Cook&Co.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 406 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cook&Co.nl.

Cook&Co.nl stelt zich voor

Bij Cook&Co weten we dat koken net zo gezellig kan zijn als eten! Op www.cookandco.nl vind je culinaire inspiratie en smakelijke ideeën voor iedereen die van koken, lekker eten en gezellig tafelen houdt. Als kookliefhebber kun je dus je hart ophalen. We serveren de leukste, mooiste en handigste kookspullen; een uitgebreid assortiment, van kwalitatieve basisartikelen tot specialistische artikelen en eigentijdse hebbedingen. Wanneer je op werkdagen voor 22:00 bestelt dan wordt je bestelling de volgende dag thuisbezorgd. Je betaalt geen verzendkosten bij een bestelling vanaf €25,-.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 242 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

koffieleut 13-08-2017 Via de website gekocht

Mooie mokken.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een duidelijke site met prima artikelen. Ik was op zoek naar een kadootje en heb dit vrij snel kunnen vinden. Bij die zoektocht ook leuke artikelen voor mezelf gezien.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

aj 11-08-2017 Via de website gekocht

heel tevreden alles naar wens

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
belofte nagekomen prima toch?en de prijs kan wel lager misschien maar ze hebben wel veel dingen op kookgebied

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sandra 09-08-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wat ze zeggen op de site, komen ze ook na. Snelle levering. Ga cker in toekomst vaker bij Cook and co bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bruno 07-08-2017 Via de website gekocht

Prachtige producten!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eenvoudige bestelling, mooie keuze, eerlijke prijzen en promoties, vlotte betaling en prima levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvonne 07-08-2017 Via de website gekocht

snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
alles liep perfect, zoals ik ook verwacht van een prima zaak
de bakblikken zien er geweldig mooi uit. Binnenkort ga ik ze gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma R. 05-08-2017 Via de website gekocht

Cook & Co is het vertrouwen waard

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kenmerken van Cook&Co: duidelijke website, verkoop van A-merken, vertrouwd, supersnelle levering, ga hier zeker nog meer kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter van keulen 04-08-2017 Via de website gekocht

Alles prima!

Algemene score

8,0
Shop levert goede spullen en doet wat het beloofd. Na het bestellen loopt alles, zoals ik ook had verwacht gesmeerd!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

LE Eikens-Choufoer 02-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige webwinkel

Algemene score

10,0
Het is fijn winkelen bij Cook&Co. Een ongelofelijk groot assortiment, snelle levering en goede service n last but not least keuze uit meerdere betaalwijzen. Blijf hier terugkomen voor mijnkeukenspullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kristien 02-08-2017 Via de website gekocht

een zeer tevreden klant !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
1ste maal dat ik bestel via jullie shop. dit is me prima bevallen. mijn drankendispenser ziet er precies zo uit als op de website. ik was eerlijk gezegd wat bang om iets van glas te bestellen, maar de dispenser was heel goed beschermd en verpakt zodat die tijdens het transport niet zou breken. ook werd het geleverd op de dag dat het aangekondigd werd. prima service en jullie website staat alvast tussen mijn "favorieten" !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harry 02-08-2017 Via de website gekocht

voor mij nooit meer

Algemene score

1,0
heb via de website van Cookenco voor veel geld Kitchenaid artikelen besteld maar kreeg niet wat er op de foto stond gestuurd ! heb daarom tel. contact met de klantenservice gehad en deze zouden het uit zoeken ? na twee werkdagen en een weekend later nog geen antwoord ,wat ik heel slecht vind .heb alles terug gestuurd , nu maar hopen dat ik mijn geld terug krijg ??

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

Marcia de Kort 01-08-2017 Via de website gekocht

Pip mokken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
blij met mijn bestelling 1 kopje was kapot aan de rand stukje eraf dat hadden jullie kunnen zien bij het inpakken. Ik heb de mok teruggestuurd.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

georgette huybrecht 31-07-2017 Via de website gekocht

keukengemak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
toffe,hippe en degelijke producten.Bestelling is zeer goed opgevolgd.ruime keuze aan keukengerief en de sale is ook aan te raden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjon 27-07-2017 Via de website gekocht

Prachtig op tij geleverd!

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit en de kwaliteit is in de juiste verhouding. Ook de snelle levering en de goede verpakking zijn aan te bevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MST 26-07-2017 Via de website gekocht

Goede beschrijvingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk zoeken en vergelijken van producten, duidelijke beschrijvingen ; what you see is what you get

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alper 26-07-2017 Via de website gekocht

Goed!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ging heel soepel en snel, goedkope en goede producten. Prijs-kwaliteit perfect!! Ook erg netjes ingepakt, snel bezorgt met track&trace erbij. Kortom erg plezierig om te winkelen!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Strandvlinder 25-07-2017 Via de website gekocht

Perfect en vlot!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel gevonden waarnaar ik zocht, zeer voordelige prijs, en super snelle en correcte levering.
Wanneer ik nog een keukenartikel nodig heb, zal ik zeker bij Cook & Co zoeken en bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claire 24-07-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden over de snelheid en afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over het aanbod en de prettige navigatie op de website. Ik had servies besteld wat achteraf niet in zijn geheel voorradig bleek. Dit werd mij echter vrij snel via email verteld alsook dat het te veel betaalde bedrag zsm teruggestort zou worden. Mijn gehele bestelling is uiteindelijk ( uitgezonderd het deel dat niet leverbaar was ) netjes geleverd op de dag en tijd waarop het op voorhand ook toegezegd was. Het te veel betaalde was ook binnen een paar dagen teruggestort. Ben zeer tevreden over de manier waarop ik benaderd ben en ook over de snelheid waarop eea is afgewikkeld. Helaas kon ik mijn servies niet meer compleet krijgen via Cook en Co. Wel gelukkig nog via een andere leverancier al bleek ook dat niet makkelijk want ik heb lang moeten zoeken maar eind goed al goed!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruver 24-07-2017 Via de website gekocht

Afwachtend

Algemene score

1,0
Mijn bestelling werd niet geleverd. Cook & co onderzoekt dit momenteel met Post NL dus afwachten ...

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

Ria 22-07-2017 Via de website gekocht

levering wanneer het mij uitkomt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Er was een leuke aanbieding van blond servies, alleen ging ik de volgende dag met vakantie.
Wel de bestelling gedaan en betaald, maar kon de dag na terugkomst bezorgd worden.
Echt een topservice. Alles ook supergoed ingepakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marjolein Keuning 20-07-2017 Via de website gekocht

een hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via google kwam ik door mijn artikel in te tikken bij jullie uit. Ik heb besteld en alles verliep volgens plan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Desiree 19-07-2017 Via de website gekocht

Prima levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In deze shop vonden wij de picknickmand die wij in onze gedachte hadden! hij is keurig verpakt zodat er geen beschadiging bij het transsport konden plaats vinden en op tijd afgeleverd. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnoldus 15-07-2017 Via de website gekocht

Snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is heel overzichtelijk met een ruim aanbod van verschillende artikelen en de levering is als beloofd, n.l. zeer snel. Er is één minpuntje: ik heb nog geen rekening ontvangen, hoewel ik al betaald heb.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fr.Delhey 14-07-2017 Via de website gekocht

Service is goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelling was op tijd binnen en de alles is goed verlopen alles op tijd binnen de service was goed.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marleen 09-07-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service. Breekbare spullen waren goed verpakt en zijn goed aangekomen, snelle levering (binnen enkele dagen).

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 06-07-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele handige webwinkel! De bestelling en levering gingen heel snel. Voor 22.00 bezorgd is ook echt de volgende dag in huis. Ik raad deze winkel en site zeker weten iedereen aan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corry Rietdijk 04-07-2017 Via de website gekocht

Aanbod

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Vanwege nieuwe keuken met inductiekookplaat moest ik nieuwe pannen uitzoeken. Op site zag ik een 4 delige pannenset van BK . Wat niet duidelijk was dat er ook een 5 delige set bestond van dezelfde serie.
Ik had liever een duidelijk overzicht op de site gehad van de mogelijkheden voor dergelijke pannensets.
De 4 pannen zijn wel heel snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Slowcooker 03-07-2017 Via de website gekocht

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede website, makkelijk te bedienen! Snelle service. Leuk dat receptenboekje erbij (slowcooker).
Veel keus uit het assortiment. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ikke 03-07-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke shop, alles makkelijk te vinden en goede voorraad, dus alles is snel leverbaar.
Ook niet onbelangrijk het product was zeer goed verpakt dus het kon zeer goed tegen een stootje, want bij de transporteur weet je natuurlijk niet wat de pakketten meemaken.

Top geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manuela 02-07-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie overzichtelijke site, mooie spullen en groot assortiment, een weelde voor iedere kook liefhebber. Snelle levering en goed verpakt.
1 kanttekening, online meerdere cadeaubonnen inwisselen is niet duidelijk aangegeven, heb toen gebeld met de klantenservice en de dame vertelde mij wat ik moest doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nicole 01-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en goed ingepakt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles netjes verpakt en snelle levering, zeker het aanraden waard!! Zker omdat er een porseleinen botervloot bijzat was het spannend of deze heel zou aankomen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Celine 01-07-2017 Via de website gekocht

Super servies!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zag veel mooi servies dat ik graag wilde! Alles was goed top in gepakt!
Bedankt voor alles! Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

diwi 29-06-2017 Via de website gekocht

Zeer correcte levertermijn

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooi aanbod met merkprodukten en interessante prijzen.
Zeer vlugge en correcte levering, zelfs in België.
Degelijk verpakt met weinig kans op beschadiging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teijg 28-06-2017 Via de website gekocht

Goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klein probleempje met de site tijdens het bestellen, maar een goede snelle service. Het inpakken was de 99 cent ook waard, heel mooi gedaan. Dik tevreden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mar en Aad Boers 28-06-2017 Via de website gekocht

Vandaag besteld, morgen in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk en uitgebreide informatie, zodat afwegen wat het meest passend is en gebruikersvriendelijk gemakkelijk maakt. Scherpe prijzen en uitgebreid assortiment

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Arja 27-06-2017 Via de website gekocht

Makkelijk een cadeau versturen!

Algemene score

9,0
De shop heeft veel keus in meer van hetzelfde. Zowel in uitvoering als in prijs. Dus je kunt altijd iets vinden om cadeau te doen. ik weet jullie te vinden.

Reageer

Titia 27-06-2017 Via de website gekocht

Makkelijk bestellen en de volgende dag geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs was het gunstigst, levering zoals beloofd de volgende dag. Minpuntje was dat werd aangegeven dat het 's avonds tussen plm 18.30u en 21.30u zou worden afgeleverd en onverwacht voor die tijd werd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Golf 27-06-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service! Besteld op een werkdag en de volgende werkdag thuis. Prijs excellent
De reisenthel carrycruiser iso rijdt super soepel en houdt de boodschappen temperatuur goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.W. Eilander 27-06-2017 Via de website gekocht

Snelle service en mooi verpakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het mooie kinderbestek setje en de nootmuskaatmolen werden tip top verpakt en snel geleverd wat ik erg op prijs stel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

anton hillebrink 26-06-2017 Via de website gekocht

geweldig

Algemene score

8,0
toch een cijfer 8 ondanks een minpunt n.l. op 20-06 -2017 een wijnkoelkast besteld voor 69,95 euro, twee later dagen op 22-06-2017 de zelfde wijnkoelkast besteld en moesten 79,95 euro betalen, dit vindt ik vreemd. in afwachting van uw antwoord.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michelle 24-06-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het pakketje kwam de dag erna aan, dus echt een super service! Ik heb ook gekozen om het te laten inpakken als cadeautje, en de verpakking was zooo mooi. Echt een aanrader! Er was wel een minpuntje: na het openen van de verpakking was de doos wel heel stoffig. Er lag een redelijk dikke laag stof op en dat vond ik toch wel een minpuntje , zeker als je het als cadeau afgeeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 23-06-2017 Via de website gekocht

Onberispelijke levering aan zeer scherpe prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cook&Co was nieuw voor mij. Op zoek naar verschillende kwaliteitsproducten ontdekte ik dat Cook&Co kwaliteit verkoopt aan betere prijzen dan de concurrenten. Zeker niet mijn laatste aankoop bij Cook&Co.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aankoop losse deksel 22-06-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
De bestelling werd netjes de volgende dag bezorgd. Ik geef alleen een zesje omdat 1 deksel verpakt was in een doss waar een volledige pannenset in kan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ria 22-06-2017 Via de website gekocht

prima service

Algemene score

7,0
Ruime keuze. Jammer dat na het verdwijnen van de winkels de verzendkosten niet gratis zijn. Voor sommige artikelen is de minimale besteding voor gratis verzenden erg hoog.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Edgar 21-06-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
MIjn eerste kennismaking met Cook&Co was uitermate plezierig. Een mooie overzichtelijke website en een uitstekende en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miriam 21-06-2017 Via de website gekocht

Top Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super snelle levering. Er zaten veel breekbare spullen in het pakket, maar alles top verpakt en dus goed aangekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 20-06-2017 Via de website gekocht

Makkelijke en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Netjes op tijd in een dag bezorgd. Inclusief Track and trace, zodat je precies kan zien of het pakje al bezorgd is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

. 16-06-2017 Via de website gekocht

Goede service, maar niet goed werkende webshop

Algemene score

7,0
Mijn bestelling in de webshop verliep niet optimaal. Ik deed van een product 8 items in mijn winkelwagen en vervolgens kreeg ik de melding dat er nog maar 6 beschikbaar waren. Dus verlaagde ik mijn aantal naar 6. Vervolgens kreeg ik de melding dat er nog maar 2 waren. Dus uiteindelijk maar 2 kunnen bestellen. Een kwartier later kreeg ik een bericht van een vriendin dat zij er op dat moment 4 bestelde! Dus bij haar waren ze niet uitverkocht. Hierna waren ze bij haar ook uitverkocht.
Een scherpe aanbieding voelt op deze manier een stuk minder leuk.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

Cora 16-06-2017 Via de website gekocht

Prachtig product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar de cakedozer voor vaderdag. Prachtig product, werkt fantastisch en snel in huis: en goedkoper dan bij de concurrent :D

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Y.Ganev 14-06-2017 Via de website gekocht

Beste prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kwaliteit pannen, uitstekende klantenservices, snele levering.
Ik ben veel tevreden. Volgende keer opnieuwe een bodschapendoen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline 13-06-2017 Via de website gekocht

Hele goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede en snelle levering! De site is overzichtelijk en duidelijk, alles goed kunnen vinden. Hebben een airfryer besteld en was binnen 2 dagen binnen ivm de feestdagen.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews