Campz.nl - Reviews & Ervaringen

8,4 Lees 591 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Campz.nl.

Deze score is gebaseerd op 32 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,4

Réwana 11-06-2019

10,0
Bestellen ging makkelijk en werd snel geleverd, netjes in een stevige doos, blij met mn aankoop;)!

Mathilde 05-06-2019

10,0
Een paar mooie leren wanten voor de helft van de prijs. Vriendelijke medewerker aan de telefoon. Snelle en correcte verzending. Zal er zekerweer bestellen!

Leo Zandvliet - Utrecht 29-05-2019

Terwijl ik het kledingstuk via een webshop kreeg aangeboden, bleken zij èn de maat niet hebben die ik wilde èn ietsje duurder te zijn, maar die paar euro zou niet de beslissende factor zijn. Eenmaal besteld was de jas er binnen een paar dagen. Snelheid is nooit mijn prioriteit, want dan zou ik naar een fysieke winkel gaan. Maar in verhouding met andere webshops zijn jullie supersnel.

Eddy 28-05-2019

Heldere foto’s, duidelijke beschrijving
Na de bestelling goede update van de voortgang
Alleen de levertijd is wat langer dan bij andere webwinkels
Maar als perse iets wilt hebben wat Campz voor juiste prijs aanbied, dan neem je het wachten voor lief

Daan 22-05-2019

10,0
Uitstekende webshop met top producten.
Goede productomschrijvingen, en veel aanbiedingen.
Leveringen binnen drie dagen na bestelling.
Mijn favoriete outdoorshop.

Tzunix67 21-05-2019

Website is overzichtelijk, en er was super te filteren op wat ik zocht (een tent met specifieke dingen). Binnen een paar dagen geleverd, zoals ook verwacht. Prima webshop dus.

Menno 14-05-2019

Mooie duidelijke site, goede communicatie en een snelle levering. Goede en mooie producten van kwaliteit.

PG 14-05-2019

Uitgebreid assortiment en veel merken op deze website. Mijn eerste bestelling is vlekkeloos verlopen en het artikel snel geleverd. De hoeveelheid nieuwsbrieven, zo wat elke week, vind ik wel overdreven en mag wat mij betreft minder. Daarom 1 punt aftrek.

Wouter 08-05-2019

5,0
Goede prijzen en artikelen, echter levering ging stroef en langzaam. Ik heb moeten bellen, en ook bij de klantenservice hebben ze niet alles kunnen terug vinden en ontving ik alles een week later. Verder vriendelijk geholpen en een goed bestelproces.

Eva 08-05-2019

7,0
Ik kocht mijn tent bij Campz omdat ze deze in mijn gewenste kleur op voorraad hadden. De tent was erg snel geleverd in een goede doos. Wel met UPS, dat is altijd even fietsen als die hem bij het pakketpunt afleveren maar gelukkig was ik thuis. Er was een grote kortingsactie van toepassing op alles in de shop, maar je raadt het al: Op mijn tent was de korting niet van toepassing. Toch jammer want hij was best duur. De klantenservice kon me niet vertellen waarom mijn tent niet mee deed. Verder een goede shop!

Silvana 30-04-2019

De bestelling via de webshop is super makkelijk verlopen en de goederen zijn volgens de aangeven tijdschema geleverd!

Jeanine 09-04-2019

Snelle levering, zelfs in de Sale aanzienlijk goedkoper dan haar concurrenten.

Marie Louise 20-03-2019

Na het lezen van een aantal negatieve reviews was ik wel een beetje zenuwachtig! Maar in 2 werkdagen kwam mn bestelling aan en dat vanuit Duitsland. Het product zat in een doos van een ander product dus was nog even spannend, maar het klopte helemaal. En na aanmelden voor de nieuwsbrief ook nog korting gekregen.

Paul 20-03-2019

Prima webshop, snelle levering en ook de retourafhandeling werd snel afgehandeld.

Henk 19-03-2019

Fijne duidelijke website met prima prijs / kwaliteit verhouding. Goede service bij vragen of problemen bij de bestelling

Bart 19-03-2019

7,0
Overzichtelijke website, goede merken en een prima prijs. Vlot verzonden en goede communicatie.

Jolanda van Ewijk 05-03-2019

De site is overzichtelijk en het is een snelle levering. De klantenservice heb ik ook gebeld en daar wordt bijzonder vriendelijk en persoonlijk gecommuniceerd. De artikelen zitten goed verpakt.

Prima service 18-02-2019

Snelle verzending, één artikel moest ik terugsturen, vanwege tegenvallende kwaliteit, maar daar kan Campz niets aan doen. Retourzending ging ook gladjes en kreeg snel reactie.

Wout Scheeres 09-02-2019

Een goede en mooie internetwinkel. Mooie site en mooie aanbiedingen. Levering was ook super snel.

R 09-01-2019

7,0
Ik raad deze website aan. Er is een goede levering, nette service en duidelijke communicatie met een breed assortiment.

Sandra 19-12-2018

Snelle levering en efficiënt ingepakt (geen veel te grote doos zoals zo vaak gebeurd). De sneldrogende bloesjes zijn van goede kwaliteit, waren mooi afgeprijsd en de maatsuggestie hielp om ze gelijk goed passend te hebben. Echt een aanrader deze webshop!

Jolande 18-12-2018

Ik heb voor deze winkel gekozen omdat het artikel wat ik wilde hebben hier heel goedkoop was. Bestellen ging gemakkelijk. Het leveren duurt wel een aantal dagen. Misschien door de drukte van de tijd, kerst.

G. Sparreboom 12-12-2018 Via de website gekocht

Goeie shop. Snowboots besteld. Kreeg netjes e-mail dat wegens drukte het iets langer kon duren. Ondanks dat toch snelle en goeie levering.

Ron 28-11-2018 Via de website gekocht

Prima levering.

Prima webshop. Bevestiging van de opdracht komt wat aan de late kant binnen, maar de levering gaat perfect en snel.

Pascal 14-11-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Een uitgebreid assortiment en scherpe prijzen. Product netjes verpakt en snel geleverd. Erg tevreden.

Joost Mulder 07-11-2018 Via de website gekocht

Die communicatie verliep goed . Bedankt .

7,0
Ik was op zoek naar een nieuw buideltje van " Tatonka " . Dat oude buideltje begon gebreken te vertonen . Ik " Googlede " wat met mijn telefoon en vond iets dat wellicht voldoend geschikt zou zijn . Verdere communicatie toen daar zo verliep vlot . Bedankt .

Jeroen 30-10-2018 Via de website gekocht

Geregeld persoonlijke Super aanbiedingen bij Nieuwsletter.

10,0
Ik leef van aanbiedingen, dus geweldige mogelijkheden @ Campz.
Buiten de Nieuwsbriefkoringscodes ook nog 'ns aanbiedingen los daarvan.
Dat maakt korting op korting.. ;-)
EN..
Duidelijke visuele Wenslijstweergave!!

Pluspunten

• Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

• -

Tiger 26-10-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

10,0
Ruime keus, snelle levering en in geval van retour wordt het aankoopbedrag snel teruggestort. Levering en retour is gratis

Pluspunten

• Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

• -

Jan 24-10-2018 Via de website gekocht

Levering op tijd en volgens beschrijving.

Winkel in mijn buurt had de kleur niet meer. Even gegoogeld kwam ze hier tegen met toeval ook nog korting. Schoenen tijdig en goed geleverd. Heb er geen spijt van. Verminderen mijn voeten van medisch probleem.

Pluspunten

• Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

• -

Karin 24-10-2018 Via de website gekocht

Goede en volledige levering

Goede winkel waar ze net wel de artikelen hebben waarbij het bij andere winkels uitverkocht is. Goede aflevering en elke stap in het proces is te volgen

Ron 19-10-2018 Via de website gekocht

Zeer gebruikersvriendelijk

10,0
Geweldige webwinkel. Goede spullen tegen een redelijke prijs. Alles op tijd geleverd met track en trace zonder onverwachte bijkomende kosten. Waarschuwt als een product dat uiterkocht is en wat je graag wil kopen weer in het assortiment komt.

john rovers 10-10-2018 Via de website gekocht

prima product tegen een prima prijs

10,0
beste kwaliteit-prijsverhouding en goede verzendservice. wat moet ik er nog meer over zeggen dit is toch het beste wat je je kunt wensen

SW 09-10-2018 Via de website gekocht

Betrouwbare webwinkel, leuke aanbiedingen

10,0
Leuke aanbiedingen. Gebruiksvriendelijke en betrouwbare webwinkel. E-mail updates van de status van de bestelling zijn nuttig. Snelle levering en goede kwaliteit producten. Tevreden met de aankoop.

John 03-10-2018 Via de website gekocht

Netjes bezorgt

7,0
De site zag er goed uit en verzorgt ik heb een probleem met bezorgen schrijf er in het vervolg bij of het een brievenbus pakketje is ik zat te wachten en het werd gewoon door de bus gegooid dus had niet thuis hoeven te zijn

Pluspunten

• Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

• Afleverservice

Onvoldoende

Aernoud 02-10-2018 Via de website gekocht

Duidelijke info over product en levering

Nette info als iets anders loopt dan ideaal. Duidelijk en aangegeven levertijd klopt. Breed assortiment aan goede producten

judith 02-10-2018 Via de website gekocht

prima Service, veel keuze

Twee kindersoftshelljassen besteld. Veel keuze, prima prijs. Niet alle maten beschikbaar. Levering netjes, binnen een dag of 4.

Annemieke 26-09-2018 Via de website gekocht

Lekkere sokken

De sokken zijn prima. Omdat je ver in de site moest duiken om erachter te komen hoe Campz verzendt, kon ik moeilijk de track&trace gebruiken (via UPS, maar dat staat niet in de bevestigingsmail, alleen code, geen werkende link).

Ronald 26-09-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ruimt assortiment outdoor producten en kleding met regelmatig aanbiedingen waarmee je voordelig kunt shoppen.

peter Lechner 18-09-2018 Via de website gekocht

Probleemloze afwikkeling na bestelling

Toegankelijke site.
Goede informatie aangaande de te bestellen
goederen. Mooie afbeeldingen.
Voor elk gekozen item worden de nodige
alternatieven geboden, wat helpt de uiteindelijk juiste keuze te maken. Erg prettig.

ML 18-09-2018 Via de website gekocht

Vooralsnog positieve indruk

7,0
bestelling is volgens de geplande bezorgtijd bezorgd en was niet onnodig groot verpakt. Ruime keuze aan jassen.

pj 06-09-2018 Via de website gekocht

Bekwame klantenservice, maar SLECHTSTE bezorging (UPS) ooit.

1,0
Méér dan een week na bestellen, heb ik nog steeds NIETS ontvangen, omdat UPS er zo'n zooitje van heeft gemaakt dat inmiddels vaststaat dat ik pas NA de vakantie waar ik mijn spullen voor besteld heb, mijn zending zal ontvangen. Mosterd na de maaltijd heet zoiets, of naar een goed Nederlandse gezegde: goedkoop is duurkoop.
Misschien dat Campz met een andere, betere, bezorgservice in zee moet gaan. Vooralsnog ben ik een zéér ontevreden klant die voortaan andere leveranciers met een betere bezorgdienst (lees; géén UPS) de voorkeur zal geven. Shame on UPS.

Pluspunten

• -

Minpunten

• Levertijd
  • Afleverservice

Onvoldoende

Caat 04-09-2018 Via de website gekocht

Prima service

10,0
Prima winkel, ik slaag niet altijd, maar dan wordt het goed opgelost en krijg je je aankoopbedrag gewoon weer teruggestort!

Cindy 04-09-2018 Via de website gekocht

Totale radiostilte

1,0
Ten eerste werd mijn bestelling niet binnen de aangegeven termijn verstuurd waardoor het artikel pas tijdens mijn vakantie werd afgeleverd. Eer ik thuiskwam was ik te laat om het artikel op te halen bij het afhaalpunt waardoor het artikel retour afzender is gegaan. Dit gebeurde allemaal begin augustus maar ik heb nog steeds mijn geld niet teruggestort gekregen. Contact zoeken met dit bedrijf is ook een drama. Ik ga hier nooit meer iets bestellen.

Pluspunten

• Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

• Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

PvB 04-09-2018 Via de website gekocht

onduidelijke plaatjes bij de website

6,0
Ik bestelde een inpakhoes/waszak voor op reis in de koffer. De website laat meerdere zakken zien en het is onduidelijk dat je er maar 1 van de drie afgebeelde zakken krijgt. Ook de maten zijn dan niet duidelijk.

Pluspunten

• Levertijd

Minpunten

• Gebruiksvriendelijkheid site

Corinne 29-08-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle levering

Ik heb voor Campz.nl gekozen vanwege het grote aanbod aan tassen. Ik was op zoek naar een city-proof tas en kwam uit bij deze webshop. De prijs was ook nog eens aantrekkelijk.

M. Jonges 29-08-2018 Via de website gekocht

Icebreaker: mooi product

product verwacht zoals ik dacht, bestelling is ondanks opgave verkeerd huisnummer na telefonisch contact goed terecht gekomen en sneller dan verwacht

Renata 25-08-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Bestelling geplaatst en betaald waarop een bevestiging volgde.
Via een link kon ik de bestelling perfect volgen en deze werd op de afgesproken dag bij mijn buren afgeleverd omdat wij niet thuis waren.
Perfecte service.

Mattijs 24-08-2018 Via de website gekocht

Goede service

Producten goed beschreven zodat je precies weet wat je koopt. Prijzen altijd concurrerend en verzending is prima.

Pluspunten

• Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

• -

Anna Veenstra 23-08-2018 Via de website gekocht

Possible fraud! do not order there

1,0
I ordered a sports watch Garmin FR735, it was delivered in a damaged package, I sent it back without even opening the box. They claim they did not get it, and we actually paid for it, so we need a refund. They do not answer phone calls or emails, we had to start the charge back process with the bank. Still waiting to resolve the issue.

Joost 22-08-2018 Via de website gekocht

Prima product/prijs - flexibiliteit vervoerder minder

Prima product/prijs!

Alleen UPS is de vervoerder en die is niet zo flexibele als PostNL.
Pakker kon niet afgegeven worden bij de buren - vanwege noodzakelijke handtekening - maar toen uiteindelijk toch geleverd was er geen handtekening nodig.
Het opnieuw inplannen van de bezorging moet via de telefoon waarbij te tegen een computer aanpraat – Ik had hier meer dan 20 min voor nodig.

Toon meer reviews