Bol.com - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 6736 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Bol.com.

Bol.com stelt zich voor

Bol.com opende op 30 maart 1999 zijn winkeldeuren. Vijftien jaar later heeft de winkel meer dan 6,1 miljoen actieve klanten in Nederland en België en een assortiment van ruim 10 miljoen artikelen. Bol.com behoort tot de meest populaire (web)winkel van Nederland en België en is tevens marktleider op het gebied van de online verkoop van boeken, entertainment, elektrische apparaten en speelgoed. Bij bol.com vinden klanten het grootste assortiment in tientallen speciaalzaken met boeken & ebooks, muziek, film, games, elektronica, speelgoed, babyartikelen, tuin- en klusartikelen en alles voor wonen, dieren, sport, vrije tijd, persoonlijke verzorging, sieraden, horloges, tassen en lederwaren.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1528 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob 15-11-2018 Via de website gekocht

Goede service .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keus en ze maken waar wat ze beloven ,winkel graag bij deze web winkel.
Zal hem zeker aan een ieder aanbevelen die iets willen kopen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maudy 15-11-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bol.com is een fijne site, je kunt makkelijk producten met elkaar vergelijken. Levering is ook snel!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ciek 14-11-2018 Via de website gekocht

Slechte service

Algemene score

1,0
Ik heb een vaatwasser besteld. Deze had schade bij aflevering. Dat kan gebeuren. De machine werd weer keurig meegenomen maar i.p.v. morgen een nieuwe machine te leveren, wordt eerst de koop ongedaan gemaakt, vervolgens moet ik drie dagen wachten voordat ik het retourgeld op mn rekening krijg gestort, en dan zou ik weer opnieuw een vaatwasser kunnen bestellen. Kortom zeer klantonvriendelijk voor een gezin dat graag snel een vaatwasser wil hebben.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Goed
Officiele reactie van Bol.com 14-11-2018

Best Ciek,

Jeetje, dit is lastig zeg.....Moet je nog met de hand afwassen.
Stuur je bestelnummer naar klantenservice@bol.com en refereer naar dit bericht. Er wordt dan zodsnel mogelijk contact met je opgenomen.

Met vriendelijke groet,
Jolanda van bol.com

Reageer

Basketbalfans 14-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

10,0
Duidelijke site waarbij je gemakkelijk gebruik kunt maken van de cadeau kaarten i.vm. ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 13-11-2018 Via de website gekocht

Super

Algemene score

7,0
Goede en overzichtelijke webshop, geen no nonsens webshop met de mogelijkheid mbt afterpay. Dus pas betalen als je het bestelde artikel binnen hebt. Geen gezeur over de levering, als het op voorraad is heb je het binnen twee dagen binnen afhankelijk van het tijdstip van de bestelling

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tara 13-11-2018 Via de website gekocht

Precies goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind bol.com ideaal. Alles verloopt lekker soepel en snel. Spullen komen wel vaak eerder als verwacht. Maar dat zie ik als plus punt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter159753 13-11-2018 Via de website gekocht

Vlekkeloze bediening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Er is een zeer groot aanbod met altijd de correcte en complete informatie. Als er een vraag wordt gesteld over een product heeft men binnen de 24u een antwoord. De opvolging van het pakket en de service na levering is altijd in orde.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A. van Loon 13-11-2018 Via de website gekocht

Altijd betrouwbaar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als ik betrouwbaar spullen via internet wil aankopen, kies is voor Bol.com.
De website is duidelijk, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Het aanbod is heel uitgebreid en divers, en indien de spullen thuis toch niet naar wens zijn, is retourneren geen probleem.
Ik heb nog nooit late leveringen gehad, sterker nog, meestal is het de dag nadien al in huis. Moest de levertijd langer zijn dan wordt dat op de site altijd al netjes aangegeven wanneer je je pakketje kan verwachten. Ook wordt je continu op de hoogte gehouden van de bezorgstatus van je pakketje, dit is zo aangenaam dat als ik eens iets ergens anders bestel en ik krijg geen mails, ik bijna twijfels krijg of ik mijn bestelling nog ga zien.
Eénmalig is er een pakketje verwisseld geweest met de buurvrouw, en Bol.com heeft daar dan in geholpen de pakketjes bij het juiste adres te krijgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Bredewoud 13-11-2018 Via de website gekocht

De klant niet netjes behandeld

Algemene score

4,0
Ik ben niet netjes behandeld door bol.com ik heb twee keer gemaild geen antwoordt het artikel was er zogenaamd niet de zelfde dag stond het Weer op internet met een ander prijs er wet gezegd dat het artikel er niet was geef dan eerlijk toe dat er een vergissen gemaakt met de prijs

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

aly 12-11-2018 Via de website gekocht

Goede en nette service en altijd snel in huis.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service ,goede kwalitijd van de aankopen. erg makkelijk om via de web site te bestellen.En ook word er een keuze gegeven kwa prijs en kwaliteit van verschillende web shops.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jacq 12-11-2018 Via de website gekocht

Snel en goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima manier om online te winkelen.
Snel en betrouwbaar !
Ik heb s’middags een bestelling gedaan voor een smart phone en deze werd volgens afspraak de volgende dag bezorgd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 12-11-2018 Via de website gekocht

Super snelle verzending!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Helemaal top! Bestellen hier veel! Van luiers en luierdoekjes tot lp's en andere spullen. Bijna altijd is de bestelling de volgende dag in huis!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 12-11-2018 Via de website gekocht

telefoonhoesje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de KPN winkel konden ze een bijpassend hoesje nog niet leveren. Was een nieuw model telefoon, maar BOL.com had het toch maar in huis!! Een dag later lag het al op de deurmat.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 12-11-2018 Via de website gekocht

Absolute top, de winkel van bol.com

Algemene score

10,0
Leveringen altijd keurig op tijd, snel en in goede staat
Met vragen KUN je er altijd terecht
Voorraad immens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cis08 12-11-2018 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

9,0
Bol.com een fijne webshop, veel keuze uit artikelen ook met name 2e hands artikele, betaalbaar. Snelle levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Red-2018 12-11-2018 Via de website gekocht

Makkelijk besteld, veelal zeer snel in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk en gemakkelijke site.
Duidelijke categorieën.
Meerdere mogelijkheden om te betalen.
Snelle verzending, altijd netjes een factuurtje aanwezig, overigens altijd netjes beschermd verpakte pakketten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E 12-11-2018 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik bestel al jaren bij Bol.com en het wordt elke keer heel netjes bezorgd. Goede producten en zeker waar voor je geld. Wel vervelend dat post.nl andere tijdstippen aangeeft dan bol.com zelf.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Juliette 12-11-2018 Via de website gekocht

Prima service, fijn online shoppen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service, snel bezorgd. Wat ik fijn vind bij bol.com dat ze ook deze producten aanbieden van andere webshops. Maar bij bol.com betaal ik dan geen verzend en retour kosten en eenvoudig op rekening bestellen. Kortom prima service bol.com!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Sabrin 12-11-2018 Via de website gekocht

Ideale webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hele fijne webshop. Waar je voor bijna alles terecht kan. Snelle service en wat ik heel fijn vind is dat de leverig altijd super snel gaat dus je hoeft nooit lang te wachten tot je je product thuis hebt.
Echt een aanrader zou ik zegge

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mike 12-11-2018 Via de website gekocht

Talloze keuzeaanbod met goed service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Door het grote aanbod is Bol.com een belangrijke speler voor ons om producten te bestellen. Maar €20 bestellen en verzending ook gratis. Ideaal dat het afgehaald kan worden bij AH, die bij ons tot 22u open is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ineke 12-11-2018 Via de website gekocht

Snelle verzending

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bol is makkelijk en snel.
Bijna alles is de volgende dag in huis. Heel makkelijk als je iets vergeten hebt en toch snel nodig hebt.
Kwaliteit van Bol eigen producten is altijd goed.
Zoniet ook heel makkelijk terug te sturen...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Albertio 12-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben al jaren klant en ben zeer tevreden over bol.com. Het mooie is een snelle levering en dat je op de hoogte wordt gehouden over je levering. Ook mooi is dat je achteraf kunt betalen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sswd 12-11-2018 Via de website gekocht

Top winkel met top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede website en klachten en retouren worden super goed afgehandeld. Een belangrijke reden om te shoppen bij Bol.com.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloes 12-11-2018 Via de website gekocht

Gemakkelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bol.com is een fijne online winkel met een breed assortiment. Snel en gemakkelijk bestellen en vaak de volgende dag al in huis! Ik heb niet eerder problemen gehad met bestellingen en vind het altijd fijn om hier iets te bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boekverslinder 12-11-2018 Via de website gekocht

Goed door eenvoud

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door het gemak van online bestellen én, wanneer er iets niet helemaal volgens verwachting is geleverd, het retourneren cq opnieuw bestellen, maakt dat kopen via bol.com voor mij als eerste naar boven komt wanneer ik iets zou willen kopen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Roeland 12-11-2018 Via de website gekocht

Erg duidelijke communicatie en goed bereikbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bol.com is altijd erg duidelijk in de communicatie die ik van hun ontvang. Daarnaast als ik ze nodig heb voor vragen over garantie of iets wat ik niet begrijp zijn ze dag en nacht bereikbaar en tot dus ver zonder (lange) wachtrijen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julian van Baaren 12-11-2018 Via de website gekocht

Bol is beter

Algemene score

10,0
Bol.com is de plek voor al je spullen en je kan er zowel kopen als verkopen.
Er is altijd top service, snelle bezorging en zorgeloos retourneren.

1 woord geweldig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timothy 12-11-2018 Via de website gekocht

Sneller geleverd dan aangegeven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aangegeven levertijd 2 dagen, maar was de volgende dag al geleverd. Het product was netjes verpakt en werkt prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dorus ruijgrok 12-11-2018 Via de website gekocht

Goede service en altijd optijd geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles is makkelijk te vinden en duidelijk aangegeven wanneer het geleverd kan worden.
Nooit problemen gehad om iets terug te sturen en altijd snel afgehandeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

King Tintagel 12-11-2018 Via de website gekocht

Gemak, kwaliteit en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de eerste plaats vind ik het gemak waarmee je aankopen doet vanuit de luie stoel heerlijk. Je kunt rustig rondkijken en zoeken en je keuze maken. Vervolgens hoppa in de winkelwagen! Dit gemak dient mij als mens:)
De snelheid van het bestelde artikel is het tweede hele grote voordeel van bol.com. Ze hebben mij nog niet een keer in de steek gelaten.
In de derde plaats zijn het geen flut artikelen maar is de kwaliteit ook nog helemaal goed.
In de vierde plaats het grote assortiment wat beschikbaar is. Heb ik bepaalde wensen en ga ik zoeken op bol.com dan is de kans zeer groot dat ik vind wat ik graag zo willen hebben/kopen.
Kortom, voor mij een heerlijk relaxte top winkel!! Een pluim voor bol.com.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 12-11-2018 Via de website gekocht

Altijd goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd goede levering. 2x (van een heleboel bestellingen) dat er iets niet klopte en dit werd beide keren echt super goed, netjes en klantvriendelijk opgelost. Echt super service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marshellon 12-11-2018 Via de website gekocht

Mail

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Bij het bestellen krijg je een bevestiging van twee bedrijven waardoor het minder fijn is met volgen van je bestellingen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Bol.com 12-11-2018

Beste Marshellon,
bedankt voor je review. Het is inderdaad mogelijk dat je dubbele bevestigingen ontvangt als je bij een van onze partners je bestelling plaatst. Ik begrijp dat dit verwarrend kan zijn.
We nemen je feedback graag mee.

Met vriendelijke groet,
Manon van bol.com

Reageer

Ilse 12-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en goede kwaliteit!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is erg gebruiksvriendelijk en duidelijk. Geweldige service! Ik had de shaker s'avonds besteld en de volgende dag werd die al geleverd! super snel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

James 10-11-2018 Via de website gekocht

Super klantendienst, ruim assortiment met eerlijke prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wanneer je iets wilt bestellen, kijk je best even op Bol.com: vandaag besteld, morgen in huis (op de meeste artikelen). Wanneer er dan een probleem zou zijn met je artikel, wat zelden voorkomt, dan staat de klantendienst er steeds voor je klaar met altijd een gepaste oplossing.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 07-11-2018 Via de website gekocht

Altijd prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vaak bol.com gebruikt, groot assortiment in verschillende categoriën producten. De producten zijn snel in huis. Ook als er iets in de eerste plaats niet goed gaat is de service snel en klantvriendelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

EMD 07-11-2018 Via de website gekocht

Beschadigde boeken

Algemene score

3,0
Je spullen worden snel verzonden, de klantenservice is vriendelijk, maar de boeken worden heel slecht verpakt. Zitten los in een te grote doos. Ezelsoren, krassen, vouwen, beschadigde hoeken zijn het gevolg. In korte tijd drie maal deze ervaring. Ik ga weer naar de boekhandel om de hoek! Het gemak van bestellen is fijn, maar die onzorgvuldige manier van verzenden is verschrikkelijk. Waarschijnlijk worden de boeken ingepakt door mensen die niet van boeken houden. Want je krijgt een hartverzakking als je ziet hoe de boeken in de doos zitten, en een nog grotere hartverzakking als je ze er uit haalt. Aanpakken die manier van inpakken!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Bol.com 08-11-2018

Beste klant,

Goed dat je hier een melding van maakt. Mijn excuses voor het ongemak. Mocht het nodig zijn, dan kun je een e-mail sturen naar klantenservice@bol.com en met een verwijzing naar deze review. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Vriendelijke groet,
Imro
bol.com

Officiele reactie van Bol.com 08-11-2018

Beste klant,

Goed dat je hier een melding van maakt. Mijn excuses voor het ongemak. Mocht het nodig zijn, dan kun je een e-mail sturen naar klantenservice@bol.com en met een verwijzing naar deze review. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Vriendelijke groet,
Imro
bol.com

Reageer

Henriette 07-11-2018 Via de website gekocht

Bol herstelt fout

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ergernis wegens te late levering, extra gemaakte verzendkosten. Bol heeft het opgelost en alle kosten vergoedt.
Op het moment zelf zeer teleurstellend, echter, veroorzaakt door PostNL. Dus hulde aan Bol.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ontevreden klant 06-11-2018 Via de website gekocht

Verschrikkelijke service/geen informatie

Algemene score

1,0
Op 27-10 een tv besteld en vooraf betaald tot op heden geen bericht en geen track en trace nummer om te checken waar het pakket zich begeeft. Geen mogelijkheid om te annuleren want het tussenbedrijf heeft geen zicht op hun eigen administratie. 'Ik kan niets bevestigen maar ik zal mijn best doen' zegt de vriendelijke en hele behulpzame medewerkster van de dutch label store kort maar krachtig als ik vraag om bevestiging. Plus een charmante klantservice medewerker van Bol die gefrustreerd roept dat ik gewoon niet zo vaak moet bellen en vraagt of ik het moeilijk vind om even geduld moet hebben. Anything that can go wrong will go wrong toch?

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Bol.com 07-11-2018

Beste klant,

Mijn excuses voor het ongemak. Uw klacht ben ik ook tegen gekomen op een andere klachtensite. Uw klantgegevens zijn via de andere site gevonden en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Vriendelijke groet,
Imro
bol.com

Reageer

Marina 06-11-2018 Via de website gekocht

Zeer uitgebreid aanbod en altijd op tijd in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel graag bij Bol.com. Bij Bol.com is het assortiment zo uitgebreid dat je er eigenlijk alles vinden kan. De meeste bestellingen zijn de volgende dag al in huis en anders staat dat aangegeven.Ik vind het prettig om mijn bestellingen te laten bezorgen bij een postnl punt. Zo weet ik zeker dat ik mijn pakket thuis heb wanneer ik dat wil. De pakketten zijn tot nu toe altijd correct geleverd. Ik heb wel een keer zelf iets verkeerd gedaan bij het retourproces, maar ik ben uitgebreid te woord gestaan door de klantenservice en goed geholpen. Als ik iets nodig heb kijk ik altijd ook bij Bol.com en meestal kom ik uiteindelijk ook hier uit bij de definitieve keuze. Al met al voor mij de beste online winkel die er momenteel te vinden is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lesley Brouwer 05-11-2018 Via de website gekocht

Altijd super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en altijd zo als het beschreven staat en als er vragen zijn staan ze je altijd netjes te woord

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Brandt 05-11-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden444

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bol.com vind ik echt een hele goede winkel ze zijn zeer klant vriendelijk en goeie prijzen heb al paar keer verschillende producten gekocht op bol.com en ben echt heel tevreden snelle levering en goeie kwaliteit zou deze winkel zeer zeker aanraden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Dijkstra 05-11-2018 Via de website gekocht

. Correcte en snelle afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product werd snel geleverd en voldeed compleet aan de omschrijving. Duidelijke communicatie vanuit de leverancier. Erg tevreden. Zo is thuiswinkel een feest

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 05-11-2018 Via de website gekocht

goede kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
altijd correct in de bestellingen wat product betreft en de levering volgens afspraak op tijd als het een keer fout gaat dan is het dat post NL de fout maakt

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Betty Woerden 05-11-2018 Via de website gekocht

snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ruime keuze in verschillende categorieën , uitgebreide omschrijving bij elk artikel en duidelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MLa 05-11-2018 Via de website gekocht

Keuze en service zijn uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bol.com heeft een heel breed groot assortiment en biedt een -meer dan- fantastische service voor een redelijke prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Plusaa87 05-11-2018 Via de website gekocht

Snelle afhandeling. Snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede verwijzing. Perfect overzicht.blij met de snelle levering. Goeie samenwerking. Helemaal aan te raden.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mieroen 05-11-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede ervaringen met groot aantal leveringen. Service en snelheid zijn optimaal en snel! Prettige klantenservice. Ze denken goed mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet 05-11-2018 Via de website gekocht

Kwaliteit en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel meestal bij Bol.com vanwege goede en snelle levering en nazorg en vertel dat ook al familie en kennissen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 05-11-2018 Via de website gekocht

Fijne webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, ruime keuze en altijd levering volgens afspraak. Ook een groot aanbod van artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diane 05-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op bol.com kun je vertrouwen. Een snelle service en er wordt contact met je gehouden. Alles is mogelijk. Top service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews