Campz.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 592 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Campz.nl.

Deze score is gebaseerd op 30 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,5

Joost 22-08-2018 Via de website gekocht

Prima product/prijs - flexibiliteit vervoerder minder

Prima product/prijs!

Alleen UPS is de vervoerder en die is niet zo flexibele als PostNL.
Pakker kon niet afgegeven worden bij de buren - vanwege noodzakelijke handtekening - maar toen uiteindelijk toch geleverd was er geen handtekening nodig.
Het opnieuw inplannen van de bezorging moet via de telefoon waarbij te tegen een computer aanpraat – Ik had hier meer dan 20 min voor nodig.

Marinus 22-08-2018 Via de website gekocht

Goede service

Een van de pannen van een aangeschafte set was beschadigd geleverd. Hoewel er geen vervangende set geleverd kon worden omdat die niet op voorraad was, is het probleem toch snel naar tevredenheid opgelost. De reactietermijn van de serviceafdeling had sneller gekund, maar toen we eenmaal contact hadden, was het zo geregeld.

Mariska 21-08-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

10,0
Snelle levering. Vlotte mailwisseling prima klantenservice. . Ook retourzending zonder problemen verlopen

A. Onstwedder 16-08-2018 Via de website gekocht

Prima service en correcte verzending

Dr tent die ik gekocht heb was uitverkocht in Nederland. Gelukkig had Campz hem nog op voorraad. Erg blij mee. Keurig verpakt in ontvangen op afgesproken moment.

Dion 16-08-2018 Via de website gekocht

Niet goed werkende BBQ

1,0
We hebben bij Campz een BBQ gekocht, deze werkt niet. Het is op geen enkele manier mogelijk Pm contact te krijgen met Campz niet per telefoon en niet per eMail. Ik denk dat ik mijn geld kwijt ben.

Pluspunten

• -

Minpunten

• Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Roel v/d Berg 14-08-2018 Via de website gekocht

Vlekkeloze uitvoering.

Hoofdzakelijk vanwege de korting op het artikel. Deze Keen schoenen zijn niet bij iedereen te verkrijgen. Kan alleen nog niet beoordelen hoe snel de terugbetaling zal verlopen van een tweede stel schoenen dat teruggezonden is. Verder alles o.k.

Annemiek 14-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, mooie producten

Uitgebreid assortiment, snelle levering en overzichtelijke site. Bestelgemak was goed. Geen problemen ondervonden.

AA 14-08-2018 Via de website gekocht

Zeer slechte sevice

1,0
Op 30 juli bestelde en betaalde ik een blouse, waarna ik snel een bevestiging per mail ontving met de belofte van spoedige bezorging. Na een week was deze nog niet bezorgd. Hinderlijker: er was geen enkel telefonisch contact met Campz mogelijk vanwege een technische storing bij Campz. Men verontschuldigde zich niet op het antwoordapparaat en verwees naar de website. Hier kreeg ik pas na enkele mislukte pogingen tot email -contact met de klantenservice een reactie om het ordernummer te controleren. Op mijn reactie dat dit nummer In orde is en bijgevoegde bestelbevestging van Campz kreeg ik nog geen reactie. Ik vrees dat mijn bestelling niet geleverd wordt en dat ik mijn geld kwijt ben.
Als men telefonisch of per mail uitleg en excuses had gegeven, zou mijn vertrouwen in Campz niet zo zijn verdwenen als nu het geval is. Ik had nl eerder wèl goede ervaring bij aankopen aldaar.

Mandy 11-08-2018 Via de website gekocht

Groot assortiment en snelle service!

Een webwinkel met een groot assortiment en goede aanbiedingen in de sale! Snelle levering van het bestelde product. Netjes ingepakt! Erg tevreden met mijn bestelling.

Pluspunten

• Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

• -

Sjoerd 05-08-2018 Via de website gekocht

Zeer slecht

1,0
Bestelling is nooit aangekomen en er wordt niet gereageerd op emails.
Ik had slippers besteld die nooit zijn aangekomen. Ik kreeg na een week een email dat de bestelling was geretourneerd. Terwijl het nooit bezorgd is. Na verschillende keren mailen heb ik tot op vandaag nog steeds niets van ze vernomen.

Pluspunten

• -

Minpunten

• Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

RK 03-08-2018 Via de website gekocht

Goeie webshop, maar geen "vandaag bestellen, morgen bezorgd"

Was op zoek naar een specifiek Icebreaker shirt wat Campz op voorraad bleek te hebben tegen een goeie prijs, dus heel fijn! Zaterdag besteld, woensdag in huis. Dat mag wat mij betreft wel wat sneller (maar goed, ik ben een verwende consument).

Pluspunten

• Verzendkosten

Minpunten

• -

kampeerder 02-08-2018 Via de website gekocht

je hebt wel geduld nodig!

4,0
Ik was blij om te zien dat deze webwinkel tentstokken verkocht in de lengte die ik nodig had, en voor een schappelijke prijs.
Nu, bijna een week later, heb ik spijt dat ik ze daar besteld heb, want het is de vraag of ik ze op tijd binnen heb voor de vakantie. nergens op de website staat vermeld dat ze belachelijk lang doen over het verzenden.

Judith 02-08-2018 Via de website gekocht

Goedkoopste optie

Goedkoopste optie voor mijn gewilde reistas. Prima service, alleen jammer dat je via de site niet direct bij een ups punt kan bezorgen, daardoor duurde bezorging paar dagen langer

Joost van Leusden 01-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en originele producten

Kwaliteit en materiaal voor mijn sport swimrun. Levering snel. Verpakking iets te kwetsbaar waardoor karton om product was beschadigd

Pluspunten

• Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

• -

Slurcker 01-08-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd.

Waren het goedkoopst voor de artikelen die ik zocht. Betalen met iDeal is ook altijd makkelijk......

Pluspunten

• Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

• -

Wouter 01-08-2018 Via de website gekocht

Ondanks vage indruk (Duits bedrijf) prompte service

De informatie over het bedrijf is wat vaag: het blijkt een Duits bedrijf te zijn met Duitse handelsvoorwaarden en niet vallend onder bv. Ned. Arbritage. Bestelinformatie en levering was op tijd en goed verzorgd.. Bezorging via UPC qua afleveringstijdstip op een dag nauwkeurig lijkt uit de tijd.

Pluspunten

• Verzendkosten

Minpunten

• -

M. 31-07-2018 Via de website gekocht

Bestelling goed en vlug ontvangen

Vlot geleverd, bestelling goed te volgen.
Gewoon zoals je het verwacht van een webshop.
Duidelijke site, makkelijk zoeken.

Pluspunten

• Levertijd

Minpunten

• -

Walter 31-07-2018 Via de website gekocht

Klean Kanteen producten

Leuke webshop met duidelijke navigatie, je hebt zo gevonden wat je zoekt.

En dan ook nog voor een geweldige prijs !

Pluspunten

• Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

• -

Jay 31-07-2018 Via de website gekocht

Netjes en snel geleverd

Nette, correcte levering door Campz.
Product was snel te vinden via de website.
Daarnaast was dit in de Sale het goedkoopst van allemaal.

Edwin 31-07-2018 Via de website gekocht

Prima levering

10,0
Voorraadstatus klopt gelukkig. Dat is bij andere webwinkels wel een anders... prima levering, binnen de verwachte termijn.

Erik 31-07-2018 Via de website gekocht

Prima online shop

Mooiste prijs voor een specifiek product. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de situatie rondom je product. Erg prettig

Anjo 25-07-2018 Via de website gekocht

Goede service!

Ik vind het wel jammer dat ik telefonisch niet in contact kon komen!
In verband met retour,maar toch allemaal opgelost geld ook snel teruggestort.
Heb 2 mooie campingstoeltjes!

Stefan 25-07-2018 Via de website gekocht

Klantenservice kan proactiever; desalniettemin tevreden

7,0
Het was mijn fout dat ik de door mij geplaatste bestelling een dag later alweer wilde annuleren. Ondanks het feit dat deze nog niet was verzonden, bleek deze echter niet meer tegen te houden, waardoor ik een klein ongemak had in het zelf moeten terugzenden van het product. Voor een antwoord op mijn vraag over de details van een beter alternatief heb ik twee keer moeten bellen. De retourvoorwaarden zijn echter super (kosteloos).

Pluspunten

• Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

• -

S 25-07-2018 Via de website gekocht

Slechte levertijd!

1,0
Ons pakketje liet 11 dagen op zich wachten terwijl er op de website 3-4 werkdagen staat. Campz was telefonisch niet bereikbaar en op onze email is nooit gereageerd.
Zeer frustrerend en teleurstellend.

Pluspunten

• -

Minpunten

• Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Beek 24-07-2018 Via de website gekocht

Zeer slechte klantenservice

3,0
Als je bestelling netjes wordt geleverd, is het prima. Maar zodra er iets mis gaat, is het hopeloos met de service. Zo is de telefonische ‘hotline’ al weken niet bereikbaar. Word je verwezen naar contactformulier op website maar is niet te vinden. Een email sturen is mogelijk maar duurt dagen voordat je reactie krijgt en dan vragen ze of je het in het Engels wilt doen. Gedaan en inmiddels een week verder.

Pluspunten

• -

Minpunten

• Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

ME 24-07-2018 Via de website gekocht

Snel en correct

Toevallig bij deze webwinkel uitgekomen met zoeken naar een speciaal artikel tegen een goede prijs voor onze wandeltochten. Het is netjes geleverd en ook snel.

Oorthuijsen 18-07-2018 Via de website gekocht

Slechte aflevering

1,0
Heb een artikel gekocht bij Campz en heb verzendkosten betaald.
Echter, ik moest het pakket zelf gaan ophalen bij een verzamelpunt.
Als ik dat had geweten had ik zelf een verzamelpunt uitgekozen.

Pluspunten

• -

Minpunten

• Afleverservice
  • Verzendkosten

Mariët 18-07-2018 Via de website gekocht

Mooie t-shirts voor een nog mooiere prijs

Kwaliteit voor een goede prijs en de levering ook nog snel en goed. In andere (web) winkels betaal je voor dezelfde artikelen veel meer.

Pluspunten

• Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

• -

saskia 18-07-2018 Via de website gekocht

Wel afgeschreven niet ontvangen geen contact

1,0
Een spuitbus Fabsil Gold besteld en afgeschreven, geen ontvangstbevestiging per e-mail, geen reactie op vraag via contactformulier wanneer het geleverd wordt. Geen klantenservice telefoonnummer. Bestel er niet!!!

Pluspunten

• -

Minpunten

• Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Johan 18-07-2018 Via de website gekocht

Bestelgemak

ruime keuze, benodigde spullen snel te vinden, besteproces werkt snel en goed. Nadeel de verzendkosten voor brievenpost, kan via normale post voordeliger dan via bezorgdienst.

nancy 17-07-2018 Via de website gekocht

keurig bezorgd helemaal volgens wens

exclusiviteit merk. je hebt hier echt alles en we waren op zoek naar scarpa mojito's en campz is de topper die ze had en dan in alle kleuren en maten! TOP!

Frank 16-07-2018 Via de website gekocht

WEL BETAALD, NIET GELEVERD

1,0
Mooie stoelen en tafel besteld voor de vakantie.
Betaald, maar NOOIT geleverd.
Zeg maar dag tegen mijn geld.

Ik krijg ze niet te pakken via de telefoon helaas, ook per mail of contactformulier geen gehoor.

Ik krijg hier een zeer slecht gevoel van.

Pluspunten

• -

Minpunten

• Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

marco 13-07-2018 Via de website gekocht

Wel betaald niet geleverd

3,0
Via de website en trekkingsriem besteld en met iDeal betaald. Keurig afgeschreven van mijn rekening. Omdat ik geen bevestigingmail ontving heb ik in mijn bestelhistorie op de site gekeken. Hier stond echter geen bestelling in. Wel zat het product nog in mijn winkelmandje. Mail via formulier verstuurd maar geen reactie gekregen. Gebeld met het 010 nummer. Was niet bereikbaar ivm een storing. Las in eerdere review dat dit op 12-7-18 ook al het geval was.

Pluspunten

• -

Minpunten

• Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Onbekend 13-07-2018 Via de website gekocht

Klantenservice niet te bereiken

3,0
Pakket is niet bezorgd en ligt nog bij vervoerder Klantenservice in Nederland niet te bereiken. n. Krijg steeds een bandje dat er een technische storing is. Gemaild met Duitsland maar deze zeggen dat ik moet afwachten. Diverse keren zonder problemen iets besteld maar nu het mis gaat is klantenservice slecht.

Pladet 12-07-2018 Via de website gekocht

Heerlijke wandelbroek

Hele makkelijke website. Snelle levering. Ruim assortiment met alle bekende buitensport merken. Hele mooie acties en kortingen die het heel aantrekkelijk maken.

Anne 11-07-2018 Via de website gekocht

Betrouwbare service

10,0
het artikel wat ik zocht kon ik snel op de site vinden. Met de duidelijke productbeschrijving erbij , was het voor mij makkelijk een keuze te maken . Ik heb het product besteld en had het vooraf vermeldde moment in huis . En het voldoet precies aan mijn verwachting . Super ‘

Dee 11-07-2018 Via de website gekocht

Ruime keuze en levering binnen paar dagen

Deze shop heeft een ruime sortering aan buitensport spullen tegen redelijke prijzen. Enige wat ik persoonlijk wat minder vind, is dat de retouren via UPS gaan, wat gelukkig gratis is, maar wel lastig voor mij te organiseren, omdat het thuis wordt opgehaald (waarschijnlijk voor andere klanten juist een groot pluspunt). Ik blijf mijn spullen hier ook in de toekomst kopen.

Leon 11-07-2018 Via de website gekocht

Snel, goedkoop, transparant!

10,0
Erg duidelijk bestelproces, mooie aanbiedingen, duidelijke communicatie en snel geleverd! Ik ben erg blij en kom snel terug bij Campz.

Pluspunten

• Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

• -

Danny 10-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

10,0
De producten kwamen snel aan en via de trackingcode kon ik zien wanneer ik het binnenkreeg. Producten zaten goed verpakt en waren juist van de maat die ik nodig had. Nadat ik niet direct een trackingcode had een mail gestuurd en had een aantal uren nadien al een antwoord.

Pluspunten

• Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

• -

André 10-07-2018 Via de website gekocht

Andermans bestelling ontvangen...

1,0
Verkeerde bestelling in de zak met mijn adreslabel er op. In plaats van een broek ontving ik slippers in maat 49! En waarschijnlijk heeft iemand anders mijn broek ontvangen. Slecht contact met de klantenservice kunnen krijgen. Hotilne al week niet bereikbaar. Na lang zoeken mailadres gevonden. Nu bestelling teruggestuurd en nu in afwachting van een broek en het terugstorten van de eerste bestelling.

Pluspunten

• Verzendkosten

Minpunten

• Afleverservice
  • Klantenservice

MdR 10-07-2018 Via de website gekocht

Betrouwbare leverancier

Op zoek naar kwalitatieve campingspullen via Google bij Campz uitgekomen. Snelle levering en goede kwaliteit. Blij verrast!

Cynthia 04-07-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle lwvering!

Zondags ging er op de camping onverwachts wat stuk en dinsdagmorgen vroeg waren we al voorzien van nieuw materiaal. Super snelle levering.

Pluspunten

• Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

• -

LarsUrsem 27-06-2018 Via de website gekocht

Prima

Goeie prijs/kwaliteit verhouding. Verder een prima service wat betreft de leveringstijd en het gebruik van de website.

Sandra 22-06-2018 Via de website gekocht

Goede service en goed bestelgemak

7,0
Duidelijke site, de producten zijn makkelijk te vinden. Levering was snel. Prijs/ kwaliteitverhouding is goed.

Natasja de Vrind 22-06-2018 Via de website gekocht

Slippertje na slippertje

1,0
Slippers mt41/42 besteld, kreeg een zakje opgestuurd met een sticker 41/42 maar er zaten slippers mt 39/40 in. Ik heb gebeld, de slippers teruggestuurd en opnieuw besteld. Gister binnen gekregen, wederom hetzelfde probleem. Serieus??!!!

Pluspunten

• -

Minpunten

• Retourproces
  • Klantenservice

Renate Kockelkoren 21-06-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service!!

10,0
Dankzij jullie kan ik nu zorgeloos op vakantie. Omdat ik niet thuis was op het moment dat het pakket werd bezorgd kon ik dezelfde dag na 16.00 uur mijn pakket ophalen bij een servicepunt bij mij in de buurt. Kwaliteit is meer dan ik had verwacht.

Pluspunten

• Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

• -

Mattijs 15-06-2018 Via de website gekocht

Strak geregeld

Goed overzicht van artikelen, scherp geprijsd, goede uitleg (inclusief jaartal van uitkomst) en goede informatie over verzending etc.

Thea 14-06-2018 Via de website gekocht

prima als altijd

goede prijs , snelle levering en indien het niet goed is of tegenvalt, gratis retour. Helemaal goed dus

Pluspunten

• Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

• -

Bert 13-06-2018 Via de website gekocht

X-Socks. Perfect product!

4,0
Jammer dat de levering niet binnen 1 dag uiterlijk 2 dagen na aankoop gerealiseerd kan worden. Nu als mosterd na de maaltijd, ze lagen keurig op me te wachten toen ik thuis kwam van mijn motor toer.

Pluspunten

• -

Minpunten

• Levertijd

Luc 13-06-2018 Via de website gekocht

Gewoon goed.

Reden keuze: prijs. Levering duurde iets langer (paar dagen) omdat product uit Duitsland moest komen, maar dat vind ik niet zo'n bezwaar.

Toon meer reviews