Bol.com - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 6507 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Bol.com.

Bol.com stelt zich voor

Bol.com opende op 30 maart 1999 zijn winkeldeuren. Vijftien jaar later heeft de winkel meer dan 6,1 miljoen actieve klanten in Nederland en België en een assortiment van ruim 10 miljoen artikelen. Bol.com behoort tot de meest populaire (web)winkel van Nederland en België en is tevens marktleider op het gebied van de online verkoop van boeken, entertainment, elektrische apparaten en speelgoed. Bij bol.com vinden klanten het grootste assortiment in tientallen speciaalzaken met boeken & ebooks, muziek, film, games, elektronica, speelgoed, babyartikelen, tuin- en klusartikelen en alles voor wonen, dieren, sport, vrije tijd, persoonlijke verzorging, sieraden, horloges, tassen en lederwaren.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1501 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mfjfm 25-09-2018 Via de website gekocht

Blij met Bol

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd mijn eerste keus als ik wat wil bestellen. Snelle levering, duidelijk over wanneer iets geleverd wordt en altijd is mijn pakket in goede staat omdat, het goed wordt ingepakt.

Super betrouwbare webshop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk Brouwer 24-09-2018 Via de website gekocht

Doen wat je belooft

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon prima. Geleverd wat was besteld, met de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid zoals belooft. Geleverd op het afgesproken adres, tijdstip en keurig verpakt. Prima dus!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Rosebom 24-09-2018 Via de website gekocht

Gewelidge webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fantastische webshop met erg groot assortiment en zeer snelle levering. Afterservice is van een hoog niveau en de prijzen zijn erg goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 24-09-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar internernetbedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kan er altijd van op aan en heeft goede service.Binnen 24 uur zijn de problemen opgelost.En via de tel ook altijd vriendelijk,en kundig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn Devolder 24-09-2018 Via de website gekocht

bol.com

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles wat je zoekt voor de beste prijs! Op bol.com kun je alles vinden wat je maar kan denken. Als je vergelijkt is dit vaak ook het goedkoopst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbert 24-09-2018 Via de website gekocht

Levertijden zoals afgesproken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed vergelijk van producten en prijzen, ook staat duidelijk vermeld dat producten door een andere aanbieder wordt aangeboden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ed 24-09-2018 Via de website gekocht

Uitgebreid assortiment en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke presentatie van de producten. Uitgebreid assortiment. Snelle levering. Goede afhandeling. Klantgericht. Goede verhouding prijs-kwaliteit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 24-09-2018 Via de website gekocht

Artikel snel geleverd goede prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website is uitstekend goede omschrijving artikelen eerlijke feedback ook de negatieve. Levering is snel en men wordt uitstekend op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 24-09-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is zeer gebruikersvriendelijk. Ze hebben ontzettend veel keus.
De levering is altijd op tijd en je wordt op de hoogte gehouden waar je pakket is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 24-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk te bestellen , een ruime keuze ,zeer goede service ,snelle levering al met al super tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans van den Berg 24-09-2018 Via de website gekocht

Zonder problemen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een rustige beleving om op de website een keuze te kunnen maken. Mocht je onverhoopt een verkeerde keus hebben gemaakt dan kun je deze snel annuleren en ontvang je het artikel helemaal niet en wordt het reeds betaalde snel weer teruggestort. Dat maakt BOL.COM als website betrouwbaar en klantvriendelijk.

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 24-09-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een vertrouwde shop met heel veel artikelen. En de bestelde artikelen worden op de beloofde dag bezorgd. Je kunt gemakkelijk retourneren en ze ze zijn er behulpzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Shelly Van Camp 24-09-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Ik bestel graag via bol.com, want bij deze webshop weet ik dat het altijd in orde is en als niet kan ik op een snelle en correcte manier retourneren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Elsinga 24-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke omschrijving,daardoor was snel het goede artikel te vinden. Snelle levering,goed verpakt,en in prima staat! Zonder extra bestelkosten!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PWest 24-09-2018 Via de website gekocht

Prima webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop is erg duidelijk en goed geprijsd. Daarnaast worden bestellingen snel geleverd en is de service bij een defect of retour erg goed geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Billet fabian 24-09-2018 Via de website gekocht

Top services

Algemene score

8,0
Duidelijk en goede prijs vermelding
Min puntje leveringen komen niet altijd op tijd aan zoals beloofd.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

John B. 24-09-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden over Bol.com

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben erg tevreden over Bol.com, ik heb een abonnement op selectvracht en kan hierdoor ook s' avonds na werktijd mijn pakket laten bezorgen. De artikelen zijn van goede kwaliteit
, en je kunt bijna niets bedenken wat ze niet hebben! Ik vindt het een fantastische webshop/winkel met ook nog eens een snelle service. Hier spreekt een tevreden mens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy11 24-09-2018 Via de website gekocht

Ik ben zeer tevreden met mijn aankopen bij Bol

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bol heeft een zeer overzichtelijke site en voldoende artikelen om een keus, de levering is snel en indien nodig word ik correct geholpen door haar servicedesk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Domtoren 24-09-2018 Via de website gekocht

Groot Gebruiksgemak van online kopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bol.com heeft een groot assortiment, een goed functionerend en gebruiksvriendelijk geautomatiseerd systeem en regelmatig voordelige aanbiedingen. Levering geschiedt probleemloos en snel. De klant wordt van elke volgende stap in het proces d.m.v. email op de hoogte gehouden. Gaat er toch iets fout (gebeurt zelden overigens) dan wordt e.e.a. snel en klantvriendelijk gecorrigeerd. Ik koop er regelmatig en graag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Internetje 24-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keus in wat je ook maar wil. Bij vragen snelle reactie.snelle bezorging. Gewoon een prima webwinkel waar je in alle vertrouwen je spullen kunt kopen . voor mij de beste

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 24-09-2018 Via de website gekocht

Goede service en klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service bij Bol.com heb ik altijd als zeer goed ervaren. Klachten worden naar geluisterd, retourtjes worden goed afgehandeld en de keuze is compleet.
Ik ben meer dan tevreden over bol.com

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Happy 24-09-2018 Via de website gekocht

Tevreden klant

Algemene score

9,0
Ruime keus, goede prijs, makkelijk te bestellen, snelle levering en geen klachten over de geleverde produkten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Wijler 24-09-2018 Via de website gekocht

Ouderwetse service met moderne attitude :)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website, duidelijk in wat er is en zo, Goede service, snel bezorgd en goede afhandeling wanneer er eens iets mis gaat of er een artikel geruild moet worden.
Als ik iets nodig heb check ik bijna altijd eerst bol.com of ze het hebben. En ook naar de feedback over de artikelen. Al met al een super webshop!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nadhina f 24-09-2018 Via de website gekocht

alles onder 1 dak, snelle service en goed benaderbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik bestel altijd via bol.com ben ook lid van select waardoor ik pakketjes na werktijd kan laten komen zonder er extra voor te hoeven betalen.

als ik via bol bestel gaat het altijd goed. Het is wel 1 keer fout gegaan maar dat lag aan BCC die via DHL iets lieten bezorgen. Ondanks dat bol.com niets aan de levering kon doen werd ik 1. heel aardig te woord gestaan en 2 boden ze een compensatie aan. Dit vind ik gewoon een top service. Sinds dien bestel ik alleen nog via bol.com

je kunt ook altijd zien waar je pakket blijft en meestal gaat het via post nl! met je track and tracé volg je dan het paket.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Gerda 24-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Uitgebreide artikelen en een Supersnelle levering, uitstekende service. Niet goed, direct nieuw artikel terug.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Imke 24-09-2018 Via de website gekocht

Huistelefoon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk van uit je stoel. Niks geen gezeul winkel in en uit.goed product. Gemakkelijk toestel met veel mogelijkheden. En dat voor een redelijke prijs. Toestel ligt goed in de hand.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 24-09-2018 Via de website gekocht

Nog nooit teleurgesteld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zou niet eens weten wat voor aanbevelingen ik nog kan doen. De producten die ik zoek zijn snel gevonden, de prijs is over het algemeen goed en het is helder hoe snel ik mijn product in huis heb. Verder tot nu toe ook alleen maar uitstekende ervaringen met garantie afhandeling en retourneren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sofia 24-09-2018 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede service, duidelijke site. Snelle levering en accurate leveringstijden. Handige procedure bij het terug sturen van een pakket.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma F. 24-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en waar ik het wil!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had op zondag een cadeau voor mijn zoon besteld. Zou op woensdag geleverd worden. Net te laat! Gelukkig kreeg ik maandag bericht dat hij dinsdag geleverd ging worden. Gelukkig kun je op een ander adres dan je huisadres laten leveren. Dinsdag werd het keurig op mijn werkadres geleverd. Mijn zoon had een prachtig verjaardagscadeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smollie123 24-09-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service. Zeer tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering op tijd en goed verpakt. Product in prima staat. Kan deze alleen maar aanbevelen. Super!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noekie89 22-09-2018 Via de website gekocht

Altijd snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ga voor alles bij bol.com kijken. Je moet wel de prijzen vergelijken het is niet altijd goedkoper. Maar de verzending is gratis vanaf een bepaaald bedrag, je kan reviews lezen en het is de volgende dag bij je in huis. Bovendien krijg je er een super klantendienst bij. Daarom kies ik heel vaak voor bol.com

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ida 21-09-2018 Via de website gekocht

vertrouwd en makkelijk

Algemene score

8,0
Wanneer ik een bestelling plaats, dan heb ik er het volste vertrouwen in dat er ook daadwerkelijk wordt geleverd. Dat is meestal ook vlot. Het is een makkelijke manier om de spullen in huis te halen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Tanya 21-09-2018 Via de website gekocht

Hele goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bol.com heeft een hele goede service. Je kan makkelijk vanuit je eigen thuis spullen bestellen en het komt vrijwel altijd goed aan. Is dit niet het geval, dan wordt je goed geholpen door bol en bij vragen reageren ze altijd goed en snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marga 19-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige service zoals altijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbaar, goede prijs en kwaliteit heel tevreden daarom kom ik iedere keer weer bij Bol.com terug

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cait. 19-09-2018 Via de website gekocht

Altijd betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bol is fantastisch. Ze hebben een zeer ruim aanbod en tot op heden heb ik met al hun partners positieve ervaringen.
Wij bestellen hier vanalles, van boeken tot huishoudspullen tot kampeerartikelen tot .... En alles snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Robby 19-09-2018 Via de website gekocht

Wijziging ivm leverdatum

Algemene score

6,0
Ik ben altijd vrij tevreden geweest over Bol.com, de geleverde artikelen en de levertijd, maar over de laatste levering was ik helemaal niet tevreden.
Ik had 3 artikelen besteld, 2st met next-day delivery, en 1 artikel met een wachttijd van 2 weken. So far, so good...
Op mijn bevestigingsmail stond echter dat alle artikelen pas na 2 weken zouden geleverd worden. Blijkbaar werd bij Bol.com ineens beslist dat men wél moest aanvinken om de artikelen NIET op dezelfde dag aan te krijgen.
Via de klantenservice heb ik vernomen dat hierover meerdere klachten/meldingen waren binnengekomen!
De 2 artikelen die ik besteld had voor next-day delivery had ik effectief ook snel nodig, dus op aanraden van de klantendienst kon ik best de hele bestelling annuleren. Dit lukte echter niet meer voor deze 2 artikelen, enkel voor het artikel dat pas binnenkwam na 2 weken.
Uiteindelijk ontving ik de 2 artikelen ná de datum dat ik ze nodig had (levertermijn 3 dagen)
Heel jammer

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Ramon 19-09-2018 Via de website gekocht

Blijvend uitstekend.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfekte aanpak en afhandeling. Ik blijf bij hen bestellen oa omwille van de snelheid van service en afhandeling. Retorneren en terugbetaling verlopen soepel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Arts 18-09-2018 Via de website gekocht

Duidelijk en zeker van vlotte levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Webshop met zeer divers aanbod. Ik zocht nu naar 'n duplicaat van mijn (al wat oudere) telefoon en vond deze o.a. op bol.com. Aangezien deze webshop bij mij hoog in het vaandel staat w.b. vertrouwen, durfde ik een online aankoop van dit product wel aan. Het was duidelijk wanneer deze geleverd zou worden en ik kon er aanvullende accessoires bij kopen. Alles in 1 keer! Netjes verpakt en vlot geleverd ook.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Schilder 18-09-2018 Via de website gekocht

onjuiste prijs

Algemene score

1,0
Wilde een Samsung televisie UE55NU8000 kopen voor de prijs van € 899,--.
Bij het in mijn winkelwagentje plaatsen en inloggen bleek de prijs ineens € 974,-- te zijn.
Hoe kan dit in een halve minuut verhoogd zijn.
Dit is een misleidende voorlichting van de prijs.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Bol.com 19-09-2018

Beste Peter,

Ik wil graag even kijken wat er hier precies mis is gegaan. Zou je een e-mail willen sturen naar klantenservice@bol.com en verwijzen naar deze review? Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Vriendelijke groet,
Imro
bol.com

Reageer

De Vrolijke meneer 18-09-2018 Via de website gekocht

Goede prijs/kwaliteit verhouding en mooie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie prijs / kwaliteit verhouding. Ik vergelijk producten veel op andere websites en bol.com is bijna altijd het voordeligst. Vooral dat er geen extra verzendingskosten worden aangerekend boven de 20 euro is een groot voordeel. Levering gebeurd ook altijd vlekkeloos en op de afgesproken dag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann 18-09-2018 Via de website gekocht

Heel tevreden over bol.com

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een heel groot aanbod aan producten. Ook genoeg keuze in 1 bepaald assortiment. De levertijd wordt altijd gerespecteerd, zo weet je perfect welke dag je pakje wordt geleverd. Als je meer dan 1 product besteld met een verschillende leverdatum kun je ze ook samen laten toekomen, superhandig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K.Eggens 18-09-2018 Via de website gekocht

Divers aanbod en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke webshop met een groot aanbod aan spullen. Ontvangt niet teveel nieuwsbrieven en ze hebben leuke/voordelige aanbiedingen. Ik kan er goed scoren voor cadeautjes voor mezelf en mijn omgeving.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Oleander 18-09-2018 Via de website gekocht

Bijna alles!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bol levert veel. Zoek ik iets en type ik het in de zoekbalk bijna altijd is het raak. Snel geleverd. Niet meer naar de stad. Parkeren en zoeken. Door de aangesloten "winkels" kan Bol.com voor mij niet meer stuk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ehsan 18-09-2018 Via de website gekocht

Super tof

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering , eerlijke beschrijving van product , meer mogelijkheid vr producten vr levering , in totaal heeel tevreden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 18-09-2018 Via de website gekocht

Service is prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is fijn dat je bestelling ook afgeleverd kan worden in een AH winkel. Dat was tijdens onze vakantie op de Veluwe een goede oplossing. Wij waren nl. onze bluetooth speaker vergeten. Even besteld en de volgende dag opgehaald. Perfect!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julia Berends 18-09-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service en proberen echt je problemen op te lossen. Ik had 1x een probleem met mijn bestelling en ze gaan echt proberen je te helpen, de regeling is wel ooit raar geregeld. Daarom is de service niet uitstekend. De levering is heel snel en het achteraf betalen is erg klantvriendelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jason 18-09-2018 Via de website gekocht

Geweldig service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie producten en volgendedag in huis als je besteld! Ik bestel altijd bij bol.com mijn favorite site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ienieminie 18-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden met de service van bol.com. Word op tijd bezorgd als je wat besteld hebt. Genoeg keuze met de producten die aangeboden worden. Betaling ken je op verschillende manieren. Is altijd even fijn en handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barry 18-09-2018 Via de website gekocht

snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel regelmatig artikelen bij Bol.com, ze hebben de beste prijzen en snelle levering. Indien het niet voldoet dan is het makkelijk te retourneren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik 18-09-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bijna alle producten die je kan bedenken zijn op bol.com te verkrijgen. Als je het product besteld is het altijd snel geleverd en in orde.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews