Bol.com - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 5440 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Bol.com.

Bol.com stelt zich voor

Bol.com opende op 30 maart 1999 zijn winkeldeuren. Vijftien jaar later heeft de winkel meer dan 6,1 miljoen actieve klanten in Nederland en België en een assortiment van ruim 10 miljoen artikelen. Bol.com behoort tot de meest populaire (web)winkel van Nederland en België en is tevens marktleider op het gebied van de online verkoop van boeken, entertainment, elektrische apparaten en speelgoed. Bij bol.com vinden klanten het grootste assortiment in tientallen speciaalzaken met boeken & ebooks, muziek, film, games, elektronica, speelgoed, babyartikelen, tuin- en klusartikelen en alles voor wonen, dieren, sport, vrije tijd, persoonlijke verzorging, sieraden, horloges, tassen en lederwaren.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 840 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter 16-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekeken naar een dab+antenne en gevonden bij Bol.com. Besteld en daags er op werd het al geleverd. Geweldige service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bernard rieken 16-01-2018 Via de website gekocht

fijne shop heel snel met leveren.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
shoppen bij Bol.Com is kei gezellig ze hebben bijna alles op voorraad, en het is snel in huis. en je hoeft de deur niet meer uit, de kwaliteit is ook zeer goed voor je geld dus voor iedereen aan te raden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yi 16-01-2018 Via de website gekocht

Good service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
I ordered a cover for my iphone 7, and get the product in 2 days. this product is with a nice price, and good quality.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Adriaan 16-01-2018 Via de website gekocht

Prima ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb de laatste tijd flink wat computerbenodigdheden besteld en alles werd vlot afgeleverd. Eén pakketje (iPAD mini) liet op zich wachten en daar heb ik een mail over gestuurd. prompt werd het 2 dagen later bezorgd met een klein cadeautje voor het ongemak. Prima service.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Shebs 16-01-2018 Via de website gekocht

Goede zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keuze mogelijkheid is groot en de vergelijking maken is zo snel gedaan. De levering was snel, wat erg fijn is omdat je graag snel je product wilt hebben. Alleen met het terug brengen ging het niet zo goed omdat ik had verwacht dat ik een nieuwe zou krijgen, echter kreeg ik me geld terug en moest opnieuw bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Koplelefoon 16-01-2018 Via de website gekocht

Goede Kwaliteit Zeer tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop heb ik goede ervaring mee,omdat het artikel altijd klopt en snel geleverd word.
de merken goed zijn, makkelijk te vinden. Dus kan het zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

GB 16-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige aankoop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een leuk cadeau voor onder de kerstboom! Zoek op BOL.com!
Snelle, correcte levering ook tijdens de drukkere kerst periode.
Zeer tevreden! Prijs / kwaliteit !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.luit 16-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

9,0
Als je wat wilt hebben dan is er bij bol.com altijd wel iets te koop
Je kunt het niet zo raar bedenken! Nooit geen nee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivo 16-01-2018 Via de website gekocht

Great service, comunication and product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
It is very easy to find the product you're looking for, to compare and to buy.
It also have an excelent after sale support.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 16-01-2018 Via de website gekocht

Super service lekker snel zelfs op zondag!

Algemene score

10,0
zeer overzichtelijk en gemakkelijk kiezen.
De indeling is prima en de rubrieken zijn goed ingedeeld
en er is een historie waar je naar gekeken hebt en belangstelling voor hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilde 16-01-2018 Via de website gekocht

Bestelservice ok, aflevering iets minder;-(

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestellen, betalen ging allemaal heel vlot, maar de levering van het uurwerkje werd gewoon over het hekken gesmeten en vonden we pas 2 dagen later in de struiken....! Dat is echt een minpunt!

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Joep 16-01-2018 Via de website gekocht

Vertrouwen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Producten worden binnen afgesproken tijd prima verpakt afgeleverd. Producten zijn van (zeer) goede kwaliteit en je hebt een zeer ruime keuze uit het assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EricaG 16-01-2018 Via de website gekocht

Duidelijke en prima service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zelfs met de feestdagen was Bol de perfecte webshop. Bij ieder product stond een duidelijke indicatie van de levertijd en door eerdere ervaringen met bol had ik er alle vertrouwen in. Het assortiment is divers, de website is snel en duidelijk en de levertijd is kort. Ik vind ook het contact na de bestelling erg prettig.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Heidi 16-01-2018 Via de website gekocht

super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site is overzichtelijk de prijzen vallen mee. Dus kan iedereen dit aanraden om op deze site wel artikelen te kunnen bestellen en te kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jens de waegeneer 16-01-2018 Via de website gekocht

Top bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel zeer graag bij jullie wetend dat het product tijdig en netjes geleverd wordt.
Klantenservice is ook altijd zéér vriendelijk en reageert zeer snel.
Jullie hebben een zeer uitgebreide keuze in alle producten en zal meteen ook eerst aan jullie denken bij een aankoop.
DOE ZO VOORT!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maxine 16-01-2018 Via de website gekocht

Ze hebben alles

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ga altijd bij bol.com kijken. Vaak zijn de dingen dat ik wil kopen goedkoper en ik kan achteraf betalen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Britte Mol 14-01-2018 Via de website gekocht

Mijn mening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levering is prima op de site. Fijn dat er geen verzendkosten en retourkosten zijn. Er is ook veel aanbod!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Folk 13-01-2018 Via de website gekocht

Cadeaubon gedoe

Algemene score

4,0
Wat een enorm gedoe om je cadeaubon (die geupload is) in te kunnen zetten. Hij werkte niet. Kreeg na telefonisch overleg een nieuwe (de oude bon met het tegoed bleef zichtbaar) zeker na een tijdje bijzonder verwarrend! Het weghalen van de oude zat niet in het beleid, aldus de medewerker van Bol. Systeemdenker ten top!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Bol.com 15-01-2018

Beste klant,

Dit klinkt niet ok, graag kijk ik even met je mee. Helaas kan ik je gegevens zo niet vinden. Zou je, indien gewenst, een bericht willen sturen naar klantenservice@bol.com en refereren naar deze review? Dan wordt er contact met je opgenomen.

Met vriendelijke groet,
Milly van bol.com

Reageer

Susanne 11-01-2018 Via de website gekocht

Waardeloze service!!!

Algemene score

1,0
Waardeloze service!! Cadeaubon ingeleverd bij aankoop, zegt bol.com later dat de bon wel in het systeem staat maar niet bij de aankoop geregistreerd staat - of ik nog maar even iets wil bestellen, want verrekenen kan niet. Men insinueert zelfs dat ik als trouwe klant een leugenaar ben - ongelooflijk wat een slechte service!!’

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Bol.com 12-01-2018

Beste Susanne,

Dit klinkt niet ok, graag kijk ik even met je mee. Helaas kan ik je gegevens zo niet vinden. Zou je, indien gewenst, een bericht willen sturen naar klantenservice@bol.com en refereren naar deze review? Dan wordt er contact met je opgenomen.

Fijne dag & groet,
Mina van bol.com

Reageer

Esmeralda 11-01-2018 Via de website gekocht

Duurzaam product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze babyfoon gebruiken we ook op mijn werk in de kinderopvang. Mijn ervaring is dat ze niet stuk te krijgen zijn, goed bereik hebben, snel reageren en in combinatie met de snelle levering van bol.com een heel fijn product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pietje 11-01-2018 Via de website gekocht

goede service

Algemene score

9,0
dit is een geweldige shop met volop keuze en scherpe prijzen ,de levering is snel en correct.
kortom geweldig

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

telecorn 10-01-2018 Via de website gekocht

Conform afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op het allerlaatste moment vlak voor de feestdagen nog aantal cadeautjes besteld. Ondanks de kerstdrukte alles conform afspraak op tijd onder de kerstboom geleverd. Hulde aan bol.com én aan bezorgdienst!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

coby v toledo-bruil 10-01-2018 Via de website gekocht

helemaal perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
.snelle service ,en goed geholpen bezorging is goed en netjes op tijd . pluimpje daar ook voor, zou het iedereen aan raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.Verwoord 10-01-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk veel keuzes aan producten en goede kwaliteiten snel bezorgd. Service is top!
Ik zou vaker gebruik willen gebruik maken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivy 10-01-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het product dat ik bestelde, werd zeer snel geleverd en ook de prijs was beter dan dan in de meeste andere webwinkels.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jean 10-01-2018 Via de website gekocht

gewoon klasse service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
bij bol.com heb je een waaier van producten zelfs van verschillende bedrijven maar bol.com is de groot warenhuis en die regelen alles, je moet gewoon bestelling plaatsen en je kan op verschillende wijze betalen , je hoeft geen visa te hebben.
levering kan je ook kiezen waar je maar wil. en tegenwoordig het drukke leven geraak je niet meer in een winkel voor cadeaus dus allen naar bol.com

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 09-01-2018 Via de website gekocht

Prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurig op tijd afgeleverd bij de buren , via email op de hoogte gebracht, was niet thuis netjes bij buren bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevrede klant 09-01-2018 Via de website gekocht

Ongelooflijk, direct in behandeling en verzending

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bolcom is zeer accuraat. Snel met levering uit voorraad. Is iets niet in voorraad dan wordt met vervolg e-mails bijna om de dag een bericht gestuurd over hoe ver het is betreffende de afhandeling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 09-01-2018 Via de website gekocht

Makkelijk bestellen, snel geleverd!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor een familielid heb ik een cadeaubon besteld, omdat je bij bol.com bijna alles kunt kopen. Deze werd ook nog eens keurig en snel geleverd. Dat ga ik vaker doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 09-01-2018 Via de website gekocht

Aankoop bol.com

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bol.com is een uitstelende webshop. Heb reeds een aantal keren dingen besteld, altijd goed geprijst, snel en duidelijk!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 09-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor mijn dochter de Nintendo Switch besteld. Helaas is het formaat te groot waardoor ze de console niet echt goed vast kan houden. Ondanks dat de doos is opengemaakt kon ik deze retourneren, echt een geweldige service! Ik heb alleen maar goede ervaringen bij Bol.com, dus voor mij de beste webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent schinkel 09-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel overzichtelijke site !
Makkelijk bestellen en betalen.
Juiste prijs en kwaliteisverhouding, tevens van de bedrijven die zijn aangesloten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alice 09-01-2018 Via de website gekocht

Fantastische service en levertijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gratis verzenden. Korte levertijd. Kan ook bezorgd worden bij de AH hier vlakbij. Prima verzorgd: goed ingepakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VX800 09-01-2018 Via de website gekocht

Beter kan niet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlug, veilig en voordelig. Bestellen, eenvoudig betalen, gratis verzending en prompte bezorging. Dat alles in binnen een dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger Pachen 09-01-2018 Via de website gekocht

Goed en duidelijk de afspraken nagekomen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
de shop is duidelijk zelfs voor de oudere mensen en makkelijk te bestellen. Verder was de levering optimaal en op tijd geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sem Janssen 09-01-2018 Via de website gekocht

Altijd perfecte service en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij bol.com is het makkelijk shoppen op de site, na een paar klikken ben je op het juiste product en sleep je hem in je winkelmand! Betalen en de volgende dag in huis! Maar een woord fantastisch

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Brands 09-01-2018 Via de website gekocht

service cadobon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Vind jullie service over het algemeen goed! Maar wilde een cadeaubon bestellen van €15, Maar dan komt er 2,45 verzendkosten bij. Daardoor zou ik boven het budget komen dus niet bij jullie bestelt jammer.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

EV 09-01-2018 Via de website gekocht

Zeer eenvoudig om cadeaubon te bestellen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het ruime aanbod van deze online winkel zorgt ervoor dat dit een ideale winkel is om een cadeaubon van te kopen en je vrienden zullen altijd tevreden zijn.
Zeer makkelijk te bestellen en ruime keuze aan cadeaukaarten. Bovendien kan je kiezen of je een digitale bon wil of liever een cadeaukaart opgestuurd krijgt. Zeer handig wanneer je in tijdsnood zit om het nog te laten opsturen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.H 09-01-2018 Via de website gekocht

Geweldig web shop.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Gunstig in de prijs. En ze hebben heel veel alles eigenlijk. Top. Ik zou het zeker aanbevelen bij mij kennisen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LeonK 09-01-2018 Via de website gekocht

Wat een gedoe, maar wat een Sevice!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat een gedoe.... je besteld 2 hoesjes, maar dan blijkt het niet te passen... :o. Je stuurt het netjes zoals je gewend bent weer retour naar de afzender. Dagen gaan voorbij, maar geen retourbevestiging. En dan komen de mailtjes met aanmaningen.... bol.com geeft aan de retouren niet binnen te hebben gehad en geeft aan dat ik het niet goed heb gedaan en hem eerst retour had moeten melden. Door mijn eigen schuld gingen dingen helemaal niet zoals gepland en was ik zelf dom bezig. Gelukkig loste bol.com mijn probleem op door met de verkoper contact op te nemen en de artikelen alsnog retour te melden, een paar dagen later was alles verwerkt en waren zelfs mijn aanmaningskosten kwijt gescholden!!! Echt top, dit laat zien dat hier ondanks je eigen schuld, ze het altijd voor je willen oplossen! Toppers

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marije Nijland 09-01-2018 Via de website gekocht

Snelle, goede en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind bol.com een fijne site. De levering staat altijd vemeld en bij de meeste is het ook de volgende werkdag in huis. De producten worden goed en veilig verzonden en heb nog niks hoeven terug te sturen. Ik bestel bij bol.com omdat zij een ruime assortiment hebben en snelle levering!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 09-01-2018 Via de website gekocht

Wederom zeer slechte ervaring

Algemene score

1,0
Zeer slecht, ik zou het artikel al op 28 december hebben ontvangen maar heb het nog steeds niet. Vandaag ontving ik een mail van Bol.com of ik de transactie wilde cancelen if nog wilde wachten. Ik heb gecanceld aangezien dit al de tweede keer was, de eerste keer heeft mijn vriendin het door haar bestelde nooit ontvangen, noch geld terug gekregen.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Bol.com 10-01-2018

Heel vervelend, Peter.
We hebben graag een contact met je maar helaas kan ik je klatgegevens niet vinden omdat de contactinformatie bij dit bericht te sumier is. Als je contact op prijs stelt, stuur dan een e-mail naar klantenservice@bol.com, refereer naar dit bericht en er wordt contact met je opgenomen.
Met vriendelijke groet,
Jolanda
bol.com

Reageer

Hafiz 09-01-2018 Via de website gekocht

Snel afgehandeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb in december een product besteld bij bol .com , volgende dag was het geleverd. Heel snel service. December is een drukke maand maar toch is her snel afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiel 09-01-2018 Via de website gekocht

Top Oninewnkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer prettige shop om te winkelen, duidelijke site en duidelijk menu , en zeer klantvriendelijke vervolgmails na het plaatsen van de order !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton 09-01-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Had via de site een originele accu van Canon besteld, maar kreeg een accu van een andere fabrikant, ik heb Bol.com hierop gewezen en men zou de advertentie aanpassen. Als dank kreeg ik een tegoed van 7,50 euro.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alex 09-01-2018 Via de website gekocht

Goede service, altijd alles snel geleverd, al jaren klant.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb al vele zaken hier besteld. Bij de laatste bestelling kregen we per abuis een roze potje voor onze zoon, de volgende dag werd al alweer een blauwe bezorgd. Nog voordat we de roze retour hadden gedaan. Dat is pas service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

weergavenaam* 09-01-2018 Via de website gekocht

niets mis mee

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
gebruiksvriendelijkheid van de site is goed en ze hebben een goed assortiment. Levering is ook altijd op tijd geweest.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim Willems 09-01-2018 Via de website gekocht

Dubbel geleverd

Algemene score

3,0
Ik bestelde via Bol.com een DAB+ radio. Bij de betaling liep het fout (mijn schuld) en bleef de webpagina hangen. De helpdesk gaf me de raad om de bestelling af te breken (ook al was het geld intussen overgeschreven). Bol.com zou het geld wel terugstorten, verzekerde de helpdesk. Dat doe ik: bestelling geannuleerd. Daarna bestel ik het toestel nog eens besteld. Een paar dagen later krijg ik twee toestellen geleverd...

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Bol.com 10-01-2018

Beste Wim,

Allereerst excuses voor het ontvangen van 2 radio's. Graag neem ik even contact met je op. Helaas kan ik je gegevens niet vinden aan de hand van de informatie bij dit bericht. Stuur even een e-mail naar klantenservice@bol.com en er wordt contact met u opgenomen.

Met vriendelijke groet,

Jolanda
bol.com

Reageer

Pieter 09-01-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een iPhone SE. Bij Bol.com hadden ze deze in de aanbieding voor een zeer scherpe prijs. Helaas niet op voorraad. Duurde een dagje langer. Geen probleem. Daarnaast is het ideaal dat ik het pakket na kantooruren kon ophalen bij een geselecteerde AH.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia 09-01-2018 Via de website gekocht

Klacht na 1.5 weken nog steeds niet opgelost

Algemene score

1,0
Ik heb 1.5 weken geleden een wasmachine besteld en extra betaald voor het laten aansluiten/waterpas stellen en testen. De machine werd volgende dag geleverd maar met, volgens de monteur, een verkeerde aansluiting. Ik ben nu dus al 1.5 weken bezig met de Klantenservice van Bol.com om een nieuwe monteur te laten komen die de machine eindelijk aan komt sluiten. Dit blijkt dus bijzonder moeilijk voor Bol.com aangezien er nog steeds niets gebeurt is. Inmiddels ben ik er zo klaar mee dat ik de machine graag terug wil sturen maar ook dat blijkt niet mogelijk. Ik word dus ook tegengehouden in het bestellen van een machine ergens anders! Ik vind het bijzonder kwalijk dat je niet terug gebeld wordt door de Klantenservice maar dat ze e-mails sturen (1-2 dagen later) wat dus nog langer duurt. Net weer met Bol.com gebeld en er werd gewoon ophangen.
Waardeloos!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Bol.com 10-01-2018

Beste Claudia,

Het is zeker niet de bedoeling dat u zich niet goed geholpen voelt. Het liefst had ik meteen contact met u opgenomen maar aan de hand van de gegevens op deze website (Claudia) , kan ik uw account niet vinden. Als u een e-mail stuurt naar klantenservice@bol.com en refereert naar dit bericht dan wordt er contact met u opgenomen.

Met vriendelijke groet,
Jolanda bol.com

Reageer

Toon meer reviews