Decathlon.nl - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 306 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Decathlon.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 240 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

7.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Agnes 12-12-2017 In de winkel gekocht

Breed assortiment, goede prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuk assortiment voor alle sport- en vrijetijdsbesteding. Een artikel was er niet in de maat, maar kon direct besteld worden en gratis thuis worden afgeleverd. Ik werd daarbij zeer vriendelijk geholpen door een medewerker. Zelfs in de sinterklaasdrukte werd het artikel tijdig thuisbezorgd.

Reageer

E.M 12-12-2017 Via de website gekocht

Eerlijke winkel en kwaliteitswaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een goede eerlijke winkel met prodikten van kwaliteit met een goede prijsverhouding. Kom hier altijd graag terug!

Reageer

Gladiool 12-12-2017 Via de website gekocht

Mooie Snowboots voor kinderen.

Algemene score

8,0
Leuke winkel/internetsite.

Alleen jammer dat het adres verkeerd was overgenomen, waardoor ik geen melding kreeg om het bij pakje gemak op te halen. Gelukkig ging ik het zelf maar vragen.

Reageer

Eric 10-12-2017 Via de website gekocht

Webshop Te late levering slechte informatievoorziening

Algemene score

3,0
Voor de tweede keer besteld voor de tweede keer teleurgesteld. Goed assortiment, Echter leverproces is slecht. Te late levering geen informatie.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Elize 08-12-2017 Via de website gekocht

Zoveel keuze! Snelle service ????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site is mooi overzichtelijk, door de zoekopdracht ben je snel bij de artikelen die je zoekt.
Behandeling via de site gaat snel en (in mijn geval) kan je de bestelling snel ophalen in de winkel.

Reageer

michel 08-12-2017 Via de website gekocht

Click & Collect, prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een klein en vergeleken met andere aanbieders bij Decathlon goedkoop fietsonderdeel was helaas niet aanwezig in vestiging Rotterdam. Gebruik gemaakt van Click&Collect. In Rotterdam kunnen ophalen. En zelfs een dag eerder dan de beloofde datum.

Reageer

Emiel 08-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima snelle levering. Sinterklaas actie boven de 50 euro gratis verzending was prettig. Erg tevreden!

Reageer

Gerard 08-12-2017 Via de website gekocht

Super klantgericht!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Decathlon is voor ieder wat wils....van jong tot oud, binnen of buiten bij Decathlon koop je het voor weinig duiten.

Reageer

Titan 06-12-2017 Via de website gekocht

Groot assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Decathlon de (online)winkel met een breed assortiment sportartikelen met een goede kwaliteit voor een billijke prijs!

Reageer

Ellen Schwantje 06-12-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site is duidelijk. Het was fijn dat mijn zoon het Jack, dat iets te klein voor hem was, in de winkel kon ruilen voor een groter!

Reageer

Gisele 06-12-2017 Via de website gekocht

Great product & delivery on time.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I often buy online & offline in Decathlon stores and I'm always amazed by the quality of the products and the great service! My order was delivered on time (winter gloves) and I decided to buy another pair to give as a Christmas present.

Reageer

willem 06-12-2017 Via de website gekocht

Keurig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn webbestelling lag keurig klaar en en de medewerker heeft me prima geholpen om even te kijken of alles er in zat

Reageer

Celeste K 06-12-2017 Via de website gekocht

Overzichtelijk, snel en fijne service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De decathlon shop is ontzettend fijn. Bij ieder artikel staat duidelijk uitgelegd wat het is en wat de voordelen zijn. Als beginnend hardloper werd ik helemaal gek op alle andere websites. Toen ik Decatlon ontdekte heb ik eindelijk toch een weloverwogen keuze in kleren kunnen maken. Toen er iets niet paste kon ik het zonder problemen ruilen in de winkel. Hartstikke fijn, ik kom hier zeker terug en bestel hier vaker!

Reageer

Erna 06-12-2017 Via de website gekocht

Prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goede webshop en mooie en kwaliteit artikelen alleen jammer dat je bijna een week moet wachten op je bestelling en de meeste bedrijven toch al na 1 of max 2 dagen kunnen bezorgen. Zeker na een Ideal betaling. Maar voor de rest zeer tevreden over de spullen die ik heb besteld. Past mooi en maten kloppen ook. Nu even afwachten wat het gaat doen na een aantal keer wassen.

Reageer

Anthony 06-12-2017 Via de website gekocht

Snel en correct levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie en ruim assortiment van producten, alleen jammer dat waterproofing (spuitbussen) niet op de post kan.
Het online hulp is erg handig alle vragen worden snel beantwoord. Top 👍🏼

Reageer

Norbert 05-12-2017 Via de website gekocht

Top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima spullen, hele goede prijzen en snel geleverd. Heb je een probleem dan wordt dat opgelost kortom, helemaal prima!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Thijs 05-12-2017 Via de website gekocht

Prima leverancier

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het artikel was door mijn dochter al gekozen. De bestelling was vervolgens simpel. Snelle levering. Helemaal prima, temeer daar ik het artikel bij een PostNL punt kon ophalen en dus niet thuis hoefde te blijven.

Reageer

John bodde 04-12-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na bestelling van een regen jasje,was het niet direct leverbaar bleek later,hier werd keurig een berichtje gestuurd met excusses persoonlijk vond ik dit erg netjes

Reageer

Pieter 04-12-2017 Via de website gekocht

Top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Echt een super winkel voor veel sporten. Je kan er voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of het op te halen in de winkel. Ik kreeg keurig een mail dat ik mijn besteling af kon halen in de winkel dit was eerder dan verwacht wat erg fijn was.

Reageer

Trudy 04-12-2017 Via de website gekocht

Erg goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er was 2x hetzelfde bedrag van mijn bestelling afgeschreven. Ik heb gechat en zij hebben advies gegeven om via klantenservice te mailen. Volgende dag antwoord terug. Dag erna het geld teruggestort.

Reageer

Sylvia 03-12-2017 Via de website gekocht

Duidelijke website, nette levering

Algemene score

7,0
Duidelijke website, goed op de hoogte gehouden van de zending (de geplande leverdatum werd niet gehaald, maar ik werd hier via de mail netjes van op de hoogte gehouden).

Reageer

M.Jansen 03-12-2017 Via de website gekocht

Ze leveren prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Groot assortiment voor alle mogelijke sporten en van een professionele kwaliteit. Snelle levering en goed ingepakt dus onbeschadigd gearriveerd

Reageer

Jessica 03-12-2017 Via de website gekocht

Slechte levering

Algemene score

1,0
Heb meer dan een week geleden bestelt. Op zaterdag. Alles was op voorraad en zou waarschijnlijk woensdag geleverd worden. Nu meer dan een week later nog niks ontvangen. Leuk zo voor Sinterklaas!

Reageer

Hilde 03-12-2017 Via de website gekocht

Prima prijs/kwaliteit!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Verschillende artikelen gekocht voor de wintersport: skijassen, skisokken, skihelmen. Allemaal met een prima prijs/kwaliteitverhouding!

Reageer

Louise Hoffmann 03-12-2017 Via de website gekocht

Prima badpak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aangezien er op 't moment weinig badkleding in winkels te koop is, kwam ik bij toeval op de site van Decathlon terecht. Ik was aangenaam verrast. Hele duidelijke gebruiksvriendelijke site! En wat een ruime keus. Had nog nooit van deze winkel gehoord, maar is echte aanrader. Inmiddels heeft een vriendin hetzelfde badpak, maar dan in andere kleurstelling gekocht. Goede prijs en kwaliteit. Zal er zeker nogmaals iets kopen. Zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fiona 02-12-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne webshop, veel keus in vele sporten, snelle levering, zelfs vlak voor sinterklaas. Je wordt via de track and trace ook goed op de hoogte gehouden van de levering.

Reageer

Ina 02-12-2017 Via de website gekocht

Ruim assortiment, makkelijk besteld en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim assortiment en makkelijk online besteld. Alles werd snel en goed verpakt geleverd. Ook werd ik uitstekend op de hoogte gehouden over de voortgang van mijn bestelling. De (gratis) betaalmogelijkheid via Afterpay biedt tevens extra zekerheid voor het online aankopen. Compleet tevreden en ik beveel Decathlon zeker aan.

Reageer

Margriet Wijnans 01-12-2017 Via de website gekocht

Lange tijd onduidelijk of het bestelde aanwezig was.

Algemene score

5,0
Op de website gekeken: slaapzak niet leverbaar. Week later nog eens gekeken ( misschien nu wel aanwezig): inderdaad 1exemplaar in de voorraad. Zelfs met korting! Besteld, betaald. Bericht: wordt geleverd op maandag 27 november. Bericht komt later: vrijdag 1 december. Vandaag bericht niet leverbaar, excuses, cadeaubon. Maar nu heb ik nog maar een dag om iets anders te kopen voor het sinterklaasweekend. Terwijl ik het volste vertrouwen had: het komt nog op tijd.

Reageer

Alberdina 01-12-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer ruime keuze aan sport artikelen en kleding, ook voor kinderen. Alles is makkelijk te vinden. Bestellen gaat ook makkelijk. Retour sturen gaat ook makkelijk, ging bij mij eerste keer niet helemaal goed, was mijn fout maar is super opgelost.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

capricorn 30-11-2017 Via de website gekocht

Makkelijk en snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk besteld in de ruime keuze op de website. Zelfs een dag eerder leverd dan vooraf aangegeven, zeker voor herhaling vatbaar!

Reageer

AM Bosma 30-11-2017 Via de website gekocht

Wat raar

Algemene score

3,0
Ik heb 2 dingen besteld, ik zou eerst 1 maar zag toen dat jullie boven de €70 gratis bezorgen. Ik heb het 3x geprobeerd maar het enige wat ik in kon vullen was een ophaalpunt in de buurt van waar ik woon. Dat vind ik echt heel raar, bezorgen betekend bij mij dat je het mensen thuisbrengt. Slechte service.

Reageer

Lena schipper 30-11-2017 Via de website gekocht

Wel review geen pakket

Algemene score

1,0
Ik heb iets bestel maar nog steeds geen bericht gehad dat mij pakket afgehaald kan worden in de mij gekozen winkel

Reageer

Rodrigo 29-11-2017 Via de website gekocht

Top prijs/kwaliteit relatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit sport producten voor een heel redelijke prijs. Ik verkocht altijd bij Decathlon mij sport spullen. Website werkt ook heel goed.

Reageer

Wim 29-11-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij een bestelling van meerdere producten via de webshop was er een product niet goed bij levering. (gat in sok).
De klantenservice heeft dit zeer goed opgelost.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald 26-11-2017 In de winkel gekocht
Arnhem

Prima sportwinkel. Veel keus

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb vooral kleding gezocht voor wandelen, trecking, hiking. Maar ook voor hardlopen en mtb. In allegevallen geslaagd en tevreden tot nu toe. Opvallend is het verschil in prijs met bijvoorbeeld BeverSport. Enige twijfel over kwaliteit en duurzaamheid is er wel. Maar zeker de moeite waard om uit te proberen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Chita 26-11-2017 Via de website gekocht

Vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen gaat erg gemakkelijk en alles is helder uitgelegd. De levering was vlotter dan in de aankondiging stond vermeld. Alles verliep netjes en soepel, product in goede staat geleverd en geheel naar tevredenheid. Veel plezier nu van mijn product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marjan 25-11-2017 Via de website gekocht

Goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Groot assortiment. Goede prijzen. Mooie kwaliteit. Alleen verzending duurt erg lang. Is voor mij een behoorlijk min punt.

Reageer

KeesM 24-11-2017 Via de website gekocht

Mooi op tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op deze website terecht gekomen in opdracht van de Sint. Gevraagde producten op de site goed te vinden. Over een kleine stagnatie in de leveringstijd werd via email op een correcte manier geconverseerd. Producten op tijd geleverd. Sint tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

margie 24-11-2017 Via de website gekocht

Veel keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Grote keuze in tennisrackets. Aangezien ik een beetje voor de lol tennis, wilde ik niet een duur tennisracket kopen. Dit kan dus makkelijk bij Decathlon, ze hebben een grote keuze goedkope rackets tot natuurlijk dure. Snelle levering. Top

Reageer

Ton 23-11-2017 Via de website gekocht

Super service en levertijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De winkel i Arnhem is voor mij de dichtstbijzijnde. Mooie grote zaak. Ruim assortiment. Ruim opgezet. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 23-11-2017 Via de website gekocht

Direct reactie en excuses

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na aankoop van thermokleding wat lang moeten wachten op bezorging. Bleek een probleem te zijn in magazijn. Na contact snel opgelost en bezorgt en bezorgkosten retour gekregen. Dus prima reactie. Shirts zijn ook super. Lekker warm en ademend.

Reageer

J 22-11-2017 Via de website gekocht

Jammer dat de leverdatum verzet werd

Algemene score

6,0
Het nadeel van de webshop van Decathlon vind ik is dat er een langere levertijd op zit en dat in deze tijd waar alle bedrijven stunten met voor 22.00uur besteld morgen in huis. Dus wat mij betreft kan daar veel verbeterd worden. Mijn bestelling zou op 18 november geleverd worden, maar 's avonds 17 november kreeg ik het bericht dat dit uitgesteld werd, natuurlijk teleurgesteld hierdoor maar gelukkig 20 november dan toch mijn bestelling binnen.

Reageer

Loesje 22-11-2017 Via de website gekocht

Goede prijs-kwaliteitverhouding en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is gebruiksvriendelijk en snel, de artikelen zijn van goede kwaliteit en worden binnen 3 dagen geleverd.

Reageer

Jan de Jong 22-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een ontbrekende club van mijn golfset en kwam hier terecht, mijn eerste ervaring met Decathlon en meteen een goede, een leuke prijs en snel geleverd.

Reageer

Niels 22-11-2017 Via de website gekocht

Trainingsbroeken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel keuze wat niet in de winkel fysiek te vinden is. Jammer dat ik met een Samsung S8+ niks kan bestellen met de app. Betaald met afterpay( 14 dagen tijd voor) maar in de winkel krijg je wel je geld terug( zie dit dan meer als gratis lening voor 2 weken) hier kan decathlon waarschijnlijk niks aan doen

Reageer

Sandra 22-11-2017 Via de website gekocht

Bestelling

Algemene score

6,0
Na bestelling en betaling kregen wij de melding dat onze bestelling verlaat verstuurd zou worden en dat dit wel 2 weken kon duren. Terwijl aangegeven was dat de producten op voorraad waren. Heel teleurstellend. Uiteindelijk de producten toch binnen 5 dagen ontvangen. Producten prima. Maar teleurstellend over de tijdslijnen van levering !

Reageer

Susanne 22-11-2017 Via de website gekocht

Goede sercice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Top winkel! Veel producten voor een lage prijs. De verzending was iets vertraagd, maar hierover keurig ingelicht per mail

Reageer

Carola 19-11-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hadden n zwembroek besteld voor de eerste echte wedstrijd van ons zoontje. Door n storing in het magazijn zou de zwembroek waarschijnlijk niet op tijd geleverd kunnen worden. Echter door n meedenkende medewerker stond er op vrijdag ochtend 8u n koerier op de stoep met de zwembroek!! Echte n puike service

Reageer

Ron 17-11-2017 Via de website gekocht

Af en toe lastig navigeren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Omdat ik al meerdere keren iets heb besteld, ging ik op zoek naar een regenjack. Zo gevonden! Alleen het zoeken naar andere modellen gaat wat lastig ... Verder ging het prima en simpel.

Reageer

Frits@ 17-11-2017 Via de website gekocht

Fijne webshop, duidelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Netjes verpakt, duidelijk hoe lang het gaat duren, welke verzending je kiest. Ze zagen er precies uit zoals ik ze het besteld.

Reageer

Toon meer reviews