Campz.nl - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 433 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Campz.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 61 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Reinier 21-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering van wandelschoenen; niet passende opties geretourneerd, die zijn ook weer terugbetaald. Dit duurde ca 1 week.
Goede ervaring met Campz, ook met andere bestellingen in het verleden.

Reageer

DA 15-01-2020

Algemene score

3,0
Mijn bestelling wordt afgeleverd in een plaats 8 km verderop
Ben een uur bezig om dit op te halen met de auto
Geen ophaallocatie in de buurt aan te geven

Reageer

Aly 14-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima website, mooie produkten, goede prijzen en betrouwbaar. Had vrij snel mijn bestelling binnen en ben er zeer tevreden over.

Reageer

Jelle 01-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website, gemakkelijk bestelproces, gekozen voor deze webshop vanwege aanbod van dit specifieke Salomon artikel. Snel afgeleverd.

Reageer

C Smit 01-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keuze, uitstekende prijzen, goede merken en een overzichtelijke website. Makkelijk bestellen en snelle levering.

Reageer

Jan wissink 24-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelling werd zonder problemen op de juiste dag afgeleverd zonder verzendkosten terwijl het een niet duur afgeprijsd artikel was kleur en maat klopte Prima bedrijf!

Reageer

Els Klebach 17-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop kwam ik tegen op Google. De shop is overzichtelijk en ze hebben leuke betaalbare mooie jassen.

Reageer

Wim 11-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Compleet assortiment, goede prijzen. Gegevens op de site kloppen. Na de bestelling goed op de hoogte gehouden van de voortgang

Reageer

Bram T 20-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel, goed verpakt, goed spul, zie niet of het diervriendelijke dons is... sorry niet op gelet..

Reageer

Adrian 13-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I managed to get a really good price on a high quality winter jacket. Fast delivery!

Reageer

Paul 06-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het gewenste artikel is al heel lang uit de collectie. Ik was blij dat Campz het laatste(?) exemplaar nog op voorraad had. Het artikel werd een dag later bezorgd dan eerst was aangegeven. Verder ben ik uiterst tevreden over bereikbaarheid en afhandeling.

Reageer

hvdw 05-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Campz is een goede winkel als je naar de prijs kijkt en de spullen die ze hebben, vlotte levering .
Je wordt wel behoorlijk bestookt met mails als je bent wezen kijken op de site.

Reageer

Regina Vlijm 30-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestellen gaat vlot, betalen makkelijk. Levertijd zou misschien wat korter kunnen, is nog geen "voor 22.00 uur besteld, morgen in huis".
Retourneren kan alleen fysiek, dus zonder eerst digitaal aanmelden. Dat geeft wat onzekerheid over wel of niet ontvangen door Campz. Ook omdat de ontvangstbevestiging minimaal een week op zich laat wachten.
Op vragen aan de servicedesk krijg je wel altijd snel, persoonlijk en duidelijk antwoord.

Reageer

MvdM_82 26-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Campz had de bergschoenen die ik zocht tegen de laagste prijs.
Relatief snelle levering.

Reageer

Marie-José Bakkeren 17-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service was voortreffelijk ! Ik had even opgebeld , want ik wist niet, of ik maat 38 of maat 40 nodig had . De aardige mijnheer aan de telefoon, vond het geen probleem om deze allebei op te sturen .Gelukkig was maat 38 PERFECT ! Dus maat 40 ging dezelfde dag nog retour , binnenkort ontvang ik 45,- Euro retour ! Super blij ben ik met mijn fantastische waterafstotende fietsbroek ! Hartelijk dank !

Reageer

yvonne 16-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uitgebreide website, veel artikelen.
Wel zouden de keuzemogelijkheden wat optimaler mogen. Bijvoorbeeld door meteen een onderscheid te maken in dames/heren/kinderen.
Nu moet je eerst een keuze maken in kleding en dan bijvoorbeeld jassen en pas dan kun je geslacht kiezen. Deze keuze eerder kunnen maken, maakt het eenvoudiger.
Verder vind ik dat een retourzending redelijk lang nodig heeft om verwerkt te worden. Een webwinkel verwacht vaak dat je als klant direct met iDeal betaald, maar je geld terugkrijgen neemt dan weer best lang in beslag.

Reageer

Alexander 16-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Campz heeft een groot assortiment met kwaliteits artikelen voor outdoor. Levering was snel, binnen 3 dagen, zoals beloofd. Retouren zijn gratis en simpel, maar niet snel. Ik moest een maat kleiner bestellen en de eerste jas retourneren. Minpunt is dat ik na 2 weken nog steeds mijn geld niet terugheb gezien.

Reageer

johanswa71 09-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had een jas nodig en kwam door het zoeken op de website van CAMPZ. Er zat 40% korting op deze toch wel dure jas, dus dat was de reden. De bestelling was snel gedaan en de levertijd was goed.

Reageer

Jassen Columbia 08-10-2019

Algemene score

5,0
De jassen die ik besteld had waren helaas niet goed van maat en pasvorm.
Maar veel vervelender is de lange afwerking , mijn bestelling is al twee weken geleden geretourneerd en nog heb ik mijn geld niet terug.
Heb er al twee keer achteraan gezeten, gebeld en gemaild.
Daarom geef ik de winkel een onvoldoende.

Reageer

Paul van den Boog 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima shop. Ik had al eerder wat bij jullie besteld. Had mijn bestelling toen snel in huis en nu ook weer. De bestelling ( een jas van The Northface) was ook OK.

Reageer

Walstra 01-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website, correcte afhandeling en vlotte levering. Levering is goed te volgen. Al met al prima!

Reageer

rom 25-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Grote keuze in producten, goed product en kwaliteit, snel zoals beloofd geleverd

Reageer

Ieneke 18-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De keuze is niet makkelijk, aangezien niet alle informatie beschikbaar is bij het product, omschrijving en details. Zoals bv lengte van items.
De afhandeling van bestelling gaat perfect, snel en duidelijk. Levering volgens tijdschema van website.
Helaas was de kwaliteit niet zoals verwacht, na 2 dagen liet stiksel los van broek.

Reageer

moi 28-08-2019

Algemene score

8,0
snelle en goed verzorgde levering; blij met mijn artikelen. Voor herhaling.

Reageer

Luc Bakker 22-08-2019

Algemene score

1,0
Slechtste shop allertijden. Behandelen je als een stuk vuil.

Een vreselijke winkel, ik kreeg mijn jas vrij snel na het bestellen, maar na een week lekte het in de zakken. Dus stuurde ik het terug naar hen en toonde het probleem ook op foto's. Ze sturen de jas naar de fabrikant, maar krijgen hem terug met een beetje extra spray. Na twee dagen gebruik regende het en waren de zakken weer nat. Ik vroeg om een ​​terugbetaling, maar ze wilden het niet geven omdat ze zeiden dat er niets mis was ... Na 10 e-mails heen en weer (omdat ze niet bereikbaar zijn via de telefoon) beantwoordden ze mijn eerste e-mail waarin ik vroeg of het is normaal dat deze zakken kunnen lekken. Nu zeiden ze dat het absoluut mogelijk is dat ze kunnen lekken. Dus nam ik zelf contact op met de fabrikant, die zeiden dat de zakken niet zouden moeten lekken, tenzij in de meest extreme situaties. Dus niet als je met je fiets naar je werk rijdt, daar gebruik ik hem voor. Ze (Campz) zijn erg onbeleefd, moeilijk te contacteren, niet bereid om vragen te beantwoorden, en voor de prijs (300 euro) die ik betaalde kreeg ik een nutteloze jas! Oh en dit proces duurde 3 maanden ...

Omdat ik klaar ben met deze winkel, heb ik nu direct contact met de fabrikant om het probleem op te lossen. Contact met hen is veel beter. Ik zal deze winkel nooit meer gebruiken!

Update op 5 juni 2019:
Nadat ik contact had gemaakt met de fabrikant, kreeg ik een hele nieuwe jas. Omdat ik dacht dat het probleem met het terugsturen naar Campz was dat ik de eerste jas al had gebruikt, heb ik opnieuw contact opgenomen om dit probleem op te lossen. Eerst bood ik de nieuwe jas aan (nieuw in de doos waarin het binnenkwam) in ruil voor mijn geld terug. Ze weigerden. Toen bood ik aan de jas in te sturen in ruil voor een andere jas van een andere fabrikant waarvan ik weet dat het niet in de zakken lekt. Ook dit weigeren ze. En om het nog erger te maken zeiden ze dat ik gewoon van deze (lekkende) jas moest gaan genieten!

Mijn conclusie is dat Campz mijn geld en veel tijd de afgelopen 8 maanden heeft gestolen! Koop nooit iets bij hen!

Update 19 augustus 2019:
Mijn vrouw heeft vandaag (ik ben helemaal klaar met deze mensen/winkel) nog telefonisch contact met Campz gehad en weer een zeer onaardig gesprek met hun gevoerd. Conclusie, ze zoeken niet naar een oplossing maar blijven maar draaien zodat ze niks hoeven te doen en wensen je dan veel plezier met je troep!

Reageer

Joost 16-08-2019

Algemene score

1,0
Via de website een broek besteld en via iDeal betaald (afgeschreven). Geen bevestiging ontvangen en via de mail gevraagd naar de status. In eerste instantie de reactie gekregen dat er naar hun mening iets fout moet zijn gegaan bij de bestelling. Nogmaals aangegeven dat het bedrag is afgeschreven en dat ik dit bedrag graag terug ontvang (of de broek) voordat ik op vakantie ga. Inmiddels ruim een week verder geen reactie meer ontvangen. Met andere woorden het is dus mijn probleem als klant en ik heb het gevoel dat ik kan fluiten naar mijn EUR 100,00 (en dus ben opgelicht). Ik ervaar dit als zeer frustrerend.

Reageer

PatsyGB 13-08-2019

Algemene score

1,0
Retourlabel werkt niet.
Wij hebben een broek gekocht. Deze bleek te groot. Door omstandigheden lukte het niet om het pakket per kerende post terug te sturen, maar dat leek geen probleem omdat we daar twee maanden de tijd voor hadden. Helaas bleek tot onze verbazing de retourcode toch al verlopen te zijn en op diverse verzoeken via de site om een nieuw retourlabel wordt niet gereageerd.

Reageer

PatsyGB 11-08-2019

Algemene score

1,0
Retourlabel werkt niet.
Wij hebben een broek gekocht. Deze bleek te groot. Door omstandigheden lukte het niet om het pakket per kerende post terug te sturen, maar dat leek geen probleem omdat we daar twee maanden de tijd voor hadden. Helaas bleek tot onze verbazing de retourcode toch al verlopen te zijn en op diverse verzoeken via de site om een nieuw retourlabel wordt niet gereageerd.

Reageer

Sporkleding 24-07-2019

Algemene score

9,0
Sport shirts zagen er leuk uit. Pasvorm prima, waren zo droog. Heb al meerdere artikelen ook voor vakantie camper. Alles na te vredenheid.

Reageer

Tevreden klant 23-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product hangmat was als beschreven. Keurig en volgens afspraak afgehandeld en afgeleverd.

Reageer

Willem 20-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het vinden en bestellen van de gewenste tentharingen was eenvoudig. Net als de afhandeling via het winkelwagentje. De betaling verliep soepel. De levering ging ook goed.

Reageer

Martien 16-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Campz is een avontuurlijke winkel met een enorm aanbod voor aantrekkelijke prijzen. Ik kom hier zeker vaker snuffelen. Ik zou alleen willen dat er meer filtermogelijkheden zijn, zodat ik makkelijker gerichter kan zoeken.

Reageer

dechastesa 16-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastische shop met veel keuze in artikelen. Je wordt goed op de hoogte gehouden over het verloop van je bestelling. Levering keurig en correct.

Reageer

Liv van Veen 09-07-2019

Algemene score

3,0
Artikelen zijn redelijk op tijd binnen gekomen. Bij de retour moest ik 3-4 weken wachten op de (retour) bevestiging en het geld. Als je probeert te bellen krijg je de klantenservice van Algemeen dagblad aan de lijn. Slechte klantenservice!!

Reageer

Elev 09-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk gevonden wat ik zocht en levering was top. Helemaal tevreden met de afhandeling.

Reageer

P. Verschoor 02-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en correcte levering van de bestelde artikelen, die ik vlot besteld had via de site.

Reageer

René 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede collectie, zeer scherp geprijsd. Uitstekend verpakt, alleen de levering duurde ruim 10 dagen omdat het adres met toevoeging niet goed was genoteerd.

Reageer

I like it 20-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kwam per abuis op deze site terecht.
Wilde uitsluitend kleding van Ice Peak omdat dat zo comfortabel zit en zeer gemakkeliik in onder houd is.
Bestellen was heel eenvoudig en de aflevering en het betalen ging ook perfect.Kortom een heel tevreden klant.

Reageer

vonniezonnie 20-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
fijne shop, goede service en snelle levering! Ook de klantenservice was erg vriendelijk en accuraat.

Reageer

Tejo 18-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heldere website en gebruiksvriendelijk. Een mooi assortiment! Ben tevreden en een vlotte levering ook!

Reageer

Puck 14-06-2019

Algemene score

1,0
Voor het eerst bij Campz een berg kleding en schoenen besteld , krijg medig dat 1 jas niet leverbaar is . Prima kan gebeuren, na 7 dagen wachten niets meer vernomen behalve dat ik eerst €10 en dan € 20 kortingsbonnen krijg toe gestuurd . Kijk ik bij mijn bestellingen , hebben ze alles geannuleerd. Blijkt dat er intern een foutje was. Hele slechte eerste ervaring dus met Campz.
De kortingsbonnen ga ik dus niet gebruiken , ben uit geshopt bij Campz.

Reageer

Petra 13-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vond bij CAMPZ het fleecejack waar ik naar op zoek was voor een scherpe prijs. Het was eenvoudig en veilig te bestellen en werd snel geleverd.

Reageer

Réwana 11-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestellen ging makkelijk en werd snel geleverd, netjes in een stevige doos, blij met mn aankoop;)!

Reageer

Mathilde 05-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een paar mooie leren wanten voor de helft van de prijs. Vriendelijke medewerker aan de telefoon. Snelle en correcte verzending. Zal er zekerweer bestellen!

Reageer

Leo Zandvliet - Utrecht 29-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Terwijl ik het kledingstuk via een webshop kreeg aangeboden, bleken zij èn de maat niet hebben die ik wilde èn ietsje duurder te zijn, maar die paar euro zou niet de beslissende factor zijn. Eenmaal besteld was de jas er binnen een paar dagen. Snelheid is nooit mijn prioriteit, want dan zou ik naar een fysieke winkel gaan. Maar in verhouding met andere webshops zijn jullie supersnel.

Reageer

Eddy 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heldere foto’s, duidelijke beschrijving
Na de bestelling goede update van de voortgang
Alleen de levertijd is wat langer dan bij andere webwinkels
Maar als perse iets wilt hebben wat Campz voor juiste prijs aanbied, dan neem je het wachten voor lief

Reageer

Daan 22-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende webshop met top producten.
Goede productomschrijvingen, en veel aanbiedingen.
Leveringen binnen drie dagen na bestelling.
Mijn favoriete outdoorshop.

Reageer

Tzunix67 21-05-2019

Algemene score

9,0
Website is overzichtelijk, en er was super te filteren op wat ik zocht (een tent met specifieke dingen). Binnen een paar dagen geleverd, zoals ook verwacht. Prima webshop dus.

Reageer

Menno 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie duidelijke site, goede communicatie en een snelle levering. Goede en mooie producten van kwaliteit.

Reageer

PG 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreid assortiment en veel merken op deze website. Mijn eerste bestelling is vlekkeloos verlopen en het artikel snel geleverd. De hoeveelheid nieuwsbrieven, zo wat elke week, vind ik wel overdreven en mag wat mij betreft minder. Daarom 1 punt aftrek.

Reageer

Toon meer reviews