Campz.nl - Reviews & Ervaringen

8,4 Lees 591 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Campz.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 32 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Picket 12-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Aanbeveling
Nadeel is dat het uit Duitsland moet komen. Hierdoor langere verzendtijd en niet zo duurzaam qua transport.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

RobertFM 19-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle levering en goede communicatie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

floortjepeter 18-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede overzichtelijke website

Service
onmiddelijke zending

Assortiment
ruim, beter dan de gewone 'outdoor shops'

Aanbeveling
gewoon doen!

Extra toelichting
dit bedrijf was het enige dat deze schoenen (en voor deze prijs) aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leonhensing 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Snelle en gemakkelijke bestelprocedure. Levering snel ondanks de feestdagen. Pakket kun je tracen via DHL. Tweede artikel wat ik bij Campz heb besteld. Ruim assortiment, dus keuze genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liempie01 21-12-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
makkelijke website, met paypal betalen

Service
Duurde helaas 5 werkdagen om de bestelling in huis te hebben

Assortiment
Ruime keus, ook voor de motor of ski plezier

Aanbeveling
Indien er sneller geleverd kan worden, zou mijn cijfer hoger worden

Extra toelichting
Ruime en leuke keus, levering mag sneller

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

chrisdevilder 16-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zoeken is makkelijk en overzichtelijk.

Service
Keurig afgeleverd.

Assortiment
Ze hebben veel in het assortiment.

Aanbeveling
Ze blijven scherp geprijsd.

Extra toelichting
Goede online winkel met een breed assortiment. Makkelijk producten vinden. En vaak de scherpste prijzen op internet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

cdbeen 17-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
webwinkel is overzichtelijk en geeft veel informatie over de artikelen

Assortiment
ik was alleen op zoek naar een waterdichte winterjas, en die heb ik bij Campz gevonden. Over het assortiment in het algemeen kan ik eigenlijk niets zeggen.

Aanbeveling
voor mij was de winkel prima, dus op grond daarvan zou ik hem zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

J.Pool 14-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Extra toelichting
De afhandeling zoals verzending; door het pakket te kunnen volgen, wanneer geleverd verloopt prima. het product was heel goed beschermd door gevulde luchtkamers waardoor er geen schade in enige vorm kon ontstaan. Ik ben zeer tevreden over het product, hartelijk voor uw goede zorg in deze.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

huseyiincan 30-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kwestie van keuze maken en afrekenen.

Service
Absoluut goede service! Vraagje over mijn aankoop werd direct beantwoord en voor verdere vragen kon ik er gemakkelijk terecht.

Assortiment
Een jas van North Face die ik nergens meer kon vinden, was bij Campz.nl te vinden!

Extra toelichting
Alhoewel het product vanuit Duitsland moest komen. Was het zoals beloofd binnen 4 werkdagen bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stompy01_NL 09-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles van uit huis te regelen en geen gezeur.

Service
Optimale service, vorige tent was niet de juiste, kon gratis retour gezonden worden, werd netje op de afgesproken tijd opgehaald, binnen korte tijd geld retour op de rekening. TOP.

Assortiment
voor ons voldoende.

Aanbeveling
gezien de manier waarop ik in alle punten geholpen en tegemoet gekomen ben.

Extra toelichting
De service en het mail-/ telefonische contact loopt uitermate goed. Beloftes worden ook zeer snel nagekomen, geen gedoe met retour zenden, uitermate klantgericht personeel. Als we weer iets voor het kamperen nodig hebben gaan wij zeer zeker eerst op de site van CAMPZ zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mrtn 03-10-2014 Via de website gekocht

Algemene score

5,2

Service
Artikel retour gezonden. Weken na de bevestiging van ontvangst retourproduct is mijn geld nog niet teruggestort. Ondanks herhaalde verzoeken komt Campz maar niet door. Zeer slechte en onbetrouwbare service.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

arnoob 30-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website; traceerbare zending

Service
Duidelijke, snelle reactie op e-mailvragen

Assortiment
Voor mij in ieder geval ruim voldoende, ik had een prima keuze

Aanbeveling
Snel, duidelijk, overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

goelia 27-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
De website van Campz is heel overzichtelijk met een uitgebreid assortiment. De levering was snel ik ben heel blij met mijn mooie rode regenjas! Zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wissewas2 26-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Origineel assortiment, kwaliteitsproducten, mooie presentatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heerrtje 25-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
simpel bestellen

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
ik zou het zeker aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Thomas Honselaar 25-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Prima service

Extra toelichting
Prima bedrijf. Komt belofte na. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcJacops 22-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site

Service
Snelle levering maar niet zo snel als ze op hun site aangeven. Levering duurde 3 werkdagen.

Assortiment
Groot en divers assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Hans Pannekeet 08-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima site

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AdV80 07-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

4,0

Service
waarom service maar 1 ster!!!! nou als je een probleem hebt met levering lees eigenlijk vermissing van je bestelling moet je ZELF erachteraan want zelf doen ze niets en schepen ze je af met een standaard mailtje

Assortiment
het assortiment wat campz heeft is in de meeste gevallen voordeliger dan andere webwinkels ook de kwaliteit hebben ze het hogere segment maar de hoeveelheid verschillende in hetzelfde categotie met verschillende prijsklasse dat valt weer tegen

Aanbeveling
zolang zij zaken doen met DHL bestel ik er niets meer!!!! dus waarom zo ik het dan aanraden bij anderen!!!

Extra toelichting
koelelementen niets aan de hand en geen problemen mee gehad keurig binnen de termijn van 4 werkdag ivm het weekend MAAAAAR de peddel nog niet in bezit!!!! en ben bang dat ik dat ook nooit zal krijgen en geld terug zal ik wel maanden op moeten wachten en als er iets word vermist moet je het ZELF maar oplossen zo van product is de deur uit en nu is het de klant zijn pakkie-an..... problemen? sorry zoek dat zelf maar uit wij doen niets!!!!

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

HansReulen 04-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Perfecte site, perfecte winkel, grote keuze, goede service. Alles perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Landvoort 04-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Gemak
Zeer slecht. Zag op zich leuke kleding. De sale lukte wel, maar de after-sale...Grote ramp.

Service
Totaal geen service. Waar men wel goed is: sorry zeggen. That's it! Maar de zaak alsnog regelen. ? No sir!

Assortiment
Zal er nooit meer wat kopen. Wat besteld was is nooit aangekomen.

Aanbeveling
Never! Als je spullen verkoopt, kan het voorkomen dat er wat mis gaat. Je lost het dan op. Hoe dan ook. Dan hou je klanten. Niet bij campz. Voor mij is het "rampz".

Extra toelichting
Niet ontvangen dus. Zeer slechte service. Zeker geen aan te bevelen adres. Veel moeite voor gedaan om het pakket te pakken te krijgen. Anderhalve dag gewacht. Gereden en gebeld naar "service"ophaalpunt. Niets. DHL ook erg slecht. Klopte nooit. Zelf een ander tijdstip aangegeven. Werkt totaal niet! Enige reactie van campz...sorry! Dus niet kopen. Laat je uitschrijven. Wat ze wel doen? je mailbox volgooien met hun spul. Nogmaals: Doe het niet!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Christien1 20-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Bestellen ging snel en goed, het retourbeleid is duidelijk en helder. Een vervelend dingetje, maar dat kwam door DHL. Ik had 2 dingen afzonderlijk besteld en deze werden dan ook afzonderlijk geleverd. DHL gaf maar een afgiftebon af bij niet thuis en daarom kon ik maar 1 van de 2 pakketten bij het servicedepot afhalen. Voor het andere pakket moest ik weer thuisblijven. Maar dat is eigenlijk een DHL-fout.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rol28 30-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

4,0

Service
Klantenservice is niet te bereiken
Op e-mails wordt niet gereageerd!

Aanbeveling
Bestelling geplaatst, naar 2 dagen mail gekregen naar een Track & Trace die niet klopt. Je kunt ze met geen mogelijkheid bereiken, telefoon hebben ze niet en op mail of contactformulieren wordt niet gereageerd, waardeloos!
Heb ook al gehoord dat als je iets terugstuurd het helemaal drama is, dan kun je een paar maand wachten op je geld.
1 keer nooit weer!

Extra toelichting
Bestelling geplaatst, naar 2 dagen mail gekregen naar een Track & Trace die niet klopt. Je kunt ze met geen mogelijkheid bereiken, telefoon hebben ze niet en op mail of contactformulieren wordt niet gereageerd, waardeloos! Heb ook al gehoord dat als je iets terugstuurd het helemaal drama is, dan kun je een paar maand wachten op je geld. 1 keer nooit weer!

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

Ylse68 23-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Duidelijke site. Na bestelling een snelle, correcte levering. Van mij mag er wel een groter assortiment aan campingspullen te bestellen zijn maar misschien wil campz dit niet

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

wittewillem 14-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
de goedkoopste via zoeksite extra 10% korting

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

5tgb 12-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

2,7

Gemak
Het artikel was alleen te vinden via de zoek functie van de site.

Service
Er werd twee keer een beschadigd of defect apparaat opgestuurd.

Aanbeveling
Ik kan deze zaak bij niemand aan bevelen, je hebt er allen maar gedoe mee. Ik vind het ook onbehoorlijk als er duidelijk te zien is dat een apparaat onbruikbaar is het toch op te sturen.

Extra toelichting
Bij de laatste zending was een zwaar beschadig apparaat in een nieuwe verpakking opgestuurd!!!!!

Review criteria:

Voldoende
Slecht

Reageer

Robbertd 03-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Na ontbreken van 2x spork een mailtje gestuurd en direct de ontbrekende artikelen ontvangen.

Assortiment
Zeer uitgebreide website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klaasdev 01-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed doorzoekbare webshop

Service
Snel, zoals beloofd

Assortiment
Breed en diep assortiment

Aanbeveling
Groot aanbod, lage prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon Struijk 23-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een paar vinger bewegingen op mijn Ipad, meer moeite kost het niet.

Service
Gratis bezorging.

Assortiment
Volop keuze

Extra toelichting
Gewoon super handig, scheelt veel tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jan van Snippenberg 23-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
Mooi assortiment.
Snel verzonden.
Mooi product.
Top winkel.

Extra toelichting
Mooi assortiment. Snel verzonden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Joeri 02-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Mooie duidelijke website.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hanneke v B 29-03-2014 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Gemak
Makkelijk te bestellen en te betalen.

Service
Erg slechte klachtenafhandeling: probeer al vanaf januari een besteld produkt vervangen/gerepareerd te krijgen, maar heb nog steeds geen oplossing. Na 2x invullen klachtenformulier, 2x bellen en 3x mailen wordt er gezegd dat er contact is opgenomen met de fabrikant,maar dat die nog niet gereageerd heeft.

Aanbeveling
Als je problemen hebt met je bestelling, begint de ellende. Heb nog nooit ergens zoveel moeite moeten doen om produkt vervangen/gerepareerd te krijgen.

Extra toelichting
Bestellen en leveren verliep zonder problemen. Klachtenafhandeling ervaar ik als slecht.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

jelotus 25-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zoeken op de website gaat erg makkelijk. Bestellen net zo. Zonder moeite en met de zekerheid dat het goedkomt.

Service
Snel geleverd. Helaas met DHL. Daarvan weet je nooit wanneer ze komen en soms komen ze een dag later dan gepland.

Assortiment
Veel keuze en altijd veel op voorraad.

Extra toelichting
Erg snelle levering en veel standaard op voorraad. Een goede winkel voor de last-minute bestellingen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

ejfrolich 08-03-2014 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
Gemak dient de mens maar...dan moet wel de informatie kloppen. Dat was in mijn geval niet zo. Omdat de informatie niet klopte heb ik een bestelling geplaatst die ik net zo goed had kunnen laten. Het duurt nu best een tijd voor het betaalde weer in mijn bezit is

Service
Service was eerder al een issue. Dat is uiteindelijk goed opgelost maar dat heeft wel enige overreding gekost.

Assortiment
Ze hebben veel, helemaal waar

Aanbeveling
Ik heb toch wat mindere ervaring met dit bedrijf. En vooral de discussies die nodig zijn om gewoon normale service te leveren maken mij minder positief.

Extra toelichting
Product op voorraad dus besteld. Wat komt is één stoel die ook nog zwaar beschadigd is ingepakt. Om wel 2 goede stoelen te krijgen. Daarna koop ik een paar schoenen met wijde leest. Helaas krijg ik normale leest. Reden, de schoenen bestaan helemaal niet in een wijde leest. Mijn voorstel om de website aan te passen wordt "in overweging" genomen. Ik mis een serieuze klantenservice. Klantenservice is er namelijk voor de klanten!!!

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

spoetnik7 11-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijk te bekijken website en eenvoudig te bestellen.

Service
Prima.

Aanbeveling
Is zeker aan te bevelen!

Extra toelichting
Winkel met een toch wel beperkt assortiment. Wel vaak leuke aanbiedingen! Website bekijken goed en vlot, maar helaas geen keuzemogelijkheid in het begin man of vrouw. Bestellen eenvoudig, maar als je even terug wil klikken is je winkelwagen opeens leeg, maar dat zal aan mij liggen. Verzenden bij Campz doen ze snel, maar de levering duurt daadwerkelijk een paar dagen (vanuit Duitsland. Netjes verpakt geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

peterpalm 31-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website. Kan verbeterd worden als je een productsoort selecteert over meerdere bladzijdes en je gaat naar een product spring je niet automatisch terug naar de oorspronkelijke bladzijde.

Service
Snelle service , vrijdagmiddag besteld maandag in huis.

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Vaak mooie aantrekkelijke aanbiedingen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Nisibird 25-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snelle website

Service
Alles op voorraad, en goede aanbiedingen

Extra toelichting
Een zeer lichte stoel 2,8 kg, welke eenvoudig maar degelijk in elkaar zit. 2 x iets besteld bij Campz en beide keren op tijd en netjes apart en zorgvuldig verpakt (stoelen)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

denz 25-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere website

Service
Binnen twee dagen in huis, vanuit Duitsland

Aanbeveling
Bestelling ging helemaal volgens plan.

Extra toelichting
Heldere communicatie, verzending volgens afspraak en goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

luson 24-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site en bestelprocedure

Service
Retourservice 100% OK

Assortiment
Campz heeft zeer veel op voorraad, maar niet alles. Daarom 9 sterren.

Aanbeveling
Ben zeer tevreden met verloop van de bestelling. Artikel geleverd zoals besteld.

Extra toelichting
Goed: scherpe prijzen, nieuwste assortiment, snelle levering en goed service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DickJacobus 09-03-2013

Algemene score

5,2
De bestelling op de website verliep goed. Zeer scherpe prijs voor het product. Echter van een snelle directe levering was geen spraken. Het product was vrijdag besteld en werd pas Woensdag aangeboden voor verzending vanuit Duitsland. De totale doorlooptijd van bestelling tot levering was 7 dagen. Ik schat dat dat van toepassing is op alle op voorraad zijnde producten, aangezien alle leveringen vanuit Duitsland gebeuren.

De bestelde Mammut Ajungilak Lahar 3-Season L 195cm lava-wine, slaapzak is netjes afgeleverd in een goede verpakking. De stappen in het verzendingsproces waren goed te volgen. Op e-mail contact kwam binnen 48 uur een reactie.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Ron308 30-01-2013

Algemene score

3,0
Op de site wordt vermeld dat de bestelling de volgende dag in huis is als je voor een bepaalde tijd de besttelling deed.
Dit bleek pas een week later te zijn hoewel het artikel op voorraad was.
Mijn artikel is op donderdag 27 dec retourgestuurd maar tot op heden nog geen betaling ontvangen.
De klantenservice blijft me aan het lijntje houden terwijl ze het artikel natuurlijk allang retour hebben gekregen.
Jammer dat je op internet meer ellende leest omtrend retourgezonden artikelen ( betalingen pas na 3 maanden!!! )
Omdat ik door een verhuizing mijn track en trace nummer kwijt ben zal ik mijn geld wel niet meer retour ontvangen.
Kortom leveringsafspraken komen ze niet na en als een artikel retour wordt gezonden begint de ellende pas echt. ( lees meerdere reviews op het internet.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer