CameraNU.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 51268 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over CameraNU.nl.

CameraNU.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 2744 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dick 28-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerst informatie ingewonnen omtrent objectief. Kalm, rustig en duidelijk antwoord. Op grond daarvan heb ik de Sigma 70-200mm 2.8 besteld. Woensdag middag besteld, donderdag in huis, prima. Mede besteld omdat ik een uitstekend bod kreeg op een door mij ingeruild objectief. De 9 waardering ipv 10 is dat ik vrij laat een bevestiging kreeg omtrent mijn ingeruild objectief. Over gebeld en oorzaak bleek een personeels tekort. Inmiddels is alles tot grote tevredenheid (toch nog snel) geregeld!

Reageer

Bram 28-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke informatie over produkt. Was niet op voorraad. Levering keurig op aangegeven datum. Meldingen zijn accuraat en geven juiste informatie.
Verzendmelding is correct en aflevering binnen gestelde tijd.

Verpakking meer dan zorgvuldig

Reageer

Coumans Fotografie 28-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
het product was op voorraad en ik had het product mooi op tijd in huis voordat ik het nodig had

Reageer

F.L.Seliers 28-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bestelde na 2 dagen nog niet geleverd door Post.nl, die tot 2 keer toe aflevering uitstelde. Cameranu.nl gebeld, zéér vriendelijke dame is er direct achteraan gegaan.
Post.nl bleek weer eens aan het knoeien te zijn en warrig het pakketje van het ene depot naar het andere heen en weer te sturen.
De vriendelijke dame bood aan om per direct opnieuw het bestelde met een andere bezorgdienst te sturen (parcel.trunkrs), zodat het pakket dezelfde dag (later in de middag) nog bezorgd zou worden.
Uitstekende service en behandeling waar heel veel bedrijven en klachten behandelaars een voorbeeld aan kunnen nemen.

Reageer

Eva 28-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne winkel met groot assortiment. Besteld en de volgende dag was het al op locatie.

Reageer

Erik van der Schaaff 28-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle en correcte levering tegen een keurige prijs, wat kan ik nog meer wensen?

Reageer

Lisa 27-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik merk degelijk het verschil in service bij Cameranu in vergelijking met KameraExpress. Sinds ik bij Cameranu mijn apparatuur aanschaf ik het meer het gevoel, dat ik echt wordt geholpen. Daarbij moet ik zeggen dat de medewerkers heel erg klantvriendelijk zijn met hen heb ik vaak ook een gesprek over wat ik doe, hierbij deel de medewerker ook zij/haar ervaringen.

Inmiddels heb ik al meer dan 5 producten aangeschaft bij Cameranu en zie ik dat de medewerkers veel kennis hebben over het assortiment, wat mij ook vertrouwd gevoel bij mij opwekt. Bij Cameranu heb ik totaal niet het gevoel dat de medewerkers alleen maar sales willen maken, maar juist dat zij mij oprecht willen helpen en adviseren over het product dat ik aanschaf.

Reageer

Goede service en voordelig 27-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product besteld en niet de volgende dag geleverd, maar de dag erop omdat ik het ging ophalen in de winkel. Dit duurt meestal een dag langer maar kwam zelfs beter uit voor mij. De prijs was erg voordelig vergeleken met andere aanbieders. Hier zal ik terugkomen.

Reageer

Stef 27-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop van CameraNu is zeer gebruikersvriendelijk en geeft goede informatie.
Levering ging zeer snel.
Ik ben ook een keer in de gewone winkel in Urk geweest en was verbaasd over het grote assortiment.

Mijn vriendin heeft er ook een camera geleased. Ook altijd uitstekende service.

Reageer

Donald Cerpentier 27-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik koop al heel wat jaren bijna al mijn fotoapparatuur bij Cameranu.nl. Voor bijna elke koop ga ik naar de winkel in Urk, want dan krijg ik deskundig advies.
Jammer vind ik dat je creditcardkosten moet betalen voor je aankopen. Afgelopen week ontdekte ik dat dit was afgeschaft. Gelukkig maar, want ik wil voor aankopen van apparatuur altijd met mijn creditcard betalen, omdat ik dan een jaar verzekerd ben tegen onder andere verlies en diefstal.

Dat ik geen 9 of 10 geef komt omdat ik recent advies wilde over een gimbal voor mijn smartphone. Ik ging voor niets naar Urk, want de verkoper wist er niets van. We mochten er een meenemen om thuis te proberen. We kozen de verkeerde en moesten hem terugbrengen. Ik wacht nu al 5 dagen op mijn geld. Ook dat kan ik niet waarderen.
Maar toch ga ik een volgende keer weer gewoon naar Cameranu.

Reageer

Chris 26-09-2022

Algemene score

2,0
The delivery is very bad!! I order an item 4 days ago and supposed to be delivered the next day!! After 4 days I got an apologised email for the delay and they promise me I will get the item the same day!! The item never came at the same day and I called the customer support... . the answer was you will get it tomorrow!! P.S At the 4th day the delivery company while I track & trace they said that the Shipment expected, but not yet arrived at XXX company. I will never order online again from cameranu.nl

Reageer

Sandra van Dijk 26-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al verschillende keren iets gekocht bij Camera.nu en elke keer weer een zeer goed service! Aardig personeel en goede uitleg over de producten. Ze denken erg goed mee en durven ook te zeggen wanneer iets niet past bij je. Geweldig!

Reageer

Rien Konings 26-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

1,0
Ik heb al heel wat flitskoppen van Godox bij jullie besteld. Dat zal ik ook blijven doen. Alleen bijv. de instellampen gaan vaak bij de eerst branduren al stuk. Verder gaan jullie woordvoerders niet serieus met klanten om. Ik stel ook sterk mijn vraagtekens bij de selectieprocedure van voornoemde. Als spullen afgeleverd worden waar een handtekening voor nodig is vind ik bijv. mijn laatste qt kop van Godox gewoon in de openbare ingang. Een handtekening heb ik niet gezet, dus had ik ook niet ontvangen kunnen melden, Erg slordig allemaal. Misschien kunnen jullie hier iets aan doen.

Reageer

Alex de Boer 26-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede betrouwbare zaak. Afhandeling snel, keurig op tijd en volgens afspraak. Erg blij mee.

Reageer

AAJ P 26-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Helaas door een foutje in het bestelproces werd de bestelling te laat verwerkt. Maar na een telefoontje werd het recht getrokken en was de bestelling afgelopen zaterdag afgeleverd. Een paar dagen later dan verwacht maar ik had dat wat ik besteld had pas na zaterdag nodig

Reageer

Aaankoop camera na inruil. 26-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een duidelijke website, een grote keus aan camera's ook occasions.
Goede mogelijkheid tot inruil en een eerlijk inruil bedrag.
Duidelijke email correspondentie over inruilen en aankoop.

Reageer

Sturm 26-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Site werkt prima . ik heb bij cameranu.nl besteld vanwege mijn ervaring uit het verleden. Het is een prettige winkel met goed advies. Door mijn vertrouwen durfde ik er ook nu tweedehands iets te bestellen. Het tweede hands artikel voldeed aan de beschrijving en was netjes ingepakt. Enige minpuntje was dat het glaswerk heel erg vies was. ik heb het schoon kunnen maken en het was zoals in de beschrijving stond optisch geheel in orde. Maar ik schrok er wel even van.

Reageer

Dennis 26-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg duidelijke produktomschrijvingen, goede prijs/ kwaliteitverhouding. Snelle levering. Overzichtelijke website

Reageer

Stijn 25-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle en overzichtelijke levering. Via de link kun je makkelijk zien waar je bestelling zich bevind. Vervolgens was er een klein foutje met de levering wat daarna uitstekend is opgelost door de klantenservice. Uitstekende service!!

Reageer

lee belaen 25-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door een miskoop ( mijn fout voor alle duidelijkheid ) kon ik het item terugsturen en ruilen voor een ander.
vriendelijk en snel contact per email.

Reageer

Arnold Peek 25-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanuit de webshop een op=op artikel besteld, na ontvangst miste er een onderdeel dit via de whatsapp service gemeld en er werd direct actie ondernomen door het missende onderdeel direct te versturen. Top service waar anderen nog een puntje aan kunnen verbeteren.

Reageer

Dico_Kr 25-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima voorlichting over wat ik wilde bestellen en de accessoires die ik daarvoor nodig had.
Ik ben erg blij met mijn Benro filters!
De Set is prijzig, maar brengt waar voor zijn geld. Intussen flink wat foto's, nacht en overdag, ne gemaakt.

Reageer

Felipe 25-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I chose the shop because it had the camera I was looking for, but I had to do some changes to the purchase, and it was the best customer experience I had in a long time. A lot of points of contact were possible, phone, WhatsApp, they always knew who i was and what i did in the previous phases of the purchase, no need to tell the story all over again. I was talking with real people who were giving their authentic opinion instead of pushing products and were super friendly.

Reageer

Ferry Horváth 24-09-2022

Algemene score

4,0
Achteraf gezien een waardeloze inruilprijs. Ik wacht nu nog op een prijsopgave van de magnetische verloopringen.
Ben benieuwd wanneer ik deze krijg zodat ik eindelijk de nieuwe filterset kan gebruiken

Reageer

M v beusekom 24-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service bestelling netjes afgeleverd aan de deur super firma en super klantvriendelijk

Reageer

Peter 23-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop heeft alleen maar artikelen van goede kwaliteit. De levering is snel en conform de afspraak, en prijs kwaleit verhouding is heel goed.
Ik raad iedereen aan om naar deze site te gaan, en je artikel te kopen.

Reageer

De jong 23-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een aanrader voor als je snel iets in huis wil hebben als de spullen op voorraad zijn. Besteld, betaald en de volgende dag had ik hem in huis. Weinig gedoe voor mij dus.

Reageer

Hendrik 23-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het artikel kon niet direct geleverd worden, maar kreeg direct een mail hierover wanneer het product wel geleverd kon worden. Binnen de gestelde termijn in de mail werd het product snel en correct geleverd. Erg tevreden met de service en levering!

Reageer

Yvette van Bommel 22-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastisch geholpen bij CameraNU Apeldoorn met het inruilen van mijn oude camera’s en lenzen en de aanschaf van nieuwe Nikon Z9 en bijbehorende lenzen. Snel duidelijkheid over de inruil en een zeer professioneel advies wat betreft de nieuwe apparatuur. Vooral eerlijk advies en goede service, wat ik zeer waardeer.

Reageer

Dirk 22-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede beschrijving van de artikelen en een zeer snelle verzending en levering naar Belgie.
Artikel besteld om 23u48 en om 11u geleverd !!!

prima

Reageer

h lensink 22-09-2022

Algemene score

9,0
meer dan prima sevice en bezorgen en prima kwaliteit product . meer dan te vreden

Reageer

Louis 22-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nikon aculon verrekijker gekocht de website geeft een heel accuraat de eigenschappen weer
op basis van die gegevens en een klein onderzoek was de beslissing zorgvuldig genomen

Reageer

Roel Lemstra 22-09-2022

Algemene score

10,0
Mooie webshop en overzichtelijk.
Goede prijs- kwaliteitverhouding.
Snelle levering.

Reageer

Raini 22-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Groot assortiment en ze komen hun afspraak prima na. Levering was op tijd. Alles ziet er keurig uit. Prima webshop.

Reageer

Ruud Zonneveld 22-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gevonden en besteld wat ik had gezocht, helaas liet de bezorger het afweten, pakje weg. Dit aan CameraNU gemeld, zonder enige wantrouwen werd het pakje nogmaals en direct verstuurd. SUPER
Maar plots stond de bezorger voor de deur, het 1e pakje was terecht, meteen gemeld aan CameraNU, en konden ze het 2e pakje nog retour melden. Kortom wat een super service van CAMERANU.NL
Groetjes en nogmaals bedankt,

Reageer

Eric Tjon Sie Fat 21-09-2022

Algemene score

9,0
Goed en mooi artikel. De beste aanbieding die ik kon vinden. Goede informatie en bijzonder snelle
bezorging.

Reageer

Tineke van der Donk 21-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer deskundige vriendelijke en vrolijke medewerkers. Ze nemen de tijd voor je in de winkel maar ook via de telefonische klantenservice. Altijd goede en eerlijke uitleg over de producten die ze verkopen.

Reageer

Els 20-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, waarop je snel je keuze kunt maken. Bestelproces is eenvoudig. Andere dag het bestelde product al binnen. Kortom een site die werkt naar behoren en het bestelde product binnen 24 uur in huis. Ik werd er blij van.

Reageer

Kiyan-Dean 20-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke dame aan de telefoon gesproken, en ze heeft meteen een goede oplossing voor mijn bestelling gezocht en gedaan! De bestelling, de DJI mini 3 pro in goede orde ontvangen. Erg tevreden met het product en de goede service...

Reageer

U. van der Zalm 20-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering van mijn product. Snel telefonisch contact met een prettige afhandeling. Zeker aan te bevelen.

Reageer

CeeKaa 20-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levert precies wat ik wil en op tijd. Product is van goede kwaliteit. Volgende keer kom ik terug voor lensdoppen.

Reageer

anoniem 19-09-2022

Algemene score

5,0
Ik bestelde iets en er stond gewoon dat het op voorraad was. Ik had het nodig voor school! Uiteindelijk 1,5 week op gewacht met elke dag een andere bezorgtijd…

Reageer

Henk van Beek 19-09-2022

Algemene score

3,0
Krijg boek binnen met omgevouwen hoek . Vindt dit zeer slordig. Neem aan dat jullie dit met de nodige zorg inpakken.
Zo lijkt het en gebruikt boek.

Reageer

Hans 19-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel mijn bestelde camera binnen een dag ontvangen. keurig en goed verpakt.

Reageer

Peter 19-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vakkundige en behulpzame klantenservice, snelle levering, goede producten

Reageer

Sebastian hoefs 19-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service, website overzichtelijk en s'avonds besteld volgende dag in huis👍

Reageer

Bas 19-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerst naar Amsterdam geweest om ass te kopen maar daar ging iets mis.
Thuis gekomen kwamen we ee achter dat dit niet op het toestel kon.
Toen Urk gebeld en daar zijn we heel goed geholpen met het probleem.
Ik geef Urk een dikke dikke 10 plus en meer,ze hebben ons zo goed geholpen met alles.
Groeten Bas H te A

Reageer

Molegraaf 19-09-2022

Algemene score

5,0
In de winkel geweest.
Had plannen een nieuwe camera aante schaffen.
Van Ede naar Apeldoorn gereden.
Beetje teleurstellend
verkoper ongeïnteresseerd .
Nam niet moeite iets te laten zien.
Erg jammer.
Heb niks gekocht.
Ga wel ergens anders kijken

Reageer

Rondeboom 19-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Concurrerende prijzen, supersnelle levering en de verrekijker bevalt op alle fronten!

Reageer

Pascal 18-09-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke en geduldige verkoper met verstand van zaken. Probeerde goed te luisteren naar onze wensen en daarbij te zoeken naar de camera die bij onze wensen past. Geen verkooppraatje maar vanuit de praktijk en met de juiste argumenten.

Maar waarom geen 10 vraag je je dan misschien af… Dit heeft meer met de uitstraling van de winkel te maken, zou gaaf zijn als de winkel (A’dam centraal) iets meer een beleving is, mijn inziens is er echt iets gaafs van de winkel te maken waarbij je echt weg gaat met de totale WOW ervaring!

Technische uitleg top, personeel vakkundig, beleving in de winkel voor verbetering vatbaar

Reageer

Toon meer reviews