Campz.nl - Reviews & Ervaringen

7,0 Lees 533 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Campz.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 53 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ramona 28-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Had Ecco sandalen gekocht die zeer gunstig geprijst waren. Maar helaas een maat te groot. Maar het ontvangst en de retour gingen voorspoedig. Let wel op de retourvoorwaarden, dat is tussen de 14-30 dagen. Communicatie per mail ging ook netjes. Zou hier weer kopen.

Reageer

Carlo 27-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijke webshop met een grote keuze.
Prima geprijsd. Jammer dat de levertijd wat lang was.

Reageer

Daan 27-07-2021

Algemene score

3,0
Korting is niet verrekend, hier per mail meermaals om verzocht maar geen enkele reactie van Campz ontvangen. Webformulier op Campz werkt niet en ze zijn telefonisch niet bereikbaar. Dus bij een vraag/klacht/etc. geen contact met Campz te krijgen.

Reageer

Geert de Boer 20-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

2,0
Te laat binnen gekomen voor onze vakantie. Ik zal het straks moeten retourneren helaas

Reageer

Stan 09-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site hanteren gunstige prijzen, ook het verzenden gaat goed, ook retouren worden netjes verwerkt. Vrij vlotte verzending. Dus voor mij een dikke voldoende. Ook fijn dat er bijvoorbeeld groot verpakkingen impregneer middel te koop is hier.

Reageer

Marjan 07-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Just perfect!!!!
Ik heb een paar North Face wandelschoenen besteld. Ze zijn netjes oprijd binnen. Door alle negatieve reviews, heb ik per mail contact opgezocht met Camps om te vragen wanneer ik mijn bestelling kan verwachten. Ook hier heb ik netjes en snel een reactie op gekregen. Dit was mijn eerste ervaring met dit internet bedrijf.
Bedankt Campz!!!!

Reageer

Hans 28-06-2021

Algemene score

1,0
2 slaapmatjes van Nomad besteld en ontvangen. Helaas is een van de matjes lek. Dat betekende dat wij vanaf de camping naar huis moesten rijden om een oud matje op te halen. Terug van vakantie heb ik een vraag ingediend over de garantie. Dan zie ik op de sita van Campz.nl dat de behandeling van vragen/claims momenteel is opgelopen tot 3 weken. Dat is een slechte service dus. Campz.nl is trouwens ook geen Nederlands bedrijf maar is gevestigd in Duitsland. Hetgeen op de site ook niet is terug te vinden. Al met al geen aanrader.

Reageer

Suz 15-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede webshop. Mooie merken. Duidelijke communicatie over verzending van artikelen.

Reageer

Marco jansen 15-06-2021

Algemene score

4,0
Ik mis een complete bestelling en heb meerdere mails gestuurd maar krijg geen reactie terug. Schandalig

Reageer

ed 09-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Werd zeer snel geleverd .Goede en duidelijke website. Voor de rest geen enkele moeite met bestellen.

Reageer

Anneke Hoving 08-06-2021

Algemene score

1,0
Ik probeer al 3 weken contact te krijgen, meerdere keren gemaild. Telefonisch niemand bereikbaar. Ik krijg geen enkele reactie!
Terwijl de post heeft aangegeven het pakket teruggestuurd te hebben zonder inhoud.
Slechte service. Het wordt niet afgehandeld. Ik heb nog niets ontvangen en weet niet waar ik aan toe ben.

Reageer

SchilderVolendam 04-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over het assortiment, webshop, prijs en aftersales van Campz. Een minpunt is dat UPS het bezorgd en da’s altijd balen. Tracktrace werkt niet, foute meldingen en leugenachtige argumenten om het artikel naar een servicepunt te brengen ipv bij de geadresseerde.

Reageer

Wouter 02-06-2021

Algemene score

1,0
Bestelling is op 07-05 gedaan en nog steeds niet binnen. Na ruim een week zelf geïnformeerd dat het pakket nog niet binnen is omdat track and trace code problemen aan gaf, er is toen een onderzoek gestart met de pakketbezorger. Inmiddels een tweede keer geïnformeerd en helaas nog geen progressie. Jammer dat er niet zelf initiatief wordt getoond van Campz om deze aankoop af te ronden.

Reageer

AH 25-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste ervaring met deze site. Alles volgens plan verlopen. Site is duidelijk, zoeken gaat uitstekend.

Reageer

Trees vH 19-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De fout die ik had gemaakt bij mijn bestelling werd na een mailtje snel opgelost door de bestelling te annuleren. Ik heb meteen na de annulering het juiste artikel besteld. Het geld stond binnen 4 dagen terug op mijn rekening.
Snelle levering in een goede verpakking.
Het was een cadeau - de ontvanger schreef: Tada🎉🎉🎉 hij zit! En past prima.

Reageer

j.plender 16-05-2021

Algemene score

1,0
ik had het idee dat er bij campz vnml kwaliteitsproducten werden verkocht, maar helaas. kocht een douchetent, niet duur maar het is ook een niet te gebruiken product. het opzetten ging nog maar het is een zeer instabiel geheel en na 1x opzetten brak er al een fiberglasstok stuk, het product voldoet beslist niet aan de verwachting. je zou van campz verwachten dat, als ze het verkopen, ze het zelf ook uitgeprobeerd hebben.

Reageer

Erna 15-05-2021

Algemene score

1,0
Allemaal waar: Prachtig assortiment, nette prijzen. Maar, geen chatfunctie of telefoonnummer om contact op te nemen. Alleen met het contactformulier via de mail.
Ik kocht een jack dat na 3 dagen waarvan de stof aan de naad kapot ging. Alles bij elkaar nog geen dag gedragen. Meteen gemeld, foto erbij gedaan. geen reactie. Pas na 12 dgn een verzoek om meer informatie en meer foto's. Gestuurd. Na ruim 1 maand, na zeer moeizame communicatie een aanbod van 10 euro of 15 euro korting. Alsof ik dat nog wil, na dit alles. Wettelijk zijn ze verplicht om tot na 6 maanden te herstellen of vervangen, maar de praktijk is wel anders

Reageer

Marcello 07-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
CMpz was de enige shop waar de rugbidons voor het rennen te krijgen waren in de vorm met een dubbele bidon. Heb er inmiddels al mee gerend. Is nog niet ideaal maar beter dan heupflesjes. Ik gebruik het voor het rennen tot max 3 uur.

Reageer

Lotje 05-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Item was makkelijk te vinden en snel geleverd. Prijsverhouding is erg goed.

Reageer

Cees 05-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot assortiment, grote merken, goedkoper dan veel andere outdoor winkels. Snelle levering.

Reageer

Dennis 20-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goede prijzen, snelle levering. Enige vervelende is dat er geen telefonische helpdesk beschikbaar is.

Reageer

Milo 19-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prachtig assortiment, nette prijzen en snelle levering. Prima, betrouwbare shop

Reageer

Anne 10-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie wandelschoenen besteld. Helaas waren ze te klein. Retour gestuurd en binnen 10 dagen mijn geld terug.👍🏻

Reageer

René kriek 06-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima spullen voor een nette prijs en snel geleverd! Ook probleemloos retourneren.

Reageer

M. 06-04-2021

Algemene score

3,0
Lange levertijd 9-3 besteld, 20-3 geleverd. Hierover was ik niet geïnformeerd, moest kennelijk vanuit Duitsland komen. Erg lang retour proces, 27 maart aangeleverd en nog steeds niets gehoord of mijn geld terug ontvangen. Morgen maar eens bellen.

Reageer

Enna 30-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze, mooie site, een paar prachtige handschoenen. Duidelijke communicatie over het verloop van de bestelling.

Reageer

Bart 17-03-2021

Algemene score

10,0
Het hele proces verliep opnieuw zoals verwacht. Levering vond plaats binnen de aangegeven termijn. Helemaal prima. Niets op aan te merken.

Reageer

Rick Hulsebosch 16-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Campz is een erg uitgebreide webshop met een breed assortiment aan kleding en hardware. De levering is tot nu toe altijd binnen de afgegeven datum geleverd.

Reageer

Annemarie 12-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er waren mooie wandelschoenen te vinden op de website. Gelukkig waren de schoenen, waarop onze keuze viel, voorradig in de juiste maat. De schoenen werden enkele dagen later netjes verpakt bezorgd.

Reageer

Henk 03-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbaar en goede service. Goed geïnformeerd over de te nemen stappen bij een retour.
Per mail de nuttige informatie gekregen op de vragen die ik had over de bestelling.

Reageer

Jan Koops 26-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb een paar Skiwinterwanten van het merk Reusch gekocht. Levering keurig op tijd door UPS en het bestelde voldeed volledig aan de verwachting! Op donderdag besteld en op maandagmiddag daaraan volgend geleverd.

Reageer

Jack 23-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fiets tassen aangeschaft díe ik zocht, hebben een zeer gevarieerd assortiment, nette prijs en snel in huis.
Hebben veel spullen die bij andere shops niet te krijgen zijn, daarom fijne webshop.

Reageer

Simjo 16-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie en warme winterjas besteld en deze is keurig en snel geleverd.
Zeer tevreden over zowel product als levering.

Reageer

Tokka 09-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind dat zij een goed en aantrekkelijk aanbod hebben. De site vind ik er ook erg aantrekkelijk uitzien. De bezorging en retour zending gaan prima, voelt betrouwbaar.

Reageer

Monique 26-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke overzichtelijke site.
Duidelijke berichtgeving via mail over stand van zaken mbt bestelling.
Snelle levering.

Reageer

Erik 23-01-2021

Algemene score

1,0
mooie winkel, slechte communicatie, zeer trage verwerking van retourgezonden artikelen. dit kan wel 15 dagen duren.

Reageer

Gerard van den BERG 13-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle afhandeling, goedkope deal. Product is van goede kwaliteit. Blij met deze bestelling

Reageer

C.J. Hogenkamp 23-12-2020

Algemene score

6,0
Gisteren schreef ik een negatieve review ivm een artikel dat maar niet geleverd werd en ik wel €100 had betaald. Ondanks het feit dat de communicatie met Campz. nl niet werkt, geen reactie op verzoeken en gebruik maken van een niet bestaand telefoonnummer, werd het artikel plotseling geleverd vandaag. Eind alles goed dus.

Review 22-12-2020:

Een week geleden online een bestelling gedaan voor €100. Nadat ik betaald had via iDeal kreeg ik een storingsmelding. Het geld was van mijn rekening en ik kreeg geen bevestiging van de bestelling. Die stond later wel in mijn overzicht dat ik kreeg als een reactie op mijn mail dat het artikel was verzonden. Nu een week later en geen enkele reactie op mails begin ik me zorgen te maken over mijn €100. Het telefoonnummer dat ze opgeven is een onbekend nummer. Het is een bedrijf in Duitsland op een adres waar mee webshops zijn gevestigd. (Campz.nl Bikester.nl en Fahrad.de) kijken naar de reviews dan ben ik niet de enige zeer ontevreden klant. Ik had natuurlijk vooraf naar de reviews moeten kijken, maar de shop oogt zeer professioneel. En als ik me achter blijk te vergissen en dat hoop ik zal ik deze review corrigeren.

Reageer

Greet 11-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering,goede producten schoondochter koopt er vaker en had dit op haar verlanglijst

Reageer

RK 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Shop heeft een breed assortiment waarbij ook voldoende keus is in de verschillende maten en kleuren.

Reageer

Frank 22-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keus, goede verzending en een goed werkend retourproces. Altijd netjes in de afhandeling.

Reageer

Barbara 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, netjes en ook de scherpste prijs. Absoluut zeer tevreden. Broek zit perfect.

Reageer

Margriet van der Werf 08-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima webshop. overzichtelijk en goede prijs kwaliteit verhouding. bestelling binnen een week in huis. helemaal goed

Reageer

Riny 03-10-2020

Algemene score

1,0
Op 11 september een bestelling gedaan. Een week later een bericht ontvangen dat goederen niet leverbaar zijn. Geld zou binnen 5 werkdagen worden teruggestort. Helaas nog geen geld ontvangen. Twee e-mails gestuurd, geen antwoord.

Reageer

Maija B 29-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Campz.nl is a webshop we use regularly for camping products. They carry good quality products at good prices and we usually have a discount coupon, as well. They deliver quickly and the delivery is included on larger orders (all of our orders). We have been pleased with the service and the products that we've received thus far.

Reageer

Anita 29-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn bestellingen zijn zeer snel geleverd. Eerste bestelling beschadigd en binnen twee dagen had ik de nieuwe al binnen. Mijn geld van de beschadigde bestelling had ik ook binnen 5 dagen weer op mijn rekening. Goede service!

Reageer

Jacolien 22-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijzen voor goede producten, vooral als je zo nu en dan kijkt.
Snelle levering!

Reageer

Niq 22-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een winkel met een groot assortiment, vlotte verwerking van de bestelling en eveneens een vlugge levering.

Reageer

Wessels 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering. Nadat onze eerste bestelling gebroken was is de klacht keurig in behandeling genomen en keurig afgehandeld. Goede service

Reageer

Marieke 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Maandag een handdouche besteld,woensdag al binnen .
Zeer snelle levering,waarvoor dank

Reageer

Toon meer reviews