CameraNU.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 38528 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over CameraNU.nl.

CameraNU.nl stelt zich voor

CameraNU.nl biedt zowel de consument als de zakelijke gebruiker een uitgebreid assortiment van digitale fotoapparatuur en bijbehorende accessoires aan. Onze formule bestaat uit een zeer scherpe prijs gecombineerd met een hoog service niveau. Zo leveren wij op alle nieuwe producten minimaal 2 jaar garantie en hebben wij het Thuiswinkel keurmerk. Twijfelt u nog over uw aanschaf? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies. Dit kan per email, telefoon en uiteraard bent u van harte welkom in onze winkel. De koffie staat klaar!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3517 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jean Wasserman 18-11-2017 Via de website gekocht

Snel en deskundig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke indeling van producten op de website, goede prijs- en kwaliteit-verhouding. Goed telefonisch bereikbaar en zeer deskundige medewerkers. Hierdoor is het gemakkelijk de juiste keuze te maken. Levering gaat supersnel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 17-11-2017 Via de website gekocht

Absolute TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product vrijdagavond 10 november besteld en de volgende dag zaterdagochtend 11 november bezorgd aan huis,
wat een SERVICE.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. de Jong 17-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Meerdere aankopen gedaan bij Cameranu. Mail ik mijn vragen dan krijg ik heel vlot antwoord. Onlangs een achtergrondsysteem gekocht waarbij iets defect was, na mijn telefoontje werd dit vlot opgepakt en kreeg ik binnen een week een nieuw onderdeel. Ik ben zeer tevreden en blijf dan ook mijn aankopen voor fotografie bij Cameranu. doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richelle 17-11-2017 Via de website gekocht

Van negatief naar positief!

Algemene score

7,0
Eerste ervaring was naar omstandigheden tegen gevallen, maar na mailcontact met de klantenservice hebben ze mij toch de service kunnen bieden die je zou verwachten. Zo hebben ze een negatieve ervaring omgetoverd naar een positieve ervaring! Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Retourproces

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

maurice boestaman 17-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
2 x gebeld omtrent vragen over de aanschaf van mijn gopro hero 6 met accessoires, bijbehorende aanbieding en de verzending. Geen wachttijd en snel en vriendelijk geholpen. Track & trace en volgende dag in huis. Helemaal blij!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s.r.theewis 16-11-2017 In de winkel gekocht
cameranu.nl te urk

gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke en snelle website. Winkel is netjes je kunt veel bekijken en personeel is vriendelijk en legt goed uit en neemt de tijd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Mo 16-11-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Per ongeluk verkeerd product geleverd. Verwisseld tijdens verzending. Maar dit is goed en heel snel opgelost. Heel erg Bedankt voor de goede service!!👍👍

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jan 16-11-2017 Via de website gekocht

Top kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een statief voor mijn camera, dus gegoogeld en ik kwam uit op cameranu.nl, wist nog niet precies wat ik wilde maar aan informatie genoeg! Binnen 2 dagen was hij binnen dus kon er gelijk mee aan de slag! Super service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Gijs 16-11-2017 Via de website gekocht

Wederom top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wederom supersnelle nette levering tegen superlage prijs. Erg content met deze webwinkel. Absolute aanrader op elk vlak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vd Schilden 16-11-2017 Via de website gekocht

Goede prijs en snelle levering !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs en snelle levering. Alles was overzichtelijk op de site. Fijn dat je kon kiezen uit afleveren bij de buren in geval van afwezigheid. Dan hoef je niet weer een dag te wachten tot ze het nog een keer proberen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Christy 16-11-2017 Via de website gekocht

Snel, eerlijk, gemakkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keuze, snelle verzending en bij vragen zeer behulpzaam! Ik heb een occassion camera gekocht via cameranu en ben zeer tevreden! Verder heb ik al verschillende accesoires besteld en die werden ook altijd snel en goed geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riedstra 16-11-2017 In de winkel gekocht
Urk

Ongelooflijk goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze nemen alle tijd voor je. Leggen de werking van de camera en lenzen op een goede en begrijpelijke manier uit.
Heb nog nooit een fotozaak gezien met zoveel keuze in camera’s en toebehoren.
Voelde me als een kind in een snoepwinkel.👍🏼📸🍭

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wien 16-11-2017 Via de website gekocht

Prima info en leuke prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
No nonsense informatie op de site, begeleiding toezending van begin tot eind en tot op 15 minuten nauwkeurig, onderscheidend prijsvoordeel, t.o.v. andere leveranciers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Cora 16-11-2017 In de winkel gekocht
Urk

Vakkundig en vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na een paar keer iets online gekocht te hebben bij Cameranu.nl nu naar de winkel geweest, alwaar zeer kundig personeel me te woord stond en geholpen heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirthe 16-11-2017 Via de website gekocht

Goeie communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een vraag over het product dat ik wilde bestellen en ik kreeg dezelfde dag nog een heel vriendelijk antwoord. Ik heb toen een bestelling gedaan en ik kon zelf aangeven wanneer ik het wilde laten bezorgen. Daarnaast was de verzending ook nog gratis waardoor ik hier een stuk goedkoper uit was dan ergens anders. Ik ben erg blij met mijn bestelling, alles werkt echt super

Reageer

Roos 16-11-2017 Via de website gekocht

Goeie service en kwalitatieve producten!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd precies wat ik zoek is er. Kan snel en optijd geleverd worden! Goeie service en prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

odessa dc 15-11-2017 Via de website gekocht

Goede service, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via de site ging het niet helemaal goed met de verzendkosten. Verzenden zou gratis zijn, maar toch werden er kosten gerekend. De klantenservice heeft mij uitstekend geholpen en direct nog een artikel toegevoegd aan mijn bestelling die ik vergeten was. Tevens werd het de volgende ochtend als geleverd! Super snelle en fijne service. Ben vaak wat huiverig met bestellen via internet, maar de volgende keer zeker weer via cameranu.nl!

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Astrid van der Heijden 15-11-2017 Via de website gekocht

Groot assortiment en goede informatie over de producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede, complete webshop met goed omschreven producten en duidelijke foto's. De producten zijn makkelijk te vergelijken.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

beert 15-11-2017 In de winkel gekocht
urk

prima service uitstekende informatie en prima producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima keuze, soms te veel maar uiteindelijk met telefonische informatie prima keus gedaan. levering op tijd met voldoende bescherming van de produkten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Luxurybird 14-11-2017 Via de website gekocht

Wat een grandioze Topzaak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als ondernemer vind ik het belangrijk te investeren in bedrijven die met je meedenken en lange-termijn denken.
Zo doe je te alle tijden zaken samen. (Gunfactor)

Kwaliteit & Service is hier uitstekend!
Ben je nieuw met fotografie zoals ik ben en mocht je er zelf even niet uitkomen met het kiezen van een product dan weet je direct waar je aan toe bent als je even contact op neemt met de klantenservice!
Snelle bezorgdtijd! volgende dag alles in huis! Ik had een Lowepro tas gekocht met een fabrieksfout en na de inspectie werd er gelijk een nieuwe tas toegestuurd.

Ga zo door!

Bedankt voor de service.

P.

Reageer

Vermaat 14-11-2017 In de winkel gekocht

Zeer goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebeurt niet vaak dat ik minder uitgeef als gedacht.
Hier vragen ze wat je wilt, niet wat je uit wil geven.

Reageer

Olav 14-11-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site met ruim voldoende product informatie. Grote keuze en ook mooie aanbiedingen bij producten. Snelle levering en goede voorwaarden.
Ook de Drone voldoet aan alle wensen, na alles opgeladen te hebben en alle updates te hebben geïnstalleerd was het vliegen zeer fijn en gemakkelijk en ook de beelden zijn fantastisch.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chris 14-11-2017 Via de website gekocht

De goedkoopste, snelste en perfect vervoerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CameraNU.nl - die mogen van mij in de spotlights! Het product dat ik heb gekocht was bij Cameranu.nl niet alleen goedkoper maar ook nog eens super snel leverbaar. Elders waren lange levertijden. Als je van tevoren moet betalen dan wil je het ook graag meteen in huis hebben. Dat was hier geen probleem. Het werd keurig netjes bezorgd door een vriendelijke man die respectvol omging met mijn nieuwe spullen. Geen gooi en smijtwerk zoals de meeste bezorgdiensten, waar ik me kapot aan erger. Nee, geen kapotte of doorweekte dozen. Echt super!
Wat ik ook een pluspunt vind is dat ze een werkelijk adres hebben en telefoonnummers die je kan bellen. Webwinkels die dat niet hebben, vertrouw ik niet.

Reageer

G Bakker 14-11-2017 Via de website gekocht

Origineel product voor scherpe prijs en gratis bezorgd.

Algemene score

9,0
Reeds eerder goede ervaring opgedaan met Cameranu.nl ,wat werd aangeboden voldeed geheel aan mijn verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 14-11-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb de Canon Selphy CP1200 besteld bij Cameranummer omdat hij daar het goedkoopst en het snelst geleverd werd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 13-11-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima verpakt en snelle levering van de producten. Ook telefonische ondersteuning bij de aankoop was geweldig. Zeer aanbevelingswaardig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ties 13-11-2017 Via de website gekocht

Vriendelijke contacten.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er waren enige misverstanden betreffende de levering van een zoomlens van Nikon, maar alles werd zeer correct veranderd. Ik had er ook een lenscoat bij besteld, omdat dat een extra korting opleverde, maar helaas was de lenscoat niet op voorraad en aangezien ik de lens snel moest gebruiken, mocht ik toch de verleende korting houden, zodat ik ergens anders de lenscoat kon bestellen. Het bedrag werd zeer vlot weer op mijn rekening gestort, waarvoor hulde. Een tevreden klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Dronten 13-11-2017 In de winkel gekocht
Urk

Snel vriendelijk en professioneel personeel service balie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de eerste keer hier mijn DSLR laten schoonmaken.
Na een telefoontje kon ik direct langskomen om vriendelijk en professioneel geholpen te worden onder het genot van een bak koffie.
Tijdens deze snelle service even lopen dromen op de pro afdeling 😉
Sensor weer schoon en zeker weer terug in de toekomst.
Met vriendelijke groet Hans Dronten

Reageer

Wil 13-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site is gebruikersvriendelijk, zoekfunctie werkt goed. Ik kreeg de bestelde producten snel geleverd, aangetekend zonder extra kosten. Prima service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Petrie 13-11-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Meteen de volgende dag gratis geleverd en goede service. Als het nodig is krijg je telefonisch advies.
Garantie en omruilen is prima geregeld.

Reageer

Teun 13-11-2017 Via de website gekocht

SUPER!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niets, maar dan ook echt helemaal niets op aan te merken. Een perfecte en razendsnelle levering! Verpakking en bezorging was ook prima in orde.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romy 12-11-2017 Via de website gekocht

Super service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele goede service, netjes afgeleverd op het juiste tijdstip! Hele fijne camera. Gekregen wat ik verwachte door de duidelijke omschrijving.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie 12-11-2017 Via de website gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb mijn product goedkoop kunnen aanschaffen via Camera.nu. Het werd snel geleverd zonder extra kosten. Het pakketje was goed ingepakt en is dus zonder beschadiging aan gekomen. Kortom ik ven erg tevreden!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Etienne 11-11-2017 Via de website gekocht

Buitenaards

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ongelooflijk snelle en correcte service. de scherpe prijzen krijg je erbij😜
Gisteren, voor mijn bestelling,advies gevraagd per mail en het duurde geen 15’ of ik had al antwoord van David(klantenservice) met de professionel uitleg op mijn vraag en ik.......direct besteld
Doe zo verder!!!proficiat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elsa Blaaser 11-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed advies aan de telefoon en per e-mail. Snelle bezorging. Het artikel was niet voorradig, maar ik werd uitstekend op de hoogte gehouden, kreeg een bericht toen het weer binnen was.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.Braam 11-11-2017 In de winkel gekocht
Urk

Geweldige ondersteuning en begeleiding bij aankoop Drone.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb hier mijn 3e drone gekocht vanwege de uitstekende begeleiding bij het maken van een keuze welke drone het best bij mij zou passen. Het meedenken van X was erg belangrijk bij het maken van mijn keuze. Je voelt als drone piloot direct of men iemand wil en kan begeleiden bij de aankoop van een technisch product als een DJI drone.
Toen ik de drone kwam halen werd vriendelijk ontvangen en was men zeer behulpzaam bij het in gebruik nemen van de DJI drone. Het was een verademing om je zo als klant te voelen. Ik heb direct nadat ik thuis was het bedrijf een mail gestuurd over de correcte en vriendelijke behandeling op het bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 11-11-2017 Via de website gekocht

Tegen geringe bijbetaling aankoop dezelfde dag geleverd

Algemene score

10,0
Bij CameraNu.nl bestaat de mogelijkheid om tegen een bijbetaling van nog geen 2 euro mijn bestelling dezelfde dag geleverd te krijgen. Daar heb ik gebruik van gemaakt en ik heb het pakketje inderdaad rond 16:00 uur ontvangen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoukje 10-11-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prachtige overzichtelijk shop. En een supersnelle levering. Top top top.
Heerlijk om even rond te sneupen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Booij 10-11-2017 In de winkel gekocht
Urk

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keurig en netjes geholpen door een medewerker, die nog toen nog maar twee dagen in dienst was.
Hij verkocht mij wel de gewone cartridges, terwijl ik eigenlijk kwam voor de xl uitvoering.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Brenda 09-11-2017 Via de website gekocht

Goede lens voor top prijs!!

Algemene score

10,0
Ik was opzoek naar een nieuwe lens voor mijn camera. Ik maak foto's voor pure hobby dus wilde niet de hoofdprijs betalen. Toen kwam ik terecht bij cameranu.nl
Ik heb eerste gebeld voor meer informatie en werd keurig te woord gestaan en kon direct bestellen. Verdere afhandeling ook prima op orde, erg Fijn! En een super lens mogen ontvangen!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riena 09-11-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dat je kunt kiezen over hoe je het bezorgd wil hebben. Wat ook bijzonder is, dat je met al je vragen bij hun kunt komen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinier 09-11-2017 Via de website gekocht

Reinier

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en de goedkoopste prijs! Alles heel netjes geregeld en de klantenservice was ook erg behulpzaam.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

N. Geschiere 09-11-2017 In de winkel gekocht
Urk

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na het trekken van een nummertje werd ik gelijk geholpen en kreeg ik een goed en duidelijk advies. Ik ben erg blij met mijn aankoop en keer hier zeker terug!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Steven 09-11-2017 Via de website gekocht

Uitstekende bezorgservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al snel na de bestelling werd ik geïnformeerd over de stand van aflevering, wat voort ging tot na de bezorging. Ik was niet alleen klant bij bestelling en betaling, maar ook daarna

Reageer

Rene Veen 08-11-2017 Via de website gekocht

Superservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Waarom geen 10? Ach zo houden we mekaar scherp. Nee, super service. Men reageert snel en had een klein issue, maar dat hebben ze GROOT opgelost. Ik heb gelukkig nog geen garantiezaak, maar ik ben daar nu ook niet bang voor. SUPER!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charles 08-11-2017 Via de website gekocht

Prima geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Lens besteld die niet direct op voorraad was. Na 2 dagen bericht dat alles onderweg is met garantie van liefst 5 jaar. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charles Baker 07-11-2017 Via de website gekocht

It could not have been better!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I have been looking for translucent strobe globes everywhere. There were none in The Netherlands. The prices of these from the UK and China were ridiculous along with the postal. CameraNu had them in stock, super cheap with free shipping. I ordered them at 23:00, they arrive at 11:00 the next day.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 07-11-2017 Via de website gekocht

helemaal tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
gewoon geweldig. ik werd prima op de hoogte gehouden van de status van het gekochte product.
alles is naar wens verlopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SuzA1807 07-11-2017 Via de website gekocht

Prettige prijs, goede communicatie en service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestelde een Xtorm XB099 Power Bank Go 4000mAh, die bij CameraNU het beste geprijsd bleek en zonder verzendkosten! De communicatie omtrent de voortgang over levering was duidelijk en volledig en de afspraken omtrent bezorging volledig conform de communicatie. Dus ik beveel deze webwinkel van harte aan : goede service en prima prijsstelling!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IDRO 07-11-2017 Via de website gekocht

Duidelijk en eerlijke webshop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een camerawebshop die weet waar hij het over heeft. Ik heb een statief besteld en daar nog een vraag over gesteld via de webshop, direct en volledig beantwoord... Product kwam snel aan, en er was de optie om het product af te halen bij een dichtbijzijnde Primera. Omdat ik overdag werk, was dit voor mij de perfecte optie. Ook in dat opzicht dus echt prettig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews