bij me had, kon het toch niet verrekend worden omdat ik geen bon en klantenpas had. Wel balen maar ook begrijpelijk.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Miranda 15-08-2018 Via de website gekocht

Nog steeds geen zending ontvangen

Algemene score

3,0
Alleen maar bericht dat het later wordt.
Geen idee wanneer zending komt. Ik had graag een beticht gehad wanneer de zending exact afgeleverd wordt. Of vast een deel ontvangen

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Cg 15-08-2018 Via de website gekocht

Het ging top

Algemene score

10,0
Via mijn zoon kwam ik aan dit adres, zeker voor herhaling vatbaar ,zeer goed.👍 we bestellen binnenkort weer iets.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvette 15-08-2018 Via de website gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Besteld, kon mijn bestelling volgen en vlot bezorgd! De gekozen maat voldoet aan mijn eigen maat. Gelijk of afterpay betalen is mogelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Max van Olderen 14-08-2018 In de winkel gekocht
Arnhem rijnhal

Slechte service!

Algemene score

3,0
De hulp aan de zelf bedienings kassa voor spontaan uitleg aan de kassa heeft 2 x hetzelfde product aangeslagen en aan ons berekend!

Review criteria:

Slecht
Voldoende

Reageer

Are 14-08-2018 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Handige site makkelijk om ook de juiste maat te bepalen. Duidelijk hoe en wanneer er geleverd wordt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

W de blaeij 14-08-2018 Via de website gekocht

nog steeds niets ontvangen,

Algemene score

1,0
Als je naar de ordestatus kijkt zie je dat het nog steeds in behandeling staat, pruts werk, hoop dat spullen toch nog komen , mailtje dat spullen later komen had wel leuk geweest

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Jolien 14-08-2018 Via de website gekocht

Te late levering met te late terugkoppeling

Algemene score

2,0
Ik had ruim op tijd besteld bij decatlon, waarbij er 3 verjaardagskadootjes bij zaten. Door een late levering op de valreep nog andere kadootjes moeten kopen.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Sandra 13-08-2018 Via de website gekocht

Snelle verzending

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De bestelling is snel verzonden en netjes verpakt. Geen klachten. Mooie tarp en mooie waterschoenen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g. 13-08-2018 Via de website gekocht

Bij Decathlon Breda bijzonder fijn geholpen. Chapeaux??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keuzes op alle sportgebied,en je kunt er fijn rondneuzen zonder dat
je direct aangesproken wordt.
Ervaring: ik stond bij een uitverkocht artikel en de vriendelijke verkoopster
heeft voor mij de slaapzak besteld en de andere dag had ik hem thuis.
Gr. Gerrit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Melania 13-08-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
DeCATHLON winkel heeft mooi sport spullen en vriendelijke personnel.Ik bestel via de website,maar ik wist niet dat in de piazza in Eindhoven een Winkel is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Merijn 13-08-2018 Via de website gekocht

Matige en zeer trage communicatie.. helaas

Algemene score

5,0
Onlangs bestelling geplaatst. Mijn postcode is onlangs wegens herindeling woongebied veranderd maar dit wordt in de database van Decathlon nog steeds niet herkend. Blokkade dus kan postcode niet invullen. Na wat pogingen bleek plots bestelling doorgezet met verkeerde postcode, nergens was dit meer te na te zien naar welk adres verstuurd gaat worden. Er vervolgens meteen een mail nagestuurd ter info maar nul reactie. Ook op een eerdere vraag of er iets in een winkel op voorraad was kreeg ik na dag of 5 keer reactie. Nu nog steeds niet. Pakket is door postNL naar Decathlon retourverstuurd en ligt er al weer 4 dagen. Nog geen reactie.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Snjs 12-08-2018 In de winkel gekocht
Apeldoorn

Geweldig geholpen, bijzonder vriendelijk ook!, perfect!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijk En goede service!
Geweldig dat jr dingen kunt uitproberen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Cees van Aggelen 12-08-2018 Via de website gekocht

Uitgebreid assortiment en hulpvaardig personeel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tent gekocht. Bleek in winkel niet meer in voorraad. Via webshop gekocht en in winkel laten leveren. Werd via e-mail op de hoogte gehouden van status bestelling. Klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ceciel 12-08-2018 In de winkel gekocht
Breda

Goede service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede kwaliteits/prijs verhouding van sportkleding. Mijn maat was er niet. Spontaan werd gratis thuisbezorging aangeboden waarbij meteen mijn gegevens werden verzameld en alles voor me werd geregeld. Binnen 3 dagen een keurig doosje met mijn nieuwe passende kleding. Via de mail werd ik precies op de hoogte gehouden waar mijn bestelling uithing.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

tom 11-08-2018 Via de website gekocht

snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
gebruiksvriendelijk duidelijke omschrijving betreft het produkt en de levering de alternatieven of extra besteĺing aangaande het produkt

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Alex 11-08-2018 Via de website gekocht

Goedkoop, snelle levering en waar voor je geld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs, snelle en nette levering, duidelijke info over voortgang en waar voor je geld. Tot nu toe 4x besteld elke keer dik in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maya 11-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke en betrouwbare webshop. De levering ging ook snel en werd duidelijk aangegeven wanneer en hoelaat de bezorger er was.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Y. Bakker 10-08-2018 Via de website gekocht

Mooie spullen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een mooie duidelijke winkel met mooie spullen. Goede pasvorm. Je krijgt waar voor je geld en goede snelle service .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edward Wilms 10-08-2018 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles perfect! Besteld via internet. Keurige upates en ruim op tijd geleverd. In winkel bij ophalen ook alles prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 09-08-2018 Via de website gekocht

Prijs kwaliteit perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bezorging in twee pakketten viel tegen. Fiets kwam conform afgesproken dag en tijd. Rest kwam twee dagen later op later tijdstip!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eveline 09-08-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam

Probleemloos verlopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikel was in de winkel niet op voorraad. Vanuit de winkel zonder verzendkosten besteld en werd vervolgens goed op de hoogte gehouden van het verloop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lh 09-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, verpakking al kapot bij ontvangst

Algemene score

6,0
Omdat de voorraadinformatie op de website niet klopte met wat in de winkel lag, ben ik noodgedwongen uitgeweken naar de webshop.
Snelle levering, maar dure verzendkosten en jammer dat de verpakking van het product al kapot was én gevouwen in de te kleine doos zat. Niet zo leuk als je iets kado wilt geven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Frederik 09-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige goed service en snelle verzending

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke webshop! Alles goed te vinden! Goed overzicht als je iets besteld zie je het gelijk in de winkelwagen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

fionn 09-08-2018 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind Decathlon een heel goede service hebben. Alles gaat naar wens. 100 karakters is nodig? Waarom?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josephine 09-08-2018 In de winkel gekocht
Arnhem

Geweldige aftersales!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De meest klantvriendelijke winkel van Arnhem met de beste aftersales die ik ken! Kreeg de nieuwwaarde van mijn tent terug die na schade door vonkenregen van een kampvuur door onverwacht draaiende wind niet te repareren bleek, bij de aanschaf van een nieuw en in functionaliteit verbeterd exemplaar; dat noem ik nog eens klantenbinding voor t leven. Decathlon u made my day! Thanx!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 07-08-2018 Via de website gekocht

Bezorging later dan afgesproken.

Algemene score

5,0
De bezorging van de producten is helaas een paar dagen later dan op de webshop vermeld.
Hierdoor missen we de spullen die we voor de vakantie besteld hebben, jammer.
Bovendien wordt mij om een review gevraagd alvorens de producten geleverd zijn.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Robert 07-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige klantvriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind een TOP winkel, klantvriendelijke service, geweldige web-shop, snel geleverd producten.
Vlugge balie-medewerkster Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

François 07-08-2018 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles prima op tijd binnen gekregen. En de prijs was ook prima. We zijn erg tevreden over de service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ties 07-08-2018 In de winkel gekocht
best

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
produkt was niet op voorraad maar werd correct behandeld account aangemaakt en binnen enkele dagen in huis

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Stapper 07-08-2018 Via de website gekocht

Jammer

Algemene score

6,0
Late levering, werd op de dag van levering hierop geattendeerd. Verder was de track en trace code niet te volgen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Roelof Doornbos 07-08-2018 Via de website gekocht

correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Artikel was precies wat verwacht werd. Vanaf bestelling tot levering was er voortdurend informatie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nadal 06-08-2018 Via de website gekocht

Verkeerd product

Algemene score

4,0
Ik kocht een paar tennischoenen die waren afgeprijsd, vlak voor ik op vakantie ging. Ontving het pakketje twee dagen later zonder problemen, maar de schoenen hadden de verkeerde maat. Balen dus. Geen nieuwe tennischoenen op vakantie.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

li 06-08-2018 Via de website gekocht

makkelijk, snel en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon een prima winkel. Van alle markten thuis.
Ook online. Snelle levering en makkelijk bestellen.
Ze hebben alles!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 06-08-2018 Via de website gekocht

product op voorraad, levertijd 2 tot 3 werkdagen, NIET DUS

Algemene score

1,0
Wat een teleurstelling, hoewel bij order 2 tot 3 werkdagen was opgegeven kwam er tot 2 keer toe een email dat ze het helaas niet gingen halen. DE 3E KEER WAS HET WEL RAAK, HIJ ZOU MAANDAG WORDEN GELEVERD. ZONDAGAVOND NOG 2 BEVESTIGEN GEHAD. Op maandag morgen een email van de vervoerder. Die levering zal niet plaatsvinden omdat Decatlon het artikel niet heeft aangeleverd aan het sorteercentrum. Neem aug contact op met de leverancier.
Dat valt niet mee, website ligt er uit. Bij het telefoonnummer een bandje dat ik wachtende nummer 1 ben. Na 10 minuten maar weer opgehangen. Enige mogelijkheid is een whattsapp te sturen.

Als je veel tijd over hebt, koop bij Decatlon. Wat een slechte organisatie. Doen niet wat ze beloven en laten je daarna in de steek.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Olcay 05-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige tent

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De tent van Fresh & Black werkt inderdaad, ik heb het uitgeprobeerd en is inderdaad koeler dan de conventionele tent, het aantal graden heb ik niet gemeten.
Daarnaast is het echt doodeenvoudig om het op te zetten, als je het een keer hebt gedaan dan doe je het de volgende keer in 10 minuten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dinie van Sas 05-08-2018 Via de website gekocht

Super ?? het badpak was te klein, maar de service was prima.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima, geen negatieve service. Volgende keer zeker weer naar Decathlon. Misschien beter naar de winkel want dan kan je het badpak gelijk passen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Wagenaar 05-08-2018 Via de website gekocht

ik hoef niet meer zo te bukken bij Jeu de Boules

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop heeft een enorme keuze voor alle sporten maar ik kwam alleen voor mijn Jeu de Boule spullen en ben daar erg tevreden mee, snelle aflevering, Prima !!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Weide 04-08-2018 In de winkel gekocht
Apeldoorn

Tentstok gratis gemaakt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag met kapotte tentstok naar de Decathlon Apeldoorn gegaan. Die heeft een enthousiaste medewerker binnen een kwartier gratis voor ons gemaakt! Wat een vriendelijke benadering en goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Petra 04-08-2018 Via de website gekocht

Levertijd bedrog!

Algemene score

1,0
Op maandag 31-07-18 tent besteld, volgens de site levering de volgende dag. Nu is het zaterdag, nog niks ontvangen en staat nog steeds niet op verzonden. Twee keer gebeld en de belofte gekregen dat de tent de volgende dag geleverd zou worden. Ik denk dat hij van de winter wel komt! Overigens staat hij op de site nog steeds op levering de volgende dag.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

A.Alzer 04-08-2018 Via de website gekocht

Super goede en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel was een bepaalde maat niet op voorraad, ter plekke in de webshop gekeken en besteld en binnne 2 dagen thuis geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huykelom 03-08-2018 Via de website gekocht

Prutswerk!

Algemene score

1,0
Na 8 dagen (6werkdagen) wachten op de bestelling krijg ik telefonisch na 20 minuten wachtrij te horen dat de artikelen uit een ander filiaal moeten komen en er nog eens 1 á 2 werkdagen ( 4 dagen dus ) nodig zijn om verzendklaar te zijn.
14 dagen levertijd is dus kennelijk normaal, terwijl de artikelen worden beschreven als uit voorraad leverbaar.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Henri schipper 03-08-2018 In de winkel gekocht
Apeldoorn

Geweldige winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Echt goede en snelle service en betrouwbaar doen wat ze beloven.En netjes en vriendelijk personeel. En helpen heel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pdr 03-08-2018 Via de website gekocht

Goed maar niet binnen de beloofde levertijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goede webshop, alleen geen levering binnen de afgesproken tijd. De winkel zelf is altijd prettig, goede prijs-kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Henrita 02-08-2018 In de winkel gekocht
Kerkrade

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze hebben me goed geholpen. Ik wilde ballerina van New feel. Maar jullie hebben het uit de mark gehaald. Wat ik heel erg ving. Ik heb de nieuwe model besteld. Maar ik heb ze vandaag terug gebracht. De kwaliteit is niet goed. Ze zitten niet goed. Maat 41 is te klein en piept als je erop loopt. Maat 42 is te groot. De oude new feel ballerina's zijn elegant en van kwaliteit. Ik kocht altijd 1 paar , 1 jaar vooruit . Ik hoop echt dat jullie het oude model terug krijgen. Want de nieuwe zijn niet goed. Materialen zijn niet van goede kwaliteit. Echt heel jammer

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 02-08-2018 Via de website gekocht

Heerlijke winkel, geen poeha, gewoon gemakkelijk bestellen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel, deskundig en uitgebreid assortiment. De maat van het product was niet op voorraad in Amsterdam, even online en de volgende dag thuis bezorgd. Kan niet makkelijker....

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 02-08-2018 Via de website gekocht

Alles prima geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had golfschoenen online besteld, snel geleverd, helaas te klein bij het passen.
Geen probleem,de juiste maat op voorraad in de winkel, meteen omgeruild.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews