CameraNU.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 48457 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over CameraNU.nl.

CameraNU.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2333 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jos 18-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een webwinkel met een zeer ruim assortiment tegen concurrerende prijzen. De leveringen zijn altijd goed verpakt en worden bezorgd op de afgesproken datum.

Reageer

J Jansen 18-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed en eerlijk advies. Betrof de informatie en aanschaf van een telescoop met statief voor een beginnende vogelaar. Uitgekomen op een vortex viper HD , 2e hands

Reageer

Anja Roest 18-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super fijne verkopers, gezellig en top uitleg over de camera. Er wordt goed meegedacht en geluisterd en ondanks de drukte alle tijd.

Reageer

Jeroen 18-09-2021

Algemene score

10,0
Erg tevreden over Cameranu.nl. Ik heb meerder producten besteld, altijd een goede prijs en een erg snelle levering zelfs op dezelfde dag van bestellen. Top bedrijf!!!

Reageer

Sander van Dijk 18-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede beschrijvingen van de producten. Goedkoper krijg je niet, de lagen kosten doen niet af aan de kwaliteit van de producten, service of bezorging!

Reageer

Karin Gielen 18-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Elke keer ik iets in deze branche nodig heb kies ik graag voor deze site: correcte en up-to-date info; oog voor detail en ok-prijs.
Wordt prima en snel aangeleverd, kortom helemaal tevreden van!

Reageer

Pieter 18-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
fijne winkel en snelle bezorging van mijn (schaarse) fotorolletjes! aanrader :)

Reageer

Steurtien 18-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede product informatie en hulpvaardig. Snelle levering.
Meerdere keren zeer prettig geholpen.

Reageer

Linda 17-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na vragen via email kreeg ik snel advies voor een een nieuw objectief. Snel en goed geholpen en de volgende dag had ik mijn nieuwe objectief al in huis. Ik ben een zeer tevreden klant.

Reageer

Alex 17-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle afhandeling, voor een vraag was klantenservice perfect bereikbaar!

Reageer

Linda van Duuren 17-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie ruim opgezette nette winkel op Urk. Nieuw uitgebrachte camera's én objectieven volop aanwezig. Meer dan voldoende keuze aan fotocamera tassen waar ik voor naar de winkel kwam. Veel voorraad in hun magazijn.Vriendelijk behulpzaam ervaren personeel. Ruime parkeerplaatsen voor de deur.
Zeker een winkel om voor een volgende aanschaf weer heen te gaan.

Reageer

H.Berculo 17-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima afhandeling van bestelling. Ik had een fout gemaakt in mijn adres. Heb daarover een mail gestuurd, en prompt is er gereageerd dat het veranderd werd.

Reageer

Jools56 17-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koos voor Cameranu.nl omdat ik in het verleden reeds enkele Nikon DSLR-camera's ter plaatse in Urk kocht. Toen ook steeds een prima service gehad en nu bij de online bestelling en levering meer van dat goede. Dus niets dan lof voor de "Urk-mannen" (en vrouwen). De Manfrotto snelkoppeling die ik kocht is een verademing; hij zit vastgeschroefd op de grootformaatcamera en de oude koppeling zit steevast op mijn Nikon D750. Dus tussendoor niet meer prutsen om de koppeling van de ene naar de andere camera te verplaatsen. Wat een luxe...

Reageer

Erik 17-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles ging weer perfect qua product en levering aan huis! En dat was niet de eerste keer.

Reageer

rederik de krijger 16-09-2021

Algemene score

10,0
Camera.Nu doet wat ze beloven. Ik heb enkele weken geleden een Fujifilm 16mm 1:2.8 R WR lens besteld, had daarvoor een lovend artikel van "Frank Wandelt" gelezen, en binnen twee dagen kon ik hem afhalen op het overeengekomen afleveradres. Ik ben uitermate tevreden over de geboden service en bijna nog meer over mijn nieuwe lens. Een aanrader voor iedere Fujifilm X camera liefhebber.

Reageer

Jan 16-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon een goede shop met het juiste product en lekker snel geleverd volgens de afspraak en goed verpakt.

Reageer

Joost 16-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prettigste fotowinkel van eindhoven

Mooie winkel, overzichtelijk ingedeeld, uitgebreid assortiment en het belangrijkste van een winkel er staan medewerkers met kennis van zaken, die de tijd voor je nemen en je ook nog een kop koffie aanbieden mocht je daar trek in hebben.

Ben je voornemens om een fotocamera te kopen dan wordt hier in de fotozaak wél een accu in de camera gezet, mag je het toestel uitproberen. Iets wat elders niet mogelijk is

Het fijne aan de vestiging in eindhoven is ook dat ze een perfect labo hebben die nog steeds je kleinbeeldfilm op 120-spoel rolfilm in huis ontwikkelen.

Reageer

Mandy 16-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed advies niet duur en snelle levering!! Niets anders dan dik tevreden over deze firma

Reageer

Stefan Radrmaker 16-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor het eerst in de winkel van Rotterdam geweest super mooie winkel vriendelijk personeel

Reageer

Wouter 16-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heerlijke dag gehad bij cameranu op Urk. Deskundig advies bij het uitzoeken van een verrekijker. Rustig de tijd gekregen om alle kijkers te proberen en uiteindelijk zeer tevreden met de keuze

Reageer

Jan VDS 16-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim assortiment, scherpe prijzen, overzichtelijke en makkelijke webshop. Ik ben uiteindelijk toch naar de winkel gegaan in Eindhoven en kreeg een zeer goede service in de winkel. Zeer veel kennis, deelde waardevolle info en was duidelijk er niet op uit om me de meest prijzige keuzes aan te smeren. Kreeg duidelijke pro's en con's om gerichte keuzes te maken qua objectieven.
Super ervaring en weet alvast waar ik mijn volgende aankopen zal doen!!!

Reageer

Hanna 16-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben een fotocamera gekocht, fijne service en snelle verzending. Nadat we iets vergeten waren werden we telefonisch erg goed geholpen welke artikelen we er nog bij moesten kopen. Heel fijn!

Reageer

Thomas SollVision 16-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de middag besteld, kon het vrijwel direct ophalen. Vriendelijk en beleefd personeel. Een zaak die hun klanten goed behandeld!

Reageer

JO 15-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk personeel, goed advies over aanschaf lens. Diverse mogelijkheden buiten mogen uitproberen met mijn eigen camera. Goede uitleg over de voor- en nadelen van de lens.
Ruim opgezette winkel, voldoende parkeerplaatsen. Duidelijke instructie over de corona regels in de winkel.

Reageer

Ricardo 15-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer professioneel en ook nog eens goede prijzen! Zeer tevreden over de aankoop van mijn Sony A7 III. Zou zeker in het vervolg weer hier bestellen.

Reageer

Marcel 15-09-2021

Algemene score

9,0
Gekozen voor CameraNU, omdat de camera daar leverbaar was en voor een goede prijs. Heel goed geholpen door het personeel in Rotterdam. Ze denken goed mee met je wensen.

Reageer

Fu 15-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik twijfelde om een Gimbal te kopen voor mij telefoon. Toen ik de actie voor de Zhiyun Smooth-X voorbij zag komen bij Cameranu.nl, wist ik niet precies of dit het juiste was voor mij. De klantenservice van Cameranu.nl is via whatsapp erg toegankelijk. Ik heb mijn vraag kunnen stellen en heb daarop direct antwoord gekregen. Hier was ik erg blij mee en heb uiteindelijk dan ook de gimbal besteld. Goede levering en klantenservice!

Reageer

Fille 15-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een service, door onoplettendheid een verkeerd onderdeel besteld, en dit gemeld via de chat na wat wachten reactie gekregen en dan ging het snel… heel snel, direct alles geregeld om het verkeerd bestelde onderdeel terug te sturen via een RMA nr en dit verstuurd op vrijdag via Belgische post, dinsdag melding gekregen dat alles goed was ontvangen en werd omgeruild mits kleine bijdrage naar het juiste onderdeel en vandaag ding dong hier is het nieuwe onderdeel perfect afgeleverd, helaas moet ik nog effe wachten om te testen want ben momenteel op vakantie.

Reageer

Nienke van der Merwe 15-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De producten zijn goed geprijsd en er staat voldoende informatie bij. Ook de reviews zijn erg prettig bij het maken van je keuze. Daarnaast is de service ook top: snel verzonden, een tegoedbon voor het reinigen van mijn camera en nog mails met tips voor het gebruik van de camera na aankoop. Ik ben een tevreden klant en zal vaker kopen bij cameranu!

Reageer

Marjorie 14-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vorige week voor onze kleinzoon en onze dochter een mooie kamera rugtas gekocht en voor beiden een extra accu en het is gewoon fijn dat ze bij CameraNu verschillende accu's verkopen voor verschillende camera's, zodat je alles bij 1 winkel kunt bestellen.
Inderdaad de volgende dag keurig netjes verpakt bezorgd en zelfs van de bezorging netjes op de hoogte gehouden.
Super tevreden.

Reageer

Joyce Meijer 14-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was bij CameraNu op Urk. Zonder enige twijfel een aanrader. Vakbekwaam, vriendelijk, de tijd nemen zijn enkele kernwoorden die mijn ervaring aldaar weergeven. Een uitstekende balans cq verhouding tussen prijs-kwaliteit-produkt hoort daar zeker bij.
Ik blijf voor al mijn fotografie spullen zeker bij CameraNu kopen….

Reageer

Gea T. 14-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prachtige winkel en vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. Goed onderbouwd advies gekregen, waardoor het v door mij gekocht product prima aansluit bij mijn verwachting.

Reageer

Yvonne 14-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nadat ik eerst in een andere winkel was geweest (zal geen namen noemen) en daar niet zo prettig geholpen was, heb ik gebeld met CameraNu. Ik werd heel vriendelijk geholpen, er werd geluisterd naar mijn wensen en ik kreeg op basis van mijn wensen een passend advies. Daarom heb ik gekozen voor CameraNu.

Reageer

Dennis 14-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel erg blij met mij nieuwe camera, goed advies gehad en heel vriendelijk geholpen.

Reageer

Freek 14-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na lang zoeken via internet, kwam ik op jullie site met een thuiswinkel waarborg goedkeuring . Dat maakt internet en dus jullie online verkoop betrouwbaar.
Met name de heldere beschrijving van het benodigde artikel met een zeer aantrekkelijk prijs en eenvoudige betaling , gaf de doorslag om het artikel te bestellen. De volgende dag keurig afgeleverd wat ik kon volgen door het track & trace systeem.
Kortom, zeer tevreden met het bestelde artikel wat goed verpakt was.
Dank , jullie maken veilig online thuiswinkelen volledig waar

Reageer

Gertjan 13-09-2021

Algemene score

10,0
Altijd vriendelijk goede en prettige hulp. Duidelijke uitleg. Veel op voorraad Ik kom graag naar deze winkel

Reageer

Dick Stegeman 13-09-2021

Algemene score

10,0
goed en kundig personeel ,zeer behulpzaam wist wat ik wou ken de oudere werknemers nog van vorige werk gever ben er zeer tevreden over rij liever een eindje verder voor goede service.

Reageer

Bart 13-09-2021

Algemene score

10,0
Snelle en vriendelijke beantwoording van mijn vraag. Vervolgens hebben ze het artikel als service gratis en zonder verzendkosten toegestuurd.

Reageer

Jos 13-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie toegankelijke webshop. Zeer uitgebreid assortiment en prima prijzen. De artikelen worden snel geleverd.

Reageer

Martin 13-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Personeel is betrouwbaar, correct, houdt zich aan afspraken, is deskundig en behulpzaam!

Reageer

Jessica Bouwmeester 13-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service! Via whatsapp een vraag gesteld en direct antwoord. Ik vroeg of iets anders mogelijk was dan wat op de site stond. Direct goed geholpen en ze konden het precies zo maken als ik wilde. Via mail meteen een bevestiging met betaallink. Volgende dag artikelen al geleverd. Van te voren netjes gebeld of het tijdstip uit kwam! Ken maar weinig bedrijven die zulke goeie service hebben, zo goed bereikbaar zijn, zo vriendelijk zijn en alles voor de klant doen! Kortom; dik tevreden en een dikke 10!

Reageer

Jp 12-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super goed geregeld snel correct en als het niet op voorraad is, komen ze met een passende oplossing of houden ze je op de hoogte wanneer het eventueel wel komt.. service bij reparatie of gebreken is ook goed geregeld..

Reageer

rudi 12-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vlotte services, goede afhandeling tevreden over de verpakking. prijs kwaliteit in orde

Reageer

Henk-Jan 12-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooi strake zaak in Urk.
Genoeg te zien en te voelen aan mooie producten.
Klantenservice was van goede aard en zeer vriendelijk personeel.

Reageer

Johan 12-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betse prijs kwaliteit verhouding, tevens een prima track en tracé update . De bestelling kwam op tijd. Al vaker hier gekocht altijd naar tevredenheid. Zet deze website maar in je favorieten!

Reageer

Dave 12-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een no nonsens bedrijf, spullen op voorraad als een van de weinigen.
Om 23:00 uur besteld en de volgende dag had ik de spullen in huis.
Super goed geregeld.

Reageer

Sanne 12-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Precies het product wat ik zocht en wat op voorraad was. Snelle levering want de volgende dag was het al in huis! Ik dacht eerst dat het misschien iets te kort zou zijn maar eigenlijk is het een perfecte strap voor mijn Nikon Zfc .

Reageer

Sander 12-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website: artikel op voorraad is ook artikel op voorraad.
Snelle levering zoals op de website vermeld.
In mijn geval zondagmiddag een nieuw scherm besteld rond 17h en maandagmiddag in huis rond 19h.
Bezorging window gemakkelijk te volgen via de track link. Window met definitieve bezorgtijd werd kleiner naarmate de bezorger dichterbij kwam.

Wat andere winkels / websites niet lukte, maakt Cameranu.nl wel waar!
Ik zou hier zeker weer bestellen, top geregeld en waamaken waarmee geadverteerd wordt.

Reageer

seare Grmay 11-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooi camera gekocht en heel aardig medewerkers zijn daar goed begrijp en goed geholpen

Reageer

Leon 11-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Afgelopen week hier een tripod gekocht. Beide artikelen werken goed en zijn beter dan verwacht. :)

Reageer

Toon meer reviews