Cook&Co.nl - Reviews & Ervaringen

8,4 Lees 492 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cook&Co.nl.

Cook&Co.nl stelt zich voor

Bij Cook&Co weten we dat koken net zo gezellig kan zijn als eten! Je kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment van o.a. deze topmerken: BK, Blond Amsterdam, Brabantia, Demeyere, Illy, Kenwood en KitchenAid.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 235 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans Braakman 20-02-2018 Via de website gekocht

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In het verleden vaak de winkel bezocht,helaas gesloten,dus dan maar internet,valt niet tegen,alleen jammer dat het niet meer "voelen"

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lambèr 13-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goede, concurrerende prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar de laagste prijs voor een door mij uitgekozen keukenmachine toch weer bij Cook&Co terecht gekomen.
Na de bestelling werd de machine heel snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Alessandra 10-02-2018 Via de website gekocht

Top products and fast delivery

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
It is worth to wait for the sales season! - bought amazing products for nice nice prices and they were all delivered perfectly and fast...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert 09-02-2018 Via de website gekocht

Mooi apparaat, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor Cook&Co gekozen, omdat de espressomachine daar in de aanbieding was. Blijf toch een Nederlander. De levering was snel en correct. Machine levert lekkere koffie. Had ook een blik koffie mee besteld en kreeg ook nog één spontaan bij.
Enig minpunt was de omverpakking. Een gigantische doos met heel veel luchtkussentjes en ergens onderin de - eigenlijk wel kleine - machine.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk 09-02-2018 Via de website gekocht

Goede zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb al eens eerder besteld bij Cook&co. Eerdere ervaring was dusdanig dat ik weer besteld heb. Goede communicatie, prima prijzen/aanbiedingen en snelle levering. Wat wil je nog meer. Prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wendy 09-02-2018 Via de website gekocht

Goede service, snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via google op deze site terechtgekomen en geen spijt van gehad. vlot kunnen bestellen, snelle levering en goede afhandeling. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G 05-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle en uitstekende service. Afspraken zijn nagekomen. Duidelijke presentatie op de site. Product voldoet aan de verwachtingen.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hoots 05-02-2018 Via de website gekocht

Topservice

Algemene score

9,0
Al het material was van hoge kwaliteit en een supersnelle levering. Een absolute aanrader voor eenieder die met koken bezig is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Plato 05-02-2018 Via de website gekocht

Onvoldoende service

Algemene score

5,0
De shop en site zijn OK maar het product was niet in orde (verkeerde samenstelling bestekset Oxford van Amefa). Ik werd doorgezonden naar Amefa om zaken te ruilen. Is wel op deze manier opgelost dat hoort anders (ketenaansprakelijkheid).

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

S. de Rooij-van Dorst 03-02-2018 Via de website gekocht

Mooie site, uitgebreid assortiment, overzichtelijk bestellen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levering was snel. De site overzichtelijk en Cook & Co heeft een prachtig assortiment voor de kook liefhebber in alle prijsklassen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja en Koen 31-01-2018 Via de website gekocht

Voordelige prijsstelling, correcte en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk en makkelijk te doorzoeken aanbod, goede prijsstelling.
Contact met klantendienst verliep vlot.
Aanrader !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 26-01-2018 Via de website gekocht

nee melding gemaakt en geen reactie gehad

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

2,0
Roestig en geen reactie gehad ,geen feedback gekregen. Ook geen geld terug gekregen.
Wat wel de rekening

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende

Reageer

Rachel 26-01-2018 Via de website gekocht

Zwilling mes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie overzichtelijke site, precies wat ik zocht.
Zeer snelle service, zeker een aanrader.
Heb meerdere site’s gezien maar deze werd het.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

allisje 26-01-2018 Via de website gekocht

prima geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik zocht een ijzeren poffertjes plaat voor onze dochter en ben bij jullie prima geslaagd.
dit via google gezocht en ben bij Cook&CO terecht gekomen en deze hebben het naar onze zin geleverd,

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cor 24-01-2018 Via de website gekocht

Goede levering. Maar als er iets mis is geen snelle reactie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie shop, hebben van alles.
Snelle levering.
Maar als het mis is met de levering geen snelle reactie per mail.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Ibtisame 23-01-2018 Via de website gekocht

Kan beter

Algemene score

6,0
De levering verliep goed. Helaas doet de sensor van de prullenbak het niet. Ik heb paar keer contact gehad met de klantenservice. Zij zouden mij zsm de gebruiksaanwijzing mailen. Inmiddels vijf dagen later en nog steeds niks gezien.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

keukenprinses 22-01-2018 Via de website gekocht

No-nonsense webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een nieuwe afvalemmer kwam ik een aanbieding tegen op Cook&Co van een simplyhuman exemplaar dat precies aan mijn specificaties voldeed met maar liefst 50% korting. Mooie aanbieding, heb het laatste exemplaar gekocht. Daarna nog even gecheckt of het écht de laatste was. Klopte allemaal, dus prima no-nonsenseshop en ook de levering was op tijd en goed te volgen via track&trace.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alya 21-01-2018 Via de website gekocht

Metéén in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hadden een weekend gepland en wouden racletten. Bleken we een toestel te weinig te hebben. Besteld en volgende dag in huis. Perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lis Eve 21-01-2018 Via de website gekocht

Keurig verpakt en snel in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keuze, mooie artikelen, kortom: een hoop gekwijl van mij maar uiteindelijk een mooie keuze waar ik heel blij mee ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 21-01-2018 Via de website gekocht

Correcte en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kan maar één dingetje bedenken waar ik minder blij mee was. Ik heb de 10% korting gemist doordat ik een paar dagen voor Blue Monday mijn BBQ bestelde. Dus eigen schuld.
Webshop zit netjes in elkaar en zeer gemakkelijk voor de besteller. Ik heb eerder bestellingen hier gedaan en ben steeds tevreden geweest en zal ook zeker in de toekomst weer terugkeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem schurer 21-01-2018 Via de website gekocht

heel tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer snelle levering ,goed koop goede kwaliteit van het product .mooie webwinkel gemakkelijk uit te zoeken wat het beste bij je past

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Buuren 20-01-2018 Via de website gekocht

de snelheid qua bezorging is top!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop was gemakkelijk te vinden op het internet en sprong er gewoonweg als best uit. Ik had nog nooit iets bij jullie besteld dus dit was de eerste maar zéker niet de laatste keer. Ga zo door!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerald 20-01-2018 Via de website gekocht

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Algemene score

10,0
De web shop is goed opgezet met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Ook de levering was snel en perfect. Zou ik zo weer iets bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Mourik 16-01-2018 Via de website gekocht

Keurig verstuurd en bijzondere snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze en goede prijs, volgende keer zéker weer even op de prettige site kijken.
Prima website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anne 15-01-2018 Via de website gekocht

Goede informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zocht een machine om groentespaghetti te kunnen maken. Op basis van de informatie bij de productomschrijvingen kon ik een weloverwogen keuze maken

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A. Th. Reeders 15-01-2018 Via de website gekocht

exact wat in verwacht had

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik zocht een goede messenslijpmachine en kwam zodoende bij jullie terecht, en vond een goede prijs kwaliteitsverhouding en dus een bestelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hans van grasstek 13-01-2018 Via de website gekocht

Te laat en er kan geen sorry van af

Algemene score

4,0
De bestelling wordt een dag te laat verwerkt. Mail wordt standaard "binnen 2 dagen beantwoord", en vervolgens kan er geen sorry van af.
Op de site staat levering 'volgende dag'. Doe dat dan ook!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Alfred 13-01-2018 Via de website gekocht

Goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Juiste product, snel en efficiënt en op tijd voor de ketst geleverd. Iedereen was er dan ook erg blij mee

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja Janssens 13-01-2018 Via de website gekocht

Snelle service, zelfs in de drukke feestperiode!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks mijn late bestelling in de drukste periode van het jaar, werden mijn producten tijdig geleverd in geschikte veilige verpakking om beschadiging tijdens het transport te voorkomen. Er werd zelfs nog extra cadeaupapier aan toegevoegd om het feestelijk te kunnen inpakken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De kersjes 11-01-2018 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb mijn bestelling online gedaan.daar zijn makelijk je producten te vinden door de verschillende categorieën. Daarna mijn gegevens ingevuld en besteld en de volgende dag is het pakketje netjes afgeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bea Seres 11-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, soepl behandeling over retourneren.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vond jullie winkel ook al geweldig , jullie zijn helaas niet meer in Heerhugowaard... Via web kom ik op jullie site terecht, voor deze product, en prijs was ook goed. product had helaas een productie fout, had maar een snelheid, turbo snelheid en kon met geen manier op andere snelheid zetten. moest ik helaas retour sturen. Ben nog wel op zoek naar een Kenwood KMM020 of soortgelijke . Kunnen jullie mij hiermee helpen ? Mvg Bea

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 11-01-2018 Via de website gekocht

Uitstekend geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een mooi taartplateau vond ik deze site. In het ruime assortiment vond ik wat ik zocht en de bestelling en levering verliep vlekkeloos. Helaas bleek de voet van het plateau los te zitten, dus nam ik contact op met de klantenservice. Om te ruilen moest het defecte exemplaar teruggestuurd worden en zou ik vervolgens een nieuw krijgen. Toen ik mijn spijt te kennen gaf dat ik het plateau dan niet met oudjaarsavond zou kunnen gebruiken, werd meteen een oplossing gezocht: ondanks het feit dat het oude exemplaar nog niet teruggestuurd was, werd meteen een nieuw plateau verzonden, dat ik de volgende dag in huis had. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 11-01-2018 Via de website gekocht

Zeer positief verrast!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hadden 12 glazen besteld online.. spannend! Met de gedachte er zal er minimaal 1 gescheurd of gebroken zijn, werden wij zeer aangenaam verrast door de zorgvuldigheid waarmee ze verpakt en verzonden waren! Geen enkel glas was gebroken of had überhaupt een beschadiging!

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Janssen 11-01-2018 Via de website gekocht

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site. Snelle en goede levering van producten! Pan was goed ingepakt om schade te voorkomen. Fijne service!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

hella 10-01-2018 Via de website gekocht

snelle bezorging, ondanks feestdagen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
makkelijke site, mooie producten en snelle en goede levering. al meerdere keren besteld en telkens op tijd bezorgd en netjes verpakt,

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zoë 10-01-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hadden in get winkelcentrum een cook en co zitten. Helaas is deze weggegaan. Dus zo kwam ik op de site terecht!
Ik was op zoek naar leuke cadeautjes voor de kerst en heb ze gevonden.
Ik had deze artikelen eerder al bij andere webwinkels voorbij zien komen, maar cook en co had de artikelen op voorraad en voor een goedkopere prijs!
Ik ben er helemaal blij mee! Bedankt!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sissan 09-01-2018 Via de website gekocht

Efficient en snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelling wordt snel geleverd en goed verpakt. Zelfs in de drukke periode van de afgelopen feestdagen. Top!
Wat ook goed is om te benoemen is dat cook&co de laagste prijzen heeft meestal.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 09-01-2018 Via de website gekocht

leuke webshop van alles te vinden voor een nette prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heb nu al een paar keer wat besteld en ben super tevreden over de webshop.
altijd overzichtelijk en compleet voorzien van de juiste informatie.
de klantenservice is ook super, je word netjes te woord gestaan en geven de juiste informatie en ze zijn heel erg behulpzaam.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P 09-01-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en snelle bezorging. Producten in goede staat en van goede kwaliteit. Fijn dat er gratis inpakpapier bij zat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Edwin 09-01-2018 Via de website gekocht

Goede keuzes tegen goede prijzen en een snelle bezorging.

Algemene score

10,0
Ik weet uit ervaring dat deze shop de beste artikelen heeft tegen concurrerende prijzen. Ik weet zeker dat als ik weer iets nodig heb in de keuken of voor op tafel dat ik weer bij Cook&Co uitkom!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tries 07-01-2018 Via de website gekocht

Met Ipad kun je geen producten in winkelmandje leggen!

Algemene score

5,0
Ik wilde pannen bestellen bij deze webshop, maar wat ik ook probeerde, ik kon met de knop “in winkelmand” niets in het mandje leggen. Toen maar bij een andere webshop besteld. Jammer hoor....

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Patrick 07-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, geen spatjes!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke website, scherpe prijzen. Artikelen prima verpakt, fijne communicatie. Om gebruik te kunnen maken van de geen-verzendkosten-optie heb ik een mok erbij besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gv092 06-01-2018 Via de website gekocht

Dik in orde!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling geplaatst via de webshop. Zelfs in de drukke kerstperiode was de levering een dag later al aangekomen bij ons thuis. Zeer goed verpakt ook.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kelly 06-01-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een piepei gekocht tijdens kerst. ‘S avonds besteld volgende dag in huis. Ook de goedkoopste winkel qua product en leverkosten en een makkelijke website. Zeer tevreden zou hier zo weer wat kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Beiler 05-01-2018 Via de website gekocht

Ze leveren zoals ze zeggen,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het was voor ons een goede prijs,
levering netjes en goed
website was goed ingedeeld,kortom ons product was snel gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ernst 64 04-01-2018 Via de website gekocht

Prompte levering

Algemene score

8,0
Goed te navigeren site, eenvoudig bestelproces en een redelijke levertijd. Voldoende keuze aan artikelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bo 03-01-2018 Via de website gekocht

geen service

Algemene score

2,0
1 artikel correct aangekomen. 2de artikel nooit aangekomen. Alhoewel het geld onmiddellijk van de rekening is genomen. Hadden eerst via mail vermeld dat de bestelling goed verzonden was. Geen track en trace gekregen via mail. Uiteindelijk na het verzenden van verschillende mail geen tijdig antwoord gekregen. Ons aan het lijntje gehouden. Na 1 maand geen cadeau voor kerst. Helaas zelf telefonisch contact moeten opnemen, ook betalend. Het product was eerst voorradig wanneer ik het product had besteld, nadien niet meer, kwam ook niet meer binnen. Hadden het product aan andere gegeven en niet voor ons opzij gezet. Moesten zelf vragen of ze het geld terug zouden storten maar is nog steeds niet gebeurd!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Erik huijsman 03-01-2018 Via de website gekocht

Slechte communicatie

Algemene score

2,0
Bij navraag bleek bestelling niet onderweg vanwege een beetje sneeuwval. Dit werd niet gecommuniceerd, zodat we te laat waren met kado

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Slecht

Reageer

glas 03-01-2018 Via de website gekocht

super verrast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
als kerst cadeau een set prachtige rode wijn glazen besteld. in de hoop dat deze onbeschadigd aan zouden komen.
deze zaten perfect en dubbel veilig verpakt ,geweldig. ik zou zo weer een delicaat product bestellen bij cook & co.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Manu 30-12-2017 Via de website gekocht

Tip top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor een zeer schappelijke prijs de glazen gevonden die ik zocht. Levering erg snel en netjes ingepakt!! Aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews