Decathlon.nl - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 596 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Decathlon.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 395 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Monique 27-05-2018 In de winkel gekocht
Best

Was beetje teleurgesteld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Online kon ik alles bestellen en zou de bestelling optijd binnen komen. Het ging om shirts en prijzenbekers welke ook bedrukt moesten worden. Als je ze thuis liet bezorgen zouden ze 24-5 binnen komen, maar moesten ze naar de winkel pas op 26-5. Gebeld met filiaal en daar zeiden ze dan kies je voor levering “thuis” en dan vul je daar ons adres in.... zo gedaan maar toch zouden ze niet voor de 26e geleverd worden want dan ging er pas weer een vracht. Daarom alles moeten cancellen om de kampioenen toch optijd te kunnen feliciteren! Dus al met al niet blij met de “service”

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Annet 27-05-2018 Via de website gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eerste keer en goed bevallen had het van iemand gehoord had nog nooit van jullie gehoord ...... . .......

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

olaf 26-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

8,0
Makkelijke webshop. Alles goed te vinden. Fijn dat je bij producten kan inzoomen.
Alleen jammer dat kleuromschrijving niet helemaal overeen kwam met werkelijke kleur.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Arjen 24-05-2018 In de winkel gekocht
Breda

Volgens afspraak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Niet voorradig in winkel maar kon direct bestellen en afrekenen met alle wel voorradige artikelen. De belofte was voor het weekend in huis..... en dat klopte!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

TT 24-05-2018 Via de website gekocht

Helaas niet online te ruilen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Snelle levering en eenvoudige retournering. Wilde graag omruilen voor een andere maat, maar daarvoor moet dan een nieuwe bestelling geplaatst worden. Dat is jammer, liever meteen online ruilen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

21-05-2018 24-05-2018 Via de website gekocht

Heel goede service en goed op tijd pakket bezorgd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede service via website! En gemakkelijk voor l aten bezorgen goede website om uit te kiezen voor je spullen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia 24-05-2018 Via de website gekocht

Goeie service in de winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Helaas had mijn bestelling vertraging en werd bezorgd in een verkeerd filiaal.
Gelukkig werd ik in de winkel enorm zorgvuldig geholpen en is het keurig opgelost!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Jeroen V 23-05-2018 Via de website gekocht

Later dan toegezegd maar wel perfect verpakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Als je relame maakt met besteld voor en afgeleverd op dan zou je daar als klant ook recht aan moeten kunnen ontlenen.... helaas gaat dat niet op. De volgende dag is niet 2 dagen later.... gelukkig is dat dan wel weer gelukt en pasten de artikelen goed, (en)waren deze keurig in orde en verpakt.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

John-Pierre Cornelissen 23-05-2018 Via de website gekocht

Slechte bezorgservice

Algemene score

1,0
Daar waar andere webshops de volgende dag, of soms zelfs nog dezelfde dag leveren, doet Decathlon dat volgens de website pas na 3 tot 5 werkdagen. Vervolgens krijg je dan na 6 dagen en 3 werkdagen (door het pinksterweekeinde) een e-mail dat het helaas nog wat langer duurt. En als uitsmijter krijg ik na 6 dagen een e-mail om een beoordeling over de webshop achter te laten terwijl ik de hele bestelling nog niet eens ontvangen heb. Daarom een 1 als cijfer.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Brammer 23-05-2018 Via de website gekocht

Itiwit 2 kajak bekeken in winkel, besteld via webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel een Itiwit 2 kajak bekeken en extra info gekregen, o.a. over de benodigde lengte van de peddels. Duidelijke en overzichtelijke info. Via webshop besteld. Dat ging heel makkelijk en intiutief. Heldere communicatie over afleverdatum en tijd. Zeer tevreden over deze aankoopwijze en zeer tevreden over de kajak.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tinkerbel 22-05-2018 Via de website gekocht

weer prima verzorgd ! Snel en prima verpakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima webshop, veel keuze en goede service ! Goede pasvorm en maten kloppen. En natuurlijk super snel bezorgd in deugdelijke verpakking

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

21-05-2018 22-05-2018 Via de website gekocht

Heel goede service en goed op tijd pakket bezorgd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede service via de website en gelijk eenvoudig via de website en gelijk binnen een paar dagen je spullen geleverd aan je huis bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alexandra 22-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Groot assortiment en veel op voorraad, snel geleverd. Alle goederen waren precies goed. Wat in de winkel niet aanwezig was, was wel online beschibaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Léon Lambers 21-05-2018 Via de website gekocht

Duidelijk en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
kwaliteit van de eigen merk artikelen zijn uitstekend en zijn scherp geprijsd.
Ook de levering is netjes en snel verlopen en wordt goed op de hoogte gehouden.
Ruime keus in heel veel soorten sporten/ hobby's

Ben heel tevreden en zal zeker vaker iets bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjon 21-05-2018 Via de website gekocht

Helemaal goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne overzichtelijke website en winkels met vriendelijk personeel. In de winkel heb ik een kampeertafel gezien die ik online heb besteld (ik heb geen eigen vervoer en dan is laten bezorgen een fijne optie). Het ging allemaal razendsnel, goed op de hoogte gehouden en de tafel kwam de volgende dag al. Helemaal goed!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annie 18-05-2018 Via de website gekocht

fiets

Algemene score

9,0
goede uit uitleg ruimte van keus prijs klassen en veel om op tenoemen de keuze staan er goed op de site

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferwin 18-05-2018 Via de website gekocht

Nog niet ontvangen

Algemene score

5,0
leuk dat ik al een mail krijg voor een beoordeling, maar ik ontvang mijn fiets over een uurtje . En nu moet ik ook nog 100 karakters invoeren

Reageer

Sabine 17-05-2018 In de winkel gekocht
Den Haag

Fijne schoenen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Schoenen waren niet voorradig in de winkel, maar bij bestelling in de winkel checken ze meteen de voorraad elders en betaal je geen verzendkosten. Echt top!

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Jeffrey Filon 17-05-2018 In de winkel gekocht
Arnhem

Heel erg tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed en kundig geholpen op de Golf afdeling. Het artikel was niet op voorraad maar werd ter plekke besteld. Dacht dat ik het moest ophalen als het binnen was maar het werd thuis bezorgd !! Top service !!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 17-05-2018 Via de website gekocht

Mooie winkel met alles voor elke sport

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Lekker rustig overal kijken en de zelfscan werkt prima, weinig of geen wachttijden aan de kassa en de levering na overleg precies op tijd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

viviane allaer 16-05-2018 Via de website gekocht

KLANTENKAART

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
snel antwoord en professionele aanpak van de problemen. Er was een probleem met mijn kaart en dit werd in geen tijd opgelost. Bedankt Decathlon.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Terschelli 15-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering op de voorspelde datum!

Algemene score

10,0
We dachten dat het niet zo snel kon worden bezorgd, maar het pakketje word ook optijd bezorgd op eiland (Terschelling).

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jos 15-05-2018 In de winkel gekocht
Best

Vissersparaplu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij vinden het een.hele leuke winkel. Ze hebben alles. Wat niet in de winkel is. Kan je zo bestellen via Internet of in de winkel . Betalen en je hebt het na een paar dagen al kosteloos thuis bezorgd. Chapeau. Bij ons was het nog eerder als de voorspelling. Dus heel tevreden.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marjolein 15-05-2018 Via de website gekocht

Bestelling niet ontvangen

Algemene score

1,0
Aan de website mankeert niets. Mijn bestelling heb ik door onvolledige adressering niet ontvangen. Het is afgeleverd bij het afleverpunt. door onvolledige adressering mogen zij het niet aannemen. De Post.nl heeft het mee terug genomen. Ik verwacht van Decathlon een mail oid. dat het pakket bij hen terug id gekomen en hoe nu verder, maar nee. Ik heb zelf gebeld en het pakket wordt nu opnieuw opgestuurd. Ik heb van dit gesprek geen bevestiging in de mail gekregen

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Nusara 14-05-2018 Via de website gekocht

Top online service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had 3 reddingvesten besteld de personeel aan de lijn was Behulpzaam en vriendelijk. Ook korting gegeven!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin L 14-05-2018 Via de website gekocht

Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goede service. Alleen jammer dat er geen vervanger was voor de niet meer leverbare grondpen voor de strandparasol.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Wilma 14-05-2018 Via de website gekocht

Super service

Algemene score

10,0
In eerste instantie ben ik naar de winkel in Alkmaar gegaan om een oplaadsnoer voor een Tom Tom sporthorloge te kopen. De medewerkster had nog een "geheim" doosje met bandjes en oplaadsnoer. Helaas zat degene die ik moest hebben er niet bij. Ze heeft toen voor mij er een besteld. Wist ook wat voor snoer er op moest. Het zou 's woensdag thuis geleverd worden, maar het kwam dinsdagochtend al. Super geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ptvelde 14-05-2018 Via de website gekocht

Beloofde levertijd niet waargemaakt

Algemene score

3,0
Doordat levertijd niet werd waargemaakt is fietsweekeinde in water gevallen. Niet op rekenen dus.
Artikelen waren op voorraad, anders was ik wel "om de hoek" gaan kopen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

E van Oostrom 14-05-2018 Via de website gekocht

Heel hulpzaam en goede info Neel vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is heel groot en uitgebreid en diverse artikelen Ik heb er een fietsenrek gekocht en is thuis bezorgt en die waren op de minuut terplaatsen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Melanie 13-05-2018 Via de website gekocht

Geen wandelschoen maat 32 beschikbaar in winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Zocht wandelschoentje voor onze dochter twee weken geleden voor avond vierdaagse. Geen maat 32 beschikbaar en pas na 5 dagen online bestellen beschikbaar in de winkel. Duurt te lang vind ik.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Lise 13-05-2018 Via de website gekocht

Super winkel, met uitgebreid assortiment.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs / kwaliteit van de spullen. Wij halen heel vaak spullen voor kamperen en andere sporten en altijd erg tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tomvanelten 13-05-2018 Via de website gekocht

Geen goede tekst

Algemene score

5,0
Ik heb bij jullie boilies voor het karpervissen gekocht. Het ging om boilies karpervissen natuurlijke boilies 3 kg. Nu staat er in de productomschrijving dat er 3 kg boilies zijn maar ik heb maar 1 kg gekregen. Nu vind ik dat niet terecht en wil ik graag nog 2 boilies krijgen. Ik ging er namelijl van uit dat ik 3kg kreeg.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

Roy van Loosbroek 12-05-2018 Via de website gekocht

snelle levering vanuit het buitenland.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik had twee vrij grote producten besteld bij decathlon rond 11 uur 's nachts. 2 dagen later was de bestelling al bij het dichtbijzijnde postnlpunt geleverd terwijl er van te voren een levertijd van 3 dagen was gemeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Omen 11-05-2018 In de winkel gekocht
Tilburg

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
omdat de maten van de schoenen voor mijn vrouw niet aanwezig waren een medewerker aangesproken die onmiddellijk ging kijken of de gewenste maat nog aanwezig was, dit ging via zijn telefoon. Hierop bleek deze niet meer leverbaar, maar de medewerker heeft deze meteen besteld en ervoor gezorgd dat deze zo snel mogelijk thuis bezorgd zouden worden.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Diny 10-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige rolschaatsen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel tevreden goede levering en mooie rolschaatsen top super goede winkel decathlon is echt aan te bevelen dank je

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kasper 10-05-2018 Via de website gekocht

dagje vertraging, maar prima tent geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Mooi pop up tentje gekocht, met handig opvouw systeem. Prima prijs. Levering kwam een dag later dan beloofd, maar ik had dan ook pas om 21:45 uur besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jaap 09-05-2018 Via de website gekocht

Mooie site met voordelige goede producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De fietstas die ik heb besteld kost minder dan de helft van de concurrent en is toch van uitstekende kwaliteit

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 09-05-2018 Via de website gekocht

Fijne ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat jassen besteld bij de Decathlon. De aanduidingen om te zien hoe de maten vallen vind ik erg handig: alles in de juiste maat besteld. Als het nodig is, ook heel fijn dat terugbrengen of sturen zo makkelijk is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joke 09-05-2018 Via de website gekocht

Gemakkelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na een sportpas aangemaakt te hebben was het gemakkelijk en straigtforward. Ook het overzicht helpt. Ik heb 1 product teruggestuurd wegens te groot en meteen een kleinere besteld. Dit ging ook gemakkelijk en uitleg is duidelijk! Dus super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nienke 08-05-2018 Via de website gekocht

Ik ben altijd blij met de Decathlon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Substantieel goedkoper (bij mijn meest recente bestelling 10 euro goedkoper dan andere winkels en dat op een aankoop bedrag van €15,—. Dit was dus bij andere ruitersportzaken €25,—).
Goede kwaliteit en sinds kort (ca. een jaar) op fietsafstand een filiaal.

Tip ter verbetering: denk heel goed over duurzaamheid en arbeidsomstandigheden bij de productie. Jullie komen er niet goed uit bij “Rank-a-brand”.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frankmaaskant 08-05-2018 Via de website gekocht

Prima spullen aangeschaft voor de volgende wintersport

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel keuze in veel soorten sportkleding en accessoires.
Makkelijk te vinden door menu en zoekfunctie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Th.Tullenaar 08-05-2018 In de winkel gekocht
Coolsingel

Bijzonder efficient en klantgericht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een werkelijk zeer scherpe aanbieding van een Thule fietsdrager bracht mij bij de Dwcathlon Coolsingel. Helaas was het gewenste type niet opvoorraad. Wel showroomexemplaar. Bestellen ging direct ter plaatse en na 2 dagen al in huis! Service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Frank 08-05-2018 Via de website gekocht

snel, goed, vandaag, morgen thuis, Kortom een geweldige serv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was eerst sceptisch weer een nieuwe shop, goedkoop ??
Als deze shop zo blijft, kom ik vele malen terug, keurige services

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kravi 07-05-2018 In de winkel gekocht
Kerkrade

Check altijd even je "online" fiets

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Mountain Bike in de winkel besteld (gelijk aan online bestelling). Helaas was er iets vreemds aan de hand met mijn order. Op mijn account stond de fiets als "nog te leveren" voor een week, terwijl de fiets al in de winkel aanwezig was. Heeft mij 3 telefoontjes gekost om uit te vinden waar mijn fiets was.
Fiets opgehaald en buiten getest. Afstelling van de versnellingen waren niet goed en een schijfrem liep aan. Binnen goed geholpen door een van de fietsemakers. Blijkt dat Decathlon de fietsen niet meer in de winkel afstelt (alleen uitpakt) maar centraal in een fabriek. Dit loopt niet altijd vlekkeloos (zoals de medewerker van D. bevestigde). Natuurlijk goedkoper voor Decathlon, maar service is dan minder.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Breederveld 07-05-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Gemskkelijk besteld, goed geinformeerd ,netjes thuis bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel keuze , maar toch overzichtelijk ,aardig personeel en goede service.
Zeer concurrerende prijzen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Elise 07-05-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
bestelling snel binnen, 365 dagen ruilen (te bizar eigenlijk) en super service in winkel toen ik eigenlijk een andere maat wilde hebben. Kon de andere maat daar laten en het verschil werd direct verrekend.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 07-05-2018 Via de website gekocht

mooie producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie website, alle producten zijn eenvoudig te vinden en hebben een goede omschrijving.
zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hj 06-05-2018 Via de website gekocht

Prima, snelle levering

Algemene score

9,0
Het weekend besteld en dinsdag geleverd.
Product lijkt naar tevredenheid.
Had voor de zekerheid 2 maten besteld, dus 1 retour gezonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Janneke 06-05-2018 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ruime keuze en goede prijzen, snelle bezorging. Nog geen ervaring met afhandeling eventuele retourneringen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Riny Bögels 06-05-2018 Via de website gekocht

Helemaal prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is perfect, en goed gesorteerd. alleen de versturing moest wel lachen het was verpakt in een veel te groot pakket. terwijl het zo in de brievenbus kon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews